Setările ideale pentru cea mai rapidă memorie cache WP cu Cloudflare + StackPath CDN Instrucțiuni de configurare (actualizate 2020 cu ultima versiune 1.5.6)

WP Fastest Cache este de obicei evaluat pluginul gratuit pentru memoria cache # 1 din Sondaje pe Facebook.


Am reușit să obțin timp de încărcare .5s în Pingdom după configurarea setărilor WP Fastest Cache. Sunt ușor de configurat și au opțiuni atât pentru CDN Cloudflare, cât și pentru StackPath, care pot îmbunătăți și mai mult gradele / timpurile de încărcare (le folosesc pe acestea, deoarece mai multe centre de date = site-ul mai rapid). Pentru găzduire, vă recomand SiteGround care este folosit de Yoast și evaluat # 1 în 20+ sondaje pe Facebook. Dar dacă căutați ceva mai rapid decât găzduirea partajată, Cloudways DO este locul unde se află.

Vă voi arăta cum puteți configura setările WP Fastest Cache, CDN-ul StackPath și ce a făcut upgrade-ul la WP Fastest Cache Premium pentru mine. Am și instrucțiuni pentru Cloudflare.

Lasă-mi un comentariu dacă ai întrebări sau vezi forumul lor de asistență. Dar există multe reclamații cu privire la sprijinul WP Fastest Cache, doar pentru a vă da cu capul. Nu uitați să testați site-ul în Pingdom sau GTmetrix când ați terminat – și să comentați cu noul timp de încărcare!

1. Comparație de plugin-uri Cache

WP Fastest Cache este de obicei pluginul de memorie cache nr. 2 sau # 3 din sondajele de Facebook, care se află în spatele WP Rocket, care este aproape întotdeauna # 1.

2016 cel mai bun sondaj de memorie cache

Sondaj de plugin pentru cache 2019

Racheta Swift vs WP

2016 sondaj de memorie cache

Cele mai bune plugin-uri de memorie cache din 2018

racheta wp vs c3 totla cache

Cache Plugin Test – Am rulat aceeași pagină prin Pingdom, care a conținut minim, astfel încât rezultatele să fie exacte. Am configurat fiecare cu cele mai bune setări și Cloudflare / StackPath.

Racheta WP (.406)
Pingdom test de viteză

Cea mai rapidă memorie cache WP (.527)
Cel mai rapid timp de încărcare pentru cache WP

Cache totală W3 (.619)
W3 Timp total de încărcare a memoriei cache

WP Rocket vs. WP Fastest Cache – WP Rocket are câteva funcții suplimentare neincluse cu WP Fastest Cache (curățarea bazelor de date, încărcare leneșă, controlul bătăilor inimii, găzduirea Google Fonts + Analytics la nivel local, preîncărcare solicitări DNS). În timp ce WP Rocket are toate aceste încorporate, va trebui să instalați aproximativ 6-7 pluginuri suplimentare pentru a obține aceste optimizări de viteză cu WP Fastest Cache. Cu WP Rocket, veți obține mai multe optimizări de viteză, dar mai puține pluginuri care rulează pe site-ul dvs. Am scris un ghid de configurare a rachetelor WP, care vă arată cum puteți scăpa 10% din preț.

StackPath vs. Cloudflare – StackPath este de 10 USD / lună Cloudflare este gratuit. Ambele sunt CDN-uri care reflectă site-ul dvs. pe mai multe centre de date din întreaga lume (reducând distanța dintre server și vizitator) și este recomandat în ghidul de optimizare WordPress. Cloudflare are 200+ centre de date, StackPath, are 31 de centre de date care sunt puternic concentrate în SUA (mai multe centre de date = un site web mai rapid, de aceea vă recomand să folosiți ambele). StackPath vine cu o echipă de asistență care mi-a îmbunătățit scorul GTmetrix YSlow cu 8% – suportul lor este excelent.

StackPath-data-Centre

Centre de date Cloudflare

De ce să folosiți StackPath?

 • Cele 31 de centre de date ale StackPath folosesc servere SSD mai rapide + conexiuni de 10 GB
 • StackPath nu percepe nicio taxă pentru traficul HTTPS, Cloudflare percepe plata pe utilizare
 • Echipa StackPath m-a ajutat să-mi configurez CDN-ul și mi-a îmbunătățit scorul GTmetrix YSlow cu 8%, punând cireșa pe tort pentru a face raportul meu GTmetrix aproape perfect
 • StackPath are tablouri de bord care oferă o mulțime de informații despre fișierele dvs. în cache
 • StackPath vă permite să vă protejați contul folosind un proces de autentificare în doi pași; poti listează în mod alb adresele IP a persoanelor cărora li se permite să vă acceseze contul

2. Setări cache cel mai rapid WP

Dacă intenționați să utilizați StackPath, Vezi … meu Secțiunea StackPath care are propriile setări ale memoriei în cache cel mai rapid WP (dezactivați utilizatorii conectați, opțiunile de mobil și opțiunea de memorie în cache a browserului), care este afișat în Tutorialul cu cel mai rapid Cache de la StackPath WP.

Dacă intenționați să utilizați Cloudflare, folosiți setările de mai jos, dar dezactivați Minimizare automată și Încărcător de rachete în fila „viteză” a setărilor dvs. Cloudflare (railgun ar trebui să fie activat). Acest lucru recomandă dezvoltatorul pluginului WP Fastest Cache în al său Tutorial de nori. Ale mele Secțiune de ninsori vă arată cum să vă înscrieți la Cloudflare, cum să schimbați serverele de nume în cPanel-ul dvs. de hosting, să setați regulile paginii pentru performanțe optime și să curățați memoria cache odată ce ați terminat.

Dacă intenționați să utilizați niciuna, folosiți setările de mai jos. Singurul lucru pe care l-ai schimba este în Fila de preîncărcare (pagini pe minut). Dacă sunteți pornit găzduire partajată utilizare 4-6, VPS ar trebui să folosească 10-12.

WP cel mai rapid-cache-Setări

Defalcarea setărilor pentru cache cel mai rapid WP:

 • Cache System – permite
 • Widget Cache System – cache-ți widget-urile (caracteristică premium)
 • Preîncărcați – creați automat memoria cache a întregului site (găzduirea partajată ar trebui să fie utilizată 4-6, VPS este 10-12. Creează întârziere în memorie în cache pentru primul utilizator care vizualizează pagina. Aflați mai multe)
 • Utilizatori conectați – nu afișați versiunea în cache pentru utilizatorii conectați (doar dacă rulați site-ul dvs., lăsați acest lucru bifat. Dar dacă mai mulți utilizatori pot fi conectați, fiecare utilizator ar trebui să aibă propria versiune în cache, astfel încât să nu fie bifat)
 • Mobil – nu afișați versiunea în cache pentru desktop pe dispozitivele mobile
 • Tema mobilă – tema pentru cache-uri mobile (caracteristică premium)
 • Postare noua – ștergeți fișierele din cache când este publicată o postare sau o pagină
 • Actualizare Postare – ștergeți fișierele din cache la actualizarea unei postări sau a unei pagini (Aflați mai multe)
 • Minimizați HTML – scade dimensiunea paginii (element Pingdom cu prioritate ridicată). Aflați mai multe)
 • Minimizați HTML Plus – mai puternic minify html (caracteristică premium)
 • Minimizează CSS – scade dimensiunea fișierelor css (element Pingdom cu prioritate mare. Aflați mai multe)
 • Minimizați CSS Plus – Minify CSS mai puternic (caracteristică premium)
 • Combina CSS – reduceți solicitările HTTP prin fișierele css combinate (combină între fișierele JavaScript și CSS. Acest lucru reduce cantitatea de fișiere JavaScript și CSS dintr-o pagină, ceea ce reduce numărul de solicitări HTTP necesare pentru redarea paginii. De asemenea, un element prioritar în Pingdom. Aflați mai multe)
 • Minimizează JS – scade dimensiunea fișierelor JS (caracteristică premium)
 • Combinați JS – reduceți solicitările HTTP combinând fișierele JS
 • Combinați JS Plus – Minifiază fișierele JS combinate (caracteristică premium)
 • gzip – reduceți dimensiunea fișierelor trimise de pe serverul dvs. (reduce timpul de transfer între server și browser și este un element Pingdom cu prioritate ridicată). Aflați mai multe)
 • Memorizarea în browser – reduce timpul de încărcare pentru vizitatorii repetiți (Aflați mai multe)
 • Render Blocking JS – eliminați JavaScript-ul blochează redarea (caracteristică premium)
 • Fonturi Google – încarcă fonturile Google în mod asincron (caracteristică premium) dar acest lucru se poate face și folosind gratuit Plugin dezactivare WP pe care vi-l recomand cu mare drag
 • Sarcina leneșă – caracteristică premium pentru care puteți utiliza A3 Lazy Load pentru Aflați mai multe)

Aproape fiecare articol din Cache-ul cel mai rapid WP se găsește în GTmetrix / Pingdom:

GTmetrix-Cu-WP-Cel mai rapid-cache-Cloudflare-StackPath

Ștergeți memoria cache – ștergeți memoria cache după configurarea setărilor WP Fastest Cache:

Șterge-cache-WP-Cache-Cel mai rapid

Cache Timeout – dacă nu este setată ca implicită, adăugați o nouă regulă pentru a memora în cache pagina dvs. de origine o dată pe zi.

WP-Cache cea mai rapida-cache-Timeout-Setări

Optimizarea imaginii – caracteristică premium care comprimă fără pierdere imaginile (un articol din GTmetrix). Acest lucru se poate realiza și folosind Imagify sau Kraken conecteaza. Nu aș folosi niciun alt plugin, deoarece acestea ar putea să vă distrugă site-ul sau să aibă bug-uri – am făcut tone de cercetare în acest sens.

WP-Cel mai rapid-cache-Image-optimizare

Comprimarea fără pierderi a imaginilor rezolvă elementul „optimizează imaginile” din GTmetrix:

Optimizare-images-gtmetrix

premiu – vezi diferența de mai jos care arată 2 rapoarte GTmetrix (merită). Dacă decideți să faceți upgrade pentru 49,99 USD, vă vor trimite un link de descărcare prin e-mail pe care îl veți face încărcarea manuală în meniul dvs. de pluginuri. Mențineți activată versiunea gratuită și premium.

WP Fastest Cache Premium

premiu
WP Fastest Cache PremiumNu Premium

Exclude – excludeți paginile să fie memorate în cache (de ex. Pagini de comerț electronic).

WP cel mai rapid-cache-Setări-Exclude

CDN – un CDN (rețea de livrare de conținut) face site-ul tău mai rapid prin găzduirea acestuia pe mai multe servere din întreaga țară și lume, opunându-se unui server de origine (reduce distanța geografică necesară conținutului tău pentru a ajunge la vizitatorii tăi). Vezi Secțiunea StackPath.

Baza de date (DB) – curățarea bazei de date elimină gunoiul inutil și îl face să se încarce mai repede. Puteți utiliza gratuit Plug-ul WP-Optimize pentru a face acest lucru, actualizarea pentru această caracteristică nu este necesară.

WP-Optimize Clean Database

WP-Optimize-Database-Cleanup

3. StackPath CDN (10 $ / lună cu încercare gratuită de 30 de zile)

StackPath reflectă site-ul dvs. pe 31 de centre de date, reducând distanța geografică dintre server și vizitatori. Acest lucru poate reduce timpul de încărcare cu mai multe secunde, în special pentru vizitatorii care au fost departe de serverul de origine 1. StackPath m-a ajutat, de asemenea, să-mi configurez CDN-ul și am putut să-mi îmbunătățesc scorul GTmetrix YSlow cu 8% (vezi raportul meu). Au un proces de 30 de zile și propriul tutorial pe configurarea CDN-ului StackPath cu WP Fastest Cache.

Aceasta este recomandat în ghidul de optimizare WordPress:

CDN-WordPress-Recomandare

Pasul 1: Înscrieți-vă la StackPath.

Pasul 2: Configurați cea mai rapidă memorie cache WP cu aceste setări atunci când utilizați StackPath:

Setări WCD Fastest Cache MaxCDN

Pasul 3: În tabloul de bord StackPath, faceți clic pe fila CDN, apoi creați un site CDN StackPath:

StackPath-CDN-Tab

StackPath-CDN-domeniu

StackPath-Server-IP Address

StackPath-CDN-URL-WP-Cache-Cel mai rapid

Pasul 4: Faceți clic pe „StackPath” în zona CDN din WP Fastest Cache.

WP-Cel mai rapid-cache-StackPath-CDN

Pasul 5: Lipiți URL-ul dvs. CDN în cea mai rapidă memorie cache WP și folosiți site-ul dvs. ca URL de origine:

WP cel mai rapid-cache-CDN-Setări

Pasul 6: Faceți clic pe următorul, lăsați toate tipurile de fișiere selectate, apoi continuați să faceți clic pe următorul până este gata:

Tipuri de fișiere WCD Fastest Cache MaxCDN

Următor →…

Cel mai rapid WP Cache MaxCDN Specifică sursele

Finalizarea…

Cea mai rapidă confirmare a cache-ului WP MaxCDN

Terminat.

WP-Cel mai rapid-cache-StackPath-CDN-Confirmare

Pasul 7: În StackPath accesați CDN → Setări pentru cache, apoi faceți clic pe „Purge Everything”…

StackPath-Purge-Cache

Pasul 8: Rulează-ți site-ul GTmetrix și uitați-vă la fila YSlow pentru a vă asigura că funcționează …

CDN GTmetrix YSlow

OK, ACUM ai terminat.

4. Cloudflare

SiteGround iar majoritatea altor gazde au opțiunea de a activează Cloudflare în cPanel. Dacă gazda dvs. nu are aceste opțiuni, puteți configura Cloudflare folosind WP Fastest Cache (vezi mai jos).

Cloudflare-activare

Pasul 1: Înregistrează-te pentru Cloudflare și vi se va solicita să adăugați site-ul dvs. web și să începeți o scanare.

Cloudflare-begin-scan

Cloudflare-DNS-Records

Cloudflare-CDN-planuri

În cele din urmă veți ajunge la acest tablou de bord în care Cloudflare vă atribuie 2 servere de nume și furnizați un link către dvs. Cheia API globală.

Cloudflare-Dashboard-WP-Cache-Cel mai rapid

Pasul 2: Efectuați o căutare Google pentru „cum să schimbați serverele de nume pe SiteGround” (căutați doar gazda dvs.), apoi urmați instrucțiunile lor. Veți copia cele 2 servere de nume furnizate de Cloudflare și le lipiți într-o opțiune de servere de nume personalizate din cPanel de hosting.

SiteGround-DNS-Records

Pasul 3. Prindeți cheia API globală de pe linkul din Cloudflare sau din contul dvs. Profil cloudflare.

loudflare-Global-API-cheie

Reveniți la WP Fastest Cache și dați clic pe fila Cloudflare. Introduceți aceeași adresă de e-mail folosită în contul dvs. Cloudflare, precum și cheia dvs. API globală.

WP-Cel mai rapid-cache-Cloudflare-Tab

WP cel mai rapid-cache-Cloudflare-API-Chei

Continuați să faceți clic pe următorul în WP Fastest Cache. Acestea vor opri automat setările de minificare în WP Fastest Cache (deoarece Cloudflare va face acest lucru acum). De asemenea, se vor opri Încărcător de rachete pentru o mai bună compatibilitate (site-ul dvs. nu se va sparge) și setați expirarea memoriei cache a browserului la 24 de zile.

WP-Cel mai rapid-cache-Cloudflare-disable-Auto-Comprimați

WP-Cel mai rapid-cache-disable-Rocket-Loader

WP-Cel mai rapid-cache-Cloudflare-Browser-Cache-Expirarea

WP-Cel mai rapid-cache-Cloudflare-Mesaj

WP-Cel mai rapid-cache-Cloudflare-Integrare

Arata bine!

WP-Cel mai rapid-cache-Cloudflare-Confirmare

Pasul 4: Mergi la Setările de viteză ale Cloudflare și asigurați-vă că Minimizare automată și Încărcător de rachete sunt oprite, dar SG Railgun este pornit. Aceasta este ceea ce dezvoltatorul WP Fastest Cache recomandă.

Cloudflare-Speed-Tab

Pasul 5: Cloudflare spune „Vă recomandăm să creați un Regula paginii pentru a exclude secțiunea de administrare a site-ului dvs. web din funcțiile de performanță ale Cloudflare. Funcții precum încărcător de rachete și Minification automată pot rupe din greșit funcțiile de backend în secțiunea dvs. de administrator. “

Adăugați aceste reguli de 2 pagini în dvs. setările regulilor paginii.

WP-Admin-Page-articolul

Cache-Totul-Cloudflare-Page-articolul

Pasul 6. În cele din urmă, mergeți la dvs. Setări de memorie în cache la nori și purge fișiere individuale.

Purgeți fișiere individuale Cloudflare

Totul este gata!

WP-Cel mai rapid-cache-Cloudflare-Confirmare

5. Ștergeți memoria cache și reîncepeți în Pingdom

În setările WP Fastest Cache, accesați fila „Ștergeți memoria cache” și „Ștergeți memoria cache și CSS / JS minifocată”. Acum reexecutați site-ul prin Pingdom pentru a vizualiza scorurile actualizate și timpul de încărcare.

Cel mai rapid test WP Pingdom Test

În mod ideal, următoarele elemente Viteza paginii sunt verzi:

 • Minimizează CSS
 • Minimizați HTML
 • Minimizează JavaScript
 • Pârghie Cache Browser
 • Specificați un validator de cache
 • Activați compresia gzip
 • Amânarea analizei JavaScript

În mod ideal, următoarele articole YSlow sunt de asemenea verzi:

 • Reduceți dimensiunea cookie-urilor
 • Adăugați anteturi
 • Reduceți căutările DNS
 • Folosiți domenii fără cookie-uri
 • Faceți mai puține solicitări HTTP
 • Minimizează JavaScript și CSS
 • Configurați etichetele de entitate (ETags)
 • Comprimați componentele cu gzip
 • Eliminați JavaScript și CSS duplicat
 • Utilizați o rețea de livrare de conținut (CDN)

Nu uitați, este posibil ca Cloudflare să dureze până la 24 de ore să se propage, așa că verificați atunci.

6. Întrebări frecvente WP Cache Fastest Cache

Iată Pagina de întrebări frecvente dacă mai aveți întrebări.

WP-Cel mai rapid-cache-întrebări frecvente

SiteGround (gazda # 1 în sondajele de Facebook)

SiteGround este folosit de Yoast, eu si recomandat de WordPress. Sunt numărul 1 în aproape fiecare Sondaj pe Facebook și oferă majoritatea oamenilor semnificative îmbunătățiri ale timpului de încărcare mai ales dacă foloseau gazde mediocre: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, EIG.

Yoast-la-Twitter-ne-doar-pornit-la-Siteground

Le folosesc planul semi-dedicat GoGeek care vine cu încă 4x resurse server decât găzduirea partajată Faceți clic pe paginile mele pentru a vedea cât de rapid se încarcă, consultați raportul meu GTmetrix sau pentru a vedea persoane care migrată și postat timpi noi de încărcare. Ei fac și ei migrații gratuite.

DigitalOcean pe Cloudways și Kinsta sunt de asemenea bune și încep de la 10 USD / lună și 30 USD / lună. Cloudways este mai mult pentru dezvoltatorii care nu au nevoie de cPanel, găzduire prin e-mail sau asistența pe care o obțineți cu SiteGround. Kinsta este practic ceea ce WP Engine obisnuia sa fie (scump, dar minunat). Întregul meu blog este dedicat practic să ajute oamenii să-și încarce site-ul mai rapid. Refuz să recomand 2 $ / lună de găzduire, deoarece este cel mai mare regret al majorității oamenilor atunci când rulează un site web.

Cum să verificați dacă gazduirea dvs. este lentă
Rulează site-ul prin Google PageSpeed ​​Insights sa vezi daca reduce timpul de răspuns al serverului este în raportul tău. Google recomandă ar trebui să fie <200ms. Orice peste 1 secundă nu este bun. Puteți verifica și TTFB (timpul până la primul octet) în fila Cronologii sau în GTmetrix bytecheck.com.

Reduceți timpul de răspuns al serverului

Sondaj de gazduire 2019

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Recomandări de găzduire Elementor

Recomandare de găzduire în iulie 2019

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Sondaj

Go-To-hosting-companie

WordPress-Hosting-Poll-2017

Gestionat-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Sondaj

Cel mai bun-WordPress-Hosting Provider-Poll-

Cel mai bun Web-Hosting-2019-Poll

WP Friendly Sondaj de gazduire

2016-WordPress-Hosting-FB-Poll

Gazduire preferată pentru Elementor

Recomandări de găzduire 2018

Gestionat-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-Hosting-Poll-iunie-1

SiteGround-Recomandare

2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-Poll

Cel mai bun Web-Hosting Provider-Poll-

Hosting-Poll-Feb-2019

Hosting-Recomandări-Sondaj

Bluehost vs SiteGround

Sondaj Web Gazdă WordPress

Oamenii migrează de obicei pentru că tehnologie de viteză poate reduce timpul de încărcare la jumătate:

Trecerea la SiteGround

Migrarea timpului de încărcare a site-ului

Bluehost to SiteGround GTmetrix

HostGator către SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 Scor perfect pe SiteGround

SiteGround Genesis

Viteza livrată de SiteGround

SiteGround GTmetrix Raport

Timpuri de încărcare reduse cu SiteGround

Timpuri noi de răspuns a site-ului

HostGator către migrația SiteGround

SiteGround Timpuri de răspuns pe Joomla

Trecut la SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix Pe SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

SiteGround Timpuri de încărcare reduse

SiteGround Speedy Gazduire

Rezultate noi de pingdom pe SiteGround

Timp de răspuns nou pentru SiteGround

Îmbunătățirea timpului de răspuns a site-ului

SiteGround are 3 planuri:

SiteGround WordPress Gazduire

Planurile superioare includ mai multe resurse server (Factorul # 1 în ghidul de optimizare WordPress). Iată grafic de comparație completă, dar GrowBig vă oferă cu aproximativ 2x mai multe resurse de server decât StartUp, iar GoGeek este găzduire semi-dedicată ceea ce îți oferă și mai mult. GrowBig and up vine cu o migrare gratuită, punere în scenă, memorie în cache avansată și capacitatea de a găzdui mai multe site-uri web. GoGeek vine cu sprijin prioritar. Găzduirea lor în cloud este destul de mare la prețul de 80 $ / lună.

Puteți vedea acest lucru pe lor pagina cu caracteristici:

SiteGround-Server-Resurse-Comparație

Folosesc SiteGround deoarece:

 1. GTmetrix-ul meu + Pingdom rapoartele vorbesc de la sine
 2. Paginile mele se încarcă instantaneu (faceți clic pe ele, dacă doriți)
 3. Rapid tehnologie de viteză (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, Cloudflare)
 4. Recomandat de Yoast, WordPress, Ivica din WordPress accelerați
 5. Liber Să criptăm SSL, ușor de folosit cPanel, și caracteristici pentru eCommerce
 6. Suportul WordPress este de neinvins chiar și fără sprijinul prioritar al GoGeek
 7. GrowBig vine cu punerea în scenă, mai mult spațiu de stocare și mai multe resurse de server (derulați în jos până la „alocăm resursele de care aveți nevoie” și treceți peste Server fila)
 8. GoGeek vine cu mai multe resurse server, stocare, asistență prioritară
 9. Migrații gratuite, plugin pentru migrator, și a 30 de zile garanție înapoi
 10. Multă laudă Reddit, Conversații pe Facebook, Stare de nervozitate, TrustPilot
 11. Mii de laude pe Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7, # 8, # 9, # 10, # 11
 12. Mulți oameni au migrat deja și au postat rezultate pe Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Renunțarea la afiliere – dacă vă înscrieți pe SiteGround cu my link de afiliere Voi dona o bucată bună fără cheltuieli. În fiecare an eu donați 3 milioane de dolari pentru campaniile GoFundMe (2018 trebuia să-i hrănească pe cei flămânzi din Denver, 2017 era la Crucea Roșie la Uraganul Harvey). Suportul dvs. vă ajută și îl apreciez cu adevărat. Încerc să fac recenziile mele imparțiale și susținute evidență In forma Sondaje pe Facebook, tweeturi, și conversații reale. Dacă nu doriți să-l utilizați, iată un link neafiliat la SiteGround În orice caz, cred cu adevărat că sunt o gazdă WordPress stelară, iar site-ul dvs. va funcționa mai rapid / mai ușor … faceți-vă cercetările pe grupurile Facebook + Stare de nervozitate și veți găsi majoritatea oamenilor spune la fel.

36+ Sfaturi de optimizare a vitezei WordPress

Urmărește videoclipul meu – este un videoclip de 42 de minute, dar am acoperit aproape toate (timpe-uri în descrierea videoclipului) și ar trebui să înveți o mulțime de informații excelente despre viteza site-ului WordPress:

Urmează-Mi Ghid de optimizare a vitezei WordPress care vă arată cum să:

 • Diagnosticați plugin-uri lente folosind GTmetrix
 • Adăugați AMP (pagini mobile accelerate) folosind Plugin AMP
 • Utilizare AWStats pentru a găsi cauzele procesorului înalt (crawlere, imagini etc.)
 • Recomandări pentru plugin-uri ușoare pentru slider / galerie / partajare socială
 • Utilizare Suite completă de optimizare a analitiei (CAOS) să găzduiască Google Analytics local
 • Optimizarea imaginii (servi imagini la scară, specificați dimensiuni, compresie fără pierderi)
 • Utilizare WP Dezactivat pentru a dezactiva setările inutile din WordPress core în timp ce activați controlul bătăilor inimii, încărcarea fonturilor Google în mod asincron, alte optimizări ale vitezei

Și multe altele. Citiți comentariile și veți vedea lucruri precum „Scorul de viteză al paginii mele pe gtmetrix a fost de la 69 la 93” și „acesta ar putea fi unul dintre cele mai utile postări pe care le-am citit vreodată”.

Obțineți ajutor de la Optimizatorul meu de viteză WordPress

Aveți nevoie de ajutor în raportul dvs. GTmetrix / Pingdom? Lucrez cu Pronaya de 7 ani (el este cel care m-a ajutat să obțin un <1s timp de încărcare în Pingdom). Îl poți angaja creând un profil pe freelancer.com și căutarea numelui de utilizator bdkamol. Iată plinul lui Portofoliu de viteză WordPress. El este la 40 de dolari / oră din Bangladesh (deci există o schimbare de timp) și îl puteți trimite pe e-mail la [email protected]. De asemenea, are un profil perfect de 5 stele pe profilul său. Numai întrebări serioase și vă rugăm să nu vă așteptați scoruri de 100% dacă utilizați găzduire lentă, o temă umflată și tone de plugin-uri grele. Vă rugăm să urmați mai întâi ghidul meu complet de viteză WordPress.

Pronaya-Kumar-S-Review

Recenzii pe profilul său:

BDkamol-WordPress-Speed-Review

întrebări frecvente

&# X1f680; WP Fastest Cache Premium merită?

Dacă veți cheltui bani într-un plugin de memorie cache premium, majoritatea utilizează WP Rocket, deoarece vine cu mai multe caracteristici decât WP Fastest Cache Premium și va obține de obicei rezultate mai bune..

&# X1f680; Ce CDN ar trebui să folosesc cu WP Fastest Cache?

CDN-ul gratuit al Cloudflare este suficient pentru majoritatea site-urilor, cu toate acestea, mai multe CDN-uri = mai multe centre de date și livrarea mai rapidă a conținutului dvs. De asemenea, puteți lua în considerare StackPath sau KeyCDN.

&# X1f680; Cum pot goli memoria cache când am terminat de configurat setările?

În meniul WordPress din partea de sus, accesați WPFC și Ștergeți Cache și CSS Minificat.

&# X1f680; Ce alte plugin-uri de viteză am nevoie în afară de WP Fastest Cache?

WP Fastest Cache nu vine cu opțiunea de optimizare a imaginii, curățarea bazelor de date, încărcare leneșă, controlul bătăilor inimii, prefațare + preconectare și optimizare Google Fonts + Analytics. Recomand Perfmatters, OMGF și Advanced DB Cleaner.

&# X1f680; Ar trebui să adaug AMP?

Nu folosesc pagini mobile accelerate (AMP) pe acest site WordPress. Citiți articolul Kinsta despre cum conversiile lor au scăzut cu 50% din cauza AMP și este posibil să nu doriți nici una.

Dacă site-ul dvs. se încarcă mai repede, nu ezitați să lăsați timp pentru încărcare în noua pagină în comentarii! Sau dacă aveți întrebări, mă bucur și eu să vă ajut. După cum vedeți, sunt un tocilar destul de mare atunci când vine vorba de viteza WordPress, așa că dacă urmați aceste recomandări, nu există niciun motiv pentru care site-ul dvs. web nu ar trebui să se încarce sub 3 ani. Și dacă ați găsit util acest tutorial, vă rugăm să împărtășiți :)

Noroc,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map