Alternativa më e mirë e Google Adsense për Bloggerët (Edicioni 2019)

A po refuzohet përsëri dhe përsëri aplikacioni juaj Google AdSense ose për ndonjë arsye, Google ndaloi llogarinë tuaj AdSense? ……. Mos e humb shpresën! Ka shume Alternativa Google AdSense në dispozicion ju mund të provoni që të pranohen shpejt, dhe ju mund të fitoni shumë para.


Nuk ka dyshim se Google AdSense është rrjeti më i mirë i shërbimit të reklamave si për faqet e internetit ashtu edhe për bloget. Për të shfaqur reklamat AdSense në faqen tuaj të internetit, së pari duhet të aplikoni për Google AdSense.

Sidoqoftë, marrja e aprovimit të AdSense nuk është një proces i lehtë posaçërisht për blogeret e reja që nuk janë shumë të vetëdijshëm për rregullat dhe rregullat e rrepta të AdSense. Dhe si rezultat, ose Google kundërshton aplikacionin e tyre AdSense ose pezullon llogarinë e tyre, e cila përfundimisht ndalon fitimet e tyre.

Kjo është arsyeja pse ju duhet të filloni të kërkoni alternative të AdSense që ju ndihmojnë të fitoni para në blogun tuaj.

Në këtë artikull, unë do të ndaj disa nga alternativat më të mira me pagesa të larta të Google AdSense në vitin 2019.

Alternativa më e mirë e Google AdSense për Blog-un tuaj

[wpsm_comparison_table id = “1 ″ class =” “]

Media.net

Media.Net

Media.net është alternativa më e mirë e Google AdSense.

Media.net është rrjeti i dytë më i madh reklamues kontekstual i drejtuar nga Bing dhe Yahoo. Ashtu si Google AdSense, Media.net gjithashtu shërben për reklama të banderolave ​​dhe teksteve me cilësi të lartë që ju ndihmojnë të maksimalizoni të ardhurat tuaja.

Llojet e reklamave Media.net:

Ashtu si AdSense, Media.net gjithashtu ofron reklama kontekstuale, si dhe reklama vendase. Gjëja e mirë për Media.net është se ju mund të personalizoni plotësisht madhësitë e reklamave dhe modelet që i përshtaten përmbajtjes tuaj.

Kërkesat e Bloggerit:

Për të marrë miratimin e Media.net, faqja juaj e internetit duhet të ketë një shumicë të trafikut të tyre që vijnë nga vende si SH.B.A., Britania e Madhe dhe Kanada. Për më tepër, nëse faqja juaj përmban të rritur, çarje, pornografikë ose ndonjë përmbajtje tjetër të paligjshme, atëherë aplikacioni juaj do të refuzohet nga Media.net.

Zakonisht, ata aprovojnë çdo faqe në internet brenda 2-3 ditëve.

Menyra pagese:

Do të paguheni pasi të keni arritur pragun minimal të pagesës së $ 100. Pagesat bëhen në baza mujore përmes PayPal, Payoneer dhe Transferimi me Tel.

[Regjistrohuni tani për Media.net]

PropellerAds

Reklamat e helikës

PropellerAds është një nga alternativat më të mira për Google AdSense. PropellerAds u themelua në 2011 dhe me shpejtësi u bë rrjeti kryesor i trafikut të popunderëve.

Me PropellerAds, ju mund të gjeneroni më shumë të ardhura me mjetet e tyre më të përparuara të fitimit të parave. Kohët e fundit ata shtuan një shërbim të ri për shtyp, i cili u lejon botuesve të dërgojnë azhurnimet e përmbajtjes së tyre përmes njoftimit të shtypur për të gjithë pajtimtarët tuaj.

Më shumë se kaq, ata kanë lëshuar Zgjidhje anti-adblock për formatin e tyre të reklamave (popunder), kështu që ky lloj i reklamave anashkalon lehtësisht AdBlock dhe i ndihmon botuesit të fitojnë të ardhura shtesë.

PropellerAds është një nga alternativat më të mira të Google AdSense për trafik të ulët.

Llojet e reklamave: Banderolë amtare, Reklama Onclick (popunder), njoftime push, interstitials, reklama direkte.

Kërkesat e Bloggerit: Llogaria juaj do të jetë miratuar në çast sapo të regjistroheni dhe të filloni të fitoni para.

Menyra pagese: Shuma minimale e pagimit është $ 5. Ju mund të merrni para përmes PayPal, ePayments, Skrill, Payoneer, Webmoney.

[Regjistrohuni për PropellerAds Tani]

VigLink

VigLink

Nëse dëshironi të fitoni para ose faqen tuaj të internetit në mënyrë të ndryshme në vend se të tregoni tekst të rregullt dhe reklama të banderolave, atëherë VigLink është këtu për ju.

Për dallim nga alternativat e tjera të AdSense, VigLink nuk paguan për klikime por paguan kur bën një shitje. Pra, është një lloj metode e marketingut të filialeve sesa reklamimi.

Ndërsa përdorni VigLing, nuk keni nevojë të bashkoheni në çdo program shoqëror si bashkëpunëtorë në Amazon, filialin eBay, etj. VigLink skanon faqen tuaj për fjalë kyçe relevante dhe automatikisht shton lidhje me programin më të dobishëm të bashkëpunëtorëve.

Nëse po gjeni një alternativë të mirë AdSense, atëherë VigLink është një opsion i shkëlqyeshëm. Së bashku me AdSense ose të ngjashme, ju mund të gjeneroni një shumë të mirë parash.

Llojet e reklamave – Reklamat e Filialit

Koha e miratimit – Miratimi i menjëhershëm

Menyra pagese – $ 10 përmes PayPal

[Regjistrohuni për VigLink Tani]

Chitika

Chitika

Chitika është një tjetër alternative e shkëlqyer e Google AdSense që ofron Yahoo dhe reklama të reklamuesve të tjerë me cilësi të lartë për të maksimizuar të ardhurat tuaja. Gjëja e mirë për Chitika është që është në përputhje me Google AdSense, në mënyrë që të mund të përdorni të dy AdSense dhe Chitika në faqen tuaj të internetit.

Një arsye tjetër pse më pëlqen Chitika është se nuk mat përdoruesit unikë, ajo mat përdorimin e përgjithshëm të Uebit. Kjo do të thotë nëse një përdorues viziton 10 faqe të një faqe në internet që përmban kodin Chitika, ata do të regjistrojnë 10 përshtypje reklamimi.

Llojet e reklamave – Reklamat e banderolave, reklamat me tekst, Reklamat mbi dritaret, reklamat e theksuar, Reklamat në celular

Kërkesat & Procesi i Miratimit – Chitika nuk ka ndonjë rregull apo kërkesë të rreptë. Mund të aplikoni edhe në Chitika nëse nuk keni trafik të mjaftueshëm, por faqja juaj në internet nuk duhet të përmbajë marrëzi, lojëra të fatit, pornografi dhe përmbajtje të tjera të paligjshme.

Procesi i miratimit është i shpejtë dhe i lehtë. Zakonisht, ata miratojnë çdo faqe në internet brenda 1-2 ditëve.

Menyra pagese – Pagesa minimale është $ 50 përmes Payoneer

[Regjistrohuni për Chitika Tani]

AdVersal

Adversal

AdVersal është një rrjet reklamimi CPM me performancë të lartë dhe një nga më të mirët Alternativa AdSense. Gjëja më e mirë në lidhje me AdVersal është se ajo nuk paguan vetëm për klikime në reklama, por edhe përshtypje. 

Ato gjithashtu shërbejnë reklama DoubleClick në mënyrë që të shihni reklamat e Google AdSense, si dhe në faqen tuaj të internetit. Për të mos përmendur, duke përdorur AdVersal, mund të fitoni shumë para.

Llojet e reklamave – Reklama me banderolë, Reklama Popunder

Kërkesat & Procesi i Miratimit – Faqja juaj duhet të ketë të paktën 50,000 shikime në faqe në muaj për tu miratuar nga rrjeti i reklamave AdVerasal. Ju gjithashtu duhet të siguroheni që faqja juaj nuk përmban ndonjë malware, pirateri, të rritur ose ndonjë përmbajtje të paligjshme.

Ata zakonisht marrin 3-5 ditë për miratimin e një faqe në internet.

Menyra pagese – Pagesa minimale është $ 20 përmes PayPal dhe Check

[Regjistrohuni për AdVersal Tani]

Skimlinks

Skimlinks

Skimlinks dhe VigLink të dy punojnë në të njëjtën mënyrë dhe alternativa të mira për Google AdSense. Me Skimlinks, mund të keni qasje në mbi 48.500 tregtarë në të gjithë botën. 

Sapo të publikohet artikulli juaj, Skimlinks automatikisht kthen çdo markë, produkte ose shërbime në lidhje filialesh. Pra, kur bëhet një shitje, ju merrni komisionin. 

Llojet e reklamave – Shpalljet në tekst (lidhjet e bashkëpunimit)

Kërkesat & Procesi i Miratimit – Përmbajtja e faqes suaj të internetit duhet të jetë e përshtatshme për marketing të anëtarëve dhe nuk duhet të përmbajë ndonjë pornografi, drogë, çarje ose çfarëdo përmbajtje të paligjshme.

Procesi i miratimit zakonisht zgjat 24-72 orë.

Menyra pagese –  Pragu minimal i pagesës është $ 10 (PayPal)

[Regjistrohuni për Skimlinks Tani]

InfoLinks

InfoLinks

Në këtë listë, unë shtova InfoLinks sepse është mjaft e ndryshme për sa i përket shërbimit të llojeve të reklamave sesa alternativat e tjera të AdSense.

InfoLinks është e njohur për shërbimin e reklamave në tekst. Ky rrjet reklamash gjen fjalë kyçe relevante në faqen tuaj të internetit dhe automatikisht shton reklamat e reklamuesve. Duhen vetëm 1 minutë për të integruar reklamat e InfoLinks në faqen tuaj të internetit, dhe gjithashtu mund të përshtatni llojet e reklamave.

InfoLinks është një alternativë e shkëlqyer AdSense për trafik të ulët.

Llojet e reklamave – Reklama InText, InFold, InTag dhe InFrame

Koha e miratimit – Miratimi i menjëhershëm

Menyra pagese –  Pragu minimal është $ 50 (PayPal, eCheck, Transferimi i telit, Payoneer)

[Regjistrohuni për InfoLinks Tani]

Associates të Amazon 

Associates të Amazon

Kur bëhet fjalë për zgjedhjen e alternativës më të mirë të Google AdSense, ne nuk mund të humbasim shtimin e bashkëpunëtorëve të Amazon në këtë listë.

Sidoqoftë, si rrjetet e reklamave të tjera, Amazon Associates nuk ofron një flamur të rregullt ose tekst me reklama. Amazon Associates është programi më i njohur dhe më i suksesshëm i filialeve në internet. Duke përdorur filialin Amazon, ju lehtë mund të fitoni para nga faqja e internetit ose blogun tuaj dhe të fitoni sasi të mëdha parash.

Llojet e reklamave – Shfaq tekstin e filialeve dhe reklamat e banderolave.

Kërkesat & Procesi i Miratimit – Procesi i aprovimit për Amazon Associates është i ndryshëm sesa alternativat e tjera të AdSense. Llogaria juaj e Filialit në Amazon do të aktivizohet për 180 ditë, gjatë kësaj kohe, ju duhet të bëni një shitje, ose aplikacioni juaj do të refuzohet. Por, mos u shqetëso! Mund të aplikoni përsëri.

Menyra pagese –  $ 10(Kartat e depozitave direkte ose të dhuratave), $ 100(Kontrolloni)

[Regjistrohuni për Amazon Associates Tani]

përfundim

Në këtë artikull, ne kemi ndarë disa nga alternativat më të mira të Google AdSense që mund të përdorni për të fituar para në internet.

Nëse llogaria juaj e Google Adsense nuk po miratohet ose ndalohet, atëherë mund të provoni këto alternativa të AdSense, dhe më e rëndësishmja nuk kanë rregulla të tilla të rrepta si AdSense dhe shpejt miratohen.

Ju gjithashtu mund të përdorni më shumë se një rrjet reklamash si Media.net dhe VigLink për të fituar më shumë para.

Cilat alternative të Google AdSense po përdorni në blogun tuaj dhe cila është përvoja juaj deri tani me ta, na tregoni në seksionin e komenteve.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map