5 bästa YouTube-AdSense-alternativet med hög betalning 2016

Tjäna pengar på YouTube-video med Adsense är alltid bra och enkel process. Som YouTube Googles produkt så är det lätt att integrera med adsense. På detta sätt kan du tjäna extra pengar med YouTube. Men vissa användare får oväntat förbud utan anledning eller så har deras konto inaktiverats. Så det här är en mardröm för användare som brukade tjäna pengar. Det kan vara användares fel, jag menar att några av användarna missbrukar sitt konto eller andra gör det inte. Inte alla användare gör samma sak, de flesta av användarna är lagliga eftersom de redan läser adsense Privacy policy, Termer av Användning och andra avtal. Men om ditt konto är förbjudet eller inaktiverat kan du prova ett annat YouTube Adsense-alternativ. 


MustCheck, 5 bästa Google Adsense-alternativ för bloggare 2016

Som du vet om ditt konto är förbjudet eller inaktiverat,  ingen möjlighet att ta bort överklagan från AdSense. Så slös inte bort din tid och se andra YouTube Adsense-alternativ 2016.

[AdSense-B]

5 bästa YouTube-AdSense-alternativet med hög betalning 2016

FilmSection

Youtube Adsense-alternativ

FilmSection är det snabbast växande nätverket på YouTube just nu och med goda skäl. Om du är en videoskapare, en dedikerad entusiast eller bara någon som vill vara med, har FilmSection en plats för dig. Det erbjuder partnerskap för dig som vill ta de extra stegen på sina YouTube-karriär. Det finns en enkel process att tjäna pengar på din video med hjälp av FilmSection och dess helt fri. Så du måste registrera dig och de kommer att länka kanaler till YouTube-monetiseringsprogram med bara ett klick, så kanalägaren kan uppleva alla fördelarna med YouTube Premium Partner-status direkt. Genom att gå med i partnerskapsprogrammet kan du generera intäkter genom dina YouTube-videor som du producerar.

Men innan du ansöker behöver du minimikrav som ska övervägas för partnerskap: Dessa är 1) 100+ Dagliga videovisningar, 2) Inga kanalstrejker (“Användarvillkor” eller “Copyright”) det är samma som Adsense, 3) Inget copyrightmaterial. YouTube och FilmSection kontrollerar båda om det finns upphovsrättsligt material. 

Låter nu om huvudsaken vad du väntar på att höra. Det är pengar. När du samarbetar med FilmSection kommer du att tjäna mer pengar än du gör med bara AdSense främst. Eftersom de har sin egen globala försäljningsavdelning för reklam, vilket förbättrar dina intäkter. Som du vet ger Adsense dig bara 55% intäkter, vilket är ganska lågt för nybörjare. Men i FilmSection får du 80% intäkter, och det är riktigt fantastiskt. Deras lägsta utbetalning är $ 1 upp och de har inte din betalning som andra nätverk gör. När du har nått mer än $ 1 av din betalning får du det beloppet igenom PayPal,Elektronisk överföring eller Western Union

AdRev

Youtube Adsense-alternativ

Adrev är en administrationstjänst som är betrodd av världens främsta musikbibliotek, förlag, produktionsföretag och kompositörer. Om du letar efter YouTube adsense alternativ, då är det också ett bra val för dig. Som standard ger AdRev dig tillgång till en stor databas med gratis musik som du kan använda i bakgrunden till dina videor. 

Nätverket har över 18 miljoner videor , 24+ miljarder årliga vyer och 6+ miljon upphovsrätt till musik. AdRev har en uppskattad årlig intäkt på $ 9,0 m och över 12 företagare har röstat på AdRevs intäkter. Så om du funderar på att gå med i deras nätverk behöver du cirka 300 dagliga visningar för att kvalificera dig, tre gånger mer än FilmSection. AdRev betalar via Paypal med en lägsta betalning på $ 10, eller med check med en högre minimibetalning. Du gör 80% av annonsintäkterna från YouTube-videor och du kommer att behålla 100% av din egen videointäkt.

Maker Studios

Youtube Adsense-alternativ

Maker Studios är ett av de större nätverken som finns på YouTube. Det är det enda nätverket som grundas av YouTube-talang med en modell specifikt utformad för att tillgodose innehållsskapare. Med 60 000 oberoende skaparpartner från mer än 100 länder, Maker Studios är hem för bästa digitala stjärnor, kanaler och innehåll. Här är ditt jobb att göra fantastiska videor. De VMS(Video Management System) ger en plats för artister att ladda upp, schemalägga och marknadsföra videor på YouTube och andra videodestinationer. 

Som sådant har nätverket några av de högsta CPM annonser i branschen. De ger  60 procent intäkter, och de mest populära kanalerna uppgraderas till så mycket som en 90 procent. Så det är ett bra alternativ för YouTube adsense-alternativ.

BigFrame

Youtube Adsense-alternativ

Stor ram är det enda fullservicetalenthanterings- och influencemarknadsföretaget i sitt slag. BigFrame fokuserar inte på att tillhandahålla en intäktsplattform med viss passiv teknik, utan på att erbjuda resurser och nätverksmöjligheter för att hjälpa kanaler att växa. Det ger råd i alla aspekter av media och underhållning från innehållslicenser, film, TV, turnering, bokpublicering och konsumentprodukter till rekommendationer och innehållsintegrationer med de visionära varumärken som samarbetar med dem.

Men att bli en BigFrame-partner är inte lätt. Du behöver växande och högre slutkanal, vilket är uppenbart. Så det finns inte en enda chans att bli partner om du kanal inte är populär. Det andra kravet är att du behöver åtminstone 4000 prenumeranter på din YouTube-kanal och varje månad 1 000 visningar / video. Så om du har totalt 50 videor i din samling, behöver du totalt 50 × 1000 = 50 000 visningar per månad.

Fullskärm

Youtube Adsense-alternativ

Fullskärm är ett annat bra nätverk för att tjäna pengar på YouTube-videor med premiumannonser, det erbjuder ett stort antal verktyg för videoanpassning och marknadsföring tillsammans med 3,5 saknar royaltyfritt ljudbibliotek att använda i dina videor. Tjänsten är en avdelning med fullskärmsmedier och har en robust programmeringsskiva som inkluderar skript och oskriven original, förvärv samt exklusivt innehåll från dagens toppskapare och sociala påverkare.

Att tjäna pengar på FullScreen är lite annorlunda, jag menar annonsfritt. Ja, du hörde rätt. Tjäna pengar utan att visa annonser. Låt mig förklara det här. Först av allt är detta inte gratis nätverk, du måste betala 4,99 $ per månad (gratis månad). Och den här videon kommer att visas på “YouTube Red” vilket är en premiumtjänst som kostar $ 2 per 1000 visningar. YouTube kommer att dela YouTube Red inkomst med skaparna precis som det för närvarande delar AdSense-inkomst. YouTube kommer att sammanställa alla inkomster som den ser från YouTube Red och fördela den bland skaparna baserat på varje skapares andel av de totala minuter som YouTube Red-användare har sett.

Men att få många vyer är inte värt, du behöver i princip god utsiktstid. Om du nådde $ 50 tröskelvärdet kommer du att få din betalning runt den 30 påföljande månaden igenom PayPal.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map