5 millor alternativa a YouTube Adsense de pagament més alt 2016

Monetitzar el vídeo de YouTube mitjançant Adsense és sempre un procés bo i fàcil. Com a producte de YouTube de Google, és tan fàcil d’integrar-se amb Adsense. D’aquesta manera podeu guanyar diners addicionals amb YouTube. Però alguns usuaris seran prohibits inesperadament sense cap motiu o el seu compte s’ha desactivat. Es tracta, doncs, d’un malson per als usuaris que solien guanyar diners. Pot ser que els usuaris siguin culpa, vull dir que alguns usuaris fan algun mal ús amb el seu compte o alguns no. No tots els usuaris fan el mateix, la majoria dels usuaris són legals, ja que ja han llegit els anuncis d’AdSense Política de privadesa, Termes de Usos i altres acords. Però de qualsevol manera si el vostre compte està prohibit o desactivat, podeu provar una altra alternativa de Adsense de YouTube. 


MustCheck, 5 millors alternatives de Google Adsense per a bloggers 2016

Com ja sabeu si el vostre compte està prohibit o desactivat,  no hi ha possibilitat de suprimir AdSense. Per tant, no perdis el temps i no veieu una altra alternativa de Adsense de YouTube 2016.

[AdSense-B]

5 millor alternativa a YouTube Adsense de pagament més alt 2016

FilmSection

Alternativa Adsense de Youtube

FilmSection és la xarxa que més ràpidament creix a YouTube en aquest moment i amb una bona raó. Si ets un creador de vídeos, un entusiasta dedicat o simplement algú que vol participar, FilmSection té un lloc per a tu. Ofereix col·laboracions per a aquells que vulguin fer les mesures addicionals Carrera de YouTube. Hi ha un procés senzill per generar ingressos amb el vostre vídeo mitjançant FilmSection i la seva forma completa gratuït. Per tant, us heu de registrar i enllaçaran els canals amb el programa de monetització de YouTube amb un sol clic perquè el propietari del canal pugui experimentar tots els avantatges de l’estat de soci Premium de YouTube a l’instant. Unir-vos al programa de col·laboració us permet generar ingressos mitjançant els vostres vídeos de YouTube que produïu.

Però abans d’aplicar-ho necessites requisits mínims per considerar-se en associació: són 1) 100+ visualitzacions diàries de vídeos, 2) Cap cop de canal (“Termes d’ús” o “Copyright”) és el mateix que Adsense, 3) Sense material de propietat intel·lectual. Tots dos, YouTube i FilmSection comproven si hi ha algun material sobre copyright. 

Ara parla sobre la cosa principal el que esteu esperant per escoltar. Això és diners. Quan us associeu a FilmSection, guanyareu més diners que els que feu amb només AdSense, principalment. Perquè tenen el seu propi departament de vendes de publicitat global, cosa que augmenta el vostre benefici. Com sabeu, YouTube Adsense només us ofereix Ingressos del 55%, que és relativament baix per als principiants. Però a FilmSection obtindreu Ingressos del 80%, i això és realment impressionant. El seu pagament mínim és $ 1 amunt i no mantindran el pagament com ho fan altres xarxes. Després d’arribar a més d’1 $ del vostre pagament, rebrà aquest import mitjançant PayPal,Transferència bancària o Unió Occidental

AdRev

Alternativa Adsense de Youtube

Adrev és un servei d’administració de les millors biblioteques de música, editors, empreses de producció i compositors del món. Si estàs buscant Alternativa Adsense de YouTube, aleshores també és una bona elecció per a vosaltres. De manera predeterminada, AdRev us permet accedir a una gran base de dades de música gratuïta per utilitzar al fons dels vostres vídeos. 

La xarxa compta amb més de 18 milions de vídeos , 24+ milions vistes anuals i 6+ milions drets d’autor de música. AdRev té un ingrés anual estimat de 9,0 M $ i més de dotze professionals del negoci han votat els ingressos d’AdRev. Per tant, si teniu pensat unir-vos a la xarxa, necessiteu unes 300 visualitzacions diàries per obtenir el títol, tres vegades més que FilmSection. AdRev paga mitjançant Paypal amb un pagament mínim de 10 dòlars, o mitjançant xec amb un pagament mínim superior. Tu fas 80% dels ingressos publicitaris fora dels vídeos de YouTube i els mantindreu 100% dels vostres propis ingressos de vídeo.

Maker Studios

Alternativa Adsense de Youtube

Maker Studios és una de les xarxes més grans disponibles a YouTube. És l’única xarxa fundada per talent de YouTube amb un model dissenyat específicament per satisfer les necessitats dels creadors de contingut. Amb 60.000 socis creadors independents de més de 100 països, Maker Studios és la llar de les millors estrelles, canals i contingut digitals. Aquí la vostra feina és fer vídeos fantàstics. El VMS(Sistema de gestió de vídeo) proporciona un lloc únic perquè els artistes puguin penjar, programar i promocionar vídeos a YouTube i altres destinacions de vídeo. 

Per tant, la xarxa té algunes de les més altes CPM anuncis al negoci. Proporcionen  60 els ingressos per cent, i els canals més populars s’actualitzen fins a 90 per cent. És una gran opció per a una alternativa de Adsense de YouTube.

BigFrame

Alternativa Adsense de Youtube

Marc gran és l’única empresa de màrqueting d’influència i gestió de talents de servei complet. BigFrame no es centra en proporcionar una plataforma de monetització amb alguna tecnologia passiva, sinó en oferir recursos i oportunitats de xarxa per ajudar als canals a créixer. Assessora en tots els aspectes dels mitjans i l’entreteniment des de la concessió de llicències de continguts, pel·lícules, TV, touring, publicació de llibres i productes de consum fins a endoses i integracions de contingut amb les marques visionàries que hi participen..

Però convertir-se en soci de BigFrame no és fàcil. Cal un canal final creixent i superior, la qual cosa és obvi. Per tant, no hi ha una única possibilitat de convertir-se en soci si el canal no és popular. El segon requisit és que necessiteu com a mínim 4.000 subscriptors al vostre canal de YouTube i mensuals 1.000 visualitzacions / vídeo. Per tant, si teniu 50 vídeos a la vostra col·lecció, necessiteu 50 × 1000 = 50.000 visualitzacions al mes.

Pantalla completa

Alternativa Adsense de Youtube

Pantalla completa és una altra gran xarxa per generar ingressos de vídeos de YouTube amb anuncis premium i ofereix una gran quantitat d’eines per a la personalització i la promoció de vídeos juntament amb la 3.5 no té llibertat d’àudio gratuïta per utilitzar-la als vostres vídeos. Una divisió de mitjans de pantalla completa, el servei compta amb una robusta pissarra de programació que inclou originals amb guions i sense scripts, adquisicions, així com contingut exclusiu dels principals creadors i influents socials actuals..

Guanyar diners de la pantalla completa és molt diferent, vull dir sense publicitat. Sí, heu sentit bé. Guanyeu diners amb anuncis que es mostren. Permetin-me que expliqui això. Abans de res, això no és xarxa gratuïta, has de pagar 4,99 $ al mes (primer mes gratuït). I es mostrarà aquest vídeo “YouTube Red” que és un servei premium, que costa 2 dòlars per cada 1000 visualitzacions. YouTube compartirà ingressos de YouTube Red amb creadors de la mateixa manera que actualment comparteix ingressos d’AdSense. YouTube totalitzarà tots els ingressos que ve de YouTube Red i dividirà-los entre els creadors en funció de la proporció total de minuts que els usuaris vegin de YouTube Red..

Però no val la pena obtenir moltes visualitzacions, bàsicament necessiteu un bon temps de visualitzacions. Si arribeu al 50 dòlars llindar, rebrà el pagament al voltant del 30 del mes següent PayPal.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map