De ideala WP Super Cache-inställningarna med Cloudflare / StackPath CDN

03.06.2020
Cache Plugins 'De ideala WP Super Cache-inställningarna med Cloudflare / StackPath CDN
0 17 мин.

WP Super Cache är ett fast cache-plugin (om du går den fria rutten).


Annars blev WP Rocket rankad som nr 1 i 7 Facebook-omröstningar och är det jag använder (jag har en installationsguide för WP Rocket också). Men WP Super Cache är fortfarande ett utmärkt val, särskilt eftersom … det är gratis.

Jag visar hur du ställer in WP Super Cache-inställningarna inklusive fliken Avancerat, CDN och Plugin. Jag täcker också CloudFlare, StackPath och visa dig skillnaden mellan de två.

Om du använder en NGINX-server måste du göra det redigera konfigurationsfilen för att fullt utnyttja WP Super Cache, speciellt för att använda cd-bascachen. Om du inte känner dig bekväm att göra detta rekommenderar jag att du testar ett annat cache-plugin (WP Rocket, WP Fastest Cache eller till och med W3 Total Cache), eftersom dessa cache-pluginprogram inte kräver att du redigerar din NGINX-konfigurationsfil.

Cache-plugins, CDN, och värd är tre huvudfaktorer från WordPress optimeringsguide. Bortsett från att konfigurera din cache-plugin med optimala inställningar och Cloudflare / StackPaths CDN, rekommenderar jag att gå med i WordPress Hosting Facebook Group att se vad opartiska människor är ordspråk. Siteground blev rankad som nr 1 i 20+ Facebook-omröstningar och är den jag använder. Jag är på deras semi-dedikerad GoGeek-plan som har 4x mer serverresurser än de flesta delade webbhoteller med 100% GTmetrix-poäng och en .5s laddningstid. De kommer också migrera dig gratis.

WP-Super-Cache-Facebook-Poll

Så här konfigurerar du WP Super Cache-inställningar:

WP-Super-Cache-Tabs

1. Lätt

WP-Super-cache-Easy-inställningar

caching (Gör det möjligt) – möjliggör cache, ett enkelt sätt att förbättra belastningstiderna.

Test cache – testar om cachen fungerar. Om du ser fel, gå till fliken Avancerat och justera några av de olika alternativen (försök att inaktivera “komprimeringssidor” och “cache-ombyggnad”).

Radera cache – Om du gör uppdateringar till din webbplats, särskilt till CSS- eller JavaScript-filer, och du ser en gammal version av din sida, om du tar bort cache uppdateras sidan till den senaste versionen.

2. Avancerat

WP-Super-cache-avancerad inställningar

caching (Gör det möjligt) – möjliggör cache.

Cache-leveransmetod – Enkelt läge är lättast och rekommenderas för icke-programmerare. Expertläget använder Apaches mod_rewrite-funktion för att tjäna “supercachade” statiska html-filer och är snabbare än enkelt läge … men om du obehagligt redigerar PHP-filer, använd enkelt läge.

Cachera inte sidor för kända användare (Gör det möjligt) – Att aktivera detta visar inte cachade sidor för personer som har varit på din webbplats tidigare. Detta är bra eftersom vanliga besökare vill se nytt innehåll (t.ex. i din blogrulle) som annars inte skulle dyka upp om du inaktiverar detta.

Cachera inte sidor med GET-parametrar. (? x = y i slutet av en url) (Gör det möjligt) – cachar inte sidor som skiljer sig åt för varje användare (unika försäljningssidor om du kör Facebook / Google-annonser, medlemsprofiler, villkorad logik på kontaktformulär). FÅ Params är ett bra plugin för detta.

Komprimera sidor så att de visas snabbare för besökare (Gör det möjligt) – detta är “Gzip Compression” -objektet i GTmetrix / Pingdom. När du har aktiverat detta kan du se din hemsida och leta efter märkbara formateringsfel. Om det finns några, avaktivera det. Annars, definitivt aktivera detta.

Cache HTTP-rubriker med sidinnehåll (Inaktivera) – gör cachade sidor snabbare, men gör också att WP Super Cache använder PHP-filleverans (långsammare) istället för statisk filleverans (snabbare). Det är en avvägning, men om du använder plugins som skickar extra rubriker, aktivera det. I annat fall kan du inaktivera det.

Cache-ombyggnad. Servera en supercache-fil till anonyma användare medan en ny fil genereras (Aktivera) – visar den cachade sidan om en ny fil håller på att genereras.

304 inte modifierad webbläsarcache. Ange när en sida inte har ändrats sedan den senast begärdes. (Gör det möjligt) – förhindrar uppdatering av cachen på “tagg” -sidor (sparar serverresurser).

Gör kända användare anonyma så att de serveras supercachade statiska filer – räknar den tidigare inställningen “cache-cachesidor inte för kända användare” och istället cachas den för alla.

Aktivera dynamisk cache – (Gör det möjligt) – möjliggör cachning för dynamiskt innehåll (innehåll som förändras) som annonser, ett offentligt visat besökarantal eller till och med Amazons rekommendationer.

Support för mobilenheter. (Externt plugin eller tema krävs. Se FAQ för vidare detaljer.) (Gör det möjligt) – om du använder mobil plugin som WPtouch, eller ett mobiltema, cachar det här mobilsidorna.

Ta bort UTF8 / bloggsupport från .htaccess-fil. Endast nödvändigt om du ser udda tecken eller skiljetecken ser fel ut. Kräver uppdatering av omskrivningsregler – (Inaktivera) – om du ser konstiga tecken på din webbplats (â €)&# X2122; ¢), detta bör fixa det. I annat fall lämna den inaktiverad.

Rensa alla cachefiler när ett inlägg eller en sida publiceras eller uppdateras – Gör det möjligt) – om du publicerar ett inlägg, och du också har en bloggrulle (t.ex. på din hemsida) och vill se till att det uppdateras med det senaste inlägget, kommer det att rensa cachen och se till att det nya innehållet visas.

Extra hemsida kontroller. (Stoppar ibland mycket caching på hemsidan) (Gör det möjligt) – I likhet med föregående inställning ser det till att dina senaste blogginlägg visas på hemsidan (om du har en blogrulle). Detta är också tillämpligt på dynamiskt innehåll på hemsidan.

Uppdatera bara den aktuella sidan när kommentarer gjorts – aktivera det här om du har massor av kommentarer, eftersom läsarna vill se det senaste innehållet (du inte vill uppdatera all cache för att göra detta).

Lista de senaste cachade sidorna på den här sidan (Inaktivera) – visar vilka sidor som har cachelagts.

Grov fillåsning. Du behöver inte detta eftersom det kommer att sakta ner din webbplats  (Inaktivera).

Sen init. Visa cachade filer efter att WordPress laddats (Gör det möjligt) – låter innehållet förbli dynamiskt. Om du ser felet “supercache dynamisk sida upptäckt men sen init inte inställd” fixar du det.

Cache-plats – Ändra inte – ändra inte sökvägen, standardvägen är fin.

Cache-timeout – 3 600 är bra för de flesta webbplatser, webbplatser med hög trafik kan sänka detta till 1 800. Det här är cachade sidor med frekvens som löper ut och kommer att kastas bort. Om du ställer in det för långsamt kommer användarna aldrig att se cache-version. Om det är för snabbt kan det konsumera många serverresurser.

Godkända filnamn & avvisade URI: er ange sidor du inte vill cache. Den vanligaste användningen för detta är att exkludera e-handelssidor eller sidor som uppdateras mycket ofta.

Exempel:

 • /affär/
 • / Shop / konto /
 • / Shop / kassan /
 • / Shop / varukorg /
 • / Shop / confirm-ordning /

Avvisade användaragenter – förhindrar att användaragenter cachar sidor. De vanligaste är sökmotorer som Googlebot och Bingbot, men här är en komplett lista över användaragenter du kan se. Om du använder WPtouch, vill du också lägga till hela listan över mobila användaragenter här.

Nedstängning – förbereder servern för en förväntad spik i trafiken (under låsning kommer nya kommentarer på ett inlägg inte att uppdatera de cachade statiska filerna). Detta sparar på serverresurser och hjälper till att förhindra att din webbplats kraschar. Aktivera detta bara om du märker att trafiken skyrocket.

Direkt cachade filer – om du vet att en specifik sida kommer att få en hög trafikökning, lägg till dem här.

Fixa konfiguration – återställer standardinställningarna för WP Super Cache.

3. CDN

Ett CDN (innehållsleveransnätverk) är värd för dina tunga webbplatsfiler på flera datacenter runt om i landet / världen, vilket minskar det geografiska avståndet mellan din server och besökare. Detta minskar belastningstiderna och är rekommenderas i WordPress optimeringsguide.

StackPath är ett av de mest populära CDN: n och det är vad jag använder på min webbplats. De har 31 datacentra som är starkt belägna i USA och fantastiskt stöd som hjälpte till att förbättra min GTmetrix YSlow-poäng med 8%. KeyCDN är också bra, men jag har varit väldigt nöjd med MaxCDN / StackPath.

StackPath vs. Cloudflare – Cloudflare är gratis, StackPath börjar på $ 10 / månad med en gratis 30-dagars provperiod. Cloudflare har sin egen datacenter, StackPath har sina egna datacenter. Generellt ju fler datacenter, desto bättre och desto fler resurser kan du ladda ner dem (vilket gör din webbplats laddar ännu snabbare). StackPath kommer med ett supportteam som hjälper dig att konfigurera det (det finns inget stöd med Cloudflares gratis plan). StackPath-stödet kunde förbättra belastningstiderna betydligt och förbättra min GTmetrix YSlow-poäng med 8%, vilket var helt värt det.

Steg 1: Registrera dig för en 30-dagars rättegång och använd sedan stegen nedan. (StackPath har också en handledning).

Steg 2: Klicka på CDN-fliken i StackPath-instrumentpanelen och skapa en StackPath CDN-webbplats

StackPath-CDN-Tab

StackPath-CDN-Domain

StackPath-server-IP-adress

Kopiera din server-IP-adress – den behövs i steg 6 i det här avsnittet.

WP-Super-Cache-StackPath-CDN-URL

Steg 3: Klistra in din CDN-URL i WP Super Caches CDN-flik under “Off-URL URL” och “Extra CNAMES.” Om du använder SSL, kolla också “hoppa över https-webbadresser för att undvika blandat innehåll”Fel.

WP-Super-cache-CDN-inställningar

Steg 4: Gå till CDN → Cache-inställningar i StackPath och klicka sedan på “Purge Everything” …

StackPath-Purge-Cache

Steg 5: Kopiera serverns IP-adress från steg 2 (du kan också hitta den på ditt värdkonto). Sedan vitlista din server-IP-adress i StackPath genom att skapa en WAF-webbplats (WAF → Firewall).

StackPath-vitlista-IP

Steg 6: Kör din webbplats i GTmetrix och “innehållsleveransnätverk” bör vara grönt i YSlow.

CDN GTmetrix YSlow

Var noga med att kontakta StackPaths support eftersom de kunde justera mina inställningar för att ytterligare förbättra betyg. De har ett av de största supportteamen – jag skulle definitivt använda det.

4. Innehåll

Så länge din “cache-timeout” är korrekt inställd i avancerade inställningar kommer dina cachade sidor att löpa ut att raderas och de kommer inte att lägga stress på din server. När du arbetar på webbplatsen kan du också byta till CSS / JS (t.ex. bakgrundsbilder) och se en cache-version (eller du kanske inte ser att ditt CDN fungerar). I det här fallet bör det rätta till att ta bort cachen.

WP-Super-cache-innehåll-inställning

Radera cache – uppdaterar cachen om du ser gamla cache-versioner av dina sidor.

5. Förbelasta

Förbelastning är en uppdatering när alla cachade sidor rensas ut och uppdateras på en gång. Jag skulle aktivera det eftersom detta förbättrar både webbplats / indexeringshastighet. Förbelastning förbrukar dock mycket serverresurser vilket sätter stress på din server och kan göra din webbplats långsam. Som standard är det inställt på uppdatera förinstallerade cachefiler varje 600 minut. Men du bör öka detta antal om det lägger stress på din server, särskilt om du är delad med värd. Du kan också lämna den till 0 om du inte vill att statiska filer ska gå ut någonsin om du inte uppdaterar cachen manuellt.

WP-Super-cache-Förhandsladda-inställningar

6. Plugins

Lämna allt som det är, såvida du inte använder Plugin för dåligt beteendeWordPress MU Domain Mapping plugin, eller WPtouch-plugin, i vilket fall skulle du aktivera kompatibelt för dem.

WP-Super-cache-plugins-inställningar

7. Felsökning

WP-Super-cache-Dubug-inställningar

CloudFlare

WP Super Cache har inte ett direkt sätt att installera Cloudflare, men det är väldigt enkelt och jag rekommenderar definitivt att använda Cloudflares gratis CDN. Många värdar (inklusive SiteGround) har möjlighet att aktivera Cloudflare i deras cPanel med 1 klick. Detta är överlägset den enklaste metoden.

Siteground-CloudFlare-aktivering

Om din värd inte har det här alternativet, följ stegen nedan …

1. Registrera dig för CloudFlare och du blir ombedd att lägga till din webbplats och sedan börja en skanning.

CloudFlare-börja-scan

2. När skanningen är klar väljer du gratisplanet och Cloudflare tar dig igenom en uppsättning sidor. Du kommer så småningom att föras till en sida där Cloudflare tilldelar dig 2 namnservrar

CloudFlare-name-servrar-Dashboard

3. Gör en Google-sökning efter “hur man ändrar namnservrar på SiteGround” (sök bara efter din värd) och följ sedan deras instruktioner. Du kopierar de två namnservrar som tillhandahålls av Cloudflare och klistrar in dem i ett anpassat namnserversalternativ i din värd cPanel …

Siteground-DNS-Records

4. Gå till din Cloudflare-hastighetsinställningar och se till att Auto Minify och Rocket Loader är avstängda, men SG Railgun är på.

CloudFlare-Speed-Tab

5. CloudFlare säger ”Vi rekommenderar att du skapar en Sidregeln för att utesluta administrationsavsnittet på din webbplats från Cloudflares prestandafunktioner. Funktioner som Rocket Loader och Auto Minification kan oavsiktligt bryta backendfunktioner i ditt adminavsnitt. “

Lägg till dessa två sidoregler i din sida regler inställningar

CloudFlare-page-Regel-WP-Admin

CloudFlare-page-Regel-WP-preview

6. Till slut, gå till din Cache-inställningar för Cloudflare och rensa enskilda filer

Rensa enskilda filer Cloudflare

Gjort!

Se min video – Det är en 42 minuters video, men jag täcker stort sett allt (tidsstämplar i videobeskrivning) och du bör lära dig massor av bra information om WordPress-webbplatsens hastighet:

SiteGround (nr 1 värd i Facebook-undersökningar)

Siteground är används av Yoast, själv, och rekommenderas av WordPress. De är nr 1 i nästan alla Facebook-undersökning och ge de flesta betydande förbättringar av lasttid särskilt om de använde mediokra värdar: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, EIG.

Yoast-on-Twitter-We-bara kopplade till Siteground

Jag använder deras semi-dedikerad GoGeek-plan som kommer med 4x mer serverresurser än delad värd. Klicka genom mina sidor för att se hur snabbt de laddas, kolla in min GTmetrix-rapport eller se personer som migrerade och publicerat nya belastningstider. Det gör de också gratis migrationer.

DigitalOcean på Cloudways och Kinsta är också bra och börjar på $ 10 / månad och $ 30 / month. Cloudways är mer för utvecklare som inte behöver cPanel, e-posthotell eller det stöd du får med SiteGround. Kinsta är egentligen vad WP Engine brukade vara (dyr, men fantastisk). Hela min blogg är i grund och botten dedikerad till att hjälpa människor att få sin webbplats att ladda snabbare. Jag vägrar att rekommendera $ 2 / månad värd eftersom det är de flesta största ånger när jag driver en webbplats.

Hur du kontrollerar om din hosting är långsam
Kör din webbplats igenom Google PageSpeed ​​Insights för att se om minska serverns svarstid finns i din rapport. Google rekommenderar det borde vara <200 ms. Allt över 1 sekund är inte bra. Du kan också kontrollera din TTFB (tid till första byte) på GTmetrix-fliken Timings eller bytecheck.com.

Minska responstiden för servern

2019 värdeförfrågan

2017-Wordpress-värd-FB-Poll

Rekommendationer för Elementor Hosting

Juli 2019 värdrekommendation

Wordpress-Host-Poll-Aug-2018

Delad hosting-Poll-2017

2019-värd-Poll

Go-To-Hosting-Company

Wordpress-värd-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Bäst-Wordpress-värd-Provider-Poll

Bäst Webbhotell-2019-Poll

WP Friendly Hosting Poll

2016-Wordpress-värd-FB-Poll

Favorithotell för Elementor

Rekommendationer för värd för 2018

Managed-Wordpress-värd-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Värd-Poll-For-hastighet

Wordpress-värd-Poll-juni-1

Siteground-rekommendation

2014 förvaltade-Wordpress-värd-FB-Poll

Bäst Webbhotell-Provider-Poll

Värd-Poll-Feb-2019

Hosting-Rekommendationer-Poll

Bluehost vs SiteGround

Utvärdering av WordPress webbhotell

SiteGround rekommenderas av WordPress:

Siteground-Rekommenderat-Wordpress-värd

Och genom att Ivica vem som driver WordPress påskynda Facebook-gruppen med 16 000+ medlemmar.

WordPress-Speed-Up rekommenderade verktyg

Några trådar:

Godaddy till SiteGround Migration

EIG-To-Siteground

Siteground-Migration

SiteGround har 3 planer:

SiteGround WordPress Hosting

Högre planer inkluderar mer serverresurser (Faktor 1 i WordPress optimeringsguide). Här är komplett jämförelse diagram, men GrowBig ger dig cirka 2x fler serverresurser än StartUp, och GoGeek är det semi-dedikerad värd vilket ger dig ännu mer. GrowBig och uppåt har gratis migrering, iscensättning, avancerad caching och förmåga att vara värd för flera webbplatser. GoGeek kommer med prioriterat stöd. Deras molnvärd är ett prishopp på $ 80 / månad.

Du kan se detta på deras funktioner sida:

Siteground-serverresurser-Jämförelse

Jag använder SiteGround eftersom:

 1. Min GTmetrix + Pingdom rapporter talar för sig själva
 2. Mina sidor laddas direkt (klicka igenom dem om du vill)
 3. Snabb hastighetsteknologi (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, CloudFlare)
 4. Rekommenderat av Yoast, WordPress, Ivica från WordPress påskynda
 5. Fri Låt oss kryptera SSL, lätt att använda cPanel, och funktioner för e-handel
 6. WordPress support är oslagbar även utan GoGeeks prioriterade support
 7. GrowBig kommer med iscensättning, mer lagring och fler serverresurser (bläddra ner till “vi fördelar de resurser du behöver” och håll muspekaren över server flik)
 8. GoGeek kommer med ännu fler serverresurser, lagring, prioriterat stöd
 9. Gratis migrationer, migrator plugin, och a 30-dagars pengarna tillbaka-garanti
 10. Massor av beröm på Reddit, Facebook-konversationer, Twitter, Trustpilot
 11. Massor av beröm på Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Många har redan migrerat och publicerat resultat på Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Ansvarsfriskrivning – om du registrerar dig på SiteGround med min anknuten länk Jag kommer att donera en bra bit utan kostnad för dig. Varje år jag donera $ 3k till GoFundMe-kampanjer (2018 skulle mata de hungriga i Denver, 2017 var till Röda korset på orkanen Harvey). Ditt stöd hjälper och jag uppskattar verkligen det. Jag försöker göra mina recensioner opartiska och stödda av bevis i formen av Facebook-enkäter, tweets, och riktiga samtal. Om du inte vill använda det här är en icke-associerad länk till SiteGround. Hursomhelst tror jag verkligen att de är en fantastisk WordPress-värd och din webbplats kommer att köras snabbare / smidigare … gör din forskning på Facebook-grupper + Twitter och du hittar de flesta säger samma sak.

OMM-On-Siteground

Människor migrerar vanligtvis eftersom deras hastighetsteknologi kan skära belastningstider i halva:

Byt till SiteGround

SiteGround Load Time Migration

Bluehost till SiteGround GTmetrix

HostGator till SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 perfekt poäng på SiteGround

SiteGround Genesis

Hastighet levererad av SiteGround

SiteGround GTmetrix-rapport

Minskade belastningstider med SiteGround

Nya svarstider för SiteGround

HostGator till SiteGround-migrering

SiteGround-svarstider på Joomla

Bytta till SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

Minskade belastningstider för SiteGround

SiteGround Speedy Hosting

Nya Pingdom-resultat på SiteGround

Ny SiteGround-responstid

SiteGround-svarstidsförbättring

Vanliga frågor

&# X1f680; Är WP Super Cache ett bra plugin?

Det är vanligtvis inte det högst rankade plugin i Facebook-undersökningar och jag har personligen fått bättre resultat med WP Rocket och andra cache-plugins. Varje webbplats är annorlunda – du måste konfigurera och jämföra resultaten från olika cache-plugins i GTmetrix en åt gången.

&# X1f680; Hur konfigurerar du Cloudflare med WP Super Cache?

Registrera dig för ett gratis Cloudflare-konto och ändra namnservrar (i din domänregistrator) till de som Cloudflare ger dig.

&# X1f680; Kommer flera CDN att förbättra hastigheten ytterligare?

I teorin, ja. Fler CDN: er = fler datacenter = snabbare leverans av ditt innehåll och mer avlastning av resurser som skulle göra det lättare för din server. Cloudflares CDN är tillräckligt för de flesta webbplatser, men om du är besatt av hastighet kan du prova StackPath eller KeyCDN.

&# X1f680; Hur jämför WP Super Cache med WP Rocket?

WP Rocket har fler hastighetsfunktioner än WP Super Cache (databasrensning, optimering av Google-teckensnitt + Analytics, hjärtslagskontroll) och är enklare att konfigurera, men WP Rocket är också en premium plugin. Om hastigheten är mycket viktig, ge WP Rocket en gång.

&# X1f680; Vilka andra speed plugins behöver jag förutom WP Super Cache?

Du behöver ett plugin för optimering av teckensnitt (OMGF), databasrensning (WP-Optimize), Heartbeat Control, optimering av Google Analytics (CAOS) och selektiv inaktivering av plugins (Asset CleanUp eller Perfmatters). Dessa funktioner är inte inbyggda i WP Super Cahce.

Fungerade det?

Låt mig veta i kommentarerna!

Skål,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector