De ideelle WP-raketindstillinger med Cloudflare og StackPath CDN-installationsinstruktioner – Opdateret 1/9/2020 med den nyeste version 3.4.4

Hvis du valgte WP-raket som din cache-plugin tog du det bedste valg i betragtning af at det blev bedømt som nummer 1 i talrige Facebook-afstemninger.


WP Rocket leveres med mange funktioner, som de fleste cache-plugins ikke har (se nedenfor). Det betyder, at hvis du skulle bruge andre cache-plugins, bliver du nødt til at installere ca. 6 ekstra plugins for at få disse funktioner, når WP Rocket allerede har dem indbygget (flere funktioner, dog mindre plugins på dit websted). Det er også grunden til, at WP Rocket giver bedre resultater i GTmetrix / Pingdom, og det er det, jeg bruger.

WP Rocket indeholder:

 • Databaseoprydning (indbygget i WP Rocket, eller brug WP-Optimize)
 • Hjertslagskontrol (indbygget i WP Rocket, eller brug Hjerteslagskontrol)
 • Lat lad billeder / videoer (indbygget i WP Rocket, eller brug) WP YouTube Lyte)
 • Host Google Analytics lokalt (indbygget i WP Rocket, eller brug CAOS For Analytics)
 • Host Google-skrifttyper lokalt (indbygget i WP Rocket, eller brug CAOS for skrifttyper, eller SHGF)
 • Integration med Cloudflare + andre CDN’er (indbygget i WP Rocket, eller brug CDN Enabler)

jeg testet WP Rocket mod 3 top gratis cache plugins, og selvom de alle gør et godt stykke arbejde, gav WP Rocket mig de bedste resultater i Pingdom (.4s belastningstider). Dit cache-plugin og din hosting er 2 vigtigste hastighedsfaktorer så det er bestemt værd at $ 49. Konfiguration af de rigtige WP Rocket-indstillinger med Cloudflare + StackPath kan løse over 20 elementer i Pingdom og GTmetrix. Så lad os gøre det :)

WP Rocket-indstillingerne er WAY lettere at konfigurere end W3 Total Cache, og de opdaterer changelog regelmæssigt, så du faktisk får løbende opdateringer. Hvis du har spørgsmål (eller vil dele din nye indlæsningstid), skriv mig en kommentar. WP Rocket har også dokumentation som jeg henviser til i guiden. Held og lykke – husk at sammenligne disse Pingdom-scoringer!

1. WP Rocket = # 1 Vurderet cache-plugin
2. Installation

3. instrumentbræt
4. Cache
5. Filoptimering
6. Medier
7. Preload
8. Avancerede regler
9. Database
10. CDN
11. Hjerteslag
12. Tilføjelser Ons
13. Værktøj

14. Ofte stillede spørgsmål / dokumentation

15. SiteGround (anbefalet vært)
16. Min fulde WordPress Speed ​​Guide
17. Få hjælp fra Min Speed ​​Optimizer

WP-Rocket-2018-indstillinger

1. WP Rocket = # 1 Vurderet cache-plugin

Her er Facebook-afstemninger:

Bedste cache-plugin-afstemning i 2016

Måling af cache-plugin i 2019

Swift vs WP Rocket

Undersøgelse af cache-plugin i 2016

Bedste cache-plugins 2018-afstemning

wp raket vs w3 totla cache

Måtte smide dette her :)

WP-Rocket-Improvement

Jeg testede WP Rocket, WP Fastest Cache og W3 Total Cache … og sørg for, at alle cache-plugin-indstillinger var konfigureret optimalt. WP Rocket vandt MEN dette med den dovne belastningsfunktion slået til. De andre cache-plugins har ikke en doble belastningsindstilling, og da jeg slukkede doven belastning i WP Rocket, fik jeg en .5s indlæsningstid… nøjagtigt det samme som WP’s hurtigste cache. Jeg så ikke nogen stor forskel, når jeg klikkede igennem mine sider – begge blev superindlæst hurtigt. Jeg ved, at Pingdom kan vise forskellige belastningstider under forskellige test, men jeg ville bare dele min egen oplevelse.

WP Rocket (.406)
Pingdom-sidehastighedstest

WP-hurtigste cache (.527)
WP hurtigste cache-indlæsningstid

W3 samlet cache (.619)
W3 samlede cache-belastningstider

Min seneste Pingdom-rapport med WP Rocket:

2019-Pingdom-rapport

2. Installer WP Rocket

Når du har købt WP Rocket, kan du downloade den på din kontoside. Upload det under Plugins → Tilføj nyt → Upload Plugin. Hvis du har det spørgsmål om Safari se deres instruktioner.

WordPress-plugin-upload

3. Dashboard

WP-Rocket-Dashboard-indstillinger

Raket Tester – beta-test for nye udgivelser.

Rocket Analytics – lader WP Rocket indsamle data anonymt. Dette har minimal indflydelse på belastningstider / CPU, men at sende data til en ekstern ressource betyder mere arbejde for din server.

Ryd cache – gør dette, når du konfigurerer WP Rocket-indstillingerne.

Forlæs cache – genererer en cache til din startside og alle interne links, du bruger på hjemmesiden. Jeg gør det ikke, da jeg har forindlæst indstillet til “automatisk” under fanen for indlæst.

Rengør OPcache – renser OPcache hvilket forhindrer problemer, når du opdaterer WP Rocket, men den viser stadig den forrige version i WordPress-administratoren.

Regenerere kritisk CSS – gør dette, når du foretager ændringer i stilark, eller tilføjer / ændrer tilpasset CSS via WordPress Customizer (eller et plugin).

4. Cache

WP-Rocket-Cache-indstillinger

Mobil cache – aktiver cache til mobile enheder, men kun “opret en cache-fil til mobile besøgende”, hvis du IKKE bruger et plugin til at oprette et mobilt websted (f.eks. Gratis version af WP Touch).

Aktivér cache for logget-in WordPress-brugere – aktiver hvis flere brugere logger på dit websted (f.eks. BbPress). Dette giver hver bruger deres egen cache, ellers deaktiverer den.

Angiv tid, hvorefter den globale cache ryddes – lad være som standard. Hvis du sjældent opdaterer dit websted eller har en masse statisk indhold, kan du øge dette lidt.

5. Filoptimering

WP-Rocket-Fil-optimering-indstillinger

Komprimer filer – Ideelt set skal disse gøre alle “minify” og “combining” -emner i din Pingdom og GTmetrix-rapport 99 – 100%. Nogle gange muliggør disse kan forårsage problemer med dit layout (især CSS og JS), så tjek et par sider på dit websted for at sikre dig, at dette ikke sker. Hvis det er tilfældet, skal du finde de problematiske filer og tilføje dem til enten ekskluder CSS eller ekskluder JS-indstillingen.

Kombiner filer – ligesom minify, aktiver og kontroller dit websted for fejl.

Kombiner Google Font-filer – Google-skrifttyper vises ofte i Pingdom / GTmetrix-rapporten. Dette kan hjælpe, og du kan også prøve at tilføje dem i “Forhåndsvis DNS-anmodninger” under fanen Forhent.

Fjern forespørgselsstrenge fra statiske ressourcer – I GTmetix kan du muligvis se “fjerne forespørgselsstrenge fra statiske ressourcer.”Dette kan hjælpe, men de fleste forespørgselsstrenge genereres af plugins – udvid dine emner i GTmetrix og se hvad der gør det rødt – det kan være et plugin.

Ekskluder CSS – Hvis en minifikationsindstilling af en eller anden grund ødelægger dit webstedslayout, skal du finde den problematiske fil og tilføje den her. Se WP Rockets artikel om løse problemer med minifikation.

Optimer CSS-levering – din side begynder at indlæse uden CSS-stilarter, som er en vare i Google PageSpeed ​​Insights. WP Rocket genererer automatisk dette for dig. De sige

JavaScript-filer – samme koncept som CSS kun med JavaScript-filer.

6. Medier

WP-Rocket-Medie-indstillinger

Lazy Load – forsinker indlæsning af billeder, iframes og videoer, indtil du ruller ned ad siden, og de bliver synlige (test for at se, om du kan lide det eller ej). Dette reducerer dog belastningstider og HTTP-anmodninger betydeligt den igangværende indlæsning kan være irriterende især for langt indhold. Dette kan også gøres ved hjælp af andre gratis plugins som Lazy Load og Lazy Load For Videos men WP Rocket gør et godt stykke arbejde. Jeg har det doven belastning for fotos, da det er irriterende.

Du kan også deaktivere doven belastning på individuelle sider / indlæg ved hjælp af sidebjælken:

Individuelle indstillinger for WP Rocket

Deaktiver Emojis – disse bremser dit websted. Du kan også deaktivere disse under Indstillinger → Skrivning → Formatering og derefter ikke konvertere humørikoner.

indlejringer – svarende til Cloudflares hotlink-forebyggelse, dette forhindrer websteder i at indlejre dit indhold på deres websted, der suger båndbredde og gør dit websted langsommere.

WebP-kompatibilitet – deaktiver, hvis du ikke bruger WebP-billeder eller hvis du allerede bruger et billedeoptimeringsplugin til at tjene WebP-billeder. Ellers skal du deaktivere det. WP Rocket registrerer, om du bruger Imagify, ShortPixel, Optimus eller EWWW til at tjene WebP-billeder og deaktiverer dem automatisk. Det skyldes, at de fleste billedoptimeringsplugins allerede opretter og serverer WebP-billeder til dig, så at aktivering af dette ville medføre duplikatfunktionalitet. Den eneste gang du skal aktivere dette er hvis dit billedeoptimeringsplugin opretter WebP-billeder, men ikke tjener dem.

7. Forlæs

Hvis du vil lære om forindlæsning, har WP Rocket en enkel tutorial. Eller hvis du vil grave dybere her er en avanceret tutorial hvilket handler om WP Super Cache, men de samme koncepter gælder. Forlæsning, i noget enkle vendinger, er en opdatering, når alle cachelagrede sider ryddes og opdateres på én gang. Jeg vil aktivere det, da det forbedrer både webstedets / indekseringshastigheden.

WP-Rocket-Preload-indstillinger

Forladning af sitemap – udvider fordelen ved forindlæst til ALLE webadresser i dit sitemap, ikke kun din startside og de interne links, du bruger på hjemmesiden. Dette bruger ikke en ekstern bot som den manuelle / automatiske indstilling… selvom slutresultatet er det samme. Så længe WP Rocket har registreret dit sitemap i “sitemaps til forindlæsning”, er der ikke behov for at tilføje det her.

Dette er, hvad forudindlæsning kan gøre for din server:

CPU brug

Forhent DNS-anmodninger – Luke lavede en fantastisk liste over fælles domæner, der skal forhåndsudhentes herunder Google-skrifttyper, Analytics, kort, Gravatars, YouTube, almindelige plugins for social deling, Disqus og andre. Kopier og indsæt hele listen (eller bare dem, du har brug for), og indsæt dem i feltet Prefetch i WP Rocket. Dette hjælper browsere med at forudse anmodningerne og indlæse dem hurtigere.

Glem ikke at tilføje din StackPath CDN URL (eller hvilken CDN du bruger) og andre eksterne ressourcer, der ikke er inkluderet på denne liste, som du normalt kan finde i din GTmetrix-rapport. Social deling, kommentarer og statistik plugins er meget almindelige.

8. Avancerede regler

De avancerede muligheder er hovedsageligt til ekskl. indkøbs- og kassesider på e-handelswebsteder.

WP-Rocket-Avanceret-regler

Cache-URL (er) aldrig – Hvis du bruger en eCommerce indkøbsvogn, der ikke er opført af WP Rocket (se den note, de har i disse indstillinger), skal du tilføje din indkøbsvogn og kassen sider. Lær mere.

Cache-cookies aldrig – samme princip som tidligere mulighed kun baseret på cookies.

Cache-brugeragent (er) aldrig – forhindrer Googlebot eller andre brugeragenter i at cache sider.

Rengør altid URL (r) – Lad os sige, at du har en blogrulle på din startside. Hvis du opretter et nyt indlæg, vil du have, at startsiden blogroll opdateres straks ved at tømme hjemmesidens cache. Det er, hvad denne indstilling gør, men WP Rocket sletter automatisk cachen til din startside, kategorier og tags, når nyt indhold er oprettet … så det er ikke nødvendigt. Men hvis der er en anden sides cache, du vil rydde, når nyt indhold tilføjes, skal du tilføje dem.

Cache Query String (s) – hovedsageligt brugt til at cache søgeresultatsider og prisfiltreringssider til e-handelswebsteder.

9. Database

WP-Rocket-Database-indstillinger

Oprydning efter indlæg – revisioner, autoudkast og papirkurvede indlæg kan slettes, hvis du ikke bruger dem. Medmindre du har gamle versioner af indlæg (eller slettede indlæg), du gerne vil bruge, skal du slette dem.

Kommentar Oprydning – Kommentarer til spam og papirkurven kan slettes.

Transienter Oprydning – gemmer data, der tager lang tid at få (som sociale tællinger), så næste gang du har brug for det, vender de superhurtigt tilbage. Men nogle gange når transienter er udløbet, forbliver de i databasen og bør slettes. WP Beginner har en stor forklaring af transienter.

Databaseoprydning – Når du sletter et plugin, kan det efterlade ubrugte tabeller i din WordPress-database, som du kan slette.

Automatisk oprydning – planlæg WP Rocket til oprydning af din database. Det ugentlige er godt, medmindre disse ophobes hurtigt (f.eks. Mange mennesker arbejder på dit websted). Hvis du har WP-Optimize eller et andet databaseoprydningsplugin installeret, kan du slette det, da WP Rocket gør dette for dig.

Optimer – Klik på knappen Optimer, når du er færdig, bare sørg for at tage backup af din database, især hvis det er din første gang, du gør det.

10. CDN

StackPaths CDN spejler dit websted på over 30 datacentre over hele verden, reduktion af den geografiske afstand mellem din server og besøgende. Jeg bruger både Cloudflare og StackPath, da flere datacentre = hurtigere levering af dit indhold. Dette kan barbere flere sekunder fra din indlæsningstid, især for besøgende, der (tidligere var) langt væk fra din 1 originalserver. Du kan bruge WP Rockets CDN-tutorial eller StackPaths CDN-tutorial, men her er nøjagtigt, hvad jeg skal gøre.

Trin 1: Tilmeld dig StackPath (de har en 30-dages prøveperiode):

StackPath-Data-centre

Trin 2: Klik på fanen CDN i instrumentbrættet oprette et StackPath CDN-sted:

StackPath-CDN-Tab

StackPath-CDN-Domain

StackPath-server-IP-adresse

StackPath-CDN URL-WP-raket

Trin 3: Kopier CDN URL fra StackPath og indsæt i WP Rockets felt “CDN CNAME (s)”:

WP-Rocket-CDN-indstillinger

Trin 4: Gå til CDN → Cache-indstillinger i StackPath, og klik derefter på “Rens alt”:

StackPath-Purge-Cache

Trin 5: Ekskluder filer fra CDN – der kan være filer, der serveres af det CDN, du gerne vil betjene lokalt. Normalt er disse filer dele af plugins designet til at ignorere belastning på tværs af domæner. For at ændre dette skal du blot tilføje disse filer eller mapper til området “afviste filer” i WP Rocket (tilføj en arkivarkitektur pr. Linje), som du kan bruge direktiver til at finde WP-mapper.

Eksempel:

 • {Uploads_dir} / wpcf7_captcha / *
 • {Uploads_dir} /imagerotator.swf
 • {Plugins_dir} /wp-fb-autoconnect/facebook-platform/channel.html

Trin 6: Kør dit websted i GTmetrix og “indholdsleveringsnetværk” skal være grønt i YSlow.

CDN GTmetrix YSlow

Hvis du udvider genstande i GTmetrix og ser, at det har at gøre med din CDN, skal du kontakte StackPaths supportteam, der skal være i stand til at hjælpe dig med at løse disse. De har enestående støtte.

Cookie-gratis domæner MaxCDN

11. Hjertslag

I stedet for at bruge Heartbeat Control-plugin, WP Rocket har den indbyggede.

WP-Rocket-Heartbeat-Control

12. Tilføjelser

WP-Rocket-add-ons

1. Google Tracking (Forbedr browsercache til Google Analytics) – du kan muligvis se Google Analytics-fejl i dit hastighedstestværktøj. At have WP Rocket vært for Google Analytics lokalt, bør løse disse, specifikt i GTmetrix under Page Speed ​​→ Leverage Browser Cache.

2. Facebook Pixel (Forbedr browsercache til Facebook Pixel) – samme koncept som tidligere mulighed kun for Facebook Pixel.

3. CloudFlare – Tilmeld dig CloudFlare, tilføj dit websted, og Cloudflare kører en scanning. Du kommer til sidst til en side med dine Cloudflare-navneservere og et link til din API-nøgle.

CloudFlare-Dashboard-WP-raket

Skift navneservere på din hostingkonto til dem, Cloudflare har tildelt dig:

SiteGround-DNS-Records

Indtast dit Global API-nøgle (findes i din Cloudflare-profil) i dit cache-plugin.

Cloudflare Global API-nøgle

WP-Rocket-CloudFlare-Add-On

 • Global API-nøgle – bruges til at aktivere Cloudflare i WP Rocket.
 • Konto-e-mail – samme e-mail, der blev brugt på din Cloudflare-konto.
 • Domæne – ditwebsite.com
 • Udviklingstilstand – brug, når du foretager en masse kodeændringer på dit websted.
 • Optimale indstillinger – aktiverer optimale Cloudflare-indstillinger: minificering, aggressiv cache og deaktivering Raketlæsser for bedre kompatibilitet. Det mest almindelige problem er Rocket Loader, men jeg bemærkede også, at det tænder afkodning af e-mail hvilket gjorde min GTmetrix-rapport værre, så jeg bruger ikke denne (og i stedet konfigurerede Cloudflare i deres instrumentbræt).
 • Relativ protokol – undertiden, hvis folk henter filer fra dit websted, er der ikke noget indhold i dem. Hvis du forlader denne indstilling FRA, forhindres dette i at ske.
 • Ryd alle cloudflare-cache-filer – gør dette, når du er færdig med at konfigurere WP Rocket.

4. Synkroniser Sucuri-cache – aktiver, hvis du bruger Sucuri. Dette rydder automatisk Sucuris cache, når du rydder WP Rocket’s cache, og holder dit indhold synkroniseret.

 • Sucuri Firewall API-nøgle (til plugin) – log ind på Sucuri her, Klik på dit websted, gå til fanen API, kopier derefter din API-nøgle (til plugin) og indsæt den i WP Rocket.

13. Værktøjer

WP-Rocket-Tools-indstillinger

Eksporter indstillinger – eksporter dine indstillinger til brug på flere steder.

Importer indstillinger – importer dine forudkonfigurerede indstillinger her.

Tilbagerulning – Hvis du opdaterer til en ny version af WP Rocket, og den forårsager problemer, falder dette tilbage på den forrige version.

14. Ofte stillede spørgsmål / dokumentation

Jeg brugte mange timer på at grave gennem deres dokumentation for at sikre, at denne tutorial bruger de bedste WP Rocket-indstillinger, men de er yderst hjælpsomme, hvis du ikke har tjekket dem ud.

WP-raketdokumentation

Vejledninger Jeg fandt de mest nyttige:

&# X1f680; Hvad er den bedste måde at konfigurere WP Rocket?

De vigtigste trin er at aktivere alt hvad du kan i fanen med filoptimering, opsætte CDN’er som Cloudflare + StackPath, deaktivere WordPress-hjerteslag og aktivere alle tjenester, du bruger under fanen Tilføjelser.

&# X1f680; Hvordan tilføjer jeg et CDN med WP Rocket?

Hvis du bruger Cloudflare, ændrer du simpelthen navneændere. Hvis du bruger et eksternt CDN som StackPath eller KeyCDN, kopierer / indsætter du din CDN URL i WP Rocket. Hvis du bruger RocketCDN (drevet af StackPath), skal du tilmelde dig via prompten i WP Rocket.

&# X1f680; Hvorfor blev WP Rocket bedømt som 1 i de fleste Facebook-afstemninger?

Det leveres med mange funktioner, som andre cache-plugins ikke har: databaseoprydning, hjerteslagskontrol, mulighed for flere CDN’er, doven indlæsning, lokale Analaytics, Facebook Pixel-browsercache og mere. Derfor giver WP Rocket normalt de bedste resultater i GTmetrix.

&# X1f680; Hvilket billedoptimeringsplugin fungerer bedst med WP Rocket?

Selvom de anbefaler Imagify, som ejes af WP Rocket, bruger jeg ShortPixel, fordi jeg næsten ikke ser noget kvalitetstab og stadig får 100% for Optimize Images i GTmetrix.

&# X1f680; Hvilke andre hastighedsoptimeringsplugins har du brug foruden WP Rocket?

Du har stadig brug for et billedoptimeringsplugin som ShortPixel, fontoptimering (f.eks. OMGF), og jeg anbefaler også at bruge Asset CleanUp eller Perfmatters til selektiv at deaktivere plugins.

15. SiteGround (nr. 1 vært i Facebook-afstemninger)

SiteGround er brugt af Yoast, mig selv og anbefalet af WordPress. De er nr. 1 i næsten alle Facebook-afstemning og give de fleste mennesker betydelig forbedring af belastningstid især hvis de brugte middelmådige værter: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, EIG.

Yoast-på-Twitter-Vi-bare-switched-til-Siteground

Jeg bruger deres semi-dedikeret GoGeek-plan som leveres med 4x mere serverressourcer end delt hosting. Klik gennem mine sider for at se, hvor hurtigt de indlæses, tjek min GTmetrix-rapport eller se folk der migreret og bogført nye belastningstider. Det gør de også gratis migrationer.

DigitalOcean på Cloudways og Kinsta er også gode og begynder ved $ 10 / måned og $ 30 / måned. Cloudways er mere for udviklere, der ikke har brug for cPanel, e-mail-hosting eller den support, du får med SiteGround. Kinsta er dybest set hvad WP Engine plejede at være (dyr, men awesome). Hele min blog er dybest set dedikeret til at hjælpe folk med at få deres website til at indlæse hurtigere. Jeg nægter at anbefale $ 2 / måned hosting, da det er de fleste menneskers største beklagelse, når du kører et websted.

Sådan kontrolleres, om dit hosting er langsomt
Kør dit websted igennem Google PageSpeed ​​Insights for at se om reducer serverens responstid er i din rapport. Google anbefaler det bør være <200 ms. Noget over 1 sekund er ikke godt. Du kan også tjekke din TTFB (tid til første byte) i GTmetrix’s fane Timings eller bytecheck.com.

Reducer serverens responstid

2019 Hosting Poll

2017-WordPress-hosting-FB-Poll

Anbefalinger for Elementor Hosting

Juli 2019 Hosting-anbefaling

WordPress-Host-Poll Aug 2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-hosting-Poll

Go-To-Hosting-selskab

WordPress-hosting-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-hosting-Poll

Bedste-WordPress-hosting-udbyder-Poll

Bedste-Web-hosting-2019-Poll

WP Friendly Hosting Poll

2016-WordPress-hosting-FB-Poll

Foretrukne hosting til Elementor

Anbefalinger for 2018-vært

Managed-WordPress-hosting-Poll-2017

2019-værter-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-hosting-Poll-Juni-1

SiteGround-anbefaling

2014-Managed-WordPress-hosting-FB-Poll

Bedste-Web-hosting-udbyder-Poll

Hosting-Poll Feb 2019

Hosting-Anbefalinger-Poll

Bluehost vs SiteGround

Afstemning af WordPress-webhost

Et par tråde:

Godaddy til SiteGround Migration

EIG-To-SiteGround

SiteGround-Migration

SiteGround har 3 planer:

SiteGround WordPress Hosting

Højere planer inkluderer mere serverressourcer (# 1 faktor i WordPress optimeringsguide). Her er fuld sammenligningstabel, men GrowBig giver dig ca. 2x flere serverressourcer end StartUp, og GoGeek er semi-dedikeret hosting hvilket giver dig endnu mere. GrowBig og nyere leveres med en gratis migrering, iscenesættelse, avanceret cache og mulighed for at være vært for flere websteder. GoGeek kommer med prioriteret support. Deres cloud-hosting er ret prisspringet på $ 80 / måned.

Du kan se dette på deres funktioner side:

SiteGround-server-ressourcer-sammenligning

Jeg bruger SiteGround, fordi:

 1. Min GTmetrix + Pingdom rapporter taler for sig selv
 2. Mine sider indlæses øjeblikkeligt (klik gennem dem, hvis du vil)
 3. Hurtig hastighedsteknologi (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, CloudFlare)
 4. Anbefalet af Yoast, WordPress, Ivica fra WordPress fremskynder
 5. Gratis Lad os kryptere SSL, let at bruge cPanel, og funktioner til eCommerce
 6. WordPress support er uovervindelig selv uden GoGeeks prioriterede support
 7. GrowBig kommer med iscenesættelse, mere lagerplads og flere serverressourcer (rulle ned til “vi tildeler de ressourcer, du har brug for”, og hold musepekeren over server fane)
 8. GoGeek leveres med endnu flere serverressourcer, opbevaring, prioriteret support
 9. Gratis migrationer, migrator plugin, og a 30-dages pengene-tilbage-garanti
 10. Masser af ros videre Reddit, Facebook-samtaler, Twitter, TrustPilot
 11. Tonnevis af ros på Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Mange mennesker migrerede allerede og sendte resultater på Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Affiliate ansvarsfraskrivelse – hvis du tilmelder dig SiteGround ved hjælp af min tilknyttet link Jeg vil donere en god del uden omkostninger for dig. Hvert år donerer jeg $ 3.000 til GoFundMe-kampagner (2018 skulle fodre de sultne i Denver, 2017 var til Røde Kors ved orkanen Harvey). Din støtte hjælper, og jeg værdsætter det virkelig. Jeg forsøger at gøre mine anmeldelser objektive og støttede af beviser i form af Facebook-afstemninger, tweets, og rigtige samtaler. Hvis du ikke vil bruge det, her er en ikke-tilknyttet link til SiteGround. Uanset hvad foreslår jeg, at du gør dit forskning, se hvem Yoast bruger, og resultater af mennesker der migreret.

OMM-On-SiteGround

Folk migrerer normalt, fordi deres hastighedsteknologi kan skære belastningstider i to:

Skift til SiteGround

SiteGround Load Time Migration

Bluehost til SiteGround GTmetrix

HostGator til SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 perfekt score på SiteGround

SiteGround-genesis

Hastighed leveret af SiteGround

SiteGround GTmetrix-rapport

Reducerede belastningstider med SiteGround

Nye svartider på SiteGround

HostGator til SiteGround-migrering

SiteGround-svarstider på Joomla

Skiftet til SiteGround Hosting

SiteGround-raket Forestil dig combo

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

SiteGround reducerede belastningstider

SiteGround Speedy Hosting

Nye Pingdom-resultater på SiteGround

Ny SiteGround-responstid

SiteGround responstid forbedring

16. Min fulde WordPress-hastighedsguide (35+ tip)

Se min video – det er en 42 minutters video, men jeg dækker stort set alt (tidsstempler i videobeskrivelsen), og du bør lære masser af god information om WordPress-webstedshastighed:

Billedoptimering – du kan køre en hvilken som helst side igennem GTmetrix og det vil vise dig alle uoptimerede billeder, men KUN for den side – så start med dem, der vises på flere sider. Billedet kan optimeres på 3 måder: server skalere billeder (ændre størrelse på billeder, der er for store), specificere billeddimensioner (tilføje en bredde / højde i billedets HTML eller CSS), og optimere billeder (komprimere dem uden brug af et plugin som Imagify). GTmetrix fortæller dig de rigtige dimensioner for de første to, hvis du udvider dem, og dette er alle emner med høj prioritet.

Billedoptimering

For flere tip, se min komplet guide til WordPress hastighedsoptimering.

17. Få hjælp fra Min WordPress Speed ​​Optimizer

Har du stadig brug for hjælp til din GTmetrix / Pingdom-rapport? Jeg har arbejdet med Pronaya i 7 år (han er den, der hjalp mig med at få en <1s indlæsningstid i Pingdom). Du kan ansætte ham ved at oprette en profil på freelancer.com og søger efter brugernavn bdkamol. Her er hans fulde WordPress-hastighedsportefølje. Han er $ 40 / time fra Bangladesh (så der er en tidsændring), og du kan e-maile ham kl [email protected]. Han har også en perfekt 5-stjernet anmeldelse af sin profil. Kun alvorlige forespørgsler, og forvent ikke 100% score, hvis du bruger langsom hosting, et oppustet tema og masser af tunge plugins. Følg først min fulde WordPress-hurtigguide.

Pronaya-Kumar-S-anmeldelser

Her er nogle anmeldelser på hans profil:

BDkamol-WordPress-Speed-anmeldelser

Så … hvordan ser disse Pingdom-scoringer ud? Fortæl mig det i kommentarerne, eller fortæl mig, hvis du sidder fast. Du har også betalt for et premium-plugin, hvor de tilbyder support (den sidste og sidste fane i WP Rocket-indstillingerne), så det ville jeg også bruge til din fordel eller se deres dokumentation.

Ellers rart job!

Hvis du fandt, at denne tutorial var nyttig, værdsættes en andel altid :)

Skål,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map