Идеална ВП Супер Цацхе подешавања са Цлоудфларе / СтацкПатх ЦДН

03.06.2020
Cache Plugins 'Идеална ВП Супер Цацхе подешавања са Цлоудфларе / СтацкПатх ЦДН
0 14 мин.

ВП Супер Цацхе је солидан додатак за кеш меморију (ако идете бесплатном рутом).


Иначе ВП Роцкет је оцењен као # 1 у 7 Фацебоок анкета и то је оно што ја користим (имам и водич за подешавање за ВП Роцкет). Али ВП Супер Цацхе је и даље одличан избор посебно зато што је … бесплатан.

Показаћу вам како да подесите ВП Супер Цацхе поставке укључујући картицу Адванцед, ЦДН и Плугин. Покрићу и ја Цлоудфларе, СтацкПатх и показаће вам разлику између то двоје.

Ако користите НГИНКС сервер, мораћете уредите конфигурацијску датотеку да бисте у потпуности искористили ВП Супер Цацхе, посебно да користе кеш-базу кеш. Ако се не осјећате угодно због тога, препоручујем испробавање различитог додатка за предмеморију (ВП Роцкет, ВП Најбржи Кеш или чак В3 Тотал Цацхе), јер ти додатни предмемори не захтијевају да уређујете своју конфигурацијску датотеку НГИНКС..

Цацхе додатака, ЦДН, и хостинг су 3 главна фактора из Водич за оптимизацију ВордПресс-а. Осим што конфигуришете додатак за кеш меморију са оптимална подешавања и ЦДН Цлоудфларе / СтацкПатх-а, препоручујем да се придружите ВордПресс Хостинг Фацебоок група да видимо шта су непристрани људи говорећи. СитеГроунд је оцијењен као # 1 у 20+ Фацебоок анкетама и ко је ја користим. Ја сам на њиховом полу-наменски план ГоГеек-а која има 4к више ресурси сервера него већина дељеног хостинга са 100% ГТметрик резултатима и време учитавања .5с. Они ће такође мигрирају те бесплатно.

Анкета ВП-Супер-Цацхе-Фацебоок-Анкета

Ево како конфигурирати поставке ВП Супер Цацхе-а:

ВП-Супер-Цацхе-картице

1. Лако

ВП-Супер-Цацхе-Еаси-Сеттингс

Кеширање (Омогући) – омогућава кеширање, једноставан начин за побољшање времена учитавања.

Тест цацхе – тестира да ли кеш ради. Ако видите грешке, идите на картицу Напредно и исправите неке од разних опција (покушајте да онемогућите „компримовање страница“ и „обнови предмеморију“).

Избриши кеш меморију – ако ажурирате веб локацију, посебно ЦСС или ЈаваСцрипт датотеке, и видите стару верзију своје странице, брисање кеша ће освежити страницу на најновију верзију.

2. Напредно

ВП-Супер-Цацхе-Адванцед-Сеттингс

Кеширање (Омогући) – омогућава кеширање.

Начин приказивања предмеморије – једноставан начин рада је најлакши и препоручује се непрограмерима. Екперт Моде користи Апацхе-ову мод_реврите функцију за послуживање “суперцацхе” статичких хтмл датотека и бржи је од једноставног режима … али ако вам је непријатно уређивати ПХП датотеке, користите једноставан режим.

Не кеширајте странице за познате кориснике (Омогући) – ако ово омогућите, не приказују се кеширане странице за људе који су били на вашој веб локацији. То је добро јер редовни посетиоци желе да виде нови садржај (нпр. У вашем блогролл-у) који се иначе не би приказао ако то онемогућите.

Не кеширајте странице са ГЕТ параметрима. (? к = и на крају УРЛ-а) (Омогући) – не кешира странице које су различите за сваког корисника (јединствене продајне странице ако покрећете Фацебоок / Гоогле огласе, профиле чланова, условну логику на контактним обрасцима). ГЕТ Парамс је одличан додатак за ово.

Стисните странице тако да их брже послужују посетиоцима (Омогући) – ово је „Гзип компресија“ у ГТметрик / Пингдом. Након што ово омогућите, прегледајте своју почетну страницу и потражите уочљиве грешке у обликовању. Ако их има, искључите га. У супротном, то дефинитивно омогућите.

Кеширајте ХТТП заглавља са садржајем страница (Онемогући) – чини кеширане странице брже, али и ВП Супер Цацхе користи ПХП достављање датотека (спорије) умјесто статичке испоруке датотека (брже). То је компромис, али ако користите додатке који шаљу додатне заглавља, омогућите то. У супротном, искључите га.

Кеш обнова. Послужите датотеку супер кеша анонимним корисницима док се генерише нова датотека (Омогући) – приказује кеширану страницу ако је нова датотека у процесу генерисања.

304 није модификовано кеширање претраживача. Наведите када страница није измењена од када је последњи пут тражена. (Омогући) – спречава ажурирање кеш меморије на ‘таг’ страницама (спрема ресурси сервера).

Нека анонимни корисници постану анонимни тако да им се сервирају суперчутане статичке датотеке – супротставља се ранијој поставци „не кешира странице за познате кориснике“ и уместо тога, спрема кеширање за све.

Омогући динамичко кеширање – (Омогући) – омогућава кеширање динамичног садржаја (садржаја који се мења) као што су огласи, јавно приказани број посетилаца или чак Амазонове препоруке.

Подршка за мобилне уређаје. (Потребан је спољни додатак или тема. Погледајте опцију ФАК за даље детаље.) (Омогући) – ако користите мобилни додатак попут ВПтоуцх, или мобилна тема, ово кешира мобилне странице.

Уклоните подршку УТФ8 / блог скупа из .хтаццесс датотеке. Потребно је само ако видите да су неки чудни знакови или интерпункцијски знакови погрешни. Захтијева ажурирање правила за преписивање – (Онемогући) – ако на вашој веб страници видите чудне ликове (а €&# к2122; ¢), ово би требало да поправи. У супротном, оставите га онемогућеним.

Обришите све датотеке из кеширања када се објави или ажурира пост или страница – Омогући) – ако објавите пост и такође имате списак блогова (нпр. На својој почетној страници) и желите да будете ажурирани са најновијим постом, ово ће обрисати кеш меморију и осигурати да се нови садржај приказује.

Додатне провере на почетној страници (Врло повремено зауставља кеширање почетне странице) (Омогући) – слично као у претходном подешавању, ово осигурава да се ваши најновији постови на блогу приказују на почетној страници (ако имате блогролл). Ово се такође односи на динамични садржај на почетној страници.

Освежите тренутну страницу само када направите коментаре – омогућите ово ако имате пуно коментара, јер читаоци желе да виде најновији садржај (не желите да освежите сву кеш меморију да бисте то учинили).

Листа најновијих предмеморираних страница на овој страници (Онемогући) – показује које су странице кеширане.

Грубо закључавање датотеке. Ово вам не треба јер ће успорити вашу веб страницу  (Онемогући).

Касни инит. Прикажите предмемориране датотеке након што се ВордПресс учита (Омогући) – омогућава да садржај остане динамичан. Ако видите грешку, „откривена је супер кеш динамичка страница, али касно није постављено“ исправља је.

Локација кеширања – Не мењајте – не мењајте путању, подразумевана путања је у реду.

Истек времена предмеморије – 3.600 је добро за већину веб локација, сајтови са великим прометом могу то да смање до 1800. Ова страница са фреквенцијом кеширања истиче и биће бачена. Ако је поставите превише споро, корисници никада неће видети предмеморирану верзију. Ако је пребрзо, може потрошити пуно ресурса сервера.

Прихваћени називи датотека & одбијени УРИ-и – одредите странице које не желите да буду кеширане. За то се најчешће користи искључење страница е-трговине или страница које се веома често ажурирају.

Примери:

 • / продавница /
 • / продавница / рачун /
 • / продавница / благајна /
 • / продавница / корпа /
 • / продавница / потврда наруџбе /

Одбијени кориснички агенти – спречава корисничке агенсе да кеширају странице. Најчешће су то претраживачи попут Гооглебота и Бингбота, али ево вам комплетна листа корисничких агената можете да погледате Ако користите ВПтоуцх, овде ћете такође морати додати целу њихову листу корисничких агената.

Изолација – припрема ваш сервер за очекивани брзи скок у саобраћају (током закључавања нови коментари на пост неће освежити кеширане статичке датотеке). То ће уштедјети на ресурсима сервера и помоћи у спречавању рушења ваше веб локације. Омогућите ово само ако приметите да се саобраћај повећа.

Директно кеширане датотеке – ако знате да ће одређена страница добити висок раст промета, додајте их овде.

Поправка конфигурације – враћа подразумевана подешавања ВП Супер Цацхе-а.

3. ЦДН

ЦДН (мрежа за испоруку садржаја) угошћује ваше датотеке с великим веб локацијама у више дата центара широм земље / света, што смањује географску удаљеност између вашег сервера и посетиоца. Ово смањује време оптерећења и јесте препоручено у водичу за оптимизацију ВордПресс-а.

СтацкПатх је један од најпопуларнијих ЦДН-ова и оно што користим на својој веб локацији. Имају 31 центар података који се налазе у САД-у и невероватна подршка која је помогла да се мој ГТметрик ИСлов резултат побољша за 8%. КеиЦДН је такође добро, али био сам врло задовољан МакЦДН / СтацкПатх.

СтацкПатх вс. Цлоудфларе – Цлоудфларе је бесплатан, СтацкПатх почиње од 10 УСД месечно са бесплатним пробним временом од 30 дана. Цлоудфларе има своје дата центри, СтацкПатх има своје дата центри. Опћенито, што више података центара, то је боље и више ресурса који можете пребацити на њих (чинећи ваше веб мјесто још бржим). СтацкПатх долази са тимом за подршку који ће вам помоћи да га конфигуришете (не постоји подршка са бесплатним планом Цлоудфларе-а). СтацкПатх подршка је била у могућности да значајно побољша време учитавања и побољша мој ГТметрик ИСлов резултат за 8%, што је у потпуности вредело.

Корак 1: Пријавите се за 30-дневно пробно раздобље, а затим користите кораке у наставку. (СтацкПатх такође има а Приручник).

Корак 2: На надзорној табли СтацкПатх кликните картицу ЦДН и креирајте СтацкПатх ЦДН страницу

СтацкПатх-ЦДН-Таб

СтацкПатх-ЦДН-домена

СтацкПатх-Сервер-ИП адреса

Копирајте ИП адресу вашег сервера – потребна је у 6. кораку овог одељка.

ВП-Супер-Цацхе-СтацкПатх-ЦДН-УРЛ

3. корак: Залепите свој ЦДН УРЛ на ЦДН картицу ВП Супер Цацхе под „Офф-Сите УРЛ“ и „Аддитионал ЦНАМЕС.“ Ако користите ССЛ, такође потврдите „прескочите хттпс УРЛ адресе да бисте их избегли мешовити садржајГрешке.

ВП-Супер-Цацхе-ЦДН-поставке

4. корак: У СтацкПатх идите на ЦДН → Сеттингс Цацхе, а затим кликните на „Пурге Еверитхинг“…

СтацкПатх-Пурге-Цацхе

Корак 5: Копирајте ИП адресу вашег сервера из корака 2 (можете га пронаћи и на свом хостинг налогу). Онда додати листу ИП адресе вашег сервера на СтацкПатх креирањем ВАФ странице (ВАФ → фиревалл).

СтацкПатх-Вхителист-ИП

Корак 6: Покрените своју веб локацију ГТметрик а „мрежа за испоруку садржаја“ треба да буде зелена у ИСлов.

ЦДН ГТметрик ИСлов

Будите сигурни да се обратите подршци за СтацкПатх јер су могли исправити моја подешавања за додатно побољшање оцена. Имају један од највећих тимова за подршку – дефинитивно бих га искористио.

4. Садржај

Све док је „временско ограничење привремене меморије“ постављено на одговарајући начин у Напредним подешавањима, ваше истекле меморијске странице ће бити избрисане и неће стварати стрес на вашем серверу. Када радите на сајту, можда ћете вршити и промену у ЦСС / ЈС (нпр. Позадинске слике) и видети кеширану верзију (или можда нећете видети да ваш ЦДН ради). У овом случају би брисање кеша требало ово поправити.

ВП-Супер-Цацхе-Садржај-Подешавање

Избриши кеш меморију – освежава кеш меморију у случају да видите старе предмемориране верзије ваших страница.

5. Предучитавање

Предучитавање је освежавање када се све кеширане странице очисте и освеже у једном потезу. Омогутио бих је јер се на тај начин побољшава и веб локација / брзина индексирања. Међутим, прелоад се потроши пуно ресурси сервера што оптерећује ваш сервер и може успорити вашу веб локацију. Подразумевано је постављено на освежите унапред учитане датотеке кеша на сваких 600 минута. Али требало би да повећате овај број ако оптерећује ваш сервер, посебно ако сте на дељеном хостингу. Можете је и оставити на 0 ако не желите да статичке датотеке истекну икада осим ако ручно не освежите кеш меморију.

ВП-Супер-Цацхе-Прелоад-Сеттингс

6. Додаци

Оставите све како јесте, осим ако не користите Додатак за лоше понашањеВордПресс МУ додатак за мапирање домена, или ВПтоуцх плугин, у том случају бисте их компатибилно омогућили.

ВП-Супер-Цацхе-Плугинс-Подешавања

7. Дебуг

ВП-Супер-Цацхе-Дубуг-Сеттингс

Цлоудфларе

ВП Супер Цацхе нема директан начин за подешавање Цлоудфларе-а, али ово је врло једноставно и свакако препоручујем употребу Цлоудфларе-ов бесплатан ЦДН. Многи домаћини (укључујући СитеГроунд) имају могућност да активирајте Цлоудфларе у свом цПанелу једним кликом. Ово је далеко најлакша метода.

СитеГроунд-Цлоудфларе-Ацтиватион

Ако ваш домаћин нема ову опцију, следите доле наведене кораке …

1. Пријавите за Цлоудфларе и од вас ће се затражити да додате своју веб локацију а затим започнете скенирање.

цлоудфларе-старт-сцан

2. Након што је скенирање завршено, одаберите бесплатни план, а Цлоудфларе ће вас водити кроз скуп страница. На крају ћете бити преусмерени на страницу на којој вам Цлоудфларе додељује 2 сервери имена

Цлоудфларе-Наме-Сервери-Дасхбоард

3. Да ли Гоогле тражи „како променити имена сервера на СитеГроунду“ (претражите само свог домаћина), а затим следите њихова упутства. Копират ћете 2 послужитеља имена које нуди Цлоудфларе и залијепити их у прилагођену опцију послужитеља имена на вашем хостинг цПанелу…

СитеГроунд-ДНС-Рецордс

4. Иди на своје Подешавања брзине облака и уверите се да је Ауто Минифи и Ракетни утоваривач су искључене, али СГ Раилгун је на.

Цлоудфларе-Спеед-Таб

5. Цлоудфларе каже „Препоручујемо вам да направите Правило странице да бисте искључили административни одељак своје веб локације из функција перформанси Цлоудфларе-а. Функције као што су Роцкет Лоадер и Ауто Минифицатион могу ненамјерно покварити помоћне функције у вашем администрацијском дијелу. “

Додајте та два правила у своје подешавања правила странице

Цлоудфларе-Паге-Руле-ВП-Админ

Цлоудфларе-Паге-Руле-ВП-преглед

6. Напокон, идите на своје Подешавања кеширања Цлоудфларе-а и прочишћавање појединачних датотека

Очистите појединачне датотеке Цлоудфларе

Готово!

Погледајте мој видео – то је 42-минутни видео, али ја покривам прилично све (временске ознаке у опису видеа) и требало би да научите тону сјајних информација о брзини ВордПресс странице:

СитеГроунд (бр. 1 Анкете домаћина у Фацебооку)

СитеГроунд је користи Иоаст, ја и препоручује ВордПресс. Они су број 1 у скоро свим Фацебоок анкета и већини људи дају значај побољшања времена учитавања посебно ако су користили осредње хостове: ГоДадди, Блуехост, ХостГатор, ИнМотион, Дреамхост, ЕИГ.

Иоаст-он-Твиттер-Ми смо тек пребачени на Сите Сите

Ја их користим полу-наменски план ГоГеек-а која долази са 4к више ресурси сервера него дељено хостинг. Кликните на моје странице да бисте видели колико се брзо учитавају, погледајте мој ГТметрик извештај или погледајте људе који мигрирали и постављено нова времена утовара. И они то раде слободне миграције.

ДигиталОцеан он Цлоудваис и Кинста су такође добри и почињу од 10 УСД месечно и 30 УСД месечно. Цлоудваис је више за програмере којима не треба цПанел, хостинг е-поште или подршка коју добијате са СитеГроунд. Кинста је у основи ВП Енгине некад било (скупо, али сјајно). Мој цео блог је у основи посвећен помагању људима да брже учитавају своју веб локацију. Одбијам да препоручујем 2 УСД месечно хостинг јер је то највеће жаљење већине људи приликом покретања веб странице.

Како проверити да ли је ваш хостинг спор
Покрените своју веб локацију Увид у Гоогле ПагеСпеед Спеед да видим да ли смањите време одговора сервера налази се у вашем извештају. Гоогле препоручује треба да буде <200мс. Све што траје изнад једне секунде није добро. Такође можете да проверите свој ТТФБ (време до првог бајта) на картици Времена ГТметрик-а или битецхецк.цом.

Смањите време одзива сервера

Хостинг за 2019. годину

2017-ВордПресс-хостинг-ФБ-анкета

Препоруке Елементор хостинга

Јули 2019. Препорука за хостинг

ВордПресс-домаћин-анкета-август-2018

Схаред-хостинг-анкета-2017

2019-хостинг-анкета

Го-то-хостинг-цомпани

ВордПресс-хостинг-анкета-2017

Анкетирани хостинг-анкета

ВооЦоммерце-хостинг-ФБ-анкета

2016-Веб-хостинг-анкета

Најбоље ВордПресс-хостинг-провајдер-анкете

Анкета о најбољем веб-хостингу-2019

ВП Фриендли Хостинг Полл

2016-ВордПресс-хостинг-ФБ-анкета

Омиљени хостинг за Елементор

2018. Препоруке за хостинг

Манагед-ВордПресс-хостинг-анкета-2017

2019-домаћини-анкета-1

Хостинг-анкета-за-брзину

ВордПресс-хостинг-анкета-јун-1

СитеГроунд-Препорука

Анкета 2014-Манагед-ВордПресс-хостинг-ФБ-анкета

Бест-Веб Хостинг-Провидер-Полл

Хостинг-анкета-феб-2019

Хостинг-препоруке-анкета

Блуехост вс СитеГроунд

Анкета за веб локацију ВордПресс

СитеГроунд препоручује ВордПресс:

СитеГроунд-Рецоммендед-ВордПресс-Хост

И мимо Ивица ко управља ВордПресс убрзава Фацебоок групу са 16.000+ чланова.

ВордПресс-Спеед-Уп Препоручене алатке

Неколико тема:

Годадди на СитеГроунд миграције

ЕИГ-то-СитеГроунд

СитеГроунд-Мигратион

СитеГроунд има 3 плана:

СитеГроунд ВордПресс хостинг

Виши планови укључују више ресурси сервера (# 1 фактор у водичу за оптимизацију ВордПресс-а). Ево потпуни упоредни графикон, али ГровБиг вам даје око 2к више ресурса сервера од СтартУп-а, а ГоГеек је полу-посвећено гостовање што вам даје још више. ГровБиг и новији се испоручују са бесплатном миграцијом, постављањем фајлова, напредним кеширањем и могућностима хостовања више веб локација. ГоГеек долази са приоритетном подршком. Њихово гостовање у облаку је прилично скок цена од 80 УСД месечно.

То можете видети на њиховим страница са карактеристикама:

Упоређивање СитеГроунд-Сервер-Ресурса

Користим СитеГроунд зато што:

 1. Моја ГТметрик + Пингдом извјештаји говоре сами за себе
 2. Моје се странице учитавају одмах (кликните их ако желите)
 3. Брзо брзинска технологија (ПХП 7.3, НГИНКС, СГ Оптимизер, Цлоудфларе)
 4. Препоручује Иоаст, ВордПресс, Ивица од ВордПресс Убрзајте
 5. бесплатно Шифрујмо ССЛ, једноставан за коришћење цПанел, и карактеристике за е-трговина
 6. Подршка за ВордПресс је непобедив чак и без приоритетне подршке ГоГеека
 7. ГровБиг долази са подешавањем, више простора за складиштење и више ресурса сервера (померите се доле до „доделимо вам потребне ресурсе“ и покажите показивач изнад сервер таб)
 8. ГоГеек долази са још више ресурса сервера, складиштења, приоритетне подршке
 9. Слободне миграције, мигратор плугин, и а 30-дневна гаранција поврата новца
 10. Много похвала за Реддит, Фацебоок разговори, Твиттер, ТрустПилот
 11. Тона похвале на Фацебооку: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Многи људи су већ мигрирали и резултате објавили на Твиттеру: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Придруживање одговорности – ако се пријавите за СитеГроунд са мојим аффилиате линк Донираћу добар део без икаквог трошка за вас. Сваке године ја донирајте $ 3к за ГоФундМе кампање (2018. године требало је нахранити гладне у Денверу, 2017. је било Црвеном крсту на урагану Харвеи). Ваша подршка помаже и ја је искрено ценим. Трудим се да моје критике буду непристране и подржане доказ у облику Анкете на Фацебооку, твеетс, и прави разговори. Ако не желите да га употребите, ево вам нон-аффилиате линк на СитеГроунд. Било како било, ја заиста верујем да су звјездани ВордПресс домаћин и ваша веб страница ће брже / глаткије радити… обавите истраживање на Фацебоок групама + Твиттер и наћи ћете већину људи рећи исто.

ОММ на локацији

Људи обично мигрирају због својих брзинска технологија можете смањити оптерећења на пола:

Прелазак на СитеГроунд

Миграција времена учитавања СитеГроунд

Блуехост до СитеГроунд ГТметрик

ХостГатор То СитеГроунд

СитеГроунд ГТметрик

Увид у Гоогле ПагеСпеед Гоогле СитеСпеед

100 Перфецт Сцоре он СитеГроунд

СитеГроунд Генесис

Брзина коју пружа СитеГроунд

СитеГроунд ГТметрик Репорт

Скраћено време учитавања помоћу СитеГроунд-а

Ново време реакције на локацији СитеГроунд

ХостГатор на СитеГроунд миграцију

СитеГроунд Респонсе Тимес он Јоомла

Пребацује се на СитеГроунд хостинг

СитеГроунд Роцкет Имагифи Цомбо

Јоомла ГТметрик Он СитеГроунд

Увид у СитеГроунд ПагеСпеед Спеед

СитеГроунд Он Јоомла

Скраћено време учитавања СитеГроунд

СитеГроунд Спееди хостинг

Нови резултати Пингдом-а на СитеГроунд-у

Ново време одговора странице

Побољшање времена одзива на локацији СитеГроунд

Често постављана питања

&# к1ф680; Да ли је ВП Супер Цацхе добар додатак?

Обично није најбоље оцењени додатак на Фацебоок анкетама и ја сам лично постигао боље резултате са ВП Роцкетом и другим додацима за кеш меморију. Свака веб локација је другачија – морате да конфигуришете и упоредите резултате различитих додатака предмеморије у ГТметрик-у један по један.

&# к1ф680; Како подесити Цлоудфларе помоћу ВП Супер Цацхе-а?

Пријавите се за бесплатан Цлоудфларе налог и промените сервере имена (у регистратору домена) у оне које вам Цлоудфларе пружа.

&# к1ф680; Хоће ли више ЦДН-а додатно побољшати брзину?

Теоретски, да. Више ЦДН-а = више података центара = бржа испорука вашег садржаја и више претовара ресурса што би требало да олакша учитавање вашег сервера. Цлоудфларе-ов ЦДН довољан је за већину веб локација, али ако сте опседнути брзином, покушајте са СтацкПатх или КеиЦДН.

&# к1ф680; Како се ВП Супер Цацхе упоређује са ВП Роцкетом?

ВП Роцкет има веће брзине од ВП Супер Цацхе (чишћење базе података, оптимизација Гоогле Фонтова + Аналитика, контрола рада срца) и једноставније је за подешавање, али ВП Роцкет је такође премиум додатак. Ако је брзина веома важна, покрените ВП Роцкет.

&# к1ф680; Који су ми додатни брзински додаци потребни осим ВП Супер Цацхе-а?

Требат ће вам додатак за оптимизацију фонтова (ОМГФ), чишћење базе података (ВП-Оптимизе), контрола рада срца, оптимизација Гоогле Аналитицс-а (ЦАОС) и селективно онемогућавање додатака (Цлеансет или Ассет Цлеан) или Перфматтерс). Ове функције нису уграђене у ВП Супер Цахце.

Да ли то ради?

Јавите ми у коментарима!

Живели,
Томе

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector