Sådan ændres let WordPress Admin Brugernavn

04.06.2020
BEGINNER GUIDE 'Sådan ændres let WordPress Admin Brugernavn
0 6 мин.

Installation af WordPress er en meget nem proces, og det tager kun få minutter at konfigurere. I den hurtige proces bruger vi dog ”admin” som et standardadministrator-brugernavn til vores WordPress-sted. Når vi er klar til vores websted, ændrer vi næppe vores adgangskode eller standard WordPress admin-brugernavn. Men det bliver et alvorligt sikkerhedsproblem for brugere, der bruger eller ikke ændrede det gamle kodeord og brugernavn. Du ved muligvis allerede, at hackere kører et brute-force-angreb ved hjælp af stedsejers brugernavn, så hvis du bruger et meget let brugernavn eller adgangskode, der er let at gætte, giver du hackere en måde.


Du kan ændre din adgangskode fra din administratorprofil, men kan du ændre dit WordPress-konto brugernavn? Ingen! Som standard tillader WordPress ikke at ændre brugernavn til WordPress-konto. Men ikke panik, der er flere måder at ændre dit brugernavn nemt. I denne tutorial vil vi vise dig, hvordan du let ændrer dit WordPress admin-brugernavn.

Sådan ændres WordPress Admin Brugernavn

Der er 3 måder, du kan ændre dit admin-brugernavn i WordPress:-

 • Du kan oprette en ny administratorkonto og slette den gamle
 • Du kan ændre WordPress-brugernavn ved hjælp af et plugin
 • Ved hjælp af din database kan du ændre dit brugernavn

Hvis du er en ny WordPress-bruger, foreslår vi, at du bruger 1. eller 2. metode, anvender den tredje metode, hvis du er en avanceret bruger.

1. Opret en ny administrationskonto, og slet den gamle

Dette er den nemmeste metode til let at ændre dit WordPress-konto brugernavn. Hvis du ikke ønsker at installere en ekstra plugin eller nogen kompleks proces, er denne proces bedre for dig. Vi anbefaler dig også at anvende dette, hvis du er en nybegynder WordPress-bruger.

Det første trin skal du logge ind på dit WordPress-websted som administrator. Gå derefter til Brugere> Tilføj ny og oprette en ny admin-konto.

WordPress Tilføj ny administrator

Fra siden skal du tilføje et nyt brugernavn, der er unikt og svært at gætte, og indtast din e-mail-adresse. Fornavn, efternavn og webstedsfelter er valgfri, men vi anbefaler dig at udfylde dette. Dernæst skal du indtaste en adgangskode og sørge for at bruge en kompleks adgangskode, der indeholder store bogstaver, små bogstaver, tal og specialtegn.

Sørg for, at du vælger rollen “Administrator” og klik derefter på Tilføj ny bruger for at oprette din nye admin-konto.

Log nu ud fra dit WordPress-administratorpanel og log ind med din nye admin-konto. Efter logge ind, gå til Brugere> Alle brugere og slet din gamle admin-konto.

WordPress Slet admin-konto

Mens du sletter din gamle konto, vil WordPress spørge dig, hvad vil du gøre med indhold, der ejes af brugeren. Du har nu to muligheder:

 • Slet alt indhold: Det vil slette alt indhold, der er oprettet af brugeren.
 • Tilskriv alt indhold til: Du kan overføre alt indhold oprettet af brugeren til din konto. Så sørg for, at du har valgt “Attribut alt indhold til:” og klik på bekræft sletningen. 

WordPress Slet brugermulighed

Det er det. Du har ændret dit brugernavn i WordPress. Nu hører alt indhold til den nye administrator, og i login-tid skal du indtaste dine nyoprettede admin-brugeroplysninger. Når det er gjort, kan du tilføje et profilbillede, tilføje kort forfatterbiografi og sociale konti fra din profil.

2. Skift WordPress-kontos brugernavn ved hjælp af plugin

En anden enkel måde at gøre det på ændre WordPress-brugernavnet er ved hjælp af et plugin. Hvis du vil installere et plugin i stedet for en manuel proces, skal du installere plugin til brugernavnskifter.

Ved hjælp af dette plugin kan du nemt ændre dit WordPress-brugernavn med et enkelt klik, og det er en meget ligefrem proces.

Først skal du installere og aktivere Brugernavnskifter plugin, og gå derefter til Brugere> Din profil og gå til indstillingen brugernavn. Der finder du muligheden “Skift brugernavn”.

Skift WordPress-brugernavn

Klik på Skift brugernavn og indtast et nyt brugernavn. Når det er gjort, skal du klikke på Gem ændringer, og det vil bede dig om at logge ind igen. Når du er logget ind, kan du gå til din profil og kontrollere, at dit brugernavn er blevet ændret.

Da dette plugin ikke har andre funktioner, og du næppe vil ændre dit brugernavn igen, så det er bedre at slette plugin. Men ikke få panik, ved at slette dette plugin, vil dit nye brugernavn være det samme.

3. Skift WordPress-brugernavn ved hjælp af phpMyAdmin

Ændring af dit WordPress-brugernavn ved hjælp af phpMyAdmin er en lidt kompliceret proces og anbefales ikke for begyndere. Hvis du gør noget forkert, kan dit websted muligvis holde op med at fungere. Så følg disse trin omhyggeligt.

Den første ting du har brug for at logge ind på dit hosting cPanel og rulle ned til databasesektionen og klikke på phpMyAdmin.

Hosting phpMyAdmin

Når du har klikket på indstillingen phpMyAdmin, kan du se, hvor mange databaser du har oprettet eller bruger til din hosting. Vælg derefter den database, som dit WordPress-sted bruges.

Du kan se databasetabeller. Som standard bruger WordPress wp_ tabelpræfiks, og hvis du har ændret dit databasepræfiks før, kan du se forskellige tabelpræfikser.

Vælg nu den tabel, der indeholder “wp_users” i venstre side, og klik derefter på rediger brugernavn, som du vil redigere.

wp_user WordPress

Efter dette skal du ændre værdien “user_login” til hvad du vil. For eksempel har jeg ændret mit brugernavn “admin” til “WhatIsMyName”, du kan bruge ethvert brugernavn som du vil.

Databasebruger

Klik nu på knappen Go, så er du færdig. Du har med succes ændret dit WordPress-brugernavn ved hjælp af phpMyAdmin.

Jeg håber, at denne tutorial hjalp dig med at ændre dit WordPress-brugernavn. Igen, hvis du er en ny WordPress-bruger, foreslår vi, at du bruger en af ​​de to første metoder til at ændre dit brugernavn på WordPress-websted.

relaterede artikler,

 • Sådan opretter du et midlertidigt login uden adgangskode i WordPress
 • Sådan integreres Google-formularer i WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector