13 måder at rette et langsomt WordPress-administratorpanel på (permanent)

Er dit WordPress admin-panel indlæst så langsomt?


Det er et almindeligt problem, som mange WordPress-webstedsejere står overfor. Der er flere årsager, der kan forårsage en langsom WordPress-administrator, for eksempel ressource-tunge plugins, gammel PHP-version, ikke ved hjælp af et cache-plugin, forældet WordPress, web-hosting af dårlig kvalitet og mange flere.

Det er ret irriterende, når du er i en produktivitetsstemning og har en stor liste at arbejde på, men dit WordPress-dashboard indlæses så langsomt eller endda holder op med at svare fuldstændigt (jeg ved, hvordan det føles).

Men rolig. Vi hjælper med at fremskynde dit WordPress admin panel.

I denne artikel vil vi først gennemgå nogle af grundene til, at du har et langsomt WordPress-administratorpanel. Derefter vil vi gennemgå 13 trin til at løse problemerne og hjælpe dig med at fremskynde dit WordPress-websted såvel som instrumentbrættet.

Efter at have fået loginoplysningerne loggede jeg ind på hans WordPress admin panel for at kontrollere, om instrumentbrættet indlæses langsomt eller ej. 

Så kørte jeg hans hjemmeside igennem Google-side hastighedsindsigt, GTMetrix og Pingdom for at kontrollere, hvad der bremser hjemmesiden. 

Jeg kontrollerede hans WordPress-sted, såvel som admin-panelet og begge to, er ret langsomt. Her lægger jeg hastighedstestresultater på hjemmesiden og inkluderede også resultaterne efter optimering.

# 1. Resultater af Google-sidehastighed indsigt (før og efter optimering): Sammenligning af resultater med Google sideshastighed # 2. GTmetrix-resultater (før og efter optimering): Gtmetrix-hastighedssammenligning # 3. Pingdom-resultater (før og efter optimering): Resultat af Pingdom-hastighedstest

Hvorfor du har et langsomt WordPress-administratorpanel?

Der er flere grunde til, at dit WordPress-administratorpanel såvel som webstedet indlæses langsomt. Her er de almindelige grunde nedenfor, der mest forårsager en langsom WordPress-backend:

 • ressource-tunge plugins
 • ældre PHP-version
 • lav WordPress hukommelsesgrænse
 • bruger ikke et cache-plugin og CDN
 • forældet WordPress
 • rodet database
 • unødvendige WordPress-widgets
 • web-hosting af dårlig kvalitet

Lad os nu fremskynde dit WordPress-dashboard.

Sådan fremskyndes WordPress Admin Panel (Dashboard)

Fixing Slow WordPress Admin Panel

1. Identificer og fjern plugins til høj CPU-brug

Første gang du installerede WordPress, blev dit WordPress-dashboard brugt til at indlæse hurtigt.

Men nu er det ekstremt langsomt.

Årsagen kan være ressource-tunge plugins. Dit websted kan indeholde plugins med høj CPU-brug, der normalt kræver en masse ressourcer til at køre. Som et resultat tager dit WordPress-sted mere tid at svare.

De mest almindelige langsomme plugins er kort, statistik, relateret post, brudt linkchecker, billedskyder, sidebygere eller enhver form for plugin, der ofte kører scanning eller proces på dit websted.

Så hvordan kan du finde ressource-tunge plugins i WordPress?

Det er så enkelt med forespørgselsmonitor WordPress-plugin.

Query Monitor er et plugin, der giver dig mulighed for at fejlsøge databaseforespørgsler, PHP-fejl, HTTP API-opkald og vigtigst af alt viser de langsomste indlæsning af plugins.

Query Monitor WordPress Plugin

Når det er installeret og aktiveret, skal du gå til dit WordPress-dashboard.

Øverst på siden kan du se plugins statistikker. Klik på “L-forespørgsler efter komponent” mulighed for at se de langsomste indlæsning af plugins. Når du har fundet de langsomste ilægning af plugins, skal du fjerne dem fra dit websted.

Her er et par lette WordPress-plugins, som vi anbefaler:

Tilbage til listen

 

2. Opgrader din PHP til den nyeste version

WordPress er bygget med PHP, og dens version er indstillet af dit hostingfirma. 

Ligesom du opdaterer dine WordPress-plugins og tema, er det også vigtigt at opdatere din WordPress PHP til den nyeste version. Der er hovedsageligt to grunde til, at du har brug for at opdatere din PHP-version:

 • Dit WordPress-sted vil være hurtigere: Den nye PHP-version (i øjeblikket 7.4) er mere effektiv. Det kan øge dit websteds ydelse op til 3 eller 4x hurtigere.
 • Dit websted vil være mere sikkert: WordPress er det mest populære CMS og bygget med PHP. Derfor bliver det et mål for hackere. Ved at opgradere din PHP, har du de nyeste sikkerhedsfunktioner, som mangler i den ældre version af PHP. Så det er meget vigtigt at opdatere din PHP til den nyeste version.

Desværre bruger over 60% af de samlede WordPress-brugere i øjeblikket PHP-versioner, der ikke længere understøttes. WordPress PHP-versionstatistikker

Sådan kontrolleres din nuværende PHP-version?

Hvis du bruger WordPress 5.0 eller nyere, kan du kontrollere din PHP-version ved at gå til Værktøj > Site sundhed fra instrumentbrættet.

WordPress Check PHP-version

Før du begynder at opdatere din PHP-version, skal du sørge for, at dine plugins og temaer er kompatible med den nyeste version af PHP.

> Men hvordan kan du kontrollere, om et plugin eller et tema er kompatibelt med PHP-versionen?

Nå, for dette skal du installere PHP-kompatibilitetscheck plugin.

Gå til Værktøj > PHP-kompatibilitetscheck og vælg den nyeste “PHP-version” og “Scan kun aktive plugins og temaer” fra plugin / temastatus.

Klik derefter på Scan site for at køre scanningen.

PHP-kompatibilitetschecker WordPress Plugin

Det vil tage et minut eller deromkring. Derefter kan du se, om dine plugins og temaer er kompatible med den nyeste PHP-version.

Hvis du finder, at et plugin eller tema ikke er kompatibelt med den nyeste PHP-version, er det bedre at skifte til et andet plugin.

Vi anbefaler dig også at bruge plugins eller temaer, der regelmæssigt opdateres.

Sådan opgraderes din PHP-version?

Før du begynder at opdatere din PHP-version, Vi anbefaler dig stærkt at tage en sikkerhedskopi af dit websted såvel som databasen. I tilfælde af at noget går galt, kan du gendanne dit websted fra sikkerhedskopien.

Opdater PHP fra din Hosting cPanel 

Hvis din hostingudbyder tilbyder en cPanel, kan du opgradere din PHP-version meget let.

Log først på din hostings cPanel-konto. Gå derefter til “Vælg Version Manager” mulighed. I dette tilfælde bruger jeg SiteGround Hosting.

SiteGround cPanel PHP Version Manager

Vælg dit websted, du vil ændre PHP-versionen til.

SiteGround PHP version-opgradering

Vælg den ønskede PHP-version fra listen, og klik på Gemme.

Det bedste ved SiteGround-hosting er, at de opdaterer deres servere med den nyeste PHP-version, når det er tilgængeligt.

Ja, Siteground understøtter den nyeste PHP version 7.4.

SiteGround PHP-kort

Hvis din hosting-udbyder dog ikke giver en cPanel eller nogen anden mulighed for at opgradere PHP-versionen, skal du nå ud til dit hostingfirma’s supportteam.

Opret en supportbillet, og skriv denne:

Hej, jeg er en [din-hosting] bruger og i øjeblikket kører jeg et websted, der er [dit-websted]. Jeg kontrollerede, at PHP-versionen af ​​mit websted er 7.2, som ikke er opdateret. Jeg spekulerer på, om du kunne opdatere PHP-versionen til 7.3, hvilket vil forbedre mit websteds ydeevne såvel som sikkerhed. Lad mig også vide, hvornår det er opdateret. Tak,

Dit hostingfirma opgraderer PHP-versionen.

Tilbage til listen

 

3. Slet ubrugte plugins og temaer

At have ubrugte plugins og temaer kan gøre dit websted sårbart og gøre dit websted langsomt.

Disse ubrugte temaer og plugins kræver mere plads på din server, og mest af alt dit dashboard ser rodet ud. WordPress også anbefaler at slette ubrugte eller gamle plugins for at køre dit WordPress-websted glat.

Ved at slette ubrugte plugins og temaer kan du forbedre dit websteds ydelse.

Gå til for at slette et plugin plugins > Installerede plugins > inaktive > Vælg de inaktive plugins og så slette.

Slet WordPress-plugins

Gå også til for at slette ubrugte temaer Udseende > Temaer.

Klik derefter på ethvert inaktivt tema. Nederst på højre side kan du se en Slet-indstilling. Klik blot på Slet-knap for at slette temaet.

Slet WordPress Theme

Tilbage til listen

 

4. Opdater dit WordPress, plugins og tema

Det anbefales stærkt, at du opdaterer dit WordPress, plugins og også dit tema. Med den seneste opdatering inkluderer WordPress-udviklere nye funktioner, reparerer sikkerhedsproblemer, fejlrettelser og vigtigst af alt ydeevne forbedringer, der får dit WordPress-sted til at køre hurtigere.

Før du opdaterer, skal du sørge for at tage sikkerhedskopi af din database og filer.

WordPress-opdateringer

For at opdatere dit WordPress-sted skal du logge ind på dit WordPress instrumentbræt > opdateringer.

Der kan du se, om der er tilgængelige opdateringer. Hvis du ser, at der er en ny opdatering til din WordPress-kerne, plugin eller tema, skal du blot opdatere ved at klikke på knappen Opdater.

Læs, hvordan man opdaterer WordPress, plugins og tema manuelt

Tilbage til listen

5. Forøg WordPress-hukommelsesgrænsen

Som standard begrænser mange hostingfirmaer din WordPress-hukommelse til 32MB, hvilket ikke nogle gange er nok, især når du har en masse plugins installeret på dit websted.

Du vil muligvis bemærke, når du behandler noget på dit websted, din WordPress-administrator reagerer så langsomt eller endda viser WordPress-hukommelsen udmattet fejl.

Dette skyldes, at dit websted kræver mere hukommelse for effektivt at køre en anden slags opgave.

Ved at øge WordPress-hukommelsesgrænsen kan det fastsætte et langsomt WordPress-administratorpanel.

Men først skal du kontrollere, hvad der er den aktuelle hukommelsesgrænse, der er indstillet af din hostingudbyder. 

Hvis du bruger WordPress version 5.0 eller nyere, kan du nemt tjekke den. Gå til Værktøj > Site sundhed > Info og rulle ned til Server afsnit.

WordPress hukommelsesgrænse

Log nu på din hosting cPanel og derefter File Manager. Der går til rodkataloget på dit WordPress-sted.

Find ”Wp-config.php” arkiver og tilføj følgende kode før linjen: “/ * Det er alt, stop med at redigere! God blogging. * /”.

definere (‘WP_MEMORY_LIMIT’, ‘256M’);
Forøgelse af WordPress PHP-hukommelsesgrænse

Glem ikke at gemme filen.

Dog muligvis hosting-tilbud tillader ikke brugere at få adgang til filen for at foretage ændringer. I dette tilfælde skal du kontakte din hostingudbyder for at øge PHP-hukommelsesgrænsen.

Tilbage til listen

 

6. Start med at bruge et cache-plugin

Et cache-plugin opretter automatisk en statisk fil med dit websteds indhold på din server. Når en besøgende besøger dit websted, serverer cache-plugin den statiske fil i stedet for at indlæse de tungere PHP-scripts.

Statiske sider indlæses normalt hurtigt i browsere og øger generelt dit websteds ydelse.

WP Rocket er det bedste cache-plugin til WordPress. Det koster kun $ 49 (engangsinvestering) og kommer med mange nyttige funktioner, som andre cache-plugins ikke tilbyder.

Derfor er WP Rocket det bedste cache-plugin til WordPress.

WP Rocket cache plugin Funktioner

Hvorfor jeg kan godt lide WP Rocket:

 • Det er super nemt at konfigurere
 • Det giver dig mulighed for at laze billeder
 • Det giver dig mulighed for at begrænse WordPress hjerteslag
 • Jeg kan nemt optimere WordPress-databasen
 • Meget let at integrere med et CDN
 • Min webstedshastighed steg
 • Deres kundesupport er fantastisk

Hvad andre brugere siger om WP Rocket:

Placeret som nr. 1 på forskellige Facebook-afstemninger

WP Rocket FaceBook Poll01

WP-Rocket-Facebook-Poll 02

WP-Rocket-Facebook-Poll 03

WP-Rocket-Facebook-Poll.4

Trustpilot anmeldelser:

Over 500 WP Rocket-brugere vurderede dem 4,9 ud af 5. 

Her er hvad de siger om WP Rocket:

WP Rocket Trustpilot Review6

WP Rocket Trustpilot Review6

Og der er mere.

Hent WP Rocket Plugin

Tilbage til listen

 

7. Deaktiver eller begræns WordPress Heartbeat

WordPress Heartbeat API er en funktion, der giver din browser mulighed for at kommunikere med din server og give information i realtid på WordPress-instrumentbrættet.

Grundlæggende, WordPress Heartbeat API:

 • gemmer automatisk de fremskridt, du har gjort i side / indlægseditoren
 • leverer data i realtid på dashboardet med plugins

Selvom denne funktion hjælper på mange måder, kan den også bremse dit websted drastisk.

Heartbeat API sender AJAX-anmodninger til serveren hvert 15. sekund ved hjælp af “/wp-admin/admin-ajax.php”. Dette kan generere høj CPU-brug på din server.

Hvis du nu er på en delt hosting-server og forårsager høj CPU-brug, vil dit hostingfirma sandsynligvis afslutte din konto.

Sådan kontrolleres Heartbeat API?

Scan dit websted på GTmetrix. Når scanningen er afsluttet, skal du gå til fanen Vandfald og kontrollere skemaet, hvis der er nogen “POST admin-ajax.php” anmodning.

post admin ajax

Fra indstillingen “POST admin-ajax.php” skal du tjekke fanen Svar for at finde ud af den skyldige plugin.

Her fandt jeg, at et socialt delingsplugin, der forårsager API-opkald, og at det forsinker mit websted i 2,3 sekunder.

Sådan deaktiveres eller begrænses WordPress Heartbeat?

Hvis du bruger WP Rocket-cache-plugin, kan du let deaktivere eller begrænse WordPress Heartbeat.

WP-raket deaktiverer eller kontrollerer hjerteslag

Alternativ plugin,

Hvis du ikke bruger WP Rocket-plugin, kan du stadig deaktivere eller begrænse WordPress Heartbeat ved at installere Hjerteslagskontrol plugin. Når aktiveret, gå til indstillinger > Hjerteslagskontrol.

Plugin til hjerteslagskontrol

Vi anbefaler, at du deaktiverer det overalt.

Tilbage til listen

8. Optimer WordPress-databasen

Hver gang du foretager ændringer på dit websted, for eksempel at installere et plugin, redigere en side eller et indlæg, når en bruger efterlader en kommentar osv., Gemmer din WordPress-database alt.

WordPress-databasen gemmer dog også unødvendige ting, såsom side / post-revisioner, uninstallerede plugins-tabeller, ikke-godkendte / spam-kommentarer osv. På det tidspunkt indkapslet din WordPress-database med disse unødvendige data, og som et resultat tager dit WordPress-sted mere tid til at svare.

Dette kan rettes ved at rydde din WordPress-database.

Inden du starter, anbefaler jeg, at du tager en sikkerhedskopi af din database.

Hvis du bruger WP Rocker, kan du nemt optimere din WordPress-database.

WP Rocket Clean-database

Gå til WordPress-betjeningspanel Indstillinger > WP-raket og klik på fanen Database.

Jeg anbefaler dig at kontrollere alle indstillingerne og køre optimeringsprocessen.

Der er også en mulighed for planlægning af databaseoprydning, men jeg anbefaler ikke, at du aktiverer denne indstilling, da det kan ødelægge dit websted. Den manuelle databaseoprydningsproces er bedre, som du kan køre en gang om måneden.

Alternativ plugin,

Hvis du ikke bruger WP Rocket-plugin, kan du også rense din WordPress-database ved hjælp af WP-Optimize plugin.

WP Optimer ren database

Installer plugin og gå til dit WordPress-dashboard. Derfra skal du klikke på indstillingen WP-Optimize og rense din WordPress-database.

Tilbage til listen

 

9. Deaktiver objekt- og databasecache i W3 Total Cache

W3 Total Cache er et fantastisk plugin til at fremskynde dit WordPress-sted.

Hvis det ikke er konfigureret korrekt, kan det dog bremse dit websted.

Hvis du bruger W3 total cache-plugin, anbefaler vi at Deaktiver objekt og Databasecachen.

Gå til “Ydeevne > Generelle indstillinger” og deaktiver både databasecache og objektcache.

Deaktiver objekt- og databasecache i W3 Total Cache

Tilbage til listen

10. Føj dit websted til Cloudflare CDN

Et Content Delivery Network (CDN) er et system, der dybest set cache dit websteds indhold og leverer til seerne fra deres nærmeste geografiske placering. En CDN fremskynder også dit WordPress-admin-område, beskytter dit websted mod DDoS-angreb, sparer dit hosting-ressourcer og vigtigst af alt forbedrer brugeroplevelsen.

Cloudflare er en gratis CDN-service, der dækker 200 byer i mere end 90 lande.

Trin 1, Først skal du gøre det Tilmelde til Cloudflare og tilføj dit websted.

Trin 2, Vælg den gratis plan

Trin 3, Fortsæt på siden DNS-poster

Trin 4, Peg dit sted til Cloudflares navneservere

Cloudflare Skift navneservere

Trin 5, Tjek dine navneservere

Læs vores dybdegående guide til, hvordan du tilføjer Cloudflare CDN til dit WordPress-sted

Hvis du bruger Siteground-hosting, kan du dog tilføje Cloudflare med blot et enkelt klik (det tager mindre end 5 sekunder)

Siteground cPanel Cloudflare-indstilling

Tilbage til listen

11. Tilføj regler for Cloudflare-sider

CloudFlare anbefaler deaktiverer dens funktioner på admin-siden. Dette kan gøres ved at tilføje sideregler i din Cloudflare-konto.

Log ind på din Cloudflare-konto, og gå til appen Sideregel.

Indtast din WordPress admin URL, som er “eksempel.com/wp-admin/”. Tilføj en * før og efter URL’en som * eksempel.com / wp-admin / *. Indtast derefter følgende sideregler.

Opret regler for Cloudflare-sider

 

Når det er gjort, skal du klikke på knappen Gem og implementer.

Tilbage til listen

 

12. Deaktiver unødvendige Dashboard-widgets

Som standard leveres dit WordPress-dashboard med masser af widgets, såsom velkomstpanel, Kort overblik, WordPress-begivenheder og nyheder, Aktivitet osv..

Hver gang du indlæser dit WordPress-dashboard, foretager disse widgets eksterne opkald for at vise dig de oplysninger, der bremser dit WordPress-adminpanel.

Hvis du bemærker, at din WordPress-admin indlæses så langsomt, kan du deaktivere unødvendige dashboard-widgets, som du ikke bruger. For at deaktivere unødvendige widgets kan du bruge Widget deaktiveret plugin.

Når du er installeret og aktiveret, skal du gå til Udseende > Deaktiver widget. Skift derefter til fanen Deaktiver widgets, og vælg de widgets, du vil deaktivere.

Deaktiver Dashboard-widgets i WordPress

Når det er valgt, skal du klikke på gemme ændringer.

Tilbage til listen

13. Overvej at opgradere eller ændre dit WordPress-hosting

Hvis din WordPress-administrator stadig er langsom, er det tid til at opgradere eller ændre din webhosting. WordPress siger webhosting har en enorm indflydelse på dit websteds ydelse.

Siteground er den højest rangerede WordPress-hosting og anbefales også officielt af WordPress.org.

WordPress anbefaler SiteGround

De er nr. 1 i hver Facebook-afstemning. 

Sitegound-Facebook-Poll-1

Sitegound Facebook-afstemning 2

Sitegound Facebook-afstemning 03

Sitegound Facebook-afstemning 05

Sitegound Facebook-afstemning 6

Sitegound Facebook-afstemning 7

Sitegound Facebook Poll00

Sitegound Facebook-afstemning .4

Sitegound Facebook-afstemning 9

Sitegound Facebook-afstemning 010

Sitegound Facebook-afstemning 011

Siteground Twitter-anmeldelser 0

Siteground Twitter-anmeldelser 01

Siteground Twitteranmeldelser 02

Siteground Twitter-anmeldelser 05

Siteground Twitter-anmeldelser 06

Siteground Twitter-anmeldelser 7

Siteground Twitter-anmeldelser 9

Siteground Twitter-anmeldelser 10

Siteground Twitter-anmeldelser 12

Siteground Twitter-anmeldelser 13

Siteground Twitter-anmeldelser 14

Siteground Twitter-anmeldelser 15

Siteground Twitter-anmeldelser 16

Siteground Twitter-anmeldelser 017

 

Siteground Trustpilot anmeldelse0

Siteground Shopper Godkendt anmeldelse

 

 

Deres hurtige banebrydende platform giver en utrolig hurtig hosting-service. De bruger den nyeste software, protokoller og hastighedsforbedring teknologier der gør dit WordPress-websted ekstremt hurtigt.

Hvad er så specielt med Siteground-hosting?

 • De flytter dit websted til deres server gratis (uden nedetid)
 • De vil gøre dit WordPress-sted ekstremt hurtigt (du kan se andre brugers resultater, de har delt)
 • De leverer den nyeste PHP version 7.4
 • Du kan hurtigt tilføje dit websted til Cloudflare CDN (det tager mindre end 5 sekunder)
 • De leverer Web Application Firewall (WAF), der hjælper med at beskytte dit websted mod hackere
 • AI-anti-bot mod ondsindet trafik
 • De tilbyder automatisk daglig backup
 • Deres kundesupport er meget hurtig og hjælpsom

De har 3 forskellige planer. Deres WordPress-hostingplaner starter fra kun $ 3,95 / måned, hvilket er nok for begyndere.

Hvis du har brug for flere ressourcer, kan du vælge GrowBig-planen eller GoGeek-planen.

Siteground WordPress-hostingpris

Hver plan inkluderer ubegrænset dataoverførsel, WordPress auto-opdatering, gratis daglig sikkerhedskopiering, gratis Cloudflare CDN, gratis SSL og HTTPS og mange flere. Du kan tjekke deres fulde funktioner her.

Tilbage til listen

Langsom WordPress-backend er et almindeligt problem, som de fleste af WordPress-webstedsejere står overfor. Et langsomt websted kan skade din SEO, reducere konverteringsfrekvenser og skabe en dårlig brugeroplevelse.

Men rolig. Du kan fremskynde dit WordPress-websted såvel som dashboardet (meget let).

I denne selvstudie har jeg delt 13 bedste tip, der kan hjælpe dig med at løse et langsomt WordPress-adminpanel. Det er meget simpelt at bruge. Alt hvad du behøver er at læse disse trin grundigt og implementere dem på dit WordPress-sted.

Nu vil jeg vide dit WordPress-websteds hastighed. Test dit websted på GTmetrix eller Pingdom værktøj og fortæl mig det. Jeg venter. ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map