15 vigtigste ting at gøre efter installation af WordPress

04.06.2020
BEGINNER GUIDE '15 vigtigste ting at gøre efter installation af WordPress
0 13 мин.

Mange WordPress-brugere spørger, hvad seje ting de skal gøre efter installation af WordPress, hvad er der bedste WordPress-indstillinger eller bedste opsætning til WordPress? Dette er almindelige spørgsmål, der stilles af nye WordPress-brugere.


Lad os sige, at du lige har installeret WordPress, og at du er klar til at offentliggøre dit første indlæg. Men vil du forlade dine WordPress-indstillinger som standard? Som standard leveres WordPress med sine egne standardindstillinger og forinstallerede elementer, som ikke er brugbare, ikke brugervenlige og ikke ser professionelle ud. Når en bruger besøger dit websted eller en side, forstår brugeren, hvor professionel du er. Hvis dit indhold er fantastisk, køb dit websted som super spammy, ville brugeren ikke give nogen værdi til dit websted. Så alle dine hårde værker går forgæves.

Men det er ikke svært, som du tror. For at give et smart look til dit WordPress-websted skal du bare følge nogle trin, der er nævnt nedenfor. Ved at implementere disse indstillinger på dit websted giver du ikke kun et professionelt look, men du gør også dit websted SEO-venligt og brugervenligt.

I denne artikel deler jeg 15 vigtigste ting at gøre efter installation af frisk WordPress.

Efter installation af WordPress

15 Vigtigste WordPress-indstillinger efter installation af WordPress

Der er en masse ting, der allerede er inkluderet som standard, når du installerer WordPress i.e: sample post, to eller flere forinstallerede plugins og temaer. Du skal rydde disse unødvendige ting, så snart du installerer dit første WordPress-sted. 

Så første ting først. Lad os oprette dit WordPress-sted.

1. Skift titelside og tagline

Efter installation af WordPress er den første ting, du har brug for for at ændre dit websted Webstitstitel og slogan. Hvis du ikke ændrede webstitens titel og tagline under installationen af ​​WordPress, skal du ændre det nu. Som standard bruger WordPress tagline “Bare et andet WordPress-sted”, så sørg for at ændre det med det samme.

For at ændre det skal du logge ind på dit WordPress admin-kontrolpanel, gå til Indstillinger> Generel. Der skal du angive dit webstitstitel og tagline. Sådan ser det ud.

WordPress-sidetitel og tagline

Det Webstitstitel er det samme som dit websteds navn og slogan er en kort beskrivelse, der fortæller, hvad dit websted handler om. Sørg for at holde taglinebeskrivelsen så kort som muligt.

Webstitets titel vises i titellinjen på din browserfane. I tilfælde af at du ikke bruger et billedlogo, bruges Site Titel som tekstlogo.

2. Aktivér eller deaktiver registrering af websteder

Hvis du vil køre en WordPress-blog med flere forfattere, hvor mange brugere har brug for at registrere, kan du aktivere registreringsindstillingen på dit websted. Du kan deaktivere registreringsindstillingen, hvis du vil være en enkelt forfatter. 

WordPress-register

Denne mulighed er nyttig, hvis du accepterer gæstepost, så brugere kan direkte indsende deres gæstepost. Vi anbefaler dig også at bruge Intet Spam Registrering plugin for at forhindre spam-registrering på dit websted.

Den anden mulighed er Ny bruger standardrolle. Sørg for, at du holder det abonnent. På denne måde har nye brugere mindst adgang til dit websted. Senere kan du promovere enhver brugerkonto baseret på dit valg.

3. Opdater tidszone

Rul nedenfor og gå til i Generelle indstillinger Tidszone mulighed. Derfra skal du opdatere dit WordPress-websteds tidszone, der er det samme som din lokale tidszone. Du kan opdatere tidszone ved at vælge en by- eller UTC-tidszoneforskydning. Klik på rullemenuen for at vælge en tidszone.

Derfra kan du også ændre datoformat og tidsformat.

WordPress tidszone

Denne funktion er meget vigtig for at vise dato og tid på dit websted, og det er også nyttigt til planlægning af dit WordPress-indlæg.

Når du har konfigureret dit websted Webstitstitel, slogan, Registrering mulighed, og Tidszone, glem ikke at gøre det Gemme ændringerne.

4. WordPress-diskussionsindstillinger

WordPress-diskussion giver dig mulighed for at tilpasse dine WordPress-kommentarer. For eksempel kan du aktivere eller deaktivere WordPress-kommentarer, hvis Trackbacks eller Pingbacks er acceptabelt, hvis kommentarer er nødvendige for manuelt at godkende og meget mere.

Gå først til WordPress indstillinger> Diskussion og opsæt derefter indstillingerne.WordPress-diskussionsindstillinger

Dette er de nøjagtige WordPress-diskussionsindstillinger, som jeg bruger på mit websted. Når du har foretaget nogen ændring, skal du ikke glemme at gemme ændringerne.

5. Opdater WordPress-pinglister

Når du offentliggør et nyt indlæg, meddeler WordPress automatisk de populære opdateringstjenester, at du har opdateret din blog.

Som standard leveres WordPress kun en pingtjeneste. Du kan tilføje flere pingtjenester direkte fra dit WordPress admin-dashboard. Ved at tilføje flere pingtjenester, vil dit websted blive underrettet om populære opdateringstjenester, på denne måde kan du øge din webstedstrafik.

WordPress Writing Ping

At opdatere WordPress Ping liste, gå til Indstillinger> Skrivning og indtast pingliste der. Når du har tilføjet det, skal du klikke på Gem ændringer for at opdatere indstillingerne. Kontroller opdateret WordPress Ping-liste for hurtigere indeksering af dine blogindlæg.

6. Tilpas WordPress læsningsindstillinger

WordPress læsningsindstillinger giver dig mulighed for at angive, om din side eller dine indlæg skal vises på dit websteds hjemmeside. Du kan enten vælge “Dine seneste indlæg” eller “En statisk side”. 

Hvis du vælger,

 • Dine seneste indlæg: Alle de offentliggjorte indlæg vises på din startside. Brug denne mulighed, hvis du vil vise dine blogindlæg i overensstemmelse hermed. Du kan også indstille, hvor mange blogindlæg der skal vises på hjemmesiden.
 • En statisk side: Du kan vise en bestemt side til din startside.

Bare rolig, hvis du vælger en mulighed nu, kan du ændre den senere. Desuden kan du ændre denne startside viser indstilling fra Udseende>Tilpas.

WordPress læsningsindstillinger

I det næste skal du fjerne markeringen fra “Afskrække søgemaskiner fra at indeksere dette websted” og klikke på Gem ændringer. Dette giver søgemaskiner som Google, Bing, Yahoo osv. Mulighed for at indeksere dit websted.

7. Skift WordPress Media-indstillinger

Som standard genererer WordPress automatisk alle de uploadede billeder og opretter flere dimensionelle billeder. På denne måde kan det skabe ekstra belastning på din webserver. For at forhindre dette kan du deaktivere WordPress auto-generere billeder funktion. 

Gå til WordPress-indstillinger> Medieindstillinger. Der kan du se en liste over maksimale billeddimensioner, der skal bruges, når du tilføjer et billede til WordPress mediebibliotek.

Nu skal du blot tilføje “0”Ind i disse felter for at opsætte det. Dette forhindrer WordPress i at generere dine billeder.

Rediger WordPress Media-indstillinger

Hvis du bruger billeder i høj opløsning, skal du sørge for at komprimere dem ved hjælp af billedkomprimerende WordPress-plugin.

Permalinks er en type links til en webside. Hvis du går ind på et websted, kan du bemærke permalinket på dette websted. For eksempel “http://www.yoursite.com/sample-page” eller “https://example.com/what-is-a-permalink”. En permalink kan indeholde med forskellige tags, dvs. dato, tid, postnavn, numerisk osv. Og afhænger af, hvordan webmastere indstiller deres permalink-struktur.

Permalinks er en vigtig del af dit websted, og det har en stor rolle i dit websteds SEO. Som standard bruger WordPress en permalink-struktur, som ikke er SEO-venlig, og den ser grim ud. Så du kan ændre din WordPress permalink-struktur, som er SEO-venlig.

Gå til WordPress-indstillinger> permalinks. WordPress tilbyder 5 forskellige permalinkstrukturer, og du kan bruge en af ​​dem. For eksempel er en god SEO-venlig struktur “http://www.example.com/sample-post”.

WordPress Permalink strukturer

Når du har ændret din permalink, skal du klikke på Gem ændringer.

9. Slet WordPress-prøveindlæg og -side

Når du installerer WordPress for første gang på dit domæne, vil du bemærke et eksempel på en post og en side, der allerede er oprettet. Du kan se prøveindlægget “Hej Verden”Fra dit WordPress-websteds hjemmeside. Dette er bare et eksempel på, hvordan dit websted ser ud, og det er bedre at se noget i stedet for at se en tom eller ødelagt side. Så du kan slette prøveindlægget.

Det er meget let at slette “Hello World” -eksempler fra dit websted. Gå til dit WordPress-betjeningspanel Indlæg og klik på Alle indlæg, derefter Affald Posten.

Dette er ikke gjort endnu. Du skal også slette indlægget permanent. Når du har skraldet indlægget, skal du gå til Affald og klik på Slet permanent. Nu har du med succes slettet prøveindlægget “Hello World”.

WordPress-prøveindlæg

På lignende måde kan du slette prøvesiden ved at gå sider> Alle sider.

10. Slet ubrugte WordPress-temaer

Mange nybegynder WordPress-brugere prøver forskellige temaer på deres hjemmeside for at kontrollere, hvad der passer til deres websteder mest. Når mange temaer er installeret, bruger de normalt et med opbevaring af andre temaer. Men at holde mange temaer på et websted kan skabe mange problemer.

Som andre WordPress-opdateringer skal WordPress-temaer også opdateres ofte. Det kan skabe en stor hovedpine til at opdatere alle temaer, og hvis du ikke opdaterer dem, bliver den forældet, og det kan være et sikkerhedsproblem for dit websted.

Forhåbentlig kan sletning af ubrugte WordPress-temaer være løsningen. Gå til for at slette et tema Udseende> Temaer. Der kan du se, hvor mange temaer du har installeret. Klik nu på Temaoplysninger af et tema og klik på Slet fra venstre nederste hjørne.

11. Upload en Favicon

Favicon er en anden vigtig ting på dit websted, og det har samme værdi som dit websteds navn. Favicon bærer en unik identitet på hvert websted. Du kan se en meddelelsesfavicon i browsertabellen før Site Titel, og hvert websted har sit eget ikon.

Som standard bruger WordPress sin egen Favicon, og nogle gange tilføjer mange WordPress-hostingfirmaer deres logo, som ikke er egnet til dit websted. Så du er nødt til at ændre Favicon med det samme.

Gå til til at tilføje en Favicon Udseende> Tilpas> Webstedsidentitet og der vil du se Webstedsikon.

WordPress Favicon

Der skal du uploade dit webstedsikon og sørge for, at billedstørrelsen er mindst 512 × 512 pixels.

Når du har uploadet, skal du klikke på Offentliggøre fra venstre øverste hjørne. Opdater nu din browser for at se Favicon. Her er få alternative måder at tilføje Favicon på dit WordPress-sted.

12. Tilpas widget-område

Efter installation af WordPress kan du se, at få widgets allerede er føjet til sidebjælken, f.eks. Søgefelt, nylige kommentarer, arkiver, kategorier og meta. Som standard tilføjer WordPress dem automatisk, og det afhænger også af et tema. For eksempel indeholder standard tyve sytten WordPress-tema kun en enkelt sidefelt og to sidefødder, så du kan tilføje en hvilken som helst widget i disse områder.

Gå til for at tilføje eller fjerne en widget Udseende> Widgets, der kan du se samlede tilgængelige widgets til dit websted. Hvis du har installeret et nyt WordPress-tema, kan du se flere widgets. Men jeg anbefaler dig at fjerne få standardwidgets fra sidepanelet, dvs. nylige kommentarer, arkiver og meta.

WordPress Blog Sidebar

For at fjerne en widget skal du blot klikke på en widget, og der vises en boks som ovenfor, derfra skal du klikke på Slet for at fjerne widgetten. Gå ikke i panik, du kan tilføje eller fjerne en hvilken som helst widget til sidebjælken eller sidefodsområdet.

13. Fuldfør din brugerprofil

Inden du offentliggør et indlæg på dit websted, skal du først udfylde din brugerprofil, uanset om du er webstedsadministrator eller en bidragyder. Hver gang du offentliggør et indlæg, vises en forfatterbioboks i slutningen af ​​indlægget. Hvis din brugerprofil er helt tom, giver brugerne ikke meget værdi til dit websted.

Så hold altid din brugerprofil komplet og opdateret. Gå til Brugere> Din profil fra dit WordPress admin panel.

WordPress brugerprofil

Derfra kan du indtaste dine brugeroplysninger og vælge, hvordan dit navn skal vises på indlæg. Desuden kan du også ændre dit kodeord, foto og tilføje en kort biografi.

Når du er færdig med at opdatere din profil, skal du klikke på Opdater profil for at gemme ændringerne.

14. Deaktiver browserbrowsing

Nogle gange, når din webserver ikke finder en index.php-fil, viser den automatisk en indeksside, der viser hele dit biblioteks bibliotek. På denne måde kan enhver se dine vigtige filer, kopiere billeder, webstedsstruktur osv. Mange gange bruger hackere en sårbarhedsproces for at få adgang til dine filer.

Intet indeks

Ved at deaktivere katalogsøgning kan ingen se dine WordPress-webstedsfiler.

For dette skal du få adgang til din .htaccess-fil. Du kan gøre det fra din webhosting cPanel eller ved hjælp af en FTP-klient. Åbn nu din .htaccess-fil, og tilføj følgende kode i slutningen.

Valgmuligheder alle -indekser

Gem nu din .htaccess-fil. Derefter viser din katalogsøgning denne meddelelse i stedet for at vise alt bibliotek fra dit websted.

WordPress forbudt

15. Installer et Anti-Spam-plugin

Når dit WordPress-websted er startet, vil du sandsynligvis begynde at få masser af spam-kommentarer hver dag. Dette er så irriterende, og det kan også skade din SEO. Hvis du ikke administrerer dem fra starten, vil det være et enormt problem for dit websted. 

Heldigvis er der et anti-spam plugin tilgængeligt til WordPress. Når du har konfigureret Akismet-plugin fra dit WordPress-administratorpanel, sørger plugin for alle kommentarer. Alle kommentarer er filtreret efter Akismet og det adskiller alle spam-kommentarer til et andet område, og kun legitime kommentarer vises for godkendelse. På denne måde kan du spare din tid og kan fokusere på dit arbejde.

Konklusion

Efter installation af WordPress er der mange seje ting at gøre med WordPress. I denne artikel har jeg skrevet 15 vigtigste ting, når du har installeret WordPress. 

Mange nye WordPress-brugere ændrer ikke deres standard WordPress-indstillinger og ender med at vise et andet virksomheds logo, prøveindlæg, standardwebnavn osv., Og det bliver svært at rangere et websted på søgemaskiner.

Så det anbefales stærkt, at du ændrer din WordPress-indstilling efter installation af WordPress. Nævnt over 15 forskellige indstillinger er de bedste til nyligt installeret WordPress og den bedste opsætning til WordPress.

Jeg håber, at denne tutorial hjalp dig med at opsætte dit WordPress-sted perfekt. Hvis du har noget spørgsmål i dit sind, så fortæl os det i kommentarafsnittet. Hvis du kan lide denne artikel, skal du dele med dine venner.

relaterede artikler,

 • Blogger mod WordPress? Hvilken man skal vælge, og hvorfor?
 • 13 bedste tip til at fremskynde dit WordPress-sted
 • 20 skal have WordPress-plugins til alle WordPress-websteder i 2018
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector