Cea mai bună alternativă YouTube Adsense cu cele mai bune plată 2016

Monetizarea videoclipurilor YouTube folosind Adsense este întotdeauna un proces bun și ușor. Ca produs YouTube al YouTube, este atât de ușor de integrat cu Adsense. Astfel poți câștiga bani în plus cu YouTube. Dar unii utilizatori interzic în mod neașteptat fără niciun motiv sau contul lor a fost dezactivat. Deci este un coșmar pentru utilizatorii care obișnuiau să câștige bani. Poate fi o greșeală a utilizatorilor, adică câțiva dintre utilizatori fac unele utilizări greșite cu contul lor sau unii nu. Nu toți utilizatorii fac la fel, majoritatea utilizatorilor sunt legale, deoarece au citit deja adsense Politica de confidențialitate, Termeni de utilizare Utilizare și alte acorduri. Dar, în orice caz, dacă contul dvs. este interzis sau dezactivat, puteți încerca alte alternative Adsense YouTube. 


MustCheck, 5 cele mai bune alternative Google Adsense pentru bloggeri 2016

După cum știți dacă contul dvs. este interzis sau dezactivat,  nicio posibilitate de eliminare a apelului din AdSense. Deci, nu-ți pierde timpul și nu vezi alte alternative Adsense YouTube 2016.

[AdSense-B]

Cea mai bună alternativă YouTube Adsense cu cele mai bune plată 2016

FilmSection

Alternative Adsense Youtube

FilmSection este rețeaua cu cea mai rapidă creștere pe YouTube chiar acum și cu un motiv întemeiat. Dacă sunteți un creator de videoclipuri, un pasionat dedicat sau doar cineva care dorește să fie implicat, FilmSection are un loc pentru tine. Oferă Parteneriate pentru cei care doresc să ia măsuri suplimentare asupra lor Cariera YouTube. Există un proces ușor de generare a veniturilor video folosind FilmSection și complet liber. Așadar, trebuie să vă înregistrați și vor conecta canalele la programul de monetizare YouTube doar cu un singur clic, astfel încât proprietarul canalului să poată experimenta instantaneu toate avantajele statutului partenerului YouTube Premium. Alăturarea programului de parteneriat vă permite să generați venituri prin videoclipurile YouTube pe care le produceți.

Dar înainte de aplicare ai nevoie Cerințe minime pentru a fi luate în considerare pentru parteneriat: aceștia sunt 1) 100+ vizualizări video zilnice, 2) Fără lovituri de canale („Termeni de utilizare” sau „Drepturi de autor”) este la fel ca Adsense, 3) Fără material de copyright. YouTube și FilmSection verifică dacă există materiale de copyright. 

Acum permite despre lucrul principal ce aștepți să auzi. Acesta este bani. Când vă asociați cu FilmSection, veți câștiga mai mulți bani decât faceți doar cu AdSense, în principal. Pentru că au propriul lor departament global de vânzări de publicitate, ceea ce vă sporește câștigul. După cum știți, Adsense YouTube vă oferă numai 55% venituri, ceea ce este destul de scăzut pentru începători. Dar în FilmSection veți obține 80% venituri, și asta este într-adevăr minunat. Plata minimă a acestora este $ de 1 sus și nu țin plata dvs. așa cum fac alte rețele. După ce ați atins mai mult de 1 USD din plată, veți primi această sumă prin PayPal,Transfer prin cablu sau Western Union

AdRev

Alternative Adsense Youtube

AdRev este un serviciu de administrare de încredere în bibliotecile de muzică de top, editori, companii de producție și compozitori din lume. Dacă sunteți în căutarea Alternative adsense YouTube, atunci este, de asemenea, o alegere excelentă pentru tine. În mod implicit, AdRev vă oferă acces la o bază de date mare de muzică gratuită pe care să o utilizați în fundalul videoclipurilor dvs.. 

Rețeaua are peste 18 milioane de videoclipuri , 24+ miliarde opinii anuale și 6+ milion drepturi de autor muzicale. AdRev are un venit anual estimat de $ 9.0M iar peste 12 profesioniști din afaceri au votat veniturile AdRev. Așadar, dacă vă gândiți să vă alăturați rețelei lor, aveți nevoie de aproximativ 300 de vizualizări zilnice pentru a vă califica, de trei ori mai mult decât FilmSection. AdRev plătește prin Paypal cu o plată minimă de $ de 10, sau prin cec cu o plată minimă mai mare. Tu faci 80% din veniturile publicitare în afara videoclipurilor YouTube și le veți păstra 100% din veniturile dvs. video.

Studiourile Maker

Alternative Adsense Youtube

Studiourile Maker este una dintre rețelele mai mari disponibile pe YouTube. Este singura rețea fondată de talentul YouTube cu un model special conceput pentru a satisface nevoile creatorilor de conținut. Cu 60.000 de parteneri creatori independenți din mai mult de 100 de țări, Studiourile Maker găzduiește stele, canale și conținut digital de top. Aici slujba ta creează videoclipuri minunate. VMS(Video Management System) oferă un loc unic pentru artiști să încarce, să planifice și să promoveze videoclipuri pe YouTube și alte destinații video. 

Ca atare, rețeaua are unele dintre cele mai mari CPM reclame în afaceri. Acestea oferă  60 procente de venituri și cele mai populare canale sunt actualizate la fel de mult ca 90 la sută. Deci, este o opțiune excelentă pentru YouTube Adsense alternative.

BigFrame

Alternative Adsense Youtube

Cadru mare este singura companie de management complet al talentelor și marketingul influencer de acest gen. BigFrame se concentrează nu pe furnizarea unei platforme de monetizare cu o tehnologie pasivă, ci pe oferirea de resurse și oportunități de rețea pentru a ajuta canalele să crească. Acesta oferă consultanță în toate aspectele mass-media și divertisment, de la licențiere de conținut, film, TV, turnee, publicare de cărți și produse de consum, până la avize și integrări de conținut cu brandurile vizionare care le colaborează.

Dar a deveni partener BigFrame nu este ușor. Aveți nevoie de un canal final din ce în ce mai mare, ceea ce este evident. Deci, nu există o singură șansă de a deveni partener dacă canalul nu este popular. A doua cerință este să ai cel puțin nevoie 4000 abonați pe canalul YouTube și lunar 1.000 de vizualizări / videoclipuri. Deci, dacă aveți în total 50 de videoclipuri în colecția dvs., atunci aveți nevoie de 50 × 1000 = 50.000 de vizualizări pe lună.

Ecran complet

Alternative Adsense Youtube

Ecran complet este o altă rețea excelentă pentru monetizarea videoclipurilor YouTube cu anunțuri premium, oferă un număr mare de instrumente pentru personalizarea și promovarea video împreună cu 3.5 lipsește drepturile audio gratuite pentru utilizarea în videoclipurile dvs. O diviziune a Fullscreen Media, serviciul oferă o ardezie robustă de programare care include originale și scripturi scrise, achiziții, precum și conținut exclusiv al celor mai mari creatori și influenți sociali din zilele noastre..

Câștigarea de bani de pe FullScreen este cam diferită, adică fără anunțuri. Da, ai auzit corect. Câștigați bani cu reclame care afișează afară. Permiteți-mi să explic asta. În primul rând, aceasta nu este rețea gratuită, trebuie să plătiți 4,99 USD lunar (prima lună gratuită). Și videoclipurile respective vor fi afișate pe „YouTube Red” care este un serviciu premium, care costă 2 dolari la 1000 vizionări. YouTube va împărți veniturile YouTube Red cu creatorii la fel cum împărtășește în prezent venitul AdSense. YouTube va totaliza toate veniturile pe care le vede de pe YouTube Red și va împărți pe creatorii în funcție de cota fiecărui creator din minutele totale urmărite de utilizatorii YouTube Red.

Dar a obține multe vizualizări nu merită, practic ai nevoie de timp bun pentru vizualizări. Dacă ai ajuns la $ de 50 prag, veți primi plata în jurul datei de 30 a lunii următoare până PayPal.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map