5 najboljih alternativnih alternativa za YouTube Adsense u 2016

04.06.2020
ADSENSE '5 najboljih alternativnih alternativa za YouTube Adsense u 2016
0 6 мин.

Unovčavanje YouTube videozapisa pomoću AdSense uvijek je dobar i lagan proces. Kao YouTube Googleov je proizvod tako da ga je lako integrirati s adsense. Na ovaj način možete zaraditi dodatni novac putem YouTubea. No neki korisnici neočekivano dobivaju zabranu bez razloga ili im je račun onemogućen. Ovo je vrsta noćne more za korisnike koji su zarađivali. Mogu biti greške korisnika, mislim da nekoliko korisnika izvrši neku zloupotrebu sa svojim računom ili neki ne. Ne rade svi korisnici isto, većina korisnika je legalna jer su već pročitali AdSense poruku Politika privatnosti, Uvjeti Upotreba i drugi ugovori. Ali ako vam je račun zabranjen ili onemogućen, možete isprobati drugu YouTube Adsense alternativu. 


MustCheck, 5 najboljih Google Adsense alternative za blogere 2016

Kao što znate je li vaš račun zabranjen ili onemogućen,  nema mogućnosti uklanjanja žalbe s AdSensea. Dakle, ne gubite vrijeme i pogledajte druge YouTube Adsense Alternative 2016.

[AdSense-B]

5 najboljih alternativnih alternativa za YouTube Adsense u 2016

FilmSection

YouTube alternativa Adsense

FilmSection je trenutno najbrže rastuća mreža na YouTubeu i to s dobrim razlogom. Ako ste kreator videozapisa, predani entuzijasta ili samo netko tko želi biti uključen, FilmSection ima mjesto za vas. Nudi partnerstva onima koji žele poduzeti dodatne korake na svom YouTube karijera. Postoji jednostavan postupak unovčavanja vašeg videa pomoću FilmSection-a i njegovog u cijelosti besplatno. Stoga se morate registrirati i oni će kanale povezati s programom za unovčavanje YouTubea samo u jednom kliku, tako da vlasnik kanala može odmah doživjeti sve prednosti statusa YouTube Premium partnera. Ako se pridružite partnerskom programu, možete ostvariti prihod putem YouTube videozapisa koje stvarate.

Ali prije prijave trebate minimalni zahtjevi što se smatra partnerstvom: To su 1) 100+ dnevnih prikaza videozapisa, 2) Bez ukidanja kanala (“Uvjeti korištenja” ili “Autorska prava”) isto je kao i Adsense, 3) Nema materijala o autorskim pravima. YouTube i FilmSection provjeravaju postoje li materijali o autorskim pravima. 

A sada o glavna stvar što čekate da čujete. To je novac. Kad se udružite s FilmSectionom, zaradit ćete više novca nego uglavnom samo s AdSenseom. Jer imaju svoje globalno odjel prodaje reklama koje vam povećava zaradu. Kao što znate YouTube Adsense vam daje samo 55% prihoda, što je pomalo malo za početnike. Ali u FilmSection-u ćete dobiti 80% prihoda, i to je zaista fenomenalno. Njihova minimalna isplata je $ 1 gore i ne održavaju vaše plaćanje kao i druge mreže. Nakon što dostignete više od 1 USD uplate, dobit ćete taj iznos PayPal,Žični prijenos ili Zapadna unija

AdRev

YouTube alternativa Adsense

Adrev usluga je administracije kojoj vjeruju vodeće svjetske glazbene biblioteke, izdavači, produkcijske tvrtke i skladatelji. Ako tražite YouTube alternativa alternativi, onda je i za vas odličan izbor. AdRev vam prema zadanim postavkama omogućuje pristup velikoj bazi besplatne glazbe za upotrebu u pozadini vaših videozapisa. 

Mreža ima preko 18 milijuna videozapisa , 24+ milijardi godišnji prikazi i 6+ milijuna autorska prava. Procjenjuje se da AdRev ima godišnji prihod od $ 9.0M a preko 12 poslovnih profesionalaca glasalo je za prihod AdReva. Dakle, ako razmišljate da se pridružite njihovoj mreži, potrebno vam je oko 300 dnevnih pregleda da biste se kvalificirali, tri puta više od FilmSection-a. AdRev plaća putem Paypala uz minimalnu uplatu $ 10, ili čekom s većom minimalnom uplatom. Ti radiš 80% prihoda od oglasa off YouTube videozapisa i zadržat ćete 100% vlastitog video prihoda.

Maker Studios

YouTube alternativa Adsense

Maker Studios jedna je od većih mreža koja je dostupna na YouTubeu. To je jedina mreža koju je osnovao YouTube talent s modelom posebno dizajniranim da zadovolji potrebe stvaralaca sadržaja. Sa 60.000 neovisnih kreativnih partnera iz više od 100 zemalja, Maker Studios je dom vrhunskih digitalnih zvijezda, kanala i sadržaja. Ovdje je vaš posao stvaranje fantastičnih video zapisa. VMS(Video Management System) pruža umjetnicima jedinstveno mjesto za prijenos, zakazivanje i promociju videozapisa na YouTubeu i drugim video odredištima. 

Mreža je kao takva jedna od najviših CPM oglasi u poslu. Oni pružaju  60 postotak prihoda, a najpopularniji kanali nadograđuju se na čak i do 90 posto. Tako da je to sjajna opcija za YouTube adsense alternativu.

BigFrame

YouTube alternativa Adsense

Veliki okvir je jedina tvrtka za upravljanje talentima u punoj usluzi i influencer takve vrste. BigFrame se ne fokusira na pružanju platforme za unovčavanje uz pomoć neke pasivne tehnologije, već na pružanju resursa i mogućnosti umrežavanja kako bi se kanalima pomoglo da rastu. Savjetuje u svim aspektima medija i zabave, od licenciranja sadržaja, filma, televizije, gostovanja, izdavanja knjiga i proizvoda široke potrošnje do odobrenja i integracije sadržaja s vizionarskim brandovima koji su s njima partneri..

Ali postati BigFrame partner nije lako. Trebate rastući i viši krajnji kanal, što je očito. Dakle, ne postoji niti jedna šansa da postanete partner ako kanal nije popularan. Drugi uvjet je da vam je potrebno najmanje 4000 pretplatnicima na vašem YouTube kanalu i mjesečno 1.000 pregleda / videozapisa. Ako u vašoj kolekciji imate ukupno 50 videozapisa, onda vam treba ukupno 50 × 1000 = 50 000 pregleda mjesečno.

Puni zaslon

YouTube alternativa Adsense

Puni zaslon je još jedna sjajna mreža za unovčavanje YouTube videa s vrhunskim oglasima, nudi veliki broj alata za prilagodbu i promociju videa, zajedno s 3.5 nedostaje besplatna audio biblioteka koja bi se koristila u vašim videozapisima. Podjela Fullscreen Media, usluga sadrži robustan programski program koji uključuje skriptirane i nepisane originale, akvizicije kao i ekskluzivni sadržaj današnjih najboljih stvaralaca i društvenih utjecaja.

Zarađivanje novca s FullScreen-a nekako je drugačije, znači bez oglasa. Da, dobro ste čuli. Zaradite novac ne prikazujući oglase. Dopustite mi da objasnim ovo. Prije svega, to nije besplatna mreža, morate platiti 4,99 USD mjesečno (prvi mjesec besplatno). A ti će videozapisi biti prikazani na “YouTube Red” što je premium usluga, koja košta 2 dolara na 1000 pregleda. YouTube će dijeliti YouTube Red prihode s autorima jednako kao što trenutno dijeli prihod od AdSensea. YouTube će zbrojiti sav prihod koji vidi od YouTube Red-a i podijeliti ga između stvaralaca na temelju udjela svakog autora u ukupnom broju minuta koje gledaju korisnici YouTube Red-a.

Ali dobivanje mnogih prikaza nije vrijedno, u osnovi vam treba vremena za dobre prikaze. Ako ste stigli do $ 50 praga, plaćanje ćete primiti oko 30. u sljedećem mjesecu do PayPal.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector