Kako dobiti odobrenje Media.net u roku od 1 dana, radni trikovi 2016

Tako ću u ovom tutorialu pokazati što je Media.net i kako dobiti odobrenje Media.net u roku od 1 dana. Prvo vam kažem što je Media.net. 


Media.net vodeća je svjetska tvrtka za tehnologiju oglašavanja koja razvija inovativne proizvode i za izdavače i za oglašivače. On pruža čitav spektar rješenja za oglašavanje i unovčavanje prometa za svoje velike i ima jedan od najopsežnijih portfelja oglasa u industriji..

Pogledajmo malo o ovoj tvrtki:

Media.net je sada jedna od 5 najvećih kompanija koje se bave oglasnim tehnologijama u svijetu. Ima više od 800 radnika u cijelom svijetu. U odjeljku o prihodima, Media.net je 2. najveće svjetsko oglašavanje.

[AdSense-B]

Pa zašto bih odabrao Media.net:

Kao što sam vam rekao, to je drugi najveći poslužitelj oglasa na svijetu. Ako imate bilo kakvih problema s odobrenjem AdSensea ili vam je račun zabranjen. Tada je to najbolje rješenje. Ako još niste vidjeli naš prethodni post, onda mora provjeriti  Najboljih 5 visokoplativih Google AdSense opcija 2016.

U Google adsenseu dobivate 67% udjela u prihodu, ali media.net vam daje napredak 90% prihoda udio. Maksimalni oglasi dolaze iz Binga & Yahoo, a svoj prihod možete povećati na jednostavan način.

Kako dobiti odobrenje media.net:

Prije nego što započnete kako dobiti odobrenje Media.net, prvo ih morate znati TOS(Uvjeti usluge), politika, koji je a tajni ključ da dobijete odobrenje bez problema. Savršeno slijedeći te pojmove jedan korak naprijed nego drugi koji uglavnom ne čitaju njihovu politiku i još uvijek ne mogu dobiti odobrenje media.net. Stoga pogledajte te pojmove i smjernice.

 • Dovoljno prometa: Prvo što trebate primiti većinski promet iz SAD / UK / Kanade. Uglavnom pružaju oglase sa sjedištem u SAD-u i Ujedinjenom Kraljevstvu, tako da je sjajno ako vaša web lokacija dobije promet iz navedenih zemalja. I osigurajte da posjetitelji upotrebljavaju vašu web lokaciju.
 • Sadržaj web stranice: Ne možete uključiti u “torrentz, pucanje, hakiranje, freaking, mržnju, nasilje, rasnu netrpeljivost, duhan, alkohol, municiju, opasne tvari, ilegalne droge, gore, nasilje, droge za kockanje, druga ilegalna preuzimanja.

Dobivanje odobrenja media.net

Ako vas pronađu da dijelite neki od tih članaka, moraju vam zabraniti račun. Inače, ne možete koristiti vašu web stranicu kao forum, on-line platforme za chat.

 • Vaša web lokacija ne bi trebala sadržavati programe koji promoviraju nevažeću aktivnost klikova plaćajući korisnicima da kliknu oglase, pregledavaju web stranice, čitaju e-poštu.
 • Korisničko ponašanje: Kad vam je Media.net odobrio vašu prijavu, vi ste u potpunosti odgovorni za svoje oglase. Izdavači ne smiju ponuditi bilo kakvu naknadu ili poticati bilo koju osobu na bilo koji način za pregled / klikanje oglasa. Kada na svoju web stranicu postavite bilo koji oglas, ne koristite alternativni tekst ili frazu koja korisnike potiče na ovo “Kliknite ovdje / ovo”.
 • Korisnik može ne klikni Oglasi ili koristiti bilo koja sredstva za umjetno napuhavanje pojavljivanja i / ili klikova, uključujući i ručne metode. Klikovi na oglase moraju rezultirati trajnom zabranom.
 • Nije vam dopušteno usmjeravati promet na vašu web lokaciju putem poticanih programa klikova, marketinga neželjene pošte, plaćeni za surfanje, autosurf, programi razmjene klikova, neželjene reklame na web stranicama treće strane.

Top 5 trika za dobivanje odobrenja media.net:

Promet: Oni prvo provjeravaju promet na vašoj web stranici i izvoru također. Ako dobivate promet od NAS, Velika Britanija i Kanada, tada će biti lakše. Ali, organski promet nije jednostavan. Mnogo toga ovisi o prometu. Za to vam treba dobra WordPress tema koja je SEO optimizirana. Ako ne možete pronaći nijednu prikladnu temu, provjerite našu 20 Ručno izabrana tema besplatnog wordpress bloga ili Top 20 WordPress tema iz portfelja 2016. Te su teme novo ažurirana i u potpunosti SEO optimiziran.

Sadržaj posta: Vaša web stranica treba sadržavati najmanje 30-40 posta, svaki gornji post 1000 riječi i svakodnevno ažurirajte svoj post. Stoga morate razmišljati kako računati ukupne riječi i ukupni napredak? Stoga morate koristiti Naše predložene Najbolji 4 SEO dodatak za WordPress. SEO dodatak pomaže vam u pisanju boljeg sadržaja i povećanju ranga vaše web lokacije u tražilicama.

Važne stranice: Trebate stvoriti stranice poput O nama, Pravila o privatnosti i Kontaktirajte nas. O nama je lako napraviti, a kontaktirajte nas možete pisati pomoću dodataka. Na taj način možete koristiti bilo koji dodatak ovog kontaktnog obrasca koji smo predložili 7 najboljih dodataka za obrazac za WordPress za 2016. godinu. Ali pisanje pravila o privatnosti teško je koliko je predugo i novo ste je napisati. Ne brinite, taj će se alat generirati Besplatna pravila o privatnosti za vaše web mjesto.

Ukloni ostale mrežne oglase: Vaša web stranica ne bi trebala sadržavati oglase ili pridružene marketinške oglase. Ako koristite bilo kakve druge Google adsense alternative, uklonite sve oglase sa svoje web stranice i prijavite se na Media.net. 

Pošaljite svoju web lokaciju na tražilicama: Slanjem imena vaše web lokacije na tražilice poput Googlea, Binga, Yahooa, kako bi ljudi lakše otkrili vašu web lokaciju. A rezultat je više prometa na vašoj web lokaciji.

[AdSense-B]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map