Kako zaslužiti YouTube videoposnetke brez AdSense (dodajte opombe in opise s partnerskimi povezavami)

03.06.2020
Аффилиате Маркетинг 'Kako zaslužiti YouTube videoposnetke brez AdSense (dodajte opombe in opise s partnerskimi povezavami)
0 5 мин.

Za tiste med nami, ki ne želijo pošiljati nezaželene naše Youtube gledalce oglasi, tam so boljše alternative.


Najlažje je priporočite izdelke (omenjene v vašem videoposnetku) z uporabo partnerskih povezav. Ko nekdo kupi izdelek prek vaše podružnične povezave, od prodaje dobite provizijo. V bistvu oglašujete izdelke nekoga drugega za provizijo. S tem zaslužim 1.000 USD na mesec in je poleg tega moj drugi največji vir dohodka SEO svetovanje.

Preko teh partnerskih povezav lahko začnete zaslužiti Youtube video posnetke brez AdSense ali partnerstva. Je bolj personaliziran, manj vsiljiv in verjetno ne boste dobili glasov “palce navzdol”, ker upam, da priporočamo izdelke, ki bodo pomagali rešiti težavo.

Tukaj je a video Izdelal sem s partnerskimi povezavami:

Youtube affiliate marketing

Ko ljudje kliknejo mojo povezavo do MaxCDN-a (bodisi v Youtube-pripisu ali opisu videoposnetka), dobim provizijo od prodaje. Spodaj najdete navodila za to …

Dodajte partnerske povezave na YouTube videoposnetke

1. korak – Dodajte povezano spletno mesto na svoj kanal Youtube
Prijavite se v YouTube in pojdite v »Creator Studio«. Zdaj pojdite na Channel -> Stanje in funkcije -> Zunanje pripombe. Dodajte svoje spletno mesto in pojdite skozi postopek preverjanja. Morda boste morali dodati svoje spletno mesto v Google Search Console. Zdaj pojdite na zavihek »Napredno« pod Channel in dodajte svoje spletno mesto kot pridruženo spletno mesto. Popolna navodila najdete tukaj.

Spletno mesto, povezano z Youtube

2. korak – Pridobite svoje partnerske povezave
Najprej se boste morali naučiti, kateri izdelki / trgovci so najbolj primerni tudi za vaše občinstvo. Večina spletnih strani ima na vrhu ali na dnu svojega spletnega mesta zavihek »Pridružena podjetja«, kjer se lahko prijavite. Lahko pa tudi Google _____ affiliate program, da ga vidite tukaj. Obstaja veliko podružničnih središč, ki imajo na tisoče izdelkov / trgovcev. Poskusi Amazonka, ShareASale, ali CJ. Ko se prijavite in odobrite, lahko začnete ustvarjati partnerske povezave:

Affiliate Link

3. korak – Skrijte svoje partnerske povezave
Prikrivanje partnerske povezave pomenijo, da ljudi usmerite na URL na svojem spletnem mestu, vendar se preusmeri nekam drugam. Na primer, ta skrita podružnična povezava kaže na / go / maxcdn, vendar se preusmeri na spletno mesto MaxCDN. To morate storiti, ker obvestila o videoposnetkih na YouTubu omogočajo uporabo URL-jev samo za SVOJE povezano spletno mesto – prikrivanje le-teh je tisto, kar vam omogoča, da jih preusmerite na partnersko povezavo!

Če uporabljate WordPress, uporabljam vtičnik, imenovan Žejne podružnice zakrivati, upravljati in slediti mojim partnerskim povezavam (za njihove morate plačati žejne podružnice dodatki če želite dodatne funkcije). Brezplačna različica je še vedno dobra … samo namestite vtičnik in poiščite zavihek »Affiliate Links« na levi strani nadzorne plošče. Dodajte ime povezave in ciljni URL, ga shranite, nato pa kopirajte prikrito različico URL-ja, da jo boste lahko dodali svojim YouTube komentarjem.

Ogrnjena partnerska povezava

4. korak – Dodajte partnerske povezave na YouTube videoposnetke
Uredite YouTube video, v katerega želite dodati partnerske povezave. Kliknite kartico Opombe in »Dodaj obvestilo«. Izpolnite zahtevane informacije, vključno s časom, ko želite, da se obvestilo prikaže (očitno mora biti, ko priporočate pridruženi izdelek). Na dnu dodajte svojo prikrito povezavo. Uporabite spremembe, nato pa si oglejte videoposnetek in preizkusite svojo povezavo.

V opis videoposnetka YouTube lahko dodate tudi partnerske povezave. Teh ni treba zakrivati, ampak rad uporabljam URL, ki je krajši Bitno da bo povezava videti lepša / krajša.

Dodajte partnerske povezave na YouTube videoposnetke

Končali ste, zdaj pojdite ustvarite več videoposnetkov YouTube

Načrtovanje videoposnetkov vam bo pomagalo učinkoviteje uporabljati partnerske povezave in pripombe, vendar nadaljujte in jih (če je primerno) dodajte obstoječim videoposnetkom. Vadbeni videoposnetki so odlični za partnersko trženje, saj ljudje iščejo rešitev – ki jo je pogosto mogoče rešiti z izdelkom. Oglejte si nekaj primerov za iskanje idej za svoj naslednji YouTube video…

V: Kako povežete Macbook z več monitorji?
A: Kupite adapter HDMI (povezava do izdelka Amazon)

V: Kako hitreje nalagate svoje spletno mesto?
A: Kupite hitrejše gostovanje (večina gostujočih podjetij, ki imajo podružnični program)

V: Kaj je najboljši tv za konferenčno sobo?
A: Ne vem, a stavim, da ga lahko najdete na Amazonu!

Ogledni videoposnetki so prav tako pogosti. Zdaj, ko veste, kako zaslužiti YouTube video posnetke brez AdSense ali drugih neželenih metod, pojdite naprej in začnite delati nekaj trženja podružničnih videov. Lahko je bolj donosen in ljudje vas ne bodo sovražili, če bi jih pošiljali v poštev z oglasi! Bodite prepričani, da upoštevate Youtube video smernice

Če imate vprašanje o zaslužku z YouTube videoposnetki ali pridruženem trženju, mi vrnite vrstico. Z veseljem pomagam. In če se vam zdi ta vadnica koristna, jo prosimo, da jo delite.

Na zdravje,
Tom Podpis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector