Hoe u inlogpogingen in WordPress kunt beperken

WordPress is het populairste CMS en heeft miljoenen gebruikers via internet. Het maken van een website is heel eenvoudig en vereist geen codeervaardigheden. Maar een website hebben is niet het einde. Je moet ook je site onderhouden. WordPress stelt gebruikers standaard in staat om “gebruikersnaam” en “wachtwoord” zo vaak te wijzigen als ze willen. Op deze manier gebruiken veel hackers een aantal scripts of tools om je wachtwoord te kraken, dit wordt ook wel “Brute aanval‘. Dus het eerste dat u moet doen, is Beperk inlogpogingen op de WordPress-site.


Dus in deze tutorial zal ik delen hoe je inlogpogingen in WordPress kunt beperken om te beschermen tegen Brute Force Attack.

Waarom u inlogpogingen in WordPress moet beperken?

WP Cerber Voorbeeld

Op internet kan alles op elk moment gehackt worden en WordPress is geen uitzondering omdat het steeds populairder wordt, dus het werd een doelwit voor hackers. Zoals we al vermeldden, beperkt WordPress niet tot het wijzigen van “gebruikersnaam” en “wachtwoord”, dus gebruikers kunnen zowel “gebruikersnaam” als “wachtwoord” zo vaak wijzigen als ze willen. Het is een voorbeeld van Brute Force Attack in WordPress. Op deze manier proberen hackers voortdurend veel verschillende combinaties van “gebruikersnaam” en “wachtwoord” om onbevoegde toegang te verkrijgen. Als uw wachtwoord slecht is, wordt de kans groter dat uw site wordt gehackt

Er zijn veel WordPress-gebruikers die nog steeds “Admin” gebruiken als gebruikersnaam en ook een kort wachtwoord dat gemakkelijk te onthouden is. Maar aan de andere kant wordt het voor hackers ook gemakkelijker om uw wachtwoord te kraken. Het is dus verplicht dat u uw “gebruikersnaam” wijzigt en een complex wachtwoord gebruikt. Maar het is niet genoeg. Dus je moet Beperk inlogpogingen in WordPress om te beschermen tegen Brute Force Attack.

Door Limit Login Attempts in WordPress te gebruiken, kunt u het maximale aantal onjuiste invoer van “gebruikersnaam” en “wachtwoord” instellen vanaf hetzelfde IP-adres. Als de gebruiker de limieten overschrijdt, wordt het IP-adres van de gebruiker geblokkeerd voor de specifieke tijd die is gebaseerd op uw instellingen.

Hoe beperk je inlogpogingen in WordPress

Er zijn veel WordPress-plug-ins beschikbaar waarmee u kunt instellen Beperk inlogpogingen. Maar we zullen je de het beste WordPress Limit Login Pogingen plug-in en laten u ook zien hoe u inlogpogingen in WordPress kunt beperken om te beschermen tegen brute force-aanvallen.

Cerber-beveiliging & Beperk inlogpogingen

Cerber is een van de beste WordPress-beveiligingsplug-ins waarmee u inlogpogingen op de WordPress-site kunt beperken. Het verdedigt uw WordPress-site tegen brute force-aanvallen door het aantal aanmeldingspogingen te beperken via het aanmeldingsformulier. Wanneer een gebruiker de limieten overschrijdt, blokkeert de plug-in het IP-adres van de gebruiker. Via de plugin-instellingen kunt u ook controleren hoeveel IP’s op de zwarte lijst zijn gekomen. Met deze plug-in kunt u ook reCAPTCHA toevoegen aan uw registratieformulier om SPAM-registraties te voorkomen.

Via de plugin-instellingen kunt u ook controleren hoeveel IP’s op de zwarte lijst zijn gekomen. Met deze plug-in kunt u ook reCAPTCHA toevoegen aan uw registratieformulier om SPAM-registraties te voorkomen. Deze plug-in is vooral goed voor de beveiliging van WordPress en kan uw site beschermen tegen Brute Force Attack in WordPress.
Cerber-beveiliging en inlogpogingen beperken

Belangrijkste kenmerken:

 • Beperk aanmeldingspogingen bij het inloggen op IP-adres of gehele subnet.
 • Het kan het totale aantal aanmeldingen controleren die zijn gemaakt door inlogformulieren.
 • Logins toestaan ​​of beperken door White IP-toegangslijst en Black IP-toegangslijst.
 • Je kunt creëren aangepaste aanmeldings-URL door de naam van wp-login.php te wijzigen.
 • Verberg wp-register.php, wp-signup.php en wp-login.php van uw site.
 • Schakel WP REST API uit.
 • Kan een aangepast aantal limieten instellen voor onjuiste aanmeldingen.
 • reCAPTCHA beschikbaar voor zowel WooCommerce- als WordPress-formulieren.
 • Ontvang meldingen per e-mail.
 • Schakel automatische omleiding naar de inlogpagina uit.
 • en nog veel meer…

Hoe Cerber Security in te stellen & Beperk inlogpogingen

Ga allereerst naar je WordPress Dashboard> Plug-ins> Nieuw toevoegen. Zoeken “Cerber-beveiliging & Beperk inlogpogingen”En installeer dit. 

WP Cerber Security

Ga na het activeren van deze plug-in naar Instellingen> WP Cerber. U wordt doorgestuurd naar WP Cerber Security Dashboard. Klik nu op “Belangrijkste instellingen”Tabblad zoals ik hieronder heb laten zien.

Belangrijkste instellingen

Op het tabblad “Hoofdinstellingen” kunt u het totale aantal onjuiste pogingen instellen dat een gebruiker kan gebruiken. Standaard staat WP Cerber Security 3 pogingen toe in 60 minuten en 60 minuten Lockout-duur. Als een gebruiker bijvoorbeeld in totaal 3 keer een onjuiste ‘gebruikersnaam’ en ‘wachtwoord’ invoert binnen 60 minuten, wordt het IP-adres van de gebruiker gedurende 60 minuten verbannen. Je kunt de nummers ook wijzigen zoals je wilt.

U ontvangt een e-mailmelding als het aantal actieve uitsluitingen hoger is dan 3.WP Cerber Hoofdinstellingen

Hieronder kunt u via de optie “Aangepaste aanmeldingspagina” aangepaste aanmeldings-URL maken en blokkeer directe toegang tot wp-login.php.

Toegangslijsten

Op het tabblad “Toegangslijsten” kunt u zien welke IP’s op de zwarte lijst staan ​​en u kunt ook elk IP-adres dat hier wordt vermeld handmatig toevoegen en verwijderen.

WP Cerber Security-toegangslijsten

Gebruikers

Op het volgende tabblad kunt u gebruikersnamen toevoegen die niet mogen inloggen of registreren of als een IP-adres probeert om die beperkte gebruikersnamen te gebruiken, worden ze onmiddellijk geblokkeerd.WP Cerber-beveiligingsgebruikers

reCAPTCHA

Met deze plug-in kunt u reCAPTCHA toevoegen aan het registratieformulier van WordPress, het wachtwoordwachtwoord, het aanmeldingsformulier en het reactieformulier.

Voordat u reCAPTCHA gaat gebruiken, moet u eerst verkrijgen Sitesleutel en Geheime sleutel van Google reCAPTCHA. Klik hier om je sleutels te krijgen. Voeg daarna de sleutels toe in de lege velden die ik hieronder heb weergegeven en schakel de gewenste opties in. Klik nu op wijzigingen opslaan.

WP Cerberre CAPTCHA

Hulpmiddelen

Door Tools te gebruiken, kunt u instellingen exporteren en uploaden naar een andere site. U kunt ook kiezen tussen Instellingen en Toegangslijsten die u wilt exporteren of importeren.WP Cerber Tools

Werkzaamheid

Vanaf het WP Cerber-dashboard kunt u de logactiviteit van gebruikers zien en ook zien of een gebruiker is geblokkeerd. In het vervolgkeuzemenu aan de linkerkant kun je alle activiteiten bekijken.

WP Cerber Activity

Conclusie

Brute Force Attack is tegenwoordig een veel voorkomende aanval voor hackers. Naarmate WordPress met de dag populairder werd, werd het het doelwit voor hackers. Ze proberen altijd het wachtwoord van de gebruiker te kraken volgens de Brute Force-aanvalsmethode. Vraag je gewoon af of een grote site wordt gehackt en wat er zal gebeuren.

Het is beter om de beveiliging van uw site even serieus te nemen voordat deze wordt gehackt. U moet dus inlogpogingen beperken om te beschermen tegen Brute Force Hacking.

Ik hoop dat deze tutorial je heeft geholpen Beperk inlogpogingen in WordPress. Op deze manier kunt u uw WordPress-site beschermen tegen Brute Force Hacking. Als je een probleem of een vraag hebt, laat het ons dan weten door hieronder een reactie achter te laten. U kunt contact met ons opnemen via  Facebook, Twitter, Google+.

Gerelateerde artikelen,

 • Hoe u alle verbroken koppelingen op uw WordPress-site kunt oplossen
 • Hoe Yoast WordPress SEO Plugin (Editie 2017) in te stellen
 • 19 beste tips om WordPress te versnellen (verhoog de sitesnelheid met 200%)
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map