Како зарадити новац помоћу афилијативног маркетинга (Водич за 2020. годину): Прошле године сам погодио 150 000 долара и желим показати другима како сам то урадио

Никада нисам мислио да ће ми се то догодити.


У две године сам прешао од зараде од 20 до 80 хиљада долара, затим 2018 у 150 хиљада долара (види мој извештаји о приходу).

То сам учинио тако што сам напустио све своје СЕО клијенте и покушао да зарађујем са аффилиате маркетингом (пишем туторијале о СЕО и веб локацији). 90% мог придруженог прихода долази од упућивања људи на СитеГроунд, хостинг компанија која ме је наградила подружница месеца у јулу 2017.

Па шта да радим??

У основи пишем водиче о томе како да убрзате учитавање веб странице док кажем „хостинг је фактор # 1 брзине веб странице и СитеГроунд оцијењена је домаћином број 1 у 34 Фацебоок анкете. Они су такође користи Иоаст, препоручује ВордПресс, и хоће мигрирају те бесплатно. Многи људи то већ јесу прешли на СитеГроунд и постављено брже време учитавања на Твиттер.“

Ово ми је нагло повећало продају.

Не, то се није догодило преко ноћи. Да, био сам прекинут неколико година док сам стварао садржај. Али то ми је буквално променило живот … преселио сам се из куће родитеља (уздах) у леп студио у центру Денвера, купио мој први аутомобил (мерцедес ц300), усвојио две мачке, а мој кредит је подигао 45 бодова. Донирао сам и 6.000 долара за ГоФундМе кампање. Ја сам скроман тип, али у аффилиате маркетингу бројеви причају. Желим да вам покажем како сам то урадио. Уживати :-)

СитеГроунд-Аффилиате-Салес

СитеГроунд-ПаиПал-новац

Види мој пуна ПаиПал активност, или извештаји о приходу за све моје подружнице.Ја и Наталие

Коначно имам времена / новца да путујем са својом девојком (знам, она је предивна)

Contents

Почетак

Како функционира придружени маркетинг?
Партнер сте са компанијом која продаје производе / услуге које желите да препоручите својој публици. Ако нешто купују користећи вашу партнерску везу, добијате провизију од продаје. Постоје и друге врсте партнерских програма, али то је најчешће – и то је оно што радим.

О мом блогу

 • Пишем о СЕО + оптимизацији брзине веб странице
 • Хостинг је фактор бр. 1 за оптимизацију брзине веб странице
 • Зарађујем тако што упућујем људе Хостинг СитеГроунд-а
 • Провео сам пуно времена прикупљајући доказе са друштвених медија тамо где су били # 1 на 34 различите Фацебоок анкете, Фацебоок разговори које то подржавају и како прелазак на њих може побољшати време учитавања страница. Такође имам 100% резултата у ГТметрик-у + Пингдом
 • Имам око 2.500 посетилаца дневно, 90% је са Гоогле-а … додавање партнерских веза на ваш блог (или видео снимке) је лак део – тежак део је доследан промет њима (СЕО)
 • Било је потребно блогање пуно радно време много месеци са минималним примањима да би се видели резултати, али сада, ја могу (и морам) да престанем да радим неколико месеци и даље скупљам приходе од придружених компанија

О мени (зашто ово пишем?)
Долазим из неуспешне позадине веб дизајна / СЕО. Блогирала сам јер сам знала да је то добро за СЕО, али моји чланци нису уновчити. Ухватио сам скок вере и спустио своје клијенте да схвате блогање / аффилиате маркетинг. Био сам добар у оптимизацији брзине веб странице и знао сам да је хостинг 1 фактор. Након неких истраживања, видео сам да је СитеГроунд био # 1 у већини Фацебоок анкета и имао сам велику репутацију у великодушним партнерским комисијама. Тако сам написао туторијале о брзини веб локације … како конфигурирати ВордПресс кеш додатке, хостинг критике и друге теме везане за брзину. Обично на крају поста, рекао бих „… и ево зашто би требало да пређете на СитеГроунд“ са доказима о томе зашто су они најбољи… анкете, твитераши, побољшања времена учитавања итд. Тада ствари постану добре. Сада имам 0 клијената и слободу да живим како желим. Написала сам овај туториал јер сам заиста узбуђена да помогнем људима да учине исто – без БС-а.

Највећи фактори

 • Одабир праве нише и подружнице (их) на које ће се читаоци упутити
 • Проналажење тема (кључне речи) где би људи били заинтересовани за производ / услугу. НЕ морате писати критике !!! Ако направите ИоуТубе видео запис о „како спојити телевизор на лаптоп“, испусти партнерску везу на ХДМИ кабл. То је само један пример.
 • СЕО: добивање доследног промета писањем АВЕСОМЕ садржаја о вашим кључним речима (у СЕО-у постоји фраза „дужина је снага“ и ово се за мене исплатило). Можда радите видео записе или е-течај, али нашао сам постове на блоговима НАЈБОЉЕ ажурирати, што значи и мање одржавања. Највећи фактор ФАР-а било је време које сам пажљиво провео креирајући своје туторијале … што је на крају резултирало изненадним 3к пораст СЕО саобраћаја
 • Додавање ХТМЛ садржаја у СВАКИ чланак (подстиче дужи садржај, организацију, па чак и шансу за добијање скок на везе у Гоогле-у користећи именована сидра).
 • Прикупљање Фацебоок анкета, твитераша и других доказа о томе ЗАШТО би требали да изаберу моју подружницу
 • Тхе стрпљење требало је писати садржај много месеци, чак и кад ми нису платили

1. Пронађите своју нишу

Моје путовање у каријери протекло је овако: мрежни маркетинг > веб дизајн > ВордПресс веб дизајн > ВордПресс СЕО > ВордПресс оптимизација брзине. Сада улазим у аффилиате маркетинг.

Док сам то радила ВордПресс оптимизација брзине Приметио сам да га треба пуно људи, али врло мало људи га је снабдевало (недостајало је услуга и подучавања када сам истраживао Гоогле). Такође сам знао да је хостинг фактор # 1 фактор брзине веб странице и те компаније су платиле и до 200 УСД / продају. Хостинг је такмичарски простор, али повјериле су ме провизије и недостатак понуде.

Проширио сам свој СЕО блог и почео писати о хостингу, додацима за кеширање и другим релевантним темама … док препоручујем СитеГроунд у сваком туториалу. Додао сам друштвени доказ попут 34 Фацебоок анкете на којима је оцењено # 1. Сваки туториал је био супер детаљан и тона људи их је сматрала корисним – многи добивају 100+ посетилаца дневно јер сјајан садржај = виши ранг.

