Как да получите одобрение на Media.net в рамките на 1 ден, работни трикове 2016

04.06.2020
ADSENSE 'Как да получите одобрение на Media.net в рамките на 1 ден, работни трикове 2016
0 5 мин.

Така че в този урок ще ви покажа какво е Media.net и как да получете одобрение от Media.net в рамките на 1 ден. Така че първо ви казвам какво е Media.net. 


Media.net е водеща световна компания за рекламни технологии, която разработва иновативни продукти както за издатели, така и за рекламодатели. Той предоставя пълния спектър от решения за рекламиране и осигуряване на приходи от голям обем и разполага с един от най-пълните портфейли на рекламни технологии в бранша..

Нека да разгледаме малко тази фирма:

Media.net вече е една от 5-те най-големи компании за рекламни технологии в целия свят. Тя има повече от 800+ служители в целия свят. В раздел приходи, Media.net е 2-ри най-големият бизнес за контекстна реклама в световен мащаб.

[AdSense-B]

Така че защо да избера Media.net:

Както ви казах, това е вторият по големина рекламен сървър в света. Ако имате някакъв проблем с одобряването на adsense или профилът ви е забранен. Тогава това е най-доброто решение. Ако още не сте виждали по-ранната ни публикация, тогава трябва да провери  Най-добрите 5 високоплатени алтернативи на Google Adsense 2016.

В Google adsense получавате 67% дял от приходите, но media.net ви дава актуални резултати 90% приходи дял. Максималните реклами идват от Bing & Yahoo, и можете да увеличите доходите си по лесен начин.

Как да получите одобрение на media.net:

Преди да започнете как да получите одобрение за Media.net, първо трябва да знаете техните TOS(Общи условия), политики, което е а секретен ключ за да получите одобрение без проблем. Перфектно следвайки тези условия, които ще получите стъпка напред отколкото други, които наистина не четат своята политика и все още не могат да получат одобрение от media.net. Затова погледнете тези условия и насоки.

 • Достатъчен трафик: Първото нещо, което трябва да получите мажоритарен трафик от САЩ / Великобритания / Канада. Те предлагат предимно реклами, базирани в САЩ и Великобритания, така че е чудесно, ако сайтът Ви получи трафик от посочените страни. И уверете се, че посетителите използват вашия уебсайт.
 • Съдържание на уебсайта: Не можете да не включвате в „торенц, крекинг, хакване, фрапинг, омраза, насилие, расова непоносимост, тютюн, алкохол, боеприпаси, опасни вещества, незаконни наркотици, горе, насилие, хазартни наркотици, други незаконни изтегляния.

Получете одобрение от media.net

Ако те намерят да споделиш някоя от тези статии, те трябва да забранят акаунта ти. Иначе не можете да използвате уебсайта си като форум, онлайн чат платформи.

 • Вашият сайт не трябва да съдържа програми, които насърчават невалидни кликвания, като плащат на потребителите да кликват върху реклами, да разглеждат уебсайтове, да четат имейл.
 • Поведение на потребителя: Когато кандидатурата ви бъде одобрена от Media.net, вие носите пълна отговорност за рекламите си. Издателите не могат да предлагат компенсации или да стимулират по какъвто и да е начин някой да гледа / кликва върху реклами. Когато поставяте някакви реклами в уебсайта си, не използвайте алтернативен текст или фраза, която насърчава потребителите да кликват главно върху това “Кликнете тук / Това”.
 • Потребителят може не кликнете Рекламите или използват всякакви средства за надуване на импресии и / или кликвания изкуствено, включително ръчни методи. Кликванията върху реклами трябва да водят до постоянна забрана.
 • Не ви е позволено да задвижвате трафика към вашия сайт чрез стимулирани кликвания, маркетинг за спам по имейл, платен за сърфиране, автосерфинг, програми за обмен на кликвания, нежелани реклами на уебсайтове на трети страни.

Топ 5 трик за получаване на одобрение от media.net:

Трафик: Те първо проверяват за трафика във вашия уебсайт и източник. Ако получите трафик от НАС, Великобритания и Канада, тогава ще е по-лесно. Но да получите органичен трафик не е лесно. Има много неща зависят от трафика. За целта ви е необходима добра SEO оптимизирана тема на WordPress. Ако не можете да намерите подходяща тема, проверете нашата 20 Подбрана тема за безплатен wordpress блог или Топ 20 теми за портфолио на WordPress 2016. Тези теми са наскоро актуализиран и напълно SEO оптимизиран.

Съдържание на публикацията: Вашият уебсайт трябва да съдържа най-малко 30-40 пост, всеки пост по-горе 1000 думи и актуализирайте публикацията си всеки ден. Така че трябва да мислите как да преброите общите думи и общия напредък? Така че трябва да използвате Нашите предложения Най-добър 4 SEO плъгин за WordPress. SEO Plugin ви помага да пишете по-добро съдържание и да увеличите ранга на вашия сайт в търсачките.

Важни страници: Трябва да създадете страници като За нас, Политика за поверителност и Свържете се с нас. За нас е лесно да се направи и Свържете се с нас може да се запише с помощта на плъгини. Така че можете да използвате всеки от тези плъгини за формуляр за контакт, които сме предложили 7 най-добри приставки за форма на WordPress за 2016 г.. Но писането на Политика за поверителност е трудно, тъй като е твърде дълго и вие сте нови да го напишете. Не се притеснявайте, този инструмент ще генерира Безплатна политика за поверителност за вашия уебсайт.

Премахване на реклами в други мрежи: Вашият уебсайт не трябва да съдържа реклами или рекламни партньорски маркетинг. Ако използвате други алтернативи на Google adsense, след това премахнете всички реклами от уебсайта си и след това кандидатствайте към Media.net. 

Изпратете вашия сайт на търсачките: Като изпратите името на уебсайта си в търсачки като Google, Bing, Yahoo, така че хората да могат лесно да открият вашия сайт. И резултатът е повече трафик към вашия сайт.

[AdSense-B]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector