5 legjobb, jól fizető YouTube Adsense Alternative 2016

A YouTube videó bevételszerzése a Adsense mindig jó és egyszerű folyamat. Mivel a YouTube Google-terméke, így könnyen integrálható az AdSense-hez. Így extra pénzt kereshet a YouTube-on. Néhány felhasználó váratlanul megtiltja okot, ok nélkül, vagy a fiókjukat letiltották. Tehát ez nagyon nehéz rémálom azoknak a felhasználóknak, akik pénzt kerestek. Lehetséges, hogy a felhasználó hibája van, úgy értem, hogy néhány felhasználó visszaél a fiókjával, vagy mások nem. Nem minden felhasználó tesz ugyanezt, a legtöbb felhasználó legális, mivel már olvassa az AdSense-t Kiváltsági politika, Feltételei Használat és egyéb megállapodások. De ha fiókját tiltják vagy letiltják, akkor kipróbálhatja a YouTube Adsense alternatíváját is. 


MustCheck, 5 legjobb Google Adsense-alternatíva a bloggerek számára 2016-ban

Mint tudja, hogy fiókját tiltják vagy letiltják-e,  nincs lehetőség fellebbezés eltávolítására az AdSense szolgáltatásból. Tehát ne pazarolja az idejét, és látogasson el a YouTube Adsense Alternative 2016 másik oldalára.

[AdSense-B]

5 legjobb, jól fizető YouTube Adsense Alternative 2016

FilmSection

Youtube Adsense Alternative

FilmSection jelenleg a leggyorsabban növekvő hálózat a YouTube-on, jó okkal. Ha Ön videó készítő, lelkes rajongó vagy csak valaki, aki részt kíván venni, a FilmSection rendelkezik a helyed az Ön számára. Partnerséget kínál azok számára, akik további lépéseket szeretnének tenni YouTube karrier. Egy egyszerű folyamat a videó bevételszerzéséhez a FilmSection és annak teljes felhasználásával ingyenes. Tehát regisztrálnia kell, és egyetlen kattintással összekapcsolják a csatornákat a YouTube bevételszerzési programjával, így a csatornatulajdonosok azonnal megtapasztalhatják a YouTube prémium partner státuszának összes előnyeit. Csatlakozás a partnerségi programhoz lehetővé teszi a bevétel generálását az Ön által készített YouTube-videókon keresztül.

De a jelentkezés előtt szüksége van minimális követelmények a partnerség szempontjából: 1) 100+ napi videomegtekintés, 2) Nincs csatorna figyelmeztetés („Használati feltételek” vagy „Szerzői jogok”) ugyanaz, mint az Adsense, 3) Nincs szerzői jogi anyag. A YouTube és a FilmSection egyaránt ellenőrzik, hogy van-e szerzői jogi anyag. 

Most körülbelül a fő dolog amit vársz hallani? Ez az pénz. Ha partnerként áll a FilmSection-hez, több pénzt fog keresni, mint fõleg az AdSense programmal. Mivel saját globális hirdetési értékesítési osztályuk van, amely növeli a bevételét. Mint tudod, a YouTube Adsense csak Önnek nyújt lehetőséget 55% bevétel, ami kezdőknek nagyon alacsony. De a FilmSection-ben megkapod 80% bevétel, és ez igazán fantasztikus. Minimális kifizetésük $ 1 fel és nem tartják vissza a fizetését, mint más hálózatok. Miután elérte a kifizetés több mint 1 dollárját, ezt az összeget átutalja PayPal,Vezetékes átvitel vagy nyugati Únió

AdRev

Youtube Adsense Alternative

Adrev egy adminisztrációs szolgáltatás, amelyet a világ legjobb zenei könyvtárai, kiadói, produkciós cégek és zeneszerzők megbíznak. Ha keres YouTube adsense alternatíva, akkor ez is nagyszerű választás az Ön számára. Alapértelmezés szerint az AdRev hozzáférést biztosít nagy mennyiségű ingyenes zenei adatbázishoz, amelyet videóinak háttérben használhat. 

A hálózat több mint 18 millió videót tartalmaz , Legalább 24 milliárd éves nézetek és 6+ millió zenei szerzői jogok. Az AdRev becsült éves bevétele: $ 9.0M és több mint 12 üzleti szakember szavazott az AdRev bevételéről. Tehát ha azt gondolkodja, hogy csatlakozik a hálózathoz, akkor mintegy 300 napi megtekintésre van szüksége a kvalifikációhoz, ez háromszor annyi, mint a FilmSection. Az AdRev a Paypalon keresztül fizet legalább minimális összeggel $ 10, vagy csekkeket magasabb minimális fizetéssel. Csinálod 80% a YouTube-videók hirdetési bevételéből, és megtartja 100% a saját videobevételéből.

Maker Studios

Youtube Adsense Alternative

Maker Studios a YouTube egyik elérhető nagyobb hálózata. Ez az egyetlen hálózat, amelyet a YouTube tehetsége alapított, és amelyet kifejezetten a tartalom alkotóinak igényeinek kiszolgálására terveztek. 60 000 független alkotópartnerrel, több mint 100 országból, Maker Studios ad otthont a legfontosabb digitális csillagok, csatornák és tartalom számára. Itt a munkád fantasztikus videók készítése. Az VMS(Video Management System) egyetlen helyet kínál a művészek számára a videók feltöltéséhez, ütemezéséhez és népszerűsítéséhez a YouTube-on és más video-célállomásokon. 

Mint ilyen, a hálózat a legmagasabb CPM hirdetések az üzleti életben. Biztosítják  60 százalékos bevétel, és a legnépszerűbb csatornákat a következőkre kell frissíteni: 90 százalék. Tehát remek lehetőség a YouTube adsense alternatívájához.

BigFrame

Youtube Adsense Alternative

Nagy keret az egyetlen ilyen jellegű teljes körű tehetséggondozó és befolyásoló marketing társaság. A BigFrame nem a passzív technológiával történő bevételszerzési platform biztosítására összpontosít, hanem erőforrások és hálózati lehetőségek kínálására a csatornák növekedésének elősegítésére. A média és a szórakoztatás minden vonatkozásában tanácsot ad, a tartalom engedélyezése, a film, a TV, a turné, a könyvkiadás és a fogyasztói termékek, a jóváhagyások és a tartalom integrációja között a jövőbeni márkákkal, amelyek velük társulnak..

A BigFrame partnerré válni azonban nem könnyű. Szüksége van növekvő és magasabb szintű csatornára, ami nyilvánvaló. Tehát nincs egyetlen esély arra, hogy partnerré válj, ha a csatornád nem népszerű. A második követelmény az, hogy legalább szükség van rá 4000 előfizetői YouTube-csatornádon és havonta 1000 megtekintés / videó. Tehát ha összesen 50 videó van a gyűjteményében, akkor havonta összesen 50 × 1000 = 50 000 megtekintésre van szüksége.

Teljes képernyő

Youtube Adsense Alternative

Teljes képernyő egy másik nagyszerű hálózat a youtube videók prémium hirdetésekkel történő bevételszerzéséhez, és számos eszközt kínál a videó testreszabásához és promóciójához, valamint a 3.5 hiányzik a jogdíjmentes audiokönyvtár a videóidban. A teljes képernyős média részlege, a szolgáltatás robosztus programozási táblát tartalmaz, amely tartalmazza a szkriptzett és a nem írt eredetiket, az akvizíciókat, valamint a mai legjobb alkotók és társadalmi befolyásolók exkluzív tartalmát..

A FullScreen pénzt keresni már másképp jelent, azaz hirdetésmentes. Igen, jól hallotta. Keressen pénzt hirdetések nélkül. Hadd magyarázzam el ezt. Először is, ez nem ingyenes hálózat, fizetni kell Havonta 4,99 USD (az első hónap ingyenes). És ezeket a videókat a továbbiakban mutatják „YouTube Red” ez egy prémium szolgáltatás, amely 2 000 dollárt számol 1000 megtekintésenként. A YouTube megosztja a YouTube Red jövedelmét az alkotókkal, ugyanúgy, mint jelenleg az AdSense jövedelme. A YouTube összesíti az összes jövedelmet, amelyet a YouTube Red-ből lát, és megosztja azt az alkotók között az egyes alkotók részesedése alapján a YouTube Red felhasználók által megtekintett összes percből..

De sok megtekintés megszerzése nem érdemes, alapvetően jó időre van szüksége a megtekintésekhez. Ha elérte a $ 50 küszöbértéket, a kifizetést a következő hónap 30. napján kapja meg PayPal.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map