19 bästa tips för att påskynda WordPress (Öka webbplatshastigheten med 200%)

04.06.2020
BEGINNER GUIDE '19 bästa tips för att påskynda WordPress (Öka webbplatshastigheten med 200%)
0 18 мин.

WordPress-webbplatser är enkla att anpassa eftersom det kommer med många plugins och teman. Därför är det bra att du kan bygga alla typer av webbplatser på några minuter. Men den negativa sidan är att din webbplats lätt kan dras ner om du inte optimerar den väl. Liksom andra saker behöver den också underhåll. Det är bra att du kan Snabba upp WordPress-webbplatsen lätt. Så i den här artikeln kommer jag att täcka de 19 Bästa sätten att öka webbplatsens hastighet den där öka din SEO.


Varför WordPress Site Speed ​​Matters för SEO?

Enligt många användare, SEO gäller bara att använda rätt nyckelord i ditt innehåll och bygga bakåtlänkar för att få din webbplats som din webbplats kan rankas till toppen av sökmotorens ranking. Men en av de viktigaste fakta för SEO som de inte bryr sig om är “Webbhastighet”

40% av människorna överger en webbplats som tar mer än 3 sekunder att ladda. Ingen gillar en långsam webbplats även om du har innehåll av god kvalitet på din webbplats.

Enligt Google, en fördröjning på 1 sekund i sidens svar kan resultera i en minskning av konverteringar med 7%. På samma sätt förlorar du positionen från sökmotorens resultat.

I april 2010 tillkännagav Google officiellt att ”Att påskynda webbplatser är viktigt – inte bara för webbplatsägare, utan för alla Internetanvändare. Som en del av detta arbete inkluderar vi idag en ny signal i våra algoritmer för sökrankning: webbplatshastighet. Webbplatshastighet återspeglar hur snabbt en webbplats svarar på webbförfrågningar. ”

Hur man kontrollerar webbplatsens hastighet?

Det finns många webbplatshastighetstestverktyg tillgängliga som hjälper dig att förbättra och ändra webbplatshastigheten. GTmetrix och Pingdom är de bästa verktygen för att kontrollera webbplatsens hastighetstest. Google lanserade också sitt eget Page Speed ​​Tool 2010. Därifrån kan du kontrollera vilka saker du verkligen behöver optimera och vilken funktion som orsakar problemet. 

Innan du börjar…

Vi rekommenderar starkt att du gör hastighetstest från dessa verktyg- Google PageSpeed ​​Insights, GTmetrix eller Pingdom. Efter testet, bokmärke eller ta en skärmdump resultaten. Gör sedan följande metoder som beskrivs nedan och gör sedan hastighetstest igen. Jämför dessa resultat.

Så det är dags att Snabba upp WordPress-webbplatsen.

19 bästa tips för att påskynda WordPress-webbplatsen

“(Öka webbplatshastigheten med 200%)”

Öka webbplatshastigheten

Innehållsförteckning:

 1. Få en bra webbhotell
 2. Få ett premiumtema
 3. Använd ett innehållsleveransnätverk (CDN)
 4. Använd Cache Plugin
 5. Optimera bilder
 6. Aktivera Gzip-komprimering
 7. Förminska HTML, CSS, JavaScript
 8. Utnyttja cachelagring i webbläsaren
 9. Lazy Load Images, Videos, Comments
 10. Inaktivera trackbacks och Pingbacks
 11. Inaktivera hotlinking
 12. Minska HTTP-förfrågningar
 13. Optimera WordPress-databasen
 14. Begränsa efter revisioner
 15. Minimera omdirigeringar
 16. Håll WordPress uppdaterat
 17. Minska WordPress-plugins
 18. Optimera hemsidan
 19. Minska bilddimensioner

# 1 Byt till en bättre webbhotell

Det är inte lätt att välja en bättre webbhotell, eftersom det finns massor av webbhotellföretag tillgängliga. De tillhandahåller även mycket billig värd $ 1.5 / pm. Så vanligtvis börjar max användare använda webbhotell av lägre kvalitet och från en dag börjar de drabbas. 

Du kan enkelt se skillnaden mellan en billig värd och en WordPress-optimerad värd. Ett WordPress Hosting kommer mer praktiskt, tillförlitligt och väloptimerat Öka farten din hemsida.

Kolla in våra rekommenderade WordPress Hosting som är mycket bättre än en delad hosting.

Min åsikt: Vi använde också en billig plan från Godaddy. Men efter några dagar, när jag uppdaterar min sida tre gånger på en gång, brukade min webbplats gå offline (brist på resurser). Sedan var det mycket svårt för mig att välja en perfekt webbhotell eftersom jag hade en brist på pengar. Jag sökte många gånger om det och köpte slutligen SiteGround Hosting. Och nu är jag så glad och min webbplats förblir 100% online, såg aldrig någon driftstopp. Kolla in SiteGround-recensioner.

Om du vill ha WordPress Managed Hosting, gå sedan WPEngine.

Jag vill gå för SiteGround Jag vill gå för WPEngine

# 2 Använd ett fast ramverk / tema

WordPress kommer med Twenty Fifteen tema som är väldigt lätt och laddar så snabbt. När det gäller blogging vill vi alltid anpassa efter eget val.

Vid uppstarten använder vi vanligtvis ett gratis tema. Men när din trafik växer, byter du bättre till att använda ett Premium-tema som är byggt med en solid ram. Du kan lätt märka att maximala gratis teman har vissa begränsningar för att använda alla funktioner och ibland långsammare din webbplats.

Men ett Good Premium-tema kommer alltid pålitligt, SEO-vänligt, Snabba upp WordPress-webbplatsen och byggd av professionella utvecklare. Du måste också inse att alla Premium-teman inte är bra eftersom det finns många temaföretag som lägger till fler funktioner för att locka fler kunder där deras temakvalitet är mycket dålig.

Se några av våra rekommenderade WordPress Premium-teman för bloggning. Använd det och titta aldrig tillbaka.

# 3 Börja använda ett innehållsleveransnätverk (CDN)

Om du inte använder Content Delivery Network (CDN), bör du använda det just nu Snabba upp WordPress-webbplatsen. En CDN lagrar alla statiska filer inklusive HTML, CSS, JavaScript, bilder osv. Och levererar till tittarna från deras närmaste region. Till exempel din webbplats som är värd i Florida (USA) -regionen, när en besökare besöker din webbsida från London (UK), kommer CDN att tillhandahålla alla statiska filer till besökaren.

På så sätt laddas din webbplats så snabbt och sparar också din serverns bandbredd. För att inte nämna, det här sättet du kan öka hastigheten på webbplatsen.

Läs, 5 bästa CDN-leverantörer för att påskynda din WordPress-webbplats

Vi rekommenderar: Om du letar efter ett CDN, föreslår vi dig KeyCDN. Det är en av de kraftfulla CDN-leverantörerna och du kan enkelt integreras i din WordPress. Det har Pay as You Go-planer och priset börjar endast från $ 0,04 / 1 GB.

# 4 Använd ett cache-plugin

En cache-plugin tillåter en användare att lagra tillfälliga statiska webbfiler på sin enhet. När en besökare besöker din webbsida, visar webbläsaren webbinnehållet från den lokala lagringsplatsen istället för att använda den ursprungliga webbservern. På så sätt kan du spara både bandbredd och minska trycket på en webbserver.

Vi rekommenderar du ska använda W3 Total Cache-plugin. Det är enkelt att använda och hantera alla typer av cachefunktioner. Se, hur du installerar W3 Total Cache Plugin för WordPress.

Om du inte känner till W3 Total Cache, kontrollera sedan andra cache-plugins.

# 5 Optimera bilder

Optimera bilder är en annan viktig del av Ökar farten din sida. Om du inte optimerar din webbplats väl, kommer det att ta mycket tid och vanligtvis ökar det avvisningsfrekvensen.

Dessutom är det tidskrävande arbete att optimera bilder separat. Så med hjälp av ett Optimizer-plugin kan du enkelt optimera alla bilder. Vi använder ShortPixel för att optimera bilder och det fungerar bra på alla typer av bilder. Kolla in de 7 bästa insticksprogrammen för bildoptimering för WordPress för att öka hastigheten på webbplatsen.

Vi rekommenderar att du använder ShortPixel Image Optimizer. Det kan komprimera alla slags bilder utan att förlora någon kvalitet. Du kan också göra bulkkomprimering.

# 6 Aktivera Gzip-komprimering

Gzip-komprimering är en metod som komprimerar alla dina webbfiler, gör den sedan mindre och skickar den till webbläsaren. Till exempel om din sidstorlek är 500 kB, då kommer det att komprimera dina webbfiler och skicka bara 50 kB. På detta sätt kan denna process minska sidstorleken och öka hastigheten på webbplatsen. Det kan också spara dina 50% av din bandbreddanvändning.

kontrollera gzip-komprimering

I den ovanstående bilden kan du se att jag redan har komprimerat min sida och minskat 76% sidstorlek. Om du har aktiverat Gzip-komprimering kan du göra det kontrollera Gzip-komprimering.

Om du inte vet hur du aktiverar Gzip-komprimering, kolla in den här självstudien hur du aktiverar Gzip-komprimering.

# 7 Förminska HTML, CSS, JavaScript

Varje webbplats laddar med många filer som innehåller HTML, CSS och JavaScript etc. De flesta av filerna ingår onödiga tecken. Så när en webbplats laddas ökar den laddningstiden avsevärt.

Genom att Minifiera HTML, CSS, JavaScript kan du göra det öka hastigheten på webbplatsen. Minifiering tar bort följande onödiga tecken:

 • vitrumstecken
 •  nya linjetecken
 • kommentarer
 •  blockera avgränsare.

Det finns några WordPress-plugins, genom vilka du enkelt kan Minifiera HTML, CSS, JS, Inline och Defer CSS. Autoptimize är den bästa plugin för att förminska alla dessa saker.

Se, Hur man förminskar HTML, CSS och JavaScript med Autoptimera plugin.

# 8 Utnyttja webbläsarcache

Utnyttja webbläsarcaching är en regel som anger hur länge webbläsare ska hålla bilder, CSS och JS lagrade lokalt. Varje gång en användare besöker din webbplats måste webbläsaren ladda ner hela webbfilerna för att visa sidan korrekt.

Utnyttja webbläsarcache gör att dina användare kan lagra statiskt innehåll på sin enhet. Se, hur man utnyttjar webbläsarcaching på WordPress. Detta hjälper också till Snabba upp WordPress-webbplatsen.

# 9 Använd ett Lazy Loading Plugin

Lazy Load är en teknik som laddar bilderna när de visas av användare genom att bläddra. Om din sida till exempel innehåller 10 bilder tar det vanligtvis mycket tid att ladda. Så Lazy Laddar plugin laddar de bilder som är synliga för användarna. Det här sättet du kan öka hastigheten på webbplatsen och spara bandbredd.

Med ett WordPress Lazy Loading-plugin kan du lätt lata ladda alla bilder, videor och till och med kommentarer. Kolla in 7 bästa WordPress Lazy Loading Plugins.

# 10 Inaktivera trackbacks och Pingbacks

Ibland kan trackbacks och Pingbacks orsaka långsam webbplats. Det betyder att din webbplats behöver extra bandbredd och tid för att ladda sidan / inlägget ordentligt. Även om 99% Pingbacks är markerade som SPAM. Dessutom kan det skada din SEO. 

Gå till din WordPress-instrumentbräda för att inaktivera Trackbacks och Pingbacks på din webbplats. Gå sedan till inställningar> Diskussion och avmarkera det alternativet. 

Inaktivera Trackbacks & Pingbacks

Läs, Hur du inaktiverar trackbacks och Pingbacks?

Från WordPress-instrumentpanelen kan du enkelt Inaktivera Pingbacks och Trackbacks.

Att stoppa självpingar: Men i de flesta fall, när du kopplar samman dina blogginlägg eller skapar SEO på sidan, får din webbplats intrång från bloggen. Det kallas “Self Pings”. Att inaktivera själv pingar, ladda ner detta plugin. Aktivera det bara så startar det sitt arbete. Genom att inaktivera Self Pings kan du göra det Öka platshastigheten.

# 11 Inaktivera hotlinking

Hotlinking också känd som “Bandbreddstöld“Länkar direkt till en annan webbplats filer, t.ex. bilder, videor, mp3-filer etc. Till exempel, en användare gillar din webbplatsbild och vill visa den bilden på sin webbplats. Om användaren lägger till din fullständiga URL-bild för att visa den bilden på sin webbplats kommer bilden att laddas ner från din webbplats. Det betyder att när besökare besöker hans webbplats kommer bilden att använda din serverns bandbredd. Vanligtvis kommer din webbplats att bli långsam.

Det här är verkligen dåligt om någon stjäl din bandbredd och du har begränsad bandbredd på din webbserver. Som ett resultat kan du behöva betala extra pengar för att förlänga din bandbredd.

Att bli av med detta “hotlinking, Måste du lägga till några rader i din .htaccess fil.

RewriteEngine on
RewriteCond% {HTTP_REFERER}! ^ $
RewriteCond% {HTTP_REFERER}! ^ Http (s)?: // (www \.)? Yoursite.com [NC]
RewriteRule \. (Jpg | jpeg | png | gif) $ – [NC, F, L]

Lägg bara till de raderna i din .htaccess-fil, spara den så är du klar. Ingen kan stjäla din bandbredd längre och å andra sidan kan du Snabba upp WordPress-webbplatsen.

# 12 Minska HTTP-förfrågningar

HTTP-förfrågningar är baserade på hur många webbfiler du har. När en användare besöker din webbplats laddar webbläsaren ner alla filer som ska visas och det beror på hur mycket information du har på din webbplats. Denna information innehåller olika typer av filer, HTML, CSS, JS, plugins, annonser etc och beror också på hur din webbplats utvecklades.

Att reducera HTTP förfrågningar, du kan ta bort alla onödiga element från din webbplats, minska antalet annonser och banner. Det finns andra sätt som vi nämnde är att Minifiera HTML, CSS, JavaScript.

Dessutom kan du också minska HTTP-begäran genom att använda en WordPress plugin och öka hastigheten på webbplatsen.

# 13 Optimera WordPress-databasen

När du gör några ändringar på din webbplats skapas vissa tabeller i din WordPress-databas. På samma sätt händer det när du installerar några plugins. Men efter att du har avinstallerat ett plugin kvarstår de onödiga uppgifterna fortfarande i din databas. På samma sätt lägger alla dina skräppost och ej godkända kommentarer till extra onödiga tabeller i din databas. Det här sättet är din databasstorlek ökade och tar extra tid att ladda.

Genom att rengöra alla dessa onödiga data kan du minska din databasstorlek avsevärt och kan Snabba upp webbplatsen också. 

WP-Sweep är den bästa plugin till Rensa upp WordPress-databasen. Det tar bort alla onödiga data, t.ex. papperskorgen / ej godkända / skräppostkommentarer, inaktuella data, pingbacks, trackbacks och giltiga övergående alternativ med bara ett enda klick. Vanligtvis kan du göra det öka hastigheten på webbplatsen.

Se hur du optimerar WordPress-databasen.

# 14 Begränsa WordPress Post Revisions

Varje gång du redigerar eller sparar ditt blogginlägg lagrar WordPress automatiskt alla revideringar i databasen. Till exempel redigerade du ditt inlägg 5 gånger så att WordPress lagrar totalt 6 revisioner i databasen. Tänk nu om alla dina blogginläggsstorlekar är 100 kB och du redigerade den 5 gånger. Så totalt 500 kB kommer att lagras i din databas. Och om du har totalt 20 blogginlägg och du gjorde samma sak med andra blogginlägg, så kommer den totala storleken på revisionerna att vara 500 × 20 = 10 000 kB = 10 MB

För att begränsa dina blogginläggsrevisioner kan du använda den här plugin. Detta plugin låter dig enkelt begränsa dina blogginlägg / sidversioner. Aktivera det först och från inställningarna kan du kontrollera inlägg, sidversioner.

# 15 Minimera omdirigeringar

Genom att minimera omdirigeringar kan du göra det öka WordPress-webbplatsens hastighet.

När en besökare skriver din webbadress genom att lägga till www eller icke-www försöker WordPress hitta rätt URL och omdirigerar användaren till den specifika sidan. Det blir mer komplicerat om du ställer in din webbplats för att lösa med HTTPS. Genom att göra detta gör du det mer komplicerat och tvingar all trafik att omdirigeras från HTTP till HTTPS prefix URL. Denna process tar vanligtvis extra tider än normalt.

Till minimera omdirigeringar i WordPress, se till att din domän löser sig med mer än en omdirigering och skapa aldrig onödiga omdirigeringar på egen hand. Några av de bästa strukturerna på toppdomäner som löses utan omdirigeringar.

“Http://example.com eller, http://www.example.com

https://example.com eller https://www.example.com ”.

# 16 Håll WordPress uppdaterat

Ett av de viktigaste faktorerna för Påskynda WordPress-webbplats är att hålla WordPress uppdaterat. De flesta användare bryr sig inte riktigt om den nya versionen av WordPress och fortsätter att använda den äldre versionen av WordPress. 

Om du någonsin tittar på changelog kommer du att märka vilka saker som har ändrats och vilka nya funktioner som ingår i den nya versionen. Dessutom kan äldre version WordPress innehålla sårbarhetsobjekt som är skadliga för din webbplats. Så i den nya versionen av uppdateringen fixas alla saker och öka hastigheten på webbplatsen.

På samma sätt måste du uppdatera WordPress-plugins också.

Du kan uppdatera till den senaste versionen av WordPress direkt från din instrumentpanel, men först göra en säkerhetskopia av dina filer och databaser. Om du inte vill uppdatera från din WordPress-instrumentpanel kan du fråga din värdleverantör att göra från slutet eller så kan du aktivera Automatisk uppdatering funktion från din värd för cPanel.

# 17 Minska WordPress-plugins

När vi startar vår nya webbplats installerar vi olika typer av plugins utan att veta hur det fungerar. När det inte fungerar som vi förväntar oss avinstallerar vi det insticksprogrammet. På så sätt lagras många onödiga objekt i vår databas och blir långsammare att svara på. Vi nämnde redan Hur man tar bort alla onödiga objekt från databas- och Speed ​​Up-webbplatsen.

På samma sätt kan det att ha för många plugins påverka webbplatsens prestanda och öka laddningstiden. Så behåll de plugins som är användbart för din webbplats eller avinstallera dem. Här är en lista med 20 bästa och användbara WordPress Plugins-lista som är viktiga för varje Blogger.

# 18 Optimera hemsidan

Till Snabba upp WordPress-webbplatsen, du bör alltid optimera din hemsida och andra sidor. Om du kontrollerar din webbplatshastighet ser du att den laddar långsamt, även om du använder en bra webbhotell. 

För att optimera detta bör du göra några enkla steg, t.ex.

 • Minska popup-fönstren från din sida eller schemalägg deras tid som popup-fönster efter några sekunder.
 • Minska annonser.
 • Ta bort plugins som tar extra bandbredd.
 • Håll ditt rubrikavsnitt rena, lata bilder och videor.
 • Håll 4-5 inlägg som visas på hemsidan.
 • Använd inte social delningsknapp på hemsidan.
 • Ta bort externa skript.

Genom att optimera din sida kan du betydligt öka hastigheten på webbplatsen.

# 19 Minska bilddimensioner

Ibland sänker bilder med höga dimensioner din lastningshastighet om du inte använder något WordPress Managed Hosting. Så först måste du använda bilder med låg dimension. Det varierar också med temalternativ. Till exempel från våra temalternativ kan vi använda både låg- och full-dimensionella bilder.

Du kan helt enkelt gå till vår hemsida och kontrollera att alla bilder som används är en mycket låg dimension (370 × 290) pixel. Med rätt bildoptimering kan bilder i lägre storlek öka hastigheten på webbplatsen.

Slutsats

I denna handledning visade vi Hur man påskyndar WordPress-webbplatsen. Om du har kontrollerat din webbplatshastighet tidigare som vi nämnde ovan kan du nu se att resultatet har förbättrats och att din webbplats laddas under 1,5 sekunder.

Men att öka hastigheten på webbplatsen en Hanterad WordPress-värd, CDN, tema är måste som en bil behöver en kraftfull motor, en bra förare och bra väg att köra snabbare. Det är det första och sista vi gör. Vi glömmer att WordPress-webbplatsen också behöver optimeras eftersom en bil behöver underhåll.

Om den här handledningen hjälper till Öka WordPress-webbplatsens hastighet, snälla dela det på Facebook, Twitter, Google+. Om du har några frågor eller åsikter om Speed ​​UpWordPress-webbplats, vänligen släpp en kommentar nedan.

relaterade artiklar,

 • 5 Bästa hanterade WordPress-värdleverantörer för högtrafiksajter
 • 7 bästa premium WordPress-teman för bloggare (2017-utgåvan)
 • Hur man rensar upp WordPress-databasen med hjälp av WP-Optimize Plugin
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector