Идеална ВП најбржа подешавања предмеморије са Цлоудфларе + СтацкПатх ЦДН упутствима за подешавање (Ажурирано 2020. са најновијом верзијом 1.5.6)

ВП Најбржи кеш обично се оцењује као додатни бесплатни кеш додатак Анкете на Фацебооку.


Успио сам добити .5с времена учитавања у Пингдом-у након конфигурације поставки ВП најбржег кеша. Лако их је подесити и имају опције и за Цлоудфларе и за СтацкПатх-ов ЦДН који могу додатно побољшати оцене / време учитавања (користим оба јер је више података центара = бржа веб локација). За хостинг, препоручујем СитеГроунд ко је користи Иоаст и оценили # 1 у 20+ анкета на Фацебооку. Али ако тражите нешто брже од дељеног хостинга, Цлоудваис ДО где је.

Показаћу вам како да конфигуришете поставке ВП најбржег кеша, СтацкПатх-ов ЦДН и шта је надоградња на ВП Фастест Цацхе Премиум учинила за мене. Такође имам упутства за Цлоудфларе.

Оставите ми коментар ако имате питања или погледајте њихов форум за подршку. Али има много притужби на подршку ВП Најбржег предмеморије само да би вам помогло да подигнете главу. Имајте на уму да поново тестирате своју веб локацију у Пингдому или ГТметрик-у када завршите – и коментирајте своје ново време учитавања!

1. Поређење предмеморија предмеморије

ВП Најбржи кеш обично је додатак за кеш # 2 или 3 у Фацебоок анкетама, заостајући за ВП Роцкетом која је скоро увек # 1.

Анкета најбољег додатка за предмеморију у 2016

Испитивање додатка за предмеморију 2019

Свифт вс ВП Роцкет

Анкета 2016 за предмеморију предмеморије

Анкета о најбољим предмеморијама предмеморије 2018

вп ракета вс в3 тотла кеш меморија

Цацхе Плугин Тест – Провукао сам исту страницу кроз Пингдом који је имао минимални садржај тако да би резултати били тачни. Свако од њих постављам са најбољим подешавањима и Цлоудфларе / СтацкПатх-ом.

ВП Ракета (.406)
Тест брзине странице Пингдом

ВП најбржи кеш (.527)
ВП Најбржа времена за кеширање

Укупан кеш В3 (.619)
В3 укупно учитавање предмеморије

ВП Роцкет вс. ВП Најбржи кеш – ВП Роцкет има неколико додатних функција које нису обухваћене ВП најбржим предмеморијом (чишћење базе података, лагано учитавање, контрола откуцаја срца, локално хостинг Гоогле фонтова + Аналитицс, унапред преузимање ДНС захтева). Иако ВП Роцкет има све ове уграђене, требало би да инсталирате око 6-7 додатних додатака да бисте добили ове оптимизације брзине помоћу ВП најбржег кеша. Са ВП Роцкет-ом добијате више оптимизација брзине, а мање додатака на вашој веб локацији. Написао сам водич за подешавање ВП Роцкет-а који вам такође показује како да остварите 10% попуста на цену.

СтацкПатх вс. Цлоудфларе – СтацкПатх је 10 УСД месечно Цлоудфларе бесплатно је. Оба су ЦДН-ови који огледају вашу веб локацију у више дата центара широм света (смањујући удаљеност између вашег сервера и посетиоца) и јесте препоручује се у водичу за оптимизацију ВордПресс-а. Цлоудфларе је 200+ дата центара, СтацкПатх има 31 дата центра који су у САД-у јако фокусирани (више података центара = бржа веб локација, зато препоручујем коришћење оба). СтацкПатх долази са тимом за подршку који је побољшао мој ГТметрик ИСлов резултат за 8% – подршка им је сјајна.

СтацкПатх-Дата-Центерс

Цлоудфларе центри за податке

Зашто користити СтацкПатх?

 • СтацкПатх-ов 31 центар података користи брже ССД сервере + 10ГБ везе
 • СтацкПатх не наплаћује ХТТПС саобраћај, Цлоудфларе наплаћује плаћање по употреби
 • СтацкПатх-ов тим помогао ми је да конфигуришем свој ЦДН и побољшао сам ГТметрик ИСлов резултат за 8%, стављајући вишњу на торту да би мој ГТметрик извештај био готово савршен
 • СтацкПатх има надзорне плоче које пружају пуно информација о вашим кешираним датотекама
 • СтацкПатх вам омогућава да заштитите свој рачун двостепеним поступком аутентификације; можете списак ИП адреса људи којима је дозвољен приступ вашем налогу

2. ВП Најбржа подешавања кеш меморије

Ако планирате да користите СтацкПатх, види мој Одељак СтацкПатх која има сопствена подешавања ВП најбржег кеша (онемогућили бисте кориснике који се пријављују, могућности кеширања мобилних уређаја и прегледача) која је приказана у Водич за најбржи кеш предмеморију за СтацкПатх.

Ако планирате да користите Цлоудфларе, користите доленаведена подешавања, али онемогућите Аутоматско минификовање и Ракетни утоваривач на картици „брзина“ подешавања Цлоудфларе-а (Раилгун треба да буде омогућено). Ово препоручује програмер ВП Фастест Цацхе додатака Цлоудфларе туториал. Моја Одељак облака облака показује вам како да се пријавите за Цлоудфларе, промените имена сервера у свом хостинг цПанелу, поставите правила странице за оптималне перформансе и прочистите кеш меморију након што завршите.

Ако не планирате да користите ниједно, користите подешавања испод. Једино што бисте променили је Картица за претходно учитавање (страница у минути) Ако сте укључени дељено хостинг употреба 4-6, ВПС требало би да користи 10-12.

ВП-Најбрже-Кеш поставке

Расподела најбржих поставки кеш меморије:

 • Кеш систем – омогућити
 • Видгет Цацхе Систем – кешира ваше видгете (премиум функција)
 • Предучитавање – аутоматски креирати кеш целокупне странице (треба користити дељени хостинг) 4-6, ВПС је 10-12. Ствара кашњење кеширања за првог корисника који прегледа страницу. Сазнајте више)
 • Корисници који су пријављени – не приказујте кеширану верзију за пријављене кориснике (ако је то само да покренете веб локацију, оставите ово означено. Али ако се може пријавити више корисника, сваки корисник треба да има своју кеширану верзију, па не би било искључено)
 • Мобиле – немојте приказивати кеширану верзију за радну површину мобилним уређајима
 • Мобиле Тхеме – кешира мобилну тему (премиум функција)
 • Нови пост – обришите датотеке из кеширања када се објави пост или страница
 • Ажурирај пост – обришите датотеке из кеширања када се пост или страница ажурирају (Сазнајте више)
 • Смањите ХТМЛ – смањење величине странице (ставка с Пингдом високим приоритетом). Сазнајте више)
 • Смањите ХТМЛ Плус – моћнији минифи хтмл (премиум функција)
 • Смањите ЦСС – смањење величине цсс датотека (ставка са Пингдомом високог приоритета). Сазнајте више)
 • Минифи ЦСС Плус – моћнији минифи ЦСС (премиум функција)
 • Комбинујте ЦСС – смањите ХТТП захтеве помоћу комбинованих цсс датотека (комбинује ЈаваСцрипт и ЦСС датотеке између. Ово смањује количину ЈаваСцрипт и ЦСС датотека на страници што смањује број ХТТП захтева потребних за приказивање странице. Такође ставка високог приоритета у Пингдому. Сазнајте више)
 • Минифи ЈС – смањење величине ЈС датотека (премиум функција)
 • Цомбине ЈС – смањите ХТТП захтеве комбиновањем ЈС датотека
 • Комбинујте ЈС Плус – комбиновање комбинованих ЈС датотека (премиум функција)
 • Гзип – смањује величину датотека послатих са вашег сервера (смањује време преноса између сервера и прегледача и представља ставку Пингдом високог приоритета. Сазнајте више)
 • Претраживање претраживача – смањити време учитавања за поновљене посетиоце (Сазнајте више)
 • Рендер Блоцкинг ЈС – уклоните ЈаваСцрипт који блокира рендерирање (премиум функција)
 • Гоогле фонтови – учитава Гоогле фонтове асинхроно (премиум функција) али то се може учинити и бесплатним ВП Онемогућите додатак што топло препоручујем
 • Лази Лоад – премиум функција за коју можете користити А3 Лази Лоад Сазнајте више)

Скоро сваки артикал у ВП најбржем кешу налази се у ГТметрик / Пингдом:

ГТметрик-Витх-ВП-Најбржи-Цацхе-Цлоудфларе-СтацкПатх

Избриши предмеморију – обришите кеш меморију након конфигурације ВП најбржег предмеморије кеша:

Делете-Цацхе-ВП-Најбржи цацхе

Истекло вријеме предмеморије – ако није постављено као подразумевано, додајте ново правило да кеширате почетну страницу једном дневно.

ВП-Најбржи-Цацхе-Цацхе-Тимеоут-Сеттингс

Оптимизација слике – премиум функција која без губитка компримира слике (ставка у ГТметрик-у). То се такође може учинити помоћу Замислите или Кракен повезати. Не бих користио никакве друге додатке јер би ти могли покварити веб локацију или имати грешке – обавио сам тона истраживања.

ВП-Најбржа-Цацхе-Имаге-Оптимизација

Сажимање слика без губитака поправља ставку „оптимизујте слике“ у ГТметрик-у:

оптимизе-имагес-гтметрик

Премиум – погледајте разлику испод које приказују 2 ГТметрик извештаја (вреди). Ако се одлучите за надоградњу за 49,99 УСД, послат ће вам линк за преузимање путем е-маила који ћете ручно отпремање у вашем менију додатака. Омогућите активирање бесплатне и премиум верзије.

ВП Најбржи Цацхе Премиум

Премиум
ВП Најбржи Цацхе ПремиумНот Премиум

Искључите – искључивање страница из предмеморирања (нпр. Странице за наплату путем е-трговине).

ВП-Најбржи цацхе-Изузети подешавања

ЦДН – ЦДН (мрежа за испоруку садржаја) чини вашу веб локацију бржом тако што је смештате на више сервера широм земље и света, за разлику од сервера 1 порекла (смањује географску удаљеност којом ваш садржај треба да посети ваше посетиоце). Погледајте Одељак СтацкПатх.

База података (ДБ) – чишћење ваше базе уклања непотребне смеће и брже се учитава. Можете користити бесплатно ВП-Оптимизирајте додатак да бисте то учинили, надоградња за ову функцију није потребна.

ВП-Оптимизирајте чисту базу података

ВП-Оптимизе-Датабасе-Цлеануп

3. СтацкПатх ЦДН (10 УСД месечно са бесплатним 30-дневним пробним временом)

СтацкПатх огледа ваше веб локације на 31 дата центру, смањујући географску удаљеност између вашег сервера и посетилаца. Ово може смањити време учитавања за више секунди, посебно за посетиоце који су били удаљени од вашег 1 сервера порекла. СтацкПатх ми је такође помогао да конфигуришем свој ЦДН и успео сам да побољшам свој ГТметрик ИСлов резултат за 8% (види мој извештај). Имају 30-дневно суђење и властити водич конфигурисање СтацкПатх-овог ЦДН-а са ВП најбржим предмеморијом.

Ово је препоручено у водичу за оптимизацију ВордПресс-а:

ЦДН-ВордПресс-препорука

Корак 1: Пријавите се за СтацкПатх.

Корак 2: Конфигуришите ВП најбржи кеш са овим подешавањима када користите СтацкПатх:

Подешавања ВП најбржег предмеморије МакЦДН

3. корак: На надзорној табли СтацкПатх кликните картицу ЦДН, а затим креирајте СтацкПатх ЦДН страницу:

СтацкПатх-ЦДН-Таб

СтацкПатх-ЦДН-домена

СтацкПатх-Сервер-ИП адреса

СтацкПатх-ЦДН-УРЛ-ВП-Најбржи кеш

4. корак: Кликните на „СтацкПатх“ у ЦДН области ВП Најбржег Кеша.

ВП-Најбржи Цацхе-СтацкПатх-ЦДН

Корак 5: Залепите свој ЦДН УРЛ у ВП Најбржи кеш меморију и користите веб локацију као изворну УРЛ адресу:

ВП-Најбржи-Кеш-ЦДН-поставке

Корак 6: Кликните следеће, оставите одабране све врсте датотека, а затим наставите да кликнете следеће док не буду спремни:

ВП Најбржи Цацхе МакЦДН Типови датотека

Следећи…

ВП Најбржи предмеморија МакЦДН Наведите изворе

Заврши…

ВП најбржи цацхе МакЦДН потврда

Готово.

ВП-Најбржи-Цацхе-СтацкПатх-ЦДН-Потврда

Корак 7: У СтацкПатх идите на ЦДН → Сеттингс Цацхе, а затим кликните на „Пурге Еверитхинг“…

СтацкПатх-Пурге-Цацхе

Корак 8: Покрените веб локацију ГТметрик и погледај картицу ИСлов да се увери да ради …

ЦДН ГТметрик ИСлов

Ок, САДА сте готови.

4. Цлоудфларе

СитеГроунд а већина других домаћина има могућност активирајте Цлоудфларе у цПанелу. Ако ваш домаћин нема ове опције, можете поставити Цлоудфларе помоћу ВП најбржег кеша (види доле).

Активација облака

Корак 1: Пријавите за Цлоудфларе и од вас ће се затражити да додате веб локацију и започнете скенирање.

цлоудфларе-старт-сцан

Цлоудфларе-ДНС-Рецордс

Цлоудфларе-ЦДН-планови

На крају ћете доћи на ову контролну таблу где вам Цлоудфларе додељује 2 сервери имена и обезбедите везу до вашег Глобал АПИ Кеи.

Цлоудфларе-Дасхбоард-ВП-Најбржи кеш

Корак 2: Претражите Гоогле да бисте „променили сервере имена на СитеГроунд“ (само претражите свог домаћина), а затим следите њихова упутства. Копират ћете 2 послужитеља имена које нуди Цлоудфларе и залијепити их у опцију прилагођених послужитеља имена на вашем хостинг цПанелу.

СитеГроунд-ДНС-Рецордс

3. корак. Узмите свој Глобал АПИ кључ са везе у Цлоудфларе-у или на вашем Профил Цлоудфларе.

Гласфларе-Глобал-АПИ-кључ

Вратите се на ВП Најбржи предмеморију и кликните картицу Цлоудфларе. Унесите исту адресу е-поште која се користи у вашем Цлоудфларе налогу, као и ваш глобални АПИ кључ.

ВП-Најбржи-Цацхе-Цлоудфларе-Таб

ВП-Најбржи Цацхе-Цлоудфларе-АПИ-тастери

Наставите да кликнете следеће у ВП Најбржем кешу. Они ће аутоматски искључити минифи поставке у ВП Најбржем Кешу (пошто ће Цлоудфларе то сада урадити). Они ће се такође искључити Ракетни утоваривач за бољу компатибилност (веб локација се неће покварити) и подесите истека кеш прегледача до 24 дана.

ВП-Најбржи-Цацхе-Цлоудфларе-Дисабле-Ауто-Минифи

ВП-Најбржи-Цацхе-Дисабле-Роцкет-Лоадер

ВП-Најбржи-Цацхе-Цлоудфларе-Бровсер-Цацхе-Екпиратион

ВП-Најбржа-Цацхе-Цлоудфларе-Порука

ВП-Најбржа-Цацхе-Цлоудфларе-Интеграција

Изгледа добро!

ВП-Најбржа-Цацхе-Цлоудфларе-Потврда

4. корак: Иди на Подешавања брзине Цлоудфларе-а и уверите се да је Ауто Минифи и Ракетни утоваривач су искључени, али СГ Раилгун је на. То је оно што је рекао ВП Фастест Цацхе програмер препоручује.

Цлоудфларе-Спеед-Таб

Корак 5: Цлоудфларе каже „Препоручујемо вам да направите Правило странице да бисте искључили административни одељак своје веб локације из функција перформанси Цлоудфларе-а. Функције као што су Роцкет Лоадер и Ауто Минифицатион могу ненамјерно покварити помоћне функције у вашем администрацијском дијелу. “

Додајте та два правила у своје подешавања правила странице.

ВП-Администратор-Страница-Правило

Цацхе-Еверитхинг-Цлоудфларе-Паге-Руле

Корак 6. Напокон, идите на своје Подешавања кеширања Цлоудфларе-а и прочишћавање појединачних датотека.

Очистите појединачне датотеке Цлоудфларе

Завршено!

ВП-Најбржа-Цацхе-Цлоудфларе-Потврда

5. Избришите предмеморију и тестирајте се у Пингдому

У поставкама ВП најбржег предмеморије идите на картицу „Избриши предмеморију“ и „Избриши предмеморију и минифед ЦСС / ЈС.“ Сада поново покрените веб локацију кроз Пингдом да бисте видели ажуриране резултате и време учитавања.

ВП најбржи тест за кеш пингдом

У идеалном случају су следеће ставке брзине странице зелене:

 • Смањите ЦСС
 • Смањите ХТМЛ
 • Смањите ЈаваСцрипт
 • Користите претраживање претраживача
 • Наведите провјеру предмеморије
 • Омогући компресију гзип-а
 • Одложите разгледање ЈаваСцрипт-а

У идеалном случају су и следеће ставке ИСлов зелене:

 • Смањите величину колачића
 • Додајте Екпирес заглавља
 • Смањите ДНС претраге
 • Користите домене без колачића
 • Пошаљите мање ХТТП захтева
 • Смањите ЈаваСцрипт и ЦСС
 • Конфигуришите ознаке ентитета (ЕТагс)
 • Стисните компоненте гзип-ом
 • Уклоните дупликат ЈаваСцрипт и ЦСС
 • Користите мрежу за испоруку садржаја (ЦДН)

Запамтите, може проћи до 24 сата Цлоудфларе-у па се затим проверите.

6. Најчешћа питања о ВП најбржем кеш меморији

Ево Страница са ФАК-ом ако још увек имате питања.

ВП-Најбржи Цацхе-ФАК-ови

СитеГроунд (бр. 1 Анкете домаћина у Фацебооку)

СитеГроунд је користи Иоаст, ја и препоручује ВордПресс. Они су број 1 у скоро свим Фацебоок анкета и већини људи дају значај побољшања времена учитавања посебно ако су користили осредње хостове: ГоДадди, Блуехост, ХостГатор, ИнМотион, Дреамхост, ЕИГ.

Иоаст-он-Твиттер-Ми смо тек пребачени на Сите Сите

Ја их користим полу-наменски план ГоГеек-а која долази са 4к више ресурси сервера него дељено хостинг. Кликните на моје странице да бисте видели колико се брзо учитавају, погледајте мој ГТметрик извештај или погледајте људе који мигрирали и постављено нова времена утовара. И они то раде слободне миграције.

ДигиталОцеан он Цлоудваис и Кинста су такође добри и почињу од 10 УСД месечно и 30 УСД месечно. Цлоудваис је више за програмере којима не треба цПанел, хостинг е-поште или подршка коју добијате са СитеГроунд. Кинста је у основи ВП Енгине некад било (скупо, али сјајно). Мој цео блог је у основи посвећен помагању људима да брже учитавају своју веб локацију. Одбијам да препоручујем 2 УСД месечно хостинг јер је то највеће жаљење већине људи приликом покретања веб странице.

Како проверити да ли је ваш хостинг спор
Покрените своју веб локацију Увид у Гоогле ПагеСпеед Спеед да видим да ли смањите време одговора сервера налази се у вашем извештају. Гоогле препоручује треба да буде <200мс. Све што траје изнад једне секунде није добро. Такође можете да проверите свој ТТФБ (време до првог бајта) на картици Времена ГТметрик-а или битецхецк.цом.

Смањите време одзива сервера

Хостинг за 2019. годину

2017-ВордПресс-хостинг-ФБ-анкета

Препоруке Елементор хостинга

Јули 2019. Препорука за хостинг

ВордПресс-домаћин-анкета-август-2018

Схаред-хостинг-анкета-2017

2019-хостинг-анкета

Го-то-хостинг-цомпани

ВордПресс-хостинг-анкета-2017

Анкетирани хостинг-анкета

ВооЦоммерце-хостинг-ФБ-анкета

2016-Веб-хостинг-анкета

Најбоље ВордПресс-хостинг-провајдер-анкете

Анкета о најбољем веб-хостингу-2019

ВП Фриендли Хостинг Полл

2016-ВордПресс-хостинг-ФБ-анкета

Омиљени хостинг за Елементор

2018. Препоруке за хостинг

Манагед-ВордПресс-хостинг-анкета-2017

2019-домаћини-анкета-1

Хостинг-анкета-за-брзину

ВордПресс-хостинг-анкета-јун-1

СитеГроунд-Препорука

Анкета 2014-Манагед-ВордПресс-хостинг-ФБ-анкета

Бест-Веб Хостинг-Провидер-Полл

Хостинг-анкета-феб-2019

Хостинг-препоруке-анкета

Блуехост вс СитеГроунд

Анкета за веб локацију ВордПресс

Људи обично мигрирају због својих брзинска технологија можете смањити оптерећења на пола:

Прелазак на СитеГроунд

Миграција времена учитавања СитеГроунд

Блуехост до СитеГроунд ГТметрик

ХостГатор То СитеГроунд

СитеГроунд ГТметрик

Увид у Гоогле ПагеСпеед Гоогле СитеСпеед

100 Перфецт Сцоре он СитеГроунд

СитеГроунд Генесис

Брзина коју пружа СитеГроунд

СитеГроунд ГТметрик Репорт

Скраћено време учитавања помоћу СитеГроунд-а

Ново време реакције на локацији СитеГроунд

ХостГатор на СитеГроунд миграцију

СитеГроунд Респонсе Тимес он Јоомла

Пребацује се на СитеГроунд хостинг

СитеГроунд Роцкет Имагифи Цомбо

Јоомла ГТметрик Он СитеГроунд

Увид у СитеГроунд ПагеСпеед Спеед

СитеГроунд Он Јоомла

Скраћено време учитавања СитеГроунд

СитеГроунд Спееди хостинг

Нови резултати Пингдом-а на СитеГроунд-у

Ново време одговора странице

Побољшање времена одзива на локацији СитеГроунд

СитеГроунд има 3 плана:

СитеГроунд ВордПресс хостинг

Виши планови укључују више ресурси сервера (# 1 фактор у водичу за оптимизацију ВордПресс-а). Ево потпуни упоредни графикон, али ГровБиг вам даје око 2к више ресурса сервера од СтартУп-а, а ГоГеек је полу-посвећено гостовање што вам даје још више. ГровБиг и новији се испоручују са бесплатном миграцијом, постављањем фајлова, напредним кеширањем и могућностима хостовања више веб локација. ГоГеек долази са приоритетном подршком. Њихово гостовање у облаку је прилично скок цена од 80 УСД месечно.

То можете видети на њиховим страница са карактеристикама:

Упоређивање СитеГроунд-Сервер-Ресурса

Користим СитеГроунд зато што:

 1. Моја ГТметрик + Пингдом извјештаји говоре сами за себе
 2. Моје се странице учитавају одмах (кликните их ако желите)
 3. Брзо брзинска технологија (ПХП 7.3, НГИНКС, СГ Оптимизер, Цлоудфларе)
 4. Препоручује Иоаст, ВордПресс, Ивица од ВордПресс Убрзајте
 5. бесплатно Шифрујмо ССЛ, једноставан за коришћење цПанел, и карактеристике за е-трговина
 6. Подршка за ВордПресс је непобедив чак и без приоритетне подршке ГоГеека
 7. ГровБиг долази са подешавањем, више простора за складиштење и више ресурса сервера (померите се доле до „доделимо вам потребне ресурсе“ и покажите показивач изнад сервер таб)
 8. ГоГеек долази са још више ресурса сервера, складиштења, приоритетне подршке
 9. Слободне миграције, мигратор плугин, и а 30-дневна гаранција поврата новца
 10. Много похвала за Реддит, Фацебоок разговори, Твиттер, ТрустПилот
 11. Тона похвале на Фацебооку: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7, # 8, # 9, # 10, # 11
 12. Многи људи су већ мигрирали и резултате објавили на Твиттеру: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Придруживање одговорности – ако се пријавите за СитеГроунд са мојим аффилиате линк Донираћу добар део без икаквог трошка за вас. Сваке године ја донирајте $ 3к за ГоФундМе кампање (2018. године требало је нахранити гладне у Денверу, 2017. је било Црвеном крсту на урагану Харвеи). Ваша подршка помаже и ја је искрено ценим. Трудим се да моје критике буду непристране и подржане доказ у облику Анкете на Фацебооку, твеетс, и прави разговори. Ако не желите да га употребите, ево вам нон-аффилиате линк на СитеГроунд. Било како било, ја заиста верујем да су звјездани ВордПресс домаћин и ваша веб страница ће брже / глаткије радити… обавите истраживање на Фацебоок групама + Твиттер и наћи ћете већину људи рећи исто.

36+ ВордПресс савета за оптимизацију брзине

Погледајте мој видео – то је 42-минутни видео, али ја покривам прилично све (временске ознаке у опису видеа) и требало би да научите тону сјајних информација о брзини ВордПресс странице:

Прати мој Водич за оптимизацију брзине за ВордПресс који вам показује како:

 • Дијагностицирајте споре додатке помоћу ГТметрик-а
 • Додај АМП (убрзане мобилне странице) помоћу АМП додатак
 • Употреба АВСтатс да бисте пронашли узроке високог ЦПУ-а (пауци, слике итд.)
 • Препоруке за лагане клизаче / галерије / додатке за дељење друштвених мрежа
 • Употреба Комплетан пакет за оптимизацију аналитике (ЦАОС) да локално угостите Гоогле Аналитицс
 • Оптимизација слике (послужите умањене слике, одредите димензије, компресију без губитака)
 • Употреба ВП Дисабле да бисте онемогућили непотребна подешавања у језгри ВордПресс-а истовремено укључили контролу откуцаја срца, убацивање Гоогле фонтова асинхроно, остале оптимизације брзине

И доста других. Прочитајте коментаре и видећете ствари попут „Моја брзина странице на гтметрику попела се са 69 на 93“ и „ово би могао бити један од најкориснијих постова које сам икада прочитао“.

Помоћ за мој ВордПресс алат за оптимизацију брзине

Још вам је потребна помоћ у вези с вашим ГТметрик / Пингдом извјештајем? Радим са Пронаиом 7 година (он ми је помогао да добијем <У Пингдому је време учитавања). Можете га ангажовати тако што ћете отворити профил на фрееланцер.цом и тражење корисничког имена бдкамол. Ево га пуно ВордПресс портфељ брзина. Има $ 40 / сат из Бангладеша (тако да има промене времена) и можете му послати е-пошту на бдкамол@гмаил.цом. На свом профилу има и савршену рецензију са 5 звездица. Само озбиљни упити и немојте очекивати 100% резултате ако користите споро хостовање, подбухану тему и тонове тешких додатака. Прво пратите мој пуни ВордПресс водич за брзину.

Пронаиа-Кумар-С-рецензије

Рецензије на његовом профилу:

БДкамол-ВордПресс-Спеед-Рецензије

Често постављана питања

&# к1ф680; Да ли ВП Најбржи Цацхе Премиум вриједи?

Ако ћете потрошити новац на премиум кеш додатку, већина људи користи ВП Роцкет јер долази са више функција него ВП Најбржи Цацхе Премиум и обично ће дати боље резултате.

&# к1ф680; Који ЦДН треба да користим са ВП најбржим предмеморијом?

Бесплатни ЦДН Цлоудфлареа довољан је за већину веб локација, међутим више ЦДН-а = више података центара и бржа испорука вашег садржаја. Такође можете размотрити СтацкПатх или КеиЦДН.

&# к1ф680; Како да очистим предмеморију када завршим са подешавањем поставки?

У ВордПресс менију на врху, идите на ВПФЦ и обришите кеш меморију и минификовани ЦСС.

&# к1ф680; Који су још додаци за брзину потребни осим ВП Најбржег Кеша?

ВП Најбржи кеш не нуди опцију за оптимизацију слике, чишћење базе података, лагано учитавање, контролу откуцаја срца, префетцх + прецоннецт и оптимизацију Гоогле Фонтс + Аналитицс. Препоручујем Перфматтерс, ОМГФ и Адванцед ДБ Цлеанер.

&# к1ф680; Да ли треба да додам АМП?

На овој веб локацији ВордПресс не користим убрзане мобилне странице (АМП). Прочитајте чланак Кинста о томе како су њихове конверзије опале за 50% због АМП-а и можда нећете желети ни једно.

Ако се ваша веб локација брже учитава, слободно оставите време за учитавање нове странице у коментарима! Или ако имате било каквих питања, радо ћу вам помоћи и са тим. Као што видите, прилично сам глупан што се тиче брзине ВордПресс-а, тако да ако следите ове препоруке, нема разлога да се веб локација не учита испод 3. А ако вам овај водич буде користан, молимо вас да поделите :)

Живели,
Томе

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map