Hoe u Media.net-goedkeuring binnen 1 dag kunt krijgen, Working Tricks 2016

04.06.2020
ADSENSE 'Hoe u Media.net-goedkeuring binnen 1 dag kunt krijgen, Working Tricks 2016
0 5 мин.

Dus in deze tutorial laat ik je zien wat is Media.net en hoe krijg binnen 1 dag goedkeuring van Media.net. Dus eerst vertel ik je wat Media.net is. 


Media.net is een toonaangevend wereldwijd bedrijf in reclametechnologie dat innovatieve producten ontwikkelt voor zowel uitgevers als adverteerders. Het biedt het volledige spectrum van oplossingen voor het genereren van inkomsten uit advertenties en verkeer en heeft een van de meest uitgebreide ad-tech-portfolio’s in de branche.

Laten we een kijkje nemen in dit bedrijf:

Media.net behoort nu tot de top 5 van grootste ad-techbedrijven ter wereld. Het heeft wereldwijd meer dan 800+ werknemers. In omzet sectie, Media.net is de 2e grootste contextuele reclamebedrijf ter wereld.

[AdSense-B]

Dus waarom zou ik Media.net kiezen:

Zoals ik al zei, is het de op één na grootste advertentieserver ter wereld. Als u een probleem heeft met adsense-goedkeuring of als uw account is verbannen. Dan is dit de beste oplossing. Als je onze eerdere post nog niet hebt gezien, dan moet controleren  Beste 5 goedbetaalde Google Adsense-alternatieven 2016.

In Google Adsense krijg je een inkomstenaandeel van 67%, maar media.net geeft je tot wel 90% omzet delen. Het maximale aantal advertenties komt van Bing & Yahoo, en u kunt uw inkomen op een gemakkelijke manier verhogen.

Hoe media.net-goedkeuring te krijgen:

Voordat u begint met het verkrijgen van goedkeuring voor Media.net, moet u eerst hun kennis hebben TOS(Servicevoorwaarden), Beleid, wat een is geheime sleutel om zonder problemen goedkeuring te krijgen. Perfect die voorwaarden volgen die je krijgt een stap voor vooral anderen die hun beleid echt niet lezen en die nog steeds geen goedkeuring van media.net kunnen krijgen. Kijk dus eens naar die voorwaarden en richtlijnen.

 • Genoeg verkeer: Het eerste dat u nodig heeft om het meeste verkeer uit de VS / VK / Canada te ontvangen. Ze bieden voornamelijk advertenties in de VS en het VK, dus het is geweldig als uw site verkeer ontvangt uit de genoemde landen. En zorg ervoor dat bezoekers uw website gebruiken.
 • Website inhoud: Je mag niet opnemen in ‘torrentz, cracking, hacking, phreaking, hate, geweld, raciale intolerantie, tabak, alcohol, munitie, gevaarlijke stoffen, illegale drugs, bloed, geweld, gokdrugs, andere illegale downloads.

Krijg goedkeuring voor media.net

Als ze je vinden om een ​​van die artikelen te delen, moeten ze je account verbannen. Anders kunt u uw website niet gebruiken als forum, online chatplatforms.

 • Uw site mag geen programma’s bevatten die ongeldige klikactiviteit promoten door gebruikers te betalen om op advertenties te klikken, door websites te bladeren en e-mail te lezen.
 • Gebruikersgedrag: Wanneer uw aanvraag door Media.net is goedgekeurd, bent u volledig verantwoordelijk voor uw advertenties. Uitgevers mogen op geen enkele manier enige vergoeding aanbieden of iemand stimuleren om advertenties te bekijken / erop te klikken. Wanneer u advertenties op uw website plaatst, gebruik dan geen alternatieve tekst of zin, die gebruikers aanmoedigt om voornamelijk hierop te klikken “Klik hier / dit”.
 • Gebruiker mag niet klikken de advertenties of gebruik een middel om vertoningen en / of klikken kunstmatig op te blazen, inclusief handmatige methoden. Klikken op advertenties moeten leiden tot een permanent verbod.
 • Het is niet toegestaan ​​om verkeer naar uw site te leiden via gestimuleerde klikprogramma’s, spam-e-mailmarketing, betaald om te surfen, autosurf, klik-uitwisselingsprogramma’s, ongewenste advertenties op websites van derden.

Top 5-truc om goedkeuring voor media.net te krijgen:

Verkeer: Ze controleren eerst ook het verkeer op uw website en bron. Als je verkeer krijgt van ONS, UK en Canada, dan zal het gemakkelijker zijn. Maar organisch verkeer krijgen is niet eenvoudig. Er zijn veel dingen afhankelijk van het verkeer. Hiervoor heb je een goed SEO-geoptimaliseerd WordPress-thema nodig. Als u geen geschikt thema kunt vinden, bekijk dan onze 20 Uitgekozen gratis WordPress-blogthema of Top 20 WordPress Portfolio-thema’s 2016. Die thema’s zijn onlangs bijgewerkt en volledig SEO geoptimaliseerd.

Plaats inhoud: Uw website moet ten minste bevatten 30-40 bericht, elke post hierboven 1000 woorden en update je bericht elke dag. Dus je moet nadenken hoe je het totaal van woorden en de algehele voortgang telt? U moet dus Onze suggestie gebruiken Beste 4 SEO-plug-in voor WordPress. SEO Plugin helpt u om betere inhoud te schrijven en uw sitepositie in zoekmachines te verhogen.

Belangrijke pagina’s: Je moet pagina’s zoals maken Over ons, Privacybeleid en Neem contact met ons op. Over ons is gemakkelijk te maken en Contact met ons kan worden beschreven met behulp van plug-ins. U kunt dus elk van deze contactformulier-plug-ins gebruiken die we hebben voorgesteld 7 Beste WordPress contactformulier plug-ins 2016. Maar het schrijven van privacybeleid is moeilijk omdat het te lang is en u bent nieuw om het te schrijven. Maak je geen zorgen, die tool genereert Gratis privacybeleid voor uw website.

Verwijder andere netwerkadvertenties: Uw website mag geen advertenties of affiliate marketing advertenties bevatten. Als u andere Google-adsense-alternatieven gebruikt, verwijder dan alle advertenties van uw website en solliciteer vervolgens op Media.net. 

Dien uw site in op zoekmachines: Door uw websitenaam in te dienen bij zoekmachines zoals Google, Bing, Yahoo, zodat mensen uw site gemakkelijk kunnen ontdekken. En het resultaat is meer verkeer naar uw site.

[AdSense-B]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector