10 WordPress-marknadsföringsprogram för WordPress: Gör betydande passiv inkomstsäljande WordPress Hosting, teman, plugins, etc.

Om du är i WordPress-branschen och vill tjäna pengar genom affiliate-marknadsföring, har jag den perfekta listan för dig.


Jag litar på dessa WordPress-anslutna program för att tjäna pengar och tjäna 10 000 dollar / månad som stöder värdar, teman, WordPress-utvecklare på freelancer.com, och till och med SEO-tjänster.

Så istället för att hantera massor av klientprojekt (som jag brukade) har jag i princip hittat ett filialprogram för allt och bara göra provisioner. Jag har mycket mer ledig tid och min anslutna inkomst är ärligt mer konsekvent än någon inkomst jag gjorde hört.

Du kan registrera dig för många av dessa igenom shareasale.com som används för att hitta, spåra och utbetala provisioner från massor av köpmän. Men det är bara ett ställe. Bläddra igenom listan och jag kan försäkra dig om att du hittar ett nytt affiliate-program som du kommer att bli glada över att få mer passiva inkomster från. Och glöm inte att lämna en kommentar om du har frågor – eller nya program att lägga till!

Mina personliga favoriter (De som jag tjänade $ 150k från 2018)

 • SiteGround (Hosting) – upp till $ 100 + / försäljning
 • Cloudways (Hosting) – flexibla provisioner (men mycket bra)
 • WP Engine (Hosting) – $ 200 / försäljning
 • Eleganta teman – 50% av försäljningen
 • StudioPress-teman – 35% av försäljningen
 • StackPath CDN – vanligtvis $ 10- $ 20 / försäljning
 • Freelancer.com – cirka 13% av de första projektprovisionerna
 • SEMrush – 40% återkommande provisioner ($ 40 – $ 160 / månad)

WordPress Hosting

Siteground – livsväxlare för mig … Jag tjänade $ 80k 2017 och $ 120k 2018 bara via SiteGround. Jag bidrar starkt till att visa människor 26 olika Facebook-omröstningar där SiteGround rankades som nr 1 (skärmdumpar nedan). Det är $ 50 – $ 150 per försäljning beroende på nivån du når varje månad, $ 150 per försäljning om du börjar göra 31+ försäljning / månad (du bör kontakta deras affiliate manager och sälja några andra planer med högre pris än deras StartUp-plan). 160 $ ​​/ försäljning om du slår runt 81+ försäljning / månad. Läs min SiteGround-granskning att få marknadsföringsmaterial. 11 försäljningar / månad kommer att göra dig $ 13 000 per år. 21 försäljning / månad och några av er kan sluta jobba med 31,5k / år. Utmärkt hastighet, support, säkerhet och de migrerar dig gratis.

Även om andra värdpartier som WP Engine erbjuder platta 200 $ -provisioner, är SiteGround högt respekterad i WordPress-communityn (och # 1 i de flesta Facebook-omröstningar) så du kommer troligen att ha högre konverteringar och lägre avbokningar – även om du måste klättra upp i en nivå. De höjde det vanliga priset men deras kampanjpris är överkomligt och du kan få det i 3 år.

Siteground-Affiliate-Sales

97 försäljningar x 150 / försäljning = $ 14,550 på en månad (detta var i mars 2018)

Siteground-affiliate-nivåer

Det är enkelt att sälja SiteGround när de är rankade som nr 1 i nästan varje undersökning på Facebook …

2019 värdeförfrågan

2017-Wordpress-värd-FB-Poll

Rekommendationer för Elementor Hosting

Juli 2019 värdrekommendation

Wordpress-Host-Poll-Aug-2018

Delad hosting-Poll-2017

2019-värd-Poll

Go-To-Hosting-Company

Wordpress-värd-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Bäst-Wordpress-värd-Provider-Poll

Bäst Webbhotell-2019-Poll

WP Friendly Hosting Poll

2016-Wordpress-värd-FB-Poll

Favorithotell för Elementor

Rekommendationer för värd för 2018

Managed-Wordpress-värd-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Värd-Poll-For-hastighet

Wordpress-värd-Poll-juni-1

Siteground-rekommendation

2014 förvaltade-Wordpress-värd-FB-Poll

Bäst Webbhotell-Provider-Poll

Värd-Poll-Feb-2019

Hosting-Rekommendationer-Poll

Bluehost vs SiteGround

Utvärdering av WordPress webbhotell

Här är några e-postmeddelanden …

Januari-Siteground-Affiliate-Sales

Min SiteGround-omvandlingsrapport …

Siteground-Affiliate-konverteringar

Fick månadens filial i juli 2017 :)

Siteground-Affiliate-of-the-Month

Jag använder SiteGround eftersom …

 1. Min GTmetrix + Pingdom rapporter talar för sig själva
 2. Mina sidor laddas direkt (klicka igenom dem om du vill)
 3. Snabb hastighetsteknologi (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, CloudFlare)
 4. Rekommenderat av Yoast, WordPress, Ivica från WordPress påskynda
 5. Fri Låt oss kryptera SSL, lätt att använda cPanel, och funktioner för e-handel
 6. WordPress support är oslagbar även utan GoGeeks prioriterade support
 7. GrowBig kommer med iscensättning, mer lagring och fler serverresurser (bläddra ner till “vi fördelar de resurser du behöver” och håll muspekaren över server flik)
 8. GoGeek kommer med ännu fler serverresurser, lagring, prioriterat stöd
 9. Gratis migrationer, migrator plugin, och a 30-dagars pengarna tillbaka-garanti
 10. Massor av beröm på Reddit, Facebook-konversationer, Twitter, Trustpilot
 11. Massor av beröm på Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Många har redan migrerat och publicerat resultat på Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Ansvarsfriskrivning – om du registrerar dig för SiteGround med min anknuten länk Jag kommer att donera en del av kommissionen utan kostnad för dig. Varje år donerar jag $ 3 000 till GoFundMe-kampanjer (2018 skulle mata de hungriga i Denver, och 2017 var orkanen Harvey). Ditt stöd hjälper och jag uppskattar verkligen det. Jag försöker göra mina recensioner opartiska och stödda av bevis i formen av Facebook-enkäter, tweets, och riktiga samtal. Om du inte vill använda det här är en icke-associerad länk till SiteGround. Hur som helst tror jag verkligen att de är den bästa värden och att din webbplats kommer att köras snabbare / smidigare … gör din forskning på Google och Facebook-grupper så hittar du de flesta människor säger samma sak.

WP-motor – 200 $ per försäljning plus 50 $ för varje underaffärsförsäljning (om du hänvisar ett dotterbolag och de gör en försäljning, får du 50 $ av varje försäljning). Om det inte räcker, är det också ett nivåprogram med volymbonus. Stora uppdrag med 180 cookie-spårning men har en 20% reversering. Detta gör den genomsnittliga provisionen till cirka 175 $, vilket är extremt lönsamt.

wp-motor-affiliate-kommissionen

wp-motor-affiliate-tiers

Cloudways – vanligtvis den näst högst rankade värden i Facebook-omröstningar som erbjuder högre provisioner än SiteGround (när du klättrar till högre nivåer). Har inte CPU-gränser, ett vanligt klagomål med SiteGround. Rapporter från WordPress Speed ​​Up Facebook Group har varit att deras värd är super snabbare. Enda anledningen till att jag inte marknadsför dem är att jag har gjort det så bra med SiteGround, de är inte nummer 1 i varje Facebook-undersökning som SiteGround, och Cloudways är lite dyrt för den genomsnittliga användaren (även om SiteGrords kampanjpris löper ut efter 1-3 år och sedan blir de dyrare). Det finns för- och nackdelar för var och en.

Bluehost – 65 $ per försäljning från en av de populäraste WordPress-värdarna, men Bluehost har många dåliga recensioner och de är inte höga i Facebook-undersökningen. De flesta läser flera recensioner innan de slutför en värd, så jag skulle råda dig att bli medlem i SiteGround eller WP Engine som har mycket bättre betyg (plus du får högre provisioner).

Kör pappa – 15% provisioner och även om de brukade suga har de gjort betydande förbättringar under de senaste åren. Min webbplats laddas på mindre än 1 sekund på deras billigaste delade värdplan och deras supportteam är baserat i USA (Arizona). Fortfarande skulle jag gå med SiteGround eller WP Engine. Läs min SiteGround vs. Godaddy recension för att se skillnaden.

I rörelse – nivå börjar på $ 50 / försäljning upp till $ 120 per försäljning. Anständig värd som inte ägs av EIG.

Hostgator – $ 50 – $ 125 per försäljning (samma nivåprogram som SiteGround) men HostGator är TERRIBLE och recensionerna visar det så konverteringarna är lägre. Du kan skapa anpassade kupongkoder som är bra om du skapar videor och gör det lättare för människor att skriva koden snarare än att klicka på en länk (YouTube förbjuder affiliate-länkar), vilket kan generera ännu fler provisioner. Men jag har pratat med några andra HostGator-medlemsförbund som sa att de inte gjorde någonting eftersom människor gör sin forskning och lär sig att de definitivt inte är det bästa valet.

WordPress Teman

Eleganta teman – 50% provisioner som säljer vackra WordPress-teman som konverterar extremt bra. Inkluderar extra provisioner om personer förnyar sitt prenumeration. Sälj sitt livspaket och få 150 $. Lita av 350 000+ WordPress-användare och inkluderar deras populära Divi-tema. Eleganta teman har funnits för alltid och har ett gott rykte.

Elegant-themes-Affiliate-betalningar

MyThemeShop – 55% provisioner för de snabbaste laddningsteman på marknaden. $ 48 provisioner för ett enda tema, $ 244 för ett medlemskap. De har också plugins – Jag har nyligen bytt rich plug-in plugins till deras WP Review Pro och främja det nu. De har också en a program i två nivåer där du får 10% om du hänvisar andra dotterbolag och de gör en försäljning.

ThemeForest – hemskt anslutet program. Du får bara 30% av varje ny persons första köp. Om de redan är en Envato / ThemeForest-kund får du jack skit. Detta anslutna program är hemskt och jag inkluderade det bara här som en varning för att hålla sig borta. Om du inte marknadsför ett pålitligt tema som Avada, håll dig borta särskilt eftersom alla ThemeForest-teman skapas av oberoende utvecklare som kanske eller inte är tillförlitliga. Du vet inte kodkvaliteten, om de kommer att komma med uppdateringar osv. Det är därför jag använder StudioPress för alla mina WordPress-webbplatser (och så gör topp WordPress-personer som Yoast och Matt Cutts från Google).

themeforest-affiliate-program

Hedersomnämnanden

Genesis-teman

Studio – StudioPress bygger WordPress-teman i Genesis Framework och är min huvudsakliga filial för teman med över $ 8 000 i provisioner. Läs min StudioPress recension om du inte har hört talas om dem men de är så legitima. I genomsnitt 28 $ per försäljning med mindre än 5% avbokning och höga omvandlingar eftersom StudioPress stöds av massor av topp WordPress-människor som Yoast och Matt Cutts. De är verkligen SEO-vänliga WordPress-teman som har förstklassig kodning, lätt så att de laddar snabbt, kommer med massor av Genesis-plugins, och fantastisk dokumentation. Sälj deras Pro Plus all-temapaket och få en $ 175 provision.

Shareasale-Affiliate-betalningar

Zigzagpress – 50% provisioner (kostar $ 49 för ett enda tema som betyder 24,50 $). Zigzagpress är INTE ett bra dotterbolag. Jag gjorde en konsekvent $ 300 / månad med dem, men detta sjönk till nästan 0 försäljning under nästan ett helt år. Jag fick också några klagomål om att när de rebrandade, raderade de alla sina kunders köpta teman och fick sina kunder att återuppbygga dem. Tidigare älskade jag Zigzagpress men det verkar som om de inte tar hand om sina dotterbolag eller kunder. De har inte ens betalat mig de 163 $ för remissarna jag gjorde till dem i år – jag kommer att ta bort alla mina affiliate-länkar + bra recensioner för dem. Jag skulle definitivt undvika dem.

Återställda 316 mönster – 20% provisioner och 60 dagars referensperiod på responsiv feminina genesis teman av vilka många är WooCommerce-klara. Också en rekommenderade Genesis-utvecklare listad på StudioPress webbplats. Restored 316 Designs har några av de högsta konverteringsgraden av alla Genesis temabutiker och är min 2: a mest lönsamma temabutik.

Hej du mönster – 30% provisioner på designkvalitet Genesis teman av vilka många är WooCommerce redo. Relativt nytt temabutik men deras design är fantastiska – om du inte har checkat ut dem, gör det definitivt. De har inte funnits tillräckligt för att bli “populära” men jag har marknadsfört dem på bara ett par bloggartiklar och tjänar cirka 100 $ / månad. Jag har också fått bra feedback från mina läsare och de älskar dem absolut.

Pretty Darn Cute Design – 35% provisioner plus 5% från dotterbolag. Mobil responsiv feminina genesis teman från en StudioPress rekommenderade Genesis-utvecklare.

WordPress utveckling

Frilansare – Om du får folk att fråga om WordPress-utveckling och hastighetsoptimering kan du hänvisa dem till min utvecklare i Bangladesh och göra cirka 13% provisioner från projektet under de första 100 dagarna. Detta har sparat mig en massa tid medan jag fortfarande tjänar pengar på dessa förfrågningar. Jag har jobbat med Pronaya i över 5 år som är $ 40 / timme. Han har byggt över 20 WordPress-webbplatser och optimerat flera webbplatser för att ladda 400% snabbare för kunder. Du kan anställa honom genom att registrera dig för en Frilansarkonto sök sedan efter användaren bdkamol.

Pronaya-Kumar-S-recensioner

Mina provisioner betalar i princip för allt utvecklingsarbete jag behöver …

Freelancer-Affiliate-Resultat

Det behöver inte vara begränsat till design eller utveckling, du kan göra det med alla frilansare …

frilansare-affiliate

Det enda fallet är du kan bara använda en anknuten länk på Freelancer-hemsidan. Så istället för att länka direkt till någons profil, måste du berätta för människor att registrera sig via hemsidan (med hjälp av din länkad fil) och sedan söka i frilansarens användarnamn. Men om du visar deras portfölj på din webbplats som jag (dessa WordPress-hastighetsprojekt), kommer folk att göra det.

WordPress Plugins

WP-raket – 20% provision på nummer 1-cache-plugin i detta Facebook-undersökning (och denna undersökning också) vilket gör WordPress-webbplatser betydligt snabbare. Jag använder den på min webbplats och det är lätt att konfigurera med bra support / dokumentation. Här är min självstudie om WP Rocket-inställningarna.

Swift-Performance-vs.-WP-raket-februari-7

2018-Wordpress-Cache-Plugin-Poll

Bäst-Wordpress-Cache-plugin-Poll

Bäst-cache-plugin-Poll

Monolog – 20% per försäljning från en av de bästa lätta reglaget för pluggen som inte kommer sakta ner din webbplats som Revolution Slider och andra robusta reglage-plugins. Det är minimalt, men det ser trevligt ut och är superlätt att använda. Om du kör P3 (Plugin Performance Profiler) Plugin och se att reglaget plugin orsakar långsam belastningstider, kolla in Soliloquy – eller berätta för dina kunder också :)

Törstiga dotterbolag – plugin för hantering av affiliate-länkar som klädrar, spårar och hanterar affiliate-länkar. Premiumversion låter dig få statistik, autolänk, till och med lägga till händelsespårning i Analytics. Du gör 30%, vilket är relativt litet jämfört med andra WordPress-marknadsföringsprogram.

CodeCanyon – 30% av varje ny persons första insättning (samma provision som ThemeForest). Marknadsplats för massor av WordPress-plugins: reglage, HTML5-ljudspelare, evenemang, medlemskap … du namnger det, CodeCanyon har det, men programmet är inte särskilt lönsamt.

SEO

Allt i ett SEO Pro – 40% provision, men de flesta använder Yoast.

SEMrush – 40% återkommande provision för SEMrush prenumerationsförsäljning. Det betyder $ 40 – $ 160 / månad för varje person som fortsätter sitt prenumeration när de registrerar sig hos ditt dotterbolag (inte dåligt). Detta är ett av de högst rankade SEO-verktygen på marknaden och ger dig en stor mängd data om nyckelord, bakåtlänkar, auktoritet, hänvisande domäner och mer.

SEOPressor – upp till 50% återkommande provisioner per månad för en premium SEO-plugin. Jag har fått spam-kommentarer från SEOPressor-backlinkers, men de stöds av ShoutMeLoud.

WP Review Pro – MyThemeShops rika utdragsplugin som jag använder på min egen webbplats, efter att jag bytte från det icke-stödda WP Rich Snippets-plugin. Mycket nöjd med WP Review Pro (de har också en gratis version) och du får fina 55% -provisioner som är $ 36,85 per försäljning.

E-post marknadsföring

AWeber – 30% återkommande provisioner. Så länge de använder sitt konto tjänar du pengar. Inkluderar inte begränsningar som MailChimp gör, och betalar kontanter istället för krediter.

Konstant kontakt – 5 $ för varje kund som registrerar sig för en gratis prövning och $ 105 för varje ny kund som blir betalande kund. Ett mycket generöst e-postprogram.

MailChimp – tjäna $ 30 i MailChimp-tjänster för varje person du hänvisar plus 3 nya inkorg inspektörer. Emellertid MÅSTE personen vara en vän eller kollega och båda er måste också ha betalt konton. Annars måste gratiskonton inkludera MailChimp-märket i e-postmeddelanden.

Stock Bilder

Shutterstock – 20% provisioner för ett stort urval av foton. När du frågar klienter vilka lagerfoton de vill använda på sin webbplats skickar du dem en anknuten länk om de köper.

iStock & Getty Images – 20% provision för nya kunder, 10% för retur. Du måste skicka e-post till dem för att registrera dig som en filial, men du hittar också ett stort urval här.

Utbildning

Udemy – 20% provision på valfri kurs. Instruktörer kan skapa en anpassad länk som ger dem 97% provision på sin kurs. Udemy sänkte sina uppdrag, vilket gjorde det mindre tilltalande.

WP 101 – 20% provisioner från en av de mest ansedda källorna till WordPress-tutorials.

Andra medlemsförbund

Se WordPress – 20% provisioner för wordpress.com, JetPack och WooCommerce.

StackPath – om du bloggar om webbplats hastighet eller gör det för kunder, kan du hänvisa dem till StackPath som köpte ut MaxCDN. Jag tjänade $ 1000 per månad med MaxCDN – vi får se hur StackPath går. Det är mycket svårare att bli accepterade i deras partnerprogram än MaxCDN – de vill veta att du kan producera högre försäljning och att CDN: er är en viktig del av ditt företag / blogg. Jag bidrar med min försäljning till att skriva tutorials på cache-plugins som nästan alla integrerar StackPath – de självstudierna får mig över 500 besökare / dag.

Impact-Radius-Affiliate-Sales

StackPath-data-Centers

kraken (Bildoptimering) – komprimerar bilder förlustfritt för att förbättra sidornas belastningstider (gratis plug-ins är nästan inte lika bra). För varje remiss du genererar kommer Kraken att öka din månatliga kvot permanent med 100 MB. Du kommer att se ett hänvisningsalternativ när du har registrerat dig.

OptiMonster (Forms) – känner du de irriterande popup-fönstren när du lämnar en webbplats? Jag gillar dem inte heller, men antagligen fungerar de. Tjäna 20% för varje försäljning du genererar.

Amazon – Om du skickar trafik till Amazon och någon slutar köpa en helt annan produkt, får du fortfarande en provision från den försäljningen. Om du skapar Youtube-självstudier kan du hänvisa människor till Blå Yeti-mikrofon, eller det dum t-shirt du bär alltid under dina videor. Tänk på fysiska produkter istället för digitala varor. Tjäna upp till 10% provisioner som världens största e-handelshandlare. Ärligt talat, du skulle vara en idiot att inte registrera dig.

TubeBuddy – populär mjukvara / Chrome Extension för att optimera och hantera YouTube-videor inklusive ljud / videoeffekter. 30-50% återkommande provisioner. Se planer / funktioner här.

Känner till andra bra marknadsföringsprogram för WordPress-anslutna? Låt mig veta i kommentarsavsnittet (inga självpromoteringar snälla). Eller om du är ny när det gäller affiliate-marknadsföring och har en viss fråga, jag är mer än glad att svara på det för dig – släpp mig bara en rad!

P.S. WP-nybörjare är ett dotterbolag för i princip alla WordPress-anslutna program där ute. Chansen är stor om de listar ett företag på deras erbjudanden sida, de har också ett filialprogram.

Wordpress-Affiliate-Marketing-program

Vad kommer härnäst? Tjäna självklart pengar

Se min marknadsföringsguide för affiliate som leder dig igenom allt i den här innehållsförteckningen.

Affiliate Marketing TOC

Vanliga frågor

&# X1f4b0; Vilket filialprogram tjänade jag $ 150 000 per år från?

SiteGround och Cloudways utgör minst 90% av mina intäkter. Jag skrev en tutorial om affiliate-marknadsföring som visar hur jag gjorde det.

&# X1f4b0; Vilka värdpartierprogram är mest populära?

SiteGround, Bluehost, HostGator och ett par andra värdar är de mest populära. Gå med i WordPress Facebook-grupper och kolla in opinionsundersökningar och folks konversationer för att inte bara se de mest populära värdföretagen, utan vart trenderna håller på att gå.

&# X1f4b0; Var tjänar de flesta sina pengar på?

Den stora majoriteten av framgångsrika WordPress-bloggare tjänar sina affiliateinkomster genom värd. Det är en högt betalande, lukrativ (men konkurrenskraftig) industri.

&# X1f4b0; Kan jag tjäna en levande marknadsföra teman / plugins?

Gör matematiken. Om du bara tjänar $ 30 / försäljning, hur kan det jämföras med värdprovisioner på $ 150 / försäljning? Du måste göra 5x mer försäljning vilket kan vara utmanande, men det kan göras med tillräckligt med trafik.

&# X1f4b0; Vad är det bästa plugin för hantering av anslutna länkar?

Jag använder pluggen Thirsty Affiliates. Det är toppen!

Skål och lycka till,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map