Kuinka helposti muuttaa WordPress-järjestelmänvalvojan käyttäjänimeä

04.06.2020
ALKUPERÄJEN OPAS 'Kuinka helposti muuttaa WordPress-järjestelmänvalvojan käyttäjänimeä
0 6 мин.

WordPressin asentaminen on erittäin helppo prosessi, ja asennus vie vain muutaman minuutin. Nopeassa prosessissa käytämme kuitenkin yleensä “admin” oletusarvoisena järjestelmänvalvojan käyttäjänimeä WordPress-sivustollemme. Kun olemme valmiit sivustollemme, me tuskin vaihda salasanaamme tai WordPressin oletusarvoista järjestelmänvalvojan käyttäjänimeä. Mutta siitä tulee vakava turvallisuusongelma käyttäjille, jotka käyttävät tai eivät vaihtaneet vanhaa salasanaa ja käyttäjänimeä. Saatat jo tietää, että hakkerit suorittavat raa’an joukkohyökkäyksiä sivuston omistajan käyttäjänimellä, joten jos käytät helppoa arvata olevaa käyttäjänimeä tai salasanaa, annat hakkereille tietä.


Voit vaihtaa salasanasi järjestelmänvalvojan profiilista, mutta voitko muuttaa WordPress-tilisi käyttäjänimen? Ei! Oletuksena WordPress ei salli WordPress-tilin käyttäjänimen vaihtamista. Älä kuitenkaan paniikoi, on useita tapoja muuttaa käyttäjänimesi helposti. Tässä opetusohjelmassa osoitamme sinulle, kuinka voit helposti muuttaa WordPress-järjestelmänvalvojan käyttäjänimeä.

Kuinka muuttaa WordPress-järjestelmänvalvojan käyttäjänimeä

Järjestelmänvalvojan käyttäjänimeä voi muuttaa WordPressissä kolmella eri tavalla:-

 • Voit luoda uuden järjestelmänvalvojan tilin ja poistaa vanhan
 • Voit muuttaa WordPress-käyttäjänimen laajennuksen avulla
 • Tietokannan avulla voit vaihtaa käyttäjänimesi

Jos olet uusi WordPress-käyttäjä, suosittelemme 1. tai 2. menetelmää, käytä 3. tapaa, jos olet edistynyt käyttäjä.

1. Luo uusi järjestelmänvalvojan tili ja poista vanha

Tämä on helpoin tapa helposti muuttaa WordPress-tilin käyttäjänimeä. Jos et halua asentaa ylimääräistä laajennusta tai mitä tahansa monimutkaista prosessia, tämä prosessi on sinulle parempi. Suosittelemme, että käytät tätä, jos olet WordPressin aloittelija.

Ensimmäinen vaihe, joka sinun on kirjauduttava sisään WordPress-sivustolle järjestelmänvalvojana. Siirry sitten käyttäjät> Lisää uusi ja luo uusi järjestelmänvalvojan tili.

WordPress Lisää uusi järjestelmänvalvoja

Lisää sivulta uusi käyttäjätunnus, joka on ainutlaatuinen ja vaikea arvata, ja kirjoita sähköpostiosoitteesi. Etunimi, sukunimi ja verkkosivustokentät ovat valinnaisia, mutta suosittelemme, että täytät tämän. Seuraavaksi sinun on annettava salasana ja varmista, että käytät monimutkaista salasanaa, joka sisältää isot, pienet kirjaimet, numeron ja erikoismerkit.

Varmista, että valitsit roolin “Järjestelmänvalvoja” ja napsauta sitten Lisää uusi käyttäjä luodaksesi uuden järjestelmänvalvojan tilisi.

Kirjaudu nyt ulos WordPress-järjestelmänvalvojapaneelista ja kirjaudu sisään uudella järjestelmänvalvojan tilillä. Sisäänkirjautumisen jälkeen siirry kohtaan käyttäjät> Kaikki käyttäjät ja poista vanha järjestelmänvalvojan tili.

WordPress Poista järjestelmänvalvojan tili

Poistettaessa vanhaa tiliäsi WordPress kysyy, mitä haluat tehdä käyttäjän omistaman sisällön kanssa. Sinulla on nyt kaksi vaihtoehtoa:

 • Poista kaikki sisältö: Se poistaa kaiken käyttäjän luoman sisällön.
 • Määritä koko sisältö seuraavalle: Voit siirtää kaiken käyttäjän luoman sisällön tilillesi. Joten varmista, että olet valinnut ”Määritä koko sisältö seuraavalle:” ja napsauta vahvista poisto. 

WordPress Poista käyttäjät -vaihtoehto

Se siitä. Olet onnistuneesti vaihtanut käyttäjänimesi WordPressissä. Nyt kaikki sisältö kuuluu uudelle järjestelmänvalvojalle ja sisäänkirjautumisaikana sinun on annettava vasta luodut järjestelmänvalvojan käyttäjän tiedot. Kun olet valmis, voit lisätä profiilikuvan, lisätä lyhyen kirjoittajan elämäkerran ja sosiaalitilit Profiilistasi.

2. Vaihda WordPress-tilin käyttäjänimi käyttämällä laajennusta

Toinen yksinkertainen tapa vaihda WordPress-käyttäjänimi on plugin. Jos haluat asentaa laajennuksen minkään manuaalisen prosessin sijasta, sinun on asennettava Käyttäjätunnuksen vaihto -laajennus.

Tämän liitännäisen avulla voit helposti muuttaa WordPress-käyttäjänimesi yhdellä napsautuksella, ja se on erittäin yksinkertainen prosessi.

Asenna ensin ja aktivoi Käyttäjätunnuksen vaihto plugin, siirry sitten kohtaan käyttäjät> Profiilisi ja siirry käyttäjätunnukseen. Sieltä löydät vaihtoehdon Vaihda käyttäjänimi.

Vaihda WordPress-käyttäjänimi

Klikkaa Vaihda käyttäjänimi -vaihtoehto ja kirjoita uusi käyttäjänimi. Kun olet valmis, napsauta Tallenna muutokset ja se pyytää sinua kirjautumaan takaisin sisään. Sisäänkirjautumisen jälkeen voit siirtyä profiiliin ja tarkistaa, että käyttäjänimesi on vaihdettu.

Koska tällä liitännällä ei ole muita ominaisuuksia ja et tuskin halua muuttaa käyttäjänimeäsi uudelleen, joten on parempi poistaa laajennus. Mutta älä paniikki, poistamalla tämä laajennus, uusi käyttäjänimesi on sama.

3. Vaihda WordPress-käyttäjänimi käyttämällä phpMyAdmin

WordPress-käyttäjänimen vaihtaminen phpMyAdmin-sovelluksella on vähän monimutkainen prosessi, jota ei suositella aloittelijoille. Jos teet jotain väärin, sivustosi saattaa lakata toimimasta. Joten noudata näitä vaiheita huolellisesti.

Ensimmäinen asia, joka sinun on kirjauduttava sisään hosting cPaneliin, vieritä alas tietokantaosaan ja napsauta phpMyAdmin.

Hosting phpMyAdmin

Kun olet napsauttanut phpMyAdmin-vaihtoehtoa, näet kuinka monta tietokantaa olet luonut tai käyttänyt isännöintiäsi. Valitse sitten tietokanta, jota WordPress-sivustosi käyttää.

Voit nähdä tietokantataulukoita. Oletuksena WordPress käyttää wp_ -taulukon etuliitettä ja jos olet muuttanut tietokannan etuliitettä aiemmin, voit nähdä erilaisia ​​taulukon etuliitteitä.

Valitse nyt taulukko, joka sisältää vasemmalla puolella “wp_users”, ja napsauta sitten muokata käyttäjänimeä, jota haluat muokata.

wp_user WordPress

Sen jälkeen vaihda “user_login” -arvo haluamaasi arvoon. Olen esimerkiksi vaihtanut käyttäjänimeni “admin” nimeksi “WhatIsMyName”, voit käyttää mitä tahansa käyttäjänimeä haluamallasi tavalla.

Tietokannan käyttäjä

Napsauta nyt Go-painiketta ja olet valmis. Olet onnistuneesti vaihtanut WordPress-käyttäjänimesi phpMyAdmin-sovelluksella.

Toivon, että tämä opetusohjelma auttoi sinua vaihtamaan WordPress-käyttäjänimesi. Jälleen, jos olet uusi WordPress-käyttäjä, suosittelemme käyttämään mitä tahansa kahdesta ensimmäisestä menetelmästä käyttäjänimesi vaihtamiseen WordPress-sivustossa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit,

 • Kuinka luoda väliaikainen kirjautuminen ilman salasanaa WordPressissä
 • Kuinka upottaa Google-lomakkeet WordPressiin
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector