Идеална ВП ракетна подешавања са Цлоудфларе и СтацкПатх ЦДН упутствима за подешавање – Ажурирано 1.9.12020. Са најновијом верзијом 3.4.4

Ако одлучите ВП Роцкет као додатак за кеш меморију, направили сте најбољи избор с обзиром да је оцењен као број 1 на бројним Анкете на Фацебооку.


ВП Роцкет долази са многим функцијама које већина додатка за кеш меморије нема (види доле). То значи да ако бисте користили друге предмеморије предмеморије, требало би да инсталирате око 6 додатних додатака да бисте добили те функције када их ВП Роцкет већ има уграђеним (више функција, а мање додатака на вашој веб локацији). То је разлог зашто ВП Роцкет даје боље резултате у ГТметрик / Пингдом и то је оно што ја користим.

ВП Роцкет садржи:

 • Чишћење базе података (уграђено у ВП ракету, или употреба ВП-Оптимизе)
 • Контрола откуцаја срца (уграђена у ВП ракету, или употреба Контрола рада срца)
 • Лажљиво учитајте слике / видео записе (уграђене у ВП ракету или је користите ВП ИоуТубе Лите)
 • Лоцирајте Гоогле Аналитицс локално (уграђен је у ВП ракету или је користите ЦАОС за Аналитику)
 • Лоцирајте Гоогле фонтове локално (уграђени у ВП ракету или је користите ЦАОС за фонтове, или СХГФ)
 • Интеграција са Цлоудфларе + другим ЦДН-овима (уграђеним у ВП Роцкет или користити ЦДН Енаблер)

Ја тестиран ВП Роцкет против 3 врхунска бесплатна додатка за кеш меморију и док сви они раде одличан посао, ВП Роцкет ми је дао најбоље резултате у Пингдому (.4с лоад тимес). Додатак за кеш и хостинг су 2 главна фактори брзине тако да дефинитивно вриједи 49 УСД Конфигурацијом правих поставки ВП ракете помоћу Цлоудфларе + СтацкПатх можете поправити преко 20 ставки у Пингдому и ГТметрику. Па хајде да то урадимо :)

Подешавања ВП Роцкет-а се ПУНО лакше конфигуришу него В3 Тотал Цацхе и они ажурирају цхангелог редовно тако да ћете заправо добијати стална ажурирања. Ако имате питања (или желите да поделите своје ново време учитавања), додајте ми коментар. ВП Роцкет такође има документацију које наводим у цијелом водичу. Сретно – запамтите да одредите те Пингдом резултате!

1. ВП Роцкет = # 1 оцењени додатак за кеш меморију
2. Инсталација

3. Командна табла
4. Кеш
5. Оптимизација датотека
6. Медији
7. Предучитавање
8. Напредна правила
9. База података
10. ЦДН
11. Откуцај срца
12. Додаци
13. Алати

14. ФАК / Документација

15. СитеГроунд (препоручени домаћин)
16. Мој пуни ВордПресс водич за брзину
17. Помоћ од мог алата за оптимизацију брзине

ВП-Роцкет-2018-подешавања

1. ВП Роцкет = # 1 оцењени додатак за кеш меморију

Ево Фацебоок анкета:

Анкета најбољег додатка за предмеморију у 2016

Испитивање додатка за предмеморију 2019

Свифт вс ВП Роцкет

Анкета 2016 за предмеморију предмеморије

Анкета о најбољим предмеморијама предмеморије 2018

вп ракета вс в3 тотла кеш меморија

Морао сам ово бацити овде :)

Побољшање ВП-ракете

Тестирао сам ВП Роцкет, ВП Најбржи Кеш и В3 Тотал Цацхе… пазећи да су све поставке додатка за кеш оптимално конфигурисане.. ВП Роцкет је победила, али то је са укљученом функцијом лазног оптерећења. Остали додаци за предмеморију немају могућност лијеног оптерећења и кад сам искључио лијени терет у ВП Роцкет-у, добио сам вријеме учитавања .5 с … тачно исто као ВП Најбржи Кеш. Нисам видео велику разлику када кликају преко мојих страница – обе се учитавају супер брзо. Знам да Пингдом може показати различита времена оптерећења током различитих тестова, али само сам желео да поделим своје искуство.

ВП Ракета (.406)
Тест брзине странице Пингдом

ВП најбржи кеш (.527)
ВП Најбржа времена за кеширање

Укупан кеш В3 (.619)
В3 укупно учитавање предмеморије

Моје најновије Извештај о Пингдому са ВП ракетом:

2019-Пингдом-Репорт

2. Инсталирајте ВП ракету

Једном када купите ВП Роцкет, можете је преузети на свој страница налога. Пошаљите је под Плугинс → Адд Нев → Уплоад Плугин. Ако имате питања о Сафарију погледајте њихова упутства.

ВордПресс додатак додатака

3. Дасхбоард

Подешавања ВП-Роцкет-Дасхбоард-а

Тестирање ракета – бета тестирање нових издања.

Роцкет Аналитицс – омогућава ВП Роцкет-у да анонимно прикупља податке. То има минималан утицај на време учитавања / ЦПУ, али слање података на било који спољни ресурс значи више посла за ваш сервер.

Цлеар Цацхе – урадите то када конфигуришете поставке ВП Роцкет-а.

Предучитајте кеш меморију – ствара предмеморију за вашу почетну страницу и све интерне везе које користите на почетној страници. Не радим то пошто сам на картици за претходно учитавање поставио пре учитавање на „аутоматски“.

Прочистите ОПцацхе – прочишћава ОПцацхе што спречава проблеме приликом ажурирања ВП Роцкет-а, али и даље приказује претходну верзију у администратору за ВордПресс.

Обнови критични ЦСС – урадите то када правите измене у таблицама стилова или додајете / мењате прилагођени ЦСС путем ВордПресс Цустомизер-а (или додатка).

4. Кеш

ВП-Роцкет-Цацхе-Сеттингс

Мобиле Цацхе – омогућите кеширање за мобилне уређаје, али само „направите датотеку за кеширање за посетиоце мобилних уређаја“ ако НЕ употребљавате додатак за креирање веб локације (нпр. Бесплатна верзија ВП Тоуцх-а).

Омогући кеширање за пријављене кориснике ВордПресс-а – омогућити ако се на вашу веб локацију пријави више корисника (нпр. БбПресс). То сваком кориснику даје сопствену кеш меморију, а у супротном га онемогућује.

Наведите време након којег се брише глобални кеш – оставите као подразумевани. Ако ретко ажурирате своју веб локацију или имате пуно статичког садржаја, можете то мало повећати.

5. Оптимизација датотека

ВП-Роцкет-Оптимизација датотека-подешавања

Смањите датотеке – у идеалном случају требало би да све ставке „комбинују“ и „комбинују“ у вашем Пингдом и ГТметрик извештају 99 – 100%. Понекад то омогућавају може да изазове проблеме са својим изгледом (посебно ЦСС и ЈС), па проверите неколико страница на веб локацији да бисте били сигурни да се то не догађа. Ако се то догоди, пронађите проблематичне датотеке и додајте их или искључите ЦСС или искључите ЈС опцију.

Комбинујте датотеке – баш као што је минификовање, омогућавање и проверавање веб странице на грешке.

Комбинујте датотеке датотека са Гоогле фонтом – Гоогле фонтови се често приказују у Пингдом / ГТметрик извештају. Ово може помоћи, а можете их и покушати додати у „Префетцх ДНС Захтеви“ на картици Прелоад.

Уклоните низове упита из статичких извора – У ГТметику сте могли видети „уклоните низове упита из статичких извора.“Ово може помоћи, али већина низова упита генерисани су додацима – проширите своје ставке у ГТметрик-у и погледајте шта је црвено – то би могао бити додатак.

Изузми ЦСС – ако из неког разлога опција минификације забрља изглед вашег сајта, пронађите проблематичну датотеку и додајте је овде. Погледајте чланак ВП Роцкет-а на решавање проблема са минификацијом.

Оптимизирајте испоруку ЦСС-а – ваша страница ће се почети учитавати без ЦСС стилова који су ставка у Увид у Гоогле ПагеСпеед Спеед. ВП Ракета то аутоматски генерише за вас. Они реците

ЈаваСцрипт датотеке – исти концепт као ЦСС само са ЈаваСцрипт датотекама.

6. Медији

Подешавања ВП-Роцкет-Медиа

Лази Лоад – одлаже учитавање слика, сличица и видео записа док се не помичете по страници и они постану видљиви (тестирајте да ли вам се свиђа или не). Ово значајно смањује време учитавања и ХТТП захтева непрестано учитавање може бити неугодно посебно за дуги садржај. То се такође може учинити помоћу других бесплатних додатака попут Лази Лоад и Лази Лоад Фор Видеос али ВП Роцкет ради сјајан посао. Имам лијено оптерећење за фотографије јер је досадно.

Такође можете онемогућити лагано учитавање на појединим страницама / постовима користећи бочну траку:

ВП Роцкет Индивидуална подешавања

Онемогући Емојис – ово успорава вашу веб локацију. Такође их можете онемогућити у оквиру Подешавања → Писање → Форматирање, а затим не претварати емотиконе.

Уграђује – слично Цлоудфларе-ова превенција врућих веза, ово спречава веб локације да уграђују ваш садржај на своју веб локацију што успорава пропусност и чини вашу веб локацију споријом.

Компатибилност са ВебП-ом – онемогућите ако не користите ВебП слике или ако већ користите додатак за оптимизацију слике за послуживање ВебП слика. У супротном, искључите га. ВП Роцкет ће открити да ли за послуживање ВебП слика употребљавате Имагифи, СхортПикел, Оптимус или ЕВВВ и аутоматски га деактивира. То је зато што већина додатака за оптимизацију слике већ креира и приказује ВебП слике за вас, тако да активирање ове функције узрокује дупликат функционалности. Једино када би ово требало да омогућите је ако додатак за оптимизацију слике креира ВебП слике, али их не служи.

7. Прелоад

Ако желите да сазнате о унапред учитавању, ВП Роцкет има једноставан туториал. Или ако желите да копате дубље, ево вам напредни туториал што се тиче ВП Супер Цацхе-а, али примењују се исти концепти. Претходно учитавање, помало једноставним речима, је освежавање када се све кеширане странице очисте и освеже у једном потезу. Омогућио бих то јер побољшава и веб локацију / брзину индексирања.

ВП-Роцкет-Прелоад-Сеттингс

Претходно учитавање Ситемапа – проширује предност претпреузимања на СВЕ УРЛ адресе на вашем Ситемапу, а не само на почетној страници и унутрашњим везама које користите на почетној страници. Овде се не користи спољни бот као што је ручна / аутоматска опција … чак и ако је крајњи резултат исти. Све док је ВП Роцкет детектирао ваш ситемап у „ситемап-има за претходно учитавање“, нема потребе да га овде додајете.

Ово је оно што прединсталација може да уради за ваш сервер:

Употреба ЦПУ-а

Унапред одаберите ДНС захтеве – Лука је направио сјајну листу уобичајене домене за претходно преузимање укључујући Гоогле фонтове, аналитику, мапе, граватаре, ИоуТубе, уобичајене додатке за дељење друштвених мрежа, Дискус и друге. Копирајте и залепите читаву листу (или само оне које су вам потребне) и залепите их у поље Префетцх ВП Роцкет. Ово помаже прегледачима да брже процене захтеве и учитају их.

Не заборавите да додате свој СтацкПатх ЦДН УРЛ (или било који ЦДН који користите) и друге спољне ресурсе који нису наведени на овој листи, а које обично можете да пронађете у свом ГТметрик извештају. Друштвени додаци, коментари и статистички додаци су врло чести.

8. Напредна правила

Напредне опције су углавном за искључујући странице кошарице и наручивања на веб локацијама е-трговине.

ВП-Роцкет-Адванцед-Рулес

Никад не предмеморирање УРЛ-ова – ако користите корпу за куповину е-трговине која није наведена на ВП Роцкет-у (погледајте напомену коју имају у овим подешавањима), додајте овде своју кошарицу и странице за наплату. Сазнајте више.

Невер Цацхе Цоокиес – иста главница као и претходна опција само на основу колачића.

Невер Цацхе Усер Агент (с) – спречава Гооглебот или друге корисничке агенте да кеширају странице.

Увек очисти УРЛ-ове – рецимо да на својој почетној страници имате блогролл. Ако креирате нови пост, желите да се блогролл са почетне странице одмах ажурира празним кешом почетне странице. То је оно што ради ово подешавање, међутим ВП Роцкет аутоматски очисти кеш меморију за вашу почетну страницу, категорије и ознаке након што се створи нови садржај … тако да нема потребе за тим. Али ако постоји кеш меморије других страница које желите очистити када се дода нови садржај, додајте их.

Кеширани низови упита – углавном се користи за кеширање страница с резултатима претраге и филтрирањем страница за е-цоммерце веб странице.

9. База података

Подешавања базе података ВП-Роцкет-Датабасе

Пост Цлеануп – ревизије, аутоматске скице и изгубљени постови могу се избрисати ако их не користите. Обришите их ако немате старе верзије постова (или избрисаних постова) које бисте желели да користите.

Коментари Чишћење – нежељени и унесени коментари могу се избрисати.

Чишћење пролазних времена – чува податке за које је потребно дуго времена (попут рачунања друштвених мрежа) тако да се следећи пут када вам затреба, врати брзо. Али понекад када прелазни истекну, они остају у бази података и треба их избрисати. ВП Почетник има сјајно објашњење пролазних.

Чишћење базе података – када избришете додатак, он може оставити неискоришћене табеле у вашој ВордПресс бази података, које можете избрисати.

Аутоматско чишћење – закажите ВП Роцкет за чишћење базе података. Недељно је добро ако се ове ствари не накупљају брзо (нпр. Многи људи раде на вашој веб локацији). Ако имате ВП-Оптимизе или инсталиран неки други додатак за чишћење базе података, можете да га избришете јер ВП Роцкет то ради за вас.

Оптимизира – кликните дугме за оптимизацију када завршите, будите сигурни да направите резервну копију базе података, посебно ако је ово први пут да радите ово.

10. ЦДН

СтацкПатх-ов ЦДН зрцали вашу веб локацију у 30+ дата центара широм света, смањење географске удаљености између вашег сервера и посетилаца. Користим и Цлоудфларе и СтацкПатх јер више података центара = бржа испорука вашег садржаја. Ово може бријати више секунди од вашег времена учитавања, посебно за посетиоце који су (некада били) далеко од вашег 1 извора сервера. Можете користити ЦДН туториал ВП Роцкет-а или ЦДН туториал СтацкПатх-а, али ево тачно шта треба учинити.

Корак 1: Пријавите се за СтацкПатх (они имају 30-дневно пробно време):

СтацкПатх-Дата-Центерс

Корак 2: На инструментној табли притисните картицу ЦДН, а затим креирајте СтацкПатх ЦДН страницу:

СтацкПатх-ЦДН-Таб

СтацкПатх-ЦДН-домена

СтацкПатх-Сервер-ИП адреса

СтацкПатх-ЦДН-УРЛ-ВП-ракета

3. корак: Копирајте ЦДН УРЛ са СтацкПатх-а и залепите у поље „ЦДН ЦНАМЕ“ ВП Роцкет-а:

ВП-Роцкет-ЦДН-подешавања

4. корак: У СтацкПатх идите на ЦДН → Сеттингс Цацхе, а затим кликните на „Пурге Еверитхинг“:

СтацкПатх-Пурге-Цацхе

Корак 5: Изузми датотеке са ЦДН-а – можда постоје датотеке које ЦДН послужује локално. Обично су ове датотеке делови додатака дизајнирани да занемарују учитавање више домена. Да бисте то променили, једноставно додајте ове датотеке или директоријуме у подручје „одбачених датотека“ ВП Роцкет-а (додајте један директориј датотека по линији) којима можете да користите упутства за лоцирање ВП директорија.

Пример:

 • {уплоадс_дир} / впцф7_цаптцха / *
 • {уплоадс_дир} /имагеротатор.свф
 • {плугинс_дир} /вп-фб-аутоцоннецт/фацебоок-платформ/цханнел.хтмл

Корак 6: Покрените своју веб локацију ГТметрик а „мрежа за испоруку садржаја“ треба да буде зелена у ИСлов.

ЦДН ГТметрик ИСлов

Ако проширите ставке у ГТметрик-у и видите да то има везе са вашим ЦДН-ом, обратите се СтацкПатх-овом тиму за подршку који би требало да вам помогне да их поправите. Имају изванредну подршку.

Без домена колачића МакЦДН

11. Откуцаји срца

Уместо да користите Хеартбеат Цонтрол додатак, ВП Ракета има уграђену.

ВП-ракета-контрола откуцаја срца

12. Додаци

ВП-ракете и додаци

1. Гоогле праћење (Побољшајте кеширање претраживача за Гоогле аналитику) – можда ћете видети грешке у Гоогле аналитици у алату за тестирање брзине. Имати ВП Роцкет локално Гоогле Аналитицс локално треба их поправити, тачније у ГТметрик-у под Паге Спеед → Ловераге Бровсинг Цацхинг.

2. Фацебоок Пикел (Побољшајте претраживање претраживача за Фацебоок Пикел) – исти концепт као и претходна опција Фацебоок Пикел.

3. Цлоудфларе – Пријавите за Цлоудфларе, додајте веб локацију и Цлоудфларе ће покренути скенирање. На крају ћете доћи на страницу са вашим серверима Цлоудфларе имена и везом до вашег АПИ кључа.

Цлоудфларе-Дасхбоард-ВП-ракета

Промените сервере имена на вашем хостинг рачуну оним који вам је доделио Цлоудфларе:

СитеГроунд-ДНС-Рецордс

Унесите своју Глобал АПИ Кеи (пронађено у вашем Профил Цлоудфларе) у ваш додатак за кеш меморију.

Цлоудфларе Глобал АПИ кључ

ВП-Роцкет-Цлоудфларе-Адд-Он

 • Глобал АПИ Кеи – користи се за активирање Цлоудфларе-а у ВП Роцкет-у.
 • Е-пошта налога – иста адреса е-поште која се користи на вашем Цлоудфларе налогу.
 • Домен – иоурвебсите.цом
 • Начин развоја – користите када направите доста промена кода на својој веб локацији.
 • Оптимална подешавања – активира оптимална Цлоудфларе подешавања: минификација, агресивно кеширање и деактивира Ракетни утоваривач за бољу компатибилност. Најчешћи проблем је ракетни утоваривач, али сам такође приметио да се укључује декодирање е-поште што је погоршало мој ГТметрик извештај, тако да не користим ово (и уместо тога конфигурише Цлоудфларе на њиховој командној табли).
 • Релативни протокол – понекад ако људи преузму датотеке са ваше веб локације, у њима нема садржаја. Оставите ову опцију искљученом спречићете да се то догоди.
 • Обришите све датотеке предмеморије Цлоудфларе – урадите то након што конфигуришете ВП Роцкет.

4. Синхронизујте Суцури Цацхе – омогућити ако користите Суцури. Ово ће аутоматски очистити предмеморију Суцурија кад год очистите кеш меморије ВП Роцкет-а, задржавајући тако ваш садржај синхронизован.

 • АПИ кључ заштитног зида Суцури (за додатак) – пријави се на Суцури овде, кликните на веб локацију, идите на картицу АПИ, а затим копирајте свој АПИ кључ (за додатак) и залепите га у ВП Роцкет.

13. Алати

ВП-Роцкет-Тоолс-Сеттингс

Извези поставке – извезите своја подешавања за употребу на више веб локација.

Увези поставке – увезете овде унапред подешена подешавања.

Роллбацк – ако ажурирате на нову верзију ВП Роцкет-а и то проузрокује проблеме, то ће се вратити на претходну верзију.

14. Најчешћа питања / документација

Провео сам много сати копајући по њима документацију да бисте били сигурни да овај туториал користи најбоља подешавања ВП Роцкет-а, али су од велике помоћи ако их нисте проверили..

ВП ракетна документација

Водичи за које сам највише помогао:

&# к1ф680; Који је најбољи начин конфигурације ВП ракете?

Најважнији кораци су омогућавање свега што можете на картици за оптимизацију датотека, подешавање ЦДН-ова попут Цлоудфларе + СтацкПатх, онемогућавање ВордПресс-а и активирање било које услуге коју користите на картици Адд-Онс..

&# к1ф680; Како могу да додам ЦДН уз ВП Роцкет?

Ако користите Цлоудфларе, једноставно ћете променити имена корисника. Ако користите спољни ЦДН као што је СтацкПатх или КеиЦДН, копираћете / залепите свој ЦДН УРЛ у ВП Роцкет. Ако користите РоцкетЦДН (покреће га СтацкПатх), пријавите се путем упита у ВП Роцкет-у.

&# к1ф680; Зашто је ВП Роцкет оцијењен као # 1 у већини Фацебоок анкета?

Долази са многим функцијама које други предмемори предмеморије немају: чишћење базе података, контрола откуцаја срца, опција за више ЦДН-ова, лажно учитавање, локална Аналаитицс, кеширање претраживача Фацебоок Пикел и још много тога. Зато ВП Роцкет обично даје најбоље резултате у ГТметрик-у.

&# к1ф680; Који додатак за оптимизацију слике најбоље функционише са ВП Роцкетом?

Иако препоручују Имагифи који је у власништву ВП Роцкет-а, користим СхортПикел јер практично не видим губитак квалитета и још увек добијам 100% за оптимизацију слика у ГТметрик-у.

&# к1ф680; Који су вам додатни додаци за оптимизацију брзине потребни осим ВП Роцкет-а?

И даље вам је потребан додатак за оптимизацију слике попут СхортПикел, оптимизација фонта (нпр. ОМГФ), а такође препоручујем употребу Ассет ЦлеанУп или Перфматтерс за селективно онемогућавање додатака.

15. СитеГроунд (бр. 1 Анкете домаћина у Фацебооку)

СитеГроунд је користи Иоаст, ја и препоручује ВордПресс. Они су број 1 у скоро свим Фацебоок анкета и већини људи дају значај побољшања времена учитавања посебно ако су користили осредње хостове: ГоДадди, Блуехост, ХостГатор, ИнМотион, Дреамхост, ЕИГ.

Иоаст-он-Твиттер-Ми смо тек пребачени на Сите Сите

Ја их користим полу-наменски план ГоГеек-а која долази са 4к више ресурси сервера него дељено хостинг. Кликните на моје странице да бисте видели колико се брзо учитавају, погледајте мој ГТметрик извештај или погледајте људе који мигрирали и постављено нова времена утовара. И они то раде слободне миграције.

ДигиталОцеан он Цлоудваис и Кинста су такође добри и почињу од 10 УСД месечно и 30 УСД месечно. Цлоудваис је више за програмере којима не треба цПанел, хостинг е-поште или подршка коју добијате са СитеГроунд. Кинста је у основи ВП Енгине некад било (скупо, али сјајно). Мој цео блог је у основи посвећен помагању људима да брже учитавају своју веб локацију. Одбијам да препоручујем 2 УСД месечно хостинг јер је то највеће жаљење већине људи приликом покретања веб странице.

Како проверити да ли је ваш хостинг спор
Покрените своју веб локацију Увид у Гоогле ПагеСпеед Спеед да видим да ли смањите време одговора сервера налази се у вашем извештају. Гоогле препоручује треба да буде <200мс. Све што траје изнад једне секунде није добро. Такође можете да проверите свој ТТФБ (време до првог бајта) на картици Времена ГТметрик-а или битецхецк.цом.

Смањите време одзива сервера

Хостинг за 2019. годину

2017-ВордПресс-хостинг-ФБ-анкета

Препоруке Елементор хостинга

Јули 2019. Препорука за хостинг

ВордПресс-домаћин-анкета-август-2018

Схаред-хостинг-анкета-2017

2019-хостинг-анкета

Го-то-хостинг-цомпани

ВордПресс-хостинг-анкета-2017

Анкетирани хостинг-анкета

ВооЦоммерце-хостинг-ФБ-анкета

2016-Веб-хостинг-анкета

Најбоље ВордПресс-хостинг-провајдер-анкете

Анкета о најбољем веб-хостингу-2019

ВП Фриендли Хостинг Полл

2016-ВордПресс-хостинг-ФБ-анкета

Омиљени хостинг за Елементор

2018. Препоруке за хостинг

Манагед-ВордПресс-хостинг-анкета-2017

2019-домаћини-анкета-1

Хостинг-анкета-за-брзину

ВордПресс-хостинг-анкета-јун-1

СитеГроунд-Препорука

Анкета 2014-Манагед-ВордПресс-хостинг-ФБ-анкета

Бест-Веб Хостинг-Провидер-Полл

Хостинг-анкета-феб-2019

Хостинг-препоруке-анкета

Блуехост вс СитеГроунд

Анкета за веб локацију ВордПресс

Неколико тема:

Годадди на СитеГроунд миграције

ЕИГ-то-СитеГроунд

СитеГроунд-Мигратион

СитеГроунд има 3 плана:

СитеГроунд ВордПресс хостинг

Виши планови укључују више ресурси сервера (# 1 фактор у водичу за оптимизацију ВордПресс-а). Ево потпуни упоредни графикон, али ГровБиг вам даје око 2к више ресурса сервера од СтартУп-а, а ГоГеек је полу-посвећено гостовање што вам даје још више. ГровБиг и новији се испоручују са бесплатном миграцијом, постављањем фајлова, напредним кеширањем и могућностима хостовања више веб локација. ГоГеек долази са приоритетном подршком. Њихово гостовање у облаку је прилично скок цена од 80 УСД месечно.

То можете видети на њиховим страница са карактеристикама:

Упоређивање СитеГроунд-Сервер-Ресурса

Користим СитеГроунд зато што:

 1. Моја ГТметрик + Пингдом извјештаји говоре сами за себе
 2. Моје се странице учитавају одмах (кликните их ако желите)
 3. Брзо брзинска технологија (ПХП 7.3, НГИНКС, СГ Оптимизер, Цлоудфларе)
 4. Препоручује Иоаст, ВордПресс, Ивица од ВордПресс Убрзајте
 5. бесплатно Шифрујмо ССЛ, једноставан за коришћење цПанел, и карактеристике за е-трговина
 6. Подршка за ВордПресс је непобедив чак и без приоритетне подршке ГоГеека
 7. ГровБиг долази са подешавањем, више простора за складиштење и више ресурса сервера (померите се доле до „доделимо вам потребне ресурсе“ и покажите показивач изнад сервер таб)
 8. ГоГеек долази са још више ресурса сервера, складиштења, приоритетне подршке
 9. Слободне миграције, мигратор плугин, и а 30-дневна гаранција поврата новца
 10. Много похвала за Реддит, Фацебоок разговори, Твиттер, ТрустПилот
 11. Тона похвале на Фацебооку: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Многи људи су већ мигрирали и резултате објавили на Твиттеру: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Придруживање одговорности – ако се пријавите за СитеГроунд користећи мој аффилиате линк Донираћу вам добар комад без икаквих трошкова. Сваке године донирам 3.000 долара за ГоФундМе кампање (2018. године требало је нахранити гладне у Денверу, 2017. је било Црвеном крсту на урагану Харвеи). Ваша подршка помаже и ја је искрено ценим. Трудим се да моје критике буду непристране и подржане доказ у облику Анкете на Фацебооку, твеетс, и прави разговори. Ако не желите да га употребите, ево вам нон-аффилиате линк на СитеГроунд. Било како било, предлажем да урадите ваше истраживање, види кога Иоаст користи, и резултата од људи који мигрирали.

ОММ на локацији

Људи обично мигрирају због својих брзинска технологија можете смањити оптерећења на пола:

Прелазак на СитеГроунд

Миграција времена учитавања СитеГроунд

Блуехост до СитеГроунд ГТметрик

ХостГатор То СитеГроунд

СитеГроунд ГТметрик

Увид у Гоогле ПагеСпеед Гоогле СитеСпеед

100 Перфецт Сцоре он СитеГроунд

СитеГроунд Генесис

Брзина коју пружа СитеГроунд

СитеГроунд ГТметрик Репорт

Скраћено време учитавања помоћу СитеГроунд-а

Ново време реакције на локацији СитеГроунд

ХостГатор на СитеГроунд миграцију

СитеГроунд Респонсе Тимес он Јоомла

Пребацује се на СитеГроунд хостинг

СитеГроунд Роцкет Имагифи Цомбо

Јоомла ГТметрик Он СитеГроунд

Увид у СитеГроунд ПагеСпеед Спеед

СитеГроунд Он Јоомла

Скраћено време учитавања СитеГроунд

СитеГроунд Спееди хостинг

Нови резултати Пингдом-а на СитеГроунд-у

Ново време одговора странице

Побољшање времена одзива на локацији СитеГроунд

16. Мој пуни ВордПресс водич за брзину (35+ савета)

Погледајте мој видео – то је 42-минутни видео, али ја покривам прилично све (временске ознаке у опису видеа) и требало би да научите тону сјајних информација о брзини ВордПресс странице:

Оптимизација слике – можете покренути било коју страницу ГТметрик и показаће вам све неоптимизиране слике, али САМО за ту страницу – зато почните с онима које се појављују на више страница. Слика се може оптимизовати на 3 начина: послужите умањене слике (промените величину слика које су превелике), одредите димензије слике (додајте ширину / висину у ХТМЛ или ЦСС слике) и оптимизујте слике (без губитка их компримирајући помоћу додатка попут Замислите). ГТметрик ће вам рећи тачне димензије за прва два ако их проширите, а ово су све ставке високог приоритета.

Оптимизација слике

За више савета погледајте мој Комплетан водич за оптимизацију брзине програма ВордПресс.

17. Помоћ у програму ВордПресс Оптимизер за брзину

Још вам је потребна помоћ у вези с вашим ГТметрик / Пингдом извјештајем? Радим са Пронаиом 7 година (он ми је помогао да добијем <У Пингдому је време учитавања). Можете га ангажовати тако што ћете отворити профил на фрееланцер.цом и тражење корисничког имена бдкамол. Ево га пуно ВордПресс портфељ брзина. Има $ 40 / сат из Бангладеша (тако да има промене времена) и можете му послати е-пошту на бдкамол@гмаил.цом. На свом профилу има и савршену рецензију са 5 звездица. Само озбиљни упити и молим вас, немојте очекивати 100% резултате ако користите споро хостинг, набујалу тему и тонове тешких додатака. Прво пратите мој пуни ВордПресс водич за брзину.

Пронаиа-Кумар-С-рецензије

Ево неколико рецензија на његовом профилу:

БДкамол-ВордПресс-Спеед-Рецензије

Па … како изгледају ови Пингдом резултати? Јавите ми у коментарима или ми реците да ли сте заглавили. Платили сте и премиум додатак где нуде подршку (последња и последња картица у подешавањима ВП Роцкет-а), тако да бих и ја то искористио у вашу корист или прегледао њихову документацију.

Иначе, добар посао!

Ако вам је овај уџбеник користан, улога се увек цени :)

Живели,
Томе

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map