Hur man kan tjäna pengar på YouTube-videor utan AdSense (Lägg till kommentarer och beskrivningar med anslutna länkar istället)

För de av oss som inte vill skräppost med våra YouTube-tittare med annonser, det finns bättre alternativ där ute.


Det enklaste sättet är att rekommenderar produkter (som nämns i din video) med hjälp av filiallänkar. När någon köper en produkt via din affiliate-länk får du en provision från försäljningen. Du marknadsför i princip någon annans produkt för en provision. Jag tjänar 1 000 dollar per månad för att göra detta och det är min näst största inkomstkälla bredvid SEO-konsultation.

Genom dessa affiliate-länkar kan du börja tjäna pengar på Youtube-videor utan AdSense eller partnerskap. Det är mer personlig, mindre påträngande, och du kommer antagligen inte att få några “tummar ner” -röster eftersom du förhoppningsvis rekommenderar produkter som hjälper till att lösa ett problem.

Här är en video Jag skapade med affiliate-länkar:

Youtube Affiliate Marketing

När folk klickar på min MaxCDN-anknytningslänk (antingen i Youtube-kommentaren eller videobeskrivningen) får jag en provision från försäljningen. Nedan hittar du instruktioner för att göra detta …

Lägg till länkar till YouTube-videor

Steg 1 – Lägg till en associerad webbplats till din Youtube-kanal
Logga in på YouTube och gå till “Creator Studio.” Gå nu till kanal -> Status och funktioner -> Externa kommentarer. Lägg till din webbplats och gå igenom verifieringsprocessen. Du kan behöva lägga till din webbplats till Google Search Console. Gå nu till fliken “Avancerat” under Channel och lägg till din webbplats som en associerad webbplats. Fullständiga instruktioner hittas här.

Youtube-associerad webbplats

Steg 2 – Hämta dina affiliate-länkar
Du måste först lära dig vilka produkter / handlare som är bäst att hänvisa till din publik också. De flesta webbplatser har en “Affiliates” -flik överst eller nederst på deras webbplats där du kan registrera dig. Du kan också Google “_____ affiliate-program” för att se det som visas här. Det finns många anslutna nav som har tusentals produkter / handlare. Prova Amazon, Shareasale, eller CJ. När du har registrerats och godkänts kan du börja skapa dina affiliate-länkar:

Affiliate Link

Steg 3 – Kläd dina filiallänkar
cloaking affiliate-länkar innebär att du pekar folk till en URL på din webbplats, men den omdirigerar någon annanstans. Till exempel, den här tillhörande anknytningslänken pekar på / go / maxcdn men omdirigerar till MaxCDN-webbplatsen. Du måste göra detta eftersom YouTube-videoanteckningar bara tillåter dig att använda webbadresser för DIN tillhörande webbplats – med att skjuka dem är det som gör att du kan omdirigera dem till affiliate-länken!

Om du kör WordPress använder jag ett plugin som heter Törstiga dotterbolag att täcka, hantera och spåra mina medlemslänkar (du måste betala törstiga dotterbolag för deras tillägg om du vill ha extra funktioner). Gratisversionen är fortfarande bra … bara installera plugin och hitta fliken “Affiliate Links” till vänster på din instrumentbräda. Lägg till länknamnet och destinationsadressen, spara den och kopiera sedan den klädda versionen av webbadressen så att du kan lägga till den i dina YouTube-videoanteckningar.

Cloaked Affiliate Link

Steg 4 – Lägg till länkar till YouTube-videor
Redigera YouTube-videoklippet du vill lägga till filiallänkar till. Klicka på fliken Kommentarer och “Lägg till kommentar.” Fyll i önskad information inklusive den tid du vill att annotationen ska visas (uppenbarligen borde det vara när du rekommenderar den anslutna produkten). Lägg till din cloaked affiliate-länk nära botten. Tillämpa ändringar, titta sedan på videon och testa din länk.

Du kan också lägga till affiliate-länkar till din YouTube-videobeskrivning. Dessa behöver inte täckas, men jag gillar att använda en URL-shortern som Bitly så att länken ser snyggare / kortare ut.

Lägg till länkar till YouTube-videor

Du är klar, nu gå Skapa fler YouTube-videor

Att planera videor kan hjälpa dig att använda affiliate-länkar och kommentarer mer effektivt, men gå vidare och lägg till dem (när så är lämpligt) till dina befintliga videor. Instruktionsfilmer är bra för affiliate-marknadsföring eftersom människor letar efter en lösning – som ofta kan lösas med en produkt. Titta på några exempel för att få idéer till din nästa YouTube-video …

Q: Hur ansluter du en Macbook till flera skärmar?
EN: Köp en HDMI-adapter (länk till en Amazon-produkt)

Q: Hur får du din webbplats att ladda snabbare?
EN: Köp snabbare hosting (de flesta värdföretag som har ett filialprogram)

Q: Vad är den bästa tv: n för ett konferensrum?
EN: Jag vet inte, men jag slår vad om att du kan hitta det på Amazon!

Granskningsfilmer är också vanliga. Nu när du vet hur du kan tjäna pengar på YouTube-videor utan AdSense eller andra skräppostmetoder, gå vidare och börja göra viss marknadsföring via filialen. Det kan vara mer lukrativt och människor hatar dig inte för att du har skräpat dem med annonser! Se bara till att du följer Youtube: s videoriktlinjer

Om du har en fråga om YouTube-intäktsgenerering på video eller marknadsföring via affiliate, släpp mig en rad. Jag är glad att hjälpa. Och om du tyckte att den här handledningen var till hjälp kan du överväga att ge den en del.

Skål,
Tom Signature

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map