Hur man får godkännande av Media.net inom en dag, Working Tricks 2016

04.06.2020
ADSENSE 'Hur man får godkännande av Media.net inom en dag, Working Tricks 2016
0 6 мин.

Så i den här tutorialen ska jag visa dig Vad är Media.net och hur få godkännande av Media.net inom en dag. Så först berättar jag vad som är Media.net. 


Media.net är ett ledande globalt reklamteknologiföretag som utvecklar innovativa produkter för både förlag och annonsörer. Den tillhandahåller hela spektrumet av lösningar för reklam- och trafikintäktsgenerering till dess stora och har en av de mest omfattande annonsteknologiska portföljerna i branschen.

Låt oss ta en liten titt på det här företaget:

Media.net är nu ett av de 5 största största teknikföretagen i världen. Det har mer än 800 anställda över hela världen. I inkomstavsnittet, Media.net är 2:a största kontextuella reklamverksamhet över hela världen.

[AdSense-B]

Så varför ska jag välja Media.net:

Som jag sa till dig är det den 2: a största annonsservern i världen. Om du har några problem med AdSense-godkännande eller om ditt konto blev förbjudet. Då är det den bästa lösningen. Om du inte såg vårt tidigare inlägg ännu, då måste kontrollera  Bästa 5 högt betalande Google Adsense-alternativen 2016.

I Google adsense får du 67% intäktsandel, men media.net ger dig upp till 90% intäkter dela med sig. Maximala annonser kommer från Bing & Yahoo, och du kan öka din inkomst på enkelt sätt.

Hur man får media.net-godkännande:

Innan du börjar hur du får godkännande av Media.net måste du först veta deras TOS(Villkor för tjänster), policies, Vilket är en hemlig nyckel för att få godkännande utan problem. Perfekt följa de villkor du får ett steg före än andra främst som verkligen inte läser sin policy och de fortfarande inte kan få godkännande av media.net. Så titta på dessa villkor och riktlinjer.

 • Tillräckligt med trafik: Det första du behöver för att få majoritetstrafik från USA / Storbritannien / Kanada. De tillhandahåller främst USA-baserade annonser i Storbritannien, så det är bra om din webbplats får trafik från de nämnda länderna. Och se till att besökare använder din webbplats.
 • Webbplatsinnehåll: Du får inte ta med i “torrentz, sprickbildning, hackning, sprickning, hat, våld, rasintolerans, tobak, alkohol, ammunition, farliga ämnen, olagliga droger, gore, våld, speldrog, andra olagliga nedladdningar.

Få godkännande av media.net

Om de tycker att du ska dela någon av dessa artiklar måste de förbjuda ditt konto. Annars kan du inte använda din webbplats som forum, on-line chattplattformar.

 • Din webbplats ska inte innehålla program som främjar ogiltig klickaktivitet genom att betala användare för att klicka på annonser, surfa på webbplatser, läsa e-post.
 • Användarbeteende: När din ansökan godkändes av Media.net, är du fullt ansvarig för dina annonser. Utgivare får inte erbjuda någon ersättning eller stimulera någon person på något sätt att se / klicka på annonser. När du lägger till några annonser på din webbplats ska du inte använda någon alternativ text eller fras, vilket uppmuntrar användare att huvudsakligen klicka på detta ”Klicka här / detta”.
 • Användaren kan inte klicka annonserna eller använda något sätt för att blåsa upp visningar och / eller klick på ett konstgjort sätt, inklusive manuella metoder. Klick på annonser måste leda till permanent förbud.
 • Du får inte driva trafik till din webbplats genom incitamentiserade klickprogram, e-postmarknadsföring med skräppost, betalt att surfa, autosurf, klickutbytesprogram, oönskade annonser på tredjepartswebbplatser.

Topp 5 trick för att få godkännande av media.net:

Trafik: De kontrollerar först trafiken på din webbplats och källa också. Om du får trafik från USA, Storbritannien och kanada, då blir det lättare. Men att få organisk trafik är inte lätt. Det finns många saker beroende på trafik. För detta behöver du ett bra SEO-optimerat WordPress-tema. Om du inte hittar något lämpligt tema, kolla sedan vårt 20 Handpicked Gratis wordpress-bloggtema eller Topp 20 WordPress Portfolio Teman 2016. Dessa teman är nyligen uppdaterad och helt SEO optmized.

Inlägg: Din webbplats bör åtminstone innehålla 30-40 post, varje inlägg ovan 1000 ord och uppdatera ditt inlägg varje dag. Så du måste tänka på hur man räknar totala ord och totala framsteg? Så du måste använda vårt föreslagna Bästa 4 SEO-plugin för WordPress. SEO-plugin hjälper dig att skriva bättre innehåll och öka din webbplatsrankning i sökmotorer.

Viktiga sidor: Du måste skapa sidor som Om oss, Integritetspolicy och Kontakta oss. Om oss är lätt att skapa och kontakta oss kan skrivas med hjälp av plugins. Så du kan använda något av det här kontaktformuläret som vi har föreslagit 7 bästa WordPress-kontaktformulär-plugins 2016. Men att skriva sekretesspolicy är svårt eftersom det är för långt och du är ny att skriva den. Oroa dig inte, det här verktyget kommer att generera Gratis sekretesspolicy för din webbplats.

Ta bort andra nätverksannonser: Din webbplats ska inte innehålla någon annons eller marknadsföringsannonser för affiliate. Om du använder andra Google adsense-alternativ tar du bort alla annonser från din webbplats och applicerar sedan på Media.net. 

Skicka din webbplats på sökmotorer: Genom att skicka in ditt webbplatsnamn till sökmotorer som Google, Bing, Yahoo, så att människor lätt kan upptäcka din webbplats. Och resultatet är mer trafik till din webbplats.

[AdSense-B]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector