De ideelle WP-hurtigste cacheindstillinger med Cloudflare + StackPath CDN-installationsinstruktioner (Opdateret 2020 med seneste version 1.5.6)

WP hurtigste cache er normalt bedømt som nr. 1 gratis cache-plugin Facebook-afstemninger.


Jeg var i stand til at få .5s belastningstider i Pingdom efter at have konfigureret WP’s hurtigste cacheindstillinger. De er lette at opsætte og har indstillinger til både Cloudflare og StackPath’s CDN, som kan forbedre karakterer / belastningstider yderligere (jeg bruger begge, da flere datacentre = hurtigere websted). Til hosting anbefaler jeg SiteGround hvem er brugt af Yoast og bedømt som nr. 1 i 20+ Facebook-afstemninger. Men hvis du leder efter noget hurtigere end delt hosting, Cloudways DO er hvor det er kl.

Jeg vil vise dig, hvordan du konfigurerer WP Fastest Cache-indstillingerne, StackPath’s CDN, og hvad opgradering til WP Fastest Cache Premium gjorde for mig. Jeg har også instruktioner til CloudFlare.

Efterlad en kommentar, hvis du har spørgsmål eller se deres supportforum. Men der er mange klager over WP Fastest Cache’s support bare for at give dig et heads-up. Husk at prøve igen dit websted i Pingdom eller GTmetrix, når du er færdig – og kommenter med din nye indlæsningstid!

1. Sammenligning af cache-plugin

WP’s hurtigste cache er normalt nr. 2 eller # 3 cache-plugin i Facebook-afstemninger, bagefter WP Rocket, som næsten altid er # 1.

Bedste cache-plugin-afstemning i 2016

Måling af cache-plugin i 2019

Swift vs WP Rocket

Undersøgelse af cache-plugin i 2016

Bedste cache-plugins 2018-afstemning

wp raket vs w3 totla cache

Cache-plugin-test – Jeg kørte den samme side gennem Pingdom, som havde minimalt indhold, så resultaterne ville være nøjagtige. Jeg konfigurerer hver enkelt med de bedste indstillinger og Cloudflare / StackPath.

WP Rocket (.406)
Pingdom-sidehastighedstest

WP-hurtigste cache (.527)
WP hurtigste cache-indlæsningstid

W3 samlet cache (.619)
W3 samlede cache-belastningstider

WP Rocket vs. WP Hurtigste cache – WP Rocket har en hel del ekstra funktioner, der ikke er inkluderet i WP Fastest Cache (databaseoprydning, doven indlæsning, hjerteslagskontrol, hosting af Google Fonts + Analytics lokalt, forudindtagelse af DNS-anmodninger). Mens WP Rocket har alle disse indbyggede, skal du installere ca. 6-7 ekstra plugins for at få disse hastighedsoptimeringer med WP Fastest Cache. Med WP Rocket får du flere hastighedsoptimeringer, men mindre plugins kører på dit websted. Jeg skrev en WP Rocket setup guide, som også viser dig, hvordan du får 10% rabat på prisen.

StackPath vs. Cloudflare – StackPath er $ 10 / måned CloudFlare er ledig. Begge er CDN’er, der spejler dit websted på flere datacentre verden over (reducerer afstanden mellem din server og besøgende) og er anbefales i WordPress optimeringsguide. Cloudflare har 200+ datacentre, StackPath har 31 datacentre, der er stærkt fokuseret i USA (flere datacentre = hurtigere websted, derfor anbefaler jeg at bruge begge). StackPath kommer med et supportteam, der forbedrede min GTmetrix YSlow-score med 8% – deres support er stor.

StackPath-Data-centre

Cloudflare-datacentre

Hvorfor bruge StackPath?

 • StackPaths 31 datacentre bruger hurtigere SSD-servere + 10 GB-forbindelser
 • StackPath opkræver ikke noget for HTTPS-trafik, Cloudflare opkræver betaling pr. Brug
 • StackPaths team hjalp mig med at konfigurere min CDN og forbedrede min GTmetrix YSlow-score med 8%, idet kirsebæret blev lagt på kagen for at gøre min GTmetrix-rapport næsten perfekt
 • StackPath har dashboards, der giver masser af oplysninger om dine cachelagrede filer
 • StackPath giver dig mulighed for at beskytte din konto ved hjælp af en totrins-godkendelsesproces; du kan hvidliste IP-adresserne af personer, der har adgang til din konto

2. WP-hurtigste cacheindstillinger

Hvis du planlægger at bruge StackPath, se min StackPath sektion som har dets egne WP-hurtigste cache-indstillinger (du vil deaktivere indloggede brugere, mobil og browser-cache-indstillinger), som vises i StackPaths WP-hurtigste cache-tutorial.

Hvis du planlægger at bruge Cloudflare, Brug nedenstående indstillinger, men deaktiver Auto Minify og Raketlæsser under fanen “hastighed” i dine Cloudflare-indstillinger (Railgun skal være aktiveret). Dette er, hvad WP Fastest Cache-plugin-udvikleren anbefaler i hans Cloudflare-tutorial. Min Cloudflare-sektion viser dig, hvordan du tilmelder dig Cloudflare, ændrer navneservere i din hosting cPanel, indstiller sideregler for optimal ydeevne og renser cachen, når du er færdig.

Hvis du planlægger at bruge hverken, Brug nedenstående indstillinger. Det eneste, du ville ændre, er i Forudindlæst fane (sider pr. minut). Hvis du er på delt hosting brug 4-6, VPS skal bruge 10-12.

WP-Hurtigste-Cache-indstillinger

Opdeling af WP-hurtigste cacheindstillinger:

 • Cache-system – aktiver
 • Widget-cache-system – cache dine widgets (premium funktion)
 • Preload – Opret automatisk cache for hele websitet (delt hosting skal bruge 4-6, VPS er 10-12. Opretter cache-forsinkelse for den første bruger, der ser siden. Lær mere)
 • Tilmeldte brugere – vis ikke den cache-version for indloggede brugere (hvis det bare er dig, der kører dit websted, skal du lade dette være markeret. Men hvis flere brugere kan være logget ind, skal hver bruger have deres egen cache-version, så det vil ikke være markeret)
 • Mobil – vis ikke den cache-version til desktop til mobile enheder
 • Mobilt tema – caches mobiltema (premium funktion)
 • Nyt opslag – ryd cache-filer, når et indlæg eller en side offentliggøres
 • Opdater indlæg – ryd cache-filer, når et indlæg eller en side opdateres (Lær mere)
 • Komprimer HTML – formindsk størrelsen på siden (højt prioriteret Pingdom-element. Lær mere)
 • Komprimer HTML Plus – mere kraftfuld minify html (premium funktion)
 • Komprimer CSS – mindsk størrelse på css-filer (højt prioriteret Pingdom-element. Lær mere)
 • Komprimer CSS Plus – mere kraftfuld minify CSS (premium funktion)
 • Kombiner CSS – reducer HTTP-anmodninger gennem kombinerede css-filer (kombinerer JavaScript og CSS-filer imellem. Dette reducerer mængden af ​​JavaScript- og CSS-filer på en side, hvilket reducerer antallet af HTTP-anmodninger, der kræves for at gengive siden. Også et højt prioriteret element i Pingdom. Lær mere)
 • Komprimer JS – formindsk størrelsen på JS-filer (premium funktion)
 • Kombiner JS – reducer HTTP-anmodninger ved at kombinere JS-filer
 • Kombiner JS Plus – Minificere kombinerede JS-filer (premium funktion)
 • gzip – reducer størrelsen på filer, der sendes fra din server (reducerer overførselstiden mellem server og browser, og er et højt prioriteret Pingdom-element. Lær mere)
 • Browser-cache – reducer belastningstiden for gentagne besøgende (Lær mere)
 • Render Blocking JS – fjern gengivelsesblokerende JavaScript (premium funktion)
 • Google-skrifttyper – indlæser Google-skrifttyper asynkront (premium funktion) men dette kan også gøres ved hjælp af gratis WP Deaktiver plugin som jeg stærkt anbefaler
 • Lazy Load – premium-funktion, som du kan bruge A3 Lazy Load til Lær mere)

Næsten hvert element i WP-hurtigste cache findes i GTmetrix / Pingdom:

GTmetrix-Med-WP-Hurtigste-Cache-CloudFlare-StackPath

Slet cache – ryd cachen efter konfigurering af WP Fastest Cache-indstillinger:

Slet-Cache-WP-Hurtigste-Cache

Cache-timeout – Hvis det ikke er indstillet som standard, skal du tilføje en ny regel til at cache din startside en gang om dagen.

WP-Hurtigste-Cache-Cache-Timeout-indstillinger

Billedoptimering – premium-funktion, der komprimerer billeder uden billeder (en vare i GTmetrix). Dette kan også gøres ved hjælp af Imagify eller Kraken plugin. Jeg ville ikke bruge andre plugins, da disse muligvis kan ødelægge dit websted eller har fejl – jeg har foretaget mange undersøgelser om dette.

WP-Hurtigste-Cache-Image-optimering

Ved komprimering af billeder korrigeres elementet “optimer billeder” i GTmetrix:

optimere-images-gtmetrix

Præmie – se forskellen nedenfor, der viser 2 GTmetrix-rapporter (det er det værd). Hvis du beslutter at opgradere til $ 49.99, sender de dig et downloadlink via e-mail, som du vil manuelt upload i din plugins-menu. Hold både gratis og premium version aktiveret.

WP Hurtigste Cache Premium

Præmie
WP Hurtigste Cache PremiumIkke premium

Udelukke – udelukker, at sider bliver cache (f.eks. E-handels-kassesider).

WP-Hurtigste-Cache-Omfatter-indstillinger

CDN – en CDN (indholdsleveringsnetværk) gør dit websted hurtigere ved at være vært på det på flere servere rundt om i landet og verden, i modsætning til en server med oprindelsesstatus (det reducerer den geografiske afstand, det tager dit indhold for at nå dine besøgende). Se StackPath sektion.

Database (DB) – Rengøring af din database fjerner unødvendigt skrammel og får den til at indlæse hurtigere. Du kan bruge gratis WP-Optimer plugin for at gøre dette, er det ikke nødvendigt at opgradere til denne funktion.

WP-optimer ren database

WP-Optimer-Database-Cleanup

3. StackPath CDN ($ 10 / måned med gratis 30-dages prøveversion)

StackPath spejler dit websted på 31 datacentre, hvilket reducerer den geografiske afstand mellem din server og besøgende. Dette kan reducere belastningstider med flere sekunder, især for besøgende, der tidligere var langt væk fra din 1-originalserver. StackPath hjalp mig også med at konfigurere min CDN og var i stand til at forbedre min GTmetrix YSlow-score med 8% (se min rapport). De har en 30-dages prøveperiode og deres egen tutorial om konfiguration af StackPath’s CDN med WP Fastest Cache.

Dette er anbefalet i WordPress optimeringsguide:

CDN-WordPress-anbefaling

Trin 1: Tilmeld dig StackPath.

Trin 2: Konfigurer WP-hurtigste cache med disse indstillinger, når du bruger StackPath:

WP Hurtigste cache MaxCDN-indstillinger

Trin 3: Klik på fanen CDN i StackPath-betjeningspanelet oprette et StackPath CDN-sted:

StackPath-CDN-Tab

StackPath-CDN-Domain

StackPath-server-IP-adresse

StackPath-CDN URL-WP-Hurtigste-Cache

Trin 4: Klik på “StackPath” i CDN-området i WP Fastest Cache.

WP-Hurtigste-Cache-StackPath-CDN

Trin 5: Indsæt din CDN URL i WP hurtigste cache og brug dit websted som oprindelses-URL:

WP-Hurtigste-Cache-CDN-indstillinger

Trin 6: Klik på næste, lad alle filtyper være valgt, og fortsæt derefter med at klikke på næste, indtil den er klar:

WP Hurtigste cache MaxCDN-filtyper

Næste…

WP Hurtigste cache MaxCDN specificer kilder

Afslut…

WP Hurtigste cache MaxCDN-bekræftelse

Færdig.

WP-Hurtigste-Cache-StackPath-CDN-Bekræftelse

Trin 7: Gå til CDN → Cache-indstillinger i StackPath, og klik derefter på “Rens alt” …

StackPath-Purge-Cache

Trin 8: Kør dit websted igennem GTmetrix og se på fanen YSlow for at sikre, at den fungerer …

CDN GTmetrix YSlow

OK, NU er du færdig.

4. Cloudflare

SiteGround og de fleste andre værter har en mulighed for at aktiver Cloudflare i cPanel. Hvis din vært ikke har disse indstillinger, kan du konfigurere Cloudflare ved hjælp af WP Fastest Cache (se nedenfor).

CloudFlare-aktivering

Trin 1: Tilmeld dig CloudFlare og du bliver bedt om at tilføje dit websted og begynde en scanning.

CloudFlare-begynder-scanning

CloudFlare-DNS-Records

CloudFlare-CDN-Planer

Du kommer til sidst til dette dashboard, hvor Cloudflare tildeler dig 2 navneservere og giver et link til din Global API-nøgle.

CloudFlare-Dashboard-WP-Hurtigste-Cache

Trin 2: Gør en Google-søgning efter “hvordan ændres navneservere på SiteGround” (søg kun efter din vært), og følg derefter deres instruktioner. Du kopierer de 2 navneservere leveret af Cloudflare og indsætter dem i en brugerdefineret navneserverindstilling i dit hosting cPanel.

SiteGround-DNS-Records

Trin 3. Grib din globale API-nøgle fra linket i Cloudflare eller i din Cloudflare-profil.

loudflare-Global-API-nøgle

Gå tilbage til WP Fastest Cache, og klik på fanen Cloudflare. Indtast den samme e-mail-adresse, der blev brugt på din Cloudflare-konto samt din Global API-nøgle.

WP-Hurtigste-Cache-CloudFlare-Tab

WP-Hurtigste-Cache-CloudFlare-API-nøgler

Klik med det næste i WP Fastest Cache. De deaktiverer automatisk minify-indstillingerne i WP Fastest Cache (da Cloudflare nu vil gøre dette). De slukker også Raketlæsser for bedre kompatibilitet (dit websted går ikke i stykker) og indstilles browser cache udløb til 24 dage.

WP-Hurtigste-Cache-CloudFlare-Disable-Auto-Minify

WP-Hurtigste-Cache-Disable-Rocket-Loader

WP-Hurtigste-Cache-CloudFlare-browser-cache-udløb

WP-Hurtigste-Cache-CloudFlare-besked

WP-Hurtigste-Cache-CloudFlare-integration

Ser godt ud!

WP-Hurtigste-Cache-CloudFlare-Bekræftelse

Trin 4: Gå til Cloudflares hastighedsindstillinger og sørg for Auto Minify og Raketlæsser er slukket, men SG Railgun er tændt. Dette er, hvad WP Fastest Cache-udvikleren har anbefaler.

CloudFlare-Speed-Tab

Trin 5: Cloudflare siger ”Vi anbefaler, at du opretter en Side regel for at ekskludere administratorafsnittet på dit websted fra Cloudflares ydelsesfunktioner. Funktioner som Rocket Loader og Auto Minification kan utilsigtet bryde backend-funktioner i dit adminstrsektion. ”

Tilføj disse to sider regler i din indstillinger for side regler.

WP-Admin-Side-regel

Cache-Alt-CloudFlare-Side-regel

Trin 6. Endelig, gå til din Cloudflare-cacheindstillinger og rense individuelle filer.

Rensning af individuelle filer Cloudflare

Helt færdig!

WP-Hurtigste-Cache-CloudFlare-Bekræftelse

5. Slet cache og gentest i Pingdom

Gå til fanen “Slet cache” i “WP Fastest Cache-indstillingerne” og “Slet cache og miniferet CSS / JS.” Kør nu dit websted igen gennem Pingdom for at se dine opdaterede scoringer og indlæsningstid.

WP-hurtigste cache-pingdom-test

Ideelt set er følgende sidehastighedsprodukter grøn:

 • Komprimer CSS
 • Komprimer HTML
 • Komprimer JavaScript
 • Udnyt cache-browser
 • Angiv en cache-validering
 • Aktivér gzip-komprimering
 • Udskyd parsning af JavaScript

Ideelt set er følgende YSlow-varer også grønne:

 • Reducer cookie-størrelsen
 • Tilføj udløbsoverskrifter
 • Reducer DNS-opslag
 • Brug cookie-fri domæner
 • Foretag færre HTTP-anmodninger
 • Komprimer JavaScript og CSS
 • Konfigurer enhedsmærker (ET-mærker)
 • Komprimere komponenter med gzip
 • Fjern duplikat JavaScript og CSS
 • Brug et Content Delivery Network (CDN)

Husk, det kan tage Cloudflare op til 24 timer at udbrede sig, så tjek derefter.

6. Ofte stillede spørgsmål om WP hurtigste cache

Her er FAQ side hvis du stadig har spørgsmål.

WP-Hurtigste-Cache-FAQ

SiteGround (nr. 1 vært i Facebook-afstemninger)

SiteGround er brugt af Yoast, mig selv og anbefalet af WordPress. De er nr. 1 i næsten alle Facebook-afstemning og give de fleste mennesker betydelig forbedring af belastningstid især hvis de brugte middelmådige værter: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, EIG.

Yoast-på-Twitter-Vi-bare-switched-til-Siteground

Jeg bruger deres semi-dedikeret GoGeek-plan som leveres med 4x mere serverressourcer end delt hosting. Klik gennem mine sider for at se, hvor hurtigt de indlæses, tjek min GTmetrix-rapport eller se folk der migreret og bogført nye belastningstider. Det gør de også gratis migrationer.

DigitalOcean på Cloudways og Kinsta er også gode og begynder ved $ 10 / måned og $ 30 / måned. Cloudways er mere for udviklere, der ikke har brug for cPanel, e-mail-hosting eller den support, du får med SiteGround. Kinsta er dybest set hvad WP Engine plejede at være (dyr, men awesome). Hele min blog er dybest set dedikeret til at hjælpe folk med at få deres website til at indlæse hurtigere. Jeg nægter at anbefale $ 2 / måned hosting, da det er de fleste menneskers største beklagelse, når du kører et websted.

Sådan kontrolleres, om dit hosting er langsomt
Kør dit websted igennem Google PageSpeed ​​Insights for at se om reducer serverens responstid er i din rapport. Google anbefaler det bør være <200 ms. Noget over 1 sekund er ikke godt. Du kan også tjekke din TTFB (tid til første byte) i GTmetrix’s fane Timings eller bytecheck.com.

Reducer serverens responstid

2019 Hosting Poll

2017-WordPress-hosting-FB-Poll

Anbefalinger for Elementor Hosting

Juli 2019 Hosting-anbefaling

WordPress-Host-Poll Aug 2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-hosting-Poll

Go-To-Hosting-selskab

WordPress-hosting-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-hosting-Poll

Bedste-WordPress-hosting-udbyder-Poll

Bedste-Web-hosting-2019-Poll

WP Friendly Hosting Poll

2016-WordPress-hosting-FB-Poll

Foretrukne hosting til Elementor

Anbefalinger for 2018-vært

Managed-WordPress-hosting-Poll-2017

2019-værter-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-hosting-Poll-Juni-1

SiteGround-anbefaling

2014-Managed-WordPress-hosting-FB-Poll

Bedste-Web-hosting-udbyder-Poll

Hosting-Poll Feb 2019

Hosting-Anbefalinger-Poll

Bluehost vs SiteGround

Afstemning af WordPress-webhost

Folk migrerer normalt, fordi deres hastighedsteknologi kan skære belastningstider i to:

Skift til SiteGround

SiteGround Load Time Migration

Bluehost til SiteGround GTmetrix

HostGator til SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 perfekt score på SiteGround

SiteGround-genesis

Hastighed leveret af SiteGround

SiteGround GTmetrix-rapport

Reducerede belastningstider med SiteGround

Nye svartider på SiteGround

HostGator til SiteGround-migrering

SiteGround-svarstider på Joomla

Skiftet til SiteGround Hosting

SiteGround-raket Forestil dig combo

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

SiteGround reducerede belastningstider

SiteGround Speedy Hosting

Nye Pingdom-resultater på SiteGround

Ny SiteGround-responstid

SiteGround responstid forbedring

SiteGround har 3 planer:

SiteGround WordPress Hosting

Højere planer inkluderer mere serverressourcer (# 1 faktor i WordPress optimeringsguide). Her er fuld sammenligningstabel, men GrowBig giver dig ca. 2x flere serverressourcer end StartUp, og GoGeek er semi-dedikeret hosting hvilket giver dig endnu mere. GrowBig og nyere leveres med en gratis migrering, iscenesættelse, avanceret cache og mulighed for at være vært for flere websteder. GoGeek kommer med prioriteret support. Deres cloud-hosting er ret prisspringet på $ 80 / måned.

Du kan se dette på deres funktioner side:

SiteGround-server-ressourcer-sammenligning

Jeg bruger SiteGround, fordi:

 1. Min GTmetrix + Pingdom rapporter taler for sig selv
 2. Mine sider indlæses øjeblikkeligt (klik gennem dem, hvis du vil)
 3. Hurtig hastighedsteknologi (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, CloudFlare)
 4. Anbefalet af Yoast, WordPress, Ivica fra WordPress fremskynder
 5. Gratis Lad os kryptere SSL, let at bruge cPanel, og funktioner til eCommerce
 6. WordPress support er uovervindelig selv uden GoGeeks prioriterede support
 7. GrowBig kommer med iscenesættelse, mere lagerplads og flere serverressourcer (rulle ned til “vi tildeler de ressourcer, du har brug for”, og hold musepekeren over server fane)
 8. GoGeek leveres med endnu flere serverressourcer, opbevaring, prioriteret support
 9. Gratis migrationer, migrator plugin, og a 30-dages pengene-tilbage-garanti
 10. Masser af ros videre Reddit, Facebook-samtaler, Twitter, TrustPilot
 11. Tonnevis af ros på Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7, # 8, # 9, # 10, # 11
 12. Mange mennesker migrerede allerede og sendte resultater på Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Affiliate ansvarsfraskrivelse – hvis du tilmelder dig SiteGround med min tilknyttet link Jeg vil donere en god del uden beregning til dig. Hvert år jeg donere $ 3k til GoFundMe-kampagner (2018 skulle fodre de sultne i Denver, 2017 var til Røde Kors ved orkanen Harvey). Din støtte hjælper, og jeg værdsætter det virkelig. Jeg forsøger at gøre mine anmeldelser objektive og støttede af beviser i form af Facebook-afstemninger, tweets, og rigtige samtaler. Hvis du ikke vil bruge det, her er en ikke-tilknyttet link til SiteGround. Uanset hvad tror jeg virkelig, at de er en fremragende WordPress-vært, og dit websted vil køre hurtigere / glattere… gør din research på Facebook-grupper + Twitter og du finder de fleste mennesker siger det samme.

36+ WordPress-tip til optimering af hastighed

Se min video – det er en 42 minutters video, men jeg dækker stort set alt (tidsstempler i videobeskrivelsen), og du bør lære masser af god information om WordPress-webstedshastighed:

Følg min WordPress hastighedsoptimeringsvejledning som viser dig, hvordan du:

 • Diagnostér langsomme plugins ved hjælp af GTmetrix
 • Tilføj AMP (accelererede mobilsider) bruger AMP-plugin
 • Brug AWStats at finde årsager til høj CPU (gennemsøgere, billeder osv.)
 • Anbefalinger til let skyder / galleri / social deling plugins
 • Brug Komplet Analytics Optimization Suite (CAOS) at være vært for Google Analytics lokalt
 • Billedoptimering (server skalere billeder, angiv dimensioner, tabfri komprimering)
 • Brug WP Deaktiver at deaktivere unødvendige indstillinger i WordPress-kerne, mens du tænder for hjerteslagskontrol, indlæsning af Google-skrifttyper asynkront, andre hastighedsoptimeringer

Og masser af andre. Læs kommentarerne, så ser du ting som “Min sidehastigheds score på gtmetrix gik fra 69 til 93” og “dette er muligvis et af de mest nyttige indlæg, jeg nogensinde har læst.”

Få hjælp fra min WordPress Speed ​​Optimizer

Har du stadig brug for hjælp til din GTmetrix / Pingdom-rapport? Jeg har arbejdet med Pronaya i 7 år (han er den, der hjalp mig med at få en <1s indlæsningstid i Pingdom). Du kan ansætte ham ved at oprette en profil på freelancer.com og søger efter brugernavn bdkamol. Her er hans fulde WordPress-hastighedsportefølje. Han er $ 40 / time fra Bangladesh (så der er en tidsændring), og du kan e-maile ham kl [email protected]. Han har også en perfekt 5-stjernet anmeldelse af sin profil. Kun alvorlige forespørgsler, og forvent ikke 100% score, hvis du bruger langsom hosting, et oppustet tema og masser af tunge plugins. Følg først min fulde WordPress-hurtigguide.

Pronaya-Kumar-S-anmeldelser

Anmeldelser om hans profil:

BDkamol-WordPress-Speed-anmeldelser

Ofte stillede spørgsmål

&# X1f680; Er WP Hurtigste Cache Premium det værd?

Hvis du vil bruge penge på et premium cache-plugin, bruger de fleste WP Rocket, da det kommer med flere funktioner end WP Fastest Cache Premium og vil typisk give bedre resultater.

&# X1f680; Hvilken CDN skal jeg bruge med WP hurtigste cache?

Cloudflares gratis CDN er tilstrækkelig for de fleste steder, dog flere CDN’er = flere datacentre og hurtigere levering af dit indhold. Du kan også overveje StackPath eller KeyCDN.

&# X1f680; Hvordan rydder jeg cache, når jeg er færdig med at konfigurere indstillingerne?

Gå til WPFC og Slet cache og minificeret CSS i WordPress-menuen øverst.

&# X1f680; Hvilke andre speed plugins har jeg brug for udover WP Fastest Cache?

WP Fastest Cache leveres ikke med muligheden for billedoptimering, databaseoprydning, doven indlæsning, hjerteslagskontrol, forudindhentning + forudforbindelse og optimering af Google Fonts + Analytics. Jeg anbefaler Perfmatters, OMGF og Advanced DB Cleaner.

&# X1f680; Skal jeg tilføje AMP?

Jeg bruger ikke accelererede mobilsider (AMP) på dette WordPress-sted. Læs Kinstas artikel om, hvordan deres konverteringer faldt 50% på grund af AMP, og du ønsker måske ikke det heller.

Hvis dit websted indlæses hurtigere, er du velkommen til at forlade din nye sideindlæsningstid i kommentarerne! Eller hvis du har spørgsmål, er jeg glad for at hjælpe med det også. Som du kan se, jeg er en temmelig stor nørde, når det kommer til WordPress-hastighed, så hvis du følger disse anbefalinger, er der ingen grund til, at dit websted ikke skal indlæse under 3’ere. Og hvis du fandt, at denne tutorial var nyttig, så del :)

Skål,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map