5 Bedste YouTube med højt betalt Adsense-alternativ 2016

At tjene penge på YouTube-video ved hjælp af Adsense er altid god og nem proces. Som YouTube Googles produkt er det let at integrere det med adsense. På denne måde kan du tjene ekstra penge med YouTube. Men nogle brugere får uventet forbud uden nogen grund, eller deres konto blev deaktiveret. Så dette er en slags mareridt for brugere, der plejede at tjene penge. Det kan være brugernes skyld, jeg mener, at nogle få brugere misbruger deres konto, eller andre gør det ikke. Ikke alle brugere gør det samme, de fleste af brugerne er lovlige, da de allerede læser adsense Privatpolitik, Vilkår Brug og andre aftaler. Men hvis du under alle omstændigheder er forbudt eller deaktiveret din konto, kan du prøve et andet YouTube Adsense-alternativ. 


MustCheck, 5 bedste Google Adsense-alternativer til bloggere 2016

Som du ved, om din konto er forbudt eller deaktiveret,  ingen mulighed for fjernelse af appel fra AdSense. Så spild ikke din tid og se andre YouTube Adsense Alternativ 2016.

[AdSense-B]

5 Bedste YouTube med højt betalt Adsense-alternativ 2016

FilmSection

Youtube Adsense-alternativ

FilmSection er det hurtigst voksende netværk på YouTube lige nu og med god grund. Hvis du er en videospiller, dedikeret entusiast eller bare en person, der ønsker at blive involveret, har FilmSection et sted for dig. Det tilbyder partnerskaber for dem, der ønsker at tage de ekstra skridt på deres YouTube-karriere. Der er en nem proces til at tjene penge på din video ved hjælp af FilmSection og dens fuldstændigt gratis. Så du er nødt til at tilmelde dig, og de vil forbinde kanaler til YouTube-monetiseringsprogram med et enkelt klik, så kanaleejeren kan opleve alle fordelene ved YouTube Premium Partner-status med det samme. Ved at blive medlem af partnerskabsprogrammet kan du generere indtægter gennem dine YouTube-videoer, du producerer.

Men inden du anvender, har du brug for det minimumskrav skal overvejes til partnerskab: Disse er 1) 100+ daglige videovisninger, 2) Ingen kanalstrejker (‘Vilkår for brug’ eller ‘Copyright’) det er det samme som Adsense, 3) Intet copyright materiale. YouTube og FilmSection kontrollerer begge, om der er copyright materiale. 

Lad os nu om vigtigste ting hvad du venter på at høre. Det er penge. Når du er indgået et samarbejde med FilmSection, tjener du flere penge, end du kun gør med bare AdSense. Fordi de har deres egen globale salgsafdeling, som øger din indtjening. Som du ved, giver YouTube kun Adsense dig 55% omsætning, hvilket er lidt lavt for begyndere. Men i FilmSection får du 80% omsætning, og det er virkelig fantastisk. Deres mindste udbetaling er $ 1 op og de beholder ikke din betaling, som andre netværk gør. Når du har nået mere end $ 1 af din betaling, modtager du dette beløb igennem PayPal,Bankoverførsel eller vestlige Union

AdRev

Youtube Adsense-alternativ

Adrev er en administrationstjeneste, der er betroet af verdens bedste musikbiblioteker, udgivere, produktionsselskaber og komponister. Hvis du leder efter YouTube adsense alternativ, så er det også godt valg for dig. Som standard giver AdRev dig adgang til en stor database med gratis musik til brug i baggrunden på dine videoer. 

Netværket har over 18 millioner videoer , 24+ milliarder årlige udsigter og 6+ million ophavsret til musik. AdRev har en anslået årlig indtægt på $ 9,0 mio og over 12 forretningsfolk har stemt på AdRevs indtægter. Så hvis du overvejer at deltage i deres netværk, har du brug for omkring 300 daglige visninger for at kvalificere dig, tre gange mere end FilmSection. AdRev betaler via Paypal med en minimumsbetaling på $ 10, eller ved check med en højere minimumsbetaling. Du laver 80% af annonceindtægterne fra YouTube-videoer, og du vil beholde 100% af din egen videoindtægt.

Maker Studios

Youtube Adsense-alternativ

Maker Studios er et af de større netværk, der er tilgængelige på YouTube. Det er det eneste netværk, der er grundlagt af YouTube-talent med en model, der specifikt er designet til at imødekomme indholdsskabernes behov. Med 60.000 uafhængige skabspartnere fra mere end 100 lande, Maker Studios er hjemsted for de bedste digitale stjerner, kanaler og indhold. Herinde er dit job at lave fantastiske videoer. Det VMS(Video Management System) giver et enkelt sted for kunstnere at uploade, planlægge og promovere videoer på YouTube og andre videodestinationer. 

Som sådan har netværket nogle af de højeste CPM annoncer i branchen. De giver  60 procent indtægter, og de mest populære kanaler opgraderes til så meget som en 90 procent. Så det er en fantastisk mulighed for YouTube adsense-alternativ.

BigFrame

Youtube Adsense-alternativ

Stor ramme er det eneste talentfulde talent management og influencer marketingfirma af sin art. BigFrame fokuserer ikke på at give en monetiseringsplatform med en vis passiv teknologi, men på at tilbyde ressourcer og netværksmuligheder for at hjælpe kanaler med at vokse. Det rådgiver inden for alle aspekter af medier og underholdning fra licens til indhold, film, tv, turné, bogudgivelse og forbrugerprodukter til påtegninger og indholdsintegrationer med de visionære mærker, der samarbejder med dem.

Men at blive en BigFrame-partner er ikke let. Du har brug for voksende og højere endekanal, hvilket er indlysende. Så der er ikke en eneste chance for at blive partner, hvis du kanal ikke er populær. Det andet krav er, at du mindst har brug for det 4.000 abonnenter på din YouTube-kanal og månedligt 1.000 visninger / video. Så hvis du har i alt 50 videoer i din samling, har du brug for i alt 50 × 1000 = 50.000 visninger pr. Måned.

Fuld skærm

Youtube Adsense-alternativ

Fuld skærm er et andet godt netværk til at tjene penge på YouTube-videoer med premiumannoncer, det tilbyder et stort antal værktøjer til tilpasning og promovering af video sammen med 3,5 mangler royaltyfrit lydbibliotek til brug i dine videoer. Tjenesten er en afdeling af fuldskærmsmedier, og har en robust programskifer, der inkluderer scriptede og uskriptede originaler, erhvervelser samt eksklusivt indhold fra dagens top skabere og sociale påvirkere.

At tjene penge fra FullScreen er ret anderledes, jeg mener annoncefrit. Ja, du hørte rigtigt. Tjen penge uden at vise annoncer. Lad mig forklare dette. Først og fremmest er dette ikke gratis netværk, du skal betale $ 4.99 per måned (gratis måned). Og videoen vises på “YouTube rød” hvilket er en premium service, der koster $ 2 per 1000 visninger. YouTube vil dele YouTube Red-indkomst med skabere, ligesom det i øjeblikket deler AdSense-indtægter. YouTube summerer alle de indtægter, den ser fra YouTube Red, og deler den blandt skabere baseret på hver skabers andel af det samlede antal minutter, der er set af YouTube Red-brugere.

Men at få mange visninger er ikke værd, du har stort set brug for god udsigtstid. Hvis du nåede til $ 50 tærskelværdi, modtager du din betaling omkring den 30. i den følgende måned igennem PayPal.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map