Hur man begränsar inloggningsförsök i WordPress

WordPress är det mest populära CMS och har miljontals användare över internet. Det är väldigt enkelt att skapa en webbplats och kräver ingen kodningskompetens. Men att ha en webbplats är inte slutet. Du måste också behålla din webbplats. Som standard tillåter WordPress användare att ändra “användarnamn” och “lösenord” många gånger de vill. På så sätt använder många hackare några skript eller verktyg för att knäcka ditt lösenord, det kallas också “Brute Force Attack”. Så det första du behöver göra är Begränsa inloggningsförsök på WordPress-webbplatsen.


Så i den här tutorialen kommer jag att dela hur man begränsar inloggningsförsök i WordPress för att skydda mot Brute Force Attack.

Varför du behöver begränsa inloggningsförsök i WordPress?

WP Cerber Exempel

På internet kan allt hackas när som helst och WordPress är inte ett undantag eftersom det blir mer popularitet, så det blev ett mål för hackare. Som vi redan nämnde att WordPress inte begränsar för att ändra “användarnamn” och “lösenord”, så kan användare ändra både “användarnamn” och “lösenord” många gånger de vill. Det är ett exempel på Brute Force Attack i WordPress. På detta sätt försöker hackare kontinuerligt många olika kombinationer av “användarnamn” och “lösenord” för att få obehörig åtkomst. Om ditt lösenord är dåligt blir den större chansen för din webbplats hackad

Det finns många WordPress-användare som fortfarande använder “Admin” som användarnamn och också ett kort lösenord som är lätt att komma ihåg. Men å andra sidan blir det också lättare för hackare att knäcka ditt lösenord. Så det är obligatoriskt att du ändrar ditt “användarnamn” och använder ett komplext lösenord. Men det räcker dock inte. Så du måste Begränsa inloggningsförsök i WordPress för att skydda mot brute Force Attack.

Genom att använda begränsade inloggningsförsök i WordPress kan du ställa in maximalt antal felaktiga “användarnamn” och “lösenord” -ingångar från samma IP-adress. Om användaren överskrider gränserna kommer användarens IP att blockeras under den specifika tiden som baseras på dina inställningar.

Hur man ställer in begränsade inloggningsförsök i WordPress

Det finns många WordPress-plugins som du kan ställa in Begränsa inloggningsförsök. Men vi kommer att visa er bäst WordPress Limit Login Försök plugin och också visa dig hur man begränsar inloggningsförsök i WordPress för att skydda mot brute Force Attack.

Cerber Security & Begränsa inloggningsförsök

Cerber är en av de bästa WordPress-säkerhetsplugin som låter dig begränsa inloggningsförsök på WordPress-webbplatsen. Den försvarar din WordPress-webbplats mot brute force-attacker genom att begränsa antalet inloggningsförsök genom inloggningsformuläret. När en användare överskrider gränserna blockerar plugin användarens IP. Från plugin-inställningarna kan du också kontrollera hur många IP-adresser som blev svartlistade. Detta plugin tillåter dig också att lägga till reCAPTCHA i ditt registreringsformulär för att förhindra SPAM-registreringar.

Från plugin-inställningarna kan du också kontrollera hur många IP-adresser som blev svartlistade. Detta plugin tillåter dig också att lägga till reCAPTCHA i ditt registreringsformulär för att förhindra SPAM-registreringar. Mest av allt detta plugin är bra för WordPress-säkerhet och kan skydda din webbplats från Brute Force Attack i WordPress.
Cerber Security och begränsa inloggningsförsök

Nyckelfunktioner:

 • Begränsa inloggningsförsök när du loggar in med IP-adress eller hela subnätet.
 • Det kan övervaka totala inloggningar som görs av inloggningsformulär.
 • Tillåt eller begräns inloggningar med vit IP-åtkomstlista och svart IP-åtkomstlista.
 • Du kan skapa anpassad inloggningsadress genom att döpa om wp-login.php.
 • Dölj wp-register.php, wp-signup.php och wp-login.php från din webbplats.
 • Inaktivera WP REST API.
 • Kan ställa in ett anpassat antal gränser för felaktiga inloggningar.
 • reCAPTCHA tillgänglig för både WooCommerce- och WordPress-formulär.
 • Få aviseringar via e-post.
 • Inaktivera automatisk omdirigering till inloggningssidan.
 • och många fler…

Hur man ställer in Cerber Security & Begränsa inloggningsförsök

Först av allt, gå till din WordPress instrumentbräda> plugins> Lägg till ny. Söka efter “Cerber Security & Begränsa inloggningsförsök”Och installera detta. 

WP Cerber Security

Gå till till när du har aktiverat detta plugin inställningar> WP Cerber. Du kommer att omdirigeras till WP Cerber Security Dashboard. Klicka nu på “Huvudinställningar”-Fliken som jag har visat nedan.

Huvudinställningar

Från fliken “Huvudinställningar” kan du ställa in det totala antalet felaktiga försök som en användare kan använda. Som standard tillåter WP Cerber Security tre försök på 60 minuter och 60 minuters låsningstid. Till exempel, om en användare anger totalt 3 gånger felaktigt “användarnamn” och “lösenord” på 60 minuter, kommer användarens IP att få förbud i 60 minuter. Du kan också ändra siffrorna som du vill.

Du får e-postmeddelande om antalet aktiva lockouts över 3.WP Cerber Huvudinställningar

Nedan kan du använda alternativet “Anpassad inloggningssida” skapa anpassad inloggningsadress och blockera direkt åtkomst till wp-login.php.

Åtkomstlistor

På fliken “Åtkomstlistor” kan du se vilka IP-adresser som är svartlistade och du kan också manuellt lägga till och ta bort alla IP-adresser som listas här.

WP Cerber Security Access Listar

användare

På nästa flik kan du lägga till användarnamn som inte får logga in eller registrera eller om någon IP-adress försöker använda de begränsade användarnamnen kommer de att blockeras omedelbart.Användare av WP Cerber Security

reCAPTCHA

Detta plugin låter dig lägga till reCAPTCHA i WordPress-registreringsformulär, förlorat lösenordsformulär, inloggningsformulär och kommentarformulär.

Innan du börjar använda reCAPTCHA måste du skaffa Sidnyckel och Hemlig nyckel från Google reCAPTCHA. Klicka här att få dina nycklar. Lägg sedan till nycklarna i de tomma fälten som jag har visat nedan och aktivera de alternativ du vill ha. Klicka nu på spara ändringar.

WP Cerberre CAPTCHA

Verktyg

Genom att använda Verktyg kan du exportera inställningen och kan ladda upp på en annan webbplats. Du kan också välja mellan Inställningar och åtkomstlistor som du vill exportera eller importera.WP Cerber Tools

Aktivitet

Från WP Cerber-instrumentpanelen kan du se användarnas loggningsaktivitet och också se om någon användare har blockerats. Från den nedrullningsbara menyn till vänster kan du kontrollera alla aktiviteter.

WP Cerber Activity

Slutsats

Brute Force Attack är en vanlig attack för hackare idag. När WordPress blev mer populär dag för dag, så blev det målet för hackare. De försöker alltid knäcka användarens lösenord med Brute Force Attacking-metoden. Undrar bara om någon stor webbplats hackas och vad som kommer att hända.

Det är bättre att ta din webbplats säkerhet lika på allvar innan den hackas. Så du bör begränsa inloggningsförsök för att skydda mot brute Force Hacking.

Jag hoppas att denna handledning hjälpte dig att göra det Begränsa inloggningsförsök i WordPress. På så sätt kan du skydda din WordPress-webbplats från Brute Force Hacking. Om du har några problem eller några frågor, vänligen meddela oss genom att lämna en kommentar nedan. Du kan kontakta oss på  Facebook, Twitter, Google+.

Relaterade artiklar,

 • Hur du fixar alla trasiga länkar på din WordPress-webbplats
 • Hur man installerar Yoast WordPress SEO Plugin (2017-utgåvan)
 • 19 bästa tips för att påskynda WordPress (Öka webbplatshastigheten med 200%)
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map