De ideala WP-snabbaste cache-inställningarna med Cloudflare + StackPath CDN-installationsinstruktioner (uppdaterad 2020 med senaste version 1.5.6)

WP snabbaste cache är vanligtvis rankad som nr 1 gratis cache-plugin Facebook-enkäter.


Jag kunde få .5s belastningstider i Pingdom efter att ha konfigurerat WP: s snabbaste cache-inställningar. De är lätta att installera och har alternativ för både Cloudflare och StackPaths CDN som kan förbättra betyg / belastningstider ytterligare (jag använder båda eftersom fler datacenter = snabbare webbplats). För värd rekommenderar jag Siteground vem är används av Yoast och rankade nr 1 i 20+ Facebook-omröstningar. Men om du letar efter något snabbare än delad värd, Cloudways DO är där den är på.

Jag visar dig hur du konfigurerar WP Fastest Cache-inställningar, StackPaths CDN och vilken uppgradering till WP Fastest Cache Premium gjorde för mig. Jag har också instruktioner för CloudFlare.

Lämna mig en kommentar om du har frågor eller se deras supportforum. Men det finns många klagomål om WP Fastest Cache-stöd bara för att ge dig en heads-up. Kom ihåg att testa om din webbplats i Pingdom eller GTmetrix när du är klar – och kommentera med din nya laddningstid!

1. Jämförelse av cache-plugin

WP Fastest Cache är vanligtvis cache-plugin nr 2 eller # 3 i Facebook-undersökningar, bakom WP Rocket som nästan alltid är nummer 1.

2016 bästa cache-plugin-enkät

2019 cache plugin poll

Swift vs WP Rocket

2016 cache plugin poll

Bästa enkät för cache-plugins 2018

wp raket vs w3 totla cache

Cache-plugin-test – Jag körde samma sida genom Pingdom som hade minimalt innehåll så resultaten skulle vara korrekta. Jag konfigurerar var och en med de bästa inställningarna och Cloudflare / StackPath.

WP Rocket (.406)
Pingdom-sidhastighetstest

WP snabbaste cache (.527)
WP: s snabbaste cache-laddningstider

W3 Total Cache (.619)
W3 Totala laddningstider för cache

WP Rocket vs. WP Snabbaste cache – WP Rocket har en hel del extrafunktioner som inte ingår i WP Fastest Cache (databasrensning, lat laddning, hjärtslagskontroll, värd för Google-teckensnitt + Analytics lokalt, förhämtning av DNS-förfrågningar). Medan WP Rocket har alla inbyggda, måste du installera ungefär 6-7 extra plugins för att få dessa hastighetsoptimeringar med WP Fastest Cache. Med WP Rocket får du fler hastighetsoptimeringar, men mindre plugins körs på din webbplats. Jag skrev en WP Rocket-installationsguide som också visar dig hur du får 10% rabatt på priset.

StackPath vs. Cloudflare – StackPath är $ 10 / månad CloudFlare är gratis. Båda är CDN: er som speglar din webbplats på flera datacenter runt om i världen (minskar avståndet mellan din server och besökare) och är rekommenderad i WordPress optimeringsguide. Cloudflare har 200+ datacenter, StackPath har 31 datacenter som är starkt fokuserade i USA (fler datacenter = snabbare webbplats, det är därför jag rekommenderar att du använder båda). StackPath kommer med ett supportteam som förbättrade min GTmetrix YSlow-poäng med 8% – deras stöd är stort.

StackPath-data-Centers

Cloudflare-datacenter

Varför använda StackPath??

 • StackPaths 31 datacenter använder snabbare SSD-servrar + 10 GB-anslutningar
 • StackPath tar ingen avgift för HTTPS-trafik, Cloudflare debiterar betalning per användning
 • StackPaths team hjälpte mig att konfigurera mitt CDN och förbättrade min GTmetrix YSlow-poäng med 8%, vilket gjorde körsbäret på kakan för att göra min GTmetrix-rapport nästan perfekt
 • StackPath har instrumentpaneler som ger massor av information om dina cachade filer
 • StackPath låter dig skydda ditt konto med en tvåstegs autentiseringsprocess; du kan vitlista IP-adresserna av personer som får komma åt ditt konto

2. WP-snabbaste cache-inställningar

Om du planerar att använda StackPath, se min StackPath-avsnittet som har sina egna WP Fastest Cache-inställningar (du kan inaktivera inloggade användare, mobil och webbläsare cachningsalternativ) som visas i StackPaths WP-snabbaste cachehandledning.

Om du planerar att använda Cloudflare, använd inställningarna nedan men inaktivera Auto Minify och Rocket Loader på fliken “hastighet” i dina Cloudflare-inställningar (railgun bör vara aktiverat). Det här är vad WP Fastest Cache-plugin-utvecklaren rekommenderar i hans Cloudflare handledning. Min Cloudflare-avsnitt visar dig hur du registrerar dig för Cloudflare, ändrar namnservrar i din värd cPanel, ställer sidregler för optimal prestanda och rensar cachen när du är klar.

Om du planerar att använda inget, använd inställningarna nedan. Det enda du skulle ändra är i Förbelastningsflik (sidor per minut). Om du är på delad värd använda sig av 4-6, VPS borde använda 10-12.

WP-snabbast Cache-inställningar

Fördelning av WP: s snabbaste cache-inställningar:

 • Cache-system – Gör det möjligt
 • Widget Cache System – cachar dina widgetar (premiumfunktion)
 • preload – skapa cache för hela webbplatsen automatiskt (delad webbhotell ska användas 4-6, VPS är 10-12. Skapar cachefördröjning för den första användaren som tittar på sidan. Läs mer)
 • Inloggade användare – visa inte den cache-versionen för inloggade användare (om det bara är du som kör din webbplats, lämna den här markerad. Men om flera användare kan vara inloggade, bör varje användare ha sin egen cache-version, så den skulle avmarkeras)
 • Mobil – visa inte den cache-versionen för skrivbordet till mobila enheter
 • Mobilt tema – cacheminnes mobiltema (premiumfunktion)
 • Nytt brev – rensa cachefiler när ett inlägg eller en sida publiceras
 • Uppdatera inlägget – rensa cachefiler när ett inlägg eller en sida uppdateras (Läs mer)
 • Förminska HTML – minska storleken på sidan (högt prioriterat Pingdom-objekt. Läs mer)
 • Förminska HTML Plus – kraftfullare minifiera html (premiumfunktion)
 • Förminska CSS – minska storleken på css-filer (Pingdom-objekt med hög prioritet. Läs mer)
 • Förminska CSS Plus – mer kraftfull minifiera CSS (premiumfunktion)
 • Kombinera CSS – minska HTTP-förfrågningar genom kombinerade css-filer (kombinerar JavaScript- och CSS-filer mellan. Detta minskar mängden JavaScript- och CSS-filer på en sida som minskar antalet HTTP-förfrågningar som krävs för att göra sidan. Också ett högt prioriterat objekt i Pingdom. Läs mer)
 • Förminska JS – minska storleken på JS-filer (premiumfunktion)
 • Kombinera JS – minska HTTP-förfrågningar genom att kombinera JS-filer
 • Kombinera JS Plus – Minifiera kombinerade JS-filer (premiumfunktion)
 • gzip – minska storleken på filer som skickas från din server (minskar överföringstiden mellan servern och webbläsaren och är ett Pingdom-objekt med hög prioritet. Läs mer)
 • Webbläsarcaching – minska belastningstiden för upprepade besökare (Läs mer)
 • Render Blocking JS – ta bort renderingsblockerande JavaScript (premiumfunktion)
 • Google-teckensnitt – laddar Google-teckensnitt asynkront (premiumfunktion) men detta kan också göras med gratis WP Avaktivera plugin som jag rekommenderar
 • Lazy Load – premiumfunktion som du kan använda A3 Lazy Load för Läs mer)

Nästan varje objekt i WP: s snabbaste cache finns i GTmetrix / Pingdom:

GTmetrix-Med-WP-snabbast Cache-CloudFlare-StackPath

Radera cache – rensa cachen efter att du har konfigurerat WP: s snabbaste cache-inställningar:

Delete-cache-WP-snabbast Cache

Cache-timeout – om den inte är inställd som standard lägger du till en ny regel för att cache din hemsida en gång om dagen.

WP-snabbast Cache-cache-Timeout-inställningar

Bildoptimering – premiumfunktion som komprimerar bilder utan förlust (ett objekt i GTmetrix). Detta kan också göras med hjälp av Imagify eller kraken plugin. Jag skulle inte använda några andra plugins eftersom dessa kan bryta din webbplats eller har fel – jag har gjort massor av forskning på detta.

WP-Snabbaste-Cache-image-optimering

Om du komprimerar bilder utan problem fixar du objektet “optimera bilder” i GTmetrix:

Optimera-images-gtmetrix

Premie – se skillnaden nedan som visar 2 GTmetrix-rapporter (det är värt det). Om du bestämmer dig för att uppgradera för $ 49.99, skickar de dig en nedladdningslänk via e-post som du kommer att göra ladda upp manuellt i din plugins-meny. Håll både gratis- och premiumversionen aktiverad.

WP: s snabbaste cache-premium

Premie
WP: s snabbaste cache-premiumInte premium

Utesluta – utesluter att sidor cachas (t.ex. e-handelsutcheckningssidor).

WP-snabbast Cache-Utesluter-inställningar

CDN – ett CDN (nätverk för leverans av innehåll) gör din webbplats snabbare genom att hålla den på flera servrar runt om i landet och världen, i motsats till en ursprungsserver (det minskar det geografiska avståndet det tar ditt innehåll för att nå dina besökare). Se StackPath-avsnittet.

Databas (DB) – rengöring av din databas tar bort onödig skräp och gör att den laddas snabbare. Du kan använda gratis WP-optimera plugin för att göra detta är det inte nödvändigt att uppgradera för den här funktionen.

WP-optimera ren databas

WP-Optimera Databas-cleanup

3. StackPath CDN ($ 10 / månad med gratis 30-dagars rättegång)

StackPath speglar din webbplats på 31 datacenter, vilket minskar det geografiska avståndet mellan din server och besökare. Detta kan minska belastningstiderna med flera sekunder, särskilt för besökare som brukade vara långt borta från din 1-ursprungsserver. StackPath hjälpte mig också att konfigurera mitt CDN och kunde förbättra min GTmetrix YSlow-poäng med 8% (se min rapport). De har en 30-dagars rättegång och en egen handledning om konfigurera StackPaths CDN med WP Fastest Cache.

Detta är rekommenderas i WordPress optimeringsguide:

CDN-Wordpress-rekommendation

Steg 1: Registrera dig för StackPath.

Steg 2: Konfigurera WP: s snabbaste cache med dessa inställningar när du använder StackPath:

WP snabbaste cache MaxCDN-inställningar

Steg 3: Klicka på fliken CDN i StackPath-instrumentpanelen skapa en StackPath CDN-webbplats:

StackPath-CDN-Tab

StackPath-CDN-Domain

StackPath-server-IP-adress

StackPath-CDN-URL-WP-snabbast Cache

Steg 4: Klicka på “StackPath” i CDN-området i WP: s snabbaste cache.

WP-Snabbaste-Cache-StackPath-CDN

Steg 5: Klistra in din CDN-URL i WP: s snabbaste cache och använd din webbplats som ursprungs-URL:

WP-snabbast Cache-CDN-inställningar

Steg 6: Klicka på nästa, lämna alla filtyper markerade och fortsätt sedan att klicka på nästa tills det är klart:

WP snabbaste cache MaxCDN filtyper

Nästa…

WP Snabbaste cache MaxCDN Ange källor

Avsluta…

WP snabbaste cache MaxCDN-bekräftelse

Gjort.

WP-Snabbaste-Cache-StackPath-CDN-Bekräftelse

Steg 7: Gå till CDN → Cache-inställningar i StackPath och klicka sedan på “Purge Everything” …

StackPath-Purge-Cache

Steg 8: Kör din webbplats igenom GTmetrix och titta på fliken YSlow för att se till att den fungerar …

CDN GTmetrix YSlow

OK, NU är du klar.

4. Cloudflare

Siteground och de flesta andra värdar har ett alternativ att aktivera Cloudflare i cPanel. Om din värd inte har de här alternativen kan du ställa in Cloudflare med WP Fastest Cache (se nedan).

CloudFlare-Aktivering

Steg 1: Registrera dig för CloudFlare och du blir ombedd att lägga till din webbplats och påbörja en skanning.

CloudFlare-börja-scan

CloudFlare-DNS-Records

CloudFlare-CDN-Plans

Du kommer så småningom att komma till denna instrumentbräda där Cloudflare tilldelar dig 2 namnservrar och ge en länk till din Global API-nyckel.

CloudFlare-Dashboard-WP-snabbast Cache

Steg 2: Gör en Google-sökning efter “hur man ändrar namnservrar på SiteGround” (sök bara efter din värd) och följ sedan instruktionerna. Du kopierar de två namnservrar som tillhandahålls av Cloudflare och klistrar in dem i ett anpassat namnservraralternativ i din värd cPanel.

Siteground-DNS-Records

Steg 3. Ta din globala API-nyckel från länken i Cloudflare eller i din Cloudflare-profil.

loudflare-Global-API-Key

Gå tillbaka till WP Fastest Cache och klicka på fliken Cloudflare. Ange samma e-postadress som användes i ditt Cloudflare-konto samt din Global API-nyckel.

WP-Snabbaste-Cache-CloudFlare-Tab

WP-snabbast Cache-CloudFlare-API-Keys

Fortsätt klicka nästa i WP: s snabbaste cache. De stänger automatiskt av minifieringsinställningarna i WP Fastest Cache (eftersom Cloudflare nu kommer att göra det). De kommer också att stängas av Rocket Loader för bättre kompatibilitet (din webbplats kommer inte att gå sönder) och ställa in webbläsarens cache-utgång till 24 dagar.

WP-Snabbaste-Cache-CloudFlare-Disable Auto Förminska

WP-Snabbaste-Cache-Disable-raket-Loader

WP-Snabbaste-Cache-CloudFlare-Browser-cache-Utgångs

WP-Snabbaste-Cache-CloudFlare-meddelande

WP-Snabbaste-Cache-CloudFlare-Integration

Ser bra ut!

WP-Snabbaste-Cache-CloudFlare-Bekräftelse

Steg 4: Gå till Cloudflares hastighetsinställningar och se till att Auto Minify och Rocket Loader är avstängda, men SG Railgun är på. Detta är vad WP Fastest Cache-utvecklaren rekommenderar.

CloudFlare-Speed-Tab

Steg 5: Cloudflare säger ”Vi rekommenderar att du skapar en Sidregeln för att utesluta administrationsavsnittet på din webbplats från Cloudflares prestandafunktioner. Funktioner som Rocket Loader och Auto Minification kan oavsiktligt bryta backendfunktioner i ditt adminavsnitt. “

Lägg till dessa två sidoregler i din sida regler inställningar.

WP-Admin-sida-regel

Cache-Allt-CloudFlare-page-regel

Steg 6. Till slut, gå till din Cache-inställningar för Cloudflare och rensa enskilda filer.

Rensa enskilda filer Cloudflare

Helt klar!

WP-Snabbaste-Cache-CloudFlare-Bekräftelse

5. Radera cache och testa igen i Pingdom

I WP: s snabbaste cache-inställningar, gå till fliken “Radera cache” och “Radera cache och Minifed CSS / JS.” Kör nu din webbplats igenom Pingdom för att se dina uppdaterade poäng och laddningstid.

WP-snabbaste cache-pingdomtest

Helst är följande sidhastighetsobjekt gröna:

 • Förminska CSS
 • Förminska HTML
 • Förminska JavaScript
 • Utnyttja cachelagring i webbläsaren
 • Ange en cache-validerare
 • Aktivera gzip-komprimering
 • Uppskjuta analys av JavaScript

Helst är följande YSlow-objekt också gröna:

 • Minska kakastorleken
 • Lägg till rubriker som går ut
 • Minska DNS-sökningar
 • Använd cookie-fria domäner
 • Gör färre HTTP-förfrågningar
 • Förminska JavaScript och CSS
 • Konfigurera entitetstaggar (ET-taggar)
 • Komprimera komponenter med gzip
 • Ta bort duplicerade JavaScript och CSS
 • Använd ett innehållsleveransnätverk (CDN)

Kom ihåg att det kan ta Cloudflare upp till 24 timmar att sprida sig, så kom tillbaka.

6. Vanliga frågor om WP: s snabbaste cache

Här är FAQ-sida om du fortfarande har frågor.

WP-Snabbaste-Cache-frågor

SiteGround (nr 1 värd i Facebook-undersökningar)

Siteground är används av Yoast, själv, och rekommenderas av WordPress. De är nr 1 i nästan alla Facebook-undersökning och ge de flesta betydande förbättringar av lasttid särskilt om de använde mediokra värdar: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, EIG.

Yoast-on-Twitter-We-bara kopplade till Siteground

Jag använder deras semi-dedikerad GoGeek-plan som kommer med 4x mer serverresurser än delad värd. Klicka genom mina sidor för att se hur snabbt de laddas, kolla in min GTmetrix-rapport eller se personer som migrerade och publicerat nya belastningstider. Det gör de också gratis migrationer.

DigitalOcean på Cloudways och Kinsta är också bra och börjar på $ 10 / månad och $ 30 / month. Cloudways är mer för utvecklare som inte behöver cPanel, e-posthotell eller det stöd du får med SiteGround. Kinsta är egentligen vad WP Engine brukade vara (dyr, men fantastisk). Hela min blogg är i grund och botten dedikerad till att hjälpa människor att få sin webbplats att ladda snabbare. Jag vägrar att rekommendera $ 2 / månad värd eftersom det är de flesta största ånger när jag driver en webbplats.

Hur du kontrollerar om din hosting är långsam
Kör din webbplats igenom Google PageSpeed ​​Insights för att se om minska serverns svarstid finns i din rapport. Google rekommenderar det borde vara <200 ms. Allt över 1 sekund är inte bra. Du kan också kontrollera din TTFB (tid till första byte) på GTmetrix-fliken Timings eller bytecheck.com.

Minska responstiden för servern

2019 värdeförfrågan

2017-Wordpress-värd-FB-Poll

Rekommendationer för Elementor Hosting

Juli 2019 värdrekommendation

Wordpress-Host-Poll-Aug-2018

Delad hosting-Poll-2017

2019-värd-Poll

Go-To-Hosting-Company

Wordpress-värd-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Bäst-Wordpress-värd-Provider-Poll

Bäst Webbhotell-2019-Poll

WP Friendly Hosting Poll

2016-Wordpress-värd-FB-Poll

Favorithotell för Elementor

Rekommendationer för värd för 2018

Managed-Wordpress-värd-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Värd-Poll-For-hastighet

Wordpress-värd-Poll-juni-1

Siteground-rekommendation

2014 förvaltade-Wordpress-värd-FB-Poll

Bäst Webbhotell-Provider-Poll

Värd-Poll-Feb-2019

Hosting-Rekommendationer-Poll

Bluehost vs SiteGround

Utvärdering av WordPress webbhotell

Människor migrerar vanligtvis eftersom deras hastighetsteknologi kan skära belastningstider i halva:

Byt till SiteGround

SiteGround Load Time Migration

Bluehost till SiteGround GTmetrix

HostGator till SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 perfekt poäng på SiteGround

SiteGround Genesis

Hastighet levererad av SiteGround

SiteGround GTmetrix-rapport

Minskade belastningstider med SiteGround

Nya svarstider för SiteGround

HostGator till SiteGround-migrering

SiteGround-svarstider på Joomla

Bytta till SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

Minskade belastningstider för SiteGround

SiteGround Speedy Hosting

Nya Pingdom-resultat på SiteGround

Ny SiteGround-responstid

SiteGround-svarstidsförbättring

SiteGround har 3 planer:

SiteGround WordPress Hosting

Högre planer inkluderar mer serverresurser (Faktor 1 i WordPress optimeringsguide). Här är komplett jämförelse diagram, men GrowBig ger dig cirka 2x fler serverresurser än StartUp, och GoGeek är det semi-dedikerad värd vilket ger dig ännu mer. GrowBig och uppåt har gratis migrering, iscensättning, avancerad caching och förmåga att vara värd för flera webbplatser. GoGeek kommer med prioriterat stöd. Deras molnvärd är ett prishopp på $ 80 / månad.

Du kan se detta på deras funktioner sida:

Siteground-serverresurser-Jämförelse

Jag använder SiteGround eftersom:

 1. Min GTmetrix + Pingdom rapporter talar för sig själva
 2. Mina sidor laddas direkt (klicka igenom dem om du vill)
 3. Snabb hastighetsteknologi (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, CloudFlare)
 4. Rekommenderat av Yoast, WordPress, Ivica från WordPress påskynda
 5. Fri Låt oss kryptera SSL, lätt att använda cPanel, och funktioner för e-handel
 6. WordPress support är oslagbar även utan GoGeeks prioriterade support
 7. GrowBig kommer med iscensättning, mer lagring och fler serverresurser (bläddra ner till “vi fördelar de resurser du behöver” och håll muspekaren över server flik)
 8. GoGeek kommer med ännu fler serverresurser, lagring, prioriterat stöd
 9. Gratis migrationer, migrator plugin, och a 30-dagars pengarna tillbaka-garanti
 10. Massor av beröm på Reddit, Facebook-konversationer, Twitter, Trustpilot
 11. Massor av beröm på Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7, # 8, # 9, # 10, # 11
 12. Många har redan migrerat och publicerat resultat på Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Ansvarsfriskrivning – om du registrerar dig på SiteGround med min anknuten länk Jag kommer att donera en bra bit utan kostnad för dig. Varje år jag donera $ 3k till GoFundMe-kampanjer (2018 skulle mata de hungriga i Denver, 2017 var till Röda korset på orkanen Harvey). Ditt stöd hjälper och jag uppskattar verkligen det. Jag försöker göra mina recensioner opartiska och stödda av bevis i formen av Facebook-enkäter, tweets, och riktiga samtal. Om du inte vill använda det här är en icke-associerad länk till SiteGround. Hursomhelst tror jag verkligen att de är en fantastisk WordPress-värd och din webbplats kommer att köras snabbare / smidigare … gör din forskning på Facebook-grupper + Twitter och du hittar de flesta säger samma sak.

36+ WordPress Speed ​​Optimization Tips

Se min video – Det är en 42 minuters video, men jag täcker stort sett allt (tidsstämplar i videobeskrivning) och du bör lära dig massor av bra information om WordPress-webbplatsens hastighet:

Följ min WordPress hastighetsoptimeringsguide som visar dig hur du:

 • Diagnosera långsamma plugins med GTmetrix
 • Lägg till AMP (accelererade mobilsidor) använda AMP-plugin
 • Använda sig av AWStats att hitta orsaker till hög CPU (sökrobotar, bilder osv.)
 • Rekommendationer för insticksprogram för lätt reglage / galleri / social delning
 • Använda sig av Komplett Analytics Optimization Suite (CAOS) att vara värd för Google Analytics lokalt
 • Bildoptimering (servera skalade bilder, ange dimensioner, förlustfri komprimering)
 • Använda sig av WP Disable för att inaktivera onödiga inställningar i WordPress-kärnan medan du aktiverar hjärtslagskontroll, laddar Google-teckensnitt asynkront, andra hastighetsoptimeringar

Och massor av andra. Läs kommentarerna så ser du saker som “Min sidhastighetspoäng på gtmetrix gick från 69 till 93” och “detta kan vara ett av de mest användbara inlägg jag någonsin har läst.”

Få hjälp av min WordPress Speed ​​Optimizer

Behöver du fortfarande hjälp med din GTmetrix / Pingdom-rapport? Jag har jobbat med Pronaya i 7 år (han är den som hjälpte mig att få en <1s laddningstid i Pingdom). Du kan anställa honom genom att skapa en profil på freelancer.com och söker efter användarnamn bdkamol. Här är hans fulla WordPress hastighetsportfölj. Han är 40 dollar per timme från Bangladesh (så det är en tidsförändring) och du kan skicka e-post till honom på [email protected]. Han har också en perfekt 5-stjärnig recension på sin profil. Allvarliga förfrågningar, och vänta inte 100% poäng om du använder långsam värd, ett uppblåst tema och massor av tunga plugins. Följ först min fulla WordPress-hastighetsguide.

Pronaya-Kumar-S-recensioner

Recensioner på hans profil:

BDkamol-Wordpress-Speed-recensioner

Vanliga frågor

&# X1f680; Är WP Fastest Cache Premium värt det?

Om du ska spendera pengar på en premium-cache-plugin använder de flesta WP Rocket eftersom det kommer med fler funktioner än WP Fastest Cache Premium och kommer vanligtvis att ge bättre resultat.

&# X1f680; Vilket CDN ska jag använda med WP: s snabbaste cache?

Cloudflares gratis CDN är tillräckligt för de flesta webbplatser, men fler CDN = fler datacenter och snabbare leverans av ditt innehåll. Du kan också överväga StackPath eller KeyCDN.

&# X1f680; Hur rensar jag cache när jag är klar med att konfigurera inställningarna?

Gå till WordPress-menyn längst upp, gå till WPFC och Ta bort cache och Minified CSS.

&# X1f680; Vilka andra speed plugins behöver jag förutom WP Fastest Cache?

WP Fastest Cache kommer inte med alternativet för bildoptimering, databasrensning, lat laddning, hjärtslagskontroll, förhämtning + föranslutning och optimering av Google Fonts + Analytics. Jag rekommenderar Perfmatters, OMGF och Advanced DB Cleaner.

&# X1f680; Ska jag lägga till AMP?

Jag använder inte accelererade mobilsidor (AMP) på denna WordPress-webbplats. Läs Kinstas artikel om hur deras konverteringar sjönk 50% på grund av AMP och du kanske inte vill heller.

Om din webbplats laddas snabbare kan du lämna din nya sidladdningstid i kommentarerna! Eller om du har några frågor är jag glad att hjälpa till med det också. Som ni ser är jag en ganska stor nörd när det gäller WordPress-hastighet, så om du följer dessa rekommendationer finns det ingen anledning att din webbplats inte ska laddas under 3-tal. Och om du tyckte att denna tutorial var användbar, vänligen dela :)

Skål,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map