10 WordPress Affiliate Marketing-programma’s: maak een aanzienlijk passief inkomen Verkoop WordPress-hosting, thema’s, plug-ins, enz

Als je in de WordPress-industrie zit en geld wilt verdienen via affiliate marketing, heb ik de perfecte lijst voor je.


Ik vertrouw op deze WordPress-partnerprogramma’s om de kost te verdienen en $ 10.000 / maand te verdienen met het onderschrijven van hosts, thema’s en WordPress-ontwikkelaars freelancer.com, en zelfs SEO-diensten.

Dus in plaats van tonnen klantprojecten te beheren (zoals ik vroeger deed), heb ik eigenlijk voor alles een partnerprogramma gevonden en commissies gemaakt. Ik heb VEEL meer vrije tijd en mijn aangesloten inkomen is eerlijk gezegd consistenter dan enig inkomen dat ik verdiende overleg plegen.

U kunt zich voor veel hiervan aanmelden via shareasale.com die wordt gebruikt om commissies van tonnen handelaren te vinden, te volgen en uit te betalen. Maar dat is maar één plek. Blader door de lijst en ik verzeker u dat u een nieuw partnerprogramma zult vinden waar u enthousiast over zult zijn om meer passieve inkomsten te verdienen. En vergeet niet om een ​​reactie achter te laten als je vragen hebt – of nieuwe programma’s wilt toevoegen!

Mijn persoonlijke favorieten (degenen die ik $ 150k heb verdiend in 2018)

 • SiteGround (Hosting) – tot $ 100 + / verkoop
 • Cloudways (Hosting) – flexibele commissies (maar zeer goed)
 • WP Engine (Hosting) – $ 200 / verkoop
 • Elegante thema’s – 50% van de omzet
 • StudioPress-thema’s – 35% van de omzet
 • StackPath CDN – meestal $ 10- $ 20 / verkoop
 • Freelancer.com – ongeveer 13% van de eerste projectopdrachten
 • SEMrush – 40% terugkerende commissies ($ 40 – $ 160 / maand)

WordPress-hosting

SiteGround – levensveranderaar voor mij … Ik verdiende $ 80k in 2017 en $ 120k in 2018 via SiteGround. Ik draag hier sterk aan bij om mensen 26 verschillende Facebook-peilingen te laten zien waar SiteGround # 1 was (screenshots hieronder). Het is $ 50 – $ 150 per verkoop, afhankelijk van het niveau dat u elke maand bereikt, $ 150 per verkoop als u 31+ verkopen / maand begint te maken (u moet contact opnemen met hun gelieerde manager en een aantal duurdere plannen verkopen dan hun StartUp-abonnement). $ 160 / verkoop als u ongeveer 81+ verkopen / maand haalt. Lees mijn SiteGround beoordeling om marketingmateriaal te krijgen. Met 11 verkopen / maand verdien je $ 13k / jaar. 21 verkopen / maand en sommigen van jullie kunnen stoppen met hun baan met 31,5k / jaar. Uitstekende snelheid, ondersteuning, beveiliging en ze migreren je gratis.

Hoewel andere hostingpartners zoals WP Engine een commissie van $ 200 bieden, wordt SiteGround zeer gerespecteerd in de WordPress-community (en nummer 1 in de meeste Facebook-peilingen), dus u zult waarschijnlijk hogere conversies en lagere annuleringen hebben, zelfs als u een niveau moet beklimmen. Ze hebben de normale prijs verhoogd, maar hun promotieprijs is betaalbaar en u kunt deze voor 3 jaar krijgen.

SiteGround-Affiliate-Sales

97 verkopen x 150 / verkoop = $ 14.550 in 1 maand (dit was in maart 2018)

siteground-affiliate-lagen

SiteGround verkopen is eenvoudig als ze op nummer 1 staan ​​in vrijwel elke Facebook-poll …

Hosting Poll 2019

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Aanbevelingen van Elementor Hosting

Juli 2019 Hosting-aanbeveling

WordPress-Host-Poll-augustus-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Poll

Go-To-Hosting-bedrijf

WordPress-Hosting-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Best-WordPress-Hosting-Provider-Poll

Best-Web-Hosting-2019-Poll

WP Friendly Hosting Poll

2016-WordPress-Hosting-FB-Poll

Favoriete hosting voor Elementor

Aanbevelingen voor hosting van 2018

Managed-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-Hosting-Poll-1 juni

SiteGround-aanbeveling

2014-beheerde-WordPress-hosting-FB-poll

Best-Web-Hosting-Provider-Poll

Hosting-poll-februari-2019

Hosting-aanbevelingen-poll

Bluehost versus SiteGround

WordPress Web Host Poll

Hier zijn enkele e-mails …

Januari-SiteGround-Affiliate-Sales

Mijn SiteGround conversierapport …

SiteGround-Affiliate-Conversies

Kreeg partner van de maand in juli 2017 :)

SiteGround-filiaal-van-de-maand

Ik gebruik SiteGround omdat …

 1. Mijn GTmetrix + Pingdom rapporten spreken voor zich
 2. Mijn pagina’s worden direct geladen (klik er doorheen als je wilt)
 3. Snel snelheidstechnologie (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, Met Cloudflare
 4. Aanbevolen door Yoast, WordPress, Ivica van WordPress versnelt
 5. Vrij Laten we SSL coderen, makkelijk te gebruiken cPanel, en functies voor e-commerce
 6. WordPress-ondersteuning is onverslaanbaar zelfs zonder de prioriteitsondersteuning van GoGeek
 7. GrowBig wordt geleverd met staging, meer opslagruimte en meer serverbronnen (scrol omlaag naar “we wijzen de bronnen toe die u nodig hebt” en zweef over de server tabblad)
 8. GoGeek wordt geleverd met nog meer serverbronnen, opslag, prioriteitsondersteuning
 9. Gratis migraties, migrator-plug-in, en een 30-dagen geld terug garantie
 10. Veel lof over Reddit, Facebook-gesprekken, Twitter, TrustPilot
 11. Veel lof op Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Veel mensen migreerden al en plaatsten resultaten op Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Affiliate Disclaimer – als u zich aanmeldt voor SiteGround met mijn affiliate link Ik zal u een deel van de commissie gratis schenken. Elk jaar doneer ik $ 3k GoFundMe-campagnes (2018 was om de hongerigen te voeden in Denver en 2017 was de orkaan Harvey). Uw steun helpt en ik waardeer het echt. Ik probeer mijn beoordelingen onbevooroordeeld en ondersteund te maken bewijs in de vorm van Facebook-peilingen, tweets, en echte gesprekken. Als je het niet wilt gebruiken, hier is een niet-gelieerde link naar SiteGround. Hoe dan ook, ik geloof echt dat ze de beste host zijn en dat je site sneller / soepeler zal werken … doe je onderzoek op Google- en Facebook-groepen en je zult de meeste mensen vinden Hetzelfde zeggen.

WP Engine – $ 200 per verkoop plus $ 50 voor elke subfiliate-verkoop (als u een affiliate doorverwijst en zij een verkoop doen, krijgt u $ 50 korting op elke verkoop). Als dat niet genoeg is, is het ook een gelieerd partnerprogramma met volumebonussen. Enorme commissies met 180 cookie-tracking, maar heeft wel een Omkeringspercentage van 20%. Dit maakt de gemiddelde commissie rond de $ 175, wat buitengewoon winstgevend is.

wp-engine-affiliate-commissie

wp-engine-affiliate-lagen

Cloudways – meestal de op één na best beoordeelde host in Facebook-peilingen die hogere commissies biedt dan SiteGround (zodra u naar hogere niveaus klimt). Heeft geen CPU-limieten, een veel voorkomende klacht bij SiteGround. Rapporten van de WordPress Speed ​​Up Facebook Group zijn dat hun hosting supersnel is. De enige reden waarom ik ze niet promoot, is omdat ik het zo goed doe met SiteGround, ze staan ​​niet op # 1 in elke Facebook-poll zoals SiteGround, en Cloudways is een beetje duur voor de gemiddelde gebruiker (hoewel de promotieprijs van SiteGround vervalt na 1-3 jaar en dan ZIJ worden duurder). Er zijn voor-en nadelen voor elk.

Bluehost – $ 65 per verkoop van een van de meest populaire WordPress-hosts, maar Bluehost heeft veel slechte recensies en ze worden niet hoog beoordeeld in de Facebook-peiling. De meeste mensen lezen verschillende beoordelingen voordat ze een host afronden, dus ik zou je aanraden om een ​​partner te worden voor SiteGround of WP Engine met veel betere beoordelingen (plus je krijgt hogere commissies).

Godaddy – 15% commissie en hoewel ze vroeger slecht waren, hebben ze de afgelopen jaren aanzienlijke verbeteringen aangebracht. Mijn site is in minder dan 1 seconde geladen op hun goedkoopste shared hostingplan en hun ondersteuningsteam is gevestigd in de VS (Arizona). Toch zou ik gaan met SiteGround of WP Engine. Lees mijn SiteGround vs. Godaddy review om het verschil te zien.

In beweging – niveau begint bij $ 50 / verkoop tot $ 120 per verkoop. Fatsoenlijke host die geen eigendom is van EIG.

HostGator – $ 50 – $ 125 per verkoop (hetzelfde programma als SiteGround) maar HostGator is verschrikkelijk en de beoordelingen laten zien dat de conversies lager zijn. Je kunt aangepaste couponcodes genereren, wat goed is als je video’s maakt en het voor mensen gemakkelijker maakt om de code te typen in plaats van op een link te klikken (YouTube verbiedt gelieerde links), wat nog meer commissies kan genereren. Ik heb echter met een paar andere HostGator-partners gesproken die zeiden dat ze niets hebben gemaakt omdat mensen hun onderzoek doen en leren dat ze absoluut niet de beste keuze zijn.

WordPress-thema’s

Elegante thema’s – 50% commissies die prachtige WordPress-thema’s verkopen die buitengewoon goed converteren. Inclusief extra commissies als mensen hun abonnement verlengen. Verkoop hun levenslange themapakket en ontvang $ 150. Vertrouwd door 350.000+ WordPress-gebruikers en inclusief hun populaire Divi-thema. Elegant Themes bestaat altijd en heeft een solide reputatie.

Elegante-thema's-affiliate-betalingen

MyThemeShop – 55% commissie op de snelst ladende thema’s op de markt. $ 48 commissies voor één thema, $ 244 voor een lidmaatschap. Ze hebben ook plug-ins – Ik heb onlangs rich snippets-plug-ins naar hun overgeschakeld WP Review Pro en promoot dat nu. Ze hebben ook een a tweeledig programma waar u 10% krijgt als u andere partners doorverwijst en zij een verkoop doen.

ThemeForest – verschrikkelijk partnerprogramma. Je krijgt alleen 30% van de eerste aankoop van elke nieuwe persoon. Als ze al een Envato / ThemeForest-klant zijn, krijg je jack shit. Dit partnerprogramma is vreselijk en ik heb het hier alleen opgenomen als waarschuwing om weg te blijven. Tenzij je een betrouwbaar thema zoals promoot Avada, Blijf weg vooral omdat alle ThemeForest-thema’s worden gemaakt door onafhankelijke ontwikkelaars die al dan niet betrouwbaar zijn. Je weet de codekwaliteit niet, of ze met updates komen, enz. Daarom gebruik ik StudioPress voor al mijn WordPress-sites (en dat geldt ook voor top WordPress-mensen zoals Yoast en Matt Cutts van Google).

themeforest-affiliate-programma

Eervolle vermeldingen

Genesis Thema’s

StudioPress – StudioPress bouwt WordPress-thema’s in de Genesis Framework en is mijn belangrijkste partner voor thema’s met meer dan $ 8.000 aan commissies. Lees mijn Beoordeling door StudioPress als je er nog nooit van hebt gehoord, maar ze zijn zo legitiem. Ik gemiddeld $ 28 per verkoop met minder dan 5% annulering en hoge conversies sinds StudioPress wordt onderschreven door tonnen WordPress-topmensen zoals Yoast en Matt Cutts. Het zijn echt SEO-vriendelijke WordPress-thema’s met eersteklas codering, lichtgewicht zodat ze snel laden, met heel veel Genesis-plug-ins, en geweldige documentatie. Verkoop hun Pro Plus-themapakket en ontvang een commissie van $ 175.

ShareASale-Affiliate-betalingen

Zigzagpress – 50% commissie (kost $ 49 voor een enkel thema, wat $ 24,50 betekent). Zigzagpress is GEEN goede partner. Ik verdiende een constante $ 300 / maand met hen, maar dit daalde bijna een heel jaar tot bijna 0 verkopen. Ik kreeg ook een paar klachten dat ze bij de rebranding alle door hun klanten gekochte thema’s hebben verwijderd en dat hun klanten deze opnieuw hebben gekocht. Ik hield van Zigzagpress, maar het lijkt erop dat ze niet voor hun partners of klanten zorgen. Ze hebben me niet eens $ 163 betaald voor de verwijzingen die ik dit jaar naar hen heb gedaan – ik zal al mijn gelieerde links en goede recensies voor hen verwijderen. Ik zou ze zeker vermijden.

316 ontwerpen gerestaureerd – 20% commissies en een verwijzingsperiode van 60 dagen op responsive vrouwelijke Genesis-thema’s veel daarvan zijn klaar voor WooCommerce. Ook een aanbevolen Genesis-ontwikkelaar vermeld op de StudioPress-website. Restored 316 Designs heeft enkele van de hoogste conversieratio’s van alle Genesis-themawinkels en is mijn 2e meest winstgevende themawinkel.

Hallo jij ontwerpen – 30% commissie op designer kwaliteit Genesis thema’s veel daarvan zijn klaar voor WooCommerce. Relatief nieuwe themawinkel maar hun ontwerpen zijn geweldig – als je ze niet hebt uitgecheckt, doe het dan zeker. Ze zijn er niet genoeg geweest om ‘populair’ te worden, maar ik heb ze op slechts een paar blogartikelen gepromoot en verdien ongeveer $ 100 / maand. Ik heb ook geweldige feedback gekregen van mijn lezers en ze zijn er helemaal weg van.

Pretty Darn Cute Design – 35% commissies plus 5% van sub-filialen. Mobiel responsief vrouwelijke Genesis-thema’s van een StudioPress adviseerde Genesis-ontwikkelaar.

WordPress ontwikkeling

Freelancer – als je mensen vraagt ​​naar WordPress-ontwikkeling en snelheidsoptimalisatie, kun je ze doorverwijzen naar mijn ontwikkelaar in Bangladesh en de eerste 100 dagen ongeveer 13% commissies doen voor het project. Dit heeft me VEEL tijd bespaard terwijl ik nog steeds geld verdiende aan deze vragen. Ik werk al meer dan 5 jaar met Pronaya, die $ 40 / uur is. Hij heeft meer dan 20 WordPress-sites gebouwd en meerdere sites geoptimaliseerd om 400% sneller te laden voor klanten. Je kunt hem inhuren door je aan te melden voor een Freelancer-account zoek dan naar gebruiker bdkamol.

Pronaya-Kumar-S-beoordelingen

Mijn commissies betalen in feite voor al het ontwikkelingswerk dat ik nodig heb …

Freelancer-affiliate-inkomsten

Het hoeft niet beperkt te zijn tot ontwerp of ontwikkeling, je kunt dit doen met elke freelancer …

freelancer-partner

Het enige nadeel is je kunt alleen een affiliate link gebruiken op de Freelancer homepage. Dus in plaats van rechtstreeks naar iemands profiel te linken, moet u mensen vertellen zich aan te melden via de startpagina (met behulp van uw gelieerde link) en vervolgens zoeken op de gebruikersnaam van de freelancer. Maar als u hun portfolio op uw website laat zien zoals ik (deze WordPress-snelheidsprojecten), zullen mensen het doen.

WordPress-plug-ins

WP Rocket – 20% commissie op de best beoordeelde cache-plug-in hierin Facebook-peiling (en deze poll ook), wat WordPress-sites aanzienlijk sneller maakt. Ik gebruik het op mijn website en het is eenvoudig te configureren met geweldige ondersteuning / documentatie. Hier is mijn tutorial over de WP Rocket-instellingen.

Swift-Performance-vs.-WP-Rocket-7 februari

2018-WordPress-Cache-Plugin-Poll

Beste-WordPress-cache-plug-in-poll

Best-Cache-Plugin-Poll

Monoloog – 20% per verkoop van een van de beste lichtgewicht slider-plug-ins die dat niet doet vertraag uw site zoals Revolution Slider en andere robuuste plug-ins voor schuifregelaars. Het is minimaal, maar het ziet er mooi uit en is supergemakkelijk te gebruiken. Als je de P3 (Plugin Performance Profiler) Plug-in en zie dat uw slider-plug-in langzame laadtijden veroorzaakt, bekijk Soliloquy – of vertel het ook aan uw klanten :)

Dorstige partners – plug-in voor het beheren van affiliate-links die affiliate-links verhult, volgt en beheert. Premium versie laat je statistieken krijgen, automatisch linken en zelfs Analytics-evenementtracering toevoegen. U verdient 30%, wat relatief klein is in vergelijking met andere WordPress affiliate marketingprogramma’s.

CodeCanyon – 30% van de eerste contante storting van elke nieuwe persoon (dezelfde commissie als ThemeForest). Marktplaats voor tonnen WordPress-plug-ins: sliders, HTML5-audiospelers, evenementen, lidmaatschap … noem maar op, CodeCanyon heeft het, maar het programma is niet erg winstgevend.

SEO

Alles in één SEO Pro – 40% commissie, maar de meeste mensen gebruiken Yoast.

SEMrush – 40% terugkerende commissie voor SEMrush verkoop van abonnementen. Dat betekent $ 40 – $ 160 / maand voor elke persoon die zijn abonnement voortzet wanneer hij zich aanmeldt bij uw partner (niet slecht). Dit is een van de best beoordeelde SEO-tools op de markt en biedt u een grote hoeveelheid gegevens over zoekwoorden, backlinks, autoriteit, verwijzende domeinen en meer.

SEOPressor – tot 50% maandelijks terugkerende commissies op een premium SEO-plug-in. Ik heb spamreacties ontvangen van SEOPressor-backlinkers, maar ze worden onderschreven door ShoutMeLoud.

WP Review Pro – MyThemeShop’s rich snippet-plug-in die ik op mijn eigen website gebruik, nadat ik ben overgestapt van de niet-ondersteunde WP Rich Snippets-plug-in. Erg blij met WP Review Pro (ze hebben ook een gratis versie) en je krijgt leuke commissies van 55%, wat $ 36,85 per verkoop is.

Email reclame

AWeber – 30% terugkerende commissies. Zolang ze hun account gebruiken, verdien je geld. Omvat geen beperkingen zoals MailChimp doet, en betaalt contant in plaats van credits.

Constant contact – $ 5 voor elke klant die zich aanmeldt voor een gratis proefperiode en $ 105 voor elke nieuwe klant die een betalende klant wordt. Een zeer genereus partnerprogramma voor e-mailsoftware.

MailChimp – verdien $ 30 aan MailChimp-services voor elke persoon die u doorverwijst, plus 3 nieuwe inbox inspecteurs. Die persoon MOET echter een vriend of collega zijn en jullie moeten allebei ook betaalde accounts hebben. Anders moeten gratis accounts de MailChimp-badge in e-mails bevatten.

Stock Afbeeldingen

ShutterStock – 20% commissie voor een grote selectie foto’s. Wanneer u klanten vraagt ​​welke stockfoto’s ze op hun website willen gebruiken, stuur hen dan een gelieerde link als ze iets kopen.

iStock & Getty Images – 20% commissie voor nieuwe klanten, 10% voor terugkerende klanten. U moet ze een e-mail sturen om u aan te melden als affiliate, maar u vindt hier ook een grote selectie.

Opleiding

Udemy – 20% commissie op elke cursus. Cursusleiders kunnen een aangepaste link maken die hen geeft 97% commissie op hun koers. Udemy verlaagde hun commissies, waardoor het minder aantrekkelijk werd.

WP 101 – 20% commissie van een van de meest gerenommeerde bronnen van WordPress-tutorials.

Andere gelieerde ondernemingen

Raadpleeg WordPress – 20% commissie voor wordpress.com, JetPack en WooCommerce.

StackPath – als je blogt over website snelheid of doe het voor klanten, u kunt ze doorverwijzen naar StackPath die MaxCDN heeft gekocht. Ik verdiende $ 1.000 / maand met MaxCDN – we zullen zien hoe StackPath gaat. Het is veel moeilijker om geaccepteerd te worden in hun partnerprogramma dan MaxCDN – ze willen weten dat je in staat bent om hogere verkopen te genereren en dat CDN’s een belangrijk onderdeel zijn van je bedrijf / blog. Ik draag mijn verkopen bij aan het schrijven van tutorials over cache-plug-ins die bijna allemaal StackPath integreren – die tutorials alleen al brengen me meer dan 500 bezoekers / dag.

Impact-Radius-Affiliate-Sales

StackPath-datacenters

Kraken (Beeldoptimalisatie) – comprimeert zonder verlies afbeeldingen om de laadtijden van pagina’s te verbeteren (gratis plug-ins zijn lang niet zo goed). Voor elke verwijzing die u genereert, verhoogt Kraken uw maandelijkse quotum permanent met 100 MB. Zodra je je hebt aangemeld, zie je een verwijzingsoptie.

OptiMonster (Formulieren) – ken je die vervelende pop-ups als je een website verlaat? Ik vind ze ook niet leuk, maar vermoedelijk werken ze. Verdien 20% voor elke verkoop die je genereert.

Amazon – als je verkeer naar Amazon stuurt en iemand uiteindelijk een heel ander product koopt, krijg je NOG EEN commissie van die verkoop. Als je YouTube tutorials maakt, kun je mensen doorverwijzen naar de Blauwe Yeti-microfoon, of dat stom t-shirt die je altijd draagt ​​tijdens je video’s. Denk aan fysieke producten in plaats van digitale goederen. Verdien tot 10% commissie de grootste eCommerce-verkoper ter wereld. Eerlijk gezegd zou je een idioot zijn om je niet aan te melden.

TubeBuddy – populaire software / Chrome-extensie voor het optimaliseren en beheren van YouTube-video’s, inclusief audio- / video-effecten. 30-50% terugkerende commissies. Zie plannen / functies hier.

Ken andere goede affiliate marketingprogramma’s van WordPress? Laat het me weten in de comments (geen zelfpromoties alstublieft). Of als u nieuw bent bij affiliate marketing en een bepaalde vraag heeft, beantwoord ik die graag voor u – stuur me een bericht!

p.s.. WP Beginner is een partner voor vrijwel elk WordPress-partnerprogramma dat er is. De kans is groot dat ze een bedrijf op hun lijst zetten aanbiedingen pagina, ze hebben ook een partnerprogramma.

WordPress-affiliate-marketing-programma's

Wat is het volgende? Geld verdienen natuurlijk

Zie mijn affiliate marketinggids die u door alles in deze inhoudsopgave leidt.

Affiliate Marketing TOC

Veel Gestelde Vragen

&# x1f4b0; Van welk partnerprogramma heb ik $ 150.000 / jaar verdiend?

SiteGround en Cloudways vormen ten minste 90% van mijn aangesloten inkomen. Ik heb een tutorial geschreven over affiliate marketing die laat zien hoe ik het heb gedaan.

&# x1f4b0; Welke hosting-partnerprogramma’s het populairst zijn?

SiteGround, Bluehost, HostGator en een paar andere gedeelde hosts zijn het populairst. Word lid van WordPress Facebook-groepen en bekijk polls en gesprekken van mensen om niet alleen de meest populaire hostingbedrijven te zien, maar ook waar de trends naartoe gaan.

&# x1f4b0; Waar halen de meeste mensen hun geld vandaan?

De overgrote meerderheid van succesvolle WordPress-bloggers verdienen hun partnerinkomen door middel van hosting. Het is een goedbetaalde, lucratieve (maar concurrerende) branche.

&# x1f4b0; Kan ik de kost verdienen door thema’s / plug-ins te promoten?

Doe de wiskunde. Als u slechts $ 30 / verkoop verdient, hoe verhoudt dat zich dan tot hostingcommissies voor $ 150 / verkoop? U zult 5x meer verkopen moeten maken, wat een uitdaging kan zijn, maar het kan worden gedaan met voldoende verkeer.

&# x1f4b0; Wat is de beste plug-in voor het beheren van affiliate-links?

Ik gebruik de plug-in Thirsty Affiliates. Het is geweldig!

Proost en veel geluk,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map