13 tapaa hitaan WordPress-hallintapaneelin korjaamiseen (pysyvästi)

Onko WordPress-järjestelmänvalvojan paneelin lataaminen niin hidasta?


No, se on yleinen ongelma, jonka monet WordPress-sivuston omistajat kohtaavat. Useista syistä, jotka voivat aiheuttaa hitaan WordPress-järjestelmänvalvojan, esimerkiksi resursseja vaativat laajennukset, vanha PHP-versio, välimuistin laajennuksen käyttämättä jättäminen, vanhentunut WordPress, huonolaatuinen web-hosting ja monet muut.

Se on melko ärsyttävää, kun olet tuottavuuspiirissä ja sinulla on suuri luettelo työskennelläksesi, mutta WordPress-kojetaulu latautuu niin hitaasti tai lakkaa vastaamasta kokonaan (tiedän miltä se tuntuu).

Mutta älä huoli. Autamme nopeuttamaan WordPress-hallintapaneeliasi.

Tässä artikkelissa käsittelemme ensin joitain syitä, miksi sinulla on hidas WordPress-hallintapaneeli. Sitten käydään läpi 13 vaihetta ongelmien korjaamiseksi ja autamme sinua nopeuttamaan WordPress-sivustoasi sekä kojetaulua.

Saatuaan kirjautumistiedot kirjauduin sisään hänen WordPress-hallintapaneeliin tarkistaakseen, latautuuko kojetaulu hitaasti vai ei. 

Sitten suoritin hänen verkkosivustonsa läpi Google-sivun nopeustiedot, GTMetrix ja Pingdom tarkistaa mikä hidastaa verkkosivustoa. 

Tarkistin hänen WordPress-sivuston sekä järjestelmänvalvojan paneelin ja molemmat ovat melko hitaita. Täällä laitan verkkosivuston nopeustestitulokset ja sisällytin myös tulokset optimoinnin jälkeen.

# 1. Google-sivun nopeustiedot (ennen optimointia ja sen jälkeen): Googlen sivunopeuden tulosten vertailu # 2. GTmetrix-tulokset (ennen ja jälkeen optimoinnin): Gtmetrix-nopeuden vertailu # 3. Pingdomin tulokset (ennen ja jälkeen optimoinnin): Pingdomin nopeustestin tulos

Miksi sinulla on hidas WordPress-hallintapaneeli?

On olemassa useita syitä, miksi WordPress-järjestelmänvalvojan paneeli ja sivusto latautuvat hitaasti. Alla on yleiset syyt, jotka aiheuttavat useimmiten hidasta WordPress-taustajärjestelmää:

 • resursseja vaativat laajennukset
 • vanhempi PHP-versio
 • alhainen WordPress-muistin raja
 • ei käytetä välimuistin laajennusta ja CDN: tä
 • vanhentunut WordPress
 • sotkuinen tietokanta
 • tarpeettomat WordPress-widgetit
 • heikkolaatuinen web-hosting

Nostakaamme nyt WordPress-hallintapaneeli.

Kuinka nopeuttaa WordPress-hallintapaneeli (hallintapaneeli)

Korjaa hidas WordPress-hallintapaneeli

1. Tunnista ja poista korkea suorittimen käyttölaajennukset

Kun asennit WordPressin ensimmäisen kerran, WordPress-kojetaulu latautui nopeasti.

Mutta nyt se on erittäin hidasta.

Syynä voi olla resursseja vaativat laajennukset. Sivustosi saattaa sisältää runsaasti suorittimen käytön laajennuksia, joiden suorittaminen vaatii yleensä paljon resursseja. Tämän seurauksena WordPress-sivustosi vie enemmän aikaa vastaamiseen.

Yleisimmät hitaat liitännäiset ovat kartat, tilastot, niihin liittyvät viestit, katkenneiden linkkien tarkistimet, kuvan liukusäätimet, sivujen rakentajat tai kaikenlaiset laajennukset, jotka suorittavat skannauksen tai prosessin usein sivustossasi..

Joten, kuinka löydät WordPressistä resursseja vaativat laajennukset?

Se on niin yksinkertaista kyselymonitori WordPress-laajennus.

Query Monitor on laajennus, jonka avulla voit debugoida tietokantakyselyitä, PHP-virheitä, HTTP API -kutsuja ja mikä tärkeintä näyttää hitaimmin ladattavat laajennukset.

Query Monitor WordPress -laajennus

Kun olet asentanut ja aktivoinut, siirry WordPress-hallintapaneeliin.

Sivun yläosassa näet laajennuksen tilastot. Klikkaa ”L kyselyt komponentin mukaan” -vaihtoehto nähdä hitaimmin ladattavat laajennukset. Kun löydät hitaimmin ladattavat laajennukset, poista ne sivustoltasi.

Tässä on muutama suositeltava WordPress-laajennus:

Takaisin listalle

 

2. Päivitä PHP uusimpaan versioon

WordPress on rakennettu PHP: n kanssa, ja sen version määrittää isäntäyritys. 

Kuten päivität WordPress-laajennuksia ja teemoja, on myös tärkeää päivittää WordPress PHP viimeisimmälle versioon. PHP-version päivittäminen edellyttää pääasiassa kahta syytä:

 • WordPress-sivustosi on nopeampi: Uusi PHP-versio (tällä hetkellä 7.4) on tehokkaampi. Se voi parantaa sivustosi suorituskykyä jopa 3 tai 4x nopeammin.
 • Sivustosi on turvallisempi: WordPress on suosituin CMS ja rakennettu PHP: llä. Siksi siitä tulee hakkereiden kohde. Päivittämällä PHP, sinulla on uusimmat suojausominaisuudet, jotka puuttuvat vanhemmasta PHP-versiosta. Joten on erittäin tärkeää päivittää PHP viimeisimpään versioon.

Valitettavasti yli 60% kaikista WordPress-käyttäjistä käyttää tällä hetkellä PHP-versioita, joita ei enää tueta. WordPress PHP -versioiden tilastotiedot

Kuinka tarkistaa nykyinen PHP-versio?

Jos käytät WordPress 5.0 tai uudempi, voit tarkistaa PHP-version siirtymällä osoitteeseen Työkalut > Sivuston terveys kojetaulusta.

WordPress Tarkista PHP-versio

Ennen kuin aloitat PHP-version päivittämisen, sinun on varmistettava, että laajennuksesi ja teemasi ovat yhteensopivia PHP: n uusimman version kanssa..

> Mutta kuinka voit tarkistaa, onko plugin tai teema yhteensopiva PHP-version kanssa?

No, tätä varten sinun on asennettava PHP-yhteensopivuustarkistus kytkeä.

Mene Työkalut > PHP-yhteensopivuustarkistus ja valitse viimeisin ”PHP-versio” ja “Tarkista vain aktiiviset laajennukset ja teemat” laajennuksen / teematilasta.

Napsauta seuraavaksi Skannaa sivusto -painike suorittaa skannaus.

PHP-yhteensopivuustarkistimen WordPress-laajennus

Se vie noin minuutin. Tämän jälkeen voit nähdä, ovatko laajennuksesi ja teemasi yhteensopivia uusimman PHP-version kanssa.

Jos huomaat, että laajennus tai teema ei ole yhteensopiva viimeisimmän PHP-version kanssa, on parempi vaihtaa toinen laajennus.

Suosittelemme myös käyttämään laajennuksia tai teemoja, joita päivitetään säännöllisesti.

PHP-version päivittäminen?

Ennen kuin aloitat PHP-version päivittämisen, suosittelemme, että otat varmuuskopion sivustoltasi ja tietokannasta. Jos jokin menee pieleen, voit palauttaa sivustosi varmuuskopiosta.

Päivitä PHP hosting cPanelista 

Jos palveluntarjoajasi tarjoaa cPanelin, voit päivittää PHP-version helposti.

Kirjaudu ensin isäntänne cPanel-tilille. Siirry sitten kohtaan “Valitse Versiohallinta”Vaihtoehto. Käytän tässä tapauksessa SiteGround Hosting -palvelua.

SiteGround cPanel PHP Version Manager

Valitse verkkosivusto, jolle haluat muuttaa PHP-version.

SiteGround PHP -version päivitys

Valitse haluamasi PHP-versio luettelosta ja napsauta Tallentaa.

Parasta SiteGround-isännöinnissä on, että he päivittävät palvelimensa uusimmalla PHP-versiolla aina kun se on saatavilla.

Kyllä, Siteground tukee uusinta PHP-versiota 7.4.

SiteGround PHP -kaavio

Jos palveluntarjoajasi ei kuitenkaan tarjoa cPanel-palvelua tai muuta vaihtoehtoa PHP-version päivittämiselle, sinun on otettava yhteyttä isäntäyrityksen tukitiimiin..

Luo tukilippu ja kirjoita tämä:

Hei, olen [palvelimesi] käyttäjä ja tällä hetkellä ylläpidän verkkosivustoa, joka on [sinun verkkosivustosi]. Tarkistin sivustoni PHP-version olevan 7.2, jota ei päivitetä. Mietin, voisitko päivittää PHP-version 7.3: ksi, mikä parantaa sivustoni suorituskykyä ja turvallisuutta. Kerro myös minulle, kun se on päivitetty. Kiitos,

Isäntäyritys päivittää PHP-version.

Takaisin listalle

 

3. Poista käyttämättömät laajennukset ja teemat

Käyttämättömien laajennusten ja teemojen tekeminen voi tehdä sivustostasi haavoittuvan ja hidastamaan.

Nämä käyttämättömät teemat ja laajennukset vaativat enemmän tilaa palvelimellasi ja ennen kaikkea kojetaulu näyttää sotvalta. WordPress myös suosittelee poistamalla käyttämättömät tai vanhat laajennukset WordPress-sivustosi sujuvan toiminnan kannalta.

Poistamalla käyttämättömiä laajennuksia ja teemoja, voit parantaa sivustosi suorituskykyä.

Voit poistaa laajennuksen siirtymällä kohtaan liitännäiset > Asennetut laajennukset > Epäaktiivinen > Valitse passiiviset laajennukset ja sitten poistaa.

Poista WordPress-laajennukset

Samoin voit poistaa käyttämättömiä teemoja Ulkomuoto > Teemat.

Napsauta sitten mitä tahansa passiivista teemaa. Oikean reunan alaosassa on Poista-vaihtoehto. Napsauta vain Poista-painike poistaa teema.

Poista WordPress-teema

Takaisin listalle

 

4. Pidä WordPress, laajennukset ja teema päivitettyinä

On erittäin suositeltavaa päivittää WordPress, laajennukset ja myös teema. Viimeisimmällä päivityksellä WordPress-kehittäjät sisältävät uusia ominaisuuksia, korjaavat tietoturvaongelmat, virhekorjaukset ja mikä tärkeintä suorituskyvyn parannukset, jotka tekevät WordPress-sivustostasi nopeamman.

Varmuuskopioi tietokanta ja tiedostot ennen päivittämistä.

WordPress-päivitykset

Päivitä WordPress-sivustosi kirjautumalla sisään WordPressiin kojelauta > päivitykset.

Siellä voit nähdä, onko päivityksiä saatavana. Jos näet, että WordPress-ytimeen, -laajennukseen tai -teemaasi on saatavana uusi päivitys, päivitä vain napsauttamalla Päivitä-painiketta.

Lue, Kuinka päivittää WordPress, laajennukset ja teema manuaalisesti

Takaisin listalle

5. Lisää WordPress-muistin rajaa

Oletuksena monet hosting-yritykset rajoittavat WordPress-muistisi 32 MB: iin, mikä ei riitä joskus etenkin silloin, kun sivustollesi on asennettu paljon laajennuksia..

Saatat huomata, kun käsittelet jotain sivustollasi, WordPress-järjestelmänvalvojasi reagoi niin hitaasti tai näyttää jopa WordPress-muistin loppuneen virheen.

Tämä johtuu siitä, että sivustosi vaatii enemmän muistia erityyppisten tehtävien suorittamiseksi tehokkaasti.

Lisäämällä WordPress-muistin rajaa voidaan korjata hidas WordPress-hallintapaneeli.

Mutta ensin, tarkista, mikä on palveluntarjoajasi asettama nykyinen muistiraja. 

Jos käytät WordPress-versiota 5.0 tai uudempaa, voit tarkistaa sen helposti. Mene Työkalut > Sivuston terveys > Tiedot ja vieritä alas kohtaan server jakso.

WordPress-muistin raja

Kirjaudu sisään nyt hosting-cPaneliin ja sitten File Manager -sovellukseen. Siirry WordPress-sivustosi juurihakemistoon.

Etsi ”Wp-config.php” tiedosto ja lisää seuraava koodi ennen riviä: “/ * Siinä kaikki, lopeta muokkaaminen! Hyvää bloggaamista. * /”.

define (‘WP_MEMORY_LIMIT’, ‘256M’);
Lisäämällä WordPress PHP -muistin rajaa

Älä unohda tallentaa tiedostoa.

Mahdollisuus isännöintiin ei kuitenkaan salli käyttäjien pääsyä tiedostoon muutosten tekemiseksi. Tässä tapauksessa sinun on otettava yhteyttä palveluntarjoajaasi PHP-muistin rajoituksen lisäämiseksi.

Takaisin listalle

 

6. Aloita välimuistin laajennuksen käyttö

Välimuistin laajennus luo automaattisesti staattisen tiedoston verkkosivustosi sisällöstä palvelimellesi. Kun kävijä käy verkkosivustollasi, välimuistin laajennus palvelee staattista tiedostoa sen sijaan, että latataan raskaampia PHP-skriptejä.

Staattiset sivut latautuvat yleensä nopeasti selaimissa ja parantavat yleisesti sivustosi suorituskykyä.

WP Rocket on paras välimuistin laajennus WordPressille. Se maksaa vain 49 dollaria (kertaluonteinen sijoitus) ja sisältää monia hyödyllisiä ominaisuuksia, joita muut välimuistin laajennukset eivät tarjoa.

Tästä syystä WP Rocket on paras välimuistin laajennus WordPressille.

WP Rocket -välimuistin laajennuksen ominaisuudet

Miksi pidän WP Rocketista:

 • Asennus on erittäin helppoa
 • Sen avulla voit laiskata kuvia
 • Sen avulla voit rajoittaa WordPressin sykettä
 • Voin helposti optimoida WordPress-tietokannan
 • Erittäin helppo integroida CDN: ään
 • Sivustoni nopeus kasvoi
 • Heidän asiakastuki on mahtava

Mitä muut käyttäjät sanovat WP Rocket:

Sijalla 1 erilaisissa Facebook-kyselyissä

WP Rocket FaceBook Poll01

WP-raketti-Facebook-kysely 02

WP-raketti-Facebook-kysely 03

WP-Rocket-Facebookin Poll.4

Trustpilot arvostelut:

Yli 500 WP -raketin käyttäjää arvioivat heille 4,9 / 5. 

Tässä he sanovat WP Rocket:

WP Rocket Trustpilot Review6

WP Rocket Trustpilot Review6

Ja siellä on lisää.

Hanki WP-rakettilaajennus

Takaisin listalle

 

7. Poista WordPress Heartbeat käytöstä tai rajoita sitä

WordPress Heartbeat -sovellusliittymä on ominaisuus, jonka avulla selaimesi voi olla yhteydessä palvelimeesi ja tarjota reaaliaikaista tietoa WordPressin kojetaulussa..

Pohjimmiltaan WordPress Heartbeat -sovellusliittymä:

 • tallentaa automaattisesti sivu- / viestieditorissa tekemäsi edistymisen
 • tarjoaa reaaliaikaista tietoa kojetaulussa laajennusten avulla

Vaikka tämä ominaisuus auttaa monella tavalla, se voi myös hidastaa sivustosi rajusti.

Heartbeat API lähettää AJAX-pyynnöt palvelimelle 15 sekunnin välein käyttämällä ”/wp-admin/admin-ajax.php”. Tämä voi tuottaa korkeaa suorittimen käyttöä palvelimellasi.

Nyt, jos olet jaetussa isännöintipalvelimessa ja aiheutat suurta prosessorin käyttöä, isäntäyritys todennäköisesti lopettaa tilisi.

Kuinka tarkistaa Heartbeat API?

Skannaa sivustosi GTmetrix. Kun tarkistus on valmis, siirry Vesiputous-välilehteen ja tarkista kaavio, onko POST admin-ajax.php -pyyntö.

post admin ajax

Tarkista ”POST admin-ajax.php” -vaihtoehdosta Vastaus-välilehti saadaksesi selville syyllisen laajennuksen..

Täällä huomasin, että sovellusliittymäsoittoja aiheuttava sosiaalisen jakamisen laajennus, joka aiheuttaa sivustoni viivästymisen 2,3 sekunnin ajan.

Kuinka poistaa WordPress Heartbeat käytöstä tai rajoittaa sitä?

Jos käytät WP Rocket -välimuistin laajennusta, voit poistaa WordPress Heartbeatin käytöstä tai rajoittaa sitä helposti.

WP-raketti poistaa käytöstä tai hallita sykettä

Vaihtoehtoinen laajennus,

Jos et käytä WP Rocket -laajennusta, voit silti poistaa käytöstä tai rajoittaa WordPress Heartbeatin asentamalla Sykeohjaus kytkeä. Kun olet aktivoinut, mene kohtaan asetukset > Sykeohjaus.

Sykeohjauksen laajennus

Suosittelemme, että poistat sen käytöstä kaikkialla.

Takaisin listalle

8. Optimoi WordPress-tietokanta

Aina kun teet muutoksia sivustoosi, esimerkiksi asennat laajennuksen, muokkaat sivua tai viestiä, kun käyttäjä jättää kommentin jne., WordPress-tietokanta tallentaa kaiken.

WordPress-tietokanta tallentaa kuitenkin myös tarpeettomia asioita, kuten sivu- / postikorjauksia, poistumattomien laajennusten taulukoita, hyväksymättömiä / roskapostikommentteja jne. Siihen mennessä WordPress-tietokanta on peitetty näiden tarpeettomien tietojen kanssa, ja sen seurauksena WordPress-sivustosi vie enemmän aikaa vastata.

Tämä voidaan korjata tyhjentämällä WordPress-tietokanta.

Ennen aloittamista suosittelen, että otat varmuuskopion tietokannasta.

Jos käytät WP Rocker -sovellusta, voit optimoida WordPress-tietokantasi helposti.

WP Rocket Clean -tietokanta

Siirry WordPress-hallintapaneeliin asetukset > WP-raketti ja napsauta Tietokanta-välilehteä.

Suosittelen tarkistamaan kaikki vaihtoehdot ja suorittamaan Optimointi-prosessi.

Tietokannan puhdistuksen ajoittamiseen on myös vaihtoehto, mutta en suosittele, että otat tämän vaihtoehdon käyttöön, koska se saattaa rikkoa sivustosi. Manuaalinen tietokannan puhdistusprosessi on parempi, jonka voit suorittaa kerran kuukaudessa.

Vaihtoehtoinen laajennus,

Jos et käytä WP Rocket -laajennusta, voit myös puhdistaa WordPress-tietokannan käyttämällä WP-optimointi kytkeä.

WP Optimoi puhdas tietokanta

Asenna laajennus ja siirry WordPress-hallintapaneeliin. Napsauta sen jälkeen WP-Optimoi-vaihtoehtoa ja puhdista WordPress-tietokanta.

Takaisin listalle

 

9. Poista objektien ja tietokantojen välimuisti käytöstä W3: n kokovälimuistissa

W3 Total Cache on loistava laajennus WordPress-sivustosi nopeuttamiseen.

Jos asetusta ei ole tehty oikein, se voi hidastaa verkkosivustosi toimintaa.

Jos käytät W3-välimuistin laajennusta, suosittelemme Poista objekti käytöstä ja Tietokantojen välimuisti.

Mene “Esitys > Yleiset asetukset” ja poista sekä tietokantavälimuisti että objektivälimuisti.

Poista objektien ja tietokantojen välimuisti käytöstä W3: n kokonaisvälimuistissa

Takaisin listalle

10. Lisää sivustosi Cloudflare CDN: hen

Sisältöjakeluverkko (CDN) on järjestelmä, joka välimuistiin tallentaa verkkosivustosi sisällön ja toimittaa katsojille lähimmästä maantieteellisestä sijainnistaan. CDN nopeuttaa myös WordPress-järjestelmänvalvojan aluetta, suojaa sivustoasi DDoS-hyökkäyksiltä, ​​säästää isännöintiresursseja ja mikä tärkeintä parantaa käyttökokemusta.

Cloudflare on ilmainen CDN-palvelu, joka kattaa 200 kaupunkia yli 90 maassa.

Vaihe 1, Ensinnäkin sinun täytyy Kirjaudu Cloudflare ja lisää verkkosivustosi.

Vaihe 2, Valitse ilmainen suunnitelma

Vaihe 3, Jatka DNS-tietueet -sivulla

Vaihe 4, Osoita sivustosi Cloudflaren nimipalvelimiin

Pilvipallo muuttaa nimipalvelimia

Vaihe 5, Tarkista nimipalvelimet

Lue perusteellinen opas Cloudflare CDN -sovelluksen lisäämiseen WordPress-sivustoosi

Jos kuitenkin käytät Siteground-hosting-palvelua, voit lisätä Cloudflaren yhdellä napsautuksella (se vie vähemmän kuin 5 sekuntia)

Sivustokentän cPanel Cloudflare -vaihtoehto

Takaisin listalle

11. Lisää Cloudflare-sivusäännöt

CloudFlare suosittelee poistamalla sen ominaisuudet järjestelmänvalvojasivulta. Tämä voidaan tehdä lisäämällä sivusäännöt Cloudflare-tiliisi.

Kirjaudu Cloudflare-tiliisi ja siirry Sivusääntö-sovellukseen.

Syötä WordPress-järjestelmänvalvojan URL-osoite, joka on esimerkki.com/wp-admin/. Lisää * ennen URL-osoitetta ja sen jälkeen, kuten * esimerkki.com / wp-admin / *. Kirjoita sitten seuraavat sivusäännöt.

Luo Cloudflare-sivusääntöjä

 

Kun olet valmis, napsauta Tallenna ja asenna -painiketta.

Takaisin listalle

 

12. Poista tarpeettomat hallintapaneelin widgetit

Oletusarvoisesti WordPress-kojetaulussa on paljon widgettejä, kuten tervetulopaneeli, yhdellä silmäyksellä, WordPress-tapahtumat ja uutiset, aktiviteetit jne..

Joka kerta kun lataat WordPress-hallintapaneelin, nämä widgetit soittavat ulkopuheluita näyttääksesi sinulle tietoja, mikä hidastaa WordPress-järjestelmänvalvojan paneelia.

Jos huomaat WordPress-järjestelmänvalvojan latautuvan niin hitaasti, voit poistaa tarpeettomat hallintapaneelin widgetit, joita et käytä. Voit poistaa tarpeettomat widgetit käytöstä Widget Poista käytöstä kytkeä.

Kun olet asentanut ja aktivoinut, siirry kohtaan Ulkomuoto > Poista widget käytöstä. Siirry sitten Poista käytöstä widgetit -välilehdelle ja valitse widgetit, jotka haluat poistaa käytöstä.

Poista hallintapaneelin widgetit käytöstä WordPressissä

Kun olet valinnut, napsauta tallenna muutokset.

Takaisin listalle

13. Harkitse WordPress-palvelimen päivittämistä tai muuttamista

Jos WordPress-järjestelmänvalvojasi on edelleen hidas, on aika päivittää tai muuttaa web-hosting-palvelua. WordPress sanoo web-isännöinnillä on valtava vaikutus verkkosivustosi suorituskykyyn.

Siteground on WordPress-eniten arvioitu isäntä, ja WordPress.org suosittelee sitä myös virallisesti.

WordPress suosittelee SiteGround-palvelua

He ovat # 1 jokaisessa Facebook-kyselyssä. 

Sitegound-Facebookin Poll-1

Sivuston Facebook-kysely 2

Sivuston Facebook-kysely 03

Sivuston Facebook-kysely 05

Sivuston Facebook-kysely 6

Sivuston Facebook-kysely 7

Sivustokartta Facebook Poll00

Sivuston Facebook-kysely .4

Sivuston Facebook-kysely 9

Sivuston Facebook-kysely 010

Sivuston Facebook-kysely 011

Sivustokentän Twitter-arvostelut 0

Sivustokentän Twitter-arvostelut 01

Sivustokentän Twitter-arvostelut 02

Sivustokentän Twitter-arvostelut 05

Sivustokentän Twitter-arvostelut 06

Sivustokentän Twitter-arvostelut 7

Sivustokentän Twitter-arvostelut 9

Sivustokentän Twitter-arvostelut 10

Sivustokentän Twitter-arvostelut 12

Sivustokentän Twitter-arvostelut 13

Sivustokentän Twitter-arvostelut 14

Sivustokentän Twitter-arvostelut 15

Sivustokentän Twitter-arvostelut 16

Sivustokentän Twitter-arvostelut 017

 

Sivustokentän Trustpilot-arvostelu0

Siteground ShopperHyväksytty arvostelu

 

 

Niiden nopea huippuluokan alusta tarjoaa uskomattoman nopean isännöintipalvelun. He käyttävät uusinta ohjelmistoa, protokollia ja nopeuden lisäämistä teknologioiden jotka tekevät WordPress-sivustostasi erittäin nopean.

Mitä erityistä Siteground-isännöinnissä on??

 • He siirtävät sivustosi palvelimelleen ilmaiseksi (ilman seisokkeja)
 • He tekevät WordPress-sivustostasi erittäin nopean (voit nähdä muiden käyttäjien jakamat tulokset)
 • Ne tarjoavat uusimman PHP-version 7.4
 • Voit lisätä sivustosi nopeasti Cloudflare CDN: ään (se vie vähemmän kuin 5 sekuntia)
 • Ne tarjoavat WAF (Web Application Firewall) -sovelluksen, joka auttaa suojaamaan sivustoasi hakkereilta
 • AI anti-bot haitallista liikennettä vastaan
 • Ne tarjoavat automaattisen päivittäisen varmuuskopion
 • Heidän asiakastuensa on erittäin nopeaa ja hyödyllistä

Heillä on 3 erilaista suunnitelmaa. Heidän WordPress-hosting-suunnitelmansa alkavat vain 3,95 dollarista / kuukausi, mikä riittää aloittelijoille.

Jos tarvitset lisää resursseja, voit valita GrowBig-suunnitelman tai GoGeek-suunnitelman.

Sivustokentän WordPress-hosting-hinta

Jokainen suunnitelma sisältää rajoittamattoman tiedonsiirron, WordPress-automaattisen päivityksen, ilmaisen päivittäisen varmuuskopion, ilmaisen Cloudflare CDN: n, ilmaisen SSL: n ja HTTPS: n sekä monia muita. Voit tarkistaa niiden kaikki ominaisuudet täältä.

Takaisin listalle

Hidas WordPress-taustakuva on yleinen ongelma, johon useimmat WordPress-sivuston omistajat kohtaavat. Hidas verkkosivusto voi vahingoittaa hakukoneoptimointia, vähentää muuntoprosentteja ja luoda huonon käyttökokemuksen.

Mutta älä huoli. Voit nopeuttaa WordPress-sivustoasi sekä kojetaulua (erittäin helposti).

Tässä opetusohjelmassa olen jakanut 13 parasta vinkkiä, jotka auttavat sinua parantamaan hidasta WordPress-hallintapaneelia. Sen käyttö on erittäin helppoa. Tarvitset vain lukea nämä vaiheet huolellisesti ja ottaa ne käyttöön WordPress-sivustossasi.

Nyt haluan tietää WordPress-sivustosi nopeuden. Testaa sivustosi GTmetrix tai Pingdom työkalu ja kerro minulle. Minä odotan. ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map