Cara Mendapatkan Persetujuan Media.net Dalam 1 Hari, Trik Kerja 2016

04.06.2020
ADSENSE 'Cara Mendapatkan Persetujuan Media.net Dalam 1 Hari, Trik Kerja 2016
0 5 мин.

Jadi dalam tutorial ini saya akan menunjukkan kepada anda Apa itu Media.net dan bagaimana caranya dapatkan kelulusan Media.net dalam masa 1 hari. Jadi pertama saya memberitahu anda apa itu Media.net. 


Media.net adalah syarikat teknologi periklanan global terkemuka yang mengembangkan produk inovatif untuk penerbit dan pengiklan. Ini menyediakan spektrum penuh pengiklanan dan penyelesaian pengewangan lalu lintas untuk yang besar, dan mempunyai salah satu portfolio teknologi iklan yang paling komprehensif dalam industri.

Mari kita lihat sedikit mengenai syarikat ini:

Media.net kini menjadi salah satu daripada 5 syarikat teknologi iklan terbesar di dunia. Ia mempunyai lebih daripada 800+ pekerja di seluruh dunia. Di bahagian pendapatan, Media.net adalah Ke-2 perniagaan pengiklanan kontekstual terbesar di seluruh dunia.

[AdSense-B]

Jadi mengapa saya harus memilih Media.net:

Seperti yang saya katakan, ini adalah pelayan iklan ke-2 terbesar di dunia. Sekiranya anda mempunyai masalah dengan kelulusan adsense atau akaun anda dilarang. Maka ia adalah penyelesaian terbaik. Sekiranya anda belum melihat siaran kami yang lebih awal, maka mesti periksa  5 Alternatif Google Adsense dengan Bayaran Tinggi Terbaik 2016.

Di Google adsense anda mendapat bahagian hasil 67%, tetapi media.net memberikan anda keuntungan 90% pendapatan berkongsi. Iklan maksimum berasal dari Bing & Yahoo, dan anda dapat meningkatkan pendapatan anda dengan cara yang mudah.

Cara mendapatkan kelulusan media.net:

Sebelum memulakan cara Mendapatkan Persetujuan Media.net, pertama-tama anda harus mengetahui mereka TOS(Syarat perkhidmatan), Dasar, yang merupakan kunci rahsia untuk mendapatkan kelulusan tanpa masalah. Dengan mematuhi syarat-syarat yang anda akan dapat satu langkah ke hadapan berbanding yang lain terutamanya yang tidak betul-betul membaca polisi mereka dan mereka masih tidak dapat mendapat persetujuan media.net. Oleh itu, perhatikan syarat dan garis panduan tersebut.

 • Trafik Cukup: Perkara pertama yang anda perlukan untuk menerima trafik majoriti dari AS / UK / Kanada. Mereka terutamanya menyediakan iklan berdasarkan AS, UK, jadi sangat bagus jika laman web anda mendapat lalu lintas dari negara-negara tersebut. Dan pastikan pelawat menggunakan laman web anda.
 • Kandungan Laman Web: Anda tidak boleh menyertakan dalam “torrentz, retak, peretasan, phreaking, kebencian, keganasan, intoleransi kaum, tembakau, alkohol, peluru, bahan berbahaya, ubat-ubatan haram, gore, keganasan, dadah judi, muat turun haram lain.

Dapatkan kelulusan media.net

Sekiranya mereka meminta anda untuk berkongsi artikel tersebut, mereka mesti melarang akaun anda. Sebaliknya anda tidak boleh menggunakan laman web anda sebagai forum, platform sembang dalam talian.

 • Laman web anda tidak boleh mengandungi program yang mempromosikan aktiviti klik tidak sah dengan membayar pengguna untuk mengklik iklan, melayari laman web, membaca e-mel.
 • Kelakuan Pengguna: Apabila permohonan anda disetujui oleh Media.net, anda akan bertanggungjawab sepenuhnya terhadap iklan anda. Penerbit tidak boleh menawarkan pampasan atau memberi insentif kepada mana-mana orang untuk melihat / mengklik iklan. Apabila anda meletakkan iklan di laman web anda, jangan gunakan teks atau frasa alternatif, yang mendorong pengguna untuk mengklik terutamanya ini “Klik Di Sini / Ini”.
 • Pengguna boleh bukan klik Iklan atau menggunakan sebarang kaedah untuk meningkatkan kesan dan / atau klik secara buatan, termasuk kaedah manual. Klik pada Iklan mesti menyebabkan larangan kekal.
 • Anda tidak dibenarkan mengarahkan lalu lintas ke laman web anda melalui program klik yang diberi insentif, pemasaran e-mel spam, bayar-untuk-melayari, autosurf, program pertukaran klik, iklan yang tidak diingini di laman web pihak ketiga.

5 muslihat teratas untuk mendapatkan kelulusan media.net:

Trafik: Mula-mula mereka memeriksa lalu lintas di laman web dan sumber anda juga. Sekiranya anda mendapat lalu lintas dari KAMI, UK dan Kanada, maka ia akan menjadi lebih mudah. Tetapi mendapatkan lalu lintas organik tidak mudah. Terdapat banyak perkara bergantung kepada lalu lintas. Untuk ini, anda memerlukan tema WordPress yang dioptimumkan untuk SEO. Sekiranya anda tidak menemui tema yang sesuai, periksa kami 20 Tema blog wordpress percuma yang dipilih sendiri atau 20 Tema Portfolio WordPress Terbaik 2016. Tema-tema tersebut adalah baru dikemas kini dan sepenuhnya SEO dioptimumkan.

Kandungan Catatan: Laman web anda harus mengandungi sekurang-kurangnya 30-40 pos, setiap catatan di atas 1000 patah perkataan dan kemas kini siaran anda setiap hari. Oleh itu, anda mesti berfikir bagaimana mengira jumlah kata dan kemajuan keseluruhan? Oleh itu, anda mesti menggunakan cadangan kami Plugin 4 SEO terbaik untuk WordPress. SEO Plugin membantu anda menulis kandungan yang lebih baik dan meningkatkan kedudukan laman web anda di enjin carian.

Halaman Penting: Anda perlu membuat halaman seperti Tentang kita, Dasar Privasi dan Hubungi Kami. Mengenai kami senang dibuat dan Hubungi kami boleh ditulis dengan bantuan pemalam. Oleh itu, anda boleh menggunakan salah satu plugin borang Kenalan ini yang kami sarankan 7 Plugin Bentuk Kenalan WordPress Terbaik 2016. Tetapi menulis Dasar Privasi sukar kerana terlalu panjang dan anda baru boleh menulisnya. Jangan risau, alat tersebut akan dihasilkan Dasar privasi percuma untuk laman web anda.

Keluarkan Iklan Rangkaian Lain: Laman web anda tidak boleh memuat iklan atau iklan pemasaran afiliasi. Sekiranya anda menggunakan alternatif Google Adsense lain, hapus semua iklan dari laman web anda dan kemudian aplikasikan ke Media.net. 

Kirim laman web anda di Mesin Pencari: Dengan menyerahkan nama laman web anda ke enjin carian seperti Google, Bing, Yahoo, supaya orang dapat menemui laman web anda dengan mudah. Dan hasilnya adalah lebih banyak lalu lintas ke laman web anda.

[AdSense-B]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector