De ideala WP-raketinställningarna med Cloudflare och StackPath CDN-installationsinstruktioner – Uppdaterad 1/9/2020 med senaste version 3.4.4

03.06.2020
Cache Plugins 'De ideala WP-raketinställningarna med Cloudflare och StackPath CDN-installationsinstruktioner – Uppdaterad 1/9/2020 med senaste version 3.4.4
0 21 мин.

Om du valde det WP-raket som din cache-plugin gjorde du det bästa valet med tanke på att det blev rankat som nummer 1 i många Facebook-enkäter.


WP Rocket har många funktioner som de flesta cache-pluginprogram inte gör (se nedan). Det betyder att om du skulle använda andra cache-plugins, måste du installera cirka 6 extra plugins för att få dessa funktioner när WP Rocket redan har dem inbyggda (fler funktioner, men mindre plugins på din webbplats). Det är också därför WP Rocket ger bättre resultat i GTmetrix / Pingdom och är det jag använder.

WP Rocket innehåller:

 • Databasrensning (inbyggd i WP Rocket, eller användning WP-Optimera)
 • Hjärtslagskontroll (inbyggd i WP Rocket, eller användning Hjärtslagskontroll)
 • Lat ladda bilder / videor (inbyggd i WP Rocket, eller använd WP YouTube Lyte)
 • Värd Google Analytics lokalt (inbyggd i WP Rocket, eller använd CAOS För Analytics)
 • Värd Google-typsnitt lokalt (inbyggd i WP Rocket, eller använd CAOS för teckensnitt, eller SHGF)
 • Integration med Cloudflare + andra CDN: er (inbyggd i WP Rocket, eller användning CDN Enabler)

jag testade WP Rocket mot 3 toppfria cache-plugins och medan de alla gör ett bra jobb gav WP Rocket mig de bästa resultaten i Pingdom (.4s belastningstider). Din cache-plugin och webbhotell är två huvudsakliga hastighetsfaktorer så det är definitivt värt $ 49. Att konfigurera rätt WP-raketinställningar med Cloudflare + StackPath kan fixa över 20 objekt i Pingdom och GTmetrix. Så låt oss göra det 🙂

WP Rocket-inställningarna är WAY enklare att konfigurera än W3 Total Cache och de uppdaterar changelog regelbundet så att du faktiskt får pågående uppdateringar. Om du har frågor (eller vill dela din nya laddningstid), släpp mig en kommentar. WP Rocket har också dokumentation som jag hänvisar till i hela guiden. Lycka till – kom ihåg att jämföra dessa Pingdom-poäng!

1. WP Rocket = # 1 betygsatt cache-plugin
2. Installation

3. instrumentbräda
4. cache
5. Filoptimering
6. Media
7. preload
8. Avancerade regler
9. Databas
10. CDN
11. Hjärtslag
12. Add-ons
13. Verktyg

14. Vanliga frågor / dokumentation

15. SiteGround (rekommenderad värd)
16. Min fullständiga WordPress Speed ​​Guide
17. Få hjälp av Min Speed ​​Optimizer

WP-raket-2018-inställningar

1. WP Rocket = # 1 betygsatt cache-plugin

Här är Facebook-omröstningarna:

2016 bästa cache-plugin-enkät

2019 cache plugin poll

Swift vs WP Rocket

2016 cache plugin poll

Bästa enkät för cache-plugins 2018

wp raket vs w3 totla cache

Var tvungen att kasta in det här 🙂

WP-Rocket-förbättring

Jag testade WP Rocket, WP Fastest Cache och W3 Total Cache … så att alla inställningar för cache-plugin konfigurerades optimalt. WP Rocket vann MEN detta med den lata belastningsfunktionen aktiverad. De andra cache-insticksprogrammen har inte ett alternativ för lat belastning och när jag stängde av lat laddning i WP Rocket fick jag en .5s lasttid … exakt samma som WP Fastest Cache. Jag såg inte någon stor skillnad när jag klickade igenom mina sidor – båda laddade super snabbt. Jag vet att Pingdom kan visa olika belastningstider under olika tester, men jag ville bara dela min egen erfarenhet.

WP Rocket (.406)
Pingdom-sidhastighetstest

WP snabbaste cache (.527)
WP: s snabbaste cache-laddningstider

W3 Total Cache (.619)
W3 Totala laddningstider för cache

Mitt senaste Pingdom-rapport med WP Rocket:

2019-Pingdom-Report

2. Installera WP Rocket

När du har köpt WP Rocket kan du ladda ner den på din kontosida. Ladda upp det under Plugins → Lägg till nytt → Upload Plugin. Om du har det frågor om Safari se deras instruktioner.

WordPress Plugin Upload

3. Instrumentpanelen

WP-raket-Dashboard-inställningar

Raket Tester – beta-testning för nya utgåvor.

Rocket Analytics – låter WP Rocket samla in data anonymt. Detta har minimal påverkan på belastningstider / CPU, men att skicka data till någon extern resurs innebär mer arbete för din server.

Rensa cache – gör detta när du konfigurerar WP Rocket-inställningarna.

Förbelasta cache – genererar en cache för din hemsida och alla interna länkar du använder på hemsidan. Det gör jag inte eftersom jag har förbelastat inställt på “automatisk” på fliken för förbelastning.

Rensa OPcache – rensar OPcache vilket förhindrar problem när du uppdaterar WP Rocket, men den visar fortfarande den tidigare versionen i WordPress-administratören.

Regenerera kritisk CSS – gör detta när du gör ändringar i stilmallar, eller lägger till / modifierar anpassad CSS via WordPress Customizer (eller ett plugin).

4. Cache

WP-raket-cache-inställningar

Mobilcache – aktivera cachning för mobila enheter, men bara “skapa en cachefil för mobila besökare” om du INTE använder ett plugin för att skapa en mobil webbplats (t.ex. gratis version av WP Touch).

Aktivera cachning för inloggade WordPress-användare – aktivera om flera användare loggar in på din webbplats (t.ex. bbPress). Detta ger varje användare sin egen cache, annars kan du inaktivera den.

Ange tid efter vilken den globala cachen rensas – lämna som standard. Om du sällan uppdaterar din webbplats eller har mycket statiskt innehåll kan du öka detta lite.

5. Filoptimering

WP-raket-Fil-Optimization-inställningar

Förminska filer – helst bör dessa göra att alla “minifiera” och “kombinera” objekt i din Pingdom och GTmetrix-rapport 99 – 100%. Ibland möjliggör dessa kan orsaka problem med din layout (särskilt CSS och JS) så kolla några sidor på din webbplats för att se till att detta inte händer. Om det gör det, hitta de problematiska filerna och lägg till dem till antingen uteslut CSS eller uteslut JS alternativet.

Kombinera filer – precis som minifiera, aktivera och kontrollera din webbplats för fel.

Kombinera Google Font-filer – Google-teckensnitt visas ofta i Pingdom / GTmetrix-rapporten. Detta kan hjälpa, och du kan också försöka lägga till dem i ”Förhandshämta DNS-förfrågningar” på fliken Förbelastning.

Ta bort frågesträngar från statiska resurser – I GTmetix kan du se “ta bort frågesträngar från statiska resurser.”Detta kan hjälpa, men de flesta frågesträngar genereras av plugins – utöka dina objekt i GTmetrix och se vad som gör det rött – det kan vara ett plugin.

Uteslut CSS – Om ett minifieringsalternativ av någon anledning krossar din webbplatslayout, leta upp den problematiska filen och lägg till den här. Se WP Rockets artikel om lösa problem med minifiering.

Optimera CSS-leverans – din sida börjar laddas utan CSS-stilar som är ett objekt i Google PageSpeed ​​Insights. WP Rocket genererar automatiskt detta åt dig. De säga

JavaScript-filer – samma koncept som CSS endast med JavaScript-filer.

6. Media

WP-raket-Media-inställningar

Lazy Load – försenar inläsningen av bilder, iframes och videor tills du bläddrar ner på sidan och de blir synliga (testa om du gillar det eller inte). Detta minskar emellertid belastningstider och HTTP-förfrågningar dock den pågående lastningen kan vara irriterande särskilt för långt innehåll. Detta kan också göras med andra gratis plugins som Lazy Load och Lazy Load For Videos men WP Rocket gör ett bra jobb. Jag har det lata för bilder eftersom det är irriterande.

Du kan också inaktivera lat belastning på enskilda sidor / inlägg med hjälp av sidofältet:

Individuella inställningar för WP Rocket

Inaktivera Emojis – dessa saktar ner din webbplats. Du kan också inaktivera dessa under Inställningar → Skriva → Formatera och sedan inte konvertera uttryckssymboler.

inbäddningar – Liknande Cloudflares hotlink-förebyggande, detta förhindrar webbplatser från att bädda in ditt innehåll på deras webbplats som suger upp bandbredd och gör din webbplats långsammare.

WebP-kompatibilitet – inaktivera om du inte använder WebP-bilder eller om du redan använder ett plugin för bildoptimering för att visa WebP-bilder. I annat fall kan du inaktivera det. WP Rocket kommer att upptäcka om du använder Imagify, ShortPixel, Optimus eller EWWW för att visa WebP-bilder och inaktiverar dem automatiskt. Det beror på att de flesta pluginprogram för bildoptimering redan skapar och serverar WebP-bilder för dig, så om du aktiverar detta kan dubbla funktioner. Den enda gången du ska aktivera detta är om din bildoptimeringsplugin skapar WebP-bilder, men inte tjänar dem.

7. Förbelasta

Om du vill lära dig om förbelastning har WP Rocket en enkel handledning. Eller om du vill gräva djupare här är en avancerad handledning vilket handlar om WP Super Cache men samma koncept gäller. Förbelastning, i något enkla termer, är en uppdatering när alla cachade sidor rensas ut och uppdateras på en gång. Jag skulle aktivera det eftersom det förbättrar både webbplats / indexeringshastighet.

WP-raketFörhandsLadda-inställningar

Förladdning av webbplatskartan – utökar fördelen med förbelastning till ALLA webbadresser i din webbplatskarta, inte bara din hemsida och de interna länkar du använder på hemsidan. Detta använder inte en extern bot som alternativet manuellt / automatiskt … även om slutresultatet är detsamma. Så länge WP Rocket upptäckte din webbplatskarta i “webbplatskartor för förbelastning”, finns det inget behov att lägga till den här.

Detta är vad förbelastning kan göra för din server:

CPU-användning

Förhämta DNS-förfrågningar – Luke gjorde en bra lista över vanliga domäner att förhämta inklusive Google-teckensnitt, Analytics, kartor, Gravatars, YouTube, vanliga sociala delningsprogram, Disqus och andra. Kopiera och klistra in hela listan (eller bara de du behöver) och klistra in dem i fältet Prefetch i WP Rocket. Detta hjälper webbläsare att förutse förfrågningarna och ladda dem snabbare.

Glöm inte att lägga till din StackPath CDN URL (eller vilken CDN du använder) och andra externa resurser som inte ingår i den här listan, som du vanligtvis kan hitta i din GTmetrix-rapport. Sociala delning, kommentarer och statistik plugins är mycket vanliga.

8. Avancerade regler

De avancerade alternativen är främst för exklusive vagn- och kassasidor på e-handelswebbplatser.

WP-raket-Advanced-regler

Cache-URL (er) aldrig – om du använder en eCommerce-kundvagn som inte är listad av WP Rocket (se anteckningen de har i dessa inställningar), lägg till din kundvagn och kassasidor här. Läs mer.

Cache Cookies – samma princip som föregående alternativ endast baserat på cookies.

Cache Användaragent (er) aldrig – förhindrar att Googlebot eller andra användaragenter cachar sidor.

Rensa alltid URL (er) – låt oss säga att du har en bloggrulle på din hemsida. Om du skapar ett nytt inlägg, vill du att bloggsidan för hemsidan uppdateras omedelbart genom att tömma hemsidans cache. Det är vad den här inställningen gör, men WP Rocket rensar automatiskt cachen för din hemsida, kategorier och taggar när nytt innehåll har skapats … så det finns inget behov av detta. Men om det finns andra sidans cache som du vill rensa när nytt innehåll läggs till, lägg till dem.

Cache Query String (s) – används främst för att cachera sökresultatsidor och prisfiltreringssidor för e-handelssajter.

9. Databas

WP-raket-databas Inställningar

Upprensning efter inlägg – revisioner, autodrag och papperskorgen kan raderas om du inte använder dem. Om du inte har gamla versioner av inlägg (eller raderade inlägg) du vill använda, ta bort dem.

Kommentarer Rensning – Kommentarer från skräppost och papperskorgen kan tas bort.

Transients Cleanup – lagrar data som tar lång tid att få (som sociala räkningar) så nästa gång du behöver det kommer det tillbaka snabbt. Men ibland när transienter går ut går de kvar i databasen och bör raderas. WP-nybörjare har en bra förklaring av transienter.

Rensning av databaser – när du tar bort ett plugin kan det lämna oanvända tabeller i din WordPress-databas, som du kan ta bort.

Automatisk sanering – schema WP Rocket för att rensa din databas. Veckovis är bra om inte dessa samlas snabbt (t.ex. många arbetar på din webbplats). Om du har WP-Optimera eller en annan plugin för databasrensning installerad kan du ta bort den eftersom WP Rocket gör det åt dig.

Optimera – klicka på optimera-knappen när du är klar, se till att säkerhetskopiera din databas särskilt om det är första gången du gör det.

10. CDN

StackPaths CDN speglar din webbplats på över 30 datacentra över hela världen, minska det geografiska avståndet mellan din server och besökare. Jag använder både Cloudflare och StackPath eftersom fler datacenter = snabbare leverans av ditt innehåll. Detta kan raka flera sekunder från din laddningstid, särskilt för besökare som (brukade vara) långt borta från din 1-ursprungsserver. Du kan använda WP Rockets CDN-handledning eller StackPaths CDN-handledning, men här är exakt vad man ska göra.

Steg 1: Registrera dig för StackPath (de har en 30-dagars rättegång):

StackPath-data-Centers

Steg 2: Klicka på CDN-fliken i instrumentpanelen skapa en StackPath CDN-webbplats:

StackPath-CDN-Tab

StackPath-CDN-Domain

StackPath-server-IP-adress

StackPath-CDN-URL-WP-raket

Steg 3: Kopiera CDN URL från StackPath och klistra in i WP Rockets “CDN CNAME (s)” -fält:

WP-raket-CDN-inställningar

Steg 4: Gå till CDN → Cache-inställningar i StackPath och klicka sedan på “Purge Everything”:

StackPath-Purge-Cache

Steg 5: Uteslut filer från CDN – det kan finnas filer som serveras av CDN som du vill servera lokalt. Vanligtvis är dessa filer delar av plugins som är utformade för att bortse från belastning över flera domäner. För att ändra detta, lägg bara till dessa filer eller kataloger i området “avvisade filer” i WP Rocket (lägg till en arkiv per linje) som du kan använda direktiv för att hitta WP-kataloger.

Exempel:

 • {Uploads_dir} / wpcf7_captcha / *
 • {Uploads_dir} /imagerotator.swf
 • {Plugins_dir} /wp-fb-autoconnect/facebook-platform/channel.html

Steg 6: Kör din webbplats i GTmetrix och “innehållsleveransnätverk” bör vara grönt i YSlow.

CDN GTmetrix YSlow

Om du utökar objekt i GTmetrix och ser att det har att göra med ditt CDN, kontakta StackPaths supportteam som borde kunna hjälpa dig att fixa dessa. De har enastående stöd.

Cookie-fria domäner MaxCDN

11. Hjärtslag

Istället för att använda Hjärtslagskontroll plugin, WP Rocket har den inbyggda.

WP-raket-Heartbeat-Control

12. Tillägg

WP-Rocket-add-ons

1. Google Tracking (Förbättra webbläsarcachen för Google Analytics) – Du kan se Google Analytics-fel i ditt snabbtestverktyg. Att ha WP Rocket värd Google Analytics lokalt bör fixa dessa, specifikt i GTmetrix under Page Speed ​​→ Leverage Browser Caching.

2. Facebook Pixel (Förbättra webbläsarens cache för Facebook Pixel) – samma koncept som tidigare alternativ endast för Facebook Pixel.

3. CloudFlare – registrera dig för CloudFlare, lägg till din webbplats, och Cloudflare kör en skanning. Du kommer så småningom att komma till en sida med dina Cloudflare-namnservrar och en länk till din API-nyckel.

CloudFlare-Dashboard-WP-raket

Ändra namnservrar i ditt värdkonto till de som Cloudflare har tilldelat dig:

Siteground-DNS-Records

Ange din Global API-nyckel (finns i din Cloudflare-profil) i din cache-plugin.

Cloudflare Global API Key

WP-raket-CloudFlare-Add-On

 • Global API-nyckel – används för att aktivera Cloudflare i WP Rocket.
 • Konto e-post – samma e-postmeddelande som används i ditt Cloudflare-konto.
 • Domän – yourwebsite.com
 • Utvecklingsläge – Använd när du gör en hel del kodändringar på din webbplats.
 • Optimala inställningar – aktiverar optimala Cloudflare-inställningar: minifiering, aggressiv caching och inaktiverar Rocket Loader för bättre kompatibilitet. Den vanligaste frågan är Rocket Loader, men jag märkte också att den tänds e-avkodning vilket gjorde min GTmetrix-rapport sämre, så jag använder inte detta (och istället konfigurerade Cloudflare i deras instrumentpanel).
 • Relativt protokoll – ibland om folk laddar ner filer från din webbplats finns det inget innehåll i dem. Om du lämnar det här alternativet AV kommer det att hända.
 • Rensa alla Cloudflare-cachefiler – gör detta när du är klar med att konfigurera WP Rocket.

4. Synkronisera Sucuri Cache – aktivera om du använder Sucuri. Detta rensar automatiskt Sucuris cache när du rensar WP Rockets cache och håller ditt innehåll synkroniserat.

 • Sucuri Firewall API-nyckel (för plugin) – logga in på Sucuri här, klicka på din webbplats, gå till fliken API och kopiera sedan din API-nyckel (för plugin) och klistra in den i WP Rocket.

13. Verktyg

WP-Rocket-tools-inställningar

Exportera inställningar – exportera dina inställningar för användning på flera webbplatser.

Importera inställningar – importera dina förkonfigurerade inställningar här.

Rulla tillbaka – Om du uppdaterar till en ny version av WP Rocket och det orsakar problem, kommer detta att falla tillbaka på föregående version.

14. Vanliga frågor / dokumentation

Jag tillbringade många timmar med att gräva igenom deras dokumentation för att se till att den här handledningen använder de bästa WP Rocket-inställningarna, men de är oerhört hjälpsamma om du inte har checkat ut dem.

WP raketdokumentation

Tutorials Jag tyckte de mest användbara:

&# X1f680; Vad är det bästa sättet att konfigurera WP Rocket?

De viktigaste stegen är att aktivera allt du kan på filoptimeringsfliken, konfigurera CDN: er som Cloudflare + StackPath, inaktivera WordPress-hjärtslag och aktivera alla tjänster du använder på fliken Tillägg.

&# X1f680; Hur lägger jag till ett CDN med WP Rocket?

Om du använder Cloudflare ändrar du helt enkelt namnsändare. Om du använder ett externt CDN som StackPath eller KeyCDN kommer du att kopiera / klistra in din CDN URL i WP Rocket. Om du använder RocketCDN (drivs av StackPath), registrera dig genom prompten i WP Rocket.

&# X1f680; Varför blev WP Rocket rankad som 1 i de flesta undersökningar på Facebook?

Det kommer med många funktioner som andra cache-plugins inte har: databasrensning, hjärtslagskontroll, alternativ för flera CDN: er, lat laddning, lokala Analaytics, Facebook Pixel-webbläsare cachar, och mer. Det är därför WP Rocket vanligtvis ger de bästa resultaten i GTmetrix.

&# X1f680; Vilket bildoptimeringsplugin fungerar bäst med WP Rocket?

Trots att de rekommenderar Imagify som ägs av WP Rocket använder jag ShortPixel eftersom jag ser nästan ingen kvalitetsförlust och fortfarande får 100% för Optimera bilder i GTmetrix.

&# X1f680; Vilka andra hastighetsoptimerings plugins behöver du förutom WP Rocket?

Du behöver fortfarande en bildoptimeringsplugin som ShortPixel, fontoptimering (t.ex. OMGF), och jag rekommenderar också att du använder Asset CleanUp eller Perfmatters för att selektivt inaktivera plugins.

15. SiteGround (nr 1 värd i Facebook-undersökningar)

Siteground är används av Yoast, själv, och rekommenderas av WordPress. De är nr 1 i nästan alla Facebook-undersökning och ge de flesta betydande förbättringar av lasttid särskilt om de använde mediokra värdar: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, EIG.

Yoast-on-Twitter-We-bara kopplade till Siteground

Jag använder deras semi-dedikerad GoGeek-plan som kommer med 4x mer serverresurser än delad värd. Klicka genom mina sidor för att se hur snabbt de laddas, kolla in min GTmetrix-rapport eller se personer som migrerade och publicerat nya belastningstider. Det gör de också gratis migrationer.

DigitalOcean på Cloudways och Kinsta är också bra och börjar på $ 10 / månad och $ 30 / month. Cloudways är mer för utvecklare som inte behöver cPanel, e-posthotell eller det stöd du får med SiteGround. Kinsta är egentligen vad WP Engine brukade vara (dyr, men fantastisk). Hela min blogg är i grund och botten dedikerad till att hjälpa människor att få sin webbplats att ladda snabbare. Jag vägrar att rekommendera $ 2 / månad värd eftersom det är de flesta största ånger när jag driver en webbplats.

Hur du kontrollerar om din hosting är långsam
Kör din webbplats igenom Google PageSpeed ​​Insights för att se om minska serverns svarstid finns i din rapport. Google rekommenderar det borde vara <200 ms. Allt över 1 sekund är inte bra. Du kan också kontrollera din TTFB (tid till första byte) på GTmetrix-fliken Timings eller bytecheck.com.

Minska responstiden för servern

2019 värdeförfrågan

2017-Wordpress-värd-FB-Poll

Rekommendationer för Elementor Hosting

Juli 2019 värdrekommendation

Wordpress-Host-Poll-Aug-2018

Delad hosting-Poll-2017

2019-värd-Poll

Go-To-Hosting-Company

Wordpress-värd-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Bäst-Wordpress-värd-Provider-Poll

Bäst Webbhotell-2019-Poll

WP Friendly Hosting Poll

2016-Wordpress-värd-FB-Poll

Favorithotell för Elementor

Rekommendationer för värd för 2018

Managed-Wordpress-värd-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Värd-Poll-For-hastighet

Wordpress-värd-Poll-juni-1

Siteground-rekommendation

2014 förvaltade-Wordpress-värd-FB-Poll

Bäst Webbhotell-Provider-Poll

Värd-Poll-Feb-2019

Hosting-Rekommendationer-Poll

Bluehost vs SiteGround

Utvärdering av WordPress webbhotell

Några trådar:

Godaddy till SiteGround Migration

EIG-To-Siteground

Siteground-Migration

SiteGround har 3 planer:

SiteGround WordPress Hosting

Högre planer inkluderar mer serverresurser (Faktor 1 i WordPress optimeringsguide). Här är komplett jämförelse diagram, men GrowBig ger dig cirka 2x fler serverresurser än StartUp, och GoGeek är det semi-dedikerad värd vilket ger dig ännu mer. GrowBig och uppåt har gratis migrering, iscensättning, avancerad caching och förmåga att vara värd för flera webbplatser. GoGeek kommer med prioriterat stöd. Deras molnvärd är ett prishopp på $ 80 / månad.

Du kan se detta på deras funktioner sida:

Siteground-serverresurser-Jämförelse

Jag använder SiteGround eftersom:

 1. Min GTmetrix + Pingdom rapporter talar för sig själva
 2. Mina sidor laddas direkt (klicka igenom dem om du vill)
 3. Snabb hastighetsteknologi (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, CloudFlare)
 4. Rekommenderat av Yoast, WordPress, Ivica från WordPress påskynda
 5. Fri Låt oss kryptera SSL, lätt att använda cPanel, och funktioner för e-handel
 6. WordPress support är oslagbar även utan GoGeeks prioriterade support
 7. GrowBig kommer med iscensättning, mer lagring och fler serverresurser (bläddra ner till “vi fördelar de resurser du behöver” och håll muspekaren över server flik)
 8. GoGeek kommer med ännu fler serverresurser, lagring, prioriterat stöd
 9. Gratis migrationer, migrator plugin, och a 30-dagars pengarna tillbaka-garanti
 10. Massor av beröm på Reddit, Facebook-konversationer, Twitter, Trustpilot
 11. Massor av beröm på Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Många har redan migrerat och publicerat resultat på Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Ansvarsfriskrivning – om du registrerar dig för SiteGround med min anknuten länk Jag kommer att donera en bra bit utan kostnad för dig. Varje år donerar jag 3 000 $ till GoFundMe-kampanjer (2018 skulle mata de hungriga i Denver, 2017 var till Röda korset på orkanen Harvey). Ditt stöd hjälper och jag uppskattar verkligen det. Jag försöker göra mina recensioner opartiska och stödda av bevis i formen av Facebook-enkäter, tweets, och riktiga samtal. Om du inte vill använda det här är en icke-associerad länk till SiteGround. Hursomhelst föreslår jag att du gör ditt forskning, ser vem Yoast använder, och resultat av människor som migrerade.

OMM-On-Siteground

Människor migrerar vanligtvis eftersom deras hastighetsteknologi kan skära belastningstider i halva:

Byt till SiteGround

SiteGround Load Time Migration

Bluehost till SiteGround GTmetrix

HostGator till SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 perfekt poäng på SiteGround

SiteGround Genesis

Hastighet levererad av SiteGround

SiteGround GTmetrix-rapport

Minskade belastningstider med SiteGround

Nya svarstider för SiteGround

HostGator till SiteGround-migrering

SiteGround-svarstider på Joomla

Bytta till SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

Minskade belastningstider för SiteGround

SiteGround Speedy Hosting

Nya Pingdom-resultat på SiteGround

Ny SiteGround-responstid

SiteGround-svarstidsförbättring

16. Min fullständiga WordPress Speed ​​Guide (35+ tips)

Se min video – Det är en 42 minuters video, men jag täcker stort sett allt (tidsstämplar i videobeskrivning) och du bör lära dig massor av bra information om WordPress-webbplatsens hastighet:

Bildoptimering – du kan köra vilken sida som helst igenom GTmetrix och det kommer att visa er alla opimiserade bilder, men ENDAST för den sidan – så börja med de som visas på flera sidor. Bilden kan optimeras på tre sätt: servera skalade bilder (ändra storlek på bilder som är för stora), ange bilddimensioner (lägg till en bredd / höjd i bildens HTML eller CSS) och optimera bilder (komprimera dem utan att använda ett plugin som Imagify). GTmetrix kommer att berätta rätt dimensioner för de första två om du utökar dem, och det här är alla högprioriterade objekt.

Bildoptimering

För mer tips, se min komplett guide till WordPress-hastighetsoptimering.

17. Få hjälp av min WordPress Speed ​​Optimizer

Behöver du fortfarande hjälp med din GTmetrix / Pingdom-rapport? Jag har jobbat med Pronaya i 7 år (han är den som hjälpte mig att få en <1s laddningstid i Pingdom). Du kan anställa honom genom att skapa en profil på freelancer.com och söker efter användarnamn bdkamol. Här är hans fulla WordPress hastighetsportfölj. Han är 40 dollar per timme från Bangladesh (så det är en tidsförändring) och du kan skicka e-post till honom på [email protected]. Han har också en perfekt 5-stjärnig recension på sin profil. Allvarliga förfrågningar, och vänta inte 100% poäng om du använder långsam värd, ett uppblåst tema och massor av tunga plugins. Följ först min fulla WordPress-hastighetsguide.

Pronaya-Kumar-S-recensioner

Här är några recensioner på hans profil:

BDkamol-Wordpress-Speed-recensioner

Så … hur ser dessa Pingdom-poäng ut? Låt mig veta i kommentarerna eller berätta om du har fastnat. Du betalade också för ett premium-plugin där de erbjuder support (den sista och sista fliken i WP Rocket-inställningarna), så jag skulle använda det till din fördel också eller se deras dokumentation.

Annars trevligt jobb!

Om du tyckte att denna handledning var till hjälp uppskattas alltid en del 🙂

Skål,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector