10 WordPress-tilknyttede marketingprogrammer: Lav betydelige passive indkomster, der sælger WordPress-hosting, temaer, plugins osv.

03.06.2020
Аффилиате Маркетинг '10 WordPress-tilknyttede marketingprogrammer: Lav betydelige passive indkomster, der sælger WordPress-hosting, temaer, plugins osv.
0 16 мин.

Hvis du er i WordPress-branchen og vil tjene penge gennem affiliate marketing, har jeg den perfekte liste til dig.


Jeg stoler på disse WordPress-tilknyttede programmer for at tjene til livets ophold og tjene $ 10.000 / måned påtegning af værter, temaer, WordPress-udviklere på freelancer.com, og endda SEO-tjenester.

Så i stedet for at styre masser af klientprojekter (som jeg plejede at), har jeg dybest set fundet et tilknyttet program til alt og bare få provision. Jeg har meget mere fritid, og min tilknyttede indkomst er ærligt mere konsistent end nogen indkomst, jeg lavede igennem høring.

Du kan tilmelde dig mange af disse igennem shareasale.com som bruges til at finde, spore og udbetale provision fra tonsvis af købmænd. Men det er kun et sted. Gennemse listen og jeg kan forsikre dig om, at du finder et nyt tilknyttet program, du vil være begejstret for at gøre mere passiv indkomst fra. Og glem ikke at efterlade mig en kommentar, hvis du har spørgsmål – eller nye programmer, der skal tilføjes!

Mine personlige favoritter (De, jeg tjente $ 150k fra i 2018)

 • SiteGround (hosting) – op til $ 100 + / salg
 • Cloudways (Hosting) – fleksible provisioner (men meget god)
 • WP Engine (Hosting) – $ 200 / salg
 • Elegante temaer – 50% af salget
 • StudioPress-temaer – 35% af salget
 • StackPath CDN – normalt $ 10- $ 20 / salg
 • Freelancer.com – omkring 13% af de første projektprovisioner
 • SEMrush – 40% tilbagevendende provision ($ 40 – $ 160 / måned)

WordPress Hosting

SiteGround – livsskifter for mig… Jeg tjente $ 80.000 i 2017 og $ 120.000 i 2018 bare gennem SiteGround. Jeg bidrager stærkt med dette til at vise mennesker 26 forskellige Facebook-afstemninger, hvor SiteGround blev rangeret som nr. 1 (skærmbilleder nedenfor). Det er $ 50 – $ 150 pr. Salg afhængigt af det niveau, du når hver måned, $ 150 pr. Salg, hvis du begynder at omsætte 31+ salg / måned (du skal kontakte deres tilknyttede manager og sælge nogle andre planer med højere pris end deres StartUp-plan). $ 160 / salg, hvis du rammer omkring 81+ salg / måned. Læs min SiteGround-gennemgang at få marketingmateriale. 11 salg / måned giver dig $ 13.000 pr. År. 21 salg / måned, og nogle af jer kan afslutte dit job med at gøre 31,5k / år. Fremragende hastighed, support, sikkerhed, og de migrerer dig gratis.

Selvom andre hosting-tilknyttede selskaber som WP Engine tilbyder fladt $ 200-provision, er SiteGround højt respekteret i WordPress-samfundet (og nr. 1 i de fleste Facebook-afstemninger), så du sandsynligvis har højere konverteringer og lavere afbestillinger – selvom du skal klatre op i et niveau. De hævede den normale pris, men deres salgsfremmende pris er overkommelig, og du kan få den i 3 år.

SiteGround-Affiliate-Salg

97 salg x 150 / salg = $ 14.550 på 1 måned (dette var i marts, 2018)

Siteground-affilierede-tiers

Det er nemt at sælge SiteGround, når de vurderes som nr. 1 i stort set hver Facebook-afstemning …

2019 Hosting Poll

2017-WordPress-hosting-FB-Poll

Anbefalinger for Elementor Hosting

Juli 2019 Hosting-anbefaling

WordPress-Host-Poll Aug 2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-hosting-Poll

Go-To-Hosting-selskab

WordPress-hosting-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-hosting-Poll

Bedste-WordPress-hosting-udbyder-Poll

Bedste-Web-hosting-2019-Poll

WP Friendly Hosting Poll

2016-WordPress-hosting-FB-Poll

Foretrukne hosting til Elementor

Anbefalinger for 2018-vært

Managed-WordPress-hosting-Poll-2017

2019-værter-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-hosting-Poll-Juni-1

SiteGround-anbefaling

2014-Managed-WordPress-hosting-FB-Poll

Bedste-Web-hosting-udbyder-Poll

Hosting-Poll Feb 2019

Hosting-Anbefalinger-Poll

Bluehost vs SiteGround

Afstemning af WordPress-webhost

Her er nogle e-mails …

Januar-SiteGround-Affiliate-Salg

Min SiteGround-konverteringsrapport …

SiteGround-Affiliate-konverteringer

Fik månedens tilknyttet i juli 2017 🙂

SiteGround-Affiliate-of-the-Month

Jeg bruger SiteGround, fordi …

 1. Min GTmetrix + Pingdom rapporter taler for sig selv
 2. Mine sider indlæses øjeblikkeligt (klik gennem dem, hvis du vil)
 3. Hurtig hastighedsteknologi (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, CloudFlare)
 4. Anbefalet af Yoast, WordPress, Ivica fra WordPress fremskynder
 5. Gratis Lad os kryptere SSL, let at bruge cPanel, og funktioner til eCommerce
 6. WordPress support er uovervindelig selv uden GoGeeks prioriterede support
 7. GrowBig kommer med iscenesættelse, mere lagerplads og flere serverressourcer (rulle ned til “vi tildeler de ressourcer, du har brug for”, og hold musepekeren over server fane)
 8. GoGeek leveres med endnu flere serverressourcer, opbevaring, prioriteret support
 9. Gratis migrationer, migrator plugin, og a 30-dages pengene-tilbage-garanti
 10. Masser af ros videre Reddit, Facebook-samtaler, Twitter, TrustPilot
 11. Tonnevis af ros på Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Mange mennesker migrerede allerede og sendte resultater på Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Affiliate ansvarsfraskrivelse – hvis du tilmelder dig SiteGround ved hjælp af min tilknyttet link Jeg vil donere en del af Kommissionen uden omkostninger for dig. Hvert år donerer jeg $ 3k til GoFundMe-kampagner (2018 skulle fodre de sultne i Denver, og 2017 var orkanen Harvey). Din støtte hjælper, og jeg sætter virkelig pris på det. Jeg forsøger at gøre mine anmeldelser objektive og støttede af beviser i form af Facebook-afstemninger, tweets, og rigtige samtaler. Hvis du ikke vil bruge det, her er en ikke-tilknyttet link til SiteGround. Uanset hvad tror jeg virkelig, at de er den bedste vært, og at dit websted kører hurtigere / glattere… gør din research på Google og Facebook-grupper, og du finder de fleste mennesker siger det samme.

WP-motor – $ 200 pr. Salg plus $ 50 for hvert sub-tilknyttet salg (hvis du henviser et tilknyttet selskab, og de sælger et salg, får du $ 50 rabat på hvert salg). Hvis det ikke er nok, er det også et niveau-tilknyttet program med volumenbonus. Kæmpe provisioner med 180 cookie-sporing, men har en 20% reverseringsrate. Dette gør den gennemsnitlige provision omkring $ 175, hvilket er ekstremt rentabelt.

wp-motor-affiliate-kommission

wp-motor-affiliate-tiers

Cloudways – normalt den næsthøjest vurderede vært i Facebook-afstemninger, der tilbyder højere provision end SiteGround (når du først klatrer op til højere niveauer). Har ikke CPU-grænser, en almindelig klage med SiteGround. Rapporter fra WordPress Speed ​​Up Facebook Group har været, at deres hosting er super hurtigere. Den eneste grund til, at jeg ikke reklamerer for dem, er, fordi jeg har gjort det så godt med SiteGround, de er ikke nr. 1 i hver Facebook-afstemning som SiteGround, og Cloudways er lidt dyrt for den gennemsnitlige bruger (selvom SiteGround’s kampagnepris udløber efter 1-3 år, og derefter bliver de dyrere). Der er fordele og ulemper for hver.

Bluehost – $ 65 pr. Salg fra en af ​​de mest populære WordPress-værter, men Bluehost har mange dårlige anmeldelser, og de er ikke bedømt højt i Facebook-afstemningen. De fleste læser flere anmeldelser, før de afslutter en vært, så jeg vil råde dig til at blive tilknyttet SiteGround eller WP Engine, som har meget bedre ratings (plus du får højere provision).

Kom så far – 15% provisioner, og selvom de plejede at sutte, har de foretaget markante forbedringer i de sidste par år. Mit websted indlæses på mindre end 1 sekund på deres billigste delte hostingplan, og deres supportteam er baseret i USA (Arizona). Jeg vil stadig gå med SiteGround eller WP Engine. Læs min SiteGround vs. Godaddy anmeldelse at se forskellen.

I bevægelse – niveau starter ved $ 50 / salg op til $ 120 pr. Salg. Anstændig vært, der ikke ejes af EIG.

HostGator – $ 50 – $ 125 pr. Salg (samme niveauprogram som SiteGround), men HostGator er TERRIBLE, og anmeldelserne viser det, så konverteringer er lavere. Du kan generere tilpassede kuponkoder, hvilket er godt, hvis du opretter videoer og gør det lettere for folk at indtaste koden i stedet for at klikke på et link (YouTube forbyder tilknyttede links), som kan generere endnu flere provisioner. Jeg har dog talt med et par andre HostGator-tilknyttede virksomheder, der sagde, at de ikke lavede noget, fordi folk gør deres research og lærer, at de bestemt ikke er det bedste valg.

WordPress Temaer

Elegante temaer – 50% provision, der sælger smukke WordPress-temaer, der konverterer ekstremt godt. Inkluderer ekstra provisioner, hvis folk fornyer deres abonnement. Sælg deres levetidspakke og få $ 150. Tillid til af 350.000+ WordPress-brugere og inkluderer deres populære Divi-tema. Elegante temaer har eksisteret for evigt og har et solidt omdømme.

Elegant-Temaer-Affiliate-betalinger

MyThemeShop – 55% provisioner på de hurtigste indlæsningstemaer på markedet. $ 48 provision for et enkelt tema, $ 244 for et medlemskab. De har også plugins – Jeg har for nylig skiftet rige kodestykker-plugins til deres WP Review Pro og fremme det nu. De har også en a to-lags program hvor du får 10%, hvis du henviser andre tilknyttede virksomheder, og de sælger.

ThemeForest – frygteligt tilknyttet program. Du får kun 30% af hver nye persons første køb. Hvis de allerede er en Envato / ThemeForest-kunde, får du jack shit. Dette tilknyttede program er forfærdeligt, og jeg inkluderede det kun her som en advarsel om at holde sig væk. Medmindre du promoverer et pålideligt tema som Avada, Bliv væk især da alle ThemeForest-temaer er oprettet af uafhængige udviklere, som måske eller måske ikke er pålidelige. Du kender ikke kodekvaliteten, om de kommer med opdateringer osv. Derfor bruger jeg StudioPress til alle mine WordPress-websteder (og det samme gør top WordPress-folk som Yoast og Matt Cutts fra Google).

ThemeForest-affiliate-program

Ærlige nævn

Genesis-temaer

StudioPress – StudioPress bygger WordPress-temaer i Genesis Framework og er min største tilknytning til temaer med over $ 8.000 i provision. Læs min StudioPress anmeldelse hvis du ikke har hørt om dem, men de er så legitime. Jeg gennemsnitligt $ 28 pr. Salg med mindre end 5% aflysning og høje konverteringer, da StudioPress er godkendt af tonsvis af top WordPress-mennesker som Yoast og Matt Cutts. De er virkelig SEO-venlige WordPress-temaer, der har top-notch-kodning, let, så de indlæses hurtigt, kommer med masser af Genesis-plugins, og fantastisk dokumentation. Sælg deres Pro Plus alt-temapakke og få en $ 175 provision.

Shareasale-Affiliate-betalinger

Zigzagpress – 50% provision (koster $ 49 for et enkelt tema, hvilket betyder $ 24,50). Zigzagpress er IKKE et godt datterselskab. Jeg lavede en sammenhængende $ 300 / måned med dem, men dette faldt til næsten 0 salg i næsten et helt år. Jeg fik også et par klager over, at når de omdirigerede, slettede de alle deres kundes købte temaer og fik deres kunder til at genoprette dem. Jeg elskede Zigzagpress, men det ser ud til, at de ikke tager sig af deres datterselskaber eller kunder. De har ikke engang betalt mig $ 163 for de henvisninger, jeg lavede til dem i år – jeg vil slette alle mine tilknyttede links + gode anmeldelser for dem. Jeg ville bestemt undgå dem.

Gendannet 316 design – 20% provision og 60-dages henvisningsperiode på responsiv feminine Genesis-temaer hvoraf mange er WooCommerce-klar. Også en anbefalet Genesis-udvikler vises på StudioPress-webstedet. Restored 316 Designs har nogle af de højeste konverteringsfrekvenser af alle Genesis temabutikker og er min 2. mest profitable temabutik.

Hej dig design – 30% provision på designer kvalitet Genesis temaer hvoraf mange er WooCommerce klar. Relativt nyt temabutik, men deres design er fantastisk – hvis du ikke har tjekket dem ud, gør det bestemt. De har ikke været omkring nok til at blive “populære”, men jeg har promoteret dem på kun et par blogartikler og tjener omkring $ 100 / måned. Jeg har også fået gode feedback fra mine læsere, og de elsker dem absolut.

Pretty Darn Cute Design – 35% provision plus 5% fra undertilknyttede virksomheder. Mobil lydhør feminine Genesis-temaer fra en StudioPress anbefalede Genesis-udvikler.

WordPress-udvikling

freelancer – Hvis du får folk til at spørge om WordPress-udvikling og hastighedsoptimering, kan du henvise dem til min udvikler i Bangladesh og lave omkring 13% provision fra projektet i de første 100 dage. Dette har sparet mig TON tid, mens jeg stadig tjener penge på disse forespørgsler. Jeg har arbejdet med Pronaya i over 5 år, som er $ 40 / time. Han har bygget over 20 WordPress-websteder og optimeret flere steder for at indlæse 400% hurtigere for klienter. Du kan ansætte ham ved at tilmelde dig en Freelancer-konto derefter søgning efter bruger bdkamol.

Pronaya-Kumar-S-anmeldelser

Mine provisioner betaler grundlæggende for alt det udviklingsarbejde, jeg har brug for …

Freelancer-Affiliate-indtjening

Det behøver ikke at være begrænset til design eller udvikling, du kan gøre dette med enhver freelancer …

freelancer-affiliate

Den eneste undergang er Du kan kun bruge et tilknyttet link på Freelancer-hjemmesiden. Så i stedet for at linke direkte til en annens profil, bliver du nødt til at bede folk om at tilmelde sig via hjemmesiden (ved hjælp af dit tilknyttede link) og derefter søge i freelancer’s brugernavn. Men hvis du viser deres portefølje på dit websted som jeg (disse WordPress-hastighedsprojekter), vil folk gøre det.

WordPress-plugins

WP-raket – 20% provision på nummer 1-cache-plugin i dette Facebook-afstemning (og denne afstemning også) hvilket gør WordPress-websteder betydeligt hurtigere. Jeg bruger det på mit websted, og det er let at konfigurere med stor support / dokumentation. Her er min tutorial om indstillingerne for WP Rocket.

Swift-Performance-vs-WP-Rocket Feb 7

2018-WordPress-Cache-Plugin-Poll

Bedste-WordPress-Cache-Plugin-Poll

Bedste-Cache-Plugin-Poll

Soliloquy – 20% pr. Salg fra en af ​​de bedste letvægtskydeplugins, der ikke vil sænk dit websted som Revolution Slider og andre robuste skyderen plugins. Det er minimalt, men det ser pænt ud og er super let at bruge. Hvis du kører P3 (Plugin Performance Profiler) Plugin og se, at dit skyderen plugin forårsager langsom belastning, tjek Soliloquy – eller fortæl dine kunder også 🙂

Tørstige tilknyttede virksomheder – plugin til styring af tilknyttede links, der kapper, sporer og administrerer tilknyttede links. Premium version så du kan få statistikker, autolink, endda tilføje Analytics-begivenhedssporing. Du tjener 30%, hvilket er relativt lille sammenlignet med andre WordPress-tilknyttede marketingprogrammer.

CodeCanyon – 30% af hver nye persons første kontante indbetaling (samme provision som ThemeForest). Markedsplads for tonsvis af WordPress-plugins: skydere, HTML5-lydafspillere, begivenheder, medlemskab … du navngav det, CodeCanyon har det, men programmet er ikke særlig rentabelt.

SEO

Alt i én SEO Pro – 40% provision, men de fleste bruger Yoast.

SEMrush – 40% tilbagevendende provision for SEMrush abonnementssalg. Det betyder $ 40 – $ 160 / måned for hver person, der fortsætter deres abonnement, når de tilmelder dig dit tilknyttede selskab (ikke dårligt). Dette er et af de bedst bedømte SEO-værktøjer på markedet og giver dig en stor mængde data om nøgleord, backlinks, autoritet, henvisende domæner og mere.

SEOPressor – op til 50% tilbagevendende månedlige provisioner på et premium SEO-plugin. Jeg har fået spam kommentarer fra SEOPressor backlinkers, men de er godkendt af ShoutMeLoud.

WP Review Pro – MyThemeShop’s rige kodestykker-plugin, som jeg bruger på mit eget websted, efter at jeg skiftede fra det ikke-understøttede WP Rich Snippets-plugin. Meget tilfreds med WP Review Pro (de har også en gratis version) og du får pæn 55% provision, hvilket er $ 36,85 pr. salg.

E-mail-marketing

AWeber – 30% tilbagevendende provisioner. Så længe de bruger deres konto, tjener du penge. Inkluderer ikke begrænsninger, som MailChimp gør, og betaler kontant i stedet for kreditter.

Konstant kontakt – $ 5 for hver kunde, der tilmelder sig en gratis prøveperiode og $ 105 for hver nye kunde, der bliver en betalende kunde. Et meget generøst e-mail-software-tilknyttet program.

MailChimp – tjen $ 30 i MailChimp-tjenester for hver person, du henviser, plus 3 nye indboksinspektører. Dog skal denne person være en ven eller kollega, og begge af jer skal også have betalte konti. Ellers skal gratis konti inkludere MailChimp-badget i e-mails.

Stock-billeder

Shutterstock – 20% provision for et stort udvalg af fotos. Når du spørger klienter, hvilke lagerfotos de vil bruge på deres websted, skal du sende dem et tilknyttet link, hvis de køber.

iStock & Getty Images – 20% provision for nye kunder, 10% for returnering. Du bliver nødt til at e-maile dem for at tilmelde dig som tilknyttet, men du vil også finde et stort udvalg her.

Uddannelse

Udemy – 20% provision på ethvert kursus. Instruktører kan oprette et tilpasset link, der giver dem 97% provision på deres kursus. Udemy sænkede deres provisioner, hvilket gjorde det mindre tiltalende.

WP 101 – 20% provision fra en af ​​de mest velrenommerede kilder til WordPress-tutorials.

Andre tilknyttede virksomheder

Henvis WordPress – 20% provision for wordpress.com, JetPack og WooCommerce.

StackPath – hvis du blogger om website hastighed eller gør det for klienter, kan du henvise dem til StackPath, der har købt MaxCDN. Jeg tjente $ 1.000 pr. Måned med MaxCDN – vi får se, hvordan StackPath går. Det er meget sværere at blive accepteret i deres tilknyttede program end MaxCDN – de vil gerne vide, at du er i stand til at producere større salg, og at CDN’er er en vigtig del af din virksomhed / blog. Jeg bidrager med mit salg til at skrive tutorials om cache-plugins, som næsten alle integrerer StackPath – alene disse tutorials får mig over 500 besøgende / dag.

Impact-Radius-Affiliate-Salg

StackPath-Data-centre

Kraken (Billedoptimering) – komprimerer billeder uden tab uden at forbedre sidetidens belastningstider (gratis plugins er næsten ikke så godt). For hver henvisning, du genererer, øger Kraken permanent din månedlige kvote med 100 MB. Du vil se en henvisningsindstilling, når du er tilmeldt.

OptiMonster (Forms) – kender du de irriterende pop-ups, når du forlader et websted? Jeg kan ikke lide dem heller, men formodentlig fungerer de. Tjen 20% for hvert salg, du genererer.

Amazon – Hvis du sender trafik til Amazon, og nogen ender med at købe et helt andet produkt, får du stadig en provision fra det salg. Hvis du opretter Youtube-tutorials, kan du henvise folk til Blå Yeti-mikrofon, eller det stum t-shirt du bærer altid under dine videoer. Tænk på fysiske produkter i stedet for digitale varer. Tjen op til 10% provisioner den største største e-handelsforhandler i verden. Helt ærligt, ville du være en idiot for ikke at tilmelde dig.

TubeBuddy – populær software / Chrome-udvidelse til optimering og styring af YouTube-videoer inklusive lyd / video-effekter. 30-50% tilbagevendende provisioner. Se planer / funktioner her.

Kendskab til andre gode WordPress-tilknyttede marketingprogrammer? Fortæl mig det i kommentarfeltet (ingen egenpromovering tak). Eller hvis du er ny med affiliate marketing og har et bestemt spørgsmål, svarer jeg mere end det for dig – bare drop mig en linje!

p.s. WP Beginner er en tilknyttet grundlæggende ethvert WordPress-tilknyttet program derude. Chancerne er, hvis de viser et firma på deres tilbud side, de har også et tilknyttet program.

WordPress-Affiliate-marketing-programmer

Hvad er det næste? Tjener selvfølgelig penge

Se min tilknyttede marketingguide, der leder dig gennem alt i denne indholdsfortegnelse.

Affiliate marketing TOC

Ofte stillede spørgsmål

&# X1f4b0; Hvilket tilknyttet program tjente jeg $ 150k / år fra?

SiteGround og Cloudways udgør mindst 90% af min tilknyttede indkomst. Jeg skrev en tutorial om affiliate marketing, som viser dig, hvordan jeg gjorde det.

&# X1f4b0; Hvilke hosting-tilknyttede programmer er mest populære?

SiteGround, Bluehost, HostGator og et par andre delte værter er de mest populære. Deltag i WordPress Facebook-grupper og kontroller afstemninger og folks samtaler for at se ikke kun de mest populære hostingfirmaer, men hvor tendenserne går.

&# X1f4b0; Hvor tjener de fleste deres penge på?

Det store flertal af succesrige WordPress-bloggere tjener deres tilknyttede indkomst gennem hosting. Det er en højt-betalende, lukrativ (men konkurrencedygtig) industri.

&# X1f4b0; Kan jeg leve med at promovere temaer / plugins?

Gør matematikken. Hvis du kun tjener $ 30 / salg, hvordan kan det sammenlignes med hostingprovisioner på $ 150 / salg? Du skal omsætte 5x mere, hvilket kan være udfordrende, men det kan ske med nok trafik.

Jeg bruger plug-in Thirsty Affiliates. Det er godt!

Skål og held og lykke,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector