19 beste tips om WordPress te versnellen (verhoog de sitesnelheid met 200%)

04.06.2020
BEGINNERS GIDS '19 beste tips om WordPress te versnellen (verhoog de sitesnelheid met 200%)
0 16 мин.

WordPress-sites zijn eenvoudig aan te passen omdat het wordt geleverd met veel plug-ins en thema’s. Daarom is het goed dat u binnen enkele minuten een website kunt bouwen. Maar de negatieve kant is dat uw site gemakkelijk kan worden vertraagd als u deze niet goed optimaliseert. Net als andere dingen heeft het ook onderhoud nodig. Het goede is dat je het kunt Versnel WordPress-site gemakkelijk. Dus in dit artikel behandel ik de 19 De beste manieren om de sitesnelheid te verhogen dat boost uw SEO.


Waarom WordPress-sitesnelheid belangrijk is voor SEO?

Volgens veel gebruikers, SEO is alleen van belang bij het gebruik van de juiste zoekwoorden in uw inhoud en het maken van backlinks om uw website zo te krijgen dat uw site bovenaan de ranglijst van zoekmachines kan komen. Maar een van de meest essentiële feiten voor SEO waar ze niet om geven, is “Website snelheid”

40% van de mensen verlaat een website die meer dan 3 seconden nodig heeft om te laden. Niemand houdt van een trage website, hoewel je content van goede kwaliteit op je site hebt.

Volgens Google, een vertraging van 1 seconde in de paginarespons kan resulteren in een vermindering van 7% in conversies. Evenzo verliest u positie van de resultaten van zoekmachines.

In april 2010 kondigde Google officieel aan dat “het versnellen van websites belangrijk is – niet alleen voor site-eigenaren, maar voor alle internetgebruikers. Als onderdeel van die inspanning nemen we vandaag een nieuw signaal op in onze zoekrangschikkingsalgoritmen: sitesnelheid. Sitesnelheid geeft weer hoe snel een website reageert op webverzoeken. ”

Hoe de snelheid van de website te controleren?

Er zijn veel websitesnelheidstesttools beschikbaar die u helpen de sitesnelheid te verbeteren en aan te passen. GTmetrix en Pingdom zijn de beste tools om de snelheidstest van de website-pagina te controleren. Google heeft in 2010 ook een eigen Page Speed ​​Tool gelanceerd. Van daaruit kunt u controleren welke dingen u echt moet optimaliseren en welke functie het probleem veroorzaakt.. 

Voordat je start…

We raden u ten zeerste aan een snelheidstest uit te voeren met deze tools- Google PageSpeed ​​Insights, GTmetrix of Pingdom. Maak na de test een bladwijzer of maak een screenshot van de resultaten. Voer vervolgens de volgende methoden uit die hieronder worden beschreven en voer de snelheid opnieuw uit. Vergelijk die resultaten.

Dus het is tijd om Versnel WordPress-site.

19 beste tips om WordPress-site te versnellen

‘(Verhoog de sitesnelheid met 200%)’

Verhoog de sitesnelheid

Inhoudsopgave:

 1. Koop een goede webhost
 2. Ontvang een Premium-thema
 3. Gebruik een Content Delivery Network (CDN)
 4. Gebruik Cache Plugin
 5. Optimaliseer afbeeldingen
 6. Schakel Gzip-compressie in
 7. Verklein HTML, CSS, JavaScript
 8. Maak gebruik van browsercaching
 9. Lazy Load Afbeeldingen, Video’s, Opmerkingen
 10. Schakel Trackbacks en Pingbacks uit
 11. Schakel Hotlinking uit
 12. Verminder HTTP-verzoeken
 13. Optimaliseer WordPress Database
 14. Beperk Post Revisies
 15. Minimaliseer omleidingen
 16. Houd WordPress bijgewerkt
 17. Verminder WordPress-plug-ins
 18. Startpagina optimaliseren
 19. Afbeeldingafmetingen verkleinen

# 1 Schakel over naar een betere webhost

Welnu, het kiezen van een betere webhosting is niet eenvoudig, omdat er tonnen webhostingbedrijven beschikbaar zijn. Ze bieden zelfs zeer goedkope hosting $ 1,5 / pm. Dus meestal beginnen maximaal gebruikers webhost van mindere kwaliteit te gebruiken en vanaf een dag beginnen ze te lijden. 

U kunt gemakkelijk het verschil zien tussen een goedkope host en een voor WordPress geoptimaliseerde host. Een WordPress Hosting is handiger, betrouwbaarder en goed geoptimaliseerd Versnellen jouw website.

Bekijk onze Aanbevolen WordPress-hosting die veel beter is dan een gedeelde hosting.

Mijn mening: We gebruikten ook een goedkoop plan van Godaddy. Maar na een paar dagen, toen ik mijn pagina 3 keer tegelijk vernieuwde, ging mijn site offline (gebrek aan bronnen). Dan was het kiezen van een perfecte webhosting erg moeilijk voor mij omdat ik een tekort had aan geld. Ik heb er vaak naar gezocht en heb uiteindelijk SiteGround Hosting gekocht. En nu ben ik zo blij en mijn site blijft 100% online, ik heb nooit downtime gezien. Bekijk SiteGround Reviews.

Als je WordPress Managed Hosting wilt, ga dan voor WPEngine.

Ik wil voor SiteGround gaan Ik wil voor WPEngine gaan

# 2 Gebruik een solide raamwerk / thema

WordPress wordt geleverd met het Twenty Fifteen-thema dat erg licht is en zo snel laadt. Als het gaat om bloggen, willen we altijd onze eigen keuze aanpassen.

Voor de startup gebruiken we meestal een gratis thema. Maar naarmate uw verkeer groeit, kunt u beter overschakelen naar een Premium-thema dat is gebouwd met een solide framework. U kunt gemakkelijk merken dat maximale gratis thema’s enkele beperkingen hebben voor het gebruik van alle functies en soms uw site enorm vertragen.

Maar een Good Premium-thema is altijd betrouwbaar, SEO-vriendelijk, Versnel WordPress-site en gebouwd door professionele ontwikkelaars. U moet zich ook realiseren dat alle Premium-thema’s niet goed zijn, omdat er veel themabedrijven zijn die meer functies toevoegen om meer klanten aan te trekken waar hun themakwaliteit erg slecht is.

Bekijk enkele van onze aanbevolen WordPress Premium-thema’s voor bloggen. Gebruik het en kijk nooit achterom.

# 3 Gebruik een Content Delivery Network (CDN)

Als u Content Delivery Network niet gebruikt (CDN), dan zou je het nu moeten gebruiken Versnel WordPress-site. Een CDN slaat alle statische bestanden op, inclusief HTML, CSS, JavaScript, afbeeldingen enz. En levert aan de kijkers uit hun dichtstbijzijnde regio. Bijvoorbeeld, uw site gehost in de regio Florida (VS), wanneer een bezoeker uw webpagina bezoekt vanuit Londen (VK), zal het CDN alle statische bestanden aan de bezoeker verstrekken.

Op deze manier laadt uw site zo snel en bespaart u ook de bandbreedte van uw server. Om nog maar te zwijgen, op deze manier kunt u verhoog de snelheid van de site.

Lees, 5 beste CDN-providers om uw WordPress-site te versnellen

Wij raden aan: Als u op zoek bent naar een CDN, dan raden we u aan KeyCDN. Het is een van de krachtige CDN-providers en u kunt eenvoudig integreren in uw WordPress. Het heeft Pay as You Go-abonnementen en de prijs begint alleen vanaf $ 0,04 / 1 GB.

# 4 Gebruik een cacheplug-in

Met een cacheplug-in kan een gebruiker tijdelijke statische webbestanden op zijn / haar apparaat opslaan. Wanneer een bezoeker uw webpagina bezoekt, geeft de browser de webinhoud van de lokale opslag weer in plaats van de oorspronkelijke webserver te gebruiken. Op deze manier kunt u zowel bandbreedte besparen als de druk op een webserver verminderen.

Wij raden aan u te gebruiken W3 Total Cache Plugin. Het is gemakkelijk om alle soorten cachefuncties te gebruiken en te beheren. Zie, W3 Total Cache Plugin voor WordPress instellen.

Als u niet bekend bent met W3 Total Cache, controleer dan andere cacheplug-ins.

# 5 Afbeeldingen optimaliseren

Afbeeldingen optimaliseren is een ander belangrijk onderdeel van Versnellen jouw site. Als u uw site niet goed optimaliseert, kost het veel tijd en verhoogt het meestal het bouncepercentage.

Daarnaast is het afzonderlijk optimaliseren van afbeeldingen tijdrovend werk. Dus met behulp van een Optimizer-plug-in kunt u eenvoudig alle afbeeldingen optimaliseren. We gebruiken ShortPixel om afbeeldingen te optimaliseren en het werkt goed op alle soorten afbeeldingen. Bekijk 7 beste plug-ins voor beeldoptimalisatie voor WordPress om de sitesnelheid te verhogen.

We raden u aan om te gebruiken ShortPixel Image Optimizer. Het kan allerlei afbeeldingen comprimeren zonder kwaliteit te verliezen. U kunt ook bulkcompressie uitvoeren.

# 6 Gzip-compressie inschakelen

Gzip-compressie is een methode die al uw webbestanden comprimeert, kleiner maakt en naar de browser stuurt. Bijvoorbeeld, als uw paginaformaat is 500 KB, dan zal het uw webbestanden comprimeren en alleen verzenden 50 KB. Op deze manier kan dit proces paginaformaat verkleinen en verhoog de snelheid van de site. Het kan ook uw 50% van uw bandbreedtegebruik besparen.

controleer gzip-compressie

In die bovenstaande afbeelding kun je zien dat ik mijn pagina al heb gecomprimeerd en het paginaformaat met 76% heb verkleind. Als u Gzip-compressie hebt ingeschakeld, kunt u dat doen controleer Gzip-compressie.

Als je niet weet hoe je Gzip-compressie moet inschakelen, bekijk dan deze tutorial over het inschakelen van Gzip-compressie.

# 7 Verklein HTML, CSS, JavaScript

Elke website laadt met veel bestanden die HTML, CSS en JavaScript etc. bevatten. De meeste bestanden bevatten onnodige tekens. Dus wanneer een website wordt geladen, wordt de laadtijd aanzienlijk verlengd.

Door HTML, CSS, JavaScript te verkleinen, kan dat verhoog de snelheid van de site. Minification verwijdert de volgende onnodige tekens:

 • witruimte karakters
 •  nieuwe lijntekens
 • opmerkingen
 •  scheidingstekens blokkeren.

Er zijn enkele WordPress-plug-ins waarmee u eenvoudig HTML, CSS, JS, Inline en CSS uitstellen kunt verkleinen. Autoptimiseren is de beste plug-in om al die dingen te verkleinen.

Zie, HTML, CSS en JavaScript verkleinen met de Autoptimize-plug-in.

# 8 Maak gebruik van browsercaching

Gebruikmaken van browsercaching is een regel die specificeert hoe lang browsers afbeeldingen, CSS en JS lokaal moeten bewaren. Elke keer dat een gebruiker uw website bezoekt, moet de browser de volledige webbestanden downloaden om de pagina correct weer te geven.

Door gebruik te maken van browsercaching kunnen uw gebruikers statische inhoud op hun apparaat opslaan. Zie Hoe gebruik te maken van browsercaching op WordPress. Dit helpt ook Versnel WordPress-site.

# 9 Gebruik een Lazy Loading Plugin

Lazy Load is een techniek die de afbeeldingen laadt wanneer ze door gebruikers worden bekeken door te scrollen. Als uw pagina bijvoorbeeld 10 afbeeldingen bevat, kost dit meestal veel tijd om te laden. Dus de Lazy Loading plug-in laadt de afbeeldingen die zichtbaar zijn voor de gebruikers. Op deze manier kan dat verhoog de snelheid van de site en bespaar bandbreedte.

Met een WordPress Lazy Loading-plug-in kunt u eenvoudig lui alle afbeeldingen, video’s en zelfs opmerkingen laden. Bekijk 7 beste WordPress Lazy Loading-plug-ins.

# 10 Schakel trackbacks en pingbacks uit

Soms kunnen trackbacks en pingbacks een trage site veroorzaken. Dat betekent dat uw site extra bandbreedte en tijd nodig heeft om de pagina / post correct te laden. Hoewel 99% Pingbacks zijn gemarkeerd als SPAM. Bovendien kan het ook uw SEO schaden. 

Om Trackbacks en Pingbacks op uw site uit te schakelen, gaat u naar uw WordPress-dashboard. Ga dan naar Instellingen> Discussie en vink uit die optie. 

Schakel Trackbacks & Pingbacks uit

Lees, Trackbacks en Pingbacks uitschakelen?

Vanuit het WordPress-dashboard kunt u dat eenvoudig doen Schakel Pingbacks en Trackbacks uit.

Self Pings stoppen: Maar in de meeste gevallen, wanneer u uw blogposts aan elkaar koppelt of SEO op de pagina maakt, krijgt uw site intra-blogs. Dat is genoemd ‘Self Pings’. Uitschakelen self-pings, download deze plug-in. Activeer het gewoon en het zal zijn werk beginnen. Door Self Pings uit te schakelen, kan dat Verhoog de sitesnelheid.

# 11 Schakel Hotlinking uit

Hotlinking ook wel bekend als ‘Bandbreedtediefstal“Is een directe link naar bestanden van een andere website, zoals afbeeldingen, video’s, mp3’s enz. Een gebruiker houdt bijvoorbeeld van de afbeelding van uw site en wil die foto op zijn / haar site laten zien. Als de gebruiker uw volledige afbeeldings-URL toevoegt om die foto op zijn / haar site weer te geven, wordt de foto van uw site gedownload. Dat betekent dat wanneer bezoekers zijn website bezoeken, de afbeelding de bandbreedte van uw server gebruikt. Meestal wordt uw site traag.

Dit is echt erg als iemand je bandbreedte steelt en je hebt beperkte bandbreedte op je webserver. Als gevolg hiervan moet u mogelijk extra geld betalen om uw bandbreedte te vergroten.

Om hiervan af te komen “Hotlinken“, Je moet een aantal regels toevoegen aan je .htaccess het dossier.

RewriteEngine aan
RewriteCond% {HTTP_REFERER}! ^ $
RewriteCond% {HTTP_REFERER}! ^ Http (s)?: // (www \.)? Yoursite.com [NC]
RewriteRule \. (Jpg | jpeg | png | gif) $ – [NC, F, L]

Voeg gewoon die regels toe aan je .htaccess-bestand, sla het op en je bent klaar. Niemand kan je bandbreedte meer stelen en aan de andere kant wel Versnel WordPress-site.

# 12 HTTP-verzoeken verminderen

HTTP-verzoeken zijn gebaseerd op het aantal webbestanden dat u heeft. Wanneer een gebruiker uw website bezoekt, downloadt de browser alle bestanden om weer te geven en het hangt af van hoeveel informatie u op uw site heeft. Deze informatie bevat met verschillende soorten bestanden, HTML, CSS, JS, plug-ins, advertenties enz. En hangt ook af van hoe uw site zich heeft ontwikkeld.

Verminderen HTTP verzoeken, kunt u alle onnodige elementen van uw site verwijderen, het aantal advertenties en banner verminderen. Er zijn andere manieren zoals we hebben vermeld, is om HTML, CSS, JavaScript te verkleinen.

Trouwens, dat kan ook HTTP-verzoek verminderen door een WordPress te gebruiken inpluggen en verhoog de snelheid van de site.

# 13 Optimaliseer WordPress-database

Wanneer u wijzigingen aanbrengt aan uw website, worden er enkele tabellen gemaakt in uw WordPress-database. Evenzo gebeurt het wanneer u plug-ins installeert. Maar na het verwijderen van een plug-in, blijven die onnodige gegevens nog steeds in uw database staan. Op dezelfde manier voegen al uw spammen en niet-goedgekeurde opmerkingen extra onnodige tabellen toe aan uw database. Op deze manier is uw databasegrootte is gestegen en kost extra tijd om te laden.

Door al deze onnodige gegevens op te schonen, kunt u de omvang van uw database aanzienlijk verminderen Site versnellen ook. 

WP-Sweep is de beste plug-in voor Ruim WordPress Database op. Het verwijdert alle onnodige gegevens, b.v. weggegooide / niet-goedgekeurde / spam-opmerkingen, verouderde gegevens, pingbacks, trackbacks en verlopen tijdelijke opties met slechts één klik. Meestal kan dat verhoog de snelheid van de site.

Zie, WordPress-database optimaliseren.

# 14 Beperk WordPress Post-revisies

Telkens wanneer u uw blogbericht bewerkt of opslaat, slaat WordPress automatisch alle revisies op in de database. Je hebt bijvoorbeeld je bericht 5 keer bewerkt, dus WordPress slaat in totaal 6 revisies op in de database. Bedenk nu, als elk van uw blogpostgroottes 100 KB is en u heeft het 5 keer bewerkt. Dus totaal 500 KB wordt opgeslagen in uw database. En als je in totaal 20 blogposts hebt en je hebt hetzelfde gedaan met andere blogposts, dan zal de totale omvang van de revisies zijn 500 × 20 = 10.000 KB = 10 MB

Om de revisies van uw blogpost te beperken, kunt u gebruiken deze plug-in. Met deze plug-in kunt u eenvoudig uw blogpost / pagina-revisies beperken. Activeer het eerst en vanuit de instellingen kun je post, pagina revisies beheren.

# 15 Omleidingen minimaliseren

Door omleidingen te minimaliseren, kan dat verhoog de snelheid van WordPress-sites.

Wanneer een bezoeker uw site-URL typt door www of niet-www toe te voegen, probeert WordPress de juiste URL te lokaliseren en wordt de gebruiker omgeleid naar de specifieke pagina. Het wordt complexer als u uw website instelt om op te lossen met HTTPS. Door dit te doen, maakt u het complexer en dwingt u al het verkeer om te leiden van HTTP naar de HTTPS-prefix-URL. Dit proces duurt meestal langer dan normaal.

Naar omleidingen minimaliseren in WordPress, zorg ervoor dat uw domein wordt opgelost met niet meer dan één omleiding en maak nooit zelf onnodige omleidingen. Enkele van de beste structuren van domeinen op het hoogste niveau die zonder omleidingen worden opgelost.

‘Http://example.com of, http://www.example.com

https://example.com of, https://www.example.com ‘.

# 16 Houd WordPress bijgewerkt

Een van de belangrijkste feiten voor De WordPress-site versnellen is om WordPress up-to-date te houden. De meeste gebruikers geven niet echt om de nieuwe versie van WordPress en blijven de oudere versie van WordPress gebruiken. 

Als je ooit naar de changelog kijkt, zul je merken wat er is veranderd en welke nieuwe functies zijn opgenomen in de nieuwe versie. Bovendien kan WordPress in oudere versies kwetsbaarheidsobjecten bevatten die schadelijk zijn voor uw site. Dus in de nieuwe versie van de update worden alle dingen opgelost en verhoog de snelheid van de site.

Evenzo moet je update WordPress-plug-ins ook.

U kunt rechtstreeks vanaf uw dashboard bijwerken naar de nieuwste versie van WordPress, maar maak eerst een back-up van uw bestanden en database. Als u niet wilt updaten vanaf uw WordPress-dashboard, kunt u uw vragen hostingprovider te doen vanaf hun einde of u kunt de Auto update functie van uw cPanel hosten.

# 17 WordPress-plug-ins verminderen

Wanneer we onze nieuwe site starten, installeren we verschillende soorten plug-ins zonder de functionaliteit ervan te kennen. Als het niet werkt zoals we verwachten, verwijderen we die plug-in meestal. Op deze manier worden veel onnodige objecten in onze database opgeslagen en reageren ze trager. We hebben al vermeld hoe u alle onnodige objecten van de database en de Speed ​​Up-site kunt verwijderen.

Evenzo kan het hebben van te veel plug-ins de prestaties van uw site beïnvloeden en de laadtijd verlengen. Bewaar dus die plug-ins die echt nuttig zijn voor uw site of verwijder ze. Hier is een lijst met de 20 beste en nuttige lijst met WordPress-plug-ins die essentieel zijn voor elke Blogger.

# 18 Startpagina optimaliseren

Naar Versnel WordPress-site, u moet altijd uw startpagina en andere pagina’s optimaliseren. Als u de laadsnelheid van uw site controleert, zult u zien dat deze langzaam laadt, zelfs als u een goede webhost gebruikt. 

Om dit te optimaliseren, moet u enkele eenvoudige stappen uitvoeren, namelijk:

 • Verminder pop-ups van uw pagina of plan hun tijd die na enkele seconden verschijnt.
 • Verminder advertenties.
 • Verwijder plug-ins die extra bandbreedte gebruiken.
 • Houd uw kopgedeelte schoon, luie laad afbeeldingen en video’s.
 • Bewaar 4-5 berichten die op de startpagina verschijnen.
 • Gebruik de knop voor sociaal delen niet op de startpagina.
 • Verwijder externe scripts.

Door uw pagina te optimaliseren, kunt u aanzienlijk verhoog de snelheid van de site.

# 19 Beeldafmetingen verkleinen

Soms vertragen afbeeldingen met hoge afmetingen uw laadsnelheid als u geen goed gebruikt WordPress Managed Hosting. Dus eerst moet u afbeeldingen met een lage dimensie gebruiken. Het varieert ook op thema-opties. Van onze thema-opties kunnen we bijvoorbeeld zowel afbeeldingen met een lage als volledige dimensie gebruiken.

U kunt eenvoudig naar onze startpagina gaan en controleren of alle gebruikte afbeeldingen een pixel met een zeer lage afmeting (370 × 290) zijn. Met de juiste beeldoptimalisatie kunnen afbeeldingen met een kleiner formaat verhoog de snelheid van de site.

Conclusie

In deze tutorial lieten we zien Hoe WordPress-site te versnellen. Als u de snelheid van uw site eerder hebt gecontroleerd, zoals we hierboven vermeldden, kunt u nu zien dat het resultaat is verbeterd en dat uw site is geladen 1,5 seconden.

Maar om verhoog de snelheid van de site een Beheerde WordPress-host, CDN, thema zijn als een auto een krachtige motor, een goede chauffeur en een goede weg nodig om sneller te kunnen rijden. Dat is het eerste en laatste wat we doen. We vergeten dat de WordPress-site ook moet worden geoptimaliseerd omdat een auto onderhoud nodig heeft.

Als deze tutorial helpt Verhoog de snelheid van WordPress-sites, deel het alstublieft op Facebook, Twitter, Google+. Als je een vraag of mening hebt over de Speed ​​UpWordPress-site, kun je hieronder een reactie achterlaten.

gerelateerde artikelen,

 • 5 best beheerde WordPress-hostingproviders voor sites met veel verkeer
 • 7 beste premium WordPress-thema’s voor bloggers (editie 2017)
 • Hoe WordPress-database op te schonen met behulp van de WP-Optimize-plug-in
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector