De ideelle WP Super Cache-indstillinger med Cloudflare / StackPath CDN

03.06.2020
Cache Plugins 'De ideelle WP Super Cache-indstillinger med Cloudflare / StackPath CDN
0 16 мин.

WP Super Cache er et solidt cache-plugin (hvis du går den gratis rute).


Ellers blev WP Rocket bedømt som nr. 1 i 7 Facebook-afstemninger og er det, jeg bruger (jeg har også en installationsguide til WP Rocket). Men WP Super Cache er stadig et godt valg, især fordi … det er gratis.

Jeg viser dig, hvordan du indstiller WP Super Cache-indstillingerne inklusive fanen Avanceret, CDN og Plugin. Jeg dækker også CloudFlare, StackPath, og vis dig forskellen mellem de to.

Hvis du bruger en NGINX-server, skal du gøre det redigere konfigurationsfilen for at gøre fuld brug af WP Super Cache, især til at bruge disk-base cache. Hvis du ikke har det godt, gør du det, anbefaler jeg, at du prøver et andet cache-plugin (WP Rocket, WP Fastest Cache eller endda W3 Total Cache), da disse cache-plugins ikke kræver, at du redigerer din NGINX-konfigurationsfil.

Cache-plugins, CDN, og hosting er 3 hovedfaktorer fra WordPress optimeringsvejledning. Bortset fra at konfigurere dit cache-plugin med optimale indstillinger og Cloudflare / StackPath’s CDN, anbefaler jeg at tilmelde mig WordPress Hosting Facebook Group for at se, hvilke uvildige mennesker er ordsprog. SiteGround blev bedømt som nr. 1 i 20+ Facebook-afstemninger og er den jeg bruger. Jeg er på deres semi-dedikeret GoGeek-plan som har 4x mere serverressourcer end de fleste delte hosting med 100% GTmetrix-scoringer og en .5s indlæsningstid. De vil også migrere dig gratis.

WP-Super-Cache-Facebook-Poll

Sådan konfigureres WP Super Cache-indstillingerne:

WP-Super-Cache-Tabs

1. Let

WP-Super-Cache-Nemme-indstillinger

Caching (Aktiver) – muliggør cache, en nem måde at forbedre belastningstiderne på.

Test cache – tester, om cachen fungerer. Hvis du ser fejl, skal du gå til fanen Avanceret og justere nogle af de forskellige indstillinger (prøv at deaktivere “komprimeringssider” og “cache-genopbygning”).

Slet cache – Hvis du foretager opdateringer til dit websted, især til CSS- eller JavaScript-filer, og du ser en gammel version af din side, vil sletning af cache opdatere siden til den nyeste version.

2. Avanceret

WP-Super-Cache-Advanced-indstillinger

Caching (Aktiver) – muliggør cache.

Cache-leveringsmetode – enkel tilstand er nemmest og anbefales til ikke-programmerere. Eksperttilstand bruger Apaches mod_rewrite-funktion til at tjene “supercachede” statiske html-filer og er hurtigere end simpel tilstand … men hvis du ikke er ubehagelig med at redigere PHP-filer, skal du bruge enkel tilstand.

Cache-sider ikke for kendte brugere (Aktiver) – aktivering af dette viser ikke cachelagrede sider for folk, der har været på dit websted før. Dette er godt, fordi regelmæssige besøgende ønsker at se nyt indhold (f.eks. I din blogroll), som ellers ikke ville vises, hvis du deaktiverer dette.

Cache-sider ikke med GET-parametre. (? x = y i slutningen af ​​en url) (Aktiver) – cache-sider ikke, der er forskellige for hver bruger (unikke salgssider, hvis du kører Facebook / Google-annoncer, medlemsprofiler, betinget logik på kontaktformularer). FÅ Params er et godt plugin til dette.

Komprimere sider, så de serveres hurtigere til besøgende (Aktiver) – dette er “Gzip-komprimering” -elementet i GTmetrix / Pingdom. Efter aktivering af dette kan du se din startside og se efter mærkbare formateringsfejl. Hvis der er nogen, skal du deaktivere det. Ellers skal du bestemt aktivere dette.

Cache HTTP-overskrifter med sideindhold (Disable) – gør hurtigere cachelagrede sider, men gør også, at WP Super Cache bruger PHP-fillevering (langsommere) i stedet for statisk fillevering (hurtigere). Det er en trade-off, men hvis du bruger plugins, der sender ekstra overskrifter, skal du aktivere det. Ellers skal du deaktivere det.

Genopbygning af cache. Server en supercache-fil til anonyme brugere, mens en ny fil genereres (Aktivér) – viser den cachelagrede side, hvis en ny fil er i færd med at blive genereret.

304 ikke ændret browser-cache. Angiv, hvornår en side ikke er blevet ændret, siden den sidst blev anmodet om. (Aktiver) – forhindrer opdatering af cachen på ‘tag’-sider (gemmer) serverressourcer).

Gør kendte brugere anonyme, så de serveres supercache-statiske filer – tæller den tidligere indstilling “don cache sider ikke for kendte brugere” og i stedet cache den for alle.

Aktivér dynamisk cache – (Aktiver) – muliggør cache for dynamisk indhold (indhold, der ændrer sig) som annoncer, et offentligt vist besøgende, eller endda Amazons anbefalinger.

Support til mobilenhed. (Ekstern plugin eller tema påkrævet. Se Ofte stillede spørgsmål for yderligere detaljer.) (Aktiver) – hvis du bruger mobil plugin som WPtouch, eller et mobilt tema, dette cacher mobile sider.

Fjern UTF8 / blog-charset-support fra .htaccess-fil. Kun nødvendigt, hvis du ser ulige tegn eller tegnsætning ser forkert ud. Kræver omskrivning af regler for opdatering – (Disable) – hvis du ser underlige tegn på dit websted (â €)&# X2122; ¢), dette skulle løse det. Ellers skal du lade den deaktiveres.

Ryd alle cache-filer, når et indlæg eller en side offentliggøres eller opdateres – Aktiver) – Hvis du udgiver et indlæg, og du også har en blogrulle (f.eks. På din startside) og vil sikre dig, at det er opdateret med det nyeste indlæg, rydder dette cache og sørger for, at det nye indhold vises.

Ekstra startsidechecks. (Stop lejlighedsvis meget tidligt på cache for hjemmesiden) (Aktiver) – svarende til den foregående indstilling, dette sikrer, at dine nyeste blogindlæg vises på hjemmesiden (hvis du har en blogroll). Dette gælder også for dynamisk indhold på hjemmesiden.

Opdater kun den aktuelle side, når der fremsættes kommentarer – aktiver dette hvis du har masser af kommentarer, da læsere ønsker at se det nyeste indhold (du ikke ønsker at opdatere alle cachen for at gøre dette).

Vis de nyeste cachelagrede sider på denne side (Disable) – viser, hvilke sider der er cachelagret.

Grov fillåsning. Du har ikke brug for dette, da det vil bremse dit websted  (Disable).

Sent init. Vis cachelagrede filer, når WordPress er indlæst (Aktiver) – giver indhold mulighed for at forblive dynamisk. Hvis du ser fejlen “supercache-dynamisk side opdaget, men sent init ikke indstillet”, løser den.

Cache-placering – Skift ikke – skift ikke stien, standardstien er fin.

Cache-timeout – 3.600 er godt for de fleste websteder, websteder med stor trafik kan sænke dette til 1.800. Dette er de cache, der er lagret i cache, udløber og vil blive smidt væk. Hvis du indstiller det for langsomt, vil brugerne aldrig se cache-version. Hvis det er for hurtigt, kan det forbruge mange serverressourcer.

Accepterede filnavne & afvist URI’er – angiv sider, du ikke vil have cache. Den mest almindelige anvendelse til dette er eksklusive e-handelssider eller sider, der opdateres meget ofte.

Eksempler:

 • /butik/
 • / Shop / konto /
 • / Shop / kassen /
 • / Shop / vogn /
 • / Shop / bekræft-ordre /

Afvist brugeragenter – forhindrer brugeragenter i at cache sider. De mest almindelige er søgemaskiner som Googlebot og Bingbot, men her er en komplet liste over brugeragenter du kan se. Hvis du bruger WPtouch, vil du også tilføje hele deres liste over mobile brugeragenter her.

Nedlukning – forbereder din server til en forventet stigning i trafik (under låsning vil nye kommentarer til et indlæg ikke opdatere de cache, der er statiske filer). Dette sparer på serverressourcer og hjælper med at forhindre, at dit websted går ned. Aktivér dette kun, hvis du bemærker skyhøjning i trafikken.

Direkte cachelagrede filer – Hvis du ved, at en bestemt side vil få en høj stigning i trafikken, skal du tilføje dem her.

Fix konfiguration – gendanner standardindstillingerne for WP Super Cache.

3. CDN

Et CDN (indholdsleveringsnetværk) er vært for dine tunge webstedsfiler på flere datacentre rundt om i landet / verdenen, hvilket reducerer den geografiske afstand mellem din server og besøgende. Dette reducerer belastningstider og er anbefalet i WordPress optimeringsguide.

StackPath er en af ​​de mest populære CDN’er og er det, jeg bruger på mit websted. De har 31 datacentre, som er stærkt placeret i USA og en utrolig support, der har bidraget til at forbedre min GTmetrix YSlow-score med 8%. KeyCDN er også god, men jeg har været meget tilfreds med MaxCDN / StackPath.

StackPath vs. Cloudflare – Cloudflare er gratis, StackPath starter ved $ 10 / måned med en gratis 30-dages prøveperiode. Cloudflare har sin egen datacentre, StackPath har deres egne datacentre. Generelt jo flere datacentre, desto bedre og flere ressourcer kan du downloade til dem (hvilket gør dit webstedsbelastning endnu hurtigere). StackPath kommer med et supportteam, der hjælper dig med at konfigurere det (der er ingen support med Cloudflares gratis plan). StackPath-understøttelse var i stand til markant at forbedre belastningstiderne og forbedre min GTmetrix YSlow-score med 8%, hvilket var absolut det værd.

Trin 1: Tilmeld dig en 30-dages prøveperiode, og brug derefter trinnene herunder. (StackPath har også en tutorial).

Trin 2: Klik på fanen CDN i StackPath-betjeningspanelet og oprette et StackPath CDN-sted

StackPath-CDN-Tab

StackPath-CDN-Domain

StackPath-server-IP-adresse

Kopier din server IP-adresse – det er nødvendigt i trin 6 i dette afsnit.

WP-Super-Cache-StackPath-CDN URL

Trin 3: Indsæt din CDN URL i WP Super Cache’s CDN fane under “Off-site URL” og “Yderligere CNAMES.” Hvis du bruger SSL, skal du også markere “springe over https-webadresser for at undgå blandet indhold”Fejl.

WP-Super-Cache-CDN-indstillinger

Trin 4: Gå til CDN → Cache-indstillinger i StackPath, og klik derefter på “Rens alt” …

StackPath-Purge-Cache

Trin 5: Kopier serverens IP-adresse fra trin 2 (du kan også finde den på din hosting-konto). Derefter hvidliste din server IP-adresse i StackPath ved at oprette et WAF-sted (WAF → Firewall).

StackPath-whitelist-IP

Trin 6: Kør dit websted i GTmetrix og “indholdsleveringsnetværk” skal være grønt i YSlow.

CDN GTmetrix YSlow

Sørg for at kontakte StackPaths support, da de var i stand til at justere mine indstillinger for at forbedre karaktererne yderligere. De har et af de største supportteam – jeg vil bestemt bruge det.

4. Indhold

Så længe din “cache-timeout” er indstillet korrekt i de avancerede indstillinger, vil dine udløbne cache-sider blive slettet, og de vil ikke lægge stress på din server. Når du arbejder på webstedet, kan du muligvis også ændre til CSS / JS (f.eks. Baggrundsbilleder) og se en cache-version (eller du kan muligvis ikke se, at din CDN fungerer). I dette tilfælde bør sletning af cachen løses.

WP-Super-Cache-Indhold-indstilling

Slet cache – opdaterer cachen, hvis du ser gamle cache-versioner af dine sider.

5. Forlæs

Forhåndsindlæsning er en opdatering, når de cachelagrede sider alle ryddes og opdateres på én gang. Jeg vil aktivere det, da dette forbedrer både webstedets / indekseringshastigheden. Forlæsning forbruger dog meget serverressourcer hvilket lægger stress på din server og kan gøre dit websted langsomt. Som standard er det indstillet til opdater forudindlæste cache-filer hvert 600 minut. Men du skal øge dette antal, hvis det lægger stress på din server, især hvis du er på delt hosting. Du kan også overlade det til 0, hvis du ikke ønsker, at statiske filer udløber nogensinde, medmindre du manuelt opdaterer cachen.

WP-Super-Cache-Preload-indstillinger

6. Plugins

Lad alt være som det er, medmindre du bruger Plugin med dårlig opførselWordPress MU Domain Mapping plugin, eller WPtouch-plugin, i hvilket tilfælde du vil aktivere kompatible til dem.

WP-Super-Cache-plugins-indstillinger

7. Debug

WP-Super-Cache-Dubug-indstillinger

CloudFlare

WP Super Cache har ikke en direkte måde at konfigurere Cloudflare, men dette er meget let, og jeg vil bestemt anbefale at bruge Cloudflares gratis CDN. Mange værter (inklusive SiteGround) har en mulighed for at aktiver Cloudflare i deres cPanel med 1 klik. Dette er langt den nemmeste metode.

SiteGround-CloudFlare-aktivering

Hvis din vært ikke har denne mulighed, skal du følge nedenstående trin …

1. Tilmeld dig CloudFlare og du bliver bedt om at tilføje dit websted og derefter begynde en scanning.

CloudFlare-begynder-scanning

2. Når scanningen er afsluttet, skal du vælge den gratis plan, og Cloudflare fører dig gennem et sæt sider. Du vil til sidst blive ført til en side, hvor Cloudflare tildeler dig 2 navneservere

CloudFlare-name-servere-Dashboard

3. Foretag en Google-søgning efter “hvordan man ændrer navneservere på SiteGround” (kun søg efter din vært), og følg derefter deres instruktioner. Du kopierer de 2 navneservere leveret af Cloudflare og indsætter dem i en brugerdefineret navneserverindstilling i dit hosting cPanel …

SiteGround-DNS-Records

4. Gå til din Cloudflare-hastighedsindstillinger og sørg for Auto Minify og Raketlæsser er slået fra, men SG Railgun er tændt.

CloudFlare-Speed-Tab

5. CloudFlare siger ”Vi anbefaler, at du opretter en Side regel for at ekskludere administratorafsnittet på dit websted fra Cloudflares ydelsesfunktioner. Funktioner som Rocket Loader og Auto Minification kan utilsigtet bryde backend-funktioner i dit adminstrsektion. ”

Tilføj disse to sider regler i din indstillinger for side regler

CloudFlare-Side-Rule-WP-Admin

CloudFlare-Side-Rule-WP-preview

6. Endelig, gå til din Cloudflare-cacheindstillinger og rense individuelle filer

Rensning af individuelle filer Cloudflare

Færdig!

Se min video – det er en 42 minutters video, men jeg dækker stort set alt (tidsstempler i videobeskrivelsen), og du bør lære masser af god information om WordPress-webstedshastighed:

SiteGround (nr. 1 vært i Facebook-afstemninger)

SiteGround er brugt af Yoast, mig selv og anbefalet af WordPress. De er nr. 1 i næsten alle Facebook-afstemning og give de fleste mennesker betydelig forbedring af belastningstid især hvis de brugte middelmådige værter: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, EIG.

Yoast-på-Twitter-Vi-bare-switched-til-Siteground

Jeg bruger deres semi-dedikeret GoGeek-plan som leveres med 4x mere serverressourcer end delt hosting. Klik gennem mine sider for at se, hvor hurtigt de indlæses, tjek min GTmetrix-rapport eller se folk der migreret og bogført nye belastningstider. Det gør de også gratis migrationer.

DigitalOcean på Cloudways og Kinsta er også gode og begynder ved $ 10 / måned og $ 30 / måned. Cloudways er mere for udviklere, der ikke har brug for cPanel, e-mail-hosting eller den support, du får med SiteGround. Kinsta er dybest set hvad WP Engine plejede at være (dyr, men awesome). Hele min blog er dybest set dedikeret til at hjælpe folk med at få deres website til at indlæse hurtigere. Jeg nægter at anbefale $ 2 / måned hosting, da det er de fleste menneskers største beklagelse, når du kører et websted.

Sådan kontrolleres, om dit hosting er langsomt
Kør dit websted igennem Google PageSpeed ​​Insights for at se om reducer serverens responstid er i din rapport. Google anbefaler det bør være <200 ms. Noget over 1 sekund er ikke godt. Du kan også tjekke din TTFB (tid til første byte) i GTmetrix’s fane Timings eller bytecheck.com.

Reducer serverens responstid

2019 Hosting Poll

2017-WordPress-hosting-FB-Poll

Anbefalinger for Elementor Hosting

Juli 2019 Hosting-anbefaling

WordPress-Host-Poll Aug 2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-hosting-Poll

Go-To-Hosting-selskab

WordPress-hosting-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-hosting-Poll

Bedste-WordPress-hosting-udbyder-Poll

Bedste-Web-hosting-2019-Poll

WP Friendly Hosting Poll

2016-WordPress-hosting-FB-Poll

Foretrukne hosting til Elementor

Anbefalinger for 2018-vært

Managed-WordPress-hosting-Poll-2017

2019-værter-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-hosting-Poll-Juni-1

SiteGround-anbefaling

2014-Managed-WordPress-hosting-FB-Poll

Bedste-Web-hosting-udbyder-Poll

Hosting-Poll Feb 2019

Hosting-Anbefalinger-Poll

Bluehost vs SiteGround

Afstemning af WordPress-webhost

SiteGround anbefales af WordPress:

SiteGround-Anbefalet-WordPress-vært

Og af Ivica der kører WordPress fremskynder Facebook-gruppen med 16.000+ medlemmer.

WordPress-Speed-Up anbefalede værktøjer

Et par tråde:

Godaddy til SiteGround Migration

EIG-To-SiteGround

SiteGround-Migration

SiteGround har 3 planer:

SiteGround WordPress Hosting

Højere planer inkluderer mere serverressourcer (# 1 faktor i WordPress optimeringsguide). Her er fuld sammenligningstabel, men GrowBig giver dig ca. 2x flere serverressourcer end StartUp, og GoGeek er semi-dedikeret hosting hvilket giver dig endnu mere. GrowBig og nyere leveres med en gratis migrering, iscenesættelse, avanceret cache og mulighed for at være vært for flere websteder. GoGeek kommer med prioriteret support. Deres cloud-hosting er ret prisspringet på $ 80 / måned.

Du kan se dette på deres funktioner side:

SiteGround-server-ressourcer-sammenligning

Jeg bruger SiteGround, fordi:

 1. Min GTmetrix + Pingdom rapporter taler for sig selv
 2. Mine sider indlæses øjeblikkeligt (klik gennem dem, hvis du vil)
 3. Hurtig hastighedsteknologi (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, CloudFlare)
 4. Anbefalet af Yoast, WordPress, Ivica fra WordPress fremskynder
 5. Gratis Lad os kryptere SSL, let at bruge cPanel, og funktioner til eCommerce
 6. WordPress support er uovervindelig selv uden GoGeeks prioriterede support
 7. GrowBig kommer med iscenesættelse, mere lagerplads og flere serverressourcer (rulle ned til “vi tildeler de ressourcer, du har brug for”, og hold musepekeren over server fane)
 8. GoGeek leveres med endnu flere serverressourcer, opbevaring, prioriteret support
 9. Gratis migrationer, migrator plugin, og a 30-dages pengene-tilbage-garanti
 10. Masser af ros videre Reddit, Facebook-samtaler, Twitter, TrustPilot
 11. Tonnevis af ros på Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Mange mennesker migrerede allerede og sendte resultater på Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Affiliate ansvarsfraskrivelse – hvis du tilmelder dig SiteGround med min tilknyttet link Jeg vil donere en god del uden beregning til dig. Hvert år jeg donere $ 3k til GoFundMe-kampagner (2018 skulle fodre de sultne i Denver, 2017 var til Røde Kors ved orkanen Harvey). Din støtte hjælper, og jeg værdsætter det virkelig. Jeg forsøger at gøre mine anmeldelser objektive og støttede af beviser i form af Facebook-afstemninger, tweets, og rigtige samtaler. Hvis du ikke vil bruge det, her er en ikke-tilknyttet link til SiteGround. Uanset hvad tror jeg virkelig, at de er en fremragende WordPress-vært, og dit websted vil køre hurtigere / glattere… gør din research på Facebook-grupper + Twitter og du finder de fleste mennesker siger det samme.

OMM-On-SiteGround

Folk migrerer normalt, fordi deres hastighedsteknologi kan skære belastningstider i to:

Skift til SiteGround

SiteGround Load Time Migration

Bluehost til SiteGround GTmetrix

HostGator til SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 perfekt score på SiteGround

SiteGround-genesis

Hastighed leveret af SiteGround

SiteGround GTmetrix-rapport

Reducerede belastningstider med SiteGround

Nye svartider på SiteGround

HostGator til SiteGround-migrering

SiteGround-svarstider på Joomla

Skiftet til SiteGround Hosting

SiteGround-raket Forestil dig combo

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

SiteGround reducerede belastningstider

SiteGround Speedy Hosting

Nye Pingdom-resultater på SiteGround

Ny SiteGround-responstid

SiteGround responstid forbedring

Ofte stillede spørgsmål

&# X1f680; Er WP Super Cache et godt plugin?

Det er normalt ikke det højest rangerede plugin i Facebook-afstemninger, og jeg har personligt fået bedre resultater med WP Rocket og andre cache-plugins. Hvert websted er forskelligt – du skal konfigurere og sammenligne resultaterne af forskellige cache-plugins i GTmetrix én ad gangen.

&# X1f680; Hvordan konfigurerer du Cloudflare med WP Super Cache?

Tilmeld dig en gratis Cloudflare-konto, og skift navneservere (i din domæneregistrator) til dem, Cloudflare giver dig.

&# X1f680; Vil flere CDN’er forbedre hastigheden yderligere?

I teorien, ja. Flere CDN’er = flere datacentre = hurtigere levering af dit indhold og mere offloading af ressourcer, der skulle lette belastningen på din server. Cloudflares CDN er tilstrækkeligt til de fleste websteder, men hvis du er besat af hastighed, så prøv StackPath eller KeyCDN.

&# X1f680; Hvordan kan WP Super Cache sammenlignes med WP Rocket?

WP Rocket har flere hastighedsfunktioner end WP Super Cache (databaseoprydning, optimering af Google Fonts + Analytics, hjerteslagskontrol) og er lettere at konfigurere, men WP Rocket er også et premium plugin. Hvis hastighed er meget vigtig, skal du give WP Rocket en chance.

&# X1f680; Hvilke andre speed plugins har jeg brug for udover WP Super Cache?

Du har brug for et plugin til optimering af skrifttyper (OMGF), databaseoprydning (WP-Optimize), Heartbeat Control, optimering af Google Analytics (CAOS) og selektiv deaktivering af plugins (Asset CleanUp eller Perfmatters). Disse funktioner er ikke indbygget i WP Super Cahce.

Virkede det?

Fortæl mig det i kommentarerne!

Skål,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector