19 parasta vinkkiä WordPressin nopeuttamiseen (lisää sivuston nopeutta 200%)

04.06.2020
ALKUPERÄJEN OPAS '19 parasta vinkkiä WordPressin nopeuttamiseen (lisää sivuston nopeutta 200%)
0 16 мин.

WordPress-sivustoja on helppo muokata, koska se sisältää monia laajennuksia ja teemoja. Siksi on hyvä, että voit rakentaa minkä tahansa verkkosivuston muutamassa minuutissa. Mutta negatiivinen puoli on, että sivustosi voidaan hidastaa helposti, jos et optimoi sitä hyvin. Kuten muutkin asiat, se tarvitsee myös huoltoa. Hyvä asia on, että voit Nopeuta WordPress-sivustoa helposti. Joten tässä artikkelissa käsittelen 19: tä Paras tapa lisätä sivuston nopeutta että parantaa hakukoneoptimointia.


Miksi WordPress-sivuston nopeusasiat ovat SEO?

Monien käyttäjien mukaan, SEO on merkitystä vain oikeiden avainsanojen käyttämisessä sisällössä ja käänteisten linkkien luomisessa saadaksesi verkkosivustosi sellaiseksi, että sivustosi voi sijoittua hakukoneiden sijoitusten kärkeen. Mutta yksi SEO: n tärkeimmistä tosiasioista, joista he eivät välitä, on ”Verkkosivun nopeus”

40% ihmisistä luopuu verkkosivustosta, jonka lataaminen vie yli 3 sekuntia. Kukaan ei pidä hitaasta verkkosivustosta, vaikka sivustollasi olisi laadukasta sisältöä.

Mukaan Google, 1 sekunnin viive sivun vastauksessa voi johtaa tulosten vähentymiseen 7%. Samoin menetät sijainnin hakukoneiden tuloksista.

Google ilmoitti huhtikuussa 2010 virallisesti, että ”verkkosivustojen nopeuttaminen on tärkeää – ei vain verkkosivustojen omistajille, vaan kaikille Internetin käyttäjille. Osana tätä pyrkimystä sisällytämme tänään uuden signaalin hakujärjestysalgoritmeihimme: sivuston nopeus. Sivuston nopeus heijastaa sitä, kuinka nopeasti verkkosivusto vastaa web-pyyntöihin. ”

Kuinka tarkistaa verkkosivuston nopeus?

Verkkosivun nopeustestityökalua on saatavana paljon, jonka avulla voit parantaa ja muokata sivuston nopeutta. GTmetrix ja Pingdom ovat parhaat työkalut verkkosivujen nopeustestin tarkistamiseen. Google julkaisi myös oman Page Speed ​​Tool -työkalunsa vuonna 2010. Sieltä voit tarkistaa, mitä asioita todella tarvitset optimoida ja mikä toiminto aiheuttaa ongelman.. 

Ennen kuin aloitat…

Suosittelemme, että teet nopeustesti näiden työkalujen avulla- Google PageSpeed ​​Insights, GTmetrix tai Pingdom. Lisää testin jälkeen tulokset kirjanmerkkeihin tai ota kuvakaappaus. Suorita sitten seuraavat menetelmät, jotka kuvataan alla, ja tee sitten nopeustesti uudelleen. Vertaa näitä tuloksia.

Joten on aika Nopeuta WordPress-sivustoa.

19 parasta vinkkiä WordPress-sivuston nopeuttamiseen

“(Lisää sivuston nopeutta 200%)”

Lisää sivuston nopeutta

Sisällysluettelo:

 1. Hanki hyvä Web-isäntä
 2. Hanki premium-teema
 3. Käytä sisällönjakeluverkkoa (CDN)
 4. Käytä välimuistin laajennusta
 5. Optimoi kuvat
 6. Ota Gzip-pakkaus käyttöön
 7. Pienennä HTML, CSS, JavaScript
 8. Vipuvaikutteinen selaimen välimuisti
 9. Laiska Lataa kuvia, videoita, kommentteja
 10. Poista Trackbacks ja Pingbacks käytöstä
 11. Poista hotlinking käytöstä
 12. Vähennä HTTP-pyyntöjä
 13. Optimoi WordPress-tietokanta
 14. Rajoita postituskorjauksia
 15. Pienennä uudelleenohjauksia
 16. Pidä WordPress ajan tasalla
 17. Vähennä WordPress-laajennuksia
 18. Optimoi kotisivu
 19. Pienennä kuvan mittoja

# 1 Vaihda parempaan Web-isäntään

No, paremman web-isäntävalinnan valitseminen ei ole helppoa, koska käytettävissä on tonnia web-hosting-yritystä. Ne tarjoavat jopa halvan isännöinnin $ 1.5 / pm. Joten yleensä suurin osa käyttäjistä alkaa käyttää huonompaa laatua olevaa verkkoisäntää ja päivästä, jona he alkavat kärsiä. 

Voit helposti nähdä ero halvan isäntäkoneen ja WordPress-optimoidun isännän välillä. WordPress-hosting on kätevämpi, luotettavampi ja hyvin optimoitu Nopeuttaa kotisivusi.

Tarkista suositeltu WordPress-hosting, joka on paljon parempi kuin jaettu hosting.

Minun mielipiteeni: Käytimme myös halpaa suunnitelmaa Godaddyltä. Mutta muutaman päivän kuluttua, kun päivitin sivuani 3 kertaa kerralla, sivustoni meni offline-tilaan (resurssien puute). Sitten täydellisen web-hosting-sivuston valitseminen oli minulle erittäin vaikeaa, koska minulla oli pula rahaa. Etsin useita kertoja siitä ja osin vihdoin SiteGround Hosting -palvelun. Ja nyt olen niin onnellinen ja sivustoni on 100% verkossa, en koskaan nähnyt seisokkeja. Tutustu SiteGround-arvosteluihin.

Jos haluat WordPress Managed Hosting -palvelun, jatka WPEngine.

Haluan mennä SiteGroundiin Haluan mennä WPEngineen

# 2 Käytä kiinteää kehystä / teemaa

WordPressiin sisältyy Twenty Fifteen -teema, joka on erittäin kevyt ja latautuu niin nopeasti. Bloggelmista haluamme aina räätälöidä omasta valinnastaan.

Käynnistyksessä käytämme yleensä ilmaista teemaa. Mutta liikenteen kasvaessa sinun on parempi siirtyä käyttämään Premium-teemaa, joka on rakennettu vankalla kehyksellä. Voit helposti huomata, että suurimmissa ilmaisissa teemoissa on joitain rajoituksia kaikkien ominaisuuksien käyttöön, ja toisinaan se hidastaa massiivisesti sivustosi toimintaa.

Mutta Hyvä Premium -teema on aina luotettava, SEO-ystävällinen, Nopeuta WordPress-sivustoa ja rakentaa Professional-kehittäjät. Sinun on myös ymmärrettävä, että kaikki premium-teemat eivät ole hyviä, koska monet teemayhtiöt lisäävät uusia ominaisuuksia houkutellakseen lisää asiakkaita, jos heidän teemalaadunsa on erittäin heikko.

Katso joitain suositeltuja WordPress Premium -teemoja bloggaamiseen. Käytä sitä älä koskaan katso taaksepäin.

# 3 Aloita sisällönjakeluverkon (CDN) käyttö

Jos et käytä sisällönjakeluverkostoa (CDN), sinun pitäisi käyttää sitä nyt Nopeuta WordPress-sivustoa. CDN tallentaa kaikki staattiset tiedostot, kuten HTML, CSS, JavaScript, kuvat jne., Ja toimittaa katsojille lähimmästä alueestaan. Esimerkiksi sivustosi isännöi Floridan (Yhdysvaltain) alueella, kun kävijä käy verkkosivullasi Lontoosta (Iso-Britannia), jolloin CDN toimittaa vierailijalle kaikki staattiset tiedostot.

Tällä tavalla sivustosi latautuu niin nopeasti ja säästää myös palvelimen kaistanleveyttä. Puhumattakaan, tällä tavalla voit lisää sivuston nopeutta.

Lue, 5 parasta CDN-palveluntarjoajaa nopeuttamaan WordPress-sivustoasi

Suosittelemme: Jos etsit CDN: tä, suosittelemme sinua KeyCDN. Se on yksi tehokkaimmista CDN-palveluntarjoajista, ja voit integroida sen helposti WordPressiin. Siinä on Pay as You Go -suunnitelmat ja hinta alkaa vain $ 0,04 / 1GB.

# 4 Käytä välimuistilaajennusta

Välimuistin laajennus antaa käyttäjän tallentaa väliaikaisia ​​staattisia verkkotiedostoja laitteelleen. Kun kävijä käy verkkosivustollasi, selain näyttää verkkosisällön paikallisesta tallennustilasta alkuperäisen Web-palvelimen käytön sijasta. Tällä tavalla voit säästää sekä kaistanleveyttä että vähentää Web-palvelimen painetta.

Suosittelemme voit käyttää W3-välimuistin laajennus. Kaikkien välimuistitoimintojen käyttäminen ja hallinta on helppoa. Katso, kuinka W3: n kokovälimuistin laajennus asennetaan WordPressille.

Jos et ole perehtynyt W3: n välimuistiin, tarkista muut välimuistin laajennukset.

# 5 Optimoi kuvat

Kuvien optimointi on toinen tärkeä osa Nopeuttaa sinun sivusi. Jos et optimoi sivustoasi hyvin, se vie paljon aikaa ja yleensä se lisää poistumisprosentteja.

Lisäksi kuvien optimointi erikseen on aikaa vievää työtä. Joten käyttämällä Optimizer-laajennusta, voit optimoida kaikki kuvat helposti. Käytämme ShortPixel Kuvien optimointi ja se toimii hyvin kaiken tyyppisissä kuvissa. Tutustu 7 parhaaseen WordPress-kuvan optimointilaajennukseen sivuston nopeuden lisäämiseksi.

Suosittelemme käyttämistä ShortPixel Image Optimizer. Se voi pakata kaikenlaisia ​​kuvia menettämättä mitään laatua. Voit myös tehdä joukkompressin.

# 6 Ota Gzip-pakkaus käyttöön

Gzip-pakkaus on menetelmä, joka pakkaa kaikki Web-tiedostosi tekemällä niistä pienemmät ja lähettämällä selaimeen. Esimerkiksi, jos sivusi koko on 500 kt, sitten se pakata verkkotiedostosi ja lähettää vain 50 kt. Tällä tavalla tämä prosessi voi pienennä sivukokoa ja lisää sivuston nopeutta. Se voi myös säästää 50% kaistanleveyden käytöstä.

tarkista gzip-pakkaus

Yllä olevassa kuvassa voit nähdä, että olen jo pakattu sivuni ja pienentänyt 76%: n sivukokoa. Jos olet ottanut Gzip-pakkauksen käyttöön, voit tehdä sen tarkista Gzip-pakkaus.

Jos et tiedä kuinka Gzip-pakkaus otetaan käyttöön, tutustu tähän opetusohjelmaan, kuinka Gzip-pakkaus otetaan käyttöön.

# 7 Minimoi HTML, CSS, JavaScript

Jokainen verkkosivusto ladataan paljon tiedostoja, jotka sisältävät HTML, CSS ja JavaScript jne. Suurin osa tiedostoista sisältää tarpeettomia merkkejä. Joten kun verkkosivusto latautuu, se lisää huomattavasti latausaikaa.

Minimoimalla HTML, CSS, JavaScript, voit lisää sivuston nopeutta. Pienennys poistaa seuraavat tarpeettomat merkit:

 • välilyönnin merkit
 •  uudet rivimerkit
 • kommentit
 •  estää rajaajat.

On olemassa joitain WordPress-laajennuksia, joiden avulla voit helposti pienentää HTML-, CSS-, JS-, Inline- ja Defer CSS -sovelluksia.. Autoptimize on paras laajennus Minimoida kaikki nuo asiat.

Katso, kuinka HTML: n, CSS: n ja JavaScriptin minimointi käyttämällä automaattisen optimoinnin laajennusta.

# 8 Vipuvaikutteinen selaimen välimuisti

Vipuvaikutteinen selaimen välimuisti on sääntö, joka määrittelee kuinka kauan selainten tulisi säilyttää paikallisesti tallennetut kuvat, CSS ja JS. Joka kerta kun käyttäjä käy verkkosivustollasi, selaimen on ladattava kokonaiset verkkotiedostot sivun näyttämiseksi oikein.

Vipuvaikutteisen selaimen välimuistin avulla käyttäjät voivat tallentaa staattista sisältöä laitteelleen. Katso, kuinka selaimen välimuistin hyödyntämistä käytetään WordPressissä. Tämä auttaa myös Nopeuta WordPress-sivustoa.

# 9 Käytä laiskalataista laajennusta

Lazy Load on tekniikka, joka lataa kuvat, kun käyttäjät katsovat niitä vierittämällä. Esimerkiksi, jos sivusi sisältää 10 kuvaa, tämän lataaminen vie yleensä paljon aikaa. Joten Laiska Ladataan -laajennus lataa ne kuvat, jotka ovat käyttäjän nähtävissä. Tällä tavalla voit lisää sivuston nopeutta ja tallenna kaistanleveys.

WordPress Lazy Loading -laajennuksella voit laiskata helposti kaikki kuvat, videot ja jopa kommentit. Katso 7 parasta WordPress Lazy -latauslaajennusta.

# 10 Poista Trackback- ja Pingbacks-ominaisuudet käytöstä

Joskus Trackbacks ja Pingbacks voivat aiheuttaa hitaan sivuston. Tämä tarkoittaa, että sivustosi tarvitsee ylimääräistä kaistaleveyttä ja aikaa sivun / viestin lataamiseen oikein. Vaikka 99% Pingbacksista on merkitty roskapostiksi. Lisäksi se voi vahingoittaa hakukoneoptimoijaasi. 

Voit poistaa Trackback- ja Pingbacks -sovellukset käytöstä sivustollasi siirtymällä WordPress-hallintapaneeliin. Siirry sitten asetukset> keskustelu ja poista valinta tuo vaihtoehto. 

Poista Trackbacks ja Pingbacks käytöstä

Lue, Kuinka poistaa palautukset ja Pingbackit?

Voit helposti käyttää WordPress-hallintapaneelia Poista Pingbacks ja Trackbacks käytöstä.

Pysäytä itsepingot: Mutta useimmissa tapauksissa, kun linkität blogitekstejäsi tai luot sivun SEO, sivustosi saa blogin sisäisen pingityksen. Sitä kutsutaan ”Itse Pingit”. Poista käytöstä self-ping, lataa tämä laajennus. Aktivoi vain se ja se aloittaa toimintansa. Poistamalla itsepingot käytöstä voit Lisää sivuston nopeutta.

# 11 Poista hotlinking käytöstä

Pikalinkitys, joka tunnetaan myös nimellä “Kaistanleveysvarkaus”On suora linkitys toisen Web-sivuston tiedostoihin, kuten kuvia, videoita, mp3-tiedostoja jne. Esimerkiksi käyttäjä tykkää sivustosi kuvasta ja haluaa näyttää kuvan omalla sivustollaan. Jos käyttäjä lisää täydellisen kuvan URL-osoitteen kyseisen kuvan näyttämiseksi sivustollaan, kuva ladataan sivustostasi. Tämä tarkoittaa, että kun kävijät vierailevat hänen verkkosivustollaan, kuva käyttää palvelimen kaistanleveyttä. Yleensä sivustostasi tulee hidasta.

Tämä on todella huonoa, jos joku varastaa kaistanleveyden ja Web-palvelimellasi on rajoitettu kaistanleveys. Seurauksena voi olla, että joudut maksamaan ylimääräistä rahaa kaistanleveyden pidentämiseksi.

Päästä eroon tästä “suoralinkitys“, Sinun on lisättävä joitain rivejä omaan hakemistoon .htaccess tiedosto.

RewriteEngine päälle
RewriteCond% {HTTP_REFERER}! ^ $
RewriteCond% {HTTP_REFERER}! ^ Http (s)?: // (www \.)? Sinun verkkosivusto.com [NC]
RewriteRule \. (Jpg | jpeg | png | gif) $ – [NC, F, L]

Lisää vain nämä rivit .htaccess-tiedostoosi, tallenna se ja olet valmis. Kukaan ei voi enää varastaa kaistanleveyttäsi ja toisaalta voit Nopeuta WordPress-sivustoa.

# 12 Vähennä HTTP-pyyntöjä

HTTP-pyynnöt perustuvat siihen, kuinka monta Web-tiedostoa sinulla on. Kun käyttäjä vierailee verkkosivustollasi, selain lataa kaikki näytettävät tiedostot, ja se riippuu sivustosi tiedoista. Nämä tiedot sisältävät erityyppisiä tiedostoja, HTML-, CSS-, JS-, laajennuksia, mainoksia jne., Ja riippuvat myös sivustosi kehittämisestä.

Vähentää HTTP pyynnöt, voit poistaa kaikki tarpeettomat elementit sivustoltasi, vähentää mainosten ja bannerien määrää. Kuten mainitsimme, on myös muita tapoja minimoida HTML, CSS, JavaScript.

Lisäksi voit myös vähentää HTTP-pyyntöä käyttämällä WordPressiä kytkeä ja lisää sivuston nopeutta.

# 13 WordPress-tietokannan optimointi

Kun teet muutoksia verkkosivustoosi, jotkut taulukot luodaan WordPress-tietokantaan. Samoin se tapahtuu, kun asennat laajennuksia. Mutta laajennuksen poistamisen jälkeen nämä tarpeettomat tiedot pysyvät tietokannassa. Samoin kaikki roskapostisi ja hyväksymättömät kommentit lisäävät ylimääräisiä tarpeettomia taulukoita tietokantaan. Tällä tavalla tietokannan koko on lisääntynyt ja vie ylimääräistä aikaa lastaukseen.

Puhdistamalla kaikki nämä tarpeettomat tiedot voivat merkittävästi pienentää tietokannan kokoa ja mahdollista Nopeuta sivustoa yhtä hyvin. 

WP-Sweep on paras laajennus Siivoa WordPress-tietokanta. Se poistaa kaikki tarpeettomat tiedot esim. roskakorissa / hyväksymättömät / roskapostikommentit, vanhentuneet tiedot, pingbacks, trackback ja vanhennetut ohimenevät vaihtoehdot yhdellä napsautuksella. Yleensä voit lisää sivuston nopeutta.

Katso, kuinka WordPress-tietokantaa voidaan optimoida.

# 14 Rajoita WordPress-julkaisurevisioita

Aina, kun muokkaat tai tallennat blogitekstiä, WordPress tallentaa automaattisesti kaikki muutokset tietokantaan. Esimerkiksi, olet muokannut viestiäsi viisi kertaa, joten WordPress tallentaa tietokantaan yhteensä 6 versiota. Ajattele nyt, jos jokainen blogiviestisi on 100 kt ja olet muokannut sitä viisi kertaa. Joten yhteensä 500 kt tallennetaan tietokantaan. Ja jos sinulla on yhteensä 20 blogikirjoitusta ja teit saman muilla blogiviesteillä, niin versioiden kokonaismäärä on 500 × 20 = 10 000 kt = 10 Mt

Voit rajoittaa blogiviestien tarkistuksia, voit käyttää tämä laajennus. Tämän laajennuksen avulla voit rajoittaa blogi- tai sivuversioitasi helposti. Aktivoi ensin se ja asetusten avulla voit hallita postien, sivujen tarkistuksia.

# 15 Pienennä uudelleenohjauksia

Minimoimalla uudelleenohjaukset voit lisätä WordPress-sivuston nopeutta.

Kun vierailija kirjoittaa sivustosi URL-osoitteen lisäämällä www tai muu kuin www, WordPress yrittää löytää oikean URL-osoitteen ja ohjaa käyttäjän tietylle sivulle. Se muuttuu monimutkaisemmaksi, jos asetat verkkosivustosi ratkaisemaan HTTPS: n avulla. Tällä tavalla teet siitä monimutkaisemman ja pakotat kaiken liikenteen ohjaamaan HTTP: stä HTTPS-etuliitteeseen URL. Tämä prosessi vie yleensä ylimääräisiä aikoja kuin normaali.

jotta minimoi uudelleenohjaukset WordPressissä, varmista, että verkkotunnuksesi ratkaisee vain yhdellä uudelleenohjauksella, ja älä koskaan koskaan luo tarpeettomia uudelleenohjauksia itse. Jotkut parhaista ylätason verkkotunnusten rakenteista, jotka ratkaistaan ​​ilman uudelleenohjauksia.

“Http://esimerkki.fi tai http://www.esimerkki.fi

https://example.com tai https://www.example.com ”.

# 16 Pidä WordPress päivitettynä

Yksi tärkeimmistä tosiseikoista WordPress-sivuston nopeuttaminen on pitää WordPress ajan tasalla. Suurin osa käyttäjistä ei todellakaan välitä WordPressin uudesta versiosta ja jatkaa WordPressin vanhemman version käyttöä. 

Jos katselet muutoslogia, huomaat mitä asiat ovat muuttuneet ja mitä uusia ominaisuuksia uudessa versiossa on. Lisäksi vanhempi WordPress-versio voi sisältää haavoittuvuusobjekteja, jotka ovat haitallisia sivustollesi. Joten päivityksen uudessa versiossa kaikki asiat korjataan ja lisää sivuston nopeutta.

Samoin sinun täytyy päivitä WordPress-laajennukset myös.

Voit päivittää WordPressin uusimpaan versioon suoraan hallintapaneelista, mutta tehdä varmuuskopio ensin tiedostoista ja tietokannasta. Jos et halua päivittää WordPress-hallintapaneelista, voit kysyä palveluntarjoaja tehdä niiden päästä, tai voit ottaa käyttöön AutoUpdate ominaisuus sinun isännöi cPanelia.

# 17 Vähennä WordPress-laajennuksia

Kun aloitamme uuden sivustomme, asennamme erityyppisiä laajennuksia tietämättä sen toiminnallisuutta. Kun se ei toimi odotetusti, poistamme yleensä kyseisen laajennuksen. Tällä tavoin monet tarpeettomat objektit tallennetaan tietokantaamme ja reagoivat hitaammin. Olemme jo maininneet Kuinka poistaa kaikki tarpeettomat esineet tietokannasta ja nopeuttaa sivustoa.

Samoin liian monien laajennusten käyttö voi vaikuttaa sivustosi suorituskykyyn ja pidentää latausaikaa. Joten pidä ne laajennukset, jotka ovat erittäin hyödyllisiä sivustollesi, tai poista ne. Tässä on luettelo 20 parhaasta ja hyödyllisestä WordPress-laajennuksesta, jotka ovat välttämättömiä jokaiselle Bloggerille.

# 18 Optimoi kotisivu

jotta Nopeuta WordPress-sivustoa, sinun tulisi aina optimoida kotisivusi ja muut sivut. Jos tarkistat sivustosi latausnopeuden, huomaat sen latautuvan hitaasti, vaikka käytät hyvää web-isäntää. 

Tämän optimoimiseksi sinun tulee tehdä joitain helppoja vaiheita, ts .:

 • Vähennä sivusi ponnahdusikkunoita tai ajoita niiden ponnahdusikkunaa muutaman sekunnin kuluttua.
 • Vähennä mainoksia.
 • Poista laajennukset, jotka käyttävät ylimääräistä kaistanleveyttä.
 • Pidä otsikkoosi puhtaana, laiskoilla kuvien ja videoiden lataamisella.
 • Pidä 4-5 viestiä, jotka näkyvät kotisivulla.
 • Älä käytä etusivun sosiaalista jakamispainiketta.
 • Poista ulkoiset skriptit.

Optimoimalla sivusi voit merkittävästi lisää sivuston nopeutta.

# 19 Pienennä kuvan mittoja

Joskus suuret kuvat hidastavat lastausnopeutta, jos et käytä tavaraa WordPress-hallinta. Joten ensin on käytettävä pienen ulottuvuuden kuvia. Se vaihtelee myös teemavaihtoehtojen mukaan. Esimerkiksi teemavaihtoehdoista voimme käyttää sekä pieniä että täysimittaisia ​​kuvia.

Voit siirtyä kotisivullemme ja tarkistaa, että kaikki käytetyt kuvat ovat erittäin pienikokoisia (370 × 290) pikseliä. Oikealla kuvan optimoinnilla pienikokoiset kuvat voivat lisää sivuston nopeutta.

johtopäätös

Tässä opetusohjelmassa osoitimme Kuinka nopeuttaa WordPress-sivustoa. Jos olet tarkistanut sivustosi nopeuden aikaisemmin, kuten edellä mainittiin, voit nyt nähdä, että tulosta on parannettu ja sivustosi latautuu alle 1,5 sekuntia.

Mutta lisää sivuston nopeutta  Ylläpito WordPress-isäntä, CDN, teema ovat välttämättömiä, koska auto tarvitsee voimakkaan moottorin, hyvän kuljettajan ja hyvän tien nopeampaan ajamiseen. Se on ensimmäinen ja viimeinen asia, jonka teemme. Unohdamme, että WordPress-sivusto tarvitsee myös optimointia, koska auto tarvitsee huoltoa.

Jos tämä opetusohjelma auttaa Lisää WordPress-sivuston nopeutta, Ole hyvä ja jaa se Facebook, Viserrys, Google+. Jos sinulla on kysyttävää tai mielipidettä Speed ​​UpWordPress -sivustosta, pudota kommentti alla.

Aiheeseen liittyvät artikkelit,

 • 5 parhaiten hallittua WordPress-palveluntarjoajaa korkean liikenteen sivustoille
 • 7 parasta premium-WordPress-teemaa bloggaajille (2017-painos)
 • Kuinka puhdistaa WordPress-tietokanta WP-Optimoi-laajennuksen avulla
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector