Sådan tjener du penge på YouTube-videoer uden AdSense (Tilføj kommentarer og beskrivelser med tilknyttede links i stedet)

For dem af os der gør ikke vil spam vores Youtube-seere med reklamer, der er bedre alternativer derude.


Den nemmeste måde er at gøre anbefaler produkter (nævnt i din video) ved hjælp af tilknyttede links. Når nogen køber et produkt via dit tilknyttede link, får du en provision fra salget. Du markedsfører dybest set en andens produkt til en provision. Jeg tjener $ 1.000 pr. Måned for at gøre dette, og det er min næststørste indkomstskilde ved siden af SEO rådgivning.

Gennem disse tilknyttede links kan du begynde at tjene penge på Youtube-videoer uden AdSense eller partnerskaber. Det er mere personaliseret, mindre påtrængende, og du får sandsynligvis ikke nogen “tommelfingeren ned” -stemmer, da du forhåbentlig anbefaler produkt (er), der hjælper med at løse et problem.

Her er en video Jeg lavede med tilknyttede links:

Youtube Affiliate Marketing

Når folk klikker på mit MaxCDN-tilknyttede link (enten i Youtube-kommentaren eller videobeskrivelsen), får jeg en provision fra salget. Nedenfor finder du instruktioner til at gøre dette …

Føj tilknyttede links til YouTube-videoer

Trin 1 – Føj tilknyttet websted til din Youtube-kanal
Log ind på YouTube og gå til “Creator Studio.” Gå nu til Channel -> Status og funktioner -> Eksterne kommentarer. Tilføj dit websted, og gå gennem bekræftelsesprocessen. Det kan være nødvendigt at tilføje dit websted til Google Search Console. Gå nu til fanen “Avanceret” under Channel og tilføj dit websted som et tilknyttet websted. Fuld instruktioner findes her.

Youtube-tilknyttet websted

Trin 2 – Hent dine tilknyttede links
Du skal først lære hvilke produkter / forhandlere der bedst er at henvise til dit publikum. De fleste websteder har en “tilknyttet” -fane øverst eller nederst på deres websted, hvor du kan tilmelde dig. Du kan også Google “_____ tilknyttet program” for at se det vises her. Der er mange tilknyttede hubs, der har tusinder af produkter / forhandlere. Prøv det Amazon, ShareASale, eller CJ. Når du er tilmeldt og godkendt, kan du begynde at oprette dine tilknyttede links:

Affilieret link

Trin 3 – Dæk dine tilknyttede links
Tilsløring tilknyttede links betyder, at du peger folk til en URL på dit websted, men det omdirigerer et andet sted. For eksempel, dette tilsluttede tilknyttede link peger på / go / maxcdn, men det omdirigerer til MaxCDN-webstedet. Du skal gøre dette, fordi YouTube-videoannotationer kun tillader dig at bruge URL’er til DIN tilknyttede websted – ved at lukke dem er det, der giver dig mulighed for at omdirigere dem til tilknyttet link!

Hvis du kører WordPress, bruger jeg et plugin kaldet Tørstige tilknyttede virksomheder at kappe, administrere og spore mine tilknyttede links (du er nødt til at betale tørstige tilknyttede virksomheder for deres tilføjelser hvis du vil have ekstra funktioner). Den gratis version er stadig god … bare installer plugin og find fanen “Affilierede links” til venstre på dit instrumentbord. Tilføj linknavnet og destinationswebadressen, gem det, og kopier derefter den tildækkede version af URL’en, så du kan tilføje det til dine YouTube-videoannotationer.

Cloaked Affiliate Link

Trin 4 – Føj tilknyttede links til YouTube-videoer
Rediger den YouTube-video, du vil tilføje tilknyttet link (er) til. Klik på fanen Kommentarer og “Tilføj kommentar.” Udfyld den påkrævede information, inklusive det tidspunkt, du vil have, at annotationen skal vises (det skal naturligvis være, når du anbefaler det tilknyttede produkt). Tilføj dit tilsluttede tilknyttede link nær bunden. Anvend ændringer, se derefter videoen og test dit link.

Du kan også tilføje tilknyttede links til din YouTube-videobeskrivelse. Disse behøver ikke at være tilsluttet, men jeg kan godt lide at bruge en URL-shortern som bitly for at få linket til at se pænere / kortere ud.

Føj tilknyttede links til YouTube-videoer

Du er færdig, nu skal du oprette flere YouTube-videoer

Planlægning af videoer kan hjælpe dig med at bruge tilknyttede links og kommentarer mere effektivt, men gå videre og tilføj dem (hvor det er relevant) til dine eksisterende videoer. Vejledningsvideoer er gode til affiliate marketing, fordi folk leder efter en løsning – som ofte kan løses med et produkt. Se på nogle eksempler for at få ideer til din næste YouTube-video …

Q: Hvordan forbinder du en Macbook til flere skærme?
EN: Køb en HDMI-adapter (link til et Amazon-produkt)

Q: Hvordan får du dit websted til at indlæses hurtigere?
EN: Køb hurtigere hosting (de fleste hostingfirmaer, der har et tilknyttet program)

Q: Hvad er det bedste tv til et konferencelokale?
EN: Jeg ved det ikke, men jeg ved, at du kan finde det på Amazon!

Gennemgangsvideoer er også almindelige. Nu hvor du ved, hvordan du kan tjene penge på YouTube-videoer uden AdSense eller andre spammy-metoder, skal du gå videre og begynde at lave noget affiliate marketing. Det kan være mere lukrativt, og folk hader ikke dig for at have spammet dem med annoncer! Bare sørg for, at du følger Youtube’s videoretningslinjer

Hvis du har et spørgsmål om YouTube-monetisering af video eller tilknyttet marketing, så slip mig en linje. Jeg er glad for at hjælpe. Og hvis du fandt denne tutorial nyttig, skal du overveje at give den en andel.

Skål,
Tom underskrift

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map