De ideelle WP-raskeste cacheinnstillinger med Cloudflare + StackPath CDN-installasjonsinstruksjoner (Oppdatert 2020 med siste versjon 1.5.6)

WP raskeste hurtigbuffer er vanligvis rangert som nr. 1 gratis cache-plugin Facebook-avstemninger.


Jeg var i stand til å få .5s belastningstider i Pingdom etter å ha konfigurert WP Fastest Cache-innstillingene. De er enkle å konfigurere og har alternativer for både Cloudflare og StackPaths CDN som kan forbedre karakterene / lastetidene ytterligere (jeg bruker begge siden flere datasentre = raskere nettsted). For hosting, anbefaler jeg Siteground hvem er brukt av Yoast og rangert som nr. 1 i 20+ Facebook-avstemninger. Men hvis du leter etter noe raskere enn delt hosting, Cloudways DO er der den er på.

Jeg vil vise deg hvordan du konfigurerer WP Fastest Cache-innstillinger, StackPaths CDN, og hva oppgradering til WP Fastest Cache Premium gjorde for meg. Jeg har også instruksjoner for Cloudflare.

Legg igjen en kommentar hvis du har spørsmål eller se deres støtteforum. Men det er mange klager på WP Fastest Cache-støtte bare for å gi deg en heads-up. Husk å prøve på nytt nettstedet ditt i Pingdom eller GTmetrix når du er ferdig – og kommenter med den nye lastetiden!

1. Sammenligning av cache-plugin

WP Fastest Cache er vanligvis cache-plugin nr. 2 eller nr. 3 i Facebook-avstemninger, som ligger bak WP Rocket som nesten alltid er # 1.

2016 beste cache plugin poll

Cache-plugin-avstemning fra 2019

Swift vs WP Rocket

2016 cache plugin poll

Beste avstemning for cache-plugins 2018

wp rakett vs w3 totla cache

Cache Plugin Test – Jeg kjørte den samme siden gjennom Pingdom som hadde minimalt innhold slik at resultatene ville være nøyaktige. Jeg konfigurerer hver enkelt med de beste innstillingene og Cloudflare / StackPath.

WP Rocket (.406)
Pingdom Page Speed ​​Test

WP raskeste hurtigbuffer (.527)
WP raskeste hurtigbuffertid

W3 Total Cache (.619)
W3 Totalt lastetid for hurtigbuffer

WP Rocket vs. WP Raskeste hurtigbuffer – WP Rocket har ganske mange ekstra funksjoner som ikke er inkludert i WP Fastest Cache (databaseopprydding, lat lasting, hjerteslagskontroll, hosting av Google Fonts + Analytics lokalt, forhåndshenting av DNS-forespørsler). Mens WP Rocket har alle de innebygde, må du installere omtrent 6-7 ekstra plugins for å få disse hastighetsoptimaliseringene med WP Fastest Cache. Med WP Rocket får du flere hastighetsoptimaliseringer, men mindre plugins kjører på nettstedet ditt. Jeg skrev en WP Rocket setup guide som også viser deg hvordan du får 10% av prisen.

StackPath vs. Cloudflare – StackPath er $ 10 / måned Cloudflare er gratis. Begge er CDN-er som speiler nettstedet ditt på flere datasentre rundt om i verden (reduserer avstanden mellom serveren din og besøkende) og er anbefales i WordPress optimaliseringsveiledning. Cloudflare har 200+ datasentre, StackPath, har 31 datasentre som er sterkt fokusert i USA (flere datasentre = raskere nettsted, det er derfor jeg anbefaler å bruke begge). StackPath kommer med et støtteapparat som forbedret min GTmetrix YSlow-score med 8% – deres støtte er stor.

StackPath-datasentre

Cloudflare datasentre

Hvorfor bruke StackPath?

 • StackPaths 31 datasentre bruker raskere SSD-servere + 10 GB-tilkoblinger
 • StackPath tar ikke betalt for HTTPS-trafikk, Cloudflare belaster betaling per bruk
 • StackPaths team hjalp meg med å konfigurere CDN-en og forbedret min GTmetrix YSlow-poengsum med 8%, og la kirsebæret på kaken for å gjøre GTmetrix-rapporten min nesten perfekt
 • StackPath har dashbord som gir mye informasjon om hurtigbufrede filer
 • StackPath lar deg beskytte kontoen din ved hjelp av en to-trinns autentiseringsprosess; du kan hviteliste IP-adressene av personer som har tilgang til kontoen din

2. WP-innstillinger for raskeste hurtigbuffer

Hvis du planlegger å bruke StackPath, se min StackPath-delen som har egne WP Fastest Cache-innstillinger (du vil deaktivere påloggingsalternativer for innloggede brukere, mobil og nettleser) som vises i StackPaths WP raskeste hurtigbuffertutorial.

Hvis du planlegger å bruke Cloudflare, bruk innstillingene nedenfor, men deaktiver Auto Minify og Rakettlaster i “hastighet” -fanen i Cloudflare-innstillingene dine (Railgun skal være aktivert). Dette er hva WP Fastest Cache-plugin-utvikleren anbefaler i hans Tutorial for Cloudflare. Min Cloudflare-seksjonen viser deg hvordan du registrerer deg for Cloudflare, endrer navneservere i hosting-cPanel, angir sideregler for optimal ytelse og renser hurtigbufferen når du er ferdig.

Hvis du planlegger å bruke ingen av dem, bruk innstillingene nedenfor. Det eneste du vil endre er i Forhåndsinnstilt fane (sider per minutt). Hvis du er på delt hosting bruk 4-6, VPS skal bruke 10-12.

WP-raskest Cache-innstillinger

Fordeling av WPs raskeste cacheinnstillinger:

 • Cache System – muliggjøre
 • Widget Cache System – lagrer widgetene dine (premium funksjon)
 • Preload – opprette hurtigbuffer for hele nettstedet automatisk (delt hosting skal bruke 4-6, VPS er 10-12. Oppretter hurtigbufring for første bruker som ser på siden. Lære mer)
 • Innloggede brukere – ikke vis den hurtigbufrede versjonen for påloggede brukere (hvis det bare er du som driver nettstedet ditt, kan du la dette være avkrysset. Men hvis flere brukere kan være logget inn, bør hver bruker ha sin egen hurtigbufrede versjon, så den vil ikke fjernes)
 • Mobil – ikke vis den hurtigbufrede versjonen for desktop til mobile enheter
 • Mobilt tema – cacher mobiltema (premium funksjon)
 • Nytt innlegg – tøm hurtigbufferfiler når et innlegg eller side blir publisert
 • Oppdater innlegg – tøm hurtigbufferfiler når et innlegg eller side oppdateres (Lære mer)
 • Komprimer HTML – reduser størrelsen på siden (høy prioritet Pingdom-element. Lære mer)
 • Komprimer HTML Plus – kraftigere minify html (premium funksjon)
 • Komprimer CSS – reduser størrelsen på css-filer (Pingdom-element med høy prioritet. Lære mer)
 • Komprimer CSS Plus – kraftigere minify CSS (premium funksjon)
 • Kombiner CSS – reduser HTTP-forespørsler gjennom kombinerte CSS-filer (kombinerer JavaScript- og CSS-filer mellom. Dette reduserer mengden JavaScript- og CSS-filer på en side som reduserer antall HTTP-forespørsler som kreves for å gjengi siden. Også et høyt prioritert element i Pingdom. Lære mer)
 • Komprimer JS – reduser størrelsen på JS-filer (premium funksjon)
 • Kombiner JS – reduser HTTP-forespørsler ved å kombinere JS-filer
 • Kombiner JS Plus – Minifiser kombinerte JS-filer (premium funksjon)
 • gzip – reduser størrelsen på filer som sendes fra serveren din (reduserer overføringstiden mellom server og nettleser, og er et Pingdom-element med høy prioritet. Lære mer)
 • Nettleserbufring – reduser lastetiden for gjentatte besøkende (Lære mer)
 • Render Blocking JS – fjerne gjengivelsesblokkerende JavaScript (premium funksjon)
 • Google-skrifter – laster inn Google-skrifter asynkront (premium funksjon) men dette kan også gjøres ved hjelp av gratis WP Deaktiver plugin som jeg anbefaler på det sterkeste
 • Lazy Load – Premium-funksjon som du kan bruke A3 Lazy Load til Lære mer)

Nesten hvert element i WP Fastest Cache finnes i GTmetrix / Pingdom:

GTmetrix-With-WP-raskest Cache-Cloudflare-StackPath

Slett hurtigbuffer – tøm hurtigbufferen etter at du har konfigurert WP Fastest Cache-innstillinger:

Slett-Cache-WP-raskest Cache

Timeout for hurtigbuffer – Hvis den ikke er satt som standard, kan du legge til en ny regel for å bufrer hjemmesiden din en gang om dagen.

WP-raskest Cache-Cache-timeout-innstillinger

Bildeoptimalisering – Premium-funksjon som komprimerer bilder uten tap (et element i GTmetrix). Dette kan også gjøres ved å bruke Imagify eller Kraken plugg inn. Jeg ville ikke bruke andre plugins siden disse kan ødelegge nettstedet ditt eller har feil – jeg har undersøkt mange undersøkelser om dette.

WP-raskest Cache-Image-optimalisering

Løsløst komprimering av bilder fikser “optimaliser bilder” -elementet i GTmetrix:

Optimaliser-bilder-gtmetrix

Premium – se forskjellen nedenfor som viser 2 GTmetrix-rapporter (det er verdt det). Hvis du bestemmer deg for å oppgradere for $ 49.99, vil de sende deg en nedlastingslenke via e-post som du vil laste opp manuelt i plugins-menyen. Hold både gratis- og premiumversjonen aktivert.

WP Fastest Cache Premium

Premium
WP Fastest Cache PremiumIkke Premium

Utelukke – ekskludere sider fra å bli bufret (f.eks. E-handelsutsjekkingssider).

WP-raskest Cache-Utelukker-innstillinger

CDN – en CDN (innholdsleveringsnettverk) gjør nettstedet ditt raskere ved å være vert for det på flere servere rundt om i landet og verden, i motsetning til en opprinnelsesserver (det reduserer den geografiske avstanden det tar innholdet ditt å nå de besøkende). Se StackPath-delen.

Database (DB) – rengjøring av databasen fjerner unødvendig søppel og får den til å laste raskere. Du kan bruke gratis WP-optimaliser plugin for å gjøre dette, er det ikke nødvendig å oppgradere for denne funksjonen.

WP-optimaliser ren database

WP-Optimize-Database-opprydding

3. StackPath CDN ($ 10 / måned med gratis 30-dagers prøveversjon)

StackPath speiler nettstedet ditt på 31 datasentre, og reduserer den geografiske avstanden mellom serveren og besøkende. Dette kan redusere lastetidene med flere sekunder, spesielt for besøkende som pleide å være langt borte fra serveren med 1 opprinnelse. StackPath hjalp meg også med å konfigurere CDN-en og klarte å forbedre GTmetrix YSlow-poengsummen min med 8% (se rapporten min). De har en 30-dagers prøveversjon og egen tutorial på konfigurere StackPaths CDN med WP Fastest Cache.

Dette er anbefalt i WordPress optimaliseringsveiledning:

CDN-WordPress-anbefaling

Trinn 1: Registrer deg på StackPath.

Steg 2: Konfigurer WP Fastest Cache med disse innstillingene når du bruker StackPath:

WP raskeste hurtigbuffer MaxCDN-innstillinger

Trinn 3: Klikk på CDN-fanen i StackPath-oversikten opprett et StackPath CDN-nettsted:

StackPath-CDN-Tab

StackPath-CDN-domene

StackPath-Server-IP-adresse

StackPath-CDN-URL-WP-raskest Cache

Trinn 4: Klikk “StackPath” i CDN-området i WP Fastest Cache.

WP-raskest Cache-StackPath-CDN

Trinn 5: Lim inn CDN-URLen din i WP Fastest Cache og bruk nettstedet ditt som opprinnelses-URL:

WP-raskest Cache-CDN-innstillinger

Trinn 6: Klikk på neste, la alle filtypene være valgt, og fortsett deretter å klikke neste til den er klar:

WP Raskeste hurtigbuffer MaxCDN-filtyper

Neste …

WP raskeste hurtigbuffer MaxCDN spesifiser kilder

Bli ferdig…

WP raskeste hurtigbuffer MaxCDN-bekreftelse

Ferdig.

WP-raskest Cache-StackPath-CDN-Bekreftelse

Trinn 7: Gå til CDN → Cache-innstillinger i StackPath, og klikk deretter på “Purge Everything” …

StackPath-Purge-Cache

Trinn 8: Kjør nettstedet ditt gjennom GTmetrix og se på YSlow-fanen for å sikre at den fungerer …

CDN GTmetrix YSlow

OK, NÅ er du ferdig.

4. Cloudflare

Siteground og de fleste andre verter har et alternativ til aktiver Cloudflare i cPanel. Hvis verten ikke har disse alternativene, kan du konfigurere Cloudflare ved hjelp av WP Fastest Cache (se nedenfor).

Cloudflare-aktivering

Trinn 1: Melde seg på Cloudflare og du vil bli bedt om å legge til nettstedet ditt og begynne en skanning.

cloudflare-begynne-scan

Cloudflare-DNS-Records

CloudFlare-CDN-planer

Du kommer til slutt til dette dashbordet der Cloudflare tildeler deg 2 navneservere og gi en kobling til din Global API-nøkkel.

Cloudflare-Dashboard-WP-raskest Cache

Steg 2: Gjør et Google-søk etter “hvordan du endrer navneservere på SiteGround” (bare søk etter verten), og følg deretter instruksjonene deres. Du kopierer de to navneservere levert av Cloudflare og limer dem inn i et tilpasset navneserveralternativ i hosting cPanel.

Siteground-DNS-Records

Trinn 3. Ta tak i din globale API-nøkkel fra lenken i Cloudflare, eller i din Cloudflare-profil.

loudflare-global-API-nøkkel

Gå tilbake til WP Fastest Cache og klikk på Cloudflare-fanen. Skriv inn den samme e-postadressen som ble brukt i Cloudflare-kontoen din, så vel som din Global API-nøkkel.

WP-raskest Cache-Cloudflare-Tab

WP raskest-cache-Cloudflare-API-Keys

Fortsett å klikke neste i WP Fastest Cache. De vil automatisk slå av minify-innstillingene i WP Fastest Cache (siden Cloudflare nå vil gjøre dette). De vil også slå seg av Rakettlaster for bedre kompatibilitet (nettstedet ditt vil ikke gå i stykker), og angi nettleserens hurtigbuffers utløp til 24 dager.

WP-raskest Cache-Cloudflare-Disable-Auto-Minify

WP-raskest Cache-Disable-Rocket-Loader

WP-raskest Cache-Cloudflare-Browser-Cache-Utløps

WP-raskest Cache-Cloudflare-Message

WP-raskest Cache-Cloudflare-Integration

Ser bra ut!

WP-raskest Cache-Cloudflare-Bekreftelse

Trinn 4: Gå til Cloudflares hastighetsinnstillinger og sørg for at Auto Minify og Rakettlaster er slått av, men SG Railgun er på. Dette er hva WP Fastest Cache-utvikleren anbefaler.

Cloudflare-Speed-Tab

Trinn 5: Cloudflare sier “Vi anbefaler at du oppretter en Side regel for å ekskludere administratordelen på nettstedet ditt fra Cloudflares ytelsesfunksjoner. Funksjoner som Rocket Loader og Auto Minification kan utilsiktet bryte backendfunksjoner i admin-delen. “

Legg til disse to sidereglene i din innstillinger for side regler.

WP-Admin-Side-regel

Cache-Alt-Cloudflare-Side-regel

Trinn 6. Til slutt, gå til din Cloudflare-hurtigbufferinnstillinger og rens ut individuelle filer.

Rens individuelle filer Cloudflare

Ferdig!

WP-raskest Cache-Cloudflare-Bekreftelse

5. Slett hurtigbuffer og prøv på nytt i Pingdom

I WP Fastest Cache-innstillinger, gå til “Delete Cache” -fanen og “Delete Cache And Minifed CSS / JS.” Kjør nå nettstedet ditt gjennom Pingdom for å se dine oppdaterte score og lastetid.

WP raskeste cache Pingdom test

Helst er følgende sider med hurtighastighet grønne:

 • Komprimer CSS
 • Komprimer HTML
 • Komprimer JavaScript
 • Utnytt bufring av nettleser
 • Spesifiser en cache-validering
 • Aktiver gzip-komprimering
 • Utsett parsing av JavaScript

Ideelt sett er følgende YSlow-elementer også grønne:

 • Reduser cookie-størrelsen
 • Legg til utløpsoverskrifter
 • Reduser DNS-oppslag
 • Bruk cookie-frie domener
 • Lag færre HTTP-forespørsler
 • Komprimer JavaScript og CSS
 • Konfigurer enhetskoder (ET-merker)
 • Komprimere komponenter med gzip
 • Fjern duplikat JavaScript og CSS
 • Bruk et innholdsleveringsnettverk (CDN)

Husk at det kan ta Cloudflare opptil 24 timer å forplantes, så sjekk innom da.

6. Vanlige spørsmål om raskest hurtigbuffer for WP

Her er FAQ side hvis du fortsatt har spørsmål.

WP-raskest Cache-Spørsmål og svar

SiteGround (nr. 1 vert i Facebook-avstemninger)

Siteground er brukt av Yoast, meg selv, og anbefalt av WordPress. De er nr. 1 i nesten alle Facebook-avstemning og gi folk flest betydningsfulle forbedring av lastetid spesielt hvis de brukte middelmådige verter: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, Atten.

Yoast-på-Twitter-We-bare-slått-til-Siteground

Jeg bruker deres semi-dedikert GoGeek-plan som kommer med 4x mer serverressurser enn delt hosting. Klikk gjennom sidene mine for å se hvor raskt de lastes inn, sjekk ut GTmetrix-rapporten min eller se folk som migrerte og lagt ut nye belastningstider. Det gjør de også gratis migrasjoner.

DigitalOcean på Cloudways og Kinsta er også gode og starter på $ 10 / month og $ 30 / month. Cloudways er mer for utviklere som ikke trenger cPanel, e-posthotell eller støtten du får med SiteGround. Kinsta er i utgangspunktet hva WP Engine pleide å være (kostbar, men kjempebra). Hele bloggen min er i utgangspunktet dedikert til å hjelpe folk med å få nettstedet til å laste raskere. Jeg nekter å anbefale 2 $ / måned hosting siden det er folkets største beklagelse når jeg driver et nettsted.

Slik kontrollerer du om hosting er treg
Kjør nettstedet ditt gjennom Google PageSpeed ​​Insights å se om reduser responstiden på serveren er i rapporten din. Google anbefaler det bør være <200ms. Noe over 1 sekund er ikke bra. Du kan også sjekke TTFB (tid til første byte) i fanen Timings of Timings eller bytecheck.com.

Reduser responstid på serveren

2019 Hosting Poll

2017-WordPress-hosting-FB-Poll

Anbefalinger for Elementor Hosting

Juli 2019 Hosting-anbefaling

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Delt-hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Poll

Go-To-Hosting-Company

WordPress-hosting-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Best-WordPress-hosting-leverandør-Poll

Best-Web-Hosting-2019-Poll

WP Friendly Hosting Poll

2016-WordPress-hosting-FB-Poll

Favoritthotell for Elementor

Anbefalinger for vert for 2018

Managed-WordPress-hosting-Poll-2017

2019-vertene-Poll-1

Hosting-Poll-For-tilgang

WordPress-hosting-Poll-juni-1

Siteground-anbefaling

2014-Managed-WordPress-hosting-FB-Poll

Best-Web-Hosting-Provider-Poll

Hosting-Poll-Feb-2019

Hosting-anbefalingene-Poll

Bluehost vs SiteGround

WordPress-avstemning for webverten

Folk migrerer vanligvis fordi deres hastighetsteknologi kan kutte belastningstider i to:

Bytter til SiteGround

SiteGround Load Time Migration

Bluehost til SiteGround GTmetrix

HostGator til nettstedgrunnen

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 perfekt poengsum på nettstedet

SiteGround Genesis

Hastighet levert av SiteGround

SiteGround GTmetrix-rapport

Reduserte belastningstider med SiteGround

Nye svartider på SiteGround

HostGator til SiteGround-migrasjon

SiteGround responstid på Joomla

Byttet til SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Forestill deg Combo

Joomla GTmetrix On SiteGround

SideGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

Reduserte belastningstider for SiteGround

SiteGround Speedy Hosting

Nye Pingdom-resultater på nettstedet

Ny svartid på SiteGround

SiteGround responstid forbedring

SiteGround har 3 planer:

SiteGround WordPress Hosting

Høyere planer inkluderer flere serverressurser (Faktor 1 i WordPress optimaliseringsveiledning). Her er full sammenligning diagram, men GrowBig gir deg omtrent to ganger flere serverressurser enn StartUp, og GoGeek er det semi-dedikert hosting som gir deg enda mer. GrowBig og oppover kommer med gratis migrering, iscenesettelse, avansert hurtigbufring og evne til å være vert for flere nettsteder. GoGeek kommer med prioritert støtte. Cloud hosting deres er ganske prishopp på $ 80 / måned.

Du kan se dette på deres funksjoner side:

Siteground-Server-Resources-sammenligning

Jeg bruker SiteGround fordi:

 1. Min GTmetrix + Pingdom rapporter snakker for seg selv
 2. Sidene mine lastes øyeblikkelig (klikk gjennom dem hvis du vil)
 3. Rask hastighetsteknologi (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, Cloudflare)
 4. Anbefalt av Yoast, WordPress, Ivica fra WordPress fremskynder
 5. Gratis La oss kryptere SSL, lett å bruke cPanel, og funksjoner for eCommerce
 6. WordPress-støtte er uslåelig selv uten GoGeeks prioriterte støtte
 7. GrowBig kommer med iscenesettelse, mer lagring og flere serverressurser (bla ned til “vi fordeler ressursene du trenger” og hold musepekeren over serveren tab)
 8. GoGeek leveres med enda flere serverressurser, lagring, prioritert støtte
 9. Gratis migrasjoner, migrator plugin, og 30-dagers pengene tilbake-garanti
 10. Mye ros videre Reddit, Facebook-samtaler, Twitter, Trustpilot
 11. Tonnevis med ros på Facebook: #1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7, # 8, # 9, # 10, # 11
 12. Mange mennesker migrerte allerede og postet resultater på Twitter: #1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, #1. 3, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Tilknyttet ansvarsfraskrivelse – hvis du registrerer deg på SiteGround med min tilknyttet lenke Jeg vil donere en god del uten kostnad for deg. Hvert år jeg donere $ 3 000 000 til GoFundMe-kampanjer (2018 skulle mate de sultne i Denver, 2017 var til Røde Kors på orkanen Harvey). Din støtte hjelper, og jeg setter virkelig pris på det. Jeg prøver å gjøre vurderingene mine objektive og støttes av bevis i form av Facebook-avstemninger, tweets, og ekte samtaler. Hvis du ikke vil bruke det, her er en ikke-tilknyttet lenke til SiteGround. Uansett tror jeg virkelig at de er en fantastisk WordPress-vert og at nettstedet ditt vil løpe raskere / glattere … gjør din undersøkelse på Facebook-grupper + Twitter og du finner de fleste si det samme.

36+ WordPress Tips for optimalisering av hastigheter

Se min video – det er en video på 42 minutter, men jeg dekker stort sett alt (tidsstempler i videobeskrivelse), og du bør lære deg masse god informasjon om WordPress-nettstedets hastighet:

Følge min WordPress hastighetsoptimaliseringsveiledning som viser deg hvordan du:

 • Diagnostiser sakte plugins ved hjelp av GTmetrix
 • Legg til AMP (akselererte mobilsider) bruker AMP-plugin
 • Bruk AWStats for å finne årsaker til høy CPU (gjennomsøkere, bilder osv.)
 • Anbefalinger for plugger for lett glidebryter / galleri / sosial deling
 • Bruk Komplett Analytics Optimization Suite (CAOS) å være vert for Google Analytics lokalt
 • Bildeoptimalisering (server skalerte bilder, spesifiser dimensjoner, komprimering uten tap)
 • Bruk WP Deaktiver å deaktivere unødvendige innstillinger i WordPress-kjernen mens du slår på hjerteslagskontroll, laster inn Google-skrifter asynkront, andre hastighetsoptimaliseringer

Og mange andre. Les kommentarene, så ser du ting som “Min sidehastighetspoeng på gtmetrix gikk fra 69 til 93” og “dette kan være et av de mest nyttige innleggene jeg noensinne har lest.”

Få hjelp fra Min WordPress Speed ​​Optimizer

Trenger du fortsatt hjelp med din GTmetrix / Pingdom-rapport? Jeg har jobbet med Pronaya i 7 år (han er den som hjalp meg med å få en <1s lastetid i Pingdom). Du kan ansette ham ved å opprette en profil på freelancer.com og søker etter brukernavn bdkamol. Her er hans fulle WordPress hastighetsportefølje. Han er $ 40 / time fra Bangladesh (så det er en tidsendring), og du kan sende ham på e-post kl [email protected]. Han har også en perfekt 5-stjerners anmeldelse på profilen sin. Bare alvorlige henvendelser, og ikke forvent 100% score hvis du bruker sakte hosting, et oppblåst tema og mange tunge plugins. Følg den fulle WordPress-hurtigguiden min først.

Pronaya-Kumar-S-anmeldelser

Anmeldelser om profilen hans:

BDkamol-WordPress-Speed-anmeldelser

ofte stilte spørsmål

&# X1f680; Er WP Fastest Cache Premium verdt det?

Hvis du skal bruke penger på en premium cache-plugin, bruker de fleste WP Rocket siden det kommer med flere funksjoner enn WP Fastest Cache Premium og vil vanligvis gi bedre resultater.

&# X1f680; Hvilken CDN skal jeg bruke med WP Fastest Cache?

Cloudflares gratis CDN er tilstrekkelig for de fleste nettsteder, men flere CDN = flere datasentre og raskere levering av innholdet ditt. Du kan også vurdere StackPath eller KeyCDN.

&# X1f680; Hvordan tømmer jeg hurtigbufferen når jeg er ferdig med å konfigurere innstillingene?

Gå til WPFC og Delete Cache And Minified CSS i WordPress-menyen på toppen.

&# X1f680; Hvilke andre speed plugins trenger jeg i tillegg til WP Fastest Cache?

WP Fastest Cache kommer ikke med alternativet for bildeoptimalisering, databaseopprydding, lat lasting, hjerteslagskontroll, forhåndshenting + forhåndsforbindelse og optimalisering av Google Fonts + Analytics. Jeg anbefaler Perfmatters, OMGF og Advanced DB Cleaner.

&# X1f680; Bør jeg legge til AMP?

Jeg bruker ikke akselererte mobilsider (AMP) på dette WordPress-nettstedet. Les Kinstas artikkel om hvordan konverteringene deres falt 50% på grunn av AMP, og du vil kanskje ikke gjøre det heller.

Hvis nettstedet ditt laster raskere, kan du la den nye siden lastes i kommentarene! Eller hvis du har spørsmål, er jeg glad for å hjelpe med det også. Som du ser er jeg en ganske stor nerd når det gjelder WordPress-hastighet, så hvis du følger disse anbefalingene, er det ingen grunn til at nettstedet ditt ikke skal laste inn under 3-tallet. Og hvis du synes denne opplæringen var nyttig, kan du dele :)

Jubel,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map