19 bedste tip til at fremskynde WordPress (Øg webstedshastigheden med 200%)

04.06.2020
BEGINNER GUIDE '19 bedste tip til at fremskynde WordPress (Øg webstedshastigheden med 200%)
0 16 мин.

WordPress-websteder er nemme at tilpasse, da det kommer med mange plugins og temaer. Derfor er det godt, at du kan opbygge enhver form for websted på få minutter. Men den negative side er, at dit websted let kan nedsættes, hvis du ikke optimerer det godt. Som andre ting er det også nødvendigt med vedligeholdelse. Den gode ting er, at du kan Fremskynde WordPress-websted let. Så i denne artikel vil jeg dække 19 Bedste måder at øge webstedshastigheden på at boost din SEO.


Hvorfor WordPress Site Speed ​​Matters til SEO?

Ifølge mange brugere, SEO betyder kun noget ved brug af de rigtige nøgleord i dit indhold og opbygning af backlinks for at få dit websted, som dit websted kan rangere til toppen af ​​søgemaskinens placering. Men en af ​​de mest vitale fakta for SEO, som de ikke er interesseret i, er “Webstedshastighed”

40% af mennesker opgiver et websted, der tager mere end 3 sekunder at indlæse. Ingen kan lide en langsom webside, selvom du har indhold af god kvalitet på dit websted.

Ifølge Google, en forsinkelse på 1 sekund i sidesvaret kan resultere i en reduktion på 7% i konverteringer. Tilsvarende mister du positionen fra søgemaskinens resultater.

I april 2010 annoncerede Google officielt, at “At fremskynde websteder er vigtigt – ikke kun for webstedsejere, men for alle internetbrugere. Som en del af denne indsats inkluderer vi i dag et nyt signal i vores algoritmer til søgerangering: webstedshastighed. Webstedshastighed afspejler, hvor hurtigt et websted reagerer på webanmodninger. ”

Sådan kontrolleres webstedshastighed?

Der er mange webstedshastighedstestværktøjer til rådighed, der hjælper dig med at forbedre og ændre webstedshastigheden. GTmetrix og Pingdom er de bedste værktøjer til at tjekke hjemmesidens hastighedstest. Google lancerede også sit eget sidehastighedsværktøj i 2010. Herfra kan du kontrollere, hvilke ting du virkelig har brug for at optimere, og hvilken funktion der forårsager problemet. 

Før du starter…

Vi anbefaler stærkt, at du foretager hastighedstest fra disse værktøjer- Google PageSpeed ​​Insights, GTmetrix eller Pingdom. Efter testen skal du bogmærke eller tage et skærmbillede af resultaterne. Gør derefter følgende metoder, der er beskrevet nedenfor, og udfør derefter hastighedstest igen. Sammenlign disse resultater.

Så det er tid til Fremskynde WordPress-websted.

19 bedste tip til at fremskynde WordPress-websted

“(Øg webstedshastigheden med 200%)”

Forøg webstedshastighed

Indholdsfortegnelse:

 1. Få en god webhost
 2. Få et premium-tema
 3. Brug et Content Delivery Network (CDN)
 4. Brug cache-plugin
 5. Optimer billeder
 6. Aktivér Gzip-komprimering
 7. Komprimer HTML, CSS, JavaScript
 8. Udnyt cache-browser
 9. Lazy Indlæs billeder, videoer, kommentarer
 10. Deaktiver trackbacks og Pingbacks
 11. Deaktiver hotlinking
 12. Reducer HTTP-anmodninger
 13. Optimer WordPress-databasen
 14. Begræns efter revisioner
 15. Minimer omdirigeringer
 16. Hold WordPress opdateret
 17. Reducer WordPress-plugins
 18. Optimer hjemmesiden
 19. Reducer billeddimensioner

# 1 Skift til en bedre webhost

Det er ikke nemt at vælge en bedre webhosting, da der er tonsvis af webhostingfirma til rådighed. De giver endda meget billig hosting $ 1,5 / pm. Så normalt begynder maksimum af brugere at bruge webhost af lavere kvalitet, og fra en dag begynder de at lide. 

Du kan nemt se forskellen mellem en billig vært og en WordPress-optimeret vært. En WordPress-hosting er mere praktisk, pålidelig og veloptimeret Fremskynde din hjemmeside.

Tjek vores anbefalede WordPress-hosting, der er langt bedre end en delt hosting.

Min mening: Vi brugte også en billig plan fra Godaddy. Men efter få dage, når jeg opdaterer min side 3 gange på én gang, plejede mit websted at gå offline (mangel på ressourcer). Derefter var det meget vanskeligt for mig at vælge en perfekt webhosting, da jeg havde en mangel på penge. Jeg søgte mange gange om det og købte endelig SiteGround Hosting. Og nu er jeg så glad, og mit websted forbliver 100% online, har aldrig set nogen nedetid. Tjek SiteGround-anmeldelser.

Hvis du vil have WordPress Managed Hosting, så gå til WPEngine.

Jeg vil gå til SiteGround Jeg vil gå til WPEngine

# 2 Brug en solid ramme / tema

WordPress kommer med Twenty Fifteen tema, som er meget let og indlæser så hurtigt. Når det kommer til blogging, ønsker vi altid at tilpasse efter vores eget valg.

Til opstart bruger vi normalt et gratis tema. Men når din trafik vokser, skifter du bedre til at bruge et Premium-tema, der er bygget med en solid ramme. Du kan let bemærke, at maksimale gratis temaer har nogle begrænsninger for at bruge alle funktioner, og nogle gange bremser det massivt ned dit websted.

Men et Good Premium-tema kommer altid pålideligt, SEO venligt, Fremskynde WordPress-websted og bygget af Professionelle udviklere. Du skal også indse, at alle Premium-temaer ikke er gode, da der er mange temafirmaer, der tilføjer flere funktioner for at tiltrække flere kunder, hvor deres temakvalitet er meget dårlig.

Se nogle af vores anbefalede WordPress Premium-temaer til blogging. Brug det og kig aldrig tilbage.

# 3 Begynd at bruge et Content Delivery Network (CDN)

Hvis du ikke bruger Content Delivery Network (CDN), så skal du bruge det lige nu til Fremskynde WordPress-websted. En CDN gemmer alle statiske filer inkluderer HTML, CSS, JavaScript, billeder osv. Og leverer til seerne fra deres nærmeste region. For eksempel, dit websted, der er vært i Florida (USA), når en besøgende besøger din webside fra London (UK), så giver CDN alle statiske filer til besøgende.

På denne måde indlæses dit websted så hurtigt og gemmer også din serverbåndbredde. For ikke at nævne, på denne måde kan du øg webstedshastigheden.

Læs, 5 bedste CDN-udbydere til at fremskynde dit WordPress-sted

Vi anbefaler: Hvis du leder efter et CDN, foreslår vi dig det KeyCDN. Det er en af ​​de magtfulde CDN-udbydere, og du kan nemt integrere i din WordPress. Det har Pay as You Go-planer, og prisen starter kun fra $ 0,04 / 1GB.

# 4 Brug et cache-plugin

Et cache-plugin giver en bruger mulighed for at gemme midlertidige statiske webfiler på hans / hendes enhed. Når en besøgende besøger din webside, viser browseren webindholdet fra det lokale lager i stedet for at bruge den originale webserver. På denne måde kan du gemme både båndbredde og reducere presset på en webserver.

Vi anbefaler du skal bruge W3 Total Cache-plugin. Det er let at bruge og administrere alle typer cache-funktioner. Se, hvordan du opsætter W3 Total Cache-plugin til WordPress.

Hvis du ikke er bekendt med W3 Total Cache, skal du kontrollere andre cache-plugins.

# 5 Optimer billeder

Optimering af billeder er en anden vigtig del af Fremskynder dit websted. Hvis du ikke optimerer dit websted godt, tager det meget tid, og normalt øger det afvisningsraterne.

Desuden er det tidskrævende at optimere billeder separat. Så ved hjælp af et Optimizer-plugin kan du nemt optimere alle billeder. Vi bruger ShortPixel at optimere billeder, og det fungerer godt på alle typer billeder. Tjek de 7 bedste plugins til billedoptimering til WordPress for at øge webstedshastigheden.

Vi anbefaler dig at bruge ShortPixel Image Optimizer. Det kan komprimere alle slags billeder uden at miste kvalitet. Du kan også lave bulk-komprimering.

# 6 Aktivér Gzip-komprimering

Gzip-komprimering er en metode, der komprimerer alle dine webfiler, der derefter gøres mindre og sender dem til browseren. For eksempel, hvis din sidestørrelse er 500 KB, så komprimerer det dine webfiler og sender kun 50 KB. Denne måde denne proces kan reducer sidestørrelsen og øg webstedshastigheden. Det kan også gemme dine 50% af din båndbreddebrug.

Kontroller gzip-komprimering

På det ovenstående billede kan du se, at jeg allerede har komprimeret min side og reduceret 76% sidestørrelse. Hvis du har aktiveret Gzip-komprimering aktiveret, kan du gøre det Kontroller Gzip-komprimering.

Hvis du ikke ved, hvordan du aktiverer Gzip-komprimering, tjek denne tutorial, hvordan du aktiverer Gzip-komprimering.

# 7 Komprimer HTML, CSS, JavaScript

Hvert websted indlæser en masse filer, der indeholder HTML, CSS og JavaScript osv. De fleste af filerne er inkluderet unødvendige tegn. Så når et websted indlæses, øger det indlæsningstiden betydeligt.

Ved at minimere HTML, CSS, JavaScript kan du øg webstedshastigheden. Minificering fjerner følgende unødvendige tegn:

 • tegn på hvidt rum
 •  nye linjetegn
 • kommentarer
 •  blokere afgrænsere.

Der er nogle WordPress-plugins, som du nemt kan Minify HTML, CSS, JS, Inline og Defer CSS. Autoptimize er det bedste plugin til at minimere alle disse ting.

Se, hvordan man Minimer HTML, CSS og JavaScript ved hjælp af autoptimering af plugin.

# 8 Udnyt cache-browser

Udnyt browser-cache er en regel, der specificerer, hvor længe browsere skal holde billeder, CSS og JS lagret lokalt. Hver gang en bruger besøger dit websted, skal browseren downloade de fulde webfiler for at få vist siden korrekt.

Udnyt browser-cache giver dine brugere mulighed for at gemme statisk indhold på deres enhed. Se, hvordan man udnytter browsercache på WordPress. Dette hjælper også med Fremskynde WordPress-websted.

# 9 Brug et Lazy Loading-plugin

Lazy Load er en teknik, der indlæser billederne, når de ses af brugere ved at rulle. Hvis din side f.eks. Indeholder 10 billeder, tager det normalt meget tid at indlæse. Så Lazy Loading-plugin indlæser de billeder, der er synlige for brugerne. På denne måde kan du øg webstedshastigheden og gem båndbredde.

Med et WordPress Lazy Loading-plugin kan du let dovne indlæse alle billeder, videoer og endda kommentarer. Tjek de 7 bedste WordPress Lazy Loading-plugins.

# 10 Deaktiver trackbacks og Pingbacks

Nogle gange kan Trackbacks og Pingbacks forårsage langsomt sted. Det betyder, at dit websted har brug for ekstra båndbredde og tid for korrekt indlæsning af siden / indlægget. Selvom 99% Pingbacks er markeret som SPAM. Desuden kan det også skade din SEO. 

Gå til dit WordPress-dashboard for at deaktivere Trackbacks og Pingbacks på dit websted. Gå derefter til Indstillinger> Diskussion og fjerne markeringen denne mulighed. 

Deaktiver trackbacks & Pingbacks

Læs, Sådan deaktiveres trackbacks og Pingbacks?

Fra WordPress-betjeningspanelet kan du nemt Deaktiver Pingbacks og Trackbacks.

Sådan stopper du selvpinger: Men i de fleste tilfælde, når du forbinder dine blogindlæg eller opretter On-Page SEO, så får dit websted pinging inden for bloggen. Det kaldes “Self Pings”. At deaktivere selv-pinger, download dette plugin. Bare aktiver det, og det vil starte sit arbejde. Ved at deaktivere Self Pings, kan du gøre det Forøg stedet hastighed.

# 11 Deaktiver hotlinking

Hotlinking også kendt som “Båndbreddetyveri”Linker direkte til et andet websteds filer, f.eks. Billeder, videoer, mp3s osv. For eksempel kan en bruger lide dit webstedsbillede og ønsker at vise det billede på sit / hendes websted. Hvis brugeren tilføjer din fulde billed-URL for at vise dette billede på hans / hendes side, downloades billedet fra dit websted. Det betyder, at når besøgende besøger hans websted, bruger billedet din serverbåndbredde. Normalt vil dit websted blive langsomt.

Dette er virkelig dårligt, hvis nogen stjæler din båndbredde, og du har begrænset båndbredde på din webserver. Som et resultat skal du muligvis betale ekstra penge for at udvide din båndbredde.

At slippe af med dette “Hotlinking“, Skal du tilføje nogle linjer i din .htaccess fil.

RewriteEngine on
RewriteCond% {HTTP_REFERER}! ^ $
RewriteCond% {HTTP_REFERER}! ^ Http (s)?: // (www \.)? Yoursite.com [NC]
RewriteRule \. (Jpg | jpeg | png | gif) $ – [NC, F, L]

Bare tilføj disse linjer i din .htaccess-fil, gem den, og du er færdig. Ingen kan stjæle din båndbredde længere, og på den anden side kan du Fremskynde WordPress-websted.

# 12 Reducer HTTP-anmodninger

HTTP-anmodninger er baseret på hvor mange webfiler, du har. Når en bruger besøger dit websted, downloader browseren alle de filer, der skal vises, og det afhænger af, hvor mange oplysninger du har på dit websted. Denne information indeholder forskellige typer filer, HTML, CSS, JS, plugins, annoncer osv. Og afhænger også af, hvordan dit websted udviklede sig.

At reducere HTTP anmodninger, kan du fjerne alle unødvendige elementer fra dit websted, reducere antallet af annoncer og banner. Der er andre måder, som vi nævnte, er at Minify HTML, CSS, JavaScript.

Desuden kan du også reducer HTTP-anmodning ved hjælp af en WordPress plugin og øg webstedshastigheden.

# 13 Optimer WordPress-databasen

Når du foretager ændringer på dit websted, oprettes nogle tabeller i din WordPress-database. Tilsvarende sker det, når du installerer nogen plugins. Men efter afinstallation af et plugin forbliver de unødvendige data stadig i din database. På lignende måde tilføjer alle dine spams og ikke-godkendte kommentarer ekstra unødvendige tabeller i din database. På denne måde er din databasestørrelse øget og tager ekstra tid at indlæse.

Ved at rengøre alle disse unødvendige data, kan du reducere din databasestørrelse betydeligt og kan Fremskynde websted såvel. 

WP-Sweep er det bedste plugin til Opryd WordPress-database. Det fjerner alle unødvendige data, f.eks. papirkurvede / ikke godkendte / spam kommentarer, uaktuelle data, pingbacks, trackbacks og udløb kortvarige indstillinger med bare et enkelt klik. Normalt kan du øg webstedshastigheden.

Se, hvordan man optimerer WordPress-databasen.

# 14 Begræns revisioner af WordPress-indlæg

Hver gang du redigerer eller gemmer dit blogindlæg, gemmer WordPress automatisk alle revisioner i databasen. For eksempel redigerede du dit indlæg 5 gange, så WordPress gemmer i alt 6 revisioner i databasen. Tænk nu, hvis hver af dine blogindlægsstørrelser er 100 KB, og du redigerede det 5 gange. Så alt sammen 500 KB gemmes i din database. Og hvis du har i alt 20 blogindlæg, og du gjorde det samme med andre blogindlæg, så den samlede størrelse på revisionerne vil være 500 × 20 = 10.000 KB = 10 MB

For at begrænse dine blogindlægsrevisioner kan du bruge dette plugin. Dette plugin giver dig mulighed for let at begrænse dine blogindlæg / sideversioner. Først skal du aktivere det, og fra indstillingerne kan du kontrollere indlæg, side revisioner.

# 15 Minimer omdirigeringer

Ved at minimere omdirigeringer kan du gøre det øg WordPress-webstedshastigheden.

Når en besøgende skriver dit websteds URL ved at tilføje www eller ikke-www, prøver WordPress at finde den korrekte URL og omdirigerer brugeren til den specifikke side. Det bliver mere kompliceret, hvis du opretter dit websted til at løse det ved hjælp af HTTPS. Ved at gøre dette gør du det mere kompliceret og tvinger al trafik til at blive omdirigeret fra HTTP til HTTPS præfixeret URL. Denne proces tager normalt ekstra tider end normalt.

Til minimere omdirigeringer i WordPress, Sørg for, at dit domæne løses uden mere end én omdirigering og aldrig oprette unødvendige omdirigeringer på egen hånd. Nogle af de bedste strukturer på domæner på topniveau, der løses uden omdirigeringer.

“Http://eksempel.com eller http://www.example.com

https://example.com eller https://www.example.com ”.

# 16 Hold WordPress opdateret

En af de største kendsgerninger for Fremskyndelse af WordPress-websted er at holde WordPress opdateret. De fleste af brugerne er ligeglad med den nye version af WordPress og fortsætter med at bruge den ældre version af WordPress. 

Hvis du nogensinde ser på skifteloggen, vil du bemærke, hvad tingene er ændret, og hvilke nye funktioner der er inkluderet i den nye version. Desuden kan ældre version WordPress indeholde sårbarhedsobjekter, der er skadelige for dit websted. Så i den nye version af opdateringen bliver alle ting løst og øg webstedshastigheden.

Tilsvarende skal du gøre det opdater WordPress-plugins også.

Du kan opdatere til den nyeste version af WordPress fra dit dashboard direkte, men først oprette en sikkerhedskopi af dine filer og database. Hvis du ikke ønsker at opdatere fra dit WordPress-dashboard, kan du spørge dit hostingudbyder at gøre fra deres ende, eller du kan aktivere Automatiske opdateringer funktion fra din hosting af cPanel.

# 17 Reducer WordPress-plugins

Når vi starter vores nye site, installerer vi forskellige typer plugins uden at vide, om det er funktionalitet. Når det ikke fungerer som forventet, afinstallerer vi normalt det plugin. På denne måde gemmes mange unødvendige objekter i vores database og bliver langsommere til at reagere. Vi nævnte allerede, hvordan man fjerner alle unødvendige objekter fra database- og speed-up-webstedet.

På samme måde kan det at have for mange plugins påvirke dit websteds ydeevne og øge indlæsningstiden. Så hold de plugins, som er nyttigt til dit websted, eller afinstaller dem. Her er en liste med 20 bedste og nyttige liste over WordPress-plugins, der er vigtige for enhver Blogger.

# 18 Optimer hjemmesiden

Til Fremskynde WordPress-websted, du skal altid optimere din startside og andre sider. Hvis du kontrollerer dit websteds indlæsningshastighed, vil du se, at det indlæses langsomt, selvom du bruger en god webhost. 

For at optimere dette, skal du gøre nogle lette trin, dvs.

 • Reducer pop op-vinduer fra din side, eller planlæg deres tid på denne pop-up efter få sekunder.
 • Reducer annoncer.
 • Fjern plugins, der tager ekstra båndbredde.
 • Hold dit overskriftssektion rene, doven indlæse billeder og videoer.
 • Behold 4-5 indlæg, der vises på hjemmesiden.
 • Brug ikke social delingsknap på hjemmesiden.
 • Fjern eksterne scripts.

Ved at optimere din side kan du markant øg webstedshastigheden.

# 19 Reducer billeddimensioner

Nogle gange bremser billeder med høje dimensioner din ilægningshastighed, hvis du ikke bruger en vare WordPress Managed Hosting. Så først skal du bruge lavdimensionerede billeder. Det varierer også med temaindstillinger. Fra vores temaindstillinger kan vi for eksempel bruge både lav- og fulddimensionerede billeder.

Du kan blot gå til vores startside og kontrollere, at alle anvendte billeder er en meget lav dimension (370 × 290) pixel. Med højre billedoptimering kan billeder i lavere størrelse øg webstedshastigheden.

Konklusion

I denne tutorial viste vi Sådan fremskyndes WordPress-websted. Hvis du har kontrolleret dit webstedshastighed tidligere som nævnt ovenfor, kan du nu se, at resultatet er forbedret, og at dit websteds indlæses under 1,5 sekunder.

Men til øg webstedshastigheden -en Administreret WordPress vært, CDN, tema er must, da en bil har brug for en kraftig motor, en god driver og god vej til at køre hurtigere. Det er den første og sidste ting, vi gør. Vi glemmer, at WordPress-webstedet også har brug for optimering, da en bil har brug for vedligeholdelse.

Hvis denne tutorial hjælper til Forøg WordPress-webstedshastigheden, del det venligst Facebook, Twitter, Google+. Hvis du har spørgsmål eller mening om Speed ​​UpWordPress-webstedet, bedes du drop en kommentar nedenfor.

relaterede artikler,

 • 5 bedst styrede WordPress-hostingudbydere til højtrafik-websteder
 • 7 bedste premium WordPress-temaer til bloggere (2017-udgave)
 • Sådan ryddes WordPress-database ved hjælp af WP-Optimize-plugin
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector