Mikä on Favicon ja kuinka lisätä Favicon WordPress-blogiin – WPMyWeb

Kun selaat verkkosivuja, huomaat yleensä, että kuvake näkyy selaimen välilehteiden alussa. Sitä kutsutaan favicon. On 99,99% verkkosivustojen omistajista käyttää Faviconia edustamaan luottamustaan. Voit myös huomata sen osoitepalkin vieressä. Tässä artikkelissa käsittelemme Mikä on FaviconKuinka luoda Favicon Favicon Generator -sovelluksella, Kuinka lisätä Favicon WordPress-sivustoosi.


Mikä on Favicon?

favicon Suosikki-kuvakkeen lyhyt muoto, joka tunnetaan myös nimellä pikakuvake, verkkosivustokuvake, kirjanmerkkikuvake jne. on neliömäinen kuvatiedosto, joka näkyy verkkosivustosi nimen edessä. Favicon auttaa käyttäjää tunnistamaan sivustosi tai brändisi. Tässä on esimerkki Faviconista.

Favicon-näyte

Vuonna 1999 Faviconia tuki vain IE 5. Nyt kaikenlaiset selaimet tukevat Faviconia, jonka koko on 16 x 16. Kun käyttäjät lisäävät kirjanmerkkeihin tietyn sivuston minkä tahansa sivun, kirjanmerkki-välilehti korostaa sivuston kuvakkeen. Jos käytät esimerkiksi Google Chrome -selainta, voit helposti huomata, että kirjanmerkkivälilehti korostaa jokaisen verkkosivuston logon.

Faviconin lisäämisen päätarkoitus on tunnistaa helposti. Kun käyttäjällä on liikaa kirjanmerkkeihin merkittyjä sivuja, hän voi helposti löytää sivustosi katsomalla kuvaketta. Lisäksi, kun avaat selaimessa liian monta välilehteä, voit siirtyä nopeasti mihin tahansa tiettyyn verkkosivustoon, jota etsit.

Favicon osoittaa myös brändisi merkkinä luottamuksesta. Voit helposti ymmärtää, jos avaat verkkosivustosi yhdessä muiden sivustojen kanssa, joilla on jo Favicon. Olisi tärkeämpää, jos käyttäjät vertaa sivustosi muihin kilpailijoihin, he eivät anna mitään arvoa sivustollesi ja todennäköisesti jättävät sen sivuston epäröimättä.

Kuinka luoda Favicon?

No, Faviconin luominen on erittäin helppoa kuin piirakka. Sinun ei tarvitse palkata ketään kehittäjää tekemään tätä. Voit luoda mukautetun kuvakkeen PhotoShopilla tai millä tahansa online-työkalulla. Mutta niitä on monia ilmainen Favicon-generaattori käytettävissä, jonka avulla voit luoda sivuston kuvakkeen helposti ja se vie vain muutaman sekunnin. Mutta varmista, että kuvakkeen koko on 16 × 16 pikseliä ja tiedostotyyppi on .ICO i.e Favicon.Ico. 

Kun se on julkaissut WordPress-version 4.3, se toteutti sivuston kuvakeominaisuuden teemassaan, jotta voit lisää Favicon sinun WordPress kojelauta suoraan. Tätä varten sinun ei tarvitse luoda Faviconia, jonka koko on 16 × 16. Voit lähettää minkä tahansa kokoisen oletuskuvan 512 x 512 pikselin.

Jos käytät WordPressin vanhempaa versiota, voit käyttää joitain hyvistä online Favicon-generaattorityökalut ovat:

Kuinka lisätä Favicon WordPress-blogiisi?

Ensin sinun on luotava neliökuva, jonka koko on 512 × 512 pikseliä. Siirry sitten WordPress-hallintapaneeli> Ulkomuoto> Muokkaa.

Mene Sivuston identiteetti ja lataa kuva.

sivuston kuvake

Ei hätää, jos lähetit suuremman kuvan, voit rajata sen lataamisen jälkeen. Nyt Tallentaa & Julkaista tallentaaksesi tulokset. Jos kuvake ei tule näkyviin, tyhjennä selaimen välimuisti nähdäksesi sen.

Jos et käytä WordPressiä eikä kuvakkeen lisäämiseen ole mitään vaihtoehtoa, sinun on noudatettava seuraavaa:-

Ensimmäinen sija favicon.ico teeman juurihakemistoon, jonka koko on 16 x 16 pikselin. Voit lähettää kuvan käyttämällä FTP-asiakas tai suoraan cPanelista. Teeman juurihakemisto on “sivustosi> wp-content> teemat> kaksikymmentäseitsemäntoista ”.

Nyt takaisin WordPress-hallintapaneeliin. Täällä sinun täytyy lisätä / muokata yksi rivi sisään otsikko.php-tiedosto. Mene ulkonäkö> toimittaja> Otsikko / otsikko.php ja lisää seuraava rivi tag.

Jos sijoitat favicon.ico-tiedoston teemakuvien kansioon, sinun on lisättävä:

Jos sijoitat favicon.ico-tiedoston WordPress-juurikansioon, lisää seuraava:

Kun olet asettanut sen, napsauta Tallenna. Päivitä nyt verkkosivusi ja näet kuvakkeen verkkosivustosi nimen vieressä.

Toivon tämän opetusohjelman auttaneen sinua tuntemaan Mikä on Favicon ja Kuinka lisätä Favicon verkkosivuille helposti. Jos näin on, tilaa meille ja hanki uutta tuoretta sisältöä postilaatikkoosi. Olemme myös saatavana  Facebook, Viserrys, Google+.

Aiheeseen liittyvät artikkelit,

  • Kuinka oikein asentaa Google AMP WordPress-sivustossa
  • Kuinka lähettää blogisivustokarttasi Google Webmaster Tools -sovellukseen
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map