Hur jag skapade en passiv inkomst på 12 000 USD / månad med affiliate-marknadsföring (i ett av de mest konkurrenskraftiga utrymmena – värd!)

03.06.2020
Affiliate marknadsföring 'Hur jag skapade en passiv inkomst på 12 000 USD / månad med affiliate-marknadsföring (i ett av de mest konkurrenskraftiga utrymmena – värd!)
0 16 мин.

Partnermarknadsföring Passiv inkomst


Söker göra passiva inkomster med affiliate-marknadsföring?

Denna handledning visar exakt hur jag gör ungefär $ 12.000 / mån i dotterbolagsintäkter.

Jag gjorde det genom att skriva guider om webbplatsens hastighetsoptimering samtidigt som jag rekommenderade produkter och tjänster som får människors webbplats att ladda snabbare: SiteGround-värd, StackPath, och WP-raket.

Jag använder undersökningar på Facebook för att sälja för mig. Till exempel är värd nr 1-faktorn för webbplatsens hastighet och SiteGround rankades som värd nr 1 i 26 omröstningar (det är i grund och botten hela min försäljningsgrad).

Jag är ingen miljonär, men jag får 3 000 besökare / dag genom SEO och tjänar 400 $ per dag i passiva affiliateintäkter. Detta låter mig arbeta när jag vill, var jag vill och resa med min flickvän.

Affiliate Marketing försäljning 2018Se min full PayPal-aktivitet, eller inkomstrapporter för alla mina dotterbolag

1. Hitta affiliate-program

Gör en Google-sökning efter “affiliate-program för” och kolla efter listor för din bransch.

Affiliate-program-Google

Affiliate Marketplaces – en plats att gå med / hantera flera affiliate-program, få länkar och spåra provisioner. Shareasale och CJ Affiliate är de två mest populära. Det coola med dessa är att du kan se statistik för varje filial som deras EPC (vinst per klick) vilket är en bra indikator på hur mycket du kan tjäna med dem. Ju högre antal, desto bättre. Till exempel har WP Engine, StudioPress och WP Rocket alla en hög EPC eftersom de flesta vet om dem, de erbjuder fantastiska produkter och de har ett gott rykte. Detta innebär mer potentiell försäljning.

Shareasale

Individuella partnerprogram – Vissa företag är inte en del av anslutna marknadsplatser utan driver sitt eget program som du kan hitta på deras webbplats (eller Google det). Du ser ingen statistik om programmet (som EPC) men det betyder inte att du ska avbryta dem. SiteGround’s hosting driver sitt eget affiliate-program och jag har gjort det mest pengar med dem överlägset.

Individuellt partnerprogram

Amazon

 • Det mest populära affiliate-programmet
 • Höga omvandlingar eftersom det är Amazon
 • Provisioner beror på produktkategori (se nedan)
 • Miljontals produkter att välja mellan (du kan skapa anpassade länkar till dem)
 • Om någon klickar på din länk och beställer (nästan) allt från Amazon får du en provision (se deras politik)

Amazon-affiliate-provisioner

WordPress – Om du är i WordPress-branschen som jag, skapade jag en omfattande lista med affiliate-program för WordPress inklusive WordPress-värd, teman, plugins, SEO och mycket mer.

Typer av associerade program

 • Tiers – du tjänar mer pengar när du får mer försäljning.
 • Plana uppdrag – du får en fast provision per försäljning.
 • Två Tierprovisioner – du får en provision när du hänvisar till ett annat dotterbolag och de gör en försäljning (typ av multilevel-marknadsföring, men jag skulle inte helt lita på det här).
 • Återkommande uppdrag – erbjuds vanligtvis med prenumerationstjänster.
 • Kupongkoder – fantastiskt förmåner om du gör videor. Den här videon på hur man skapar en WordPress-webbplats har 3M + visningar och det första steget är att registrera dig för domän / värd. Tyler (killen som skapade videon) ger tittarna sin anpassade kuponkod för HostGator. Så istället för att släppa en anknuten länk i videobeskrivningen och hoppas att folk klickar på den får tittarna rabatt på HostGator medan de använder Tylers kuponkod (fortfarande ger honom kredit för försäljningen). Även om HostGator inte är en stor värd är jag säker på att han bara valde dem eftersom kupongkoderna passar in i hans YouTube-strategi. Han har gjort en förmögenhet.

Saker att tänka på

 • Provision
 • Rykte om ditt dotterbolag
 • EPC (vinst per klick)
 • Var inte rädd för att klättra på nivåer – det kan vara en långsiktig investering
 • Affiliate-länkar är bättre (och mer anpassningsbara) än banners / annonser
 • Vilken typ av reklammaterial de erbjuder (anpassade länkar, kupongkoder osv)

Välj inte dotterbolag enbart baserat på deras provision. Innan jag bestämde vilket värdföretag som skulle marknadsföra, grävde jag igenom Facebook-grupper och undersökte vilken som är bäst. Under processen tog jag skärmdumpar av omröstningarna där SiteGround var nr 1 och visade dessa i mina tutorials. När jag visade folk omröstningarna tredubblades min försäljning / omvandling ungefär.

2. Ställ in en blogg eller YouTube-kanal

De flesta marknadsförare har en eller båda. Jag föredrar att blogga eftersom min bransch ständigt förändras och artiklar är lätta att uppdatera (mindre underhåll). Men gillar du att skriva eller skapa videor? Jag är väldigt introverad och gömmer mig bakom min bärbara dator, men det finns fördelar / nackdelar för båda.

Blogg (Fördelar & Nackdelar)

 • Kostnad (domän / värd är cirka $ 50 / år).
 • Att få trafik tar tid (du måste lära dig SEO, öka din bloggs auktoritet med Google, och lära sig skapa fantastiskt, optimerat innehåll som folk vill länka till).
 • Det är något du äger och potentiellt kan sälja i framtiden.
 • Lättare att underhålla (att uppdatera blogginlägg är enklare än att göra om videoklipp).
 • Bra om du är introverad eller bara tycker om att skriva mer än att skapa videor.
 • jag rekomenderar WordPress.org, SiteGrords värd, StudioPress-teman, StudioPress-plugins, dessa WordPress SEO plugins och dessa WordPress speed plugins. Du kan anställa utvecklare på freelancer.com om du behöver hjälp (jag arbetar med bdkamol och i333).

Videor (Fördelar & Nackdelar)

 • Fri.
 • Lättare att installera.
 • Tar mindre tid att få dragkraft (en bra första video kan få tusentals visningar).
 • Att lägga till anknytningslänkar till videobeskrivningar är ett av de enda sätten att tjäna pengar på videor (du brukade kunna lägga till anknytningslänkar till anteckningar, men de avbröt de).
 • Videor är bra för SEO: de kan rankas i både YouTube + Google och du kan bädda in dem på din blogg vilket förstärker deras åsikter medan du förbättrar din bloggs innehåll.
 • Bra för utgående personligheter, men bli inte avskräckt om du är introverad som jag – mina första videor sugs men de blev väldigt bättre och vissa har nu 50 000+ visningar.

Andra alternativ

 • bok
 • Strömning
 • Onlinekurs

Det är enkelt att registrera sig för program och lägga till länkar till innehållet. Den svåra delen är att välja rätt nisch / dotterbolag, hitta ämnen (nyckelord) där människor skulle vara intresserade av att göra ett köp och driva konsekvent SEO-trafik genom att skapa innehåll med högt värde som rankas i Google / YouTube. Att utjämna dina innehållskunskaper (den viktigaste delen av SEO) är ett måste.

3. Registrera dig och ta tag i dina partnerlänkar

Registrera dig för dina program och logga in på din affiliate-instrumentpanel. Du bör kunna ta tag i dina affiliate-länkar, skapa anpassade länkar till specifika sidor och spåra statistik om dina länkar.

4. Släpp affiliate-länkar i ditt innehåll

Du kan lägga till dem till:

 • Text
 • Bilder
 • YouTube-videobeskrivningar

Inte fylla affiliate-länkar i innehåll – För många affiliate-länkar kan få dig en Google-straff och får innehåll att se spammy ut. Mina tutorials är vanligtvis 3 000 ord med 5-10 anslutna länkar.

Lista inte alltid associerade produkter först i “Listor Posts” – Google vet om du alltid listar anslutna produkter först, och om du gör detta i alla dina inlägg, kan de straffa dig för det.

Amazon Affiliate Links

5. Använd ett plugin för filhantering

Om du använder WordPress rekommenderar jag gratis Thirsty Affiliates-plugin. På så sätt kan du lägga till, täcka och hantera dina affiliate-länkar. De pro version innehåller statistik, annars kan du prova förkortade. Båda har alternativ att låta dig nofollow affiliate-länkar, vilket du alltid bör göra.

Törstig-affiliates-inställningar

Törstig-Affiliates-Link-Management

6. Samla in partiska recensioner

Dessa 26 Facebook-omröstningar var Siteground blev rankad som värd nr 1 har gjort mig en förmögenhet. Du kan göra detta med Amazon-recensioner, Facebook-omröstningar, tweets från kunder och opartiska recensioner (inte recensioner på din egen webbplats som har modererats). Dessa Facebook-undersökningar ökade min försäljning med ungefär 2x och är ärligt talat den bästa idén jag har haft inom affiliate-marknadsföring.

Byt till SiteGround

SiteGround Load Time Migration

Bluehost till SiteGround GTmetrix

HostGator till SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 perfekt poäng på SiteGround

SiteGround Genesis

Hastighet levererad av SiteGround

SiteGround GTmetrix-rapport

Minskade belastningstider med SiteGround

Nya svarstider för SiteGround

HostGator till SiteGround-migrering

SiteGround-svarstider på Joomla

Bytta till SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

Minskade belastningstider för SiteGround

SiteGround Speedy Hosting

Nya Pingdom-resultat på SiteGround

Ny SiteGround-responstid

SiteGround-svarstidsförbättring

2019 värdeförfrågan

2017-Wordpress-värd-FB-Poll

Rekommendationer för Elementor Hosting

Juli 2019 värdrekommendation

Wordpress-Host-Poll-Aug-2018

Delad hosting-Poll-2017

2019-värd-Poll

Go-To-Hosting-Company

Wordpress-värd-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Bäst-Wordpress-värd-Provider-Poll

Bäst Webbhotell-2019-Poll

WP Friendly Hosting Poll

2016-Wordpress-värd-FB-Poll

Favorithotell för Elementor

Rekommendationer för värd för 2018

WordPress Hosting Poll september 2018.png

Managed-Wordpress-värd-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Värd-Poll-For-hastighet

Wordpress-värd-Poll-juni-1

Siteground-rekommendation

2014 förvaltade-Wordpress-värd-FB-Poll

Bäst Webbhotell-Provider-Poll

Värd-Poll-Feb-2019

Hosting-Rekommendationer-Poll

Bluehost vs SiteGround

Utvärdering av WordPress webbhotell

Jag använder dem och här är min GTmetrix-rapport:

2019-GTmetrix-Report

7. Lägg till rika utdrag i blogginlägg

Om du skriver recensioner måste du lägga till rika utdrag i din blogg.

De ger dig recensionstjärnor (och andra datatyper) i Google som ser bra ut och kan också öka klickfrekvensen. Jag har använt flera rich plugin-plugins och slutat på WP Review Pro av MyThemeShop (de har också en gratis version). Andra alternativ är Allt i ett schema (gratis men för minimal med begränsade anpassningar) och WP Rich Snippets (som övergavs av utvecklaren och inte uppdaterades på 2 år). WP Review hålls uppdaterad av pålitliga utvecklare och proversionen levereras med förformade mallar som ser bra ut.

Rich-Snippets

8. Nivå upp ditt innehåll SEO-spel

Min innehållsoptimering och Yoast-handledning är fantastiska platser att börja om jag använder WordPress. Sökordsundersökning och innehållsoptimering är överlägset de viktigaste delarna av SEO.

Innehålls-SEO i ett nötskal:

 • Hitta nyckelord (specifika) med lång svans i Google Autocomplete
 • Använd andra sökordsverktyg för att hitta ännu fler ämnesidéer
 • Google ditt sökord och analysera innehåll i toppresultaten
 • Undvik att tävla med myndighetens innehåll och auktoritetswebbplatser
 • Lägg till videor, infografik eller användbar grafik / tabeller (inte bara text)
 • Sikta efter 3 000+ ord (det finns en fras “längd är styrka” i SEO)
 • Hantverkrubriker, SEO-titlar och metabeskrivningar som människor klickar på
 • Optimera bilder för hastighet och SEO (här är en omfattande handledning som jag skrev)
 • Anpassa utdrag för att öka CTR genom att lägga till rika utdrag, publicera datum osv
 • Se till att ditt innehåll gör ett bättre jobb (än de bästa resultaten) när det gäller att täcka ämnet

Om det bara finns en video du bör titta på är det här:

9. Rikta inte bara till “granskning” -sökord

Internet är överbefolkat med anslutna recensioner.

Bredda nyckelord som “SiteGround Review” är superkonkurrenskraftiga och nästan omöjliga att rangordna. Jag kunde inte ens rankas på första sidan för ett nyckel med lång svans som “SiteGround WordPress Hosting Review.” Naturligtvis, om det inte finns några bra recensioner där ute och du skapar en fantastisk recension i form av ett blogginlägg (eller video eller båda), kan du ha en chans. Ibland är granskningsnyckelord för konkurrenskraftiga eftersom det är det första som alla tänker på.

Exempel på sökord utan granskning:

 • hur man klämmer fast naglar (hänvisa dem till en spikklippare)
 • hur man ansluter en bärbar dator till en tv (se dem till en HDMI-kabel)
 • hur man paddlar ombord (hänvisa dem till paddelbrädet du använder)
 • hur du påskyndar din wordpresswebbplats (se dem till snabb värd)

10. Undvik affiliate-påföljder

Google säger:

”Våra riktlinjer för webbansvariga rekommenderar att du skapar webbplatser med originalt innehåll som ger mervärde för användare. Detta är särskilt viktigt för webbplatser som deltar i affiliate-program. ”

Du kanske tycker att “för många affiliate-länkar” är farligast, men det är faktiskt tunt innehåll.

Tunn Content-Med-Little-or-No-mervärde

Varför?

Eftersom för många dotterbolag är så fokuserade på att sälja saker, glömmer de att skapa innehåll som faktiskt hjälper människor.

Naturligtvis innebär användbart innehåll också att fler människor kommer att länka till dig, dela ditt innehåll, köpa saker du rekommenderar och alla positiva saker som en framgångsrik partnerwebbplats vanligtvis kommer att ha. I själva verket bör du inte ens betrakta det som en ansluten webbplats. Min är en SEO-blogg. Vad är din?

11. Undvik Google AdSense

I första hand fungerar det inte bra.

Det är inte personligt, ingen klickar på dem och du kommer inte att tjäna mycket pengar. Affiliate länkar hela dagen.

12. Skriv en ansvarsfriskrivning

Här är min:

Ansvarsfriskrivning – om du registrerar dig på SiteGround med min anknuten länk Jag kommer att donera en bra bit utan kostnad för dig. Varje år jag donera $ 3k till GoFundMe-kampanjer (2018 skulle mata de hungriga i Denver, 2017 var till Röda korset på orkanen Harvey). Ditt stöd hjälper och jag uppskattar verkligen det. Jag försöker göra mina recensioner opartiska och stödda av bevis i formen av Facebook-enkäter, tweets, och riktiga samtal. Om du inte vill använda det här är en icke-associerad länk till SiteGround. Hursomhelst tror jag verkligen att de är en fantastisk WordPress-värd och din webbplats kommer att köras snabbare / smidigare … gör din forskning på Facebook-grupper + Twitter och du hittar de flesta säger samma sak.

Många människor har också använt Cloudways, Kinsta, och WP Engine. Dessa 3 (och SiteGround) är de överväldigande favoriterna i WordPress-relaterade Facebook-grupper. Cloudways är bra för ren hastighet, börjar på $ 10 / månad, men chattstödet är inte bra. Kinsta och WP Engine är bra på allt men börjar på $ 30 / månad och $ 35 / month.

Varför du borde ha en:

 • Människor gillar transparens
 • Folk kommer att belöna öppenhet genom att använda din affiliate-länk (koppla ihop den som donerar till välgörenhet och de kommer gärna att använda den – jag får många kommentarer / e-postmeddelanden och bekräftar detta)
 • Om du har en ansvarsfriskrivning med en aff-länk, behöver du inte fylla i det i ditt innehåll

Affiliate-kommentar

13. Mina inkomstrapporter

Här är hur mycket jag tjänar på mina medlemsförbund. Det suger att jag måste visa detta för att folk ska tro mig, men jag vet att det finns massor av bedrägerier och förfalskningar där ute.

PayPal-aktivitet (här är min full aktivitetsrapport för 2018) …

PayPal-Activity

Min senaste aktivitet med SiteGround’s hosting:

Siteground-PayPal-pengar

Min bästa månad med SiteGround:

Siteground-Affiliate-Sales

Kommissionens e-postmeddelanden …

Januari-Siteground-Affiliate-Sales

Fick månadens filial i juli 2017 🙂

Siteground-Affiliate-of-the-Month

MaxCDN (köpte av StackPath som försenade lanseringen av ett filialprogram), men när de gjorde det började jag göra ännu mer. De är en del av Påverkan, en affiliate marknadsplats.

Impact-Radius-Affiliate-Sales

ShareASale (säljer WordPress-teman och WP Rockets cache-plugin för WordPress) …

Shareasale-Affiliate-betalningar

Eleganta teman …

Elegant-themes-Affiliate-betalningar

Freelancer.com (hänvisar folk till min utvecklare som gör webbplatshastighetsprojekt) …

Freelancer-Affiliate-Resultat

Jag har några andra medlemsförbund men det här är de viktigaste.

Sista tanken: Det är en långsiktig investering

Ärligt talat kommer det antagligen ta ett par år att bygga en hållbar, passiv inkomst som du faktiskt kan leva av. Men det är helt värt det. Jag arbetar när jag vill, där jag vill och har tid att göra vad fan jag vill. Friheten är verklig, och jag uppmuntrar er att ta språng.

My-MercedesDet är ingen lambo, men jag köpte en c300 Mercedes med min anslutna inkomstMe-And-The-CatsJag och katterna (Valencio till vänster, Sonic till höger)Riding-ElephantAffiliate-marknadsföring ger mig tid / pengar att resa i världen

Om du har några frågor, tycker jag allvarligt att hjälpa människor komma igång. Lämna bara en kommentar eller använd mitt kontaktformulär. Jag är inte här för att sälja dig något, bara visa dig vad som fungerade för mig och försöka få fler människor till affiliate-marknadsföring, eftersom det förändrade mitt liv.

Vanliga frågor

&# X1f4b0; Hur tjänade jag $ 12 000 per månad med affiliate-marknadsföring?

Jag bloggar om webbplatsens hastighetsoptimering och rekommenderar värd under processen. Mina läsare får sin webbplats att ladda snabbare och jag tjänar pengar på försäljningen. Det är en win-win.

&# X1f4b0; Hur tjänar de flesta framgångsrika medlemsföretag pengar?

De flesta dotterbolag tjänar sina pengar genom värd och Amazons filialprogram. Men Amazon sänkte sina provisioner och dessa människor har det svårt nu.

&# X1f4b0; Är Amazons filialprogram något bra?

Jag skulle inte rekommendera det. Amazon har en lång historia av att ändra provisioner och skriva innehåll som tävlar med sina egna medlemsförbund (ofta överträffar dem). De är redan ett enormt företag, och jag rekommenderar att marknadsföra företag som har större potential att växa.

&# X1f4b0; Vilka affiliate-program är bäst?

SiteGround, Cloudways och SEMrush är några av de mest populära och högst betalande partnerprogrammen. Bluehost är också populär, men jag tror inte att de är en bra värd.

&# X1f4b0; Vad är den svåraste delen av affiliate-marknadsföring?

Att få SEO-trafik är den svåraste delen. Det är enkelt att lägga till anknytningslänkar på din blogg; trafik är inte! Du måste bli en mästare i sökordsforskning och SEO på sidan. Att lära sig välja rätt sökord och skapa fantastiskt innehåll är grunden för mer trafik.

Lycka till 🙂
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector