Како добити одобрење Медиа.нет у року од једног дана, радни трикови 2016

У овом туториалу ћу вам показати шта је Медиа.нет и како добити одобрење Медиа.нет у року од 1 дана. Прво вам кажем шта је Медиа.нет. 


Медиа.нет је водећа светска компанија за рекламне технологије која развија иновативне производе и за издаваче и за оглашиваче. Обезбеђује цео спектар решења за оглашавање и монетизацију саобраћаја својим великим и поседује један од најопсежнијих портфолиа ад технологије у индустрији..

Погледајмо мало о овој компанији:

Медиа.нет је сада једна од 5 највећих компанија које се баве огласним технологијама у свету. Има више од 800+ запослених у целом свету. У одељку о приходима, Медиа.нет је 2нд највећи контекстуални рекламни посао у свету.

[АдСенсе-Б]

Па зашто бих одабрао Медиа.нет:

Као што сам вам рекао, то је 2. највећи огласни сервер на свету. Ако имате било каквих проблема са одобрењем АдСенсе-а или је ваш рачун забрањен. Тада је то најбоље решење. Ако још нисте видели наш претходни пост, онда мора проверити  Најбољих 5 високоплативих Гоогле Адсенсе алтернатива 2016.

У Гоогле адсенсе-у добијате 67% удела у приходу, али медиа.нет вам даје напредак 90% прихода Објави. Максимални огласи долазе из Бинга & Иахоо, и можете на лак начин да повећате свој приход.

Како добити одобрење медиа.нет:

Пре него што започнете како да добијете одобрење Медиа.нет, прво морате да их знате ТОС(Услови услуге), Политике, који је тајни кључ да добијете одобрење без проблема. Савршено следите те појмове један корак испред него други који углавном не читају своју политику и још увек не могу да добију одобрење медиа.нет. Па погледајте ове одредбе и смернице.

 • Доста промета: Прво што требате да примите већински саобраћај из САД / УК / Канаде. Углавном нуде огласе са седиштем у Великој Британији и Великој Британији, па је сјајно ако на вашу веб локацију дође саобраћај из поменутих земаља. И проверите да ли посетиоци користе вашу веб локацију.
 • Садржај веб странице: Не можете да укључите у „торрентз, пуцање, хаковање, фреакинг, мржњу, насиље, расну нетрпељивост, дуван, алкохол, муницију, опасне материје, илегалне дроге, горе, насиље, лекове за коцкање, друге илегалне преузимања.

Набавите одобрење медиа.нет

Ако вас пронађу да делите било који од тих чланака, морају вам забранити рачун. Иначе, не можете да користите веб страницу као форум, он-лине платформе за ћаскање.

 • Ваша веб локација не треба да садржи програме који промовишу неважећу клик-активност плаћањем корисника да кликају на огласе, прегледавају веб странице, читају е-пошту.
 • Корисничко понашање: Кад је Медиа.нет одобрио вашу пријаву, ви сте у потпуности одговорни за своје огласе. Издавачи не могу понудити било какву надокнаду или подстицати било коју особу на било који начин да прегледа / кликне огласе. Када поставите било који оглас на своју веб локацију, не користите алтернативни текст или фразу која охрабрује кориснике да углавном ово кликну “Кликните овде / ово“.
 • Корисник може не кликни Огласи или користе било која средства да вештачки повећају приказе и / или кликове, укључујући и ручне методе. Кликови на огласе морају резултирати трајном забраном.
 • Није вам дозвољено да усмјеравате промет на своју веб локацију путем потицаних програма кликова, маркетинга нежељене поште, плаћеног сурфања, аутосурфања, програма размјене кликова, нежељених реклама на веб локацијама трећих страна.

Топ 5 трика за добијање одобрења медиа.нет:

Саобраћај: Прво проверавају промет на вашој веб локацији и извору. Ако добијете саобраћај САД, УК и Канада, тада ће бити лакше. Али, органски саобраћај није лак. Много тога зависи од саобраћаја. За ово вам треба добра ВордПресс тема оптимизована за СЕО. Ако не можете да пронађете ниједну погодну тему, проверите нашу 20 Ручно изабрана тема бесплатног вордпресс блога или Топ 20 ВордПресс тема из портфеља 2016. Те теме су ново ажурирана и у потпуности СЕО оптимизиран.

Садржај поста: Ваша веб локација треба да садржи најмање 30-40 пост, сваки пост изнад 1000 речи и свакодневно ажурирајте свој пост. Дакле, морате размишљати како рачунати укупне речи и укупни напредак? Зато морате користити Наше предложене Најбољи 4 СЕО додатак за ВордПресс. СЕО додатак вам помаже да напишете бољи садржај и повећате ранг своје веб странице у претраживачима.

Важне странице: Морате да креирате странице попут О нама, Правила о приватности и Контактирајте нас. О нама је лако направити, а контактирајте нас можете писати уз помоћ додатака. Тако да можете да користите било који од додатних додатака овог контакт обрасца које смо предложили 7 најбољих додатака за образац за ВордПресс за 2016. годину. Али писање правила о приватности је тешко као предуго и ново сте да је напишете. Не брините, тај алат ће генерисати Бесплатна политика приватности за вашу веб локацију.

Уклони остале мрежне огласе: Ваша веб локација не би требало да садржи огласе или придружене маркетиншке огласе. Ако користите било коју другу алтернативу Гоогле адсенсе, уклоните све огласе са веб странице и пријавите се на Медиа.нет. 

Пошаљите своју страницу на претраживачима: Подношењем имена ваше веб странице претраживачима као што су Гоогле, Бинг, Иахоо, како би људи лакше открили вашу веб локацију. А резултат је већи промет на вашој веб локацији.

[АдСенсе-Б]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map