5 Beste hoogbetaalde YouTube Adsense-alternatief 2016

Inkomsten genereren met YouTube-video met Adsense is altijd goed en gemakkelijk proces. Als YouTube Google’s product, dus het is gemakkelijk te integreren met adsense. Op deze manier kun je extra geld verdienen met YouTube. Maar sommige gebruikers krijgen onverwachts zonder reden een verbod of hun account is uitgeschakeld. Dus dit is een soort nachtmerrie voor gebruikers die vroeger geld verdienden. Het kan een gebruikersfout zijn, ik bedoel, een paar gebruikers misbruiken hun account of andere niet. Niet alle gebruikers doen hetzelfde, de meeste gebruikers zijn legaal omdat ze al adsense lezen Privacybeleid, Termen van Gebruik en andere overeenkomsten. Maar als je account hoe dan ook wordt verbannen of uitgeschakeld, kun je een ander YouTube Adsense-alternatief proberen. 


Moet controleren, 5 Beste Google Adsense-alternatieven voor bloggers 2016

Zoals u weet of uw account is verbannen of uitgeschakeld,  geen mogelijkheid om beroep uit AdSense te verwijderen. Verspil dus geen tijd en bekijk andere YouTube Adsense Alternative 2016.

[AdSense-B]

5 Beste hoogbetaalde YouTube Adsense-alternatief 2016

FilmSectie

YouTube Adsense Alternative

FilmSectie is nu het snelst groeiende netwerk op YouTube, en terecht. Als je een videomaker bent, een toegewijde liefhebber of gewoon iemand die erbij betrokken wilt zijn, heeft FilmSection een plek voor jou. Het biedt partnerschappen voor diegenen die de extra stappen op hun pad willen zetten YouTube-carrière. Er is een eenvoudig proces om geld te verdienen met je video met FilmSection en het is volledig vrij. Je moet je dus aanmelden en ze zullen kanalen met één klik aan het YouTube-programma voor het genereren van inkomsten koppelen, zodat de kanaaleigenaar direct alle voordelen van de YouTube Premium Partner-status kan ervaren. Door deel te nemen aan het partnerprogramma kunt u inkomsten genereren via uw YouTube-video’s die u produceert.

Maar voordat je solliciteert, heb je nodig minimale vereisten in aanmerking te komen voor partnerschap: dat zijn 1) 100+ dagelijkse videoweergaven, 2) Geen kanaalwaarschuwingen (‘Gebruiksvoorwaarden’ of ‘Copyright’) het is hetzelfde als Adsense, 3) Geen copyrightmateriaal. YouTube en FilmSection controleren beide of er auteursrechtelijk beschermd materiaal is. 

Laten we nu over de hoofdzaak wat je wacht om te horen. Dat is geld. Wanneer u samenwerkt met FilmSection, verdient u meer geld dan met AdSense, voornamelijk. Omdat ze hun eigen wereldwijde afdeling voor advertentieverkoop hebben, wat uw inkomsten verhoogt. Zoals je weet geeft YouTube Adsense je alleen 55% omzet, wat een beetje laag is voor beginners. Maar in FilmSection krijg je 80% omzet, en dat is echt geweldig. Hun minimale uitbetaling is $ 1 omhoog en ze houden uw betaling niet vast zoals andere netwerken doen. Nadat u meer dan $ 1 van uw betaling heeft bereikt, ontvangt u dat bedrag via PayPal,Overschrijving of Western Union

AdRev

YouTube Adsense Alternative

Adrev is een beheerservice die wordt vertrouwd door ‘s werelds beste muziekbibliotheken, uitgevers, productiebedrijven en componisten. Als u op zoek bent YouTube adsense alternatief, dan is het ook een geweldige keuze voor jou. Standaard geeft AdRev u toegang tot een grote database met gratis muziek die u op de achtergrond van uw video’s kunt gebruiken. 

Het netwerk heeft meer dan 18 miljoen video’s , 24+ miljard jaarlijkse standpunten en 6+ miljoen auteursrechten op muziek. AdRev heeft een geschatte jaarlijkse omzet van $ 9,0 miljoen en meer dan 12 zakelijke professionals hebben gestemd op de inkomsten van AdRev. Dus als je overweegt lid te worden van hun netwerk, heb je ongeveer 300 dagelijkse views nodig om je te kwalificeren, driemaal meer dan FilmSection. AdRev betaalt via Paypal met een minimale betaling van $ 10, of per cheque met een hogere minimumbetaling. Jij maakt 80% van de advertentie-inkomsten van YouTube-video’s en u behoudt 100% van uw eigen video-inkomsten.

Maker Studios

YouTube Adsense Alternative

Maker Studios is een van de grotere netwerken die beschikbaar zijn op YouTube. Het is het enige netwerk dat door YouTube-talent is opgericht met een model dat speciaal is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van makers van inhoud. Met 60.000 onafhankelijke creator-partners uit meer dan 100 landen, Maker Studios is de thuisbasis van digitale sterren, kanalen en inhoud. Hierin is het jouw taak om geweldige video’s te maken. De VMS(Video Management System) biedt artiesten één plek om video’s op YouTube en andere videobestemmingen te uploaden, in te plannen en te promoten. 

Als zodanig heeft het netwerk enkele van de hoogste CPM advertenties in het bedrijf. Ze bieden  60 procent omzet, en de meest populaire kanalen worden opgewaardeerd tot maar liefst een 90 procent. Dus het is een geweldige optie voor een alternatief voor YouTube-adsense.

BigFrame

YouTube Adsense Alternative

Groot frame is het enige full-service talentmanagement- en influencer-marketingbedrijf in zijn soort. BigFrame richt zich niet op het bieden van een platform voor het genereren van inkomsten met passieve technologie, maar op het aanbieden van middelen en netwerkmogelijkheden om kanalen te helpen groeien. Het adviseert in alle aspecten van media en entertainment, van contentlicenties, film, tv, touring, boekpublicatie en consumentenproducten tot aanbevelingen en contentintegraties met de visionaire merken die met hen samenwerken.

Maar BigFrame-partner worden is niet eenvoudig. Je hebt een groeiend en hoger kanaal nodig, wat duidelijk is. Er is dus geen enkele kans om partner te worden als je kanaal niet populair is. Tweede vereiste is dat je minimaal nodig hebt 4.000 abonnees op je YouTube-kanaal en maandelijks 1000 keer bekeken / video. Dus als je in totaal 50 video’s in je collectie hebt, dan heb je in totaal 50 × 1000 = 50.000 views per maand nodig.

Volledig scherm

YouTube Adsense Alternative

Volledig scherm is een ander geweldig netwerk voor het genereren van inkomsten met YouTube-video’s met premium-advertenties, het biedt een groot aantal tools voor het aanpassen en promoten van video’s, samen met de 3.5 gebrek aan royaltyvrije audio libray om in je video’s te gebruiken. De service is een divisie van Fullscreen Media en beschikt over een robuuste reeks programmeerprogramma’s met scripted en unscripted originals, acquisities en exclusieve content van de beste makers van vandaag en sociale influencers.

Geld verdienen met FullScreen is een beetje anders, ik bedoel zonder advertenties. Ja, je hebt het goed gehoord. Verdien geld zonder advertenties weer te geven. Laat me dit uitleggen. Allereerst is dit geen gratis netwerk, je moet betalen $ 4,99 per maand (eerste maand gratis). En die video zal worden vertoond op ‘YouTube Red’ wat een premium service is, die $ 2 per 1000 views kost. YouTube deelt YouTube Red-inkomsten met videomakers, net zoals het momenteel AdSense-inkomsten deelt. YouTube telt alle inkomsten op die het van YouTube Red ziet en verdeelt dat onder de videomakers op basis van het aandeel van elke videomaker in het totale aantal minuten bekeken door YouTube Red-gebruikers.

Maar veel weergaven krijgen is niet de moeite waard, je hebt in feite een goede weergavetijd nodig. Als je de $ 50 drempel, ontvangt u uw betaling rond de 30e van de volgende maand tot en met PayPal.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map