Kako sem ustvaril pasivni dohodek v vrednosti 12 tisoč dolarjev na mesec s partnerskim trženjem (v enem najbolj konkurenčnih prostorov – gostovanje!)

03.06.2020
Аффилиате Маркетинг 'Kako sem ustvaril pasivni dohodek v vrednosti 12 tisoč dolarjev na mesec s partnerskim trženjem (v enem najbolj konkurenčnih prostorov – gostovanje!)
0 14 мин.

Pridružen marketing Pasivni dohodek


Iščete pasivni dohodek s partnerskim trženjem?

Ta vadnica vam natančno prikazuje, kako v grobem naredim 12.000 USD na mesec v podružničnih dohodkih.

To sem storil tako, da sem napisal priročnike o optimizaciji hitrosti spletnega mesta, hkrati pa priporočal izdelke in storitve, ki omogočajo hitrejše nalaganje spletnih mest: Gostovanje SiteGround, StackPath, in Raketa WP.

Facebook ankete uporabljam za prodajo zame. Na primer, gostovanje je dejavnik # 1 hitrosti in SiteGround je bil med 26 anketami ocenjen kot gostitelj številka 1 (to je v bistvu celoten prodajni korak).

Nisem milijonar, vendar preko SEO poskušam 3.000 obiskovalcev na dan in zaslužim 400 $ na dan v pasivnih partnerskih dohodkih. To mi omogoča, da delam, kadar hočem, kamor hočem, in potujem s svojim dekletom.

2018 prodaja podružničnega marketingaGlej moje polno PayPal aktivnost, ali poročila o dohodku za vse moje podružnice

1. Poiščite partnerske programe

V Googlu poiščite »partnerske programe za« in preverite, ali obstajajo seznami za vašo panogo.

Affiliate-Programs-Google

Povezane tržnice – kraj za pridružitev / upravljanje več partnerskih programov, pridobivanje povezav in sledenje provizijam. ShareASale in Podružnica CJ sta dve najbolj priljubljeni. Super stvar pri tem je, da lahko vidite statistiko o vsaki podružnici, kot je njihov EPC (zaslužek na klik), kar je dober pokazatelj, koliko lahko z njimi zaslužite. Večja kot je številka, bolje je. Na primer, WP Engine, StudioPress in WP Rocket imajo visok EPC, saj večina ljudi ve o njih, ponujajo odlične izdelke in imajo dober ugled. To pomeni več potencialne prodaje.

Shareasale

Posamezni partnerski programi – nekatera podjetja niso del pridruženih trgov, ampak vodijo svoj program, ki ga najdete na njihovem spletnem mestu (ali v Googlu). Ne boste videli nobenih statističnih podatkov o programu (na primer EPC), vendar to ne pomeni, da jih morate preklicati. SiteGround gostuje z lastnim partnerskim programom in do zdaj sem z njimi največ zaslužil.

Individualni partnerski program

Amazonka

 • Najbolj priljubljen podružnični program
 • Visoke konverzije, ker je Amazon
 • Provizije so odvisne od kategorije izdelkov (glej spodaj)
 • Milijoni izdelkov med katerimi lahko izbirate (lahko ustvarite povezave do njih po meri)
 • Če nekdo klikne vašo povezavo in naroči (skoraj) karkoli od Amazona, dobite provizijo (poglejte njihovo pravila)

Amazonske in pridružene komisije

WordPress – če ste v industriji WordPress, kot sem jaz, sem ustvaril obsežen seznam partnerskih programov za WordPress, vključno z WordPress gostovanjem, temami, vtičniki, SEO in še veliko več.

Vrste partnerskih programov

 • Stopnje – zaslužite več, ko dosežete večjo prodajo.
 • Ravne provizije – dobite pavšalno provizijo na prodajo.
 • Dva Stopnje provizij – pri napotitvi drugega podružnice prejmete provizijo in ta opravi prodajo (na primer večstopenjsko trženje, vendar se na to ne bi popolnoma zanesel).
 • Ponavljajoče se provizije – običajno ponujajo s storitvami naročnine.
 • Kode kuponov – neverjetno veselje, če snemate videoposnetke. Ta video na kako ustvariti spletno mesto WordPress ima 3M + ogledov in prvi korak je prijava na domeno / gostovanje. Tyler (moški, ki je posnel video) gledalcem podeli kodo kupona po meri za HostGator. Tako namesto da v opis videoposnetka spustite partnersko povezavo in upajo, da jo bodo uporabniki kliknili, gledalci dobijo popust na HostGator, medtem ko uporabljajo Tylerjevo kodo kupona (še vedno mu pripisujejo dobroimetje za prodajo). Čeprav HostGator ni odličen gostitelj, sem prepričan, da jih je izbral le zato, ker se kode kupona ujemajo z njegovo YouTube strategijo. Nabral je bogastvo.

Stvari, ki jih je treba upoštevati

 • provizija
 • Ugled vaše podružnice
 • EPC (zaslužek na klik)
 • Ne bojte se vzpenjati na ravni – to je lahko dolgoročna naložba
 • Partnerske povezave so boljše (in bolj prilagodljive) od pasic / oglasov
 • Kakšne vrste promocijskih materialov ponujajo (povezave po meri, kode kuponov itd.)

Podružnic ne izbirajte izključno na podlagi njihove provizije. Preden sem se odločil, katero gostiteljsko podjetje bo promoviral, sem pobrskal po Facebook skupinah in raziskal, katera je najboljša. V postopku sem posnel posnetke anket, kjer je bil SiteGround # 1, in jih predstavil v svojih vajah. Ko sem ljudem pokazal ankete, se je prodaja / konverzija približno potrojila.

2. Nastavite blog ali YouTube kanal

Večina podružničnih trgovcev ima eno ali oboje. Rad imam bloganje, saj se moja panoga nenehno spreminja in članke je enostavno posodabljati (manj vzdrževanja). A vam je všeč pisanje ali ustvarjanje videov? Sem zelo introvertiran in se skrivam za prenosnikom, vendar obstajajo prednosti in slabosti obeh.

Blog (Pros & Slabosti)

 • Stroški (domena / gostovanje je približno 50 USD / leto).
 • Pridobivanje prometa zahteva čas (naučiti se morate SEO, povečati pooblastilo svojega spletnega dnevnika z Googlom, in se naučite ustvarjati neverjetno, optimizirano vsebino, na katero ljudje želijo povezati).
 • To je nekaj, kar imate v lasti in lahko v prihodnosti prodate.
 • Preprostejše za vzdrževanje (posodabljanje objav na spletnem dnevniku je lažje kot ponovno ustvarjanje videoposnetkov).
 • Dobro, če ste introvertni ali preprosto uživate v pisanju več kot pri ustvarjanju videov.
 • priporočam WordPress.org, Gostovanje SiteGround, Teme StudioPress, StudioPress vtičniki, ti WordPress SEO vtičniki in ti WordPress vtičniki za hitrost. Razvijalce lahko najamete v freelancer.com če potrebujete pomoč (jaz delam z njo) bdkamol in i333).

Videoposnetki (Pros & Slabosti)

 • prost.
 • Lažje za nastavitev.
 • Vzame si manj časa za pridobivanje oprijema (dober prvi videoposnetek lahko dobi na tisoče ogledov).
 • Dodajanje povezav do partnerskih povezav opisom videoposnetkov je eden od edinih načinov za zaslužek v videoposnetkih (prej ste lahko k zapisnikom dodali tudi partnerske povezave, vendar so te prekinile).
 • Videoposnetki so odlični za SEO: lahko se uvrstijo na YouTube + Google, vi pa jih lahko vgradite v svoj spletni dnevnik, ki poveča njihove poglede in hkrati izboljša vsebino spletnega dnevnika.
 • Dobro za odhajajoče osebnosti, vendar ne bodite odvrnjeni, če ste introvertirani kot jaz – moji prvi videoposnetki so sesali, vendar so postali boljši in nekateri zdaj imajo 50.000+ ogledov.

Druge možnosti

 • Knjiga
 • Pretakanje
 • Spletni tečaj

Prijava na programe in dodajanje partnerskih povezav na vsebino je enostavna. Težki del je izbira prave niše / podružnic, iskanje tem (ključnih besed), kjer bi se ljudje zanimali za nakup, in vodenje doslednega SEO prometa z ustvarjanjem vsebine visoke vrednosti, ki se uvršča v Google / YouTube. Izravnavanje vsebinskih znanj (najpomembnejši del SEO) je nujno.

3. Prijavite se in zgrabite svoje partnerske povezave

Prijavite se za svoje programe in se prijavite na podružnično nadzorno ploščo. Morali bi imeti možnost, da zgrabite svoje partnerske povezave, ustvarite povezave po meri do določenih strani in spremljate statistike na svojih povezavah.

4. Spustite partnerske povezave v svojo vsebino

Lahko jih dodate v:

 • Besedilo
 • Slike
 • YouTube opisi videov

Ne nalagajte partnerskih povezav v vsebini – preveč partnerskih povezav vam lahko priskrbi Googlovo kazen in vsebino je videti neželeno. Moje vadnice so ponavadi 3000 besed s 5–10 partnerskih povezav.

Ne dodajte vedno partnerskih izdelkov najprej v “Seznami objav” – Google ve, če vedno vedno navajate pridružene izdelke, in če to storite v vseh svojih objavah, vas lahko kaznuje za to.

Partnerji za povezave Amazon

5. Uporabite vtičnik za upravljanje affiliate povezav

Če uporabljate WordPress, priporočam brezplačno Žejni partnerji vtičnik. To vam omogoča dodajanje, prikrivanje in upravljanje partnerskih povezav. The pro različica vključuje statistiko, sicer lahko poskusite Povezave. Oba imata možnost, da vam dovolite brez naslednjih povezav, kar bi morali vedno storiti.

Nastavitve žejnih partnerjev

Žejni-pridruženi partnerji-upravljanje povezav

6. Zberite nepristranske ocene

Teh 26 anket na Facebooku kam SiteGround je bil ocenjen, da me je gostitelj številka 1 osrečil. To lahko storite s pregledi Amazon, Facebook anketami, tvitovi strank in nepristranskimi pregledi (ne z ocenami na lastnem spletnem mestu, ki so bila moderirana). Te ankete na Facebooku so mojo prodajo povečale za približno dvakrat in so po mojem mnenju najboljša ideja, ki sem jo imela v pridruženem marketingu.

Preklop na SiteGround

Migracije časa nalaganja SiteGround

Bluehost do SiteGround GTmetrix

HostGator na spletno mesto

SiteGround GTmetrix

Vpogled v Googlove spletne strani SiteGround

100 popoln rezultat na spletnem mestu

SiteGround Genesis

Hitrost, ki jo zagotavlja SiteGround

Poročilo GTmetrix SiteGround

Skrajšani časi obremenitve s SiteGround

Novi časi odzivanja na spletnem mestu

HostGator na spletno selitev v zemljo

Časi odziva SiteGround na Joomli

Preklopi na gostovanje spletnega mesta

SiteGround Rocket Zamislite Combo

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​vpogled v stran

SiteGround On Joomla

Skrajšani časi obremenitve SiteGround

SiteGround Hitro gostovanje

Novi rezultati Pingdom na spletnem mestu SiteGround

Nov čas odziva na spletnem mestu

Izboljšanje časa odzivnosti SiteGround

2019 Hosting anketa

2017-WordPress-gostovanje-FB-anketa

Priporočila Elementor Gostovanje

Julij 2019 Priporočilo za gostovanje

WordPress-gostitelj-anketa-avgust 2018

Skupno gostovanje-anketa-2017

2019-gostovanje-anketa

Go-to-gostovanje-podjetje

WordPress-gostovanje-anketa-2017

Anketa z upravljanjem gostovanja

WooCommerce-gostovanje-FB-anketa

2016-Spletno gostovanje-anketa

Anketa, ki je najboljša za WordPress-gostovanje-ponudnik

Najboljše spletno gostovanje-2019-anketa

WP prijazno gostovanje

2016-WordPress-gostovanje-FB-anketa

Najljubše gostovanje za Elementor

2018 Priporočila za gostovanje

WordPress gostovanje ankete septembra 2018.png

Upravljavec-WordPress-gostovanje-anketa-2017

2019-gostitelji-anketa-1

Gostovanje-anketa-za-hitrost

WordPress-gostovanje-anketa-junij-1

Priporočilo SiteGround

Anketa 2014-Managed-WordPress-hosting-FB-anketa

Najboljše spletno gostovanje-ponudnik anketa

Gostovanje-anketa-februar 2019

Gostovanje-priporočila-anketa

Bluehost proti SiteGround

Anketa spletnega gostitelja WordPress

Uporabljam jih in tukaj je moje poročilo o GTmetrixu:

2019-GTmetrix-Poročilo

7. Dodajte obogatene odrezke v objave v spletnem dnevniku

Če pišete recenzije, morate svojemu blogu dodati bogate delčke.

Dajo vam zvezde za pregled (in druge vrste podatkov) v Googlu, ki izgledajo lepo in lahko tudi povečajo število klikov. Uporabil sem več vtičnikov bogate delčke in se nastanil Pregled WP Pro avtorja MyThemeShop (imajo tudi a brezplačna različica). Druge alternative so Shema vse v enem (brezplačno, vendar preveč minimalno z omejenimi prilagoditvami) in WP Rich Snippets (ki jo je razvijal razvijalec in ni bil posodobljen 2 leti). Pregledovanje WP posodabljajo zanesljivi razvijalci, pri čemer je na voljo tudi različica profesionalne različice vnaprej oblikovane predloge ki izgledajo super.

Rich-Snippets

8. Izravnajte svojo vsebino SEO igra

Moja optimizacija vsebine in Yoast vadnica sta odlična mesta za začetek, če uporabljate WordPress. Raziskovanje ključnih besed in optimizacija vsebin sta daleč najpomembnejša dela SEO.

Vsebinsko SEO vsebina na kratko:

 • Poiščite ključne besede z dolgim ​​repom (posebne) Google Autocomplete
 • Z drugimi orodji za raziskovanje ključnih besed poiščite še več idej za teme
 • Vpišite svojo ključno besedo in analizirajte vsebino z najvišjimi rezultati
 • Izogibajte se tekmovanju z vsebinami avtoritet in spletnih mest avtoritet
 • Dodajte videoposnetke, infografike ali koristne grafike / tabele (ne samo besedila)
 • Prizadevajte si za 3.000 besed (v SEO obstaja fraza “dolžina je moč”)
 • Naslovi obrti, SEO naslovi in ​​meta opisi bodo ljudje kliknili
 • Optimizirajte slike za hitrost in SEO (tu sem napisal obširno vadnico)
 • Prilagodite odrezke, da povečate CTR tako, da dodate obogatene delčke, objavite datume itd
 • Poskrbite, da bo vaša vsebina bolje pokrivala temo (kot vrhunski rezultati)

Če bi morali gledati samo en video, je to:

9. Ne ciljajte samo na “pregled” ključnih besed

Internet je prenaseljen s partnerskimi pregledi.

Široke ključne besede, kot je »SiteGround Review«, so zelo konkurenčne in jih je skoraj nemogoče uvrstiti. Na 1. strani sploh ne bi mogel uvrstiti ključne besede z dolgim ​​repom, na primer »SiteGround WordPress hosting hosting«. Seveda, če tam ni kakšnih odličnih pregledov in ustvarite neverjetno mnenje v obliki objave na blogu (ali videoposnetka ali obojega), boste morda imeli priložnost. Včasih so ključne besede s pregledom preveč konkurenčne, saj si vsi mislijo.

Primeri ključnih besed brez pregleda:

 • kako obrezati pasje nohte (napoti jih na ščipalko za nohte)
 • kako povezati prenosnik s televizorjem (napoti jih na kabel HDMI)
 • kako obesiti desko (napotite jih na desko, ki jo uporabljate)
 • kako pospešiti spletno mesto wordpress (napotite jih na hitro gostovanje)

10. Izogibajte se partnerskim kaznim

Google pravi:

»Naše smernice za spletne skrbnike svetujejo, da ustvarite spletna mesta z izvirno vsebino, ki uporabnikom doda vrednost. To je še posebej pomembno za spletna mesta, ki sodelujejo v partnerskih programih. “

Morda se vam zdi, da je “preveč partnerskih povezav” najbolj nevarno, toda dejansko je tanka vsebina.

Tanka vsebina - z malo - ali brez dodane vrednosti

Zakaj?

Ker je preveč podružnic tako osredotočenih na prodajo stvari, pozabijo ustvariti vsebino, ki ljudem dejansko pomaga.

Seveda koristna vsebina pomeni tudi, da se bo več ljudi povezalo z vami, delilo vašo vsebino, kupilo stvari, ki jih priporočate, in vse pozitivne stvari, ki jih ima običajno uspešno spletno mesto podružnice. Pravzaprav ga sploh ne bi smeli obravnavati kot pridruženo spletno mesto. Mine je blog SEO. Kaj je tvoje?

11. Izogibajte se Googlu AdSense

Bottom line, ne deluje dobro.

To ni osebno, nihče jih ne klikne in ne boste zaslužili veliko denarja. Povezane povezave ves dan.

12. Napišite izjavo o partnerstvu

Tukaj je moje:

Izjava o prepovedi partnerstva – če se prijavite na SiteGround z mojo partnerska povezava Dober kos vam bom podaril brez stroškov. Vsako leto sem donirajte $ 3k za kampanje GoFundMe (2018 je bilo treba nahraniti lačne v Denverju, 2017 pa Rdečemu križu pri orkanu Harvey). Vaša podpora pomaga in resnično cenim. Trudim se, da so moje ocene nepristranske in podprte dokazi v obliki Ankete na Facebooku, tweets, in pravi pogovori. Če ga ne želite uporabljati, je tukaj nečlanska povezava v SiteGround. Kakor koli že, resnično verjamem, da so zvezdni gostitelji WordPress-a in vaše spletno mesto bo delovalo hitreje / bolj gladko… naredite svoje raziskave na Facebook skupinah + Twitter in našli boste večino ljudi reci isto.

Veliko ljudi je uporabljalo tudi Cloudways, Kinsta, in WP Engine. Ti 3 (in SiteGround) so prevladujoči favoriti v Facebook skupinah, povezanih z WordPressom. Cloudways je odličen za čisto hitrost, začne se pri 10 USD / mesec, toda podpora klepetu ni odlična. Kinsta in WP Engine sta odlična pri vsem, vendar se začneta pri 30 USD na mesec in 35 USD na mesec.

Zakaj bi ga morali imeti:

 • Ljudje imajo radi preglednost
 • Ljudje bodo preglednost nagradili s pomočjo vaše partnerske povezave (jo podarite v dobrodelne namene in jo bodo z veseljem uporabljali – dobim veliko komentarjev / e-sporočil in to potrdim)
 • Če imate izjavo o omejitvi odgovornosti s povezavo af, vam je ni treba vnašati v svojo vsebino

Komentar partnerja

13. Moja poročila o dohodku

Tukaj je, koliko zaslužim od svojih podružnic. Zanič je, da to moram pokazati ljudem, da mi verjamejo, toda vem, da je tam veliko prevar in ponaredkov.

PayPal aktivnost (tukaj je moja popolno poročilo o dejavnosti za leto 2018)…

PayPal-aktivnost

Moja nedavna dejavnost z gostovanjem SiteGround:

SiteGround-PayPal-Money

Moj najboljši mesec s SiteGround:

SiteGround-Affiliate-Sales

E-poštna sporočila Komisije …

Januar-SiteGround-Affiliate-Sales

Pridružen mesec meseca julija 2017 🙂

SiteGround-Affiliate-of-the-Month

MaxCDN (kupil ga je StackPath, ki je odložil zagon podružničnega programa), ko pa so ga začeli, sem začel še več. So del Učinek, podružnično tržnico.

Vpliv-radij-pridružena prodaja

ShareASale (prodaja WordPress teme in vtičnika WP Rocket za predpomnilnik WordPress)…

ShareASale-Affiliate-Plačila

Elegantne teme …

Elegantne teme-partnerska plačila

Freelancer.com (sklicevanje ljudi na mojega razvijalca, ki izvaja projekte za hitro spletno stran)…

Zaslužek samostojni partnerji

Imam še nekaj drugih podružnic, vendar so te glavne.

Končna misel: Gre za dolgoročno naložbo

Iskreno, verjetno bo minilo nekaj let, da boste ustvarili trajnostni, pasivni dohodek, od katerega lahko dejansko živite. Ampak to je popolnoma vredno. Delam, ko hočem, kjer hočem, in imam čas, da počnem karkoli hudiča. Svoboda je resnična in spodbujam vas, da vzamete korak naprej.

Moj MercedesNi labo, ampak sem kupil c300 Mercedes s pripadajočimi prihodkiJaz in MačkeJaz in mačke (Valencio na levi, Sonic na desni)Jahanje-slonPartnersko trženje mi daje čas / denar za potovanje po svetu

Če imate kakršna koli vprašanja, resno uživam, da pomagam ljudem, da začnejo. Samo pustite komentar ali uporabite moj kontaktni obrazec. Nisem tukaj, da bi vam kaj prodajal, samo vam pokažem, kaj mi je uspelo in poskušam pritegniti več ljudi v podružnično trženje, saj mi je to spremenilo življenje.

Pogosto zastavljena vprašanja

&# x1f4b0; Kako sem zaslužil $ 12k / mesec s podružničnim trženjem?

Blogam o optimizaciji hitrosti spletnega mesta in priporočam gostovanje v tem procesu. Moji bralci dobijo, da se njihovo spletno mesto naloži hitreje, in zaslužim s prodajo. To je win-win.

&# x1f4b0; Kako zasluži večina uspešnih podružnic?

Večina podružnic svoj denar zasluži s pomočjo gostovanja in Amazonovega partnerskega programa. Vendar pa je Amazon zmanjšal provizije in ti ljudje so zdaj težko.

&# x1f4b0; Ali je Amazonov partnerski program kaj dobrega?

Ne bi priporočal. Amazon ima dolgo zgodovino spreminjanja stopenj provizij in pisanja vsebin, ki tekmujejo s svojimi podružnicami (pogosto jih prehitevajo). So že velikansko podjetje in priporočam, da promovirate podjetja, ki imajo več potenciala za rast.

&# x1f4b0; Kateri partnerski programi so najboljši?

SiteGround, Cloudways in SEMrush so nekateri najbolj priljubljenih in najbolj plačanih partnerskih programov. Tudi Bluehost je priljubljen, vendar ne verjamem, da je dober gostitelj.

&# x1f4b0; Kaj je najtežji del affiliate marketinga?

Pridobivanje SEO prometa je najtežji del. Dajanje partnerskih povezav na vaš blog je enostavno; prometa ni! Postati morate mojster raziskovanja ključnih besed in SEO strani. Učenje, kako izbrati prave ključne besede in ustvariti super vsebino, je temelj za več prometa.

Vso srečo 🙂
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector