5 най-добрите високоплатени YouTube Adsense Алтернатива 2016

Осигуряване на приходи от YouTube видео чрез Adsense винаги е добър и лесен процес. Като продукт на Google в Google, така че е лесна за интегриране с adsense. По този начин можете да печелите допълнителни пари с YouTube. Но някои потребители получават забрана неочаквано без причина или акаунта им е деактивиран. Това е някакъв кошмар за потребителите, които печелят пари. Това може да е грешка на потребителите, искам да кажа, че няколко от потребителите правят някои злоупотреби с акаунта си или други не. Не всички потребители правят същото, повечето потребители са легални, тъй като вече четат adsense’s Политиката за приватизация, Условия на Използване и други споразумения. Но ако все пак, ако акаунтът ви е забранен или деактивиран, можете да опитате с друга YouTube Adsense Alternative. 


MustCheck, 5 най-добри алтернативи на Google Adsense за блогъри 2016 г.

Както знаете дали вашият акаунт е забранен или деактивиран,  няма възможност за премахване на обжалване от AdSense. Така че, не губете времето си и вижте друга YouTube Adsense Alternative 2016.

[AdSense-B]

5 най-добрите високоплатени YouTube Adsense Алтернатива 2016

FilmSection

YouTube Adsense Алтернатива

FilmSection е най-бързо развиващата се мрежа в YouTube в момента и с основателна причина. Ако сте създател на видео, всеотдаен ентусиаст или просто някой, който иска да бъде замесен, FilmSection има място за вас. Той предлага партньорства за тези, които искат да предприемат допълнителни стъпки по своето Кариера в YouTube. Има лесен процес за осигуряване на приходи от вашето видео с помощта на FilmSection и неговото напълно Безплатно. Така че трябва да се регистрирате и те ще свържат каналите към програмата за осигуряване на приходи от YouTube само с едно кликване, така че собственикът на канала да изпита незабавно всички предимства на статута на YouTube Premium Partner. Присъединяването към програмата за партньорство ви позволява да генерирате приходи чрез видеоклиповете си в YouTube, които произвеждате.

Но преди да кандидатствате е необходимо минимални изисквания за партньорство: Това са 1) 100+ дневни гледания на видео, 2) Без забавяне на канала („Условия за ползване“ или „Авторски права“) същото е като Adsense, 3) Няма материали за авторско право. YouTube и FilmSection проверяват дали има материали за авторски права. 

Сега нека да кажем за основно нещо какво чакаш да чуеш. Това е пари. Когато си партнираш с FilmSection, ще спечелиш повече пари, отколкото главно само с AdSense. Тъй като имат свой глобален отдел за продажби на реклама, който увеличава вашата печалба. Както знаете YouTube Adsense ви дава само 55% приходи, което е малко за начинаещите. Но в FilmSection ще получите 80% приходи, и това е наистина страхотно. Минималното им изплащане е $ 1 нагоре и те не държат плащането ви както другите мрежи. След като достигнете повече от $ 1 от плащането си, ще получите тази сума чрез PayPal,Банков превод или Western Union

AdRev

YouTube Adsense Алтернатива

Adrev е административна услуга, доверена на най-добрите световни музикални библиотеки, издателства, продуцентски компании и композитори. Ако търсите YouTube алтернатива на adsense, тогава е и чудесен избор за вас. По подразбиране AdRev ви дава достъп до голяма база данни с безплатна музика, която да използвате във фонов режим на вашите видеоклипове. 

В мрежата има над 18 милиона видеоклипа , 24+ милиарда годишни огледи и 6+ милион музикални авторски права. AdRev има прогнозни годишни приходи от $ 9.0M и над 12 бизнес професионалисти са гласували за приходите на AdRev. Така че, ако мислите да се присъедините към тяхната мрежа, ви трябват около 300 ежедневни гледания, за да се класирате, три пъти повече от FilmSection. AdRev плаща чрез Paypal с минимално плащане от $ 10, или с чек с по-високо минимално плащане. Ти правиш 80% от рекламните приходи от видеоклипове в YouTube и ще запазите 100% от собствения си видео приходи.

Maker Studios

YouTube Adsense Алтернатива

Maker Studios е една от по-големите мрежи, налични в YouTube. Това е единствената мрежа, основана от таланта на YouTube с модел, специално създаден да обслужва нуждите на създателите на съдържание. С 60 000 независими партньори от повече от 100 страни, Maker Studios е дом на най-добрите цифрови звезди, канали и съдържание. Тук вашата работа е да правите страхотни видеоклипове. Най- VMS(Система за управление на видео) предоставя единно място за артистите да качват, планират и популяризират видеоклипове в YouTube и други дестинации за видео. 

Като такава, мрежата има някои от най-високите CPM реклами в бизнеса. Те осигуряват  60 процента приходи, а най-популярните канали са надстроени до колкото 90 процента. Така че това е чудесен вариант за YouTube adsense алтернатива.

BigFrame

YouTube Adsense Алтернатива

Голяма рамка е единствената по рода си компания за управление на таланти и маркетинг за влияние. BigFrame се фокусира не върху предоставянето на платформа за монетизиране с някаква пасивна технология, а върху предлагането на ресурси и възможности за работа в мрежа, за да помогне на каналите да се развиват. Той съветва във всички аспекти на медиите и развлеченията – от лицензиране на съдържание, филми, телевизии, турнета, издаване на книги и потребителски продукти до одобрения и интеграция на съдържание с визионерските марки, които си партнират с тях.

Но да станете партньор на BigFrame не е лесно. Имате нужда от нарастващ и по-висок краен канал, което е очевидно. Така че няма нито един шанс да станете партньор, ако каналът не е популярен. Второ изискване е, че имате нужда поне 4000 абонати на вашия YouTube канал и месечно 1000 гледания / видео. Така че ако имате общо 50 видеоклипа в колекцията си, тогава ви трябват общо 50 × 1000 = 50 000 гледания на месец.

Цял екран

YouTube Adsense Алтернатива

Цял екран е друга страхотна мрежа за осигуряване на приходи от видеоклипове в YouTube с премиум реклами, тя предлага голям брой инструменти за персонализиране и промоция на видео, заедно с 3.5 липса на безплатна аудио библиотека, която да използвате във вашите видеоклипове. Подразделение на цял екран медии, услугата предлага стабилна програма от програмиране, включваща скриптови и неписани оригинали, придобивания, както и ексклузивно съдържание от най-добрите създатели и социални влиятели днес.

Печеленето на пари от FullScreen е някак различно, имам предвид без реклами. Да, чухте правилно. Печелете пари, като показвате реклами. Нека да обясня това. На първо място това не е безплатна мрежа, трябва да платите $ 4,99 на месец (първи месец безплатно). И това видео ще бъде показано на „YouTube червено“ която е първокласна услуга, която струва 2 долара на 1000 гледания. YouTube ще споделя YouTube Red доходи с създатели, точно както в момента споделя приходи от AdSense. YouTube ще събере целия доход, който вижда от YouTube Red и ще раздели този между създателите въз основа на дела на всеки създател в общия брой минути, гледан от потребителите на YouTube Red.

Но да получавате много изгледи не си струва, всъщност имате нужда от време за добри гледки. Ако сте стигнали до $ 50 праг, ще получите плащането си около 30-то число на следващия месец до PayPal.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map