Inkomsten genereren met YouTube-video’s zonder AdSense (voeg in plaats daarvan annotaties en beschrijvingen toe met partnerlinks)

Voor degenen onder ons die niet willen onze YouTube-kijkers spammen advertenties, er zijn betere alternatieven.


De makkelijkste manier is producten aanbevelen (vermeld in uw video) via partnerlinks. Wanneer iemand een product koopt via uw affiliate-link, krijgt u commissie over de verkoop. U promoot in feite het product van iemand anders voor een commissie. Ik verdien hiermee $ 1.000 / maand en het is mijn op een na grootste inkomstenbron naast SEO-advies.

Via deze affiliate links kun je zonder inkomsten inkomsten genereren met YouTube-video’s AdSense of partnerschappen. Het is persoonlijker, minder opdringerig en u krijgt waarschijnlijk geen ‘thumbs down’-stemmen omdat u hopelijk product (en) aanbeveelt waarmee u een probleem kunt oplossen.

Hier is een video Ik heb gemaakt met affiliate links:

YouTube Affiliate Marketing

Wanneer mensen op mijn MaxCDN-partnerlink klikken (in de YouTube-annotatie of videobeschrijving), krijg ik een commissie voor de verkoop. Hieronder vindt u instructies om dit te doen …

Voeg gelieerde links toe aan YouTube-video’s

Stap 1 – Voeg een bijbehorende website toe aan uw YouTube-kanaal
Log in bij YouTube en ga naar ‘Creator Studio’. Ga nu naar Channel -> Status en functies -> Externe aantekeningen. Voeg uw website toe en doorloop het verificatieproces. Mogelijk moet u uw website toevoegen aan Google Search Console. Ga nu naar het tabblad “Geavanceerd” onder Kanaal en voeg je website toe als een bijbehorende website. Volledige instructies zijn te vinden hier.

YouTube bijbehorende website

Stap 2 – Haal uw partnerlinks op
U moet eerst weten welke producten / verkopers het beste zijn om uw doelgroep ook te verwijzen. De meeste websites hebben een “Affiliates” -tab bovenaan of onderaan hun website waar u zich kunt aanmelden. U kunt ook Google “_____ affiliate programma” gebruiken om het hier te zien. Er zijn veel partnerhubs die duizenden producten / verkopers hebben. Proberen Amazon, ShareASale, of CJ. Nadat u zich heeft aangemeld en goedgekeurd, kunt u beginnen met het maken van uw partnerlinks:

Gelieerde link

Stap 3 – Verberg uw gelieerde links
Cloaking affiliate links betekent dat u mensen naar een URL op uw website verwijst, maar dat deze ergens anders naartoe leidt. Bijvoorbeeld, deze verhulde affiliate link verwijst naar / go / maxcdn maar het verwijst naar de MaxCDN-website. Je moet dit doen omdat YouTube-video-annotaties je alleen toestaan ​​om URL’s te gebruiken voor JOUW bijbehorende website – door ze te camoufleren, kun je ze omleiden naar de affiliate-link!

Als je WordPress gebruikt, gebruik ik een plug-in genaamd Dorstige partners om mijn affiliate links te camoufleren, beheren en volgen (je moet Thirsty Affiliates betalen voor hun add-ons als u extra functies wilt). De gratis versie is nog steeds goed … installeer gewoon de plug-in en vind het tabblad “Affiliate Links” aan de linkerkant van uw dashboard. Voeg de linknaam en bestemmings-URL toe, sla deze op en kopieer vervolgens de verhulde versie van de URL, zodat u deze aan uw YouTube-video-annotaties kunt toevoegen.

Verhulde affiliate-link

Stap 4 – Voeg gelieerde links toe aan YouTube-video’s
Bewerk de YouTube-video waaraan u affiliate-link (s) wilt toevoegen. Klik op het tabblad Annotaties en ‘Annotatie toevoegen’. Vul de vereiste informatie in, inclusief het tijdstip waarop u die annotatie wilt laten verschijnen (uiteraard zou dit moeten zijn wanneer u het gelieerde product aanbeveelt). Voeg onderaan uw verhulde affiliate-link toe. Pas wijzigingen toe, bekijk de video en test uw link.

Je kunt ook gelieerde links toevoegen aan je YouTube-videobeschrijving. Deze hoeven niet te worden gecamoufleerd, maar ik gebruik graag een URL-shortern zoals Beetje om de link er mooier / korter uit te laten zien.

Voeg gelieerde links toe aan YouTube-video's

Je bent klaar, ga nu meer YouTube-video’s maken

Door video’s te plannen, kunt u gelieerde links en annotaties effectiever gebruiken, maar ga door en voeg ze (indien van toepassing) toe aan uw bestaande video’s. Instructievideo’s zijn geweldig voor affiliate marketing omdat mensen op zoek zijn naar een oplossing – die vaak met een product kan worden opgelost. Bekijk enkele voorbeelden om ideeën op te doen voor je volgende YouTube-video …

Q: Hoe sluit u een Macbook aan op meerdere monitoren?
EEN: Koop een HDMI-adapter (link naar een Amazon-product)

Q: Hoe zorgt u ervoor dat uw website sneller laadt?
EEN: Koop snellere hosting (de meeste hostingbedrijven hebben een partnerprogramma)

Q: Wat is de beste tv voor een vergaderruimte?
EEN: Ik weet het niet, maar ik wed dat je het op Amazon kunt vinden!

Recensievideo’s komen ook veel voor. Nu je weet hoe je inkomsten kunt genereren met YouTube-video’s zonder AdSense of andere spam-achtige methoden, ga je gang en begin met video-affiliate marketing. Het kan lucratiever zijn en mensen zullen je niet haten omdat je ze spamt met advertenties! Zorg ervoor dat je de videorichtlijnen van YouTube volgt

Als je een vraag hebt over het genereren van inkomsten met YouTube-video’s of affiliate marketing, stuur me dan een bericht. Ik help u graag. En als je deze tutorial nuttig vond, overweeg dan om hem een ​​aandeel te geven.

Proost,
Tom Signature

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map