Setările ideale pentru WP Super Cache cu Cloudflare / StackPath CDN

WP Super Cache este un plugin solid pentru cache (dacă mergeți pe ruta gratuită).


În caz contrar, WP Rocket a fost clasat pe locul 1 în 7 sondaje pe Facebook și este ceea ce folosesc (am și un ghid de configurare pentru WP Rocket). Dar WP Super Cache este încă o alegere excelentă mai ales că … este gratuit.

Vă voi arăta cum puteți configura setările WP Super Cache, inclusiv fila Advanced, CDN și Plugin. Voi acoperi, de asemenea Cloudflare, StackPath și vă arată diferența dintre cei doi.

Dacă utilizați un server NGINX, va trebui să editați fișierul de configurare pentru a utiliza la maxim WP Super Cache, în special pentru a utiliza memoria cache-bazei de disc. Dacă nu vă simțiți confortabil făcând acest lucru, vă recomand să încercați un alt plugin de cache (WP Rocket, WP Fastest Cache sau chiar W3 Total Cache), deoarece aceste plugin-uri de cache nu necesită să vă editați fișierul de configurare NGINX..

Cache-uri complementare, CDN, și hosting sunt 3 factori majori din Ghid de optimizare WordPress. În afară de configurarea plugin-ului cu cache cu setări optime și CDN Cloudflare / StackPath, recomand să vă alăturați Gazduire WordPress Group Facebook pentru a vedea ce sunt oamenii nepărtinitori zicală. SiteGround a fost clasat pe locul 1 în peste 20 de sondaje Facebook și este cine folosesc. Sunt pe ele planul semi-dedicat GoGeek care mai are 4x resurse server decât majoritatea găzduirii partajate cu scoruri 100% GTmetrix și timp de încărcare .5s. De asemenea, vor vă migrează gratuit.

WP-Super-Cache-Facebook-Sondaj

Iată cum puteți configura setările WP Super Cache:

WP-Super-Cache-uri

1. Ușor

WP-Super-Cache-Easy-Setări

Caching (Permite) – permite caching-ul, o modalitate ușoară de a îmbunătăți timpii de încărcare.

Testarea cache-ului – testează dacă funcționează memoria cache. Dacă observați erori, accesați fila Advanced și modificați unele dintre opțiunile diverse (încercați să dezactivați „comprima pagini” și „reconstruire cache”).

Ștergeți memoria cache – dacă efectuați actualizări la site-ul dvs. web, în ​​special la fișierele CSS sau JavaScript și vedeți o versiune veche a paginii dvs., ștergerea memoriei cache va reîmprospăta pagina la cea mai nouă versiune..

2. avansat

WP-Super-Cache-Advanced-Setări

Caching (Permite) – permite caching-ul.

Metoda de livrare a memoriei cache – modul simplu este cel mai simplu și este recomandat pentru non-programatori. Modul Expert folosește funcția mod_rewrite a lui Apache pentru a servi fișierele html statice „supercacheate” și este mai rapid decât modul simplu … dar dacă nu editați fișierele PHP incomode, utilizați modul simplu.

Nu cache pagini pentru utilizatori cunoscuți (Permite) – activarea acestui lucru nu afișează pagini în cache pentru persoanele care au fost pe site-ul dvs. web înainte. Acest lucru este bun, deoarece vizitatorii obișnuiți vor să vadă conținut nou (de exemplu, în blogroll-ul dvs.), care altfel nu se vor afișa dacă dezactivați acest lucru.

Nu cacheați paginile cu parametrii GET. (? x = y la sfârșitul unei url) (Permite) – nu cachează paginile care sunt diferite pentru fiecare utilizator (pagini de vânzare unice dacă difuzați anunțuri Facebook / Google, profiluri de membru, logică condiționată pe formularele de contact). Parametri GET este un plugin excelent pentru asta.

Compresează paginile, astfel încât acestea să fie servite mai rapid pentru vizitatori (Permite) – acesta este articolul „Gzip Compression” din GTmetrix / Pingdom. După activarea acestui lucru, vizualizați pagina dvs. de pornire și căutați erori de formatare notabile. Dacă există, dezactivați-l. În caz contrar, activați cu siguranță acest lucru.

Cache antet HTTP cu conținut de pagină (Dezactivare) – face ca paginile din cache să fie mai rapide, dar, de asemenea, face ca WP Super Cache să utilizeze livrarea fișierului PHP (mai lent) în loc de livrarea fișierului static (mai rapid). Este un compromis, dar dacă utilizați pluginuri care trimit anteturi suplimentare, activați-l. În caz contrar, dezactivați-o.

Refacerea Cache. Serviți un fișier supercache utilizatorilor anonimi în timp ce este generat un nou fișier (Activați) – arată pagina din cache dacă un nou fișier este în proces de generare.

304 modificarea în cache a browserului nu a fost modificată. Indicați când o pagină nu a fost modificată de la ultima solicitare. (Permite) – împiedică actualizarea cache-ului în paginile „tag” (salvează) resurse server).

Faceți-le anonimilor utilizatorilor cunoscuți, astfel încât să fie difuzați fișiere statice supercache – contorizează setarea anterioară „nu cachează paginile pentru utilizatori cunoscuți” și, în schimb, este memorată în cache pentru toată lumea.

Activați memorie în cache dinamică – (Permite) – permite caching-ul pentru conținut dinamic (conținut care se schimbă), cum ar fi anunțurile, un număr de vizitatori afișat public sau chiar recomandările Amazon.

Suport pentru dispozitive mobile. (Este necesar un plugin extern sau o temă. A se vedea FAQ pentru mai multe detalii.) (Permite) – dacă utilizați un plugin mobil ca. WPtouch, sau o temă mobilă, aceasta pune în cache pagini mobile.

Înlăturați fișierul .htaccess de la UTF8 / blog charset support. Este necesar doar dacă vedeți caractere ciudate sau punctuația pare incorectă. Necesită actualizarea regulilor de rescriere – (Dezactivare) – dacă vedeți personaje ciudate pe site-ul dvs. (â €&# X2122; ¢), acest lucru ar trebui să-l repar. În caz contrar, lăsați-l dezactivat.

Ștergeți toate fișierele din cache atunci când o postare sau o pagină este publicată sau actualizată – Permite) – dacă publicați o postare și aveți și un blogroll (de ex. Pe pagina dvs. de pornire) și doriți să vă asigurați că este actualizat cu cea mai nouă postare, aceasta va șterge memoria cache și vă va asigura că noul conținut este afișat..

Verificări suplimentare ale paginii de pornire. (Foarte ocazional oprește memorarea în cache a paginilor de pornire) (Permite) – similar cu setarea anterioară, acest lucru vă asigură că cele mai noi postări de blog sunt afișate pe pagina principală (dacă aveți un blogroll). Acest lucru este valabil și pentru conținutul dinamic de pe pagina principală.

Reîmprospătați pagina curentă numai când au fost făcute comentarii – activați acest lucru dacă aveți o mulțime de comentarii, deoarece cititorii vor să vadă cel mai recent conținut (nu doriți să reîmprospătați memoria cache pentru a face acest lucru).

Enumerați cele mai noi pagini în cache din această pagină (Dezactivare) – arată ce pagini au fost memorate în cache.

Blocarea grosieră a fișierelor. Nu aveți nevoie de acest lucru, deoarece va încetini site-ul  (Dezactivare).

Târziu init. Afișați fișierele în cache după încărcarea WordPress (Permite) – permite conținutului să rămână dinamic. Dacă vedeți eroarea, „pagina super dinamică cache a fost detectată, dar inițiativa tardivă nu setată” o rezolvă.

Locația în cache – nu se schimba – nu schimbați calea, calea implicită este în regulă.

Cache Timeout – 3.600 este bun pentru majoritatea site-urilor web, site-urile cu trafic ridicat pot scădea acestea la 1.800. Aceasta este frecvența paginilor memorate în cache expiră și va fi aruncată. Dacă o setați prea lent, utilizatorii nu vor vedea niciodată versiunea în cache. Dacă este prea rapid, poate consuma o mulțime de resurse de server.

Numele de fișiere acceptate & URI-uri respinse – specificați paginile pe care nu doriți să le introduceți în cache. Utilizarea cea mai frecventă pentru aceasta este excluderea paginilor de comerț electronic sau a paginilor care sunt actualizate foarte frecvent.

Exemple:

 • /magazin/
 • / Magazin / cont /
 • / Magazin / checkout /
 • / Magazin / cos /
 • / Magazin / Confirm-order /

Agenți de utilizator respinși – împiedică agenții utilizator să caacheze paginile. Cele mai frecvente sunt motoarele de căutare precum Googlebot și Bingbot, dar aici este un lista completă a agenților de utilizare puteți vedea. Dacă utilizați WPtouch, veți dori, de asemenea, să adăugați aici întreaga lor listă de agenți pentru utilizatori mobili.

Carantină – pregătește serverul dvs. pentru un ritm preconizat în trafic (în timpul blocării, noile comentarii la o postare nu vor reîmprospăta fișierele statice din cache). Acest lucru va economisi resursele serverului și va ajuta la prevenirea blocării site-ului. Activați acest lucru numai dacă observați răspândirea traficului.

Fișiere în cache direct – dacă știți că o anumită pagină va avea un nivel sporit în trafic, adăugați-le aici.

Configurare remediere – restabilește setările implicite WP Super Cache.

3. CDN

Un CDN (rețea de livrare de conținut) găzduiește fișierele dvs. de site-uri web grele din mai multe centre de date din țară / lume, ceea ce reduce distanța geografică dintre server și vizitator. Aceasta reduce timpul de încărcare și este recomandat în ghidul de optimizare WordPress.

StackPath este unul dintre cele mai populare CDN-uri și este ceea ce folosesc pe site-ul meu. Au 31 de centre de date amplu localizate în SUA și suport uimitor, care au ajutat la îmbunătățirea scorului meu de 8% GTmetrix YSlow. KeyCDN este de asemenea bun, dar am fost foarte fericit cu MaxCDN / StackPath.

StackPath vs. Cloudflare – Cloudflare este gratuit, StackPath începe de la 10 USD / lună cu un proces gratuit de 30 de zile. Cloudflare are propriul său centre de date, StackPath are propriile lor centre de date. În general, cu cât sunt mai multe centre de date, cu atât mai bine și cu atât mai multe resurse le puteți descărca (ceea ce face ca site-ul dvs. să se încarce și mai repede). StackPath vine cu o echipă de asistență care vă va ajuta să o configurați (nu există asistență cu planul gratuit al Cloudflare). Asistența StackPath a putut îmbunătăți semnificativ timpii de încărcare și a îmbunătăți scorul GTmetrix YSlow cu 8%, ceea ce a meritat în totalitate.

Pasul 1: Înscrieți-vă pentru un proces de 30 de zile, apoi utilizați pașii de mai jos. (StackPath are, de asemenea, un tutorial).

Pasul 2: În tabloul de bord StackPath, faceți clic pe fila CDN și creați un site CDN StackPath

StackPath-CDN-Tab

StackPath-CDN-domeniu

StackPath-Server-IP Address

Copiați adresa IP a serverului dvs. este necesară la pasul 6 al acestei secțiuni.

WP-Super-Cache-StackPath-CDN-URL

Pasul 3: Lipiți URL-ul dvs. CDN în fila CDN Super Cache la rubrica „URL off-site” și „CNAMES suplimentare”. Dacă utilizați SSL, verificați, de asemenea, „săriți adresele URL https pentru a le evita conținut mixtErori.

WP-Super-Cache-CDN-Setări

Pasul 4: În StackPath accesați CDN → Setări pentru cache, apoi faceți clic pe „Purge Everything”…

StackPath-Purge-Cache

Pasul 5: Copiați adresa IP a serverului dvs. de la pasul 2 (îl puteți găsi și în contul de găzduire). Apoi lista cu adresa IP a serverului dvs. în StackPath prin crearea unui site WAF (WAF → Firewall).

StackPath-IP-listă albă

Pasul 6: Rulează-ți site-ul GTmetrix iar „rețeaua de livrare a conținutului” ar trebui să fie verde în YSlow.

CDN GTmetrix YSlow

Asigurați-vă că contactați asistența StackPath, deoarece au reușit să modifice setările pentru a îmbunătăți și mai mult notele. Au una dintre cele mai mari echipe de sprijin – aș folosi cu siguranță.

4. Cuprins

Atâta timp cât „timpul de expunere în cache” este setat în mod corespunzător în setările avansate, paginile cache expirate vor fi șterse și nu vor pune stres pe serverul dvs. Când lucrați pe site, este posibil să efectuați modificări în CSS / JS (de ex. Imagini de fundal) și să vedeți o versiune în cache (sau nu veți vedea că CDN-ul dvs. funcționează). În acest caz, ștergerea memoriei cache ar trebui să remedieze acest lucru.

WP-Super-Cache-contents-Setare

Ștergeți memoria cache – reîmprospătați memoria cache în cazul în care vedeți versiuni vechi în cache ale paginilor dvs..

5. Preîncărcare

Preîncărcarea este o actualizare atunci când paginile din cache sunt șterse și reîmprospătate dintr-o dată. L-aș activa, deoarece aceasta îmbunătățește atât viteza site-ului / indexarea site-ului. Cu toate acestea, preîncărcarea consumă o mulțime de resurse server ceea ce pune stres pe serverul dvs. și poate face site-ul dvs. lent. În mod implicit, s-a setat la reîmprospătați fișierele cache încărcate la fiecare 600 de minute. Însă ar trebui să creșteți acest număr dacă puneți stres pe serverul dvs., mai ales dacă sunteți pe hosting. Puteți, de asemenea, să îl lăsați la 0 dacă nu doriți ca fișierele statice să expire vreodată, decât dacă reîmprospătați manual memoria cache.

WP-Super-Cache-pretensiune Setări

6. Plugin-uri

Lăsați totul așa cum este, cu excepția cazului în care utilizați Plug-ul Bad BehaviorPlugin de mapare a domeniilor WordPress MU, sau Plugin WPtouch, caz în care veți activa compatibil pentru aceia.

WP-Super-cache-plugins-Setări

7. Debug

WP-Super-Cache-DUBUG-Setări

Cloudflare

WP Super Cache nu are o modalitate directă de a configura Cloudflare, dar acest lucru este foarte ușor și recomand cu siguranță utilizarea CDN-ul gratuit al Cloudflare. Multe gazde (inclusiv SiteGround) au opțiunea de a activează Cloudflare în cPanel-ul lor cu 1 clic. Aceasta este de departe cea mai ușoară metodă.

SiteGround-Cloudflare-activare

Dacă gazda dvs. nu are această opțiune, urmați pașii de mai jos …

1. Înregistrează-te pentru Cloudflare și vi se va solicita să adăugați site-ul dvs., apoi să începeți o scanare.

Cloudflare-begin-scan

2. După ce scanarea este completă, selectați planul gratuit, apoi Cloudflare vă va duce printr-un set de pagini. În cele din urmă, veți fi dus la o pagină în care Cloudflare vă atribuie 2 servere de nume

Cloudflare-Name-servere-Tablou de bord

3. Efectuați o căutare Google pentru „cum să schimbați serverele de nume pe SiteGround” (căutați doar gazda dvs.), apoi urmați instrucțiunile lor. Veți copia cele 2 servere de nume furnizate de Cloudflare și le lipiți într-o opțiune de servere de nume personalizate din cPanel-ul dvs. de găzduire …

SiteGround-DNS-Records

4. Mergeți la dvs. Setări de viteză la flacără și asigurați-vă că Minimizare automată și Încărcător de rachete sunt oprite, dar SG Railgun este pornit.

Cloudflare-Speed-Tab

5. Cloudflare spune „Vă recomandăm să creați un Regula paginii pentru a exclude secțiunea de administrare a site-ului dvs. web din funcțiile de performanță ale Cloudflare. Funcții precum încărcător de rachete și Minification automată pot rupe din greșit funcțiile de backend în secțiunea dvs. de administrator. “

Adăugați aceste reguli de 2 pagini în dvs. setările regulilor paginii

Cloudflare-Page-Regula-WP-Admin

Cloudflare-Page-Articolul-WP-Anunț

6. În cele din urmă, mergeți la dvs. Setări de memorie în cache la nori și purge fișiere individuale

Purgeți fișiere individuale Cloudflare

Terminat!

Urmărește videoclipul meu – este un videoclip de 42 de minute, dar am acoperit aproape toate (cronometre în descrierea videoclipului) și ar trebui să aflați o mulțime de informații excelente despre viteza site-ului WordPress:

SiteGround (gazda # 1 în sondajele de Facebook)

SiteGround este folosit de Yoast, eu si recomandat de WordPress. Sunt numărul 1 în aproape fiecare Sondaj pe Facebook și oferă majoritatea oamenilor semnificative îmbunătățiri ale timpului de încărcare mai ales dacă foloseau gazde mediocre: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, EIG.

Yoast-la-Twitter-ne-doar-pornit-la-Siteground

Le folosesc planul semi-dedicat GoGeek care vine cu încă 4x resurse server decât găzduirea partajată Faceți clic pe paginile mele pentru a vedea cât de rapid se încarcă, consultați raportul meu GTmetrix sau pentru a vedea persoane care migrată și postat timpi noi de încărcare. Ei fac și ei migrații gratuite.

DigitalOcean pe Cloudways și Kinsta sunt de asemenea bune și încep de la 10 USD / lună și 30 USD / lună. Cloudways este mai mult pentru dezvoltatorii care nu au nevoie de cPanel, găzduire prin e-mail sau asistența pe care o obțineți cu SiteGround. Kinsta este practic ceea ce WP Engine obisnuia sa fie (scump, dar minunat). Întregul meu blog este dedicat practic să ajute oamenii să-și încarce site-ul mai rapid. Refuz să recomand 2 $ / lună de găzduire, deoarece este cel mai mare regret al majorității oamenilor atunci când rulează un site web.

Cum să verificați dacă gazduirea dvs. este lentă
Rulează site-ul prin Google PageSpeed ​​Insights sa vezi daca reduce timpul de răspuns al serverului este în raportul tău. Google recomandă ar trebui să fie <200ms. Orice peste 1 secundă nu este bun. Puteți verifica și TTFB (timpul până la primul octet) în fila Cronologii sau în GTmetrix bytecheck.com.

Reduceți timpul de răspuns al serverului

Sondaj de gazduire 2019

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Recomandări de găzduire Elementor

Recomandare de găzduire în iulie 2019

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Sondaj

Go-To-hosting-companie

WordPress-Hosting-Poll-2017

Gestionat-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Sondaj

Cel mai bun-WordPress-Hosting Provider-Poll-

Cel mai bun Web-Hosting-2019-Poll

WP Friendly Sondaj de gazduire

2016-WordPress-Hosting-FB-Poll

Gazduire preferată pentru Elementor

Recomandări de găzduire 2018

Gestionat-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-Hosting-Poll-iunie-1

SiteGround-Recomandare

2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-Poll

Cel mai bun Web-Hosting Provider-Poll-

Hosting-Poll-Feb-2019

Hosting-Recomandări-Sondaj

Bluehost vs SiteGround

Sondaj Web Gazdă WordPress

SiteGround este recomandat de WordPress:

SiteGround-recomandate-WordPress-gazdă

Și prin Ivica cine conduce WordPress Accelerarea grupului Facebook cu 16.000+ membri.

Instrumente recomandate pentru accelerarea WordPress-ului

Câteva subiecte:

Godaddy To SiteGround Migration

EIG-To-SiteGround

SiteGround-Migration

SiteGround are 3 planuri:

SiteGround WordPress Gazduire

Planurile superioare includ mai multe resurse server (Factorul # 1 în ghidul de optimizare WordPress). Iată grafic de comparație completă, dar GrowBig vă oferă cu aproximativ 2x mai multe resurse de server decât StartUp, iar GoGeek este găzduire semi-dedicată ceea ce îți oferă și mai mult. GrowBig and up vine cu o migrare gratuită, punere în scenă, memorie în cache avansată și capacitatea de a găzdui mai multe site-uri web. GoGeek vine cu sprijin prioritar. Găzduirea lor în cloud este destul de mare la prețul de 80 $ / lună.

Puteți vedea acest lucru pe lor pagina cu caracteristici:

SiteGround-Server-Resurse-Comparație

Folosesc SiteGround deoarece:

 1. GTmetrix-ul meu + Pingdom rapoartele vorbesc de la sine
 2. Paginile mele se încarcă instantaneu (faceți clic pe ele, dacă doriți)
 3. Rapid tehnologie de viteză (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, Cloudflare)
 4. Recomandat de Yoast, WordPress, Ivica din WordPress accelerați
 5. Liber Să criptăm SSL, ușor de folosit cPanel, și caracteristici pentru eCommerce
 6. Suportul WordPress este de neinvins chiar și fără sprijinul prioritar al GoGeek
 7. GrowBig vine cu punerea în scenă, mai mult spațiu de stocare și mai multe resurse de server (derulați în jos până la „alocăm resursele de care aveți nevoie” și treceți peste Server fila)
 8. GoGeek vine cu mai multe resurse server, stocare, asistență prioritară
 9. Migrații gratuite, plugin pentru migrator, și a 30 de zile garanție înapoi
 10. Multă laudă Reddit, Conversații pe Facebook, Stare de nervozitate, TrustPilot
 11. Mii de laude pe Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Mulți oameni au migrat deja și au postat rezultate pe Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Renunțarea la afiliere – dacă vă înscrieți pe SiteGround cu my link de afiliere Voi dona o bucată bună fără cheltuieli. În fiecare an eu donați 3 milioane de dolari pentru campaniile GoFundMe (2018 trebuia să-i hrănească pe cei flămânzi din Denver, 2017 era la Crucea Roșie la Uraganul Harvey). Suportul dvs. vă ajută și îl apreciez cu adevărat. Încerc să fac recenziile mele imparțiale și susținute evidență In forma Sondaje pe Facebook, tweeturi, și conversații reale. Dacă nu doriți să-l utilizați, iată un link neafiliat la SiteGround În orice caz, cred cu adevărat că sunt o gazdă WordPress stelară, iar site-ul dvs. va funcționa mai rapid / mai ușor … faceți-vă cercetările pe grupurile Facebook + Stare de nervozitate și veți găsi majoritatea oamenilor spune la fel.

-On-OMM SiteGround

Oamenii migrează de obicei pentru că tehnologie de viteză poate reduce timpul de încărcare la jumătate:

Trecerea la SiteGround

Migrarea timpului de încărcare a site-ului

Bluehost to SiteGround GTmetrix

HostGator către SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 Scor perfect pe SiteGround

SiteGround Genesis

Viteza livrată de SiteGround

SiteGround GTmetrix Raport

Timpuri de încărcare reduse cu SiteGround

Timpuri noi de răspuns a site-ului

HostGator către migrația SiteGround

SiteGround Timpuri de răspuns pe Joomla

Trecut la SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix Pe SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

SiteGround Timpuri de încărcare reduse

SiteGround Speedy Gazduire

Rezultate noi de pingdom pe SiteGround

Timp de răspuns nou pentru SiteGround

Îmbunătățirea timpului de răspuns a site-ului

întrebări frecvente

&# X1f680; WP Super Cache este un plugin bun?

De obicei nu este pluginul cel mai bine cotat în sondajele de Facebook și am obținut rezultate mai bune cu WP Rocket și alte pluginuri de memorie cache. Fiecare site web este diferit – trebuie să configurați și să comparați rezultatele diferitelor pluginuri de cache din GTmetrix unul câteodată.

&# X1f680; Cum configurați Cloudflare cu WP Super Cache?

Înscrieți-vă pentru un cont gratuit Cloudflare și schimbați serverele de nume (în registratorul dvs. de domeniu) în cele pe care Cloudflare vă oferă.

&# X1f680; Mai multe CDN-uri vor îmbunătăți și mai mult viteza?

În teorie, da. Mai multe CDN-uri = mai multe centre de date = livrare mai rapidă a conținutului dvs. și mai multă descărcare de resurse care ar trebui să ușureze încărcarea pe serverul dvs. CDN-ul Cloudflare este suficient pentru majoritatea site-urilor web, dar dacă sunteți obsedat de viteză, încercați StackPath sau KeyCDN.

&# X1f680; Cum se compară WP Super Cache cu WP Rocket?

WP Rocket are mai multe funcții de viteză decât WP Super Cache (curățarea bazelor de date, optimizarea Google Fonts + Analytics, controlul bătăilor inimii) și este mai ușor de configurat, dar WP Rocket este și un plugin premium. Dacă viteza este foarte importantă, dă-i drumul WP Rocket.

&# X1f680; Ce alte plugin-uri de viteză am nevoie în afară de WP Super Cache?

Veți avea nevoie de un plugin pentru optimizarea fonturilor (OMGF), curățarea bazelor de date (WP-Optimize), Heartbeat Control, optimizarea Google Analytics (CAOS) și dezactivarea selectivă a pluginurilor (Asset CleanUp sau Perfmatters). Aceste caracteristici nu sunt încorporate în WP Super Cahce.

A funcționat?

Anunță-mă în comentarii!

Noroc,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map