Једном када нађем своју нишу (ВордПресс оптимизација брзине), чврста хостинг компанија са партнерским програмом високе провизије (СитеГроунд) и направи уџбенике о темама које би људима из моје нише биле корисне (и можда би желеле да промене свог домаћина), ето шта ме је снашло до $ 130к.

Водич за оптимизацију брзине програма ВордПресс

Једном када пронађете нишу са великом потражњом, мало понуде (обавите своје Гоогле истраживање) и угледан подружница која нуди лепе провизије … и имате стрпљења да сачекате финансијске резултате током стварања имовине (говорим о садржају), охрабрујем вас да преузмете скок.

2. Пријавите се за партнерске програме

Популарни интернет трговци

ВордПресс хостинг

 • СитеГроунд – 50 УСД – 100 УСД + / продаја (слојни програм).
 • ВП Енгине – 200 УСД / продаја + бонуси + двослојни програм 50 УСД.
 • Кинста – 50 УСД – 500 УСД / продаја + 10% понавља.
 • Цлоудваис – 50 УСД – 125 УСД / продаја (вишеслојна) или понављајући приход са нижом почетном провизијом – такође су били број 1 на многим Фацебоок анкетама, имају врло јаке праћење и ускоро ћу их препоручити за управљање хостингом у облаку

ВордПресс теме

Емејл Маркетинг

 • АВебер – 30% понавља ((19 УСД – 149 УСД + по продаји).
 • Стални контакт – 105 УСД по продаји и 5 УСД по олову (пријавите се за бесплатно пробно време).

Остале подружнице

Купонски кодови

 • А2 хостинг + ХостГатор – ове подружнице вам омогућавају да креирате прилагођене кодове купона што је велики бонус ако правите ИоуТубе видео снимке. Тајлеров видео Мооре на како направити ВордПресс страницу има 4.5М + прегледа и упућује људе у ХостГатор користећи његов код купона. То значи да му се приписује продаја ако користи код (чак и ако не кликне на његов придружени линк). Ако радите ИоуТубе видео снимке, кодови купона могу резултирати много већом продајом од испуштања веза у описима видео записа и наде да ће људи кликнути на њу. Имао је богатство.

3. Научите различите врсте програма

Један ниво – остварите провизију када се продаја генерише са вашег партнерског линка.

Два нивоа – добити провизију када упутите друге подружнице и они почну продавати (мислите на више нивое маркетинга). Пример је Програм ВП Енгине-а где својим читаоцима кажем о њиховом ВордПресс хостингу, почињу са продајом, а ја зарадим 50 УСД / продају од сваке продаје коју генеришу.

Цлимбинг Тиерс – повећане провизије што више продаје.

СитеГроунд-Аффилиате-Програм-Тиерс

Понављајуће се комисије – обично се дешава са услугама претплате … непрестано примате провизије све док се људи пријављују. АВебер и СЕМрусх то раде.

Провизије за целокупне локације – набавите провизију без обзира на то што људи купују на веб локацији придружене компаније. Амазонов партнерски програм Да ли ово.

Паи пер Леад – добити провизију на основу броја потенцијалних понуда (нпр. Попуњавање образаца за контакт) које пошаљете предузећу. Будите сигурни да подесите аналитику да то прати и склопите чврст, писмени договор са својом подружницом. Не желите да трошите тоне времена и да се изгарате као ја.

Колачићи – колико времена након што људи кликну на вашу партнерску везу добит ћете провизију ако се генерира продаја. Обично 30-90 дана, али не би требало бити прекидајући договор при избору подружница.

Појединачни партнерски програми – овде се пријављујете преко њихове веб странице.

Индивидуални-придружени програм

Аффилиате МаркетплацесСхареАСале и ЦлицкБанк имате на хиљаде трговаца које можете изабрати. Лепо је пријавити се на једно место и проверити перформансе више подружница без одласка на сваки појединачни портал на свакој веб локацији. Многи програми ипак нису део тржишта. Велики сам обожавалац СхареАСале – постоји толико много компанија и индустрија које можете изабрати.

Схареасале

Амазонски партнерски програм
Амазонов партнерски програм је најпопуларнија од свих. Не учествујем сам (још увек), али већина повезаних трговаца који познајем користе Амазон, јер … то је Амазон. Можете прегледати производе које сте користили или написати водиче (нпр. Како спојити рачунар на ТВ) и пребацити партнерску везу на ХДМИ кабл … само неколико примера. Можда ћете желети да изградите односе са произвођачима како бисте могли да набавите производе пре него што су пуштени – омогућава вам време да креирате преглед пре него што се производ лансира и да региструјете продају током вршних добара куповине.

 • До 10% провизија
 • Провизија% на основу категорија
 • Провизије на целој локацији (ако купују било шта користећи ваш линк, добијате провизију)
 • Супер високе конверзије
 • Креирајте прилагођену везу са било којим производом

Амазонске и придружене комисије

Амазон-Аутоцомплете-Кеивордс

Можете да креирате партнерске везе за било који Амазон производ, а затим га додате у опис видео записа:

Амазон-Аффилиате-Линкс

ВордПресс партнерски програми
Ако сте у индустрији ВордПресса какав сам ја (било да је у питању дизајн, развој или СЕО), сакупио сам прилично списак ВордПресс партнерских програма. Изузео сам оне за које сматрам да нису успешни или плаћам премало да бих конкретно имао зараду ТхемеФорест, Цреативе Маркет, и ниске квалитете тематских трговина као што је Монстер Темплате. Хостинг се добро исплати и написао сам уџбеник за аффилиате програм СитеГроунд-а и теме СтудиоПресс-а који су моје две подружнице са највише плаћања. Ти водичи имају мноштво екрана / социјалних доказа посебно за СитеГроунд.

 • СитеГроунд – мој главни хостинг партнер са солидном репутацијом на друштвеним мрежама (што користим у своју корист). Они плаћају 50 до 100 УСД / продају и додељују прилагођене провизије на основу вашег учинка и да ли продајете скупље планове за хостинг.
 • ВП Енгине – 200 УСД / продаја са двостепеним партнерским програмом (50 УСД за сваку двостепену продају)
 • СтудиоПресс – познат по томе што су уграђене најквалитетније ВордПресс теме Генесис
 • Елегантне теме – висококвалитетне теме са издашним партнерским програмом (50% од продаје)
 • СтацкПатхЦДН са 31 додатним центрима података (Цлоудфларе има 200+ дата центара, али више дата центара = бржа испорука садржаја). Добијам око 1000 УСД месечно упућујући људе на СтацкПатх у туторијали за додатке за кеш меморију. СтацкПатх је недавно купио МакЦДН и стопа прихватања њихових придружених партнера је много нижа (зависи од вашег потенцијалног волумена), али већина додатака кеша претвара се у СтацкПатх као њихов препоручени ЦДН
 • Фрееланцер – упутите људе на програмере, дизајнере и друге фрееланцере са којима сте радили и чинили 100% хонорарне комисије за пројекте током првих 90 дана. Добивам много људи који траже услуге оптимизације брзине за ВордПресс… па их упутим својим програмерима са фрееланцер аффилиате линком и остварујем 125 УСД месечно у пасивном дохотку. Не можете да користите партнерске везе за повезивање са одређеним фрееланцер профилима, тако да ја усмеравам људе на почетну страницу преко аффилиате линка и дајем људима корисничка имена мог програмера..

4. Покрените бројеве

Високе провизије, високе конверзије, ниске стопе преокрета
Наравно да желите подружнице с високим провизијама, али оне би требале имати добру репутацију са високим бројем конверзија и ниским стопама преокрета (добит ћете 0 УСД ако људи откажу након пријаве). Ако су део придруженог тржишта СхареАСале или ЦлицкБанк можете да видите неке бројеве тамо. Предузећима се свиђа Амазон / СитеГроунд сигурне су окладе, у противном извршите истраживање (или пратите придружене везе како бисте могли да пратите њихов рад). Избегавајте подружнице које нуде велике провизије, јер то вероватно значи да се боре да природно задрже / задрже купце. То ће наштетити вашим бројевима (посебно стопама конверзије / преокрета).

Зашто нисам промовисао ВП Енгине за 200 УСД / продају
Могао сам промовисати ВП Енгине (хостинг компанија) за 200 УСД / продају без нивоа програма за успон – звучи прилично добро зар не? Али када сам проверио СхареАСале, видео сам да су стопе обрнутости биле 24%! Само да бих вам дао идеју да је преокрет на СитеГроунд мањи од 10%. ВП Енгине стартује од 29 УСД месечно, док СитеГроунд $ 3.95 / монтх, плус СитеГроунд има бољу репутацију. Морао сам да се попнем на виши програм до виших провизија са СитеГроундом, али дугорочно се то исплатило.

5. Постављање блога

ВордПресс – на чему препоручујем изградњу веб странице / блога.

У следећем одељку сумирани смо целокупни „продајни терен“ за СитеГроунд. Користим ово тачно одјељак о сваком поједином водичу на мом блогу који се односи на оптимизацију брзине веб странице. Израда вашег продајног тела и објашњење зашто би људи требало да користе ваше подружнице (нпр. Социјални доказ) је тако важно!

ХостингСитеГроунд је користи Иоаст, ја и препоручује ВордПресс. Они су број 1 у скоро свим Фацебоок анкета и дајте већини људи мајоре побољшања времена учитавања посебно ако су користили осредње хостове: ГоДадди, Блуехост, ХостГатор, ИнМотион, Дреамхост, ЕИГ.

Иоаст-он-Твиттер-Ми смо тек пребачени на Сите Сите

Ја их користим полу-наменски план ГоГеек-а која долази са 4к више ресурси сервера него дељено хостинг. Кликните на моје странице да бисте видели колико се брзо учитавају, погледајте мој ГТметрик извештај или погледајте људе који мигрирали и постављено нова времена утовара. И они то раде слободне миграције.

Како проверити да ли је ваш хостинг спор
Покрените своју веб локацију Увид у Гоогле ПагеСпеед Спеед да видим да ли смањите време одговора сервера налази се у вашем извештају. Гоогле препоручује треба да буде <200ms. Anything above 1 second is not good. You can also check your TTFB (време до првог бајта) на картици Времена ГТметрик-а или битецхецк.цом.

Смањите време одзива сервера

Ево анкета:

Хостинг за 2019. годину

2017-ВордПресс-хостинг-ФБ-анкета

Препоруке Елементор хостинга

Јули 2019. Препорука за хостинг

ВордПресс-домаћин-анкета-август-2018

Схаред-хостинг-анкета-2017

2019-хостинг-анкета

Го-то-хостинг-цомпани

ВордПресс-хостинг-анкета-2017

Анкетирани хостинг-анкета

ВооЦоммерце-хостинг-ФБ-анкета

2016-Веб-хостинг-анкета

Најбоље ВордПресс-хостинг-провајдер-анкете

Анкета о најбољем веб-хостингу-2019

ВП Фриендли Хостинг Полл

2016-ВордПресс-хостинг-ФБ-анкета

Омиљени хостинг за Елементор

2018. Препоруке за хостинг

ВордПресс Хостинг Анкета Септ 2018.пнг

Манагед-ВордПресс-хостинг-анкета-2017

2019-домаћини-анкета-1

Хостинг-анкета-за-брзину

ВордПресс-хостинг-анкета-јун-1

СитеГроунд-Препорука

Анкета 2014-Манагед-ВордПресс-хостинг-ФБ-анкета

Бест-Веб Хостинг-Провидер-Полл

Хостинг-анкета-феб-2019

Хостинг-препоруке-анкета

Блуехост вс СитеГроунд

Анкета за веб локацију ВордПресс

СитеГроунд препоручује ВордПресс:

СитеГроунд-Рецоммендед-ВордПресс-Хост

Неколико срећних купаца (ово је мој социјални доказ):

Годадди на СитеГроунд миграције

ЕИГ-то-СитеГроунд

СитеГроунд-Мигратион

СитеГроунд има 3 плана:

СитеГроунд-хостинг

Виши планови укључују више ресурси сервера (# 1 фактор у водичу за оптимизацију ВордПресс-а). Ево потпуни упоредни графикон, али ГровБиг вам даје око 2к више ресурса сервера од СтартУп-а, а ГоГеек је полу-посвећено гостовање што вам даје још више. ГровБиг и новији се испоручују са бесплатном миграцијом, постављањем фајлова, напредним кеширањем и могућностима хостовања више веб локација. ГоГеек долази са приоритетном подршком. Њихово гостовање у облаку је прилично скок цена од 80 УСД месечно.

То можете видети на њиховим страница са карактеристикама:

Упоређивање СитеГроунд-Сервер-Ресурса

Користим СитеГроунд зато што:

 1. Моја ГТметрик + Пингдом извјештаји говоре сами за себе
 2. Моје се странице учитавају одмах (кликните их ако желите)
 3. Брзо брзинска технологија (ПХП 7.3, НГИНКС, СГ Оптимизер, Цлоудфларе)
 4. Препоручује Иоаст, ВордПресс, Ивица од ВордПресс Убрзајте
 5. бесплатно Шифрујмо ССЛ, једноставан за коришћење цПанел, и карактеристике за е-трговина
 6. Подршка за ВордПресс је непобедив чак и без приоритетне подршке ГоГеека
 7. ГровБиг долази са подешавањем, више простора за складиштење и више ресурса сервера (померите се доле до „доделимо вам потребне ресурсе“ и покажите показивач изнад сервер таб)
 8. ГоГеек долази са још више ресурса сервера, складиштења, приоритетне подршке
 9. Слободне миграције, мигратор плугин, и а 30-дневна гаранција поврата новца
 10. Много похвала за Реддит, Фацебоок разговори, Твиттер, ТрустПилот
 11. Тона похвале на Фацебооку: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Многи људи су већ мигрирали и резултате објавили на Твиттеру: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Придруживање одговорности – ако се пријавите за СитеГроунд са мојим аффилиате линк Донираћу добар део без икаквог трошка за вас. Сваке године ја донирајте $ 3к за ГоФундМе кампање (2018. године требало је нахранити гладне у Денверу, 2017. је било Црвеном крсту на урагану Харвеи). Ваша подршка помаже и ја је искрено ценим. Трудим се да моје критике буду непристране и подржане доказ у облику Анкете на Фацебооку, твеетс, и прави разговори. Ако не желите да га употребите, ево вам нон-аффилиате линк на СитеГроунд. Било како било, ја заиста верујем да су звјездани ВордПресс домаћин и ваша веб страница ће брже / глаткије радити… обавите истраживање на Фацебоок групама + Твиттер и наћи ћете већину људи рећи исто.

ОММ на локацији

Људи обично мигрирају због својих брзинска технологија можете смањити оптерећења на пола:

Прелазак на СитеГроунд

Миграција времена учитавања СитеГроунд

Блуехост до СитеГроунд ГТметрик

ХостГатор То СитеГроунд

СитеГроунд ГТметрик

Увид у Гоогле ПагеСпеед Гоогле СитеСпеед

100 Перфецт Сцоре он СитеГроунд

СитеГроунд Генесис

Брзина коју пружа СитеГроунд

СитеГроунд ГТметрик Репорт

Скраћено време учитавања помоћу СитеГроунд-а

Ново време реакције на локацији СитеГроунд

ХостГатор на СитеГроунд миграцију

СитеГроунд Респонсе Тимес он Јоомла

Пребацује се на СитеГроунд хостинг

СитеГроунд Роцкет Имагифи Цомбо

Јоомла ГТметрик Он СитеГроунд

Увид у СитеГроунд ПагеСпеед Спеед

СитеГроунд Он Јоомла

Скраћено време учитавања СитеГроунд

СитеГроунд Спееди хостинг

Нови резултати Пингдом-а на СитеГроунд-у

Ново време одговора странице

Побољшање времена одзива на локацији СитеГроунд

Набавите хостинг од СитеГроунд-а

Тема – не треба вам посебна тема за аффилиате маркетинг, вероватно вам је потребан само блог. препоручујем Теме за СтудиоПресс јер то Иоаст, Матт Цуттс (од Гоогле-а) користим и ја. Матт Мулленвег, оснивач ВордПресс-а, такође их препоручује. Једна од највећих грешака које сам направила била је употреба теме из Тхемефорест… Јер су их направили независни програмери који могу престати да ажурирају своју тему. То ми се десило и стално чујем хорор приче о томе да су људи морали да пребацују теме и редизајнирају целокупну веб локацију. Користим исту тему СтудиоПресс-а (Оутреацх Про) већ 3 године. Њихове теме су лагане (брзо се учитавају), СЕО-прилагођене помоћу оптимизованог кода, сигурне и имају велики избор додаци за Генесис Фрамеворк и феноменалну заједницу у Фацебоок група Генесис ВордПресс. Укључују документацију за њено постављање и служиће вам дуго, много година.

СтудиоПресс-Теме

Помоћ за развој веб локација – требате помоћ при постављању теме? Радим са иста два програмера 3+ година. Да бисте их запослили, пријавите се за Фрееланцер налог, постави свој посао (инсталација ВордПресс теме), а затим позови корисника и333 или бдкамол вашем пројекту. Ако желите, контактирајте ме и ја ћу вам их представити путем е-маила. Обоје су сјајни програмери са повољним ценама, течно говоре енглески и преименујем им сав посао у програмирању.

Пронаиа-Кумар-С-рецензије

6. Мастер СЕО

Ако не радите све из мог ВордПресс СЕО водича, барем урадите ово:

 • Пронађите а специфична (дуга реп) кључна реч у Гоогле аутоматском довршавању, дугом 3+ речи.
 • Истраживање конкуренција кључних речи како бисте били сигурни да није превише конкурентан (широке кључне речи са високим месечним претрагама су увек конкурентније). ВидИК, Кључне речи свуда, и МозБар Проширења за Цхроме су сјајни алати за то, али је најбоље да ручно истражите колико је јак садржај је (у врхунским резултатима) – највећи показатељ.
 • Креирајте детаљни садржај (видео снимци треба да буду 10+ минута дуго, требало би да буде постова на блогу 3.000+ речи дуго. Направите ХТМЛ садржај да се организују дуге постове.
 • Лепо занат наслов (које ће људи кликнути) у идеалном случају са вашом кључном речом испред ње.
 • Лепо занат Опис (односи се на ваш видео опис или мета опис за постове на блоговима у које можете да се бавите Иоаст, додатак који препоручујем ако сте на ВордПресс-у).
 • Не опседните се густина кључних речи, то једва има везе. Најважнија места за коришћење су наслов, опис, а ако користите Иоаст, ваш СЕО наслов и мета опис.
 • Користите неке линкови у вашем садржају – интерне везе су природан начин за изградњу веза до сопствене веб локације, а спољне везе су попут навођења извора за Гоогле. Оба су важна.
 • Употреба мултимедија – било да се ради о видео записима, инфографикама или аудио снимцима – људи их воле!
 • Користите чврсту супстанцу ВордПресс тема + хостинг (нпр. СтудиоПресс + СитеГроунд) што вам може уштедети пуно проблема у погледу брзине веб локације, компатибилности, сигурности и уграђеног СЕО.
 • Користи додатак богатих исечака (Користим ВП рецензију МиТхемеСхоп) ​​да бих добио „звезде“ на Гоогле-у.
 • Конфигуришите Јоастин СЕО додатак, Гоогле Сеарцх Цонсоле, и ВП Роцкет (предмеморија предмеморије).
 • Када користите ВордПресс, користите Структура постојања трајне везе „име имена“ у Подешавањима> Пермалинкс.
 • Увек слике етикета (на рачунару) ПРЕ уплоадања у ВордПресс и користите а повезати да се аутоматски користи име датотеке слике као текст алт слике (штеди време).
 • Немој да се дешаваш ВордПресс додаци. Многи од њих повређују брзину или се не одржавају.
 • Додајте поруке свог блога датум објаве за резултате претраге (чини да ваш садржај изгледа свеже)!
 • Направите веб страницу брзи терет – употреба Цлоудфларе-ов бесплатан ЦДН, оптимизујте слике (нпр. СхортПикел), избегавајте спољне ресурсе као што су Гоогле АдСенсе, Гоогле Мапс и додаци високог ЦПУ-а. Обавезно користите ПХП 7+ (на вашем хостинг налогу) и чистите базу података често помоћу ВП-Оптимизе или ВП Роцкет-а. Избегавајте ЕИГ хостинг по сваку цену.
 • Употреба ССЛ (Шифрујмо је бесплатан) и прегледајте Гоогле-ове национална и локални фактори рангирања.

7. Мастер Видео СЕО

А ако не радите све из мог ИоуТубе водича за СЕО, урадите ово:

 • Пронађите ИоуТубе одређене кључне речи (дугачак реп) у аутоматском довршавању које имају 3+ речи.
 • Истражите конкуренцију кључне речи гледајући колико прегледа, лајкова, коментара и других сигнала имају врхунски видео снимци (видИК Цхроме додатак је одличан за ово). Широке кључне речи имају више претрага, али су конкурентније (увек започните с дугим репом).
 • Темељито покривајте тему – циљајте на 10 минута и будите сажети (скрипте / уређивање)!
 • Означите видео датотеку (на рачунару) као своју кључну реч и пренесите је на ИоуТубе.
 • Направите лијеп наслов који заводи људе да кликну на ваш видео с вашом кључном ријечи испред.
 • Напишите дугачки опис са временским ознакама, везама и употребом кључне речи у првој реченици.
 • Прегледајте транскрипт аутоматски генерисан од стране ИоуТубе-а и извршите исправке.
 • Пренесите прилагођену сличицу (1280пк од 720пк) која људе привлачи да кликну на видео.
 • Увек одговарајте на коментаре и уградите видео на свој блог ако га имате.
 • Укључите свој видео у свој блог, е-пошту, друштвене медије, друге маркетиншке канале.

У супротном, то је једноставно као додавање везе до описа видео записа и тражење од људи да га кликну. Купонски кодови су огроман бонус (ако вам подружница то нуди), јер често можете људима давати попуст користећи свој прилагођени код, истовремено вам приписујући продају, а да они чак и не морају да кликну на вашу партнерску везу. То доводи до већих конверзија. (Тајлер Мооре то ради).

Амазон Аффилиате Линкс

8. Откријте своју стратегију садржаја (Блог вс. Видео вс. Цоурсе)

Блог Постс – у многим технолошким индустријама попут моје, постоји пуно технолошких промена које захтевају од мене да ажурирам садржај. Много је лакше ажурирати пост на блогу него у потпуности обновити видео. Видео су добри, али постови могу трајати и много дуже (звани зимзелени садржај).

Видео – додајте партнерске везе у ИоуТубе описе и реците људима да сте тамо оставили везу. Не можете да измените видео запис након што је он пренесен, па сам имао потешкоће да ажурирам своје податке. Захтева више одржавања него постова, посебно ако се у вашој индустрији доста променило.

еЦоурсе – иста ствар као и видео снимци у којима је тешко ажурирати их, али никада нисам урадио е-курс. Удеми је вероватно најбоља опклада.

Аффилиате Линкс – додавање партнерских веза у ваш садржај (текст / слике / дугмићи) је једина стратегија коју користим и најпопуларнија је. Људи који заправо читају ваше ствари су они који вероватно купују нешто што ви препоручите – вероватно неће кликнути на одвлачење реклама са натписом.

Банери – након што сам их тестирао, одлучио сам да скинем своје рекламе јер су изгледали продајно и нису функционисали као што су то радиле моје партнерске везе. Лако их је бацити, али одвраћају пажњу и вероватно неће имати сјајне резултате. Ако их испробате, будите сигурни да приказујете посебне банере на бочној траци на основу врсте садржаја који људи читају на вашем блогу (за постове који спадају у моју СЕО категорију приказао бих банер који се односи на СЕО и за постове под категоријом брзине моје веб странице. Показао бих другачији транспарент). То можете учинити помоћу додатка попут Логиц Видгет.

Жеђне подружнице прати, огртаче и категоризира ваше партнерске везе. Једном када се пријавите за свој програм, узмите партнерске везе и додајте их овом додатку. Ово може потрајати ако ћете повезати више страница на веб локацији придружене компаније (што би у многим случајевима требали). Тхе про верзија долази са статистиком, али је ни не користим и ја сам прилично аналитична особа.

Жеђ-придружена предузећа-управљање везама

Цлоакинг – додаје / иде / или други префикс везе до придружених веза. Сваки пут када користите партнерску везу требало би да користите скривену верзију (нпр. Ввв.онлинемедиамастерс.цом/го/ситегроунд)

Користите дубинске везе – ово су странице на веб локацији ваше подружнице које АРЕН нису почетна страница. За хостинг СитеГроунд пуно повезујем с њиховим страница са технологијом брзине као партнерска веза. Ако радите Амазонов партнерски програм, само желите да сакупите листу производа које ћете препоручити читаоцима, креирати партнерску везу за сваки од њих и увести их у додатак.

Поставке жеђних подружница – прођите кроз поставке додатка и подесите све што је потребно. Све сам оставио као подразумевани, али променио сам свој префикс везе (скривену верзију УРЛ-а) у / го /.

Поставке Тхирсти-Аффилиатес

11. Нема следећих партнерских веза

Не желите да претраживачи следе придружени линкови. Ако их додате у садржај користећи Тхирсти Аффилиатес, то ће учинити аутоматски. У супротном одаберите „Нофоллов“ при додавању партнерских веза.

Нофоллов-Аффилиате-Линкс

12. Додајте партнерске везе у слике

Само кратки подсетник да то учините – може повећати кликове посебно на мобилном уређају.

13. Означи странице са придруженим статистикама у свом претраживачу

Идите на придружени контролни панел (а) и обележите страницу „статистика“ тако да се сачува у вашем прегледачу. Ово штеди време посебно ако сте неко ко воли да стално проверава продају / перформансе.

Аффилиате-Боокмаркс

14. Подешавање упозорења о тексту / е-пошти када год се врши продаја

Ово функционише само ако вам придружена компанија пошаље е-пошту када се генерише продаја. Сваки пут када направим продају СитеГроунд-а, на телефон добијам прилагођено обавештење. ОСИГУРАЊЕ је набавити ово.

Креирајте прилагођена упозорења на свом телефону за продају подружница – ако користите ГМаил, идите на своја подешавања и направите филтер да би све е-поруке са „СитеГроунд Аффилиате Сале Генератед“ у насловној линији отишле у сопствену мапу (подесите линију предмета да одговара било којој нотификацији е-поште коју вам пошаље ваш придружени партнер). Затим подесите прилагођено упозорење на телефон помоћу ГМаил апликације тако да кад год генерирате продају, добићете прилагођено упозорење (ево туториал за Андроид и ево једног за Аппле). Имам различита обавештења за СитеГроунд, СтудиоПресс теме итд. Улепшава вам дан :)

Цустом-ГМаил-Филтер

Једине поруке е-поште које добијам на телефон су партнерске продаје:

Обавештење о придруживању и продаји

15. СЕО: Истраживање кључних речи

2.000+ посетилаца / дан који добијам путем СЕО је огроман део мог пасивног партнерског прихода. Моја СЕО стратегија се односи на садржај који започиње истраживањем кључних речи (теме о којима пишете). Предлажем да прочитате чланак јер је истраживање кључних речи / оптимизација садржаја обавезна.

Кључне речи са дугим репом – одређене кључне речи обично са 3-7 појединачних речи у фрази. Они су високо циљани и МНОГО су лакши за рангирање од широких кључних речи (све су моје дугачке). Нижи ауторитет домена (проверите помоћу ОСЕ), мање конкурентне (више дугачке) треба да буду ваше кључне речи. Ако можете да прецизирате и да ли се кључна реч и даље приказује у Гоогле Аутоматском довршавању, Моз Екплорер-у и другим алаткама за кључне речи … одаберите СПЕЦИФИЦ.

Кључне речи са дугим репом

Циљ 1-2 кључне речи по члану – док не можете успешно да се рангирате за 1 кључну реч за чланак, не покушавајте да циљате 2. Након што сте се зауставили и били спремни да напишете чланак око 2, изаберите секундарну кључну реч која је синоним ваше примарне кључне речи. Примјери за то су „Слов ВордПресс Сите“ и „Вхи ВордПресс Слов“. Затим направите наслов чланка / СЕО наслов / мета опис да бисте споменули појединачне речи сваког од њих – док ћете их учинити да их лепо читају.

Гоогле аутоматско довршавање – Иди на гоогле.цом, започните типкати фразу и погледајте падајуће резултате аутоматског довршавања. Можете да користите знак за подвлачење „_“ да бисте Гоогле унели празно. Само уверите се да је задњи знак који упишете подвлака. Покушајте да користите множину и промените редослед речи да бисте видели различите резултате. Овако проналазим 90% својих кључних речи.

гоогле-аутоцомплете-вордс

Аутоматско довршавање ИоуТубе-а – ако радите видео снимке, овде можете пронаћи кључне речи.

Иоутубе-Аутоматско довршавање-Кључне речи

Моз Екплорер Екплорер – ово оруђе је сличан Гоогле планер кључних речи само што је потпуно бесплатно. Такође можете да групирате сличне кључне речи како не бисте претраживали исте кључне речи …

Моз Екплорер Екплорер

Кликните на предлози кључних речи -> погледајте све предлоге.

Приједлози за кључну ријеч за Моз

МозБарМозБар је Гоогле Цхроме проширење које вам омогућава Гоогле било коју кључну реч и видите колико су резултати претраживања конкурентни. Што су ДА (ауторитет домена) и ПА (ауторитет странице) конкурентнија кључна реч. Међутим, и даље желите да кликнете на горње резултате и прегледате садржај да бисте били сигурни да можете направити чланак / видео који је бољи од оног ко је у врхунским резултатима. То је заправо оно што се бави „истраживањем конкуренције“.

Мозбар конкурс за кључне речи

Избегавање конкурентских кључних речи:

Такмичење за кључне речи

Преглед кључних речи

 • Иоаст СЕО Премиум преглед
 • Схарк ИОН РОБОТ 750 Преглед вакуума
 • СитеГроунд ВордПресс хостинг преглед

Кључне речи решења

 • Како да радите јогу код куће (препоручите јога простирку)
 • Зашто је моја веб локација спора (препоручује се бржи хостинг)
 • Како да повежете лаптоп на ТВ (препоручите ХДМИ кабл)

16. СЕО: Оптимизација садржаја

Ако користите ВордПресс, погледајте мој Иоаст СЕО Плугин туториал (посебно одељак са зеленим лампицама), јер је ово опсежна тема. Бацклинко’с инфограпхиц је такође добро полазиште.

Руке доле рекао бих да је најбоље што можете учинити истражити 1 примарну кључну реч, створити заводљив наслов чланка који укључује вашу кључну реч (мада не мора бити тачно подударање), провести време пишући исјечке вашег претраживача (СЕО наслови / мета описи) и далеко најважније је то да ваш садржај учините што је ВРЕДНОСНИМ кроз видео записе, лепу графику, садржај, подебљане / боје / стилизовање, итд. Мале ствари попут густине кључних речи једва да су важне.

Кратко објашњење оптимизације садржаја коришћењем Иоастсовог ВордПресс СЕО додатка…

Иоаст-Цонтент-Аналисис

17. СЕО: Дужина је снага

Генерално, што је дуже пост, то ће се виши рангирати. То има смисла с обзиром да детаљно покривате тему која даје вашу објаву и људи ће вероватније добити део / везу. Повећава просечно време на страници + просечно време на веб локацији, које Гоогле мери.

Не држите се бројача речи – Гоогле додајте своју кључну реч, прегледајте најбоље резултате и постарајте се да ваш садржај буде детаљнији / вреднији од свих осталих. Видео би требало да помогне у томе.

ВордПресс Бројање речи

18. СЕО: Користите ХТМЛ садржај

Увек додавам ХТМЛ табелу садржаја у постове како бих био сигуран да су дугачки и структурирани. Ово је била огромна помоћ за мене (и моје читатеље) и постоје бројне предности: већа шанса за „скок на линкове“ на Гоогле-у (види доле), повећање просечног времена на страници, смањење стопе напуштања почетне странице и то чини лакше читаоцима да се крећу по вашем садржају.

Скочи на везе

Гоогле каже

Осигурајте да су дуге странице с више тема на вашој веб локацији добро структуриране и раздвојене у различите логичке одјељке. Друго, осигурајте да сваки одељак има повезано сидро са описним називом (тј., Не само „Одељак 2.1“), и да ваша страница садржи табелу садржаја која повезује на појединачна сидара.

Како створити садржај са усидреним поднасловима
Садржај ХТМЛ-а изгледа овако …

ХТМЛ сваког поднаслова треба да изгледа овако …

1. Предмет први


2. Тачка друга


3. Тачка три

Такође можете да користите а пређите на садржај линк…

 • 19. СЕО: Рицх Сниппетс

  Ако пишете рецензије на свом блогу, требало би да користите богате исечке.

  Те додају звезде за преглед у исјечке и повећавају број кликова. Током година тестирао сам много богатих додатака и мој омиљени (и оно што сада користим) је ВП преглед додатка аутор: МиТхемеСхоп (погледајте демо). Брз је, изгледа сјајно (ево странице на којој га користим), долази са 16 претходно дизајнираних дизајна, подржава прегледе корисника и добро га подржавају програмери на МиТхемеСхоп. Раније сам користио ВП Рицх Сниппетс али програмер је напустио додатак и није га ажурирао две године, и Све у једној шеми недостају могућности прилагођавања.

  Шта раде богати исјечци…

  Рицх-Сниппетс

  Како додатак ВП Ревиев изгледа на вашој веб локацији:

  Ознака богатих исјечака

  Како изгледа схема.орг све у једном (обичан и досадан):

  Алл-ин-Оне-Сцхема.орг-Рицх-Сниппетс-Додатак-Ознака

  20. СЕО: Избегавајте уобичајене партнерске казне

  • Избегавајте кратке, танке странице са мало вредности
  • Немојте увек прво да наведете придружене производе – Гоогле зна!
  • Немојте превише употребљавати партнерске везе у својим постовима, бацајте их тамо где се рачунају
  • Избегавајте превише “спискова са спискова” где само набрајате гомилу партнерских производа
  • Размислите о писању прегледа производа / услуге вашег придруженог партнера и повезивању са тим постом (уместо коришћења партнерске везе) да бисте смањили број партнерских веза на вашој веб локацији
  • На почетку поста напишите одрицање од одговорности за партнере и једноставно тражите од људи да га кликну (погледајте овај пример) што такође смањује количину партнерских веза које требате да користите

  21. Сакупљајте непристрасне критике (Социјални доказ + Тестимониалс)

  Моја стопа конверзије је порасла са 2,5% на 8% само укључивањем Фацебоок анкета у којима је СитеГроунд оцењен као # 1, заједно са неколико снимака екрана и Фацебоок разговора. Било да се ради о Амазоновим рецензијама или анкетама на Фацебооку, ТРЕБАТЕ укључити вањска мишљења – зато не волим да скупљам рецензије на својој веб локацији – они изгледају пристрасно. Али можете користити ВП Ревиев Про да бисте то учинили омогућавајући људима да прегледају производ / услугу на вашој веб локацији и добију те звезде рецензија.

  Анкета за хостинг за ВордПресс 2018

  22. Изградите заједницу

  Одговори на коментаре – неки од мојих чланака садрже 300+ коментара. Понекад је тешко држати корак, али ово је кључни део изградње заједнице и омогућавању читаоцима да вам постављају питања и остављају повратне информације. Треба да одговорите на ИоуТубе коментаре, посебно зато што су фактор рангирања и подстакнете још више људи да оставе више коментара.

  Израдите тај билтен – претплатиће се ваши највернији читаоци. Они такође имају највећу вероватноћу да купују ствари које препоручите. Једноставан видгет за бочну траку на вашем блогу је одличан почетак (ако користите теме СтудиоПресс или Генесис Фрамеворк, ја користим Генесис еНевс Ектендед).

  Будите отворени, не продајни – На свом блогу задржавам нулту информацију, не препоручујем нешто за шта верујем да неће помоћи мојим читаоцима, и трудим се да не препоручим гостовање у било којем посту који пишем (само тамо где то има смисла). Прво вредне информације, продаја придруженог предузећа после.

  Укључите се – остављање рецензија о вашем партнерском производу / услузи, дељење поста, уношење претплатника путем е-поште у цртеж … шта год желите да урадите да их заинтересујете.

  23. Надгледајте стопе конверзија

  Начин на који подржавате производ / услугу и друштвени доказ који стоји иза њега (нпр. Фацебоок анкете или можда рецензије других купаца) су главни разлог што сам успео да пређем са 2% на 8% +. Ако их не видите на придруженој контролној табли, користите Про верзија верзије Тхирсти Аффилиате-а да их виде.

  СитеГроунд-стопа конверзије

  Не морате да пратите партнерске везе да бисте побољшали конверзије – увек ћете чути људе који вам говоре да пратите партнерске везе. Али за мене, Ја углавном користим исти садржај о СитеГроунд-у у свим мојим чланцима о оптимизацији брзине … врло је важно да се добро претвара. Промените приступ како препоручујете свој придружени производ (он усавршава ваш продајни ток).

  24. Напишите одрицање од партнера

  Ево мог уврштавања у сваки пост у коме препоручујем СитеГроунд:

  Придруживање одговорности – ако се пријавите за СитеГроунд са мојим аффилиате линк Донираћу добар део без икаквог трошка за вас. Сваке године ја донирајте $ 3к за ГоФундМе кампање (2018. године требало је нахранити гладне у Денверу, 2017. је било Црвеном крсту на урагану Харвеи). Ваша подршка помаже и ја је искрено ценим. Трудим се да моје критике буду непристране и подржане доказ у облику Анкете на Фацебооку, твеетс, и прави разговори. Ако не желите да га употребите, ево вам нон-аффилиате линк на СитеГроунд. Било како било, ја заиста верујем да су звјездани ВордПресс домаћин и ваша веб страница ће брже / глаткије радити… обавите истраживање на Фацебоок групама + Твиттер и наћи ћете већину људи рећи исто.

  25. Избегавајте Гоогле АдСенсе

  Лако је бацити Гоогле АдСенсе на вашем блогу – али сву срећу и правите пристојан приход од тога. НИЈЕ персонализовано док партнерске везе укључују људе који узимају ВАШУ препоруку за врло конкретне ствари. Такође, ваш сајт чини споријим од корњаче. Није добро за уновчавање.

  26. Направио сам грешке

  У мом Графикон Гоогле Аналитицс видећете изненадни пад промета праћен дугим линијским линијама у 2015. и 2016. То су биле грубе године за мене и надам се да ћу вас спасити од погрешних грешака које сам направио, што је резултирало годинама финансијских тешкоћа. Ево неколико једноставних савета …

  Гоогле-аналитика-органски-саобраћај

  • Немојте ангажовати скитног градитеља веза да бисте побољшали СЕО рангирање
  • Везе долазе органско са сјајним садржајем – фокусирајте се на то!
  • Учи о кључне речи са дугим репом и савладајте истраживање кључних речи
  • Не штедите на бесплатној ВордПресс теми, јефтином хостингу итд. (Користим СтудиоПресс + СитеГроунд + ВП Роцкет комбо) што олакшава управљање мојом веб страницом

  Не постављајте циљ писању 3 поста на блогу дневно… поставите циљ да напишете 1 пост на блогу Недеља и учините тај пост супер корисним, дугим и испуњеним толико вредним информацијама да ћете рећи “да, људи ће то повезати.” 90% мог промета / придружених прихода долази са само 20 туторијала, од којих су многе старије од 5 година. Али ја их стално ажурирам како бих побољшао садржај.

  Учините то и требали бисте видети сталне „мале шиљке“ у својој Гоогле Аналитицс.

  Једном када будете финансијски стабилни, надам се да ћете почети да се враћате. Добро је и људима се свиђа идеја да подрже добар разлог (вероватније ће да кликну на вашу партнерску везу у одрицању од одговорности). То такође значи да не морате да користите што више веза у свом садржају и да ризикујете да будете кажњени. Прошле године сам донирао 3.000 долара Црвеном крсту код урагана Харвеи.

  Донација Харвеи

  28. Поделите своју причу о успеху

  Ово је сада први пост на мом блогу број 1! Хехе, знао сам да могу надмашити све лажи.

  Најгледаније странице

  Суштина: када сте узбуђени због нечега што радите и покушавате да помогнете људима, заиста је лако створити невероватан садржај о нечему за чим сте страствени.

  29. Моји извјештаји о приходима подружница

  Делим своје бројеве зато што знам да вани има пуно тужби / превара о БС-у.

  ПаиПал активност (ево моје потпуни извештај о активности за 2018. годину)…

  ПаиПал-Ацтивити

  Моја недавна активност са СитеГроунд-ом:

  СитеГроунд-ПаиПал-новац

  СитеГроунд је домаћин (мој најбољи месец)…

  СитеГроунд-Аффилиате-Салес

  Ево неколико мејлова …

  Јануар-СитеГроунд-Аффилиате-Салес

  Добио сам придруживање у месецу јулу 2017 :)

  СитеГроунд-Аффилиате-оф-тхе-Монтх

  Извештај о конверзији СитеГроунд …

  Конверзије СитеГроунд-Аффилиате-а

  МакЦДН (купио га је СтацкПатх који је одложио покретање партнерског програма), али када су то урадили, почео сам да правим још више. Они су део Утицај, придружено тржиште.

  Импацт-Радиус-Аффилиате-Салес

  СхареАСале (продаја ВордПресс тема и ВП Роцкет’с предмеморија за кеш меморије за ВордПресс)…

  СхареАСале-Аффилиате-Паиментс

  Елегантне теме…

  Елегантне теме-партнерске уплате

  Фрееланцер.цом (који упућује људе на мог програмера који ради на пројектима за брзу интернет локацију)…

  Зарада фрееланце-аффилиате-а

  Имам још неколико подружница, али ово су главне.

  30. Често постављана питања

  & # к1ф4б0; Колико новца могу зарадити са аффилиате маркетингом?

  Са аффилиате маркетингом можете зарадити колико желите.

  Већина филијала зарађује неколико стотина долара месечно, остале супер филијале зарађују 10.000 долара + месечно. Доћи ћете брже ако то будете радили стално.

  & # к1ф4б0; Колико времена је потребно да се постигне доследан приход?

  То може трајати од 6 месеци до неколико година да остварите стални приход, у зависности од ваше способности да покренете квалитетан саобраћај и промовишете придружене производе. Што више промета и повећавате конверзије, продаја ће се повећавати и постати поузданија. Нећете постати милионер преко ноћи.

  & # к1ф4б0; Како се подружнице примају?

  Већина подружница се плаћа путем ПаиПала или директно на њихов банковни рачун. Типични партнерски програми врше исплате сваког месеца или након што достигнете одређени износ у провизијама.

  & # к1ф4б0; Који су најпрофитабилнији партнерски програми?

  Најпрофитабилнији партнерски програми обично се односе на веб хостинг. Ове компаније нуде једну од највиших провизија, али простор је веома конкурентан.

  & # к1ф4б0; Да ли је аффилиате маркетинг пасиван приход?

  Приходи од придруженог маркетинга нису 100% пасивни приходи. И даље морате да креирате садржај, одржавате постојећи садржај актуелни и водите рачуна о промету и конверзијама веб локације. Али, требали бисте моћи да одете на одмор за две недеље и задржите своје приходе.

  Ако ваша подружница унесе измене у своје производе, такође ћете морати да их одразите на сопственој веб локацији.

  & # к1ф4б0; Како да направим партнерску везу?

  Да бисте створили партнерску везу, пријавите се са партнерским програмом. Пријавите се на контролну таблу са придруженим партнерима, а затим направите везу са одређеним одредишним страницама на њиховој веб локацији.

  Завршна мисао: То је дугорочна инвестиција

  То је први аутомобил који сам икад купио са 29 година (до тада сам био проваљен и изнајмљен од родитеља). Али време посвећено маркетиншком удружењу и креирању сјајних туторијала и ИоуТубе видеа је вредело … радим за себе, готово да и нема ограничења у томе колико могу да зарадим, распоред ми је флексибилан и скупљам довољно пасивног прихода да живим живот ја желим.

  Искористите скок и посветите му више времена :)

  Ми-Мерцедес

  То није ламбо, али ја сам купио мерцедес ц300 са примањима својих придружених компанија.

  Ја и Мачке

  Ја и мачке (Валенцио са леве стране, Сониц са десне стране).

  Слон за јахање

  Аффилиате маркетинг даје ми времена / новца за путовање свијетом.

  Ако имате било каквих питања или вам је потребна помоћ да започнете, радо сам вам помоћи што год могу. Само оставите коментар испод и обећавам да ћу се јавити чим будем могао! Најбоље среће у вашем партнерском маркетиншком путовању. Надам се да је ово било супер корисно :)

  Томе

 • >

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map