Hogyan szerezzük meg a Media.net jóváhagyását egy napon belül, 2016. évi trükkök

04.06.2020
ADSENSE 'Hogyan szerezzük meg a Media.net jóváhagyását egy napon belül, 2016. évi trükkök
0 6 мин.

Tehát ebben az oktatóanyagban megmutatom, mi a Media.net és hogyan megkapja a Media.net jóváhagyását 1 napon belül. Tehát először elmondom neked, hogy mi a Media.net. 


Media.net egy vezető globális hirdetési technológiai vállalat, amely innovatív termékeket fejleszt ki mind a kiadók, mind a hirdetők számára. A reklám és a forgalom bevételszerzési megoldásainak teljes spektrumát kínálja nagyméretű számára, és az iparág egyik legátfogóbb hirdetési technológiai portfólióját kínálja..

Vessen egy kis áttekintést erről a társaságról:

A Media.net ma a világon az öt legnagyobb hirdetéstechnikai vállalat közé tartozik. Világszerte több mint 800 alkalmazottat foglalkoztat. A bevételi szakaszban, Media.net az a 2. világszerte a legnagyobb kontextuális hirdetési üzlet.

[AdSense-B]

Miért kellene a Media.net-et választanom:

Mint mondtam, ez a második legnagyobb hirdetési szerver a világon. Ha bármilyen problémája van az adsense jóváhagyásával, vagy fiókját betiltották. Akkor ez a legjobb megoldás. Ha még nem látta korábbi üzenetünket, akkor ellenőriznie kell  A legjobb öt legjobban fizető Google Adsense-alternatíva 2016.

A Google adsense-ben 67% -os bevételrészesedést kap, de a media.net megadja Önnek a bevételeit 90% -os bevétel Ossza meg. A maximális hirdetések a Bing-től származnak & Yahoo, és egyszerű módon növelheti jövedelmét.

Hogyan szerezzük be a media.net jóváhagyást:

Mielőtt megkezdené a Media.net jóváhagyás megszerzését, először meg kell ismernie a TOS(Szolgáltatási feltételek), házirendje, ami egy titkos kulcs jóváhagyás nélkül. Tökéletesen követi azokat a feltételeket, amelyeket kap lépéselőnyben mint mások, főleg azok, akik valójában nem olvassák el a politikájukat, és továbbra sem képesek megszerezni a media.net jóváhagyást. Tehát nézd meg ezeket a feltételeket és irányelveket.

 • Elég forgalom: Az első dolog, amelyhez többségi forgalmat kell kapnia az Egyesült Államokból / az Egyesült Királyságból / Kanadából. Főként az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban működő hirdetéseket jelenítik meg, tehát nagyszerű, ha webhelye forgalmat szerez az említett országokból. És ellenőrizze, hogy a látogatók használják-e az Ön webhelyét.
 • Weboldal tartalma: Nem szabad belefoglalni a „torrentzbe, repedésbe, hackelésbe, zaklatásba, gyűlöletbe, erőszakba, faji intoleranciába, dohányba, alkoholba, lőszerbe, veszélyes anyagokba, illegális drogokba, górába, erőszakba, szerencsejáték-drogokba, egyéb illegális letöltésekbe..

Szerezzen be media.net jóváhagyást

Ha úgy találják, hogy megosztja e cikk bármelyikét, meg kell tiltaniuk a fiókját. Másrészt nem használhatja webhelyét fórumként, on-line csevegőplatformként.

 • Az Ön webhelye nem tartalmazhat olyan programokat, amelyek elősegítik az érvénytelen kattintási tevékenységeket azáltal, hogy fizetik a felhasználókat a hirdetésekre kattintással, a webhelyek böngészésével, az e-mailek olvasásával.
 • Felhasználói viselkedés: Amikor jelentkezését a Media.net jóváhagyta, Ön teljes mértékben felelős a hirdetéseiért. A kiadók nem nyújthatnak semmiféle kompenzációt vagy ösztönözhetnek személyeket hirdetések megtekintésére / kattintására. Amikor hirdetést tesz a webhelyére, ne használjon semmilyen alternatív szöveget vagy kifejezést, amely arra ösztönzi a felhasználókat, hogy főleg erre kattinthassanak „Kattintson ide / Ez“.
 • A felhasználó ne kattintson a hirdetéseket, vagy bármilyen eszközt felhasználhat a megjelenítések és / vagy kattintások mesterséges növelésére, ideértve a kézi módszereket is. A hirdetésekre történő kattintásoknak végleges tilalmat kell eredményezniük.
 • Nem szabad forgalmat irányítani a webhelyére ösztönözött kattintási programok, spam e-mail marketing, fizetett szörfözés, autosurf, kattintáscsere-programok, nemkívánatos hirdetések által harmadik fél webhelyein.

Az öt legjobb trükk a media.net jóváhagyáshoz:

Forgalom: Először ellenőrzik a webhely forgalmát és a forrást is. Ha forgalom érkezik innen MINKET, UK és Kanada, akkor könnyebb lesz. De az organikus forgalom megszerzése nem könnyű. Sok dolog függ a forgalomtól. Ehhez szüksége van egy jó SEO-re optimalizált WordPress-témára. Ha nem talál megfelelő témát, akkor ellenőrizze a mi oldalt 20 válogatott ingyenes wordpress blog téma vagy A WordPress portfóliójának 20 legnépszerűbb témája, 2016. Ezek a témák frissen frissítve és teljesen SEO optimalizálva.

Bejegyzés tartalma: Webhelyének legalább tartalmaznia kell 30-40 post, minden fenti üzenet 1000 szó és minden nap frissítheti üzenetét. Tehát gondolkodnia kell, hogyan számolhatja meg az összes szót és az általános haladást? Tehát használnia kell a mi javasoltunkat Legjobb 4 SEO bővítmény a WordPresshez. A SEO plugin segít jobb tartalom megírásában és webhelyének rangsorolásában a keresőmotorokban.

Fontos oldalak: Olyan oldalakat kell létrehoznia, mint például Rólunk, Adatvédelmi irányelvek és Lépjen kapcsolatba velünk. Rólunk könnyű elkészíteni, és kapcsolatba léphet beépülő modulok segítségével. Tehát használhatja az általunk javasolt Kapcsolattartási űrlap bármelyikét 7 legjobb WordPress kapcsolatfelvételi űrlap-bővítmény 2016. De az Adatvédelmi Szabályzat megírása nehéz, mivel túl hosszú, és Ön újonnan írta ezt. Ne aggódjon, ezek az eszközök generálnak Ingyenes adatvédelmi politika a webhelyén.

Egyéb hálózati hirdetések eltávolítása: Webhelyének nem szabad tartalmaznia semmilyen hirdetést vagy társult marketing hirdetést. Ha más Google adsense alternatívát használ, akkor távolítsa el az összes hirdetést a webhelyről, majd jelentkezzen a Media.net oldalra. 

Nyújtsa be webhelyét a keresőmotorokban: Ha eljuttatja webhelyének nevét olyan keresőmotorokhoz, mint a Google, a Bing, a Yahoo, hogy az emberek könnyen felfedezzék webhelyét. Az eredmény pedig nagyobb forgalmat jelent a webhelyen.

[AdSense-B]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